Päivän video: Marakattilauma tunkee samaan vessaan kun olet kakerolla

Istu rauhassa vessassa kakerolla. Yhtäkkiä ovesta tunkee vessaan lauma mustia marakatteja, joilla on sota menossa. Kakerorauha 0/5.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
outlaw09man

Näyttää kulttuurin rikastukselta, vai mitä sanoo viherväki ja muut suvaitsevaiset….

Terhomatti Hämeenkorpi

Kunhan saat pökäleen esiin, niin heitä se paskiaisten naamaan – tuntevatpa tutun hajun ja ilahtuvat!!!

outlaw09man

Asiaa. Ja pökäleen väri sama kuin kohteella. Olo kotoisa .

mariD

Olikohan tämä kuvattu Suomessa? Olin kuulevani jotain ”mitä v*ttua” tms. Tytöt ottivat siinä vähän matsia samalla kun joku onneton istui pöntöllä. En ole ihan varma, mutta aivan kuin yksi pahoinpitelijöistä olisi ollut valkoinen, tosin kaikki tapahtui tosi nopeasti. Kiinnostaisi kyllä kovasti tietää missä maassa ja missä paikassa (esim ostoskeskus) tämä on kuvattu. Pytyllä istuva taisi olla kyllä valkoinen? Hänellä kyllä pokka piti hyvin eikä alkanut kiljumaan. Itsehän olisin alkanut keuhkoamaan täysillä, että @#*¿%!!! Tapeltiinkohan siinä ryöstösaalista, huumekaupasta vai nappisilmäisestä arabiinosta joka varmaan oli pettänyt ristiin molempia tyttökavereita…

Last edited 14 päivää sitten by mari
Koeputkikoe

Itse olin kuulevinani ainakin ”mua sattuu toi” ja ”mitä vittuu”, jotka molemmat kyllä sopisivat tuon nuorisovallattomuuden kontekstiin.

Qroquius KadD

Sama kuulohavainto täällä.

mariD

Itsekin kuulin ihan selvästi tuon ”mitä vittuu” joten se puoltaisi sitä, että video on tosiaan Suomessa kuvattu. Mikäs tyttöjengi tämä nyt sitten on? Joko teini-ikäiset tytötkin ovat alkaneet gangsteroimaan. No, näköjään Paavo tässä ketjussa epäilee tämän olevan huhun mukaan Espoossa kuvattu mitä en yhtään ihmettelisi. Espoon tietyt alueet, esim Leppävaara on aivan kauhea paikka eikä Espoon Keskus jää kauas taakse, oikeastaan tulee tasoihin.

Last edited 13 päivää sitten by mari
Dickie

depech enjoy the silence (youtube.com) music video karaoke by PP eli Debis

Qroquius KadD

Silentium est aureum, sanoi roomalainen eikä lainkaan hullusti.

mariD

In hoc assentior.

mariD

Joo, ihan kivaa varmaan 10 lonkeron jälkeen. Tässä sentään kunnon biisi josta tulee aina hyvälle tuulelle, syntsaintro on ihan täyttä kultaa. Mi piace tantísimo! È una vera e propria canzone della fine degli anni ’80. Godere! https://youtu.be/PrBUjXaRSUQ?si=QCgz6g8k_u4y6ThC

outlaw09man

Kuuntelin ko, vastapallo, kok Robin Beck – hide your heart . Ota se ei suomi, next one und play it loud…

Suomalaismielinen

Jotenkin tuntuu, että jostain ranskaa puhuvasta €urooppalaisesta maasta olisi kysymys. Pöntöllä pisutteleva tyttö kun näyttää varsin eurooppalaiselta. En erottanut yhtään suomen sanaa mutta ranskalta se älämölö varsinkin lopussa kuulosti.

Last edited 13 päivää sitten by Suomalaismielinen
mariD

Kyllä tämä taisi kuitenkin olla ihan Suomessa kuvattu. Sieltä erottui selkeästi sana v***u, ja kuten Paavo jo kommentoi, tämä saattaa olla Espoosta. Epäilenpä, että voisi olla Leppävaarasta, sinnehän se kaikki kuona on Espoossa kasaantunut. Sori vaan kaikki kunnon ihmiset jotka asutte Leppävaarassa sillä teitäkin siellä vielä on.

Koeputkikoe

”Pensselisetä”-efekti voi kieltämättä aiheuttaa sen, että yksikielisestä mölinästä voi kuulla useammankin eri kielen sanoja.
Äänitiedoston voisi syöttää jollekin auditiiviselle tekoälylle, mikäli sellainen sivusto netistä jo löytyisi.

Last edited 12 päivää sitten by Koeputkikoe
mariD

https://gearspace.com/board/best-studio-gear/1232179-ten-best-audio-repair-software-amp-plug-ins-2023-a.html

Tuosta linkistä löytyy 10 parhaaksi rankattua äänitiedoston korjaussoftaa. Netistä voi löytyä enemmänkin sellaisia jotka voi saada trial versiona määräajaksi ilmaiseksi käyttöön. Itselläni oli joskus tietokoneessa musiikinteko-ohjelma jossa oli yhtenä ominaisuutena Audio Repair System. Sillä sai kätevästi C-kasetin huonolaatuisen audionraidan korjattua ihan kelvolliseksi. Nimittäin minäkin – vaikka nuori vielä olenkin – käytin lapsuudessa c-kasetteja joilla äänittelin lähinnä Maracaibon paikallisradioista musiikkia 2000-luvun alussa kunnes täytin 7 vuotta ja sain ekan MP3-soittimen synttärilahjaksi.

Kaarlo

Älkää nyt marakatteja pilkatko vertaamalla näitä aivokääpiöitä heihin.

Sherlokki suvakko

No olihan äksöniä, kunnon meininki. Hyvin äkikseltään luulis istunnolla olevalta paska irtoovan hyvinkin sutjakkaan.

mariD

Saattoihan se olla pissilläkin. Melkein löisin vetoa, että video on Espoon Leppävaarassa kuvattu.

AnywayD

Ei mitään itsehillintää.

Tare

Sanoisin, oh shit !

outlaw09man

Mitäpä, pöntöllä olisi istunut ja punkenut tuotetta esim Kannikka Säärikkö – kesKUSTA tai Karja Kutisalo – vihreä jaos ja afrikan mölisevät läjät kampeaa häiritsemään luudilla lentävien harakoiden kakatauko. Vieläkö olisi riittänyt suvaitsevuutta el niggers ?

timo

Missä neekeri siellä ongelma.

outlaw09man

Missä somali – kameli – vuohi, siellä problem. Ja afganapinat.

timo

Ei saa loukata marakatteja.

mariD

Tässä mielenkiintoinen juttu joka sopii tämän jutun teemaan. Juttu on tehty poliisin tiedotustilaisuudesta, eli kuinka nuorisorikollisuus etenkin 9-11-vuotiaiden kohdalla on lisääntynyt merkittävästi. Poliisi kertoo ettei nuorille voida oikein mitään, he voivat lähteä hatkaan laitoksista silloin kun huvittaa. Kannattaa huomata, että valtaosa nuorisorikollisista ovat ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia. Usein se toka sukupolvi on vieläkin pahempi kuin ensimmäinen. Sen perusteella mikään ei tue sitä väitettä, että kemumatut ikinä sopeutuisivat yhtään mihinkään länsimaiseen yhteiskuntaan. Kannattaa lukea tuo juttu. siinä on paljon infoa. Kuten poliisi toteaa, monet ongelmat olisivat ratkaistavissa maalaisjärjellä mutta kun sen käyttö on Suomessa kielletty – kiitos kukkahattutätien.

Qroquius KadD

Tästähän veljemme Yrjöperskeles on niin moneen kertaan katkerana kirjoittanut.

Heidän niskoilleen sälytetään alle 18-vuotiaita rikollisia, joiden paikka olisi alaikäisten vankilassa (joita ei ole) tai lasten/nuorisopsykan osastoilla (jotka ovat täynnä).
Toimivaltuudet on karsittu olemattomiin.
Mikäli hatkaaja tekee rikoksia, ei niistä seuraa mitään koska hänhän on jo toimenpiteiden piirissä, tilu lilu lei!

Niinpä olisi oikeus ja kohtuus, että hatkaajien kaikki rikokset kohdistuisivat vain sossupulleroihin.
Mutta eihän niin käy.

Gluco Relief

I just could not leave your web site before suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply to your visitors Is gonna be again steadily in order to check up on new posts

Kaley DuBuque

Your passion for your craft shines through.

Piikivi

Virkistävää nähdä vaihteeksi tappelevia naisia/tyttöjä, miesten/poikien sijaan. Miksi toinen sukupuoli saisi vain tapella?

itecommerce

Thank you for the auspicious writeup It in fact was a amusement account it Look advanced to far added agreeable from you However how can we communicate