Syyllistyykö Pt-media sensurointiin? Syytteet kiistetään

Pt-mediaa syytetään joskus sensuroinnista. Kiistämme kaikki tällaiset syytökset perusteettomina ja vaadimme syytteen hylkäämistä. Syyttäjän esittämille väitteille ei ole perää.

Oikeuden puheenjohtaja: Syyttäjän puheenvuoro, mitä vaatimuksia syyttäjällä on asiasta, olkaa hyvä.

Syyttäjä: Kiitos Herra oikeuden puheenjohtaja. Vaadimme Pt-median vastaavalle pää_tomittajalle elinkautista vankeutta kuritushuoneessa kovennettulla vettä-leipää rangaistuksella, sekä hirttämistä narukiikkuun syytekohdassa mainitun sensurointi-nimikkeen perusteella.

Rikoksen kuvaus on seuraava: Pt-media on tietoisesti poistanut tiettyjä kommentteja, ja antanut kommentointiestoja tietyille kommentoijille harjoittamallaan nettisivustolla nimeltä Pt-media.org. Tämä on ollut omiaan aiheuttamaan katkerointia joissakin kommentoijissa. Tämän takia vaadimme erikseen rahallisia korvauksia sananvapauden menetyksestä. Edelleen Pt-median pää_tomittaja on estänyt harjoitattamallaan sivulla kommentointia, itse mainiten mm, että “putlereilla ei ole kommentointioikeutta”.

Tämä kaikki, yhdessä ja erikseen, on ollut sananvapautta loukkaavaa toimintaa ja vaadimmekin sananvapauspykälän loukkaamisesta sananvapauslain ankarimpaa rangaistusta.

Oikeuden puheenjohtaja: Jahas, kiitos syyttäjälle. Ja miten Pt-median pää_tomittaja Paavo Pajukangas vastaa syytteeseen. Olkaa hyvä syytetyn asianajaja.

PT asianajaja: Kiitos herra oikeuden puheenjohtaja. Korjaan heti alkuun, että se ei ole Pajukangas, vaan Tajukangas. Mitä tulee syyttäjän vaatimuksiin, niin kiistämme kaikki syytökset ja vaadimme, että syytteet tulee sitä myöten hylätä perusteettomina. Lisäksi tulemme vaatimaan erikseen vahingonkorvauksia mielipahahaitasta.

Perustelut tulevat tässä: Pt-media on yksityinen blogityyppinen media, joka harjoittaa harrastelumielessä erilaista kirjoittelua. Sivusto on uutistyyppinen sivusto, jossa kerrotaan erilaisista asioista, mutta sivustolla ei ole mitään “virallista uutissivuston” asemaa, kuten vaikkapa valtakunnallisella yleisradioyhtiö Ylellä, eikä sivusto ole koskaan pyrkinytkään olemaan mikään “virallinen” uutissivusto. Näin ollen Pt-medialla ei ole mitään laissa mainittua velvoitetta kertoa asioista “puolueettomasti”.

Toisaalta, Pt-mediaa ei voi myöskään suoraan verrata suuriin yksityisiin mediayhtiöihin, kuten Helsingin sanomiin tai iltapäivälehtiin, sillä kuten mainitsin, niin Pt-media on harrastelupohjalta toimiva sivusto, johon kerätään lähinnä pää_tomittajan mielipiteisiin perustuvia asioita.

Pt-media ei ole osakeyhtiö, joten sillä ei myöskään tulosvelvoitetta osakkeenomistajiin. Mutta vaikka olisi, niin Pt-media olisi silloinkin vastuussa vain osakkeenomistajille, ei ei-osakkeenomistajille, ja kaikista vähiten Suomen laissa mainitulle oikeudelle. Paitsi silloin, jos Pt-media toimittaisi jotain sellaista hyödykettä, jota laissa mainitaan kuuluvaksi kuluttajasuojan piiriin. Tai jos Pt-media julkaisisi täysin laissa mainittuja asioita. Mutta kuten sanottiin, niin Pt-media ei toimita mitään sellaista hyödykettä, tavaraa tai palvelua, joka kuuluu kuluttajasuojalain piiriin.

Näin ollen Pt-media on täysin vapaa kirjoittamaan nettiin mitä haluaa, ja julkaisemaan tai olla julkaisematta kommentteja. Jos jonkun kommentti poistetaan, ja julkaisija pystyy näyttämään toteen, että on saanut kommentista rahaa, mutta siitä huolimatta kommenttia ei ole julkaistu, niin kyse voisi olla eri asiasta. Mutta tässä tapauksessa kyse ei ole siitä.

Yleisesti myös tiedetään, että Pt-media, kuten todettiin, ei ole valtiollisen yleisradioyhtiön toimija, joten näin ollen Pt-media ei voi myöskään harjoittaa sensurointia. Lisäksi tiedetään, että kommentointi on lähes täysin vapaata, lain rajoissa.

Näillä perusteilla vaadimmekin syytteen hylkäämistä ja asian jättämistä silleensä.

Oikeuden puheenjohtaja: Selvä. Onko syyttäjällä vielä lisäämistä?

Syyttäjä: Ei ole, asia voidaan jättää oikeuden harkintaan.

PT asianajaja: Asia jätetään oikeuden harkintaan.

Oikeuden puheenjohtaja: Koska kellään ei ole asiasta enää sanottavaa, niin oikeus antaa tuomion viikon päästä.

 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
5000 miljoonaa yle veroa 10v

Pt-media on Suomen harvoja medioita, joissa kirjoittavat saavat kirjoittaa rekisteröitymättä.

Anonyymi kirjoittelu on osa sananvapautta.

Suukiitos siitä.

Lisäksi pt-media järjestää gallupeita. En ole huomannut että suomessa edes olisi toista mediaa joka kysyisi lukijoilta jotain.

Kiitokset siitä.

Vaalit on demokratian ydin juttu ja presidentti Suomessa on suomen valtahiearkiassa ykkönen.

Pt media on tuonut vaaleja koskevia epäilyjä esille. Muut eivät ole, nykysuomea lukuunottamatta, tuoneet.

Kiitokset siitäkin

5000 miljoonaa yle veroa 10v

Verratkaan PT-mediaa vaikka 5000 miljoonan mediajättiläiseen Yleen.

Se antoi väärää tietoa presidentinvaaleistakin:

Luulen että jokaisessa banaanitasavallassakin on sen verran edistynyt demokratia, että niissä tiedetään sen verran että tiedetään miten presidentiksi haetaan.
Suomessa ei tiedetty.

YLE 12.12:
Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.
https://yle.fi/a/74-20064595

TODELLISUUDESSA:
Todellisuudessa olisi riittänyt, että olisi toimittanut vaalikortit viimeistään 20.joulukuuta mennessä.

Yle veroa maksetaan 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

Ilmari

Tätäkin vielä joku jaksaa jauhaa. 12.12. oli viimeinen jättöpäivä. Vaaliviranomainen tarkisti sitten, oliko kortteja riittävästi. Jos ei olisi ollut, se olisi tarjonnut mahdollisuuden lähettää niitä lisää.

Tämä on täysin normaalia toimintaa hallinnossa: hakijalle tarjotaan tilaisuus täydentää hakemustaan määräajassa. Tässä tapauksessa hakemus olisi pitänyt olla täydellinen ennen vaalilautakunnan kokoontumista.

5000 miljoonaa yle veroa 10v

Myös yle, iltasanomat ja huhtasaari eivät tienneet.

Vaalit on demokratian ydin ja presidentti suomen valtahiearkian ykkönen.

Mielestäni järkyttävää ettei kukaan tiennyt miten presidentiksi haetaan.

12.12
Jos 20 000 kannattajakorttia on kasassa, ne pitää jättää Helsingin vaalipiiri­lautakuntaan kello 16:een mennessä.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010050324.html

X

Kiitos myös erittäin paljon sivistystäni lisäävistä Honor informaatio pläjäyksistä. En tiedä miten olen tullut toimeen ilman niitä.

Qroquius KadD

Putlerin persehuorat tietävät aivan hyvin, ettei niille suoda täällä oikeutta tehdä maanpetostaan Imperialistisen Roistovaltio Moskovian puolesta.
Kun ne tulevat tänne ja saavat nenänsä lyttyyn, se on niille aivan oikein.

Niiden kanssa saisi kyllä olla tarkempana ja heittää ne sinne minne kuuluvat heti, kun tulevat tänne haiseman mahorkalta.

Putlers lapdog

Da, mahorka hjuva. Putin paha, usa hjuva.

Koeputkikoe

Suomen Uutiset -lehden juttujen kommenttiosiot olivat aiemmin sananvapauden kirkas valo, välillä vähän liiankin kirkas.
Pari vuotta sitten perussuomalaiset menivät toiseen äärimmäisyyteen ja sammuttivat sen.

mariD

Niinhän ne pisti kommentoinnin stoppiin. Kiitos vihervasemmistolaisten ja muiden Perussuomalaisten vihaajien jotka alkoivat pommittaa joka helvatan juttua kommenteilla joista olisi voinut vetää Suomen Uutiset oikeudelliseen vastuuseen. Julkaisija on aina viime kädessä vastuussa kommenttien sisällöstä. Juuri siksi vihervasemmistolaiset käyttivät kommenteissaan sellaista kielenkäyttöä jonka olisi voinut tulkita vihapuheeksi. Tarkoitus oli saada Perussuomalaisten puoluelehti kuseen. Itsehän lopetin niiden kommenttien lukemisen jo pari kolme vuotta sitten kun se pommitus ja spämmääminen alkoi.

Rokadi

SU:n artikkelien kommentoinnin moderointi oli kovin “hölläkätistä”. Tuntui siltä kuin moderointi olisi hoidettu vasemmalla kädellä tai peräti ulkoistettu demareille.
SU:ssa törkyviestien ja natsitteluleimaa lyövän kommentoinnin lisäksi silmille pistävää oli vaaleissa äänestämättömyyteen kehottava propagointi tyyliin “petyin persuihin, en äänestä enää”, “persut päästivät maahan kymmenet tuhannet matut v. 2015, he pettivät äänestäjät “, “kaikki puolueet ovat samanlaisia, ei kannata äänestää” jne.
Ei taatusti yhdessäkään toisessa puoluelehdessä päästetty läpi tuollaista myyräntyötä.
Jos ei ollut resursseja moderointiin, niin epäilemättä oli viisas päätös sulkea kommentointi.
.

Antisaatanisti

Kyllähän tämä niin täydellinen suvakki-foorumi on ettei eroa juuri löydä valtamedioista (lue Saatanisti-medioista) ja niin on täällä tämä perseennuolija laumakin jotka vielä ylistävät hurraten ko. julkaisua.

Jatkakaa valitsemallanne tiellä, kaipa jostain globaalisti rahastosta vilahtelee lantteja.

mariD

Joo. Täällähän suvaitaan oikein urakalla arabiinoja ja somaliaanoja sun muita riesamatuja. Yle ja p*skaHesari saavat myös säännöllisesti osansa, ainakin meikäläisen kommenteissa. Eli ketä tai mitä me mielestäsi suvaitaan täällä??? Kyllä multakin löytyy silloin tällöin Paavolle jokunen lantti omasta globalistirahastosta jonka hallituksen ainoa jäsen olen. Kenenkäs takapuolta sinä muuten nuolet jos me kerran ollaan mielestäsi hanurinnuolijoita? Ja älä suotta huoli, kyllä me jatketaan valitsemallamme tiellä sillä tällaista foorumia tarvitaan. Joskus on vain päästeltävä höyryjä vaikka meistä jokainen tietää ettei meidän jorinat täällä esim turvapaikkapolitiikkaa muuta mutta kuten sanottu, höyryjä on joskus päästeltävä, muuten räjähtää pää. Rentoa viikonloppua sulle!

Qroquius KadD

Ei pidä ruokkia trollia.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Koeputkikoe

Monikos näistäkään kommenteista edustaa muka sitä suvakkiutta ?

Runtiti-pou

Melkein kaikki edustava sionismia eli juutalaisuutta. Toiset sanovat kommunismiksi

Dalton Konopelski

I was recommended this website by my cousin I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble You are amazing Thanks

mariD

You keep whining about your trouble so maybe it’s time now to tell us more about it, otherwise you could shut the hell up and stop spamming this same shit all over again and again, or are you just joking with us? Is English even your 1st language? I mean, there are some errors in your grammar, e.g. your punctuation is totally missing.

Last edited 3 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Tuo on todennäköisesti joku spämmibotti, koska se suoltaa tuota samaa eri nimillä.

muuammiäs

Bueno, muchos españoles tampoco siempre hablan gramaticalmente correctamente. ¿Y importa si el primer idioma de alguien no es el inglés? (Solo estoy aquí para practicar mi español, de que he olvidado mas, que nunca he aprendido😁)

Jones

Oikeuden puheenjohtaja: Koska kellään ei ole asiasta enää sanottavaa, niin oikeus antaa tuomion viikon päästä.”

Kyllä on sanottavaa, mutta ei saa sanoa.

Sherlokki suvakko

Ihan sydäntä kylmää millaisen tuomion Puavo suap läpimädän korruptoituneen tuomaroinnin kynsissä!

Sam Colt

Kiitos siitä, että Pt-Media valikoi kommentteja.
Jos se ei niin tekisi, niin sivusto olisi täynnä höyrypäitten suoltamaa paskaa, kuten on suomi24-sivusto, jossa on myös ilmoitettu olevan moderointi.

mariD

Juurikin näin. Jos me nähtäisiin ne kaikki roskakommentit jotka Paavo joutuu siivoamaan, niin eihän tätäkään sivustoa enää viitsisi lukea tai ainakaan kommentteja saati kommentoida. Jostain syystä maahanmuuttokriittiset alustat kerää näitä ihme kuumakalleja joilla on merkillinen obsessio juutalaisiin, Putiniin, Väyryseen, Turtiaiseen jne. Ja tästähän tulee taas läjä miinuspeukaloita josta kiitos jo etukäteen. Niin todistatte jatkuvan kyttäämiseen PT-median kommenteissa. Hankkikaa elämä tai jotain…

Qroquius KadD

Se vakinainen alapeukuttaja on tyhmä, ruma, lihava, löysä ja haiseva putleristiämmä joka vihaa sinua nuoruutesi ja kauneutesi takia ja minua loisteliaan ylivertaisen nerouteni ja miellyttävän vaatimattomuuteni takia.

pelkkää asiaa kirjoitin.

Itseäni on täällä sensuroitu useasti vuosien aikana. Erityisesti klo 02.00 – 05.00 aikana kirjoittamien kommenttien osalta. Erityisesti viikonloppuisin. Mitään en ollut ottanut.

muuammiäs

Periaatteessa sensurointi on jonkinlaisen auktoriteetin toimintaa ja Paavoa ei voi pitää missään mielessä minkäänlaisena auktoriteettina. Paavolla on tämä media ja Paavo saattaa olla tyhmä kuin vasemman jalan saapas (jonkun mielestä) ja bannata mielipiteitä, jotka eroavat hänen omistaan. Mutta Paavo saa tehdä sen. Vaikka Paavolla ei olisi mitään “yleisesti hyväksyttyjä” perusteita siihen.
Mutta on ihan eri asia, jos valtakunnallisena mediana aletaan julistamaan yhtä ainoaa ideologiaa “totuutena” ja estetään niiltä foorumeilta poikkeavia näkemyksiä. Niin sanotun demokratian, tai vaikka näennäis-sellaisen periaate kuitenkin pitäisi olla, että kaikki äänet pääsevät kuuluviin. Kansalaiset sitten päättävät, mitä kannattavat.

Gluco Relief

I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests Is going to be back incessantly to investigate crosscheck new posts

Runtiti-pou

Paavo sanoo tulleensa uskoon. Se selittänee juutalaisten palvomisen ja suuttumisen heidän puolestaan