Poliisi tutkii raakaa murhaa Tampereella

Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantai-iltana 9.2 hieman ennen puolta kymmentä sekavasti ja häiritsevästi käyttäytyneestä miehestä ulkona Meesakadulla. Poliisipartio otti miehen kiinni. Saman tehtävän yhteydessä poliisi tarkasti lähistöllä olleen asunnon, josta löydettiin kuollut henkilö.

Vainajassa todettiin olevan ulkoisia vammoja, joiden vuoksi hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Uhri on poliisin tarkastamassa asunnossa asuva 43 -vuotias nainen.

Kiinniotettu 44 -vuotias mies asuu samassa asunnossa naisen kanssa, ja oli hänen kanssaan avioliitossa.

Miestä epäillään alustavien havaintojen perusteella murhasta raa’an ja julman tekotavan vuoksi. Tutkinta on aivan alkuvaiheessa ja jatkuu kuulusteluin, rikospaikkatutkinnalla, taltioitujen todisteiden analysoinnilla sekä oikeuslääkärin tutkimuksilla.

 

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Kunniaton murha???

Frank

Saattaisi olla huimausaineisiin liittyvä murha/tappo. Miehen epäsiisti olemus viittaa siihen. Työvoimapulan paikkaajat sen sijaan murhaavat/tappavat hyvän hajuisina ja siisteissä vaatteissa ja aina hyvin pestyinä ja haluavat olla terävinä, että ”kunniamurha” varmasti onnistuu. Liian länsimaalaistunut nainen tulee heidän mielestään murhata.

loukattinko kunniaa?

Halusko vaimo eron?

japadappaduu

Vasemmistolaista punaista Tamperetta kuvataan Suomen nousevaksi kaupungiksi, on kuitenkin yksi euroopan kaupungeista joissa tehdään eniten henkirikoksia.
Ei ihan vielä taida pärjätä Ruotsin kaupungeille, mutta kovaa tullaan takaa.

Qroquius KadD

Minfo kertoo

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=40992&start=15

naapurin kuvailleen uhrin olleen terveydenhuoltoalalla vuorotyössä työskentellyt ystävällinen nainen, jolle oli joitakin viikkoja sitten tehty leikkaus ja jonka tuore aviomies oli tuima ja epäsiisti.
Olikos tässä nyt hoivanainen ottanut itselleen sellaisen jänskättävän hoivattavan, joka olikin sitten lopulta liian jänskättävä?

Piikivi

Tuollaisia te miehet olette, aina tappamassa

Huru-ukko

Älä yleistä. Ei me kaikki miehet olla tappamassa. Ainakaan suomimiehet, joitain ählyvaikutteta saaneista huolimatta.
Useimmilla meistä jos menee sukset ristiin ns. vaimokkeen kanssa niin kehotetaan katsomaan sinne oveen että kenen nimi siellä postiluukussa lukee.

Piikivi

Suomi oli jo ennen ählyjä Euroopan väkivaltaisempia maita naisille

Koeputkikoe

Pitää paikkansa, mutta suomalainen väkivaltaisuus naisia kohtaan on ainakin nykyaikana yhteisöjen mielestä häpeällistä ja tuomittavaa, eikä päinvastoin kunniallista ja hyväksyttävää kuten alistuskulttuureissa.

Last edited 14 päivää sitten by Koeputkikoe
Qroquius KadD

Ei pidä paikkaansa.
Suomi on naisiin kohdistuvassa väkivallassa eurooppalaista keskitasoa ja valtaosa väkivaltarikosten uhreista on miehiä, heistäkin valtaosa syrjäytyneitä alkoholisteja.

luke

Suomessa tilastoidaan perheväkivallaksi se mitä Etelämmissä maissa pidetään normaalina käyttäytymisenä saati että siitä edes ilmoitettaisiin viranomaisille. Sehän olisi jo suvulle häpeä.Tästä voisi joku turha Professori saada oikeitakin töitä tutkia miten aina väitetty Suomi väkivaltainen naisille on oikeilla mittareilla.

Piikivi

Voihan se olla noinkin, en tiedä. En tunne etelämaalaista kulttuuria niin paljon …

Qroquius KadD

Kyllähän sinä veli Huru-ukko toki ymmärrät että meille vain höpsötellään naisellisesti?

Qroquius KadD

Juuri tällaisia me olemme.
Siksi olemme sinutkin taas tänään monta kertaa tappaneet.
Eiku hetkinen?

Tare

Ihmisiä tapetaan paljon nykyään.Yleensä näissä kun naapuria haastatellaan,”hän oli nauravainen, iloinen ja moikkasi aina portaissa vastaan tullessa. Monikaan ei voi olla varma minkälaisen tappajan naapurissa asuu.