Kuudelle pedofiilien metsästäjälle syytteet pahoinpitelyistä

Tukholmassa tapahtui hieman erikoinen pahoinpitely joulukuun puolessa välissä. Nyt käräjillä syytetään kuutta miestä törkeästä pahoinpitelystä.

Ruotsissa nousi suosituksi sivustoksi muutamassa vuodessa ”pedofiilinpaljastajien” sivusto ja rekisteröity yhdistys nimeltä Dumpen. Sen konsepti on melko yksinkertainen. Sivun ylläpitäjät käyttävät esimerkiksi nuorten ja lasten sosiaalisten median sivustoilla tekaistuja profiileja, joissa esiintyvät lapsina. Kun joku aikuinen lapsiin mieltynyt henkilö käy syöttiin, niin henkilön kanssa pyritään tekemään treffit.

Treffeillä sitten kuvataan tämä pedofiliaan taipuvainen henkilö ja kuvat laitetaan nettiin saatesanojen kera. Lisäksi sivusto julkaisee säännöllisesti tuomiolauselmia tapahtuneista.

Sivuston yksi perustajista on tunnettu entinen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg. Hän on itse kertonut joutuneensa lapsena seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi suomalaisen isäpuolensa toimesta.

Nyt tämän alkuperäisen Dumpenin rinnalle nousi viime syksyn aikana ”Hardcore Dumpen”, tai Pedo Hunting Sweden, kuten he itseään kutsuvat, jolla ei ole mitään tekemistä aikaisemmin mainitun Dumpenin kanssa. Tämä hardcore-organisaatio toimii samalla tavalla kuin Dumpen. Se pyrkii saamaan kontakteja aikuisiin miehiin esiintyen lapsina. Kun treffit saadaan sovittua, niin tapahtuma kuvataan, mutta lapsiin mieltyneelle henkilölle pyritään antamaan myös väkivaltainen koulutus.

Näitä filmejä on useampia, joissa Pedo Hunting Sweden on pahoinpidellyt pedofiilejä, ja filmit on edelleen jaettu sosiaaliseen mediaan.

Yksi tällainen pahoinpitely on nyt siis käräjillä. Viime joulukuussa ryhmä sopi treffit aikuisen miehen kanssa, joka kuvitteli tulevansa seksitapaamiseen 13-vuotiaan tytön kanssa. Ei tullut seksiä, tuli mustat silmä. Miehen kädet teipattiin selän taakse ja mies pahoinpideltiin

Pedo Hunting Sverigessä mukana ollut kuutta miestä epäillään nyt kahdesta törkeästä pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Tässä samassa yhteydessä käsitellään kahta samankaltaista tapausta, mutta jotka tapahtuivat muutaman tunnin viiveellä toisistaan samana iltana.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
h44

Kannattaisi käyttää naamioita.

Fatwantarkistaja

Tilaamalla 13-vuotiaan, tilaat väkivaltaa. Tavalla tai toisella. En osaa kovinkaan pahoillani olla, en kyllä kehota setiä lyömään naamaan.

Kaarlo

Olisikohan tuo ollut mamupedofiili, koska on saanut syyttäjälaitoksen puolelleen. Suomessa syyttäjälaitos olisi 100-varmasti pedofiilin puolella, jos tämä sattuisi olemaan mamu.

Sherlokki suvakko

Se on matu ei mamu, niillä on ero kuin yöllä ja päivällä.

mariD

Juuri näin. Selvitetäänpä hiukan. Mamu on maahanmuuttaja joka voi olla vaikkapa belgialainen insinööri jolla on työpaikka Suomessa valmiina ja heitä vastaan ei kellään järki-ihmisellä voi olla mitään. Mamu voi myös olla vaikkapa muuan mari joka muutti Venezuelasta teini-ikäisenä Suomeen ja joka ei ole sossunluukkua nähnytkään. Matu taas on maahantunkeutuja, usein röyhkeä p*skiainen, se voi olla vaikka ylimielinen arabijätkä tai älykääpiö puikulapää joiden ainoat ansiot on aiheuttaa mahdollisimman paljon harmia yhteiskunnalle ja sen kansalaisille. Matun motiivi tunkea Suomeen on ikuinen elatusautomaatti ja muslimeilla takaperoisen uskontonsa levittäminen ja kaiken vaatiminen kun taas mamu tulee tekemään hyödyllistä työtä, usein nettoveronmaksajaksi.

mariD

Heh, joku punapeukalo on eri mieltä tästäkin. Ota matu kotiisi asumaan. Ties mitä hauskaa keksitte keskenänne…

Qroquius KadD

Eiköhän tuolla sellainen jo olekin.
Ainakin on vokin vakiovieras.

Kaarlo

Joo olet siinä mielessä oikeassa, että matu kuvaa paremmin maahantunkeutujaa. Sen takia jotenkin vierastan matu käyttöä, koska MC-lehdessä sitä käytettiin vissiin ensimmäisenä. Nykyään MC-lehti ajaa Anus Putkosen johdolla ainoastaan Venäjän propagandaa, siis lähinnä maanpetturuuteen verrattavissa olevaa tietoa.

Kaarlo

Kone korjaa MV:n näköjään automaattisesti MC:llä enkä huomannut. Sori siitä.

Qroquius KadD

Julkaisun nimi on nykyään UMV erotuksena Iljan ansiokkaaseen MV-Lehteen.

mariD

Alkuperäinen konsepti on kopioitu – mistäs muualtakaan kuin Yhdysvalloista. Siellä on näistä tehty tv-sarjojakin joita on tullut itsekin katseltua. On esim sarja nimeltä ’Undercover Underage’ jossa noin kolmekymppinen nainen meikkaa ja laittaa itsensä teini-ikäisen näköiseksi. Sitten se kirjautuu deittisivustolle ja tekeytyy alaikäiseksi. Jos kala käy koukkuun ja usein se käy, seuraavaksi onkin videopuhelun vuoro jossa sovitaan tällit jonnekin parkkipaikalle. Sarjan tuotanto on onnistunut saamaan poliisilaitoksen mukaan koska parkkipaikalla on jeparit odottamassa. Aika monta nuo ovat saaneet kiinni ja todisteetkin on hyvät koska kaikki videopuhelut ja tekstailut tallennetaan. Niitä on paha mennä kiistämään. En noin yleensä vigilantismia kannata, mutta pedofiilit…yhhyh.

Qroquius KadD

Flashback.org, joka on tämän näköinen

https://www.flashback.org/p86749462#p86749462

antaa meille linkin, joka on tämän näköinen

https://twitter.com/PedoHuntingSWE/status/1737190276802748497

Sen takaa löytyy video, jossa nähdään mukiloidun kikkelikallen naama ja vähän tekoa.
Valitettavasti itse aiheesta keskustelu on jumittanut täysin trollaamiseen ja trollin kanssa riitelyyn, ettei tekijöistä löydy oikein mitään mainintaa.

mariD

Trollit, nuo iänikuiset riesakärpäset. Olisi vain paras jättää noteeramatta niin usein ne äkkiä kyllästyy ja pillahtaa itkuun kun kukaan ei huomaa.

Trilisser

13-vuotias, vaikka onkin alaikäinen, ei ole pedofiilin kiinnostuksen kohde, koska pedofiiliä kiinnostavat vain biologista sukukypsyyttä saavuttamattomat henkilöt eli selvästi alle 13-vuotiaat. Ero on kuin Mersulla ja DKW:llä. Suoraan sanottuna vituttaa, ettei suuri osa kommentoijista viitsi ottaa asioista, selvää ennen turpansa aukaisemista.

Voi myös kysyä, että kun ns. teini-ikäisyyden raja ulottuu myös 18-19-vuotiaat (ts. lain mukaan aikuisiin jotakuinkin kaikkialla maailmassa), niin miksi pitäisi paheksua henkilöitä pelkästään siksi, että hän haluaa naida ”teini-ikäiseksi” naamioitua kolmekymppistä. Tai edes aitoa teiniä.