Suomi sai monikulttuurisuus presidentin

Alexander Stubb valittiin hienoisella voitolla uudeksi presidentiksi. En jaksa tehdä asiasta mitään syväanalyysiä, sillä en äänestänyt kumpaakaan, enkä äänestänyt ensimmäiselläkään kierroksella. Mutta joitakin huomioita sallittakoon.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt väitettä, joiden mukaan valtamedia ja yleisradio olisivat olleet toisella kierroksella Pekka Haaviston puolella. Mielestäni tämä väite on melko järjetön. Molemmat ehdokkaat, Haavisto ja Stubb, ovat kauheita liskoja. Molemmat kannattavat monikulttuurisuutta, ja kun katsotaan muutaman kuukauden päähän tulevaisuuteen, jolloin Venäjältä lähtee tulemaan satoja tuhansia tulijoita Suomeen, niin Stubb tulee pitämään kansakunnalle puheen, jossa kehotetaan suomalaisia auttamaan tulijoita.

Stubb tulee kertomaan, että ennenkin suomalaiset ovat tosipaikan edessä käärineet hihat ja alkaneet töihin. Nyt se tulee tarkoittamaan sitä, että hihat kääritään discoläpsytäjien hyväksi.

Tietenkään Stubb presidenttinä ei päätä asioista, ja hänellä tulee presidenttinä olemaan tiukka tiimi takanaan, joka neuvoo Stubbia yksityiskohtaisimmissakin asioissa. Mutta siitä huolimatta Stubb tulee vesittämään asiat. Jos hallitus mahdollisesti pohtii rajalle vesitykkejä tai käsikranaatteja, niin Stubbin monikulttuurisuuslausunnot ja avoimen rajan taktiikka vievät pohjan kaikelta siltä, mitä tullaan tekemään rajan kiinni pitämisen eteen.

Jos hallitus saa aikaiseksi ampua vesitykeillä tunkeutujia, niin Stubbin ristiriitaisilla lausunnoilla monikulttuurisuudesta, lausunnot houkuttelevat rajalle kaikki suomalaiset turvapaikka-aktivistit veisaamaan haikeaa hoosiannaa, että joka ainoa tulija otetaan vastaan Suomeen.

Haavisto olisi presidenttinä tehnyt aivan saman. Joten liskoja ne ovat molemmat. Ainoa ero on se, että Haavisto on 100 prosenttinen homppeli, Stubb on vähän sellainen välimallin jätkä.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Lähinnä mietityttää se että melkein puolet äänestäjistä ovat sitä mieltä että homoseksuaalisuus on presidentille tärkeä ominaisuus. Ei niin kauan sitten se oli virallisesti mielisairaus. Mitä se onkin. Nämä äänestäjät sitten menivät kylmistä taloistaan äänestämään homoa jonka takia talot joudutaan kylminä pitämään ja maksamaan sähköstä hurjia summia. Pienempi piru voitti nippanappa tällä kertaa. Haaviston hoivavietti olisi aiheuttanut meille katastrofaalisia ongelmia. Jänöhammaspressan suvaitsevaisuus tulee myöskin aiheuttamaan meille loputtomasti ongelmia, kuten suvaitsevaisuus aina. Kumpikaan ehdokkaista ei ollut suomen kansan etua ajamassa, päinvastoin, molempien unelma on suomen väestönvaihto islamisaation kautta samalla kun nuo vaan iloisina popsivat porkkanaa ja kyrpää.

Qroquius KadD

Ei Tubista tule hyvää pressaa, ellei sitten koe seuraavan kuuden vuoden aikana huikeaa kasvua tehtävänsä mittoihin.
Peppu sen sijaan olisi takuuvarmasti ollut samanlainen täystuho kuin Tawja Havofka.
Tubissa on aineksia olla edes vähän vähemmän huono.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

Samaa mieltä. Juuri siksi äänestin Stubbia koska hänessä on potentiaalia olla vähemmän täystuho kuin Haavistossa joka on jo näyttönsä antanut mm al-Holin keissi ja ehdotukset armeijan alasajosta. Eikä pidä unohtaa sähkökantaverkon myyntiä Carunalle jossa Haavisto oli yksi päätekijöistä. Myyntituloillahan tilkittiin budjettivajetta joka taisi olla siinä parisen miljardia. Olisipa kiva tietää kuinka paljon tuo kantaverkon myynti on tuottanut omistajilleen liki kymmenen vuoden aikana. Kyllä tuo pari miljardia olisi saatu kokoon muualtakin kuin myymällä valtakunnalle kriittistä infraa ulkomaille. Lisäksi Haavisto on valehtelija mikä nyt taitaa olla poliitikoille ominainen piirre (muutamia harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta), mutta että valehtelee koulutuksestaan ja saavutuksistaan.

Kaarlo

Onhan se YLE jankannut vähän väliä kuinka pieni se ero oli Stubbin ja Haaviston välillä. Eihän sillä ole väliä oliko se vaikka yksi ääni. Siis joku siellä kaihertaa kuitenkin. Edelleen YLE haastattelee omia toimittajia asiantuntijoina tai sitten siellä on vakio viherkommari Hanna Wass antamassa puolueettomia lausuntoja. Nimesi mm. ennen ensimmäistä kierrosta Halla-ahon inhokkiehdokkaaksi.

Veromedia on ylen Epäluotettava

Jep! Ylenannon iltanäytelmissä (ns uutiset) on välillä toimittelijoiden keskinäisiä näytelmiä, jjoissa on samaa hengen paloa kuin Pohjois-Korealaisissa esikuvissaan.

Tjl

Eikö tämä Hanna Wass esittele lähinnä tissejään.

Anonyymi

Lisättäköön: Stubbin vävy on negroidi.

Hmm

Hää on nii moderni jot toista saap viel päiväl lamppu kääs essii. Mut uotaha vähä, koht tulloo samalaisii lissää.

mariD

Mitä tarkalleen ottaen “välimallin jätkä” tarkoittaa? Myönnän etten ymmärrä sanontaa. No siksi sitä kysyinkin. Käsittääkseni Stubb on 100% hetero, kosinut vaimoaan 30 vuotta sitten. En tiedä mitä hän ennen sitä on puuhaillut, mutta tuskin samaa kuin Haavisto..

Voi olla, että olen höppänä optimisti mutta en usko itärajalle ilmestyvän satoja tuhansia matuloisia keväällä. Jo 100K olisi määränä noin kolme kertaa suurempi kuin invaasiovuonna joten luvut ovat aika rohkeasti yläkanttiin arvioitu. Ja Stubbilla on mielestäni aika terve suhtautuminen Venäjän ketkuiluun. Tyyppi ei ole lainkaan venäläismyönteinen, ei missään mielessä. Ja muistaakseni sisäkanisteri Rantanen sanoi, että raja pidetään suljettuna niin kauan kuin Venäjä jatkaa pelejään. Tosin onhan se on pitkä vaikeasti valvottava raja.

X

Pois turha vaatimattomuus!

Sherlokki suvakko

Tähän asti Styppi on mielestäni lausunut kaksi viisasta ja yhden tyhmän kommentin noin niinku karkeesti ottaen. Lievä toivon kipinä siis olemassa, mutta viimeisin, se tyhma, oli ottaa kuulema homppu kehiin jos tulee tiukat paikat?!? Viisasta, ettei suoraan lähtenyt mollaamaan Rumppia, mutta tää viherwokepaska tietenkin alkaa painostaa. Hitsi toista en enää muistakkaan, siinä mielessä Pate oot oikeilla jäljillä “välimalli” pitää paikkansa, pitää olla särmää ja sen pitää kuulua..

mariD

Yli 60% ahvenanmaalaisista äänesti Haavistoa joten ilmeisesti heille homopresidentti olisi ollut ilo ja ylpeys. Culo-Pekka sai myös Lapista muistaakseni lähes 60% äänistä, mutta ne taisivat tulla kaiken maailman ympäristöhörhöiltä.

Suoraan sanoen v***ti kun joku itseään asiantuntijaksi tituleeraava jätkä sanoi, että Haavistolla voi olla ihan hyvät mahdollisuudet kun nyt liikkeelle ovat lähteneet äänestämään nuoret ja naiset. Onko aina pakko yleistää naiset samaan lokeroon? Sinä YLE:n “asiantuntija” joka sanoit noin, hankippa itsellesi ihan oikea työ, vaikka aamusanomalehden jakaja (on kokemusta!), betoniraudoittaja, hitsaaja, ahtaaja jne. Sinustakin tulisi silloin oikea veronmaksaja etkä aukoisi päätä televisiossa Ylen piikkiin (perdón vaan jos otin vähän itseeni, ne raskaushormonit)!

X

Voin lohduttaa, kaikki naiset eivät ole woken kannattajia. Osa käyttää omaa järkeään ja kyseenalaistaa asioita. Ylen politiikan mukaista yleistää.

mariD

Juu, tiiän. Ei ole kaikki, ei läheskään. Siksi ärsyttikin YLE:n loisasiantuntijan toteamus, että nyt Haavistolla voi olla saumaa kun naiset ovat liikkeellä. No eipä ollutkaan sitten saumaa riittävästi.

Qroquius KadD

Ne oikeat työthän jäisivät kaikki tekemättä, jos the Asiantuntija laitettaisiin niistä vastuuseen.
Ja kun tarkkoja ollaan, eihän se siantuntijakaan (titteli tuli kerrankin oikein) sanonut kaikkien naisten ja kaikkien nuorten äänestävän Peppua, vaan oletti heidän joukossaan olevan enemmän Pepun kuin Tubin kannattajia.

X

Samaa mieltä, odotan mielenkiinnolla miten suhtautuu hallituksen laittoman maahanmuuton torjunta politiikkaan. Virolla on selkeä linja venäjältä tulevien suhteen, täällä vielä leikitään.

X
Piikivi

Stubbilla “vahva moraalinen kompassi”, luki jutussa? Minun mielestä sillä ei ole moraalia ollenkaan.

Laittomat Presidentinvaalit

Itse ehdotan että joku valittaisi vaaleista.

Ja että suomi taas lahjottaisi 3 miljardia Italialle.Ja Stubb saisi taas hyväpalkkaisen prfessorin viran Italiasta.

Qroquius KadD

Mene valittamaan kun kerran niin kyrsii Väykän ja Turtapään töppöily.

Tare

Nyt saatiin sellainen liippari että ei parempaa.Tämä jätkä ei ole esim. ruumiillista työtä tehnyt ikään, no kuten ei kukaan poliittinen broileri.Katsotaan miten kokoomuslainen Suomi jatkossa kansalaisiaan kohtelee, niille kärryille ei takuulla ole paikkaa vähäväkisemmällä kansanosalla, se on varmaa.

Oh100

Poliittisesta broileriuidesta (ja aidon työkokemuksen puutteesta) minäkin olen huolissani.

Ja Kokoomuksen kommunistisuudesta se kun, jos mikä on myrkkyä “vähäväkisemmälle kansanosalle”…

chrome_screenshot_13.2.2024-10.17.15-GMT02_00
Oh100

Ja sähköveron korottamiseen Kokoomus oli erityisen himokas…

chrome_screenshot_13.2.2024-10.20.59-GMT02_00
kaikki otetaan vastaan

Saas nähdä, alkaako invaasio itä rajalla ennen vai jälkeen juhannuksen. Joka tapauksessa, nythän siellä jo suunnitellaan haavistolle jotain korkeaa virkaa tms. Ikäänkuin hyväveli hengessä. Näinhän stubb hieman antoi ymmärtää.

Trampas

Kaulakiikkulavaa rajalle. Ilmastoaktivistitkin kiittää, kun ei tule päästöjä kaivureiden löpöstä, niinkuin uggabugga-landioissa. Toisaalta jää verorahat saamatta ulkomaan avun kautta breedattaviin maahantunkeutujiin. Pirullinen dilemma ja noidankehä.

X

Kun lumet sulaa.

Anonyymi

Näkisi sen päivän, jolloin tämä kansakunta käärii hihat ja alkaa hommiin! Lakkoilu on päivän sana; lisää vapaa-aikaa, löhöilyä ja rahaa pitäisi saada kun ollaan niin kauhean haavoittuvassa asemassa! Kansan kahtiajakautuminen nähtiin vaaleissa, mutta onneksi täpärä tulos oikeaan suuntaan saattoi pelastaa maan pahemmalta.

outlaw09man

No, nyt begga pyllistävä und tukanveivaaja, heillä enemb aikaa nuuhkia toistensa perseitä . begga koijärvi NJET el presidento + musta parta liikkuu linjavaunuSSa.

Trampas

Vaalit pitäisi uusia niin kauan, kunnes vihervasemmisto saisi mieleisensä pressan. Sama pätee eduskuntavaaleihin. Demokratia toimii vain silloin, kun vihervassarit pääsevät päättämään maamme tuhosta.

Terhomatti Hämeenkorpi

Viittittekin, ketkulit, vittuilla Stubbille ! Annetaan miehen näyttää taitonsa ja kasvaa viran myötä! Jos se peräreikä- petturi-pekka ois voittanut, niin olisin henkisesti luopunut Suomen kansalaisuudesta. Perkele !

Qroquius KadD

Et kuitenkaan tosiasiallisesti, vaan olisit pitänyt Suomen passin?

Ilmari

Päätöksen purkuhakemus ei ole valitus.

Sherlokki suvakko

Kyllä media oli Haavisto myönteinen, olen siinä Paavon kanssa eri kannalla. Esim Rönkä tarkoituksellä möläytti homppukommentin olettaen siitä saatavan säälipisteitä Pekalle, onhan se ennenkin toiminut. Kuitenkin Rönkällä meni ny huonot housuun, kun Pekka rupes syyttää jälkeenpäin mediaa (miks ei ennemmin) asian ottamisesta esille. Vieläkin media itkee lämmintä itkua kun väärä henkilö voitti esim Elisabeth Rehn.

Moonman

Toivottavasti stubbelin taustatiimi neuvoo että “monikulttuurisuus”-termin aika meni jo, koska siihen liittyy liian negatiivinen ja ironinen lataus. Sen sijaan stubb voi puhua itselleen rakkaasta kansainvälisyydestä. Useimmille ihmisille tulee mieleen siitä joku matkailu Euroopassa ja pukumiehet brysselissä, mutta todellisuudessa se on kiertoilmaus samalle vanhalle kehitysmaalaisten maahantunkeutumiselle. Luojan kiitos, että presidentti on vain puhuva pää eikä päätä oikeasti mistään.

outlaw09man

Ajo-ohje nr 1, ei yhtään sontavarvasta suomeen, 2 rajalle alan miehiä ja lupa ampua heti, jos paskasäkit työntää sorkkaa meidän maille, 3 ei marttakerho toimia a la kutisalo-säärikkö-muut suvaitsevaisevat + pekka & rouva partahaavisto.

Huumesalo

Vittu mitä paskaa. Monikulttuurisuus on rikkaus ja Ruotsi on euroopan turvallisin maa.

Dan Wesson

No, stubido sanoi haastattelussa, että “halusin tuoda maailman Suomeen”. Tuon maahantuonnin seuraukset ovat hyvin nähtävissä. Raiskailut sekä muut perseilyt ja rikokset olivat ilmeisesti stubidon mielestä toivottava seuraus.

RullatonHuuli

Saatiin mies from beyond the darkness. Koitetaa kestää sen häröilyt.

Mechanic

I do agree with all the ideas you have introduced on your post They are very convincing and will definitely work Still the posts are very short for newbies May just you please prolong them a little from subsequent time Thank you for the post

Tane

Luojan kiitos, että Haavisto jäi nuolemaan näppejään….