Puola julkaisi lukuja push-backeista, Suomen kannalta huolestuttavia lukuja

Puola julkaisi ensimmäisen kerran tarkkoja lukuja Valko-Venäjän vastaisen rajan tapahtumista, erityisesti ns. push-backeista, eli takaisintyönnöistä. Suomalaisten näkökulmasta asia on erittäin huolestuttava.

Puolan hallituksen julkaisemassa tiedossa kerrotaan, että heinäkuun 2023 ja tammikuun 2024 välisenä aikana Puolan rajavartijat tekivät yli 6 000 ns. takaisintyöntöä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos laiton tulija sai jalkansa Puolan maaperälle, niin henkilö yksinkertaisesti tuupattiin takaisin Valko-Venäjän puolelle eikä päästetty enää Puolan puolelle.

Puola sorvasi elokuussa 2021 lain, joka sallii rajavartijoiden ja poliisien palauttaa tai työntää, mitä sanaa tässä nyt käytetäänkin, tulija takaisin Valko-Venäjän puolelle kyselemättä mitään sen kummempia. Tulijoita on yksinkertaisesti kannettu jopa perse-niska-otteella takaisin Valko-Venäjän puolelle.

Kaiken kaikkiaan ei voida aivan tarkkaan sanoa, että kuinka monta push-backia on tehty lain voimaantulon jälkeen, sillä heinäkuuhun 2023 asti asiasta ei pidetty mitään kirjaa. Laittomat rajan ylitykset kirjattiin yrityksinä eli ”estettynä rajanylityksenä”, joka on Puolan tulkinnan mukaan hieman eri asia kuin push-back. Suuntaa kuitenkin antaa se, että vuonna 2021 tehtiin 34 000 ja vuonna 2022 12 000 ”estettyä rajanylitystä”. Viime heinäkuusta alkaen push-backeja on siis tehty noin 6 000.

Eli voidaan arvioida, että ilman Puolan push-back-lakia, Puolaan olisi syntynyt täydellinen maahantunkeutujien invaasio. Lain voimaantulon ja sen täytäntöönpanon myötä laittomat rajanylitysyritykset ovat vähentyneet minimiin, toki niitä tosiaan on ollut viime kuukausien aikana siis se 6 000 yritystä.

Suomen kannalta Puolan paljastamat luvut ovat hyvin huolestuttavia, sillä Suomessa ei ainakaan toistaiseksi ole selvää linjaa, että aiotaanko tulijoita ampua vesitykeillä maahanpääsyn estämiseksi. Ja toisaalta Suomi on melko erilainen maa kuin Puola. Jos rajavartiosto alkaa ampumaan vesitykeillä tulijoita, niin suomalaiset turvapaikka-aktivistit aivan varmasti köyttävät itsensä kiinni vesitykkeihin, jotta tulijoilla on vapaa pääsy Suomeen.

Asiasta kertoo mm.  puolalainen englanninkielinen Notes From Poland.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
RullatonHuuli

Täällä kutaan minneen työnnellä. Täällä halutaan, että batikkinoitaa tuupataan kybällä.

Terhomatti Hämeenkorpi

Oikein kateellisena katson Puolan päättäväistä toimintaa!!! Miten tämä meidän maa onkin päästetty vellihousujen temmellyskentäksi. Saatana!

Qroquius KadD

Puolalaisilla on Oppimiskokemus, joka suomalaisilta jäi saamatta.

Qroquius KadD

Vää-RIN!
Täällä on selvä linja:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010222308.html

KETÄÄN EI työnnetä pois, vaan kaikki saavat tulla!
Tulijat asutetaan Joutsenon VOKkiin.
Ne eivät pääse sieltä pois, koska sen ympärille tehdään aita tai jokin este, jonka yli ei saa kiivetä!
Asyylinvonkauksille tehdään superhyperpikasalamakäsittely, joka kestää peräti niin vähän kuin neljä viikkoa!

Siinä on se, mitä Suomi aikoo tehdä.
Paitsi että tuokin on vasta lakiehdotus, joka mene kumoon kun joku kiekaisee:
”Perustuslaki!!”

Ja ei, vesitykkejä ei Suomessa voi käyttää mihinkään muuhun kuin palontorjuntaan, koska niin sanoo laki, sellainen tavallinen vaan.

Last edited 2 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Boltteri

No ei nyt sentään mitään esteitä..Kyllä tiukka sormella heristely sekä jämäkkä ”TIS IS NOU NOU TZONE!” riittää hillitsemään arabineekereiden menohaluja.

KKi

Nih, ja hurjimmissa suunnitelmissa halitus uhkaa kilistellä avaimia.

p.grandell

muistan sen avainten kilistelyn, siintä näkee kuinka alas on päättäjämme vajonneet poliittisen painostuksen alle, omia kansalaisia pidetään vain veron maksajina,orjina, kaikki muu menee suomalaisten edelle, kuinka edes kehtasivät nöyryyttää suomalaisia naisia puolustukseen kilistämällä avaimia, rikollista, uskomatonta sceidaa suomen päättäjiltä.

Rasittava sössöttäjä

Hevosmiehet kertoi että läjä taikalapasia ois marttakerholta tilattu.

Koeputkikoe

Suomen tulevaisuus voi olla ”pakolaisleirien saaristo”, eli jonkinlainen EU:n reservaatti haastavien kulttuurien ylöspitohakijoille.
Ihan oikea luoti- ja pommisota ehtinee kuitenkin väliin.

Last edited 2 kuukautta sitten by Koeputkikoe
Moonman

Laukaustakaan ei tarvitse ampua jos jatkuvana virtana lähetetään tunkeutujia maastorajojen yli kokoajan ja kaikkialla kun säät sallivat. Lopulta kaikki järjestelmät ja viranomaiset romahtavat tulijavirran alle. Kun täällä on joku kansallinen hätätila eikä kukaan tiedä mitä pitäisi tehdä, niin vasta sitten voi ajella tankeilla pietarista helsinkiin.

Boltteri

Stubb hoitaa meille uuden tehokkaan käytännön: PULL IN. Eikä päästetä takaisin venäjälle vaikka miten pyristelisivät. Keväällä puolustusvoimat joutuvat maastoon PULL IN-hommiin, kun operaatio Saving Sexual-Emergency Mohammed käynnistyy. Tulee semmonen savotta että oksat pois. Joka aamu alkaa rajalla BLM-polvistumisella jolla näytämme arabineekereille kuka määrää! Jokaiselle kunniakansalaiselle annetaan iso tukku seteleitä käteen sekä laitetaan taksikyydillä suoraan Helsinkiin missä Migrin suvakkinaiset jo kosteina odottelevat ”Hyväksytty”-leimasimet käsissään. Nopeutettu kotoutuminen! Näin ne kriisit ratkaistaan.

KKi

Vähän samaa epäilen, eiköhän tele-Stubbi muuta koko maan hienoksi paikaksi, kuin itäkeskus. Sellaiseksi telestubbien paipaimaaksi. Nanso rouvien unelmamaaksi.

Sherlokki suvakko

Eilen viherpiiperö ja Annarisumaja Henricsonni yhteen ääneen vaati ”moniosaajia” Suomeen. Sieltähän niitä läpsyttäjiä tulee lumessa ja pakkasessa sandaalit jaloissa (oli ihan kuva taannoin jossain julkaisussa). Onko Suomalaiset lähes 100% tyhmiä jos uskoo tätä! Kyllä ns huippuammattilaiset tulee tänne lentokoneella cv t kunnossa ja oikeisiin töihin, ei vetkuloimaan ilmaisen rahan toivossa.

Runtiti-pou

Keväällä Suomi lakkaa olemasta

Tare

Ja Orpo poika vain tuskailee mainehaittaa kokoomukselle jos näitä aletaan työntämään takaisin ryssille. Ja soppaan laittaa myös oman mausteensa uusi pressa, onhan tupilla kokemusta ”pakolais”raukkojen suojelusta. Kun lumi sulaa ja ilmat lämpenee, on helvetti irti. Sisäministerimme änkyttää ja orpo on taustalla vahtimassa ettei vain persut pääse tekemään mitään sopimatonta.

p.grandell

jopo-sale kyllä on kaiken takana, aloitti sen jo valehtelemalla, jopa maanpetollisesti. tele-stubbi jatkaa lopun.

timo

Ero Suomeen: Meillä ei ole raja-aitaa ja pushback on kuulemma kielletty. Mikä voisi mennä pieleen?

p.grandell

jos tom of finlandia olisi fiksu, senkun busseilla ruotsin rajalle ja dumpattaisiin sinne, niinhän nekin tekivät meille, kyllä bussimatkat ovat halvempia kuin elättää koko eläämäänsä meillä suomalaisilla.

Porkkanalaatikko

Aitoja lienee kahdenlaisia. Parhaat estävät rajan ylittämisen. Hieman halvemmat ”kevytaidat” viestivät olemassaolollaan rajan ylittäjille, että tässä on raja, jonka ylittäminen on rikos. Kevytaidan yhteydessä voidaan varoittaa esimerkiksi miinakentistä.

Suomella on rajaa Venäjän kanssa noin 1343 kilometriä. Mahdollisesti halvimmillaan kevytaita tulee maksamaan 10.000 euroa kilometriltä. Tolppia tarvitaan ehkä 10 metrin välein eli 100 tolppaa per kilometriä. Väliin piikkilankaa. Paljon varoitustauluja. Tästä seurauksena on, että aidan läpi tulleet eivät voi väittää olleensa tietämättömiä rajasta.
Projektin kustannus alle 14 miljoonaa euroa.

Työvoimana voitaisiin käyttää maahan tulleita paperinsa hukanneita turvapaikanhakijoita palkkana 3 euron päiväraha, ravinto ja telttamajoitus.

Porkkanalaatikko

Kirjoitin aiemmassa viestissäni miinakentistä. Ne voidaan ympäröidä varoitusmerkein ja aidoin, jotta kukaan ei mene niihin vahingossa. Voitaisiin käyttää ilmasta levitettäviä perhosmiinoja. Ehkä niiden käyttöikää voidaan rajoittaa muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi pariksi. Olojen rauhoituttua kentät muuttuisivat itsestään vaarattomiksi.

Luonnollisesti suuremmat riistaeläimet laukaisisivat myös miinoja. Mutta ottaen huomioon kentän luonteen, niitä ei voisi mennä lopettamaan. Myöskään miinakentälle asiattomasti menneitä ei pystyttäisi pelastamaan.

ennakkoluuloinen

Alkaa näyttää siltä, ETTÄ TÄSSÄ ON HARJOITETTU 30V TÄYSIN TURHAA ÄÄNESTELYÄ, ja miksikö? 70% kansasta on antanut koko ajan itsetuhoisesti äänensä jihadisti-puolueille. Kun porukkaa alkaa rampata rajan yli, aloittaa kokkareet yhdessä muun tärähtäneistön kanssa ”ihmisoikeus”-ulvonnan, jonka seurauksena Suomeen vahvistuu väestöpooli, joka ei tuhlaa aikaansa äänestelyihin ajaessaan omia tavoitteitaan, vaan toteuttavat väkivaltaisella massalla omaa ”demokratia käsitystään”. On myös huomioitava, että Stubbin tukija on Koneen Herlin, joka on sysimusta mokuttaja ja nyt rahoittaja vaatii palvelijaltaan vastineeksi ”toimenpiteitä”, bonuksena Stubbin vaimo on Koneella töissä, joten kuvio on selvä ja soppa valmiina lusikoitaksi.

seant

Suomen kannattaa käyttää luontoa apuna eli avuksi ottaa sudet, karhut ja ahmat, eli rajalinjalle heitellä eläinten raatoja, jotka houkuttelee nämä petoeläimet rajalle. Samalla voi ämyreillä laittaa suden ulvontaa. Eiköhän sana kierrä kun sudet ja karhut muutaman tulijan raatelee.

strategia kenraali

Päästetään perkeleesti lampaita juoksentelemaan pitkin itärajan metsiä. Siellä juoksevat niiden perässä sudet, karhut sekä rakettikirurgi insinöörit. Lisäksi sianpaskaa tms kolonnalta maanviljelijöitä tykittämään niin saatanasti pahimmille alueille. Kun miinoja ei voi käyttää, laitetaan kylttejä, että olet saapumassa sikatilallisen alueelle.

strategia kenraali

Venäjäksi, arabiaksi sekä varmuuden vuoksi vielä englanniksi.

Porkkanalaatikko

Itärajan läheisyyteen voisi perustaa susille ja karhuille ruokintapaikkoja. Niihin sitten vietäisiin lihaa odottamaan syöjiään. Näin lisättäisiin petokantaa rajan pinnassa. Tunkeutujainvaasion koittaessa lihatarjoilu ruokintapaikoilla voidaan keskeyttää, jolloin seudulla on paljon nälkäisiä suurpetoja.

Toimisiko tämä. En tunne tarkemmin suden tai karhun sielunelämää.

Frank

Pushback -taktiikka on puhdasta kultaa. Yksinkertainen, tehokas, halpa, nopea ja helposti toistettavissa. Tulija pidetään jollain työkalulla ja aidan avulla viivan oikealla puolella.

marakattila

Yle: Osan itärajan kautta saapuneista turvapaikanhakijoista epäillään syyllistyneen Suomessa rikoksiin – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Päättäjien ja päivystävien pääkirjoittajien rajarampautuminen antaa aihetta epäillä, että Suomi on omalta osaltaan lupautunut vähentämään valtioiden välistä eriarvoisuutta (YK:n Agenda 2030) siten, että yhteiskunnan annetaan valua kohti maailman maiden keskiarvoa.

Tarjolla oleva ylisuuri määrä keskiaikamarkkinointia on siihen hyvä keino.
Juridiset kahleet esimerkiksi opettajien ranteissa ohjaavat kehitystä sattumalta tuohon samaan suuntaan…

Last edited 2 kuukautta sitten by marakattila