Tulijoiden virta Välimerellä taas jatkuu

Välimerellä tulijoiden virta jatkuu. Tästä saa vähän maistiaisia miltä Suomen rajallakin tulee näyttämään muutaman kuukauden päästä.

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Koeputkikoe

Mikäli Itäraja ei nyt pidä, niin ylisuuren ja vauhdikkaan “vokki-rallin” seurausten sosioekonominen rasite tulisi ennen pitkää johtamaan poikkeusolojen toteamiseen Suomessa.

Valmiuslain säännöstelytoimien pitkittyminen tekisi maasta vähitellen poliisivaltion kaltaisen.

Last edited 4 kuukautta sitten by Koeputkikoe
Boltteri

Eiku kaikista ongelmatilanteista selvitään antamalla kaikille maahantunkeutujille ilmaiset isot asunnot ilmaisine sähkö/vesilaskuineen sekä loputtomasti vastikkeetonta rahaa. Kaupan päälle vaatteita, huonekaluja ja kotielektroniikkaa. Sitten vielä Suomen passit käteen ja kivasti lomarahaa taskuun. Näin ongelmat ovat ennenkin selätetty! Meillähän on tilaa ja multikulttuuri on RIKKAUS! Kyllä me helposti näin sulautetaan yhteiskuntaamme vielä semmoiset 5-6 miljoonaa arabia ja neekeriä. Ainut ongelma tässä on valkoisten suomalaismiesten harjoittama systemaattinen rasismi ja islamofobia. Heidät kaikki kun saisi tapettua niin Suomi olisi maanpäällinen paratiisi. Tosin ilman rahaa ja työntekijöitä..

Boltteri

Tässä eräs huippuosaaja taas haukkuu suomalaisia rasisteiksi. Muuten ihan hyvä afrikkalaislogiikka, mutta tärkein jäi tietenkin sanomatta: Afrikkalaisen ammattitutkinnon vertailu suomalaiseen vastaavaan. Voit olla vaikka supermegakirurgitohtorijumala Kongossa, mutta täällä taitosi eivät riitä mihinkään. Kiintiöneekerin alennuksella lisäopintoja suomessa, ei vieläkään riitä. Miksi? RASISMI !!!! Eihän sitä mitenkään voi simppeli ihminen ymmärtää että ihmisissä ja kansoissa ON eroja. Ottakaa ne täältä säälistä saadut nippanappa-paperit ja menkää kotiin. Siellä ne paperit ovat silkkaa ylivoimaa, lyömätöntä maailmanennätystä. Neekerikuninkuutta. Luulisi että silloin olisi elämä kotimaassa leppoisaa. https://www.hs.fi/talous/art-2000010140817.html

Suomi Finland

Meillähän on tilaa ja multikulttuuri on RIKKAUS! Kyllä me helposti näin sulautetaan yhteiskuntaamme vielä semmoiset 5-6 miljoonaa arabia ja neekeriä.”

Tuommoinen määrä, niin meitä ei sen jälkeen enää ole. No, muutama talvi, niin ei olisi ketään muutakaan.

Piikivi

Kyllä nämä väkisin tunkeutuvat kehitysmaalaiset tekevät maasta kuin maasta saman kehitysmaan, mistä ovat itse tulleet, kun se sallitaan. En edelleenkään täysin ymmärrä miksi se kaikki sitten sallitaan. Mistä johtuu tämä länsimaisten poliitikkojen itsetuhoisuus?

Qroquius KadD

Länsimaiden kansalaiset ne poliitikot itse itselleen valitsevat, vaikka vaihtoehtojakin olisi.
Kun kerran tällaista halutaan, tällaista saadaan.

Runtiti-pou

Juutalaiset valistevat oligarkian puolueissa ja nämä ehdokkaat juutalaisten mielen mukaan ja juutalaiset määräävät politiikasta töysin

Qroquius KadD

Poikkeusolot ja valmiuslaki ja poliisivaltio…

Kun matuinvaasio täyttää Suomen, ei täällä tapahdu mitään muuta kuin suomalaisten käskeminen palvomaan uusia herrojaan.
Siinä kaikki mitä valtiovalta asialle tekee.

AKSU

60 000 muualta tullutta ilmaantui viime vuonna edellisvuonna liki sama. Viiden miljoonan populaa Suomen kansastata jo liki miljoona matua. 🤔

Koeputkikoe

Peruskoulu ja ammattiopetus ovat sakanneet jo yli kymmenen vuotta ikään kuin valmistautuen siihen toritalouteen joka lienee tukimigraation seurauksena väistämätön.

Johan Pomppas

Ehkä jossain vaiheessa jokainen matuja tuonut laiva takavarikoidaan ja romutetaan, pikku hiljaa loppuisi purtilot.

ennakkoluuloinen

LUOTAN kokoomukseen ja muuhun globalisti-kööriin, että rajat Suomeen avataan ja miljönääri Herliinin kaaos saadaan käyntiin, rappareillahan on yhtenä mottona: kaaoksesta järjestykseen, heidän järjestykseen.