Toimittajakööri on valmis tekemään mitä tahansa perussuomalaisvihassaan

Helsingin Sanomien toimittaja Paavo Teittinen kirjoittaa lehdessään, että pushback ei ole mikään ratkaisu Venäjän toimiin itärajalla. Kirjoitus osoittaa vain sen, että suomalainen toimittajakunta on valmis kirjoittamaan mitä tahansa vain ja ainoastaan sen takia, että pääsisivät survaisemaan jättidildon perussuomalaisten persaukseen.

Koko mielipidekirjoituksen ydin lienee tosiaan vain siinä, että Teittisen mielestä pushback ei ole mikään ratkaisu. Vaikka juuri tuo pushback on ainoa oikea ratkaisu. Teittisen ja monen muunkin ongelma on se, että he kuvittelevat, että on olemassa jokin kompromissi, jossa Suomeen voidaan ottaa kohtuullinen määrä kehitysmaista tulleita tulijoita ja tehdä se hallitusti.

Mitään tällaista vaihtoehtoa ei ole olemassa. Kannattaa vain myöntää se, vaikka kuinka paljon vihaisi perussuomalaisia.

Suomen pitäisi nyt vain ensisijaisesti kysyä Puolalta, että mitä siellä tehtiin, jotta tulijavirta ja Puolan romahtaminen saatiin hallintaan. Suomen ei ole mitään järkeä pyrkiä löytämään omin avuin jotain uutta kikkakakkosta, jonka avulla tulijat saadaan hallintaan. Fakta on se, että itärajan takana on kohtapuoliin miljoona ihmistä pyrkimässä Suomeen ja Suomen kautta muualle Eurooppaan. Ja kun rumputuli saadaan käyntiin, niin Venäjä käyttää sen jälkeen kaikki mahdolliset keinonsa kuskata Suomen rajalle lisää kehitysmaiden miehiä.

Miten joku edes kuvittelee, että Venäjä toimisi Suomen suhteen eri tavalla kuin se toimii Ukrainassa? Ukrainaa vastaan tehdyt sotatoimet ovat vain erilaisia kuin Suomen rajalla tulee tapahtumaan. Aseena tullaan käyttämään kehitysmaiden miehiä, eikä lyijyä. Venäjä testasi Puolan ja Liettuan rajalla tätä asetta, mutta siellä hyökkäys pysäytettiin. Teittinen kirjoittaa tunteisiin vetoavasti, että Puolassa tulijoita paleltui hengiltä, koska heidät käännytettiin.

Voidaan kysyä, että mitä sitten? Mitä sitten, vaikka muutama kehitysmaan mies paleltui hengiltä? Ketä edes kiinnostaa? Jos Puolan rajalle paleltui muutama heikosti pukeutunutta miestä, niin siinä on vastapallossa se, että jos Puolan raja olisi avattu täysin auki, niin nyt Suomen ei tarvitsisi pohtia raja-asiaa ollenkaan, sillä tulijavirta jatkuisi loputtomana virtana Puolan kautta Eurooppaan. Puolaan olisi syntynyt uusi Kreikan ja Italian kaltainen vätysmäinen kansakunta, joka katsoo sormiensa läpi kun Venäjä miehittää Eurooppaa kehitysmaiden miesten avulla.

Teittinen kirjoittaa, että Suomessa on pushback-kiima, ja tollot suomalaiset eivät ymmärrä, että se on laiton toimi. Miten niin muka laiton toimi? Ei Suomen laissa ole mitään mainintaa mistään sellaisesta, että laittomat rajanylittäjät pitäisi päästää Suomeen. Päinvastoin, valtionrajarikos-pykälässä sanotaan, että ”Joka ylittää Suomen rajan ilman siihen oikeuttavaa passia tai muuta matkustamisoikeuden osoittavaa asiakirjaa tai muualta kuin luvallisesta maahantulo- tai maastalähtöpaikasta tai vastoin lakiin perustuvaa kieltoa tai sitä yrittää, syyllistyy valtionrajarikokseen.”

”Joka ylittää Suomen rajan ilman siihen oikeuttavaa passia tai muuta matkustamisoikeuden osoittavaa asiakirjaa tai muualta kuin luvallisesta maahantulo- tai maastalähtöpaikasta tai vastoin lakiin perustuvaa kieltoa tai sitä yrittää, syyllistyy valtionrajarikokseen”

 

Näin ollen Suomi itse asiassa rikkoo juuri tuota pykälää, jos se ei työnnä rajan yli yrittäviä miehiä takaisin. Suomen valtio on velvollinen suojelemaan Suomen kansalaisia ja käyttämään siihen sellaisia keinoja, että tuntemattomat rajan yli pyrkivät henkilöt vangitaan ja tarvittaessa ammutaan rajalle. Teittinen kirjoittaa, että ”suomalaiset virkamiehet eivät hevillä noudata laittomia käskyjä.” Ja juuri näin suomalaisten virkamiesten pitäisi toimiakin. Olla noudattamatta Teittisen ohjeita ja päästää laittomasti Suomeen pyrkivät miehet Suomen maaperälle. Ihan kuin Suomella olisi joku vastuu tulijoista. Suomella on vastuu suomalaisista, ei tuntemattomista, tuntemattomien motiivien kanssa maahan pyrkivistä miehistä.

Suomalaisten toimittajien ja turvapaikka-aktivistien pitäisi nyt vain ymmärtää se, että perussuomalaiset sattuvat olemaan hallituksessa. Jos näitä pushbackeja suunnittelisi Sanna Marinin hallitus, niin toimittajakööri kirjoittelisi asiasta aivan eri tavalla. Mutta koska sisäministerinä ei ole vihreiden Maria Ohisalo, vaan perussuomalaisten Mari Rantanen, niin kaikki mahdolliset keinot ovat käytössä.

Teittinen lopettaa kirjoituksen ikään kuin toteamalla jonakin perusfaktana, että osa tulijoista tulee jäämään Suomeen. Mitä ihmeen puhetta se tällainen on? Suomen ei pidä missään nimessä ottaa tulijoita vastaan ja karkottaa nekin, jotka maahan pääsevät, kotimaihinssa. Mitä sitten, vaikka niitä siellä ammutaan? Ketä edes kiinnostaa?

Subscribe
Notify of
guest
92 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Aina kannattaa toimia päinvastoin kuin pravda kirjoittaa.

Huru-ukko

Montako tulijaa teittinen lupaa majoittaa omaan asuntoonsa? Siihen jota hän kodikseen kutsuu? Oikein. EI YHTÄÄN. Ei eders naapureikseen halua moisia mölyäviä/meluavia rötöstelijöitä.

Qroquius KadD

Ei Teittinen mitään kuvittele kohtuullisista maahantunkeutujien määristä hallitusti.
Teittinen ja kumppanit ovat itse kiimassa, tuskallisessa kemumatukiimassaan, joka vaatii tyydyttyäkseen aina vaan suurempia määriä tummia ja tulisia rakastajia hupailemaan teittisten kanssa ruskeilla ympärileikatuillaan.

Terhomatti Hämeenkorpi

Hyvin kirjoitit Pate, tuosta paskapaperi-hesarin paskakirjoituksesta !

Runtiti-pou

”Teittisen ja monen muunkin ongelma on se, että he kuvittelevat, että on olemassa jokin kompromissi, jossa Suomeen voidaan ottaa kohtuullinen määrä kehitysmaista tulleita tulijoita ja tehdä se hallitusti.”

Oikeasti nämä haluavat kohtuuttomasti ja rajattomasti tulijoita. Etenkin juutalaisen HS:n toimittajat.

Ei tässä mistään perussuomalaisten nuijimisesta ole kysymys. Nämä toimittajat haluavat tuhota maamme

Terhomatti Hämeenkorpi

Mitä vittua sää tähän juutalaisia sotket, saatana! Ne ovat ihmisiä eivätkä mölyävää Runtiti-Pou-sakkia !

Runtiti-pou

Te persut olette apinman tasolla mölyäviä isänmaan vihollisia

X

Muista että venäjä kirjoitetaan pienellä! 😂

Runtiti-pou

Somalialaiset ovat parempia suomalaisia kuin sionistiset viholliset persut

X

Iliman muuta, juttiinta. Onko tutti hukassa?
Joko muistat miten venäjä kirjoitetaan, oikein pienellä!

T

Kannattaa tutustua hitoriaan niin tulee selväksi miksi tästä populaatiosta ei pidetä.
Jos nyt vaikka aloitetaan sellaisilla veijareilla kuin Marx, Lenin, Soros, David Schwartz, Rothchildit, jne.
Myös Frankfurtin koulu koostui kauppiaskansasta.

Ilmari

Tulihan se juutalaisvastaisuuskin sieltä. Ja vieläpä samalta idiootilta joka kuvittelee että holokaustin tapahtuminen on historiassa jotenkin kiistanalainen

Runtiti-pou

Niin te persut ensi töiksenne kielsitte paljastamasta holokaustivalhetta. Laki on tulossa pian. Saatana nyt siis on pakko valehdella massiivisesti erinäisistä asioista. Lakkautitte sananvapauden kerralla. Olette olemassa vain juutalaismafiaa palvellaksenne. Joku uskonlahko KD:n tapaan. Kerralla demokratian rippeet mäsäksi. Olette suomalaisten pohjasakkaa

Runtiti-pou

Totuus kestää valheen, mutta valhe ei kestä totuutta

Suvakkisaara

No tuota et kyllä itse keksinyt.

X

Tulee niin vahvaa faktaa että on jo pakko kysyä että mitä oot vetäny?
Anyways, muista kuitenkin kirjoittaa venäjä pienellä.

T
X

Rydman on Ps ja olen samaa mieltä hamasin iskua Israeliin on vähätelty. Hamas on islamistinen terroriorganisaatio.

Runtiti-pou

Sinä oletkin Mossadin nettisoturi

X

😂 muista kirjoittaa venäjä pienellä.

Runtiti-pou

Faktaa on se, että persut lakkauttivat sananvapauden eli pakottavat puhumaan hirvittävää paskaa historiasta juutalaismafianmieliksi

X

Mitenkäs ählyt? Taidat olla venäläismielinen pyllistelijä?

X

Tai pelkkä pyllistelijä sekoilemassa täällä all over the place.
venäjä kirjoitetaan pienellä muista! Vaikka olisit miten kamoissa.

Runtiti-pou

Persupellen vakiosylkäisy: Putin. Venäjällähän ovat idolinne juutalaiset vallassa

X

😂

X

Jep, ei tule valmiimpaa.

Qroquius KadD

Ei pidä ruokkia trollia.
Se vain kiihottuu siitä.

T

Truth fears no investigation. Miksi siis aihetta ei saa tutkia vapaasti, kuten vaikka NL:n vankileirejä?

X

Jos gulag leirejä meinaat, veikkaan että on tutkittu. Tarkenna, kiinnostaa.

Runtiti-pou

Niin, mutta saksalaisten leirejä ei. Taas persu luikertelee

X

Niin, ei ole tutkittu kun tutkimus ei ole mielesi mukainen?

Runtiti-pou

Siis ainoat, jotka on kunnolla tutkineet, ovat revisionistit. Virallinen tiede ei keskity kuin valehtelemiseen

X

Eli niin kauan tutkitaan että asiat menee näkemyksesi mukaan.

T

Eli juutalainen David Cole alkoi itse kyseenalaistamaan holokaustia tutkittuaan Auschwitzhiä. Hän on päätynyt siihen että paikka oli keskitysleiri, ei tuhoamisleiri. Näitä kriittisiä ihmisiä on paljon muitakin. Oliko juutalaisilla kivaa toisen maailmansodan aikana? Ei ollut, mutta se ei tarkoita että olisi ollut valtakunnallinen tuhoamisohjelma.

X

Otetaas vähän pakkia, jos tuhoamisleiri määritellään siten että tulijat tapetaan heti niin sitä ei aivan mainitsemassasi esim. leirissä tapahtunut mutta ei niissä porukka liialliseen pullan syöntiin kuollut, eikä leirien vapauttamisen jälkeen vartijoita tapettu sen takia että syöttivät pakolla pullaa vangeille. Kyllä vangeista pyrittiin eroon. Lisäksi Hitlerin joukot tappoivat lähes heti kaikki Juutalaiset tai laittoivat leirille. Joten mielestäni tuhoamisohjelma oli olemassa.
Oli leireistä hyötyäkin, taisi olla Sakemanni ennen WW2 vaati tuomioksi pääsyä keskitysleirille. Oli viina ruvennut maistumaan ja vissiin hölmöillyt jotain. Pääsi, en muista auttoiko rangaistus vaivaan. Samaa voisi soveltaa nykyisin ylipainoisiin, piikkilankojen sisään vaan. Tekis terää mullekin. 🤔

X

Voisit mennä tutkimaan niitä paikanpäälle. Äiti venäjä ottaa sinut varmuudella avosylin vastaan.

T

Ja venäjä liittyy asiaan miten ?

X

Mihin?

T

Mitä vikaa on juutalaisvastaisuudessa? Juutalaisvastaisuus on yhtä hyvä asenne kuin vaikka venäläisvastaisuus tai mustalaisvastaisuus. Itse olen myös arabi ja somalivastainen edellä mainittujen lisäksi.

X

Unohtui islam vastaisuus.

T

Hyvä huomio.

Moonman

Matalan testo-tason habituksesta pystyi jo päättelemään millaisessa todellisuudessa teittinen elää. Hänen turvallisessa maailmassaan on vain lakeja, virkamiehiä, pykäliä ja ihmisoikeuksia. Rajan yli on kuitenkin tulossa porukkaa joiden luonnollisessa ympäristössä raiskataan, tapetaan, ammutaan ja leikataan päitä irti.

Näillä viher.vas-hesarilaisilla on aina joku omituinen ajatus, että tunkeutujat ovat isoja tyhmiä lapsia, jotka eivät pysy elossa omin avuin jos eurooppalaiset estävät heidän tulonsa eivätkä anna ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa juuri Suomesta. Todellisuudessa on maksettu salakuljettajille kymmeniätuhansia euroja ja rajan ja vokin läpi päästyä ajellaan taksilla johonkin suurkaupunkiin notkumaan

Kari Ilmarinen

Hyvin sanottu – mikä näitä toimittajia vaivaa…?

Qroquius KadD

Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan journalistiikan koulutusohjelmassa opetettu kulttuurimarxismi.

T

Aiemmin kulttuurimarxismilla oli tavoite, tuhota yhteiskunta sisältäpäin, jotta tie kommunistiselle vallankaappaukselle olisi vapaa. Nykyään vaikeaa ymmärtää toimittajien motiiveja.
Toisaalta, Rottaparatiisikoe saattaa selittää myös käytöksen
https://www.youtube.com/watch?v=cTDTVbourzU

X

Veikkaan woke ja cancel, osa porukasta nostaa itsensä niin hyväksi ja sivistyneeksi että toimitaan jo naurettavasti sekä tyhmästi. Kehitys kehittyy liikaa, mennään seinään. Vanhakantaisten asioita ja niiden seurauksia ymmärtävät canceloidaan. Aivopesu kouluissa on mennyt jo niin pitkälle että opettajat vaihtavat hommia. Onneksi osa porukasta on jo tajunnut kusetuksen, varsinkin nuoret. Ymmärtävät realiteetit mutta ei kaikki.

Tietämätön

Ompa hienoa omata sama ajatus tapa

marakattila

Parasta tuossa Hesarin jutussa ovat sen perässä olevat kommentit.
Ne kyllä rypistävät kyseisen toimittajan pamfletin.

Tällä hetkellä rajarikkojat ilmeisesti ”vokitetaan” muonavahvuuteen samalla kun työllistetään tulkkeja sekä oikeusavustajia.
Luulisi että velkaantuvalla Suomella ei ole varaa moiseen tivoliin.

Qroquius KadD

Mutta onhan meillä varaa eikä valtionvelkaa tarvitse maksaa pois!
Vai tarvitseekohan sittenkin?

X

Tämmöisiä woke / cancel hörhöjen juttuja näkee vieläkin, voisi vähän katsoa mitä tapahtuu Englannissa ja Irlannissa. Kommenttien takana voi tietty olla yksi tapa saada huomiota, klikkauksia. EIKÄ ITÄRAJA OLE MUUTEN VIELÄKÄÄN KIINNI!

Qroquius KadD

Eihän sitä ole tarkoituskaan saada kiinni.
Tällaista tarvitaan vielä paljon, paljon lisää:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010231392.html

Eihän se Suomen islamisointi muuten onnistu.

X

Totta. Onneksi sentään Ps. Mutta raja ei ole kiinni.

Dan Wesson

Tuliko rikokset jollekin yllärinä? Nämä tulijat ovat ihan samaa tavaraa kuin ne edellisetkin, ja muun muassa seksuaalista hätätilaa on huomattavasti turvallisempi hoitaa Suomessa kuin Venäjällä. Kyllä marakatit ja ryssän viranomaiset tietävät, että kun marakatti saa sentinkin jalkaansa rajan yli, se pääsee Suomessa välittömästi täysihoitoon. Heti kun lumet sulavat rajalla alkaa sama marakatti-invaasio kuin Puolassa ja Liettuassa. Ollaan siihen valmiita tai ei. Se ei yllätä, että Hesarin punavihreät toimittajat ovat valmiina päästämään tänne laittomien siirtolaisten mukana ryssän sabotöörit ja muut agentit. Toivoa sopii, että sisäministeri on valmiina pitämään rynnäköivät kädelliset ryssän puolella vaikka sitten voimatoimin, jos eivät muuten usko.

X

Pessimistisenä realistina pelkään ja pohjimmiltaan tiedänkin että heikoin kohta tulijoille on löytynyt. Mitä ryssä on hakenut.

Dan Wesson

Keväästä alkaen rajalla juostaan kilpaa invaasio-marakattien kanssa, kun ne huomaavat tilaisuutensa tulleen. Mutta hienoa, että saadaan taas mukavia pelihetkiä ja muhevaa riisiä. Monikulttuurisuus on todellinen vitun rikkaus, ei mulla muuta. 🤦

Qroquius KadD

Olethan sinä nähnyt mitä sisäministeri tekee.
Pelkkää kosmetiikkaa.

Dan Wesson

Ainahan voi toivoa. Punavihreä sisäministeri valmistelisi tällä hetkellä lakia, jolla suomalaisten asuntoja voidaan käyttää miljoonan marakatin pysyvään varastointiin. Tosiasia on, että raja on niin pitkä, ettei invaasiota voida mitenkään välttää. Kannattaa siis varautua (kymmeniin) tuhansiin haahuileviin marakatteihin, jotka yrittävät rullata vastaantulijoita rahan ja/tai pimpin toivossa.

Runtiti-pou

Ei tuo Rantasen rajamenettely taida olla parempaa kuin punavuhreä suunnittelu. Pieni viivästys vain ja sitten kaikki vokkeihin

Kaarlo

Kaikkein paras konsti olisi kylvää koko itäraja täyteen niitä jalkaväkimiinoja korvaavia miinoja. Jalkaväkimiinoille olisi voitu tehdä tarkat kartat, mihin niitä olisi laitettu, mutta eräs Tavja halusi kieltää ne, koska joutui maailmalla niin noloon asemaan, kun Suomi käyttäisi lähes ainoana maana maailmassa miinoja, joista on tarkat määrät ja sijoituskartat. Nythän ne uudet, ei jalkaväkimiinat, voidaan kylvää sinne rajalle miten sattuu ja jos matu siis maahantunkeutuja tulee, niin se on Tavjan vika, kun jalka menee muusiksi.

Joppos123

Uutisissa on jo ihme ja kumma mainittu, että osa ryssälästä tänne valuneista hädänalaisista on jo ehtinyt syyllistyä rikoksiin Suomessa.
Itse rikoksia ei mainita niin veikkaan ne tässä järjestyksessä.
1. Pilluvarkaus
2. Pahoinpitelyt ja ryöstöt
3. Huumekauppa

Sellaisia lutuisia sotaa ja vainoa pakenevia taas jälleen kerran. Miinat maastorajalle olisi ihan paikallaan.

Joppos123

Ryssä pysähtyy jos me päätämme. Jalkaväkimiinat kehiin.näin se vaan menee..

Qroquius KadD

Pitäisi vaan löytää jostain se joka päättää.
Nyt ei sellaista ole.

Hoblaa

Teittinen on itse puolineekeri, joten ymmärtää hänen vihaisuutensa kun laittomat läpsyttelijät työnnetään takaisin,

Porkkanalaatikko

Onko hän mulatti ?

Hoblaa

Ainakin muistuttaa hieman negriä.Kenties, kenties.

p.grandell

näitä teitisiä ei onneksi ole prosenttimäärässä paljon, mutta sitävastoin kovia panettelemaan ja kirkumaan,kirjoittelemaan, tavallinen kaduntallaaja keillä on jo kokemuksia itiksestä ja getho jengeistä ymmärtävät kyllä asian laidan, mutta kuten kirjoituksessasi, takaisin vain mistä tulleet,jopa laki on kansan puolella, on se kummaa koskahan päättäjät saadaan palvelemaan omaa kansaamme?

Qroquius KadD

Sitten kun kansa saadaan äänestämään valtaan sellaiset päättäjät, joille ”Oma kansa ensin” -ajattelu ei ole vahingollista.
Sellaista ei tapahdu.

Aina sama

Nyt tp-hakijoiden määrä on vain kasvanut vaikka jätetään venäjältä tulleet pois niin en näe mitään voittoa siitä että persu on ministerinä.
Taas tammikuussa 350 tp-hakijaa rekisteröitiin ja kukaan ei sanaakaan sano koska eivät tule venäjältä vaan muista euroopan maista. Ilmeisesti on myös hyviä tp-hakijoita kun ei kansa suutu siitä että suomen kumppanimaista väkeä lappaa satoja per kuukausi ja virta jatkunut tasaisena aina vuodesta 2017 asti.

Aksu

N. 60000 läpsyä ilmiintyy per vuosi…Suomeen…niitä kohta täällä miljoona.

Runtiti-pou

Persut alkoivat heti ensi töikseen ”vastustaa rasismia”

Heikki

Viime vuosisadalla kaikki kommunisteja pakoon lähteneet palautettiin n 50vuoden ajan.Kaikki tiesivät,et jos pautetuilla oli tuuria,selvisivät 20 vuoren siperian pakkoleirillä.Mut suurin osa vietiin suoraan saunantaakse.Tsuhnat ihmetteli miten joku voi paeta paratiista.

Qroquius KadD

Eivät ihmetelleet.

Silloin oli pakko valehdella, koska Suomi-neito oli yksin maailmassa Imperialistisen Roistovaltio Moskovian rakkautta teeskentelevänä huorana.
Enää ei tarvitsisi, mutta liian suuri osa Suomen kansasta oppi huoraamaan ja valehtelemaan.

Suomi Finland

Venäjällä lienee jokin rajoitus logistiikan suhteen. Se ei voi yhdellä kertaa haalia miljoonaa keharia yrittämään rajan yli, koska vaikeuksien ilmetessä tällaista joukkoa on haasteellinen huoltaa, koska mitään kevyttäkään infraa ja huoltoa ei noin vain polkaista pystyyn.

Ottanevatko yhtään huomioon tauteja, joita tulijoiden mukana voi tulla… tuskin… toisaalta ovat kauan puuhastelleet tällaisten vankileirijärjestelmien kanssa, joten perusosaaminen löytynee varmasti.

Mutta jos lähdemme sille linjalle, että kehareita otetaan Venäjän kautta vastaan, niin totuushan on se, että sitten lähtee pyörät pyörimään ja keharivirta alkaa ruokkia itse itseään niin kauan, kunnes sosiaaliturvajärjestelmä joko romahtaa, tai sitten pakon sanelemana sitä ei enää vaan ylläpidetä.

Qroquius KadD

Sehän tässä on tarkoituksenakin.
Suomen tuhoaminen.

X

Ei vain Suomen, Euroopan.

Puolueeton

Miksi eivät samat ajatukset tulleet mieleen 2015, kun Ruosissa annettiin junaliput Haaparantaan tuleville pasiittomille matkustajille? Silloinhan oli sisämisnisterinä Orpo, joka nytkin märää toimet hallituksessa. Sisäministerin salkku lähtee, jos ei toimi pääministerin ja puolueen johtajan määräyksien mukaan.

Anonyymi

Saksassakin alkaa mitta täyttyä ja vastapuoli on ladannut kovat piippuun: ”laitaoikeiston” eli AfD:n tuet on lakkautettu ja koko puolue uhataan kieltää, vaikka se kannatusmittauksissa on noussut sosiaalidemokraattien ohi maan toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Merkittävää on, että sen kannatus on suurinta entisen Itä-Saksan puolella. Voidaanko puolue rinnastaa Suomessa perussuonalaisiin, jää pimentoon, koska sen tavotteista on vaikea saada tietoa. Nettimaailma jakaa vain uutisia äärioikeistosta, laitaoikeistosta ja jopa natseista. Hohhoijaa! Ota tästäkin nyt selvää!

Valtamedia on myös ihan hiljaa buurien kansanmurhasta, joka on meneillään Etelä-Afrikassa. Mitä? Eikö kiinnosta, vaikka on valovuosien päässä keinotekoisesta suomalaisesta rasismista?

Qroquius KadD

No kun se nyt vaan on sellaista parempaa kansanmurhaa, saattaisi soma Li Lystikäs todeta.

X

Semmoisia väläyksiä huomannut uutisoinnissa että Etelä Afrikassa tapetaan valkoisia ihonvärin takia, tapettu jo jonkin aikaa. Asiasta ei ole vaan uutisoitu. Muistelen että Haitilla tapettiin valkoiset myös, mustan paratiisin tieltä. Sekaisin vaikuttaa olevan sekin, eikä pyöri päivääkään ilman ruoka ym. avustuksia. BLACK POWER 🤮.

Sam Colt

Sisäministeri Rantanen esiintyy uutisissa hermostuneesti ja pelokkaana.
Voi olla että hänellä on persujen eduskuntaryhmän tuki, mutta jos sisäministeriö ja ulkomaalaisvirasto on vanhastaan täynnä suvakkeja, niin vaikea siinä on toimia.
Epäilen, että keväällä käy huonosti.

Pääministeri Orpo muistetaan toimineen 2015 hyvin epäisänmaallisesti sisäministerinä.
Epäilen että Orpo nytkin lepsuilee turvallisuuspolitiikassaan varmistaakseen jonkin EU-viran hallituskautensa jälkeen.
Huonosti käy meille.

Porkkanalaatikko

Sisäministeri Rantanen esiintyy uutisissa hermostuneesti ja pelokkaana.”

Kiitos huomiosta. Hän vaikuttaa epävarmalta ja pelokkaalta 8.päivä helmikuuta 2024 kuvatussa videossa ( areena.yle.fi/1-68064939 ).

X

Täysin mahdollista.

marakattila

Tuo ilmiselvä Rantasen pelokkuus olisi ihan ymmärrettävää jos tiedossa on että Suomi ei sittenkään tulisi työntämään ketään kolmannen asteen kulkuria takaisin.

Kaikki satatuhatta saapujaa vokkeihin veronmaksajien piikkiin ja tulkit päälle !

Last edited 2 kuukautta sitten by marakattila
marakattila

Vielä tuosta pelokkuudesta. Sympaattinen Mari Rantanen on tämän rajaepookin kasvot.

Voi vaan kuvitella millaisia uhkauksia voisi kansalaisten taholta päättäjille tulla, jos niitä jopoilijoita tulee solkenaan eikä ”puolalaista pushbackiä” näy missään.

Tare

Samaa huomannut, vitun epävarma ja samat fraasit alkaa kyllästyttää. Eukko vaihtoon, ja tilalle nopeusajaja Peltokangas. Tulee omaa juttua.

Qroquius KadD

Niinhän tässä näyttää käyneen, että PS-naisministerit huudettiin hiljaisiksi kesän ja alkusyksyn rasismiraivonnalla.
Nyt he istuvat kiltteinä koulutyttöinä pelkäämässä uutta huutokuoroa ja salkun menettämistä.

Suvakkisaara

Se vaan on niin että jonkun pitää paleltua lumihankeen ennenkuin viesti menee perille.

Qroquius KadD

Sittenhän se raja on avattava apposen ammolleen, ettei yksikään pikku suklaasimmu pallero enää paleltuisi.
Niin sanoo perustuslaki ja pruttokansantuote.

marakattila

Juuri niin. Viimeistään silloin kolmansiin maihin menisi perille sellainen viesti, että Venäjän kautta Suomeen pyrkiminen ei kannata, koska silloin voi maallinen matka päättyä rajalle..

Last edited 2 kuukautta sitten by marakattila
Teuvo Törhönen

Kuka tämä teittinen on. Jos on tuota mieltä kuin annetaan ymmärtää niin Hesarin tulee siirtää tämä henkilö sivuun toimittajatyöstään ennenkuin peruuttamatonta vahinkoa tapahtuu. Ainakin ajatusmaailma on suppea ja kokonaisuutta ymmärtämätön. Henkilö voidaan luokitella …….. luokkaa jota ei ole soveliasta ääneen mainita eikä kirjoittaa. Hesarissa on ollut aikaisemminkin toimittajia jotka eivät ole suomen kansaa yhdistäviä vaan luomassa eripuraa. Hesari ei ole enää hesari vaan vihervasemmiston poliittinen propaganda julkaisu.