Vantaalla hurja takaa-ajo, kun henkilö pakeni poliisi varastetulla autolla

Anastetun ajoneuvon takaa-ajo Kivistöstä päättyi Virkamiehen alueelle ilman henkilövahinkoja ja vähin vaurioin. Tehtävälle osallistui useita poliisipartioita, liikenne katkaistiin hetkeksi Tikkurilantiellä. Ajoneuvon kuljettaja 26-vuotias mies otettiin kiinni useasta rikoksesta epäiltynä.

Itä-Uudenmaan poliisin partio havaitsi anastetuksi ilmoitetun ajoneuvon Kivistössä perjantaina 16.2. illalla noin kello 22 aikaan. Ajoneuvon kuljettaja ei suostunut pysähtymään partion antamasta pysäytysmerkistä, vaan kiihdytti ja jatkoi matkaansa Kehä III:lle. Ajoneuvon nopeus kohosi paikoitellen 80 km/h rajoitusalueella yli 150 km/h.

Tikkurilantiellä Koivuhaassa epäilty ajoi poliisin tielle asettamaan piikkimattoon, mutta matka jatkui vielä puhjenneilla renkailla Tikkurilantietä länteen. Pakkalantien jälkeen pakeneva ajoneuvo saatiin useammalla partioautolla lopulta pysähtymään.file:///home/data/Kuvat/vantaa.png

Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui 26-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin nollat. Epäillyn sekavan käytöksen ja hallussaan olleiden huumausaineiden käyttövälineiden perusteella hänet toimitettiin verikokeisiin. Kiinniotetun takin taskusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä patruuna. Liikenne pysäytettiin hetkeksi Tikkurilantiellä kiinnioton turvalliseksi suorittamiseksi. Tehtävälle osallistui useita poliisipartioita pääkaupunkiseudulta.

Haastavista sää- sekä keliolosuhteista huolimatta tehtävä saatiin päätökseen ilman henkilövahinkoja ja vähin vaurioin. Epäilty otettiin kiinni Vantaan poliisivankilaan epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, niskoitteluun poliisia vastaan ja lievään ampuma-aserikokseen.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Hyvä polliisit:))

Qroquius KadD

Tämä kaahailu liukkaalla kelillä yleisillä teillä muita liikenteessäolijoita vaarantaen ei ilmeisestikään ollut ammattimaisen taiturimaista ajoneuvon hallintaa, koska kaahari jäi kiinni.

Last edited 2 kuukautta sitten by Qroquius Kad