Suomalaisille veronmaksajille motivaatiopalaa maanantaiaamuun

 

Entäpä jos suomalaiset eivät oikeasti osaa kotouttaa tulijoita? Entäpä jos tulijat oikeasti tarvitsevat rakkautta, lämpöä ja hellyyttä, kuten kyseisellä filmillä? Voisiko se olla sittenkin se oikea tie kotouttamiseen?

Haluaisitko sinä ottaa syliisi kehitysmaista tulleen miehen ja antaa hänelle sydämen lämpöä? Näyttää suomalaista lämmintä rakkautta ja halipusuttaa kehitysmaan miehet ehjäksi? Tai ehkäpä sinä haluaisit istua kehitysmaista tulleen miehen lämpöiseen syliin ja käpertyä siihen turvalliseen rakkauden täyteiseen syleilyyn? Katsokaa nyt noita luottavaisia, elämään hymyileviä ja nauravia tulijoita. Nallekin tuotu luokkahuoneeseen. Entäpä jos kaikille tulijoille annettaisiin oma iso nalle? Voisiko se olla oikea tie kotoutumiseen? Mitä se on sinulta, rasisti, on pois, jos tulijoiden tulopaketissa on nalle? Voihan olla, että tulijat eivät ole kotimaissaan koskaan nähneet nallea.

Ehkäpä, ehkäpä sittenkin rakkaus, lämpö ja jaxuhali ovat niitä asioita, joita meidän pitäisi tunkkaisen rasismin sijasta viedä eteenpäin?

Veronmaksajille joka tapauksessa jaxuhali uuteen viikkoon ❤️❤️

 

Subscribe
Notify of
guest
46 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Tässä maassa on paljon pulleroita, jotka totisesti HALUAVAT
ottaa syliinsä kehitysmaista tulleen miehen ja antaa hänelle sydämen lämpöä;
näyttää suomalaista lämmintä rakkautta ja halipusuttaa kehitysmaan miehet ehjäksi;
istua kehitysmaista tulleen miehen lämpöiseen syliin ja käpertyä siihen turvalliseen rakkauden täyteiseen syleilyyn.

Näitä on aivan liikaa, ja jokaisella on äänioikeus sen sijaan että olisivat holhouksessa. 

marakattila

Parin viikon takaa: Petteri Orpo: Hallitus ei edistä Ruanda-mallia – Politiikka | HS.fi

Kok/Per -rajarypistely uhkaa tehdä Suomesta EU:n sisäisen “Ruandan” jo ennen kesää.

Suomi Finland

Ymmärrys siitä, että mikä on viiden miljoonan ihmisen kansan paikka 8 miljardin ihmisen pallolla, johtaa väistämättä ajatukseen, että liika suvakismi on the Road To Hell. Kirjaimellisesti.

ilmestyskirjailija

Ja vielä kahta lisämiljardia odotellaan paljolti siellä missä kupoli ihmispoloista eniten käristää.

X

😂 ei kehtaa mennä Viroonkaan enää, hävettää niin helvetisti.

japadappaduu

Virolaista voikin naurattaa, suomalaista lähinnä itkettää.

X

Ai sviddu, tummat pojatkin meinaa revetä on senverran tyhmää menoa.
On Suomesta tullu yx helvetin hourula.
😂😂😂

japadappaduu

24 sekunnin videosta pystyi katsomaan 12 sekuntia. Aivan hirveä myötähäpeä.
Tässäkö se oikeasti on se porukka jonka pitäisi pelastaa tää maa, voihan nyt elämän kevät

Piikivi

Miksi tässä aikuisille lauletaan kuin lapsille? Väkisinkinkin naurattaa. Nallekin tarjolla. Miten tämä edistää kotoutumista? Onko tässä tarkoitus opettaa suomenkieltä? Monta kysymystä herättää. Mitä suvakkitäti oikein ajattelee …

Piikivi

Miksi nuo päästettiin alunperinkään Suomeen. Nyt ei tarttis kotouttaa. Eikä ne kotoudukaan.

japadappaduu

Tässä lienee sama sairaus tai perversio mikä vasemmistolaisilla muutenkin on.
40-vuotiaita ukkojakin uskotaan lapsiksi.
Kaippa nuo videon tyypitkin sitten lapsista menee.

muuammiäs

Uskoihan se bile-Sannakin olevansa alta parikymppinen myöhäisteini, vaikka oli keski-ikää lähestyvä äiti ja naimisissa. Kannattajansakin uskoivat, koska kun biletyksestä nousi kohu, kiljuivat yhteen ääneen: “Kyllähän nyt biletys kuuluu nuoren naisen elämään! Mitä väärää siinä on?”

Anonyymi

Toivottavasti fanilaumalla putoaa viimeisetkin suomut silmiltä; toverit ovat vaihtuneet suihkuseurapiireihin ja aatteen paloa on vaikea enää löytää; keskiössä narsismi ja oma napa. Tytärtä käy sääliksi.

Suomi Finland

“Mitä suvakkitäti oikein ajattelee”

Tämä on aivan helvetin hyvä kysymys. Niillä ei kyllä korvien välissä aivosolut toimi edes sinne päin.

Jos suvakointiin on oikein koulutus tarjolla, niin mikä perkeleen instituutti opettaa kohtelemaan aikuisia ihmisiä niin kuin jotain pikkulapsia??

Brama

Onhan tää noloa, mutta tämäkin on Puten vika
Niin kuin ilmastonmuutoskin.

X

olet oikeassa, putte poseen. Niin maailma pelastuu!

Runtiti-pou

Ilmastonmuutos on valhetta

Putte on mukana invaasiossa

Joppos123

Hirveetä paskaa. Mulla on karkit valmiina jos nuo elukat alkavat tulla väkivalloin kotiini.

X

Ettei vaan ole liian kovia? 🙄

Qroquius KadD

Nallekarkit?

Tare

Voihan vittu, mikähän perkele tässä on ideana. Toki ymmärtää että kehitysmaista ja savimajoista tulevia luku ja kirjoitustaidottomia kamelikuskeja ja synnytyskoneita ei voi viedä sorvin ääreen vaikka Orpo ja EK niin ehkä ajattelevat lasipalatseissa. Tämä antaa ehkä sen todellisen kuvan “maahanmuuton” ongelmista, suurin osa jää veronmaksajien varaan loppuelämäkseen. Toki sieltä joku wolt kuski saattaa löytyä jolle kela maksaa palkan erotuksen jos jonkinmoisten tukien muodossa.Jos jonkinmoista postiivista yrittää löytää, niin ja rikospuolelle tietää ainakin rutkasti lisää töitä.

Anonyymi

Ruotsissa alkaa olla jo vaikeuksia saada rikollisia vankilaan, kun tila loppuu kesken. Ehkä laittavat jonoon odottamaan vuoroaan…

AnywayD

Parempi rahoille Kankkulan kaivo kuin kotouttamislälläröinnit.

Vaalit oli selvästi laittomat

Itse uskon että puhdas käteinen, 300 000 e käteen jokaiselle pakolaiselle.

Ja taas 3 miljardin lahjoitus Italiaan, ja Stubista taas Italiaan professori

Dan Wesson

Ei perk…. Kyllä vetää hiljaiseksi. Häpeästä. Tämähän on aivan samaa sontaa, kuin se Oulussa miljoonilla tehty häpeällinen tiktok oksennus.

japadappaduu

Edes nää kehitysmaalaiset tulijat ei ole niin tyhmiä että ne ottaisi tosissaan tämmäset.
Sen sijaan ne näkee heti alkuun että kyllä nää suomalaiset on tyhmiä.
Sitten kun lähettelevät tämmösiä videoita sinne kotimaahansa, niin kohta on rajalla täys rynnäkkö kun kattovat että noi suomalaisethan on täysiä idiootteja.

Laittomat Presidentinvaalit

Se voisi olla loisto, jos Stubb antaisi presidentinlinnan pakolaisten käyttöön

marakattila

Sehän toteutunee, mikäli tuleva Tasavallan Presidentti on edelleen samaa mieltä kuin hän oli vuonna 2016:

Stubb: Suomen pakolaiskiintiötä tulee nostaa huomattavasti

Tuon aikaisia nettijuttuja kun selailee, niin näkee helposti vaikkapa Halla-ahon kaukokatseisuuden verrattuna eräisiin kotoisiin europopulisteihin.

Last edited 4 kuukautta sitten by marakattila
marakattila

Uunituoretta vastinetta äsken toiselle kierrokselle päässeiden kahden presidenttiehdokkaan tuolloisiin poseerauspuheisiin:

Supo ja Krp: Turvapaikanhakijoiden mukana Suomeen on tullut ihmisiä, joiden epäillään kytkeytyvän terrorismiin ja rikollisuuteen

(v. 2015 Pekka Haavisto: “Ei ole rajaa sille, kuinka paljon turvapaikanhakijoita otetaan vastaan” “…Voisiko ihminen olla puolet ajasta Alepan kassalla ja puolet kielikurssilla?…”)

Haaviston suosio oli täysin käsittämättömän suuri….

Last edited 4 kuukautta sitten by marakattila
X

Laittomien maahantulijoiden hyvinvointiin pitäisi satsata, maahan tullessa pistetään mrna covid rokote ja viiden vuoden tehosteet. Rabies ja muiden rokotteiden lisäksi tietty.

muuammiäs

Erityisesti naispuolisten maahantulijoiden hyvinvointiin tulisi satsata. Joten kun tiedämme, että jatkuvat peräkkäiset raskaudet rasittavat suuresti elimistöä ja ainainen raskaana oleminen voi myös masentaa ja valtavan lapsilauman kasvattaminen voi johtaa ylirasitukseen, maahantulovaiheessa suoritettaisiin sterilointi. Ihan tulijan oman hyvinvoinnin takaamiseksi.

X

Turha syyllistää uhreja, ukot ne raskaaksi tekee. Pallit nips, samalla laimenee macho uhoaminen.

muuammiäs

Sitä on hankalampi perustella niiden hyvinvoinnilla…😁

puolueeton

Kun on kulttuurierot, ne tulisi tuntea. Mikä suomalaisesta tuntuu mukavalta, voi afrikkalaisesta tuntia pilkalta, tai tietenkin päin vastoin. Koska kulttuurierot osataan ottaa huomioon, se on AjaO tapa massamaahanmuutossa, joihin joudutaan sopeutumaan.

verenpaineet nousi taas

Stna että vituttaa tuo pelleily.

einari

Kohtuuton vaatimus käyttää hillittyä kieltä, tuntuu että sielu repee, kun katsoo noiden kädellisten hyysäämistä ! Voi sanoa että viikko alkoi vitutuksen merkeissä, en voi tuota sivistyneemmin kommentoida ! Oletan että saan maksakirroosin tämän järkytyksen jälkihoidosta, Paavolle tiedoksi: pääkallon kuva myrkyllisen sisällön varoitukseksi !

Neuvokaapas expertit

Matala äö niin jäävät kehitykseltään jonnekin pikkulapsen tasolle. Sen takia opetuskin on kun kehitysvammasille. Ei serkkuavioliittojen tuotoksille kannata mutkikkaita aikuisten juttuja opettaakkaan.

Frank

Kotoutumiskurssit ovat nykypäivän vastine sadetanssille. Kaikki kansallismieliset ihmiset tietävät, että tuon “uskontokunnan” edustajat eivät ole kotoutettavissa niin miksi tarjota kotoutumispalveluita. Heidän ainut tavoite koko kotoutumiskurssin ajan on olla kotoutumatta ja pitää kiinni vain siitä mikä heillä oli jo ennen Suomeen tuloa. Tuon uskontokunnan edustajat eivät ole millään opilla yhdistettävissä länsimaiseen elämäntapaan vaan he ovat vastakohta kaikelle sille mitä me pidämme hyvänä ja soveliaana. Olemme nähneet jo mitä niille maille on tapahtunut (Saksa, Belgia, Hollanti, Ranska ja Ruotsi) jossa näiden lukumäärä on jo hyvin suuri.

Dan Wesson

Niin, muslimisompun integrointi länsimaiseen yhteiskuntaan on kuin yrittäisi tunkea kolmen tuuman tappia kahden tuuman reiästä.

outlaw09man

Nippu käveleviä sontläjiä. Oliko se kutisalo, jihad sippilä, paksu sorkka tsäärikkö vai lautakasa masa ?

Anonyymi

Miten tällä porukalla on aina niin vitivalkoiset lenkkarit? Käytetäänkö ne pesukoneessa vai haetaanko sossun rahoilla aina kaupasta uudet, kun entiset likaantuu?

Anonyymi

Jokaiselle miehelle voisi antaa pumpattavan Barbaran.

Anonyymi

Mitenkäs tuo nalle on valkoinen! Ei ole ihme, jos on surullinen tuossa porukassa.

X

Rasistinalle, se puukotetaan ensimmäisenä.

X