Tunnelmakuvia lauantai-illan eritreaanomellakoista

 

Muutama tunnelmafilmi eilisistä afrikaanomellakoista Hollanin Haagissa. Afrikaanot polttivat satoja autoja, rikkoivat mittavan määrän ikkunoita ja paikkoja ja aiheuttivat yleistä kaaosta.

Yllä filmillä aurinko ei ole vielä laskenut. Afrikaanot ryntäilevät liikenteen seassa kuin villiintynyt apinalauma. Mitään päämäärää ei ole, mitään tarkoitusta ei ole, aivot ovat vain lukkiutuneet ”vapaavaihteelle” ja silloin sieltä voi tulla vaikka minkälaisia käskyjä.

Poliisi yrittää piirittää mieslaumaa, ja sai sen myöhemmin yöllä jonkinlaiseen karsinaan. Mutta silloin paikat oli jo tuhottu ja tulessa. Filmi alla.

 

Seuraavana aamuna paikallisille selvisi – taas kerran – että mitä monikulttuurisuus ja kehitysmaista tulevien joutomiesten lauma tarkoittaa sivistyneelle maailmalle: tuhoa, tuhoa ja tuhoa.

 

Mellakoille ei ole mitään järjellistä motiivia. Toki eritreaanot saavat pystyyn ihan randomisti mellakan, mutta yleensä näiden mellakoissa on joku kahtiajaottelu; toinen puoli kannattaa Eritrean hallitusta ja toinen ei. Molemmat poolit kuitenkin hakeutuvat Eurooppaan pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
japadappaduu

Tällä on hyvä juhlistaa Suomen uutta presidenttiä.
”monikulttuurisuus on rikkautta” -Stubb

Piikivi

Olisiko mielisairaalassa tilaa? Sitä porukkaahan nuo ovat. Ja huumeissa ja ties mitä.
Toivon, että joskus nämä invaasiot aiheuttaneet tahot joutuisi vastuuseen tekemisistään. Että vahingoittivat Eurooppaa.

Huru-ukko

Älä pidätä hengitystä sitä ihmettä odottaessasi. Että ne joutuisivat vastuuseen, tai että edes myöntäisivät olevansa syyllisä moiseen.

Piikivi

No mietinkin, että ehdin jo kuolla ennen sitä

Boltteri

Ja sitten sanotaan että neekerit ovat laiskoja eivätkä tee mitään! RASISTIT!

Qroquius KadD

Totisesti neekeri on ahkera tekemään kaikkea pahaa.
Tätä tarmoa osattiin ennen hyödyntää laittamalla neekerit tekemään ruokapalkalla raskasta ruumiillista työtä, jossa neekerin ominaisuudet tulivat hyötykäyttöön.
Sitten siitä luovuttiin ja seuraukset näkyvät kaduilla.

PEKKA RÄSÄNEN

Tuolla porukalla se talous lähteekin nousuun.
Millähän mielellä tätä touhua nyt katsoo ne jotka tätä aivotonta sakkia ovat maahansa hilanneet?
No nyt ovat kaulaa myöten paskassa.

Bling Bling

”Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”. -Stubb.

Brama

On se nyt saatana, ettei sitä Puttea saada kuriin.

Tare

Ihan kuin jostain lähi-idästä ja näitä perkeleitä kuskataan urakalla ihmisten riesaksi.Mutta se nyyhkytarinan kerronta on uponnut isoon osaan kansaa kun ei ole isommasti vastustettu kieroja politikkoja. Ei vain huomattu kertoa että mukana saattaa tulla myös ongelmia. Ja niitähän on Euroopan isommissa kaupungeissa ja vaikka muille jakaa ja sitähän nyt yritetään ”taakanjakona” Tämä alkaa olla arkipäivää jokaisessa isommassa kaupungissa muutaman vuoden sisään, myös samanmoista liikehdintää alkaa olla Etelä-suomen isommissa kasvukeskuksissa. Ja kun narua antaa ja tilaa, tila täytyy näistä etnisistä rikollisista ja ensimmäinen merkki on taksi alan valtaus jolle ei voida enää yhtään mitään. Ei uskalleta tehdä sellaisia lakeja jolla järjestys palautuisi koska rasismin pelko on takaraivossa.

Veromedia on ylen Epäluotettava

.. taakanjako ..
Olen pitkään ihmetellyt noin suorasukaista, rehellistä ilmaisua. Uuskieliväki yleensä löytää jonkun ylevämmän ilmaisun, miksikähännäin realistinen sana on voinut jäädä ”uusioimatta”?

Moonman

Todellista rikkautta veronmaksajille on, kun kaikissa rikastetuissa eu-maissa on vieraspopulaatio, joka voi yhdistäytyä riehuvaksi armeijaksi ja laittaa kaupungin liekkeihin milloin vain ilman mitään näennäistä tai loogista syytä.

Qroquius KadD

Sehän tässä touhussa on nimenomaisena tarkoituksena.

Kun kaikissa Eeuun jäsenmaissa näyttää samanlaiselta, eli kadut ovat täynnä jatkuvasti väkivaltaisen mellakan partaalla olevia nuoria kehitysmaalaismiehiä, katoavat kansakuntien väliltä niille ominaiset eroavuudet.

Kun tämä on valmista, voidaan luoda Globalististen Eurostotasavaltojen Liitto eli Euroopan Neuvostoliitto korvaamaan se Suuri ja Mahtava, joka kommunisteilta niin suurella vääryydellä vietiin pois.

timo

Mites toi ilmasto?
Ohisalo ja kumppanit lennätti armeijaa pakoilevat eritreaanot Eurooppaan ja nyt ne polttaa kaiken eteen osuvan. Aika muhkea hiilijalanjälki tällä porukalla.

timo

Missä neekeri siellä ongelma.

outlaw09man

Sontaläjät. Kaikilla sosiaalin maksamat takit. Vain 1 lääke elukoille, ei väliä onko piiput rinnakkain-päälekäin.

outlaw09man

Elukat ulos maasta.