Keravan jumppakeppikaupoista rikosilmoitus

Kuvan jumppakeppi ei liity asiaan.
Itä-Uudenmaan poliisille on 1.12. 2023 toimitettu tutkintapyyntö, jossa poliisia on pyydetty tutkimaan, onko Keravan kaupungin viranhaltija syyllistynyt rikokseen tilatessaan Keravan kaupungille keppijumppakeppejä, keppipusseja ja määräaikaisen video-ohjelman aiheuttaen Keravan kaupungille ylihintaan tehdyillä hankinnoilla tuntuvaa taloudellista vahinkoa.

Asiassa on 11.12.2023. poliisin toimesta tehty päätös, jossa tehdyn esitutkinnan aloittamisharkinnan perusteella ei ilmennyt sellaisia seikkoja, joiden perusteella Keravan kaupungin viranhaltijan olisi syytä epäillä syyllistyneen rikokseen. Tutkinnan päätöksen jälkeen kilpailu- ja kuluttajavirasto on kuitenkin todennut hankintamenettelyn virheelliseksi ja antanut Keravan kaupungille huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä.

– Asiassa saadun lisäselvityksen perusteella olemme tehneet päätöksen asian uudelleen avaamisesta, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Aleksi Topinoja.

– Poliisi tekee asiassa parhaillaan esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaisia esiselvitystoimenpiteitä ja esitutkinnan aloittamisharkintaa. Ketään ei ole toistaiseksi asetettu rikoksesta epäillyn asemaan vaan käynnissä olevan esiselvityksen perusteella arvioidaan sitä, onko asiassa syytä epäillä rikosta, Topinoja jatkaa.

Kyse on siitä, että Keravan kaupunki osti viime syksynä yli 100 000 eurolla jumppakeppejä. Kaupat näyttävät menneen läpi ilman mitään huomautuksia laskua maksaneissa portaissa.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AnywayD

Ai, että jumppakeppiä?

Minä voisin tarjota samalla rahalla jumppaporkkanaa, niin olisi sitten heillä niin keppiä kuin porkkanaakin.

outlaw09man

Jumppakepit .Humppakepit. Onk harakka unohtanut text muutama nr ym. kuka helvetti on äänestänyt hänet virkaan ? Eihän tervejärkinen toimi noin. Tuleeko somaliansontaläjät vetämään vetämään HUMPPAA hänen kanssa ja matti ja teppo kiekuu lavalla. Ei hevosen perse . Ja terveise vasenta kaistaa ajava SomaLI + silakkaverkkosukka judda.

Oh100

”Yllätys yllätys”, poliitikko (kok.) kyseessä…

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Tiina Larsson 

Ikävää, että kaivelette tällaista

e886ca66fc17e787436156b1fb33ab6e
outlaw09man

Akka istuub lähtevä tavara hylly. TurKUSE hylly. Ja kävelytehtaalle.

outlaw09man

Moinen akka elannon varastoon päivystämään lähteviä lavoja.

outlaw09man

suvaitsevainen, kun vaan ei koske häntä ,

Oh100

Tällaisia kallispalkkaisia ”suvaitsevais”tätejä (ja setiä) on Suomen julkinen sektori täynnä. Jotka eivät osaa edes alkeita hommastaan esim. hankintalaista.

Mistä heille maksetaan?

outlaw09man

veronmaksajien penneistä .

outlaw09man

Somalia = african Persereikä.

Piikivi

Luulin, että tämä oli vitsi

outlaw09man

Olikin totta. Onko järkee vai ei ?

Piikivi

No en ymmärrä mikä tässä on idea tuollaiselle keppimäärälle. Täytyy tuon naisen olla sekaisin tai sitten itse olen

outlaw09man

No, hän putsasi vain löysät rahat pois.

Dan Wesson

No johan on helvetin kalliita harjanvarsia. Eikä tainnut edes tulla harjat mukaan.

Tare

Siinä on joku tehnyt hyvän tilin.Tulee jotenkin mieleen Kepun taulukaupat, politiikka+tilaisuus ja vielä rahakas.Kokoomus on ollut aina perso rahalle.

Qroquius KadD

Ei se oo hullu kun pyytää vaan se kun antaa.

Tare

Tosin jos ”tavallinen ihminen” tekisi saman, häkki heilahtaisi ja isot vahingonkorvaukset päälle mutta kun sen tekee joku politikko varsinkin näistä wanhoista ”isoista” puolueista, no ehkä käräjille mutta tuomio on sormen heristyksen luokkaa ja poliittinen ura jatkuu entistä vahvempana.Onhan tunnettu että politkoilla on valtava halu yritysten rahakkaisiin hallituksiin ja ne annetaan mielellään koska sillä sidotaan politikko ajamaan isojen yritysten etuja. Ja päälle yritysten muhkeat vaaliavustukset tietyille politikoille. Kokoomus on huippu esimerkki tänä päivänä näistä kytköksistä menestys on taattu ja rahavirrat on helppo piilottaa käyttämällä bulvaaneja ja pilkomalla rahavirrat.

Boltteri

Ei se tyhmä oo se joka myy. Jumalauta mitä toimintaa. Kas kun ei jumppakäpyjä myynyt, jumppakäpypusseineen. 10 kpl/pussi, pussin hinta 200 euroa. Otamme 500 pussia jumppakäpyjä kiitos! Siitä kansan terveys kuntoon! Ettäs kehtaatte arvostella kun kansa on lihavaa ja tarvitsee apua! Myyjää emme tunne, koskaan ikinä nähny eikä kuullu. Ei me mitään tuttuja olla! Toi sama jätkä on varmaan myynyt hiekkaa rannoille ja suolaa mereen..

Boltteri

On se jumalauta vaikeeta. Kakarat vetää sokeria ja paskahiilareita kaksin käsin ja turpoavat vaatteistaan ulos. Kyykkääminen on ilmaista. Juokseminen on ilmaista. Ylösalas hyppely on ilmaista. Punnerrukset ovat ilmaisia. Yksikään tuhannen euron jumppakeppi ei kuntoa kohenna eikä rasvaa polta, saatikka ilmainen jumpparisu metsästä. Kyllä, kakarat tarvitsevat KEPPIÄ, mutta ei tuota sorttia. KURIA. MOTIVAATIOTA. KANNUSTAMISTA. Saatanan kiero näätä-ukkeli näki tilaisuutensa tulleen ja päätti vetää kunnon KUSETUKSEN kunnonkohotuksen sijaan. Eikä siihen tarvita muuta kun helvetin tyhmiä akkoja päätöksiä tekemässä, jälleen kerran.

Fatwantarkistaja

En ole kolmea keppiäni saanut veläkään, mikähän niillä tökkii siellä. Yhden käyttäisin rapun yhteisharjaan, siinä on pirun kiero varsi, loput säästöön. 37 000 asukasta, jokaiselle ostettu useampi työkalu, mutta pirut hilloavat niitä jonkun jumppamiehen autotallissa, varmaan polttelee niitä takassaan.

monihullutus

Edessä lienee varsinainen ”keppijumppa” mikäli Israel osallistuu Malmön viisukilpaan.
Ei olisi mikään ihme jos Suomestakin lähtisi tuhdisti porukkaa viskomaan kallionmurusia.

Last edited 1 kuukausi sitten by monihullutus
Lia Gaylord

Don’t let dental issues hold you back! Our Visalia team is here to help you smile with confidence.