Vaasassa ulkomaalaisten miesten ryöstöaalto

Vaasan poliisi tutkii kaupungin keskustan alueella tapahtuneita useita väkivaltarikoksia törkeinä ryöstöinä. Poliisi etsii teosta epäiltynä ulkomaalaisia miehiä.

Poliisi ei tarkenna millaisista tapauksista tarkalleen on kyse. Ryöstöt ovat kuitenkin tapahtuneet yksityisasunnoissa viime sunnuntaina illalla ja maanantaina iltapäivällä. Mahdollisesti on muitakin vastaavia ryöstöjä.

Tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei avaa tapahtumien kulkua, mutta kertoo, että teoista epäiltynä etsitään useampaa ulkomaalaista miestä, jotka puhuvat muuta kieltä kuin suomea tai ruotsia.

Miehet ovat yöpyneet Vaasassa tai lähialueella sunnuntain ja maanantain välisen ajan ja poliisi pyytää tästä vihjeitä ja muitakin vihjeitä Vaasassa pörränneistä ulkomaalaisista miehistä.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Kamakauppiaat tulleet laivalla yli ruåtsista ja ryöstäneet mahdolliset ostajat?

Runtiti-pou

Poliisi ei löydä tai toteaa alaikäisiksi. Jos olisivat suomalaisia, olisivat jo kiikissä

japadappaduu

teoista epäiltynä etsitään useampaa ulkomaalaista miestä, jotka puhuvat muuta kieltä kuin suomea tai ruotsia.”

Kyllä on hyvät tuntomerkit.
Itse osaisin melkoisella varmuudella erottaa vaikka somalit, irakilaiset, venäläiset tai romanialaiset..

X

Joo, katoin erityis tuntomerkit. Yksi oli pitempi kun muut. 😂😂

X

Joku pitää kytissäkin hauskaa näillä.. 😂😂😂

+ULFBEHRT+

Niin, kai poliisikin osaa pitää hauskaa – ja monikulttuurisuus luo tunnetusti uusia innovaatioita.

Näin Kaalimaassa:

”Brittipoliisi tuomittiin keskiviikkona 13 raiskauksesta. Tuomio tuli kuusi vuotta sen jälkeen, kun häneen kohdistunut tutkinta yhden nuoren tytön hyväksikäytöstä lopetettiin.Hänet todettiin syylliseksi kymmenessä syytteessä raiskauksesta, kolmessa syytteessä alle 13-vuotiaan lapsen raiskauksesta, yhdessä syytteessä kidnappauksesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta.”

Katso kuva, vaikka se ei todennäköisesti aiheutakaan suurta yllätystä:

https://www.kansalainen.fi/brittipoliisi-tuomittiin-13-raiskauksesta/

X

Niin muuten pitäsin minäkin, tarkennus! 😂😂😂

Vaasan vapina

Asuukos pohojanmaan suunnalla nykyysin enää pelkkiä ämmiä, kun ulkomaanpellet saa heilua kuin häjyt ?

Last edited 1 kuukausi sitten by Vaasan vapina
X

Älä helvetis yllytä niitä!

Piikivi

Osa miehistäkin on suvakkeja. En ole huomannut, että siellä etelässäkään matuille vastaan pannaan.

Qroquius KadD

Hyvinvointi veltostuttaa.

Johan Steel

Yhdellä oli arpi, toisella oli tyttöjen tukka ja kolmas vaan katteli.

Joppos123

Ei saa tehdä etnistä profilointia muutoin tulloo joku tasa-arvohaahka ja viepi linnaan.
On nuo tuntomerkit vähän kehittyneet. Pari vuotta sitten tuntomerkkeinä olisi ollut vain ”joukko” tai ”seurue”.

Sami

Nyt voisi käyttää nimitystä: ”klaani’.

+ULFBEHRT+

”Klaani” viittaisi väärään suuntaa, nimittäin Skotlantiin tai Iirinmaalle!

Vähemmän niistä enää on ollut harmia sen Simo ”Hurtta” Afleckin, Ruåtsin Armottoman Kuninkaan veronvuokraajan jälkeen.

+ULFBEHRT+

Eikös tuo ”seurue” ole ihan selkeä tuntomerkiiiii?

Qroquius KadD

”Seurue todellakin tarkoittaa erästä kansallispukuista vähemmistöä.

+ULFBEHRT+

Ei voi antaa parempia tuntomerkkejä, sillä se ei käy siksi, että se ei käy! Se olisi sitä kiellettyä etnillistä diskriminointia ja lisäksi niin LEIMAAVAA!

Sveitsi:
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin totesi, että sveitsiläiset tuomioistuimet eivät käsitelleet asianmukaisesti kysymystä siitä, oliko kyse rotuprofiloinnista, kun poliisi tarkasti Sveitsin kansalaisen Mohamed Shee Wa Bailen henkilöllisyyden Zürichin asemalla, kun hän oli matkalla töihin. Hän kieltäytyi esittämästä henkilöllisyystodistuksiaan ja uskoi, että tarkastus oli ”rotuprofilointia”.”

https://www.kansalainen.fi/euroopan-ihmisoikeustuomioistuin-toteaa-sveitsin-rikkoneen-ihmisoikeuksia-rotuprofilointitapauksessa/

jorma

Puhuivat muuta kieltä kuin suomea tai ruotsia…ensimmäisenä tulee tietenkin mieleen japani, kiina ja norja.

japadappaduu

Varmaan venäläisiä jotka puhuivat kiinaa ja näyttivät mongolialaisilta pallopäiltä, ei niiden tuntomerkkien antaminen muuten näin vaikeaa voi olla..

X
X
X
murre iisakki riepunen

Lukematon on se murjaanien määrä jotka eivät puhu suomea ei ruotsia, valtavasti pitkiä sekä lyhyitä kulkijoita, lähinä lammaspaimenia muistuttavia…niitä riittää, on siinä vallesmannilla hommaa.

Tare

Tuo sengenalue käytäntö on aikansa elänyt eikä ole tätä päivää ja pitäsi lakkauttaa varsin nopeasti. Ryssähän myös käyttää sitä omien tarkoitusperien toteuttamiseen Euroopassa.Sitten kun ryssä joskus rauhoittuu ja putin on multaa pari metriä nokan päällä ja lykkää horsmaa, tilannetta voi katso uudelleen.Tosin hulluja valloitushaluisia diktaattori ehdokkaita siellä kyllä piisaa.

Sami

Suomi on kyvytön vartioimaan omia rajojaan. Aika surullista.

setä Taikaseinä.

Sisäministeri ja rajaviranomaiset puhuvat niin kieli keskellä suuta että hehän milteipä rohkaisevat yrittämään kelaperäistä rajahiippailua.

Viestin pitäisi olla paljon selvempi ja kielteisempi, jotta kilahteleva ”toimitusketju” saataisiin katkeamaan heti alkuunsa.

Qroquius KadD

Ei niin voi puhua, koska tätä toimitusketjua ei oikeasti haluta katkaista.

Joppos123

Kyllä sitä nyt halutaan katkaista. Ryssähän on nyt tunkenut tänne sitä kuraa mitä ne eivät halua värvätä edes tykinsafkaksi Ukrainaan.
Tiedossahan on, että osa näistä sotaa ja vainoa ryssälästä tulleista on luikkinut Saksaan ja osa alkanut tehtailemaan saman tien kepposia.
Hallituksen tarkoitus on nyt estää se maahan läpsyttely ja oppositio on mukana paitsi tietenkin vasurit ja virheet.
Mikään ei edelleenkään estä Suomea perustamasta esmes leirejä rajanpintaan ja pitää läpsyt siellä vaikka maailman tappiin jos maasta poistuminen ei napostele.
Mikään kv laki ei vaadi niiden päästämistä vapaasti läpsyttelemään.

Qroquius KadD

Mukava olisi jos näin olisi, mutta harmillisesti toimenpiteet joita on tehty ja joita ollaan valmistelemassa eivät kerro vahvasta tahtotilasta.

Runtiti-pou

No miksi sitten ei katkaista? Ei millään. Tuhat ihmistä tuli ja oli silti helvetin vaikeaa tehdä edes jotain vähäksi aikaa

+ULFBEHRT+

Internointileirit olisivat tosiaan ratkaisu mutavyöryyn.

Sana leviäisi kyllä nopeasti ’tulijoiden’ keskuuteen ja sitä voitaisiin myös taktisesti ja aktiivisesti levittää tänä sosialistisen meedian ja älypuhelinten aikakautena. Näkyyhän näillä kaikilla ’tulijoilla’ olevan puhelimensa mukanaan, vaikka ”passini hukkuikin Englannin kanaaliin paetessani sotaa, vainoa ja kidutusta Syyriasta Suomeen!”

Lisäksi olisi parasta sijoittaa nämä leirit muualle kuin Suomen maaperälle.

Qroquius KadD

Juuri niin pitäisi tehdä ja juuri niin ei aiota tehdä.

SamKer

Ja kyse ei ole ”vaasalaismiehistä”

outlaw09man

Soitto kyylien asema ja kysymys, mikä on nahan väri – sitten soitto päevi knerkki, kun hää tuntee kaikkien sontasaappaiden taustat-hää onb specialist. päevi knerkki, mutakuonojen asiantuntija, vaikka ei ule koskaan nähnyt paviaania. poppamies-velho-paaviaani-kirkkoherra vai idän tietäjä ? Misä kiosk nyt istuva jakamasa pätevyyttään muille, ku hää on expert, mutanaama lompsii suomi ja hää tietää kaiken. Ja lisäx durgguse kiel, on kamalan näkö raato, pidä hyvänäx.Mut kumbal puolel te haluava ko läjä ?

Frank

Keitähän nämä ulkomaalaistaustaiset olivat. Englantia puhuva amerikkalainen Anrew Johnson vai saksaa puhuva Horst Hofmann? Vai olisikohan kyse jälleen henkilöistä joiden etunimiä ovat yleensä: muhamed, muhamad, muhammed, muhammad, mohamed, mohammed, mahamud tai mahammud? Tekijöiden ulkonäkö on luultavasti lähi-idän väen näköistä, musta tuuhea tukka, laiha n. 172 senttiä, ei silmälaseja, asiallinen pukeutuminen ja vaha kalliin parfyymin haju. Mahdollisesti joko heleän vaalea iho tai sitten hieman kellertävä, kevyesti punertava arabin näköinen.

Piikivi

Vaasassa joitakin vuosia sitten pahoinpideltiin nuori tyttö, jolle jäi pysyviä vammoja. Ryöstäjä joku afrikkalaistaustainen. Maakuntalehti pohjalainen ei kertonut tekijän taustaa. Tiedon löysin vaihtoehtomedioista. Kyllä se totuus aina jostakin tulee esiin, vaikka kuinka yritettäisiin pimittää. Terveisiä Ilkka-Pohjalaiselle vaan