Tukholmassa valtava tuhansien muslimien mielenosoitus

Saattokulkue kulki ohi Tukholman paraatipaikan kuninkaanlinnan edustalla, eli kyse oli mielenosoituksen lisäksi reviirin merkkauksesta. Poliisin arvion mukaan paikalla oli viitisen tuhatta mielenosoittajaa. Mielenosoituksen teemana oli Israel-vastaisuus, mutta iskulauseina huudettiin myös allahin suuruutta.

 

Subscribe
Notify of
guest
110 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AA vaan ja pommit paukkuu

Eräänä päivänä hamassa tulevaisuudessa on 50 000 riehumassa. Autot ja linna tulessa.

Aki T

Länsimaissa valkoista miestä vihaavat naiset äänestävät vihreitä (= islamia). Luonnonlaki tms.

outlaw09man

Vihreät voivat puhaltaa pukamiinsa, kutisalo ja se pyllistelijä. Tuleeko korvista koiranputkea,porkkanoita vai sallad.

outlaw09man

No, kungjävenl popsssii falukorv-drottningen käkär kokosbollar. Everything fine in svealand. Farför har dom idioter gjort ingenthing.hela landet kaputt. blattar everywhere. swerige kört. Kamelfolk – somalier överallt`= bara shit. Wellcome to sweden, multikultur. Take care of your wallets&bags. Multikoltur .

Tare

Hyvähän sitä on osoitella mieltä ja hillua kun työhuolet ei ainakaan paina. Joitakin varmaan ottaa päähän kun jäi päivän kahvila/kuntosali/baari kierros tekemättä.

X

Pommitus tai asunnon/rappukäytävän ampumis keikasta puhumattakaan. 🤨

Piikivi

Olen kyllä ennenkin tämän sanonut, mutta eikö Kalle Kustaata kiinnosta lainkaan mitä linnan ulkopuolella tapahtuu ja muuallakin kuin Tukholmassa. Ei kai se kiinnosta, kun saa olla turvassa itse

Qroquius KadD

Tämä saattaa tulla sinulle yllätyksenä, mutta Kalle Kustaalla ei ole minkäänlaisia poliittisia valtuuksia.
Päinvastoin Ruotsin kuninkaalta on viety oikeus jopa ottaa julkisesti kantaa politiikkaan.

JuhoxD

Kallen kalakaveri Nalle Wahlroos vois kyllä kertoo, että mitä mieltä kunkku on valtakuntansa islamisoitumisesta.

mariD

Joku voisi kokeilla soluttautua Nallen kalakaveriksi ja alkaa ikään kuin salaisen agentin tapaan kuljettamaan keskustelua oikeaan suuntaan ja utelemaan tietoja mitä Kalle Kustaa mahtaa jutella kahden kesken näistä asioista.
Eikö Nalle ollut aika lyhyt varreltaan, vähän semmoinen ”un chichón de piso pero chivo pesá’o’ (pieni mies mutta taloudellisesti vaikutusvaltainen) VEN slangilla sanottuna.

Minä voisin uhrautua noin muuten mutta kun ei tässä nyt muilta kiireiltä jouda.
(atención! El contenido de este comentario contiene en parte sarcasmo y en parte humor).

Vakavasti puhuen, on melko lailla sama mitä Kalle Kustaa on mieltä Ruotsin nykytilanteesta. Hänellä ei siihen ole työkaluja ratkaistavaksi. Ruotsi tuottaa laadukkaita aseita, pitäisi vain löytää niille käyttäjiä.

Huru-ukko

Kyllä niille käyttäjiä löytyy ihan etsimättä. Tuolla Ukrainassa niitä kipeästi kaivataan, että ei ku rahtia sinne suunnalle.

mariD

Juuh, tästähän nyt ei voi olla muuta kuin samaa mieltä, etenkin kun monilla länsimailla vaikuttaa olevan vakavia sotaväsymyksen oireita. Saksakaan ei uskalla lähettää Taurus – raketteja ennen kuin USA lähettää niitä, oliko ne nyt niitä pidemmän toimintasäteen omaavia ATAAMCS – raketteja. Myös maga-jengi on epäviisaasti jäädyttänyt apupaketin joka ei välttämättä tule hyödyttämään usa:ta sillä tavalla kuin he ovat kuvitelleet. Maga porukan keskuudessa yhä suurempaa suosiota saava Yhdysvaltain eristäytyminen muun maailman ongelmista on aivan järjetöntä. Sillä tavalla ei ainakaan onnistu iskulause ’Make America Great Again’. Liittolaisia tarvitsee myös supervalta.

Qroquius KadD

Ei sillä ole yhtikäs mitään merkitystä, mitä mieltä Kalle Kustaa on.
Merkitystä on sillä, mitä mieltä pääministeri ja muut ministerit ovat.
ja se on nähty.

Mutta voisihan Kalle Kustaa tehdä sotilasvallankaappauksen Kustaa III:n malliin!
Hän ei ole ylipäällikkö, mutta hänellä on nimellisesti kaikkien puolustushaarojen ylin sotilasarvo.
Ei kun visiitille Kungsängenin varuskuntaan tervehtimään Livgardetia:

”Hyvää päivää, Henkikaarti!”
”HYVÄÄ PÄIVÄÄ, TEIDÄN MAJESTEETTINNE!”
”Lepo. Kaarti! Kaarti kuuluu komentooni! Ilman tahtia, vallankaappaukseen seuratkaa mars!”

X

😂 ählyt lahtais ne kaikki.

mariD

Ei ole, ei. Kalle on pelkkä jälkimonarkkinen seremoniamestari.

Olisipa hauska nähdä kuinka moni lähtisi Kalle Kustaan mukaan valtaa kaappaamaan. Tuskin edes se luottohenkivartija.

Eiköhän se olisi Kalle Kustaa joka lähtisi vähän lepäilemään jonnekin syrjäiseen lataamoon.

Boltteri

https://www.youtube.com/watch?v=jlIl2XT2XU8
https://www.youtube.com/watch?v=QZMyNgG6CiA
Tuon pöljäkkeen mielipiteillä ei kyllä ole mitään painoarvoa. Monarkki-sketsi.

Pitäisikö päättäjien jo herätä

Kohta siellä ei enää kalle hallitse vaan khomeini.

mariD

Kallesta ja Khomeinista saa vähän muuttelemalla Ruotsin ensimmäisen islamilaisen monarkkisen hallitsijan nimen, eli Khalil Khomeini I.

Piikivi

Tähän en kyllä usko.

outlaw09man

Sweden KAPUTT.

Runtiti-pou

Kaikki Israelin vastaiset miekkarit tervetulleita.

X

Kun vastustaa Israelia on ählyjen eli näiden puolella. Hoks.

Qroquius KadD

Niin sitähän toi juur tarkotti.
Että Israel on paska ja muslimit on siis niii-in ihkuja.

Runtiti-pou

Jos olisi toisenlainen kohtalo, saattaisin kääntyä muslimiksi. No ehkäpä jatkan ateistisella linjalla kuitenkin ja joka tapauksessa.

X

Et kyllä kuulosta ateistilta ja jos muutut muslimiksi hyppäät sujuvasti suoraan syvään päätyyn.

X

Ota myös huomioon että ählyillä ei ole kuin yksi vaihtoehto, kurkku katkeaa tai pääset orjailemaan ja maksamaan. Ei auta vaikka kuinka selität olevasi ateisti.

mariD

Jos olisikin käynyt niin, että olisit sattunut syntymään Israeliin, olisit heilutellut viime lokakuussa nyrkkiä että nyt ne p*rkeleen Gazan terroristit kuriin!

Näitä Israelin vastaisia miekkareita on ollut jopa täällä kahteen otteeseen. Ekalla kerralla, taisi olla viime marraskuun alkupuolella kävin uteliaisuudesta katsomassa minkä näköistä pärstää mielenosoittajien joukosta löytyy, mutta kyllä ne vaan oli suurin osa paikallisia, ainakin meidän paikallisen median mukaan.

Siellä ne kiljuivat, että ”joelta merelle” ja mitä kaikkea ne nyt näissä mielenosoituksissa keksii huutaa. Rasistejahan nuo ovat, kannattavat juutalaisten joukkomurhaa.

Runtiti-pou

Se on vain juutalaisten väite tulkinnasta tuosta. He haluavat maansa takaisin. MIksi hyväksyt juutalaisen rasismin? Hehän ovat rasistsimmat kaikista ja vihaavat kristittyjä. Googlaa Talmud

mariD

Talmud on googlattu aikaa sitten. Se on juutalaisille vähän niin kuin Vanha Testamentti kristityille, se on edelleen olemassa mutta ei sen oppeja noudata kuin ani harvat juutalaiset. Suurin osa noudattaa Tooran sekä kristityistä Raamatun oppeja, siis ne ketkä ovat uskossa. Itse noudatan järjenoppia.

Anonyymi

Missä viipyvät vasemmiston rauhanjunat ja mielenosoitukset Venäjää vastaan? Hiljaista on ollut.

mariD

Tarkalleen ottaen, onhan Ukrainan puolesta järjestetty kaikenlaista tapahtumaa, etenkin viime lauantaina kun hyökkäyssodan alkamispäivästä tuli kuluneeksi kaksi vuotta. Haminaan nostettiin valtavan kokoinen Ukrainan lippu ja Haminassahan on se Suomen suurin lipputanko. Mutta onhan sinulla vahva pointti tuossa. Miksei Vasemmisto vastusta Venäjän raakaa ja sotarikoksia sisältävää hyökkäyssotaan? Vaikea sanoa 100 %:n varmuudella miksi, mutta luultavasti Vasemmiston piirissä on edelleen ajattelua siitä, että Venäjä olisi jotenkin se ihmemaa jonka Vasemmisto kuvitteli sen olevan Neuvostoliiton aikana. Mitä se ei tietenkään ollut edes silloin.
Vai olisiko osittain syynä politiikka? Oikeistopuolueet vastustavat sotaa joten Vasemmiston on oltava hiljaa ihan periaatteesta..? Kunhan spekuloin.

murre iisakki riepunen

Kalle Kustaata ei huolet paina…vielä, kuten ei muitakaan euroopan maiden kuninkaita, mutta kulissien kaatumista odotellessa, sekä yhteiskunnan maksamaa kuluerää silmällä pitäen olisi suotavaa, että nämä muurit murtuisivat ja linnat murenisivat, timantti ja muu arvometalli jaettavaksi köyhällistölle.

Qroquius KadD

Euroopan kuninkailla ei ole mitään valtaoikeuksia.
Ja jos kuningashuoneiden vuosisataiset kulttuurikalleudet jaettaisiin katujen hampeille, paljonko luulet siitä tulevan per hampinnuppi?

pöö

Ja koko tuo rahan jakamisen idea köyhien olojen parantamisena on täysin kuolleena syntynyt idea. Ei nyky yhteiskunnassa se ettei ole omaisuutta riipu kuin hyvin pieneltä osalta siitä mikä kunkin taloudellinen lähtötilanne on. Eli raha ei pysy ja kartu tietyn porukan käsissä vaikka sitä lähdössä olisi reilustikin, tai yhtäkkiä tällaiselle annettaisiin rahaa. Se raha päätyy tiettyjen käsiin ihan testatusti ja valuu tiettyjen sormien välistä koska he eivät osaa laittaa sormiaan yhteen. On puhuttu siitä että tänä päivänä sosiaalinen huono-osaisuus perityy enemmän kuin ennen. No, kun sotien jälkeen meidän yhteiskunnassamme on tapahtunut aivan tolkuton sosiaalinen uudelleenjako eli yhteiskunnan yläosan taustoissa tapahtui melkoinen muutos kun kaikilla oli samat mahdollisuudet kouluttautua niin –

pöö

pitkälle kuin pää kestää. Duunarin lapsista tuli herroja. Nyt se jako alkaa olla tehty, eli meidän yhteiskuntamme ei enää jakaudukaan sosiaalisesti taustan vaan merkittäviltä osiltaan kykyjen mukaan. Tässä tilanteessa on ihan ymmärrettävää että sosiaalinen pystyvirtaus hidastuu, koska ne joilla on kykyjä edes jonkin verran, ovat jo nousseet, ja loput ovat kognitiivisesti sillä tasolla etteivät vaan kykene. Puhun siis vain ihan alimmasta kerroksesta, niistä ”köyhistä” eli yhteiskunnan eläteistä, sen yläpuolella on paljon enemmän muuttujia jotka vaikuttavat siihen mille kohtaa rankingiä se asema asettuu.

Qroquius KadD

Jos kaikki maailman varallisuus jaettaisiin huomisaamuna klo 0800 GMT tasan kaikkien maailman ihmisten kesken, olisi huomisiltana klo 2000 GMT jälleen rikkaita ja köyhiä.

mariD

Kuningashuoneisiin kertyneiden esineiden paikka olisi museoissa, ei kansan käsissä jossa ne äkkiä sulatettaisiin raakakullaksi ja myytäisiin sellaisenaan. Siinä häviäisi monta sellaista esinettä joiden arvoa on mahdoton mitata.

Fatwantarkistaja

Suomessa eräs poulue jakoi kultavarat kansalle ääniä saadakseen. No ei todellakaan jakanut kuin mielikuvitusharkkoja. 300€/kilipää, ellei sitä saa perjantaina juotua ja huorattua, ansaitsee menettää kalleutensa valtiolle, joka jakaa ne tasaisesti myyntikojuihin pitkin tasavaltaa.

Artillery man

Vaikuttasi äkikseltään, että ruotsalaiset haluaisivat väenväkisin ikioman Gazan maahansa. Miten tuollaista voi muuten selittää. Heidän kuitenkin kannattaisi ottaa huomioon ettei heillä IDF. Ei edes mitään siihen verrattavaakaan.

Qroquius KadD

Ruotsalaiset ovat yli 200 vuotta jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin kauden jälkeen veltostuneet ja naisistuneet kykenemättömiksi puolustamaan itseään.

Huru-ukko

Niin niin ja silloinkin kun sotivat suurelta osin sen homman hotivat suomalaiset.
Joku kaarle kunkkuhan se sanoi ettäminä taistelen viimeiseen suomalaiseen asti.

Qroquius KadD

Kyllä ne ruotsalaiset olivat siellä mukana yhtä lailla.
Sotilasrasitus lankesi toki suureksi osaksi Österlandille, jonka osuus Ruotsin asevoimista oli n. kaksi viidesosaa mutta väkiluku n. kaksi seitsemäsosaa.
Paine tuli kuitenkin useimmiten idän suunnasta ja suomalaiset olivat hyvää sotilasainesta, kun eivät kapinoineet vaan tottelivat kiltisti.

mariD

Väenotot eivät aina läheskään sujuneet niin tottelevaisen kiltisti suomalaisten osalta. Pienistä kylistä saatettiin viedä suurin osa miehistä ja nuorista joten joskus kävi niin, että nämä vain katosivat metsään kun kuninkaallinen armeija tuli hakemaan lisää väkeä. Useimmiten oli helpompaa hankkia sotilaat Itämaasta jos hyökkäys oli tulossa Venäjän suunnalta. Ihan logistisesti sinänsä järkevää, mutta oliko se oikein koska meille valehdellaan edelleen tänä päivänä suomalaisten ja ruotsalaisten olleen tasa-arvoisia Ruotsin Kuningaskunnassa jossa Suomea pidettiin useita satoja vuosia ja jonka johdosta täällä luetutetaan ruotsin kieltä kantaväestölle vieläkin. Ruotsin puolelta itämaalaisia pidettiin alkukantaisina tolloina ja onhan tästä rasistista kirjallisuuttakin jäänyt todisteeksi.

Qroquius KadD

Suomalaiset kylläkin olivat valtakunnassa juridisesti aivan samassa asemassa kuin ruotsalaiset, mutta suomalaisia oli helpompi kupata, nylkeä ja possuttaa kun ne eivät uskaltaneet kapinoida toisin kuin ruotsalaiset;
tuli vain puolivillaisia mielenosoituksia kuten ”nuijasota” ja karkailua metsiin.
Suomalaiset olivat Ruotsin kuninkaiden uskollisimpia alamaisia, kuten olivat myös Moskovian tsaarien uskollisimpia alamaisia.

Jos Nikolai II olisi ymmärtänyt olla koskematta suomalaisten käsittämättömän laajoihin erivapauksiin, hänellä olisi ollut alkuvuodesta 1917 taattu turvapaikka Suuriruhtinaskunnassa, jonka väki olisi ollut uskollista kuolemaan asti.

X

Nyt ollaan EU:n uskollisimpia alamaisia.

Qroquius KadD

Nimenomaan.
Historiallinen jatkumo.

Piikivi

Vai puolivillainen nuijasota?! Älä nyt viitsi häpäistä näitä talonpoikia

Qroquius KadD

En häpäisekään.
Kyllä he yrittivät parhaansa, mutta se paras jäi niin kovin paljon siitä mitä länsimaalaisten talonpoiakiskapinoissa on nähty.
Siihenkin uskalsivat lähteä vain siksi, kun Kaarle-herttua oli luvannut selustatukea.

Ei se kapinointi suomalaiselta nyt vaan onnistu, ellei ole joku vierasmaalainen takuumies yllyttämässä ja tukemassa, kuten Saksa Suomen senaatin joukoille ja Leninin huligaanit punakapinallisille.

Piikivi

Talonpoikien rasitteena sotaväsymys, katovuodet, verot, sotilaiden elatus. Ei näiltä ihmisiltä rohkeutta ja sisua puuttunut, mutta parempi aseistus puuttui. Nykyihminen kapinoi lähinnä netissä. Täällä kilpaillaan kuka kirjoittaa nällikkäimmät mielipiteet.

mariD

Juuri tuota tarkoitinkin – – > juridisesti suomalaiset olivat tasavertaisia mutta käytännössä ei.

Ehkä ruotsalaisten oli helpompi kapinoida koska heitä oli enemmän.

Jossitella voi aina, etenkin kun historiasta puhutaan. Entä jos Napoleon ei olisikaan hyökännyt Espanjaan 1808 josta syntyi latinalaisen Amerikan itsenäisyysliike? Olisiko Etelä-Amerikassa edelleen Kolumbian, Panaman, Ecuadorin Quiton ja Venezuelan muodostama paikallinen suurvalta, eli Suur-Kolumbia? Kuka tietää. Toisaalta on mielenkiintoista jossitella ”entä jos historian saatossa olisikin käynyt noin tai näin”, vaikkapa Hitler olisi saanut surmansa WW ykkösen aikaan. Tai Stalin saanut luodista ryöstellessään pankkeja bolsevikkien vallankumouskassaan.

Veromedia on ylen Epäluotettava

Nii-in. Ja yksi puolue.
AOFn jalanjälkiin.

mariD

Anteeksi, mutta en ymmärrä kommenttiasi vaikka nimimerkkisi valinta onkin osunut nappiin.

Moonman

Ruotsi on ehkä enemmän Jugoslavian kuin Gazan tiellä. Israelissa hampaisiin asti aseistetut juutalaiset ovat aina niskan päällä. Ruotsissa on kurdiaanot vs. turkkiaanot, eritreaanot vs. toiset eritreaanot, sunnit vs. shiiat ja kaikki vs. ruotsalaiset.

mariD

Kommentti ei ollut minulle mutta vastaan kuitenkin vaikka on off-topic. Sattumoisin katselin YouTubessa amerikkalaista matkavloggaria ’Sabbatical’ joka tällä hetkellä on Eritreassa. Ennen kuin Italia kolonisoi Eritrean, siitä piti osia hallussaan Egypti. Kaikki se infrastruktuuri jonka Italia on rakentanut, on tuhannen päreinä. Italia rakensi mm paljon rautateitä eikä niitä ole ylläpidetty mitenkään. ’Sabbatical’ kävi eräässä tyylikkäässä kartanossa joka oli egyptiläisten rakennuttama. Se oli täynnä luodinreikiä ja pölyä, ei siitä olisi saanut kalua kuin isolla rahalla. Italialainen siirtomaa-arkkitehtuuri näkyy eri kaupungeissa mutta ne ovat ylläpidetty niin surkeasti, että melkein itketti katsella. Näkemäni perusteella eritreaanoilla ei ole mitään oikeutusta turvapaikkaan Eurooppaan.

Moonman

Heillä on oikeus turvapaikkaan jostain syystä armeijakarkuruuden takia. Niiden käyttäytymisen perusteella tulee vaikutelma että ovat yhtä kivaa porukkaa kuin somaliaanot.

mariD

Tiedän, ja sehän oli – kuka muukaan kuin Ruotsi – joka avasi eritreaanoille portit Eurooppaan. Heille luvattiin turvapaikka ilman kummempaa selvitystä, riitti että oli Eritreasta ja perusteena parin vuoden asepalvelus.
Ruotsin peruste antaa turvapaikka asevelvollisuuden vuoksi on jopa ruotsalaisilta niin älytön ettei sille oikein enää osaa nauraakaan. Tätä videota kun katsoi niin pahaa teki, eräskin rakennus joka oli ennen ollut pankki, kauniit marmoripylväät koristeineen ym. Nyt koko kaunis rakennus piloilla. Sabbatical itsekin ihmetteli. Turistit rakastaisivat tällaista atmosfääriä, meri lähellä ja kauniita vanhoja rakennuksia jne.
https://youtu.be/dfVcnfaVKnI?si=G1atL266cGpdP80J
Jos jotakuta huvittaa katsoa tuo video, linkki on tuossa. Kannattaa tsekata miltä Eritreassa näyttää.

mariD

Lisään vielä sen verran, että Sabbatical ihmetteli miksei tänne synny turismia, on kauniit korttelit joista huokuu kolonisaation ajan arkkitehtuuri mutta kun mitään ei ole ylläpidetty eikä turisteille ole kunnon hotelleja, voidaan päätyä vain yhteen johtopäätökseen: maan uskonto on se mikä pitää huolen siitä ettei tämäkään maa tule tuosta kehittymään juuri yhtään mihinkään eikä siksi myöskään tule turisteja kiinnostamaan. Vähän sama kuin Somalia ja etenkin Pohjois-Somalia, hiekkarantaa on vaikka millä mitalla mutta kun paikalliset asukkaat ovat mitä ovat niin kuka sinne viitsii lähteä…

X

Hyvä havainto, mistä alkoi Bosnian sota. Islamin leviämisestä.

mariD

Ruotsi saattaa hyvinkin kohdata Libanonin kohtalon.

X
mariD

Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta syöpä on aina joskus parannettavissa. Islamia ei taas paranna mikään, paitsi joissain tapauksissa 9mm bur**a.

X

Lähinnä meinasin että leviää kun syöpä.

Artillery man

Tuo Jugoslavia tai ehkä pikemminkin Libanon taitaa pitää Ruotsissa enemmän paikansa kuin tuo Gaza, Koska ruotsalaisista ei ole israelilaisiksi. Eikä heillä näytä olevan taitoa ja eivät taida haluta tietoakaan siitä, miten perseileviä kehitysmaamuslimeja ja Afrikan kädellisiä tulisi käsitellä, ettei heistä paisuisi vallan mahdotonta riesaa maahan. Siinä mielessä vertaus Gazaan, että omia Gazojaan nuo kehitysmaalaiset haluavat muodostaa ihan itse niihin kaupunkeihin Ruotsiin, mihin heitä paljon pääsee pesiytymään. Eivät he kantaruotsalaisia eivätkä ruotsalaistuneita suomalaisiakaan halua niihin Gazoihinsa naapureikseen asumaan. He haluavat vain, että ruotsalaiset (ja Ruotsissa asuvat suomalaisetkin) veronmaksajat vastaavat heidän asumisen ja elämisen kustannuksista niissä Gazoissaan.

Fatwantarkistaja

Elatuksen takaa Allah, ei paskainen valkosaasta, se pitää… En saa sanoa sitä, mutta Koraanista sen saa lukea moskeijaväelle sanasta sanaan vailla pelkoa seuraamuksista.

KUOLKAA

Mitä nyt taas, onko liian vähän sossurahaa ja liian paljon islamofobiaa ja rasismia? Eikö saada tarpeeksi RISPEKTIÄ?

X

😂

Frank

Erittäin huolestuttavia signaaleja. Nämä massat ovat valtavia. Näissä mielenosoituksissa on aina äärimmäisen paha yleisilme. Näihin mielenosoitukseen osallistuvat Ihmiset käyttäytyvät suvaitsemattomista, ovat pahantuulisia, valtavan äänekkäitä, väkivaltaisia ja huonotapaisia. Erittäin karmeaa. Vaikea saada ulkomaalaisia investointeja tuohon maahan tai mitään kansainvälisiä tapahtumia. Jos joku delegaatio sattui olemaan samaan aikaan noilla seuduilla, he lähtivät heti seuraavalla lennolla takaisin. Islamisaatio ei ole kansainvälisyyttä.

Piikivi

Näytä minulle joku hyvätapainen, hiljainen muslimi

Qroquius KadD

Suomen tataarit ovat sellaisia.

mariD

Oman kokemuksen perusteella myös Malesiasta löytyy ihan asiallista muslimiainesta. Ei minkäänlaista häirintää miesten taholta eikä suurin osa naisista pukeutunut huiviin, ainoastaan vanhemmat mummelit. Maa tuottaa aika korkealaatuista elektroniikkaa. Saudi-Arabiassa tai jossakin Qatarissa ei osata muuta kuin pumpata öljyä ja kaasua, tuskinpa osaisivat rakentaa edes transistoriradiota. Indonesia voisi olla toinen tolkullinen ehdokas kohtuu järkeväksi islamilaiseksi maaksi. Siellä en ole käynyt mutta kaiken sen tiedon perusteella jota olen maasta kuullut, niin ei se ainakaan pahemmastakaan päästä ole.

Suomen tataarit me kaikki tiedämme järkiporukaksi. En ole koskaan kuullut heidän aiheuttavan minkäänlaista häiriötä missään.

Fatwantarkistaja

Järvenpäässä ehdin aiheuttamaan pahennusta n.20 vuotta, sitten vasta kuulin siellä olleen moskeijan iät ja ajat. Takuulla olisin kuullut, jos olisivat edes pienen pienen pommin räjäyttäneet jonkun vääräuskoisen postilaatikossa. Vietnamilaisistakin tainnut olla enemmän vahinkoa, ei niistäkään juuri ravintolapaloa enempää.

X

Kuuluu islamin tapaan toimia, maltillisia ollaan niin kauan kun ollaan vähemmistössä tai alakynnessä. Jutut muuttuu kun ovat mielestään ns.niskan päällä. Luodaan sillanpää asemia joissa ruvetaan ajamaan sharia lakia. On tietysti maltillisiakin tai ”maltillisia”, niitä tai toisia on oltava mukana radikaalissa toiminnassa muuten listitään.

Huru-ukko

Hiljainen? Kuollut muslimi?

X

Joo, ainoa vaihtoehto! 🤔

Piikivi

Joo se voi olla.

Boltteri

Hautuumaalla on.

Piikivi

Minne muuten haudataan Suomessa kuolevat muslimit? Toivottavasti ei kuitenkaan kristittyjen hautausmaille

X

Nehän on semmosia lemmikkejä, lemmikkien hautausmaalle?

Piikivi

No tosiaan. Tai suvakki voi haudata vaikka omaan puutarhaansa

mariD

Tuonne – – > https://www.islamilainenhautaus.info/hautausmaat-suomessa.html

Ainakin toistaiseksi musut haudataan evankelis – luterilaisten hautausmaille, tosin vähän syrjempään sinne jonnekin hautausmaan reunustalle, mutta kuitenkin…

mariD

https://www.islamilainenhautaus.info/hautausmaat-suomessa.html

Tuosta linkistä selviää, että muslimit haudataan evankelis – luterilaisten hautaismaille, kuitenkin sinne vähän syrjempään. Heille ei ole vielä omia hautausmaita, mutta luulenpa olevan vain ajan kysymys kun joku islamilainen seurakunta ehdottaa ettei heidän vainajiaan voi haudata vääräuskoisten joukkoon, joten kuntien sekä valtion (tai molempien) on kustannettava heille tästä lähin omat hautausmaat.

Voisin melkein lyödä vetoa, että tällainen puheenvuoro tullaan jossain vaiheessa kuulemaan. Se ei poikkeaisi millään lailla siitä, että muslimit eivät osaa muuta kuin vaatia, vaatia aina vaan lisää ja lisää…

Piikivi

No tietty, kun pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden. – Muslimit eivät kuulu kristittyjen hautausmaille.

mariD

Ei minunkaan mielestä, ei todellakaan. Eihän ne edes kuulu koko Eurooppaan, saati Suomeen.

Fatwantarkistaja

Keravalla ne haudataan Tuusulan puolelle, kuten tietääkseni kaikki muutkin. Pyhällä maalla on erikseen tunnuksettomien osasto (jos tuo nyt on oikea termi), sinne vaan kaikki vääräuskoiset. Säännöt ovat kuitenkin samat: kunnioita pyhyyttä ja rauhaa jne.

Piikivi

Olisiko kyynelkaasulla käyttöä näin alkajaisiksi.

mariD

Ensin kyynelkaasua. Jos ei tepsi, niin vesitykkejä. Jos nämäkään eivät auta, niin sitten kumiluoteja. Kumiluotien jälkeen ammutaan sekaisin kaasua ja non-lethal ammuksia (mm hernepusseja), edelleen kumiluoteja…jos edelleenkään ei auta, niin sitten on ammuttava kovilla.,.etenkin jos väkijoukko on kaikesta huolimatta kasvanut hallitsemattomaksi ja on vaarana, että ne ryntää esim kuninkaanlinnaan tai Riksdageniin.

Huru-ukko

Vaan jospa keitettäisiin ne herneet vaikka hernesopaksi jossa on reilusti possun palvipotkaa. Sen syötyään jaksaisivat taas mellakoida…..

X

Mistä sä tiedät näitä hyviä juttuja? 😍
Mun puolesta voidaan siirtyä viimeiseen kohtaan, riski on kuitenkin olemassa joten menetelmä on täysin sallittu.

Boltteri

Lihapullatykki.

X

Sianlihalla!

Johan Pomppas

Hapansilakalla!

Qroquius KadD

Ensin pitäisi vaan saada sellainen hallitus, joka käskee käyttää näitä.

mariD

Tiedämme kyllä.

mariD

Adición: jos väkijoukko ryntää Rigsdageniin sekä kuninkaalinnaan, luulenpa tuossa vaiheessa ruotsalaistenkin antavan jo käskyjä vesitykkien, kumiluotsien käytöstä. Jos se ei auta, niin sitten käsky kovilla. Jos siihen ei ole pokkaa niin sitten saavat todellakin mitä ansaitsevat…

Qroquius KadD

Suum quique, sanoi roomalainen eikä lainkaan hullusti.
Sen jälkeen on vain katsottava peiliin, jonka syytä ei ole että naama on vino.

Boltteri

Tai työkkärin akoilla. Ei noi ole työmarkkinoiden käytettävissä tuolla hirnuessaan, joten yksi päivä tukia pois, takaisinmaksulasku käteen sekä pari viikkoa KARENSSIA! Silloin tuolla ei olisi ketään mölisemässä.

Qroquius KadD

Nämä säännöt koskevat vain ja ainoastaan kantakirjaväestöä, eivät kunniakansalaisia.

X
mariD

Ei aina. Juurihan jäi matuporukka kiinni joka oli käyttänyt Kelan etuisuuksia yli 100 000 euron edestä.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Jäi kiinni, mutta huumerikostutkinnan sivutuotteena eikä varmasti ollut sellaisena ensimmäinen kerta laatuaan.
Nyt poliisi katsoi asiasta voitavan uutisoida, kun hallituksessa on lopultakin puolue jolla on edes teoreettinen halu tehdä asialle jotain.

ennakkoluuloinen

On ymmärrettävä, että vallan vaihtuessa alkavat tulijat kohdistaa tehostettuja toimia lampomaista kantis-poolia vastaan. Mennään hillitysti kohti Euroopan sisäistä sotaa.

Pitäisikö päättäjien jo herätä

Avoin antisemitistinen mielenosoitus pohjoismaissa.
Kaikkea sitä joutuu todistamaan, kun vanhaksi elää.

Piikivi

Eikä sitä yritettykään hillitä

PostMortem

Sinä päivänä kun Eurooppa sekoaa lopullisesti kiihkossaan ja päättää lähettää joukkoja Ukrainaan, satavarmasti nämä veijarit pistää tuulemaan Eu:n sisällä.
Turha kuittailla että kyllä niille näytetään sitten. Ette te näytä mitään, se on jo nähty.
Jos olisi ollut miestä ja sillä munaa niin tämä olisi loppunut heti alkuunsa.
Enää ei voi kuin seurata sivusta kun vauhti kiihtyy ja arvoyhteisö rypee paskassaan.

Fatwantarkistaja

Mielikuvitusjoukkoja ei niin vaan lähetetä sotaan. Ruatti ilmeisesti heitti 3:n taistelijan divisioonan tuleen ja äkkiä takaisin (mikäli muistan läheskään sinne päin). Ryssä nauraa ittensä tärviölle tuollaista kuullessaan. Oppivat lännen olevan silkkaa pellehuvia, jota ei maksa mennä katsomaan.

X

Mielipiteeni, unen näit. Länsimaat on sekaisin liberalisminsa kanssa totta. Paljonko siinä on venäjän vaikutusta, hämmennetään että voidaan marssia sisään kun on saatu heikennettyä vastustajaa tarpeeksi. Suomi tarvitsee Natoa, en halua että venäjä kuvittelee tulevansa tänne ilman hintalappua. Tuskin sinäkään.

outlaw09man

Ruotsi KAPUT. Lippu vaihtoon.

outlaw09man

Suomi olisi ruotsin tiellä, jos harakkalauma olisi vielä täällä,kutisalo,kannikka säärikkö,marinoitu silli,pyllistävä paviaani,hönöhammas tollo,no,koko aasilauma.

Jepe

Haluaa tuhota Israelin. Voi voi… Mutta luopukoon kaikesta mikä on juutalaisten keksintöjä, niin katsotaan kuinka Allah auttaa.

Olisi poijjaat nuotion ääressä. Se olisi sytytetty Koraani sivuilla.

Kamelinnahka laput edessä ja takana.

Ei Allah auttaskaan. Voi paha ja ilkeä Allah.

outlaw09man

Svensson kungparet kaput, dags att flytta till rinkeby, billigare för skattebetalare o somalier för lytta in till slottet. Kungjäveln kan kan skaffe en gammal 144 o köra tensta-rinkeby-alby-flemingsberg dagligen o kolla läget. O käka falukorv o kärringen kokosbollar.Bägge e nöjda.