Venäjä pommitti viime yönä taas vaihteeksi siviilejä

Venäjä tekee taas sitä mitä siellä parhaiten osataan, pommitetaan siviilejä. Viime yönä ammuttiin ns. itsemurhalennokeilla useisiin kaupunkeihin kaukana rintamalta.

Yllä kuva Odessasta, joka on kaukana rintamalinjasta. Ohjukset eivät siten voi olla mitään vahingonlaukauksia. Kaupunkiin ammuttiin useita itsemurhalennokkeja ja kaikki kohteet olivat siviilien asuinalueita.

Filmin korkeaan kerrostaloon osui yksi ohjus. Kolme ihmistä kuoli ja useita loukkaantui. Raunioista löytyi mm. kuollut vauva. Kaikkia kuolleita ei luultavasti ole vielä löydetty.

 

Subscribe
Notify of
guest
89 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Ei se ole mikään siviiliasumus ruskien mukaan. Hehän pommittavat/ampuvat vain ja ainoastaan sotilaallisia kohteita. Eli tuollakin on majaillut niitä natseja.

Johan Pomppas

Mutta ne olivat natsisiviilejä …

Qroquius KadD

Minkäpä Putler-armeija sille voi, ettei se osu mihinkään Ukrainan sotilaalliseen kohteeseen.
Niinpä sen on tähdättävä keskelle suurkaupunkeja siinä toivossa, että edes jotain menee perille.

Siviilien kuolematkin voidaan esittää vihollisen tappioina, samoin kuin Jatkosodassa “partisaanit” eli NKVD:n terroristiyksiköt joukkomurhasivat ja raiskasivat suomalaisia naisia ja lapsia ja palattuaan valehtelivat tuhonneensa saksalaisia sotilastukikohtia.

mariD

Yle jäljitti eräässä dokkarissa yhden näistä partisaaneista joka murhasi mukaansa kaappaamaan nuoren naisen. Matkan aikana rajan yli Venäjän puolelle tämä Igor, vai mikä lieneekään nimeltään ollut taisi vähän rakastua tähän kauniiseen suomalaistyttöön. Siitä huolimatta ampui naista takaraivoon.

Ylen dokkarissa kuvausryhmä syötti, juotti ja saunotti nämä “sankarit”. Sitten leppeässä kesäillassa muisteltiin hymyssä suin menneitä aikoja. Puoli-mongoli Igor myönsi tai valehteli katuneensa aina suomalaisnaisen ampumista koska sille ei ollut mitään sotilaallista perustetta. Kertoipa vielä nähneensä pahoja unia tapauksesta elämänsä aikana. Tämä tapaus on kuvattu Erkkilän kirjassa jonka nimeä muista, mutta olen lukenut sen kerran enkä halua lukea toista kertaa. Niin järkyttävä kirja se oli.

mariD

Mutta että tämmöistä Yle dokkaroi veronmaksajien rahoilla, eli marssittaa murhaajan kameran eteen ja kaikilla oli niin mukavaa vatsat täynnä ja vodkan kihistessä päänupissa. Olisi tuokin p*skadokkari saanut jäädä tekemättä. Ei antanut tapaukseen mitään lisäarvoa, jollei murhaajan hyväksyntää lasketa sellaiseksi.

No ehkä ne Ylellä laskee.

Qroquius KadD

Kaiken huipentuma oli “Suomen Sotilas” -lehden kolumnistin Jukka Knuutin kertomus eräästä nimeltä (jota en tietenkään tähän hätään löydä) mainitusta “partisaanien” upseerista suomalaisten haastateltavana vanhoilla päivillään.

Tämä väen vängällä vänkäsi hänen yksikkönsä tehneen vain tuhoamisretkiä saksalaisiin sotilaskohteisiin, eikä hellittänyt kannastaan vaikka hänelle osoitettiin ettei hänen retkiensä suunnilla ollut saksalaisia eikä suomalaisia sotilaskohteita lähimaillakaan, pelkkää siviiliasutusta.

Terroristipappa oli alkanut uskoa omiin valeisiinsa.
Ikääntymisen tuoma pään hapertuminen oli epäilemättä edesauttanut prosessia niin, että tuo uskoi jo täysin vakavissaan tehneensä pelkkiä kirurgintarkkoja sotilaallisia iskuja.
Ainakin niin tuo halusi muistaa.

Peksi

Elävältä joutais keittää mokomat”sankarit”

Fatwantarkistaja

Odessassa oli lukuisia livekameroita. Niitä öisin kyyläilin. Ymmärrettävistä syistä niitä ei enää ole nähtävillä. Ratsutyttö kaatui noppakivetyksellä pahan näköisesti. Ei niitä muita tytön vointi niin kiinnostanut, kun sehän oli pystyssä ja elossa, hevoista tarkkuuttivat pidemmän aikaa, ettei vaan olisi käynyt mitään vahinkoa. Kännisen Joulupukin pidätystä en livenä nähnyt, mutta video pikkaisen nauratti.

mariD

Odessan kaupungissa tosiaan oli useita liveweb-kameroita ja itsekin niitä katselin säännöllisesti. Ne näkyi vielä jonkin aikaa kun sota oli alkanut, nyt ne ovat luonnollisesti pimeinä, tai ainakaan minä en enää löydä yhtään.

YouTubesta näki livenä heti lokakuun Hamasin terroristihyökkäyksen jälkeen kuinka Israelin armeija myllytti oikein kunnolla Gazaa. Ihan alkuvaiheessa siellä paukkui jatkuvalla syötöllä. Nyt tilanne on vähän rauhoittunut Pohjois-Gazassa koska “urheat” Hamasin terroristijohtajat ovat paenneet Rafahiin, eli Etelä-Gazaan. En tiedä onko siellä yhtään live web-kameraa toiminnassa kun ei ole tullut viime aikoina tsekattua.

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Joppos123

Kyllä ne Hamasin johtajat ovat jo Pariisissa tai Dohassa. En kyllä oikein ymmärrä miksi esmes Ranska suojelee niitä.
Tai no ymmärrän. Ranskassa on miljoonia kuu-uskovaisia ja niitä nyt vaan tarttee nöyristellä.

Qroquius KadD

Lisäksi HamaSS-Führereillä on todella rutkasti rahaa, joka on peräisin länsimaiden muurahaiskansalaisten selkänahasta ja lahjoitettu Gazan siviilien elinolojen parantamiseen, vaikka lahjoittajat itsekin tietävät minne se menee.
No, eivät kaikki.

Joka tapauksessa hamastelijat tuovat rahansa mukanaan vaikkapa Pariisiin ja kuluttavat niitä siellä jokapäiväiseen luksuselämiseen ja lahjuksiin luksuselämisen jatkumisen varmistamiseksi.

Runtiti-pou

Oikeisiin asioihin menee

mariD

Joo, noi Hamasin isoimmat kihot eivät tietenkään suostu asumaan jossakin rähjäisessä Gazassa vaan mieluummin valitsevat jonkin modernin eurooppalaisen kaupungin. Se yksikin Hamasin merkittävä johtaja asuu Lontoon hienostualueella ja omaisuus on pari – kolme miljardia. Nekin rahat on revitty eurooppalaisten veronmaksajien selkänahasta.

Kommentissani tarkoitin Hamasin sotilasjohtajia jotka ovat jääneet sinne Gazan tunneleihin harhailemaan ja piilottelemaan panttivankien ja akkojensa selkien taakse.

mariD

Tiedätkö edes minkä tyyppistä ilmatorjuntaa Odessassa käytetään?

Putinin raa’at sotarikokset eivät varmaan sinulle merkitsee yhtään mitään, pääasia kun saa FSB:ltä muutaman hassun kopeekan kun kirjoittaa valheita Venäjästä jossa lukuisista sotaan liittyvistä valehteluista lentää linnaan kuin leppäkeihäs – toisin kuin Ukrainan Odessassa.

Mutta laitappa joutessasi LUOTETTAVA linkki tuosta, että Odessassa joutuu linnaan jos jakaa videoita tai kuvia ryssien ilmaiskuista. Mikään venäläisen p*skamedian linkki ei kelpaa vaan yritä etsiä puolueeton Youtube-kanava jossa ukrainalaiset itse kertoo tuon asian, tai vaihtoehtoisesti ukrainalainen media jossa varoitetaan kansalaisia kuvaamasta ilmaiskuja vankilatuomion uhalla.

Älä välitä kielestä. Kyllä minä sen saan käännätettyä.

Joppos123

Kun asioista raportoiva taho on Hamas niin kannattaa aina kelata kuka teki ja mitä.
Ei olisi ensimmäinen kerta kun Hamas tappaisi siviilejä ja laittaisi syyn muiden tekosiksi.

Joppos123

Näistä löytyy ihan todisteitakin.

Runtiti-pou

Ei löydy. Mutta näköjääön suomalaisetkin innokkaasti osallistumassa kansnamurhaan. Ainiin, tännehän saattaa kirjoitella jotkut ei-suomalaiset

mariD

Ja millähän perusteella suomalaiset ovat innokkaasti osallistumassa kansanmurhaan?

Entäpä omat juutalaisvastaiset kirjoittelusi? Etkö niillä sitten tue kansanmurhaa vai miten se nyt on…

Runtiti-pou

Juutalaisvastaisuus on siis kansanmurhaamista? ja sinun palestiinalaistenkansanmurhaa tukevat valheelliset kommentit muka eivät

KKi

Anteeksi mutta oletteko ählämi? Ählämin mielipide on verraten epärelevantti.

Runtiti-pou

Saatanpa pian ollakin. Te suomaliset olette alkaneet tympiä

mariD

On selvää, että Hamas on alusta alkaen liioitellut siviiliuhrien suhteen. Sillä tavalla saa länsimailta ja etenkin Euroopalta sympatiaa.

Onhan se nähty ympäri Eurooppaa kuinka osoitellaan mieltä Hamasin terroristijärjestön puolesta. Jopa täällä Las Palmasissa.

japadappaduu

Israel pommitti myös siviileitä, niitä jotka rynni avustusrekalle nälissään.
En ihan kauheasti tykkää musulmaaneista, mutta nää kaksoistandardit on ihan kauheaa katsottavaa,

Qroquius KadD

Ählämit sen aloittivat ja sen jälkeen juoksivat naisten ja lasten selän taakse piiloon odottamaan, että Israel vastaa.
Siinä sinulle kaksoisstandardia.

Joppos123

Kähtävä on juurikin tuollainen. Aluksi ihan vitun moinen uho. Kun tulee turpaan alkaa ruikuttaminen. Sen ruikutuksen ne paskat osaavat.
Omat kokemukseni noista on aika negatiivisiä.
Kun ne otetaan kiinni niin vitummoinen huuto ja älämölö.
Kädet käy kuin turkilaisella vitunsuolaajalla uskadahrin torilla.
Kun niille pistää rynkynpiipun otsaan kiinni niin loppuu kaikki mesominen ja ne kirjaimellisesti paskovat allensa.
Saattaa siinä kustakin olla seassa mutta ne paskovat.
Olen muillakin areenoilla ollut ja en ole tuohon allepaskomiseen muualla törmännyt.
Tosi sankareita siis kaikki kähtävät.

Joppos123

Olen tästä ennenkin tänne kirjoitellut. En vaan voi käsittää. Esmes Serbit tai Albaanit eivät pasko allensa samantien kun niitä jonkun kahakan jälkeen puhuttaa mutta kähtävillä menee pidätyskyky samantien.

Qroquius KadD

Serbit ja albaanit ovatkin eurooppalaisia.

Mitä tulee Balkanin islamiin, se tuotiin palkkiolla eikä pakolla:
osmanit myönsivät valloittamiensa alueiden kristityille verovapauden islamiin kääntymisestä.
Siksi balkanilainen islam on aina ollut maallistunutta tapauskontoa.

Sen keljumpi seuraus oli, että verovapaus houkutteli eniten tietysti albanialaista ja eteläslaavilaista ylimystöä, joka saattoi islamiin kääntymällä säilyttää osan entisiä etuoikeuksiaan.
Se puolestaan herätti kristittyinä pysyneissä katkeruutta, joka muhi vuosisatoja purkautuakseen sitten Jugoslavian hajoamissodissa, joskin maistiaisia saatiin jo II maailmansodassa SS-muslimiyksikköjen terrorin muodossa.

mariD

Hyvä informaatiota siitä kuinka islaminusko saapui Balkanille. Kiitos tästä. Itse en jaksa muistaa olenko koskaan lukenut tuota palkitsemisjärjestelmää jonka osmaanit myönsivät jos kääntyi islamiin.

Kenties olen lukenut, mutta saatoin torkkua sen historian tunnin koulussa. En ainakaan lintsannut koska en sellaista harrastanut koulussa. Kympin tyttö nääs, käyty kaupan kassat ja kaikki. Ura on auki politiikan huipulle, etenkin nyt kun pahin kilpailija häipyi Tony Playerin..eiku Blairin leipiin.

KKi

Nokun ähläm on noin viisivuotiaan tasolla. Niin impulssikontrolliltaan kuin muutenkin. Se hän ählämissä pelottaakin, miltei miehen voimilla varustettu viisivuotias.

T

Niin, keskustelun aloitus taisi koskea Israelin toimia. On mielenkiintoista miten osalla ihmisistä on pavlovilainen selkäydinreaktio tuoda esille Lähi-Idän arabien ominaisuuksia.

mariD

Minä olin se joka ensimmäisenä puhui Israeliin kohdistuvasta Hamasin terroristihyökkäykset. Samassa kommentissa otin kantaa kuinka arabit ovat “urheita” sen Kalashnikovin romun kanssa, tai siis ovat olevinaan niin kauan kun on jotain suojaa siviileistä tai jopa omista sukulaisista. Kuten joppos sanoi, näille kun laittaa piipun otsaan, ne sottaa alleen.
Minulla ei sinänsä ole arabeja vastaan mitään niin kauan kun ne pysyvät siellä omilla alueillaan eikä tunge ja punge väkisin Suomeen ja Eurooppaan.
Onhan se nähty mitä ne saavat täällä aikaan; pelkkää pahaa ja järjetöntä rahanmenoa veronmaksajien kustannuksella.

Lisäksi minulla on erittäin negatiivisia kokemuksia arabeista ja siitä kuinka he käyttäytyvät kadulla ja julkisissa liikennevälineissä. Uskallan väittää tietäväni mistä puhun.

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
T

Mitäpä jos molemmat osapuolet ovat pahoja? Japadappaduu ilmaisi hyvin että ei ole Hamasin puolella. Länsirannan tilanne tuo hyvin ymmärrystä miksi Hamas toimii niin kuin toimii.
Puheenaihe podcastissa Israelin armeijassa palvellut Daniel Orvomaa toi hyvin esille inhonsa Israelin toimintaa kohtaan Länsirannalla. Eikä piiritetyn Gazan olotkaan ole herkkua.

Itse joskus nuorena ihmisena ajattelin että pitää valita puoli ja toisen osapuolen on oltava hyvä ja toisen paha.

Qroquius KadD

Israel on Lähi-idän ainoa demokraattinen valtio, jossa muslimeillakin on äänioikeus.
Missään muslimimaassa ei tällaista ole.
Israel taistelee olemassaolostaan 450-miljoonaisen arabimaailman keskellä.
Onneksi olkoon vaan, jos tässä tilanteessa haluaa nähdä Israelin olevan se paha.

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
T

Niin. Nyt kun ikää on tullut hieman lisää ajattelen että molemmat osapuolet voivat olla pahoja ja minun ei tarvi olla kummankaan puolella. Toinen osapuoli voi olla 100% paha toinen vaikkapa 92% paha. En ole missään kohtaa tuonut esille että Israel olisi “se paha” viitaten tässä että pahoja osapuolia olisi 1 ja hyviä 1.

Mitä tulee äänioikeuteen muslimimaissa niin Indonesia.
Ja toisekseen demokratia ei automaattisesti tarkoita hyvää. Singapore(paratiisi) ei-demokratia, E-Afrikka(kamala paikka) demokratia

Qroquius KadD

Kuinkahan paljon sitä ikää tarvitsisi olla lisää kun minulla on vasta vähän reilu puolisataa vuotta?

T

Itse olen ollut nuorena käsittämättömän tyhmä. Siihen nähden olen vaihtanut mielipidettäni monista asioista 180 astetta. Ananaspitsasta en. Se on edelleen itse saatanasta.

Runtiti-pou

No Israelhan tuolla selkeästi on pahis niin kuin muussa maailmassakin

KKi

Koitas ählämi rauhoittua. Pyydä vaikka pulleroltasi tissiä.

T

“Israel taistelee olemassaolostaan 450-miljoonaisen arabimaailman keskellä”
Tämä ei ihan pidä paikkaansa. Israel taistelee Länsirannan ja Gazan arabeja vastaan. Kyse ei ole Israelin tasitelusta 450 miljoonaa arabia vastaan, vaan näiden kahden alueen arabeja vastaan. No, taistelee Israel myös Irania ja Hezbollahia vastaan.
Onhan esim Egypti, Jordania ja UAE tunnustaneet Israelin olemassaolon.

T

Mielestäni Israelin tapahtumat kuuluvat Suomelle yhtä vähän kuin Jemenin sisällissota

Runtiti-pou

Dermokratia on Euroopassa oikeasti juutalaisdiktatuuria ja Israelissa jokin kauhea saatanallinen meno ja siellähänon Talmu perustuslakina

Runtiti-pou

USA ja Länsi on jo kuohinnut nämä arabinaapurit ja sitä ennen piti kurissa ylivoimaisella aseistamisella. Juutalainen NL teeskenteli kaveria, mutta tuki aina liian vähän

Oh100

Miten Israelin tiedustelupalvelu voi pettää niin pahasti?…

mariD

Niin voi käydä kun tuudittautuu pitkän aikaa turvallisuuden tunteeseen ja luulee, että tiedustelutieto on yhä paikkansa pitävää.
Itse uskon Venäjän käyneen yllyttävän Hamasia tekemään tuon iskun. Kaikki merkit ovat ihan selvät. Hamasin johto kävi Moskovassa ennen iskua ja välittömästi sen jälkeen. Samaan aikaan Iran on Venäjän yksi harvoista ystävällismielisistä maista joten sieltä käsin on luvattu, että Hizbollah lähtee mukaan rähinään, mutta kuten tänä päivänä voimme nähdä, ei Hizbollahin kantti riittänyt haastaa Israelin armeijaa. Kuitenkin Venäjä on tässä takapiruna, kuten myös Jemenin sisällissodassa sekä Pohjois-Korean paksun pojan manipuloimisessa sotaintoiluun.

Kaikki kytkyt vain osuu toisiinsa Venäjän suhteen liian kätevästi enkä minä usko sattumiin.

Boltteri

Kaikkien muslimiterroristien uhrien perheet ovat varmasti kanssasi samaa mieltä. Itse nautin suunnattomasti jokaisesta uutisesta jossa kerrotaan muslimien kuolleen. Vielä enemmän jos kärsivät kunnolla ennen kuolemista.

Runtiti-pou

Minujsta sinä olisit oikeutetun terrorin kohde

Boltteri

Niinhän minä vääräuskoisena olenkin. Samalla tavalla toivon kaikille muslimeille pitkää kuolemaa kuten he minulle ja kaltaisilleni. Erona se että minä TOIVON, he toimivat.

mariD

Kuten Kad jo kertoi, nämä “sankarit” piiloutuivat vaimojensa helmoihin heti kun Israelin armeija alkoi lähestyä. Pelkurimaisia paskahousuja silloin kun todellista voimaa on tulossa vastaan, tyypillisiä arabeja siis.
Sitä paitsi Israelin armeija on tehnyt todella paljon välttääkseen siviiliuhreja.
Kyllä he tietää mitä länsimaissa niistä ajatellaan joten he pyrkivät siirtämään siviilit ensin pois tieltä ja sitten terroristit saavat tulta perään. Aina se ei onnistu koska nämä “urheat arabisoturit” piiloutuvat isoäitiensä hameiden helmoihin. Ja tuo ruoka- ja juomapula. Kun avustusjärjestöt ovat saaneet sinne tuotua ruokaa ja juomaa, ovat ensimmäisenä Hamasin roskajoukko varastamassa avustustarvikkeita, he p*skat nakkaa siviileistä. Eikö olekin upea kaksoisstandardi näillä arabeilla?

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Joppos123

Ei ole olemassa muslimisankaria.
Siis ihan oikeasti ei vaan ole.

Qroquius KadD

Onhan niillä niiden omasta mielestä;
niillä kun kaikki moraaliarvot ovat täysin päinvastaiset kuin eurooppalaisilla.

Kunnia tarkoittaa raiskatun tyttölapsen tappamista koko suvun miesväen voimin ja sankarillista on puukottaa äkkiä salavihkaa selkään ja juosta sitten karkuun niin pirusti katsomaan piilosta kuoliko se;
jos kuoli, tullaan hyppimään ruumiin päällä kun päästiin sankariksi.

Muslimimaailma on Länteen verrattuna peilimaailma.
Siellä kaikki on päinvastoin.

mariD

Ei ole ei. Siksi käytinkin lainausmerkkejä.

Kun aikanaan kävin isäni kanssa Kuwaitissa, huomasin että on vain tavattoman laiskoja arabeja. Niin kauan kun näillä on öljyrahaa, ne teettävät kaikki paskahommat muilla. Mutta se päivä kun öljyä ei enää tarvita tai se loppuu, niin saavat opetella pitämään itse omasta infrastruktuuristaan huolta.

Saapa nähdä kuinka se onnistuu.

Siis eihän nämä osaa rakentaa edes perusviemäriverkostoa saati ylläpitää sellaista.

Boltteri

Kyllä muslimimies kokee olonsa aika supermieheksi aina kun on vaimoaan hakannut. Oman elämänsä sankari.

Joppos123

Ei ole olemassa muslimisankaria.
Siis ihan oikeasti ei vaan ole.palet ovat puolensa valinneet ja nyt on maksun aika.
Iippojen on pakko ajaa tuo paskasakki mereen tai muutaman vuoden päästä on sama edessä.
Maailmalla vasurit huutavat palejen oikeuksien puolesta ja yhtään kyyneltä ei tule terojen paistamien vauvojen vuoksi.
Terot meinaan paistoi vauvoja uuneissa kun olivat tappaneet niiden vanhemmat.
Olen jokusen kuvan nähnyt ja eivät olleet kivoja.
Valtaosa Hamasin teurastajista kävi metamfetamiinilla. Niin teki myös paskimmat ISIS:n tyypit mutta se ei poista syyllisyyttä.
Ilmekkään ei värähdä jos pitää joku ampua. Ase ei valikoi kenen kädessä se on. Samanlainen luoti sieltä hiihtää oli se sitten lapsen, vanhuksen, naisen tai taistelijan kädessä.

Qroquius KadD

Selvähän se on, ettei tästä voi loppua tulla ennen kuin IDF on lanannut Gazan.
Parasta olisi kun Israel palauttaisi vuoden 1967 sodan jälkeiset rajat.
Suezilta Jordanille!
Menkööt “palestiinalaiset” Jordaniaan, niiden kotimaaksihan se II maailmansodan jälkeen perustettiinkin.
Ellei Egypti huoli gazalaisia, eivät ne ole kenenkään muunkaan murhe.

Näin pitäisi olla. Vaan kun ei ole.

T

Karjalaiset pystyivät toipumaan Karjalan menetyksestä, mutta palestiinalaiset eivät. Tosin tässä kohtaa eivät eroa juutalaisista, jotka eivät kyenneet toipumaan oman maansa menetyksestä noin 2000v sitten. Kun roomalaiset ajoivat heidät pois alueeltaan. No, seemiläisiä kansoja molemmat.

T

Oletusarvoisesti en lähtisi olettamaan sodan toisen osapuolen olevan 100% hyvä koska toinen on 100% paha.

mariD

Niiden joita tänä päivänä kutsutaan palestiinalaisiksi, piti muuttaa Jordaniaan joiden kotimaaksi se perustettiinkin, ei kelvannut. Israel on tarjonnut pale-arabeille pari kertaa omaa valtiota, ei ole kelvannut.

Ja siksi toisekseen, vihaan islaminuskoa ja että sitä pakkotuodaan Suomeen ja Eurooppaan. Joten tässä suhteessa, olen puoleni valinnut.

Eihän tuo lähi-idän kahakka minulle sinänsä kuulukaan, mutta olen Israelin puolella jo siksikin, että se on lähi-idän ainoa demokratia ja maa jonka kanssa ainakin pystyy keskustelemaan järkevästi. Pale-arabit ovat taas Hamasin terroristisiiven itse valinneet ja nykyisin Iran on kytkenyt sinne Hezbollahin mukaan.

Yritä nyt sitten neuvotella näiden kanssa.

T

Itse luin yli 10v sitten kirjan jonka oli kirjoittanut Suomen puolustusvoimissa palvellut sotilas. Hän oli rauhanturvaajana tuolla seudulla. Taisi olla 70 tai 80 luvulla.
Punaisena lankana oli “mitä tapahtui Israelin ystävälle”. Kukaan ei kiistä arabien tekemiä kolttosia. Mutta, hänen asenteensa Israelia kohtaan muuttui rajusti todistaessaan Israelin armeijan tekemiä julmuuksia siviiliväestöä kohtaan.
Mikäli ymmärsin oikein japadappaduu viittasi Länsimaisten ihmisten kaksoisstandardeihin, ei arabien.
Israel tappoi 2006 Jarno Mäkisen. Tästä huolimatta osa suomalaisista edelleen on Israelin puolella, vaikka voisimme olla molempia sodan osapuolia vastaan.

Qroquius KadD

Aivan kuin nyt voisimme oll sekä Ukrainan että Imperialistisen Roistovaltio Moskovian puolella?
Mitäpä jos alkaisimme nähdä Israelin pahana vasta sitten, kun kaikissa Lähi-idän muslimivaltioissa on kansalaisilla samat poliittiset oikeudet kuin Israelin arabeilla?

T

Itse toin negatiivisen esimerkin. Eli on mahdollista olla molempia vastaan. Mutta en oikein keksi tilannetta missä voisi olla molempien puolella.
En oikein keksi miksi oletusarvoisesti pitäisi olla Israelin puolella. Itse olen tasa-arvoisesti sekä Israelia että palestiinalaisia vastaan.
Nancy Khedouri on juutalainen, joka on Bahrainissa poliitikkona.
Ukraina taistelee Suomen puolesta, joten olen Ukrainan puolella. Viimeistään Navalny on osoittanut että Venäjä on 100% paha vaikka siellä ei kirkossa transuillakaan.

mariD

Minusta sinulla on oikeus olla kenen puolella haluat. Ei se tee sinusta sen huonompaa tai parempaa ihmistä.
Me voimme täällä lännessä itse valita ketä kannustamme ja ketä emme. Siinä mielessä ymmärrän mitä yrität sanoa vaikka en kaikesta olekaan samaa mieltä, mutta eihän niin ole tarkoitettukaan että ihmiset olisivat kaikesta samaa mieltä.

Runtiti-pou

Eihän niillä ole mitään oikeuksia

Runtiti-pou

Ei siellä ole arabeiklla oikeuksia. Mitään eivät voi saada aikaan ja koska tahansa voi joku juutalaisperhe ilmestyä ja julistaa omivansa asunnon itselleen

mariD

Käsittääkseni Jarno Mäkinen ei suostunut poistumaan postauspaikastaan Israelin lukuisista kehotuksista huolimatta ja siksi kävi mitä kävi.

Onko tällainen mielestäsi syy siihen, että koko Suomen pitäisi kääntyä israelia vastaan?

Runtiti-pou

Hyvin on Israelin propaganda uponnut. eivät ne tosiasiassa jätä mitään pakotietä siviileille, vaikka väittävät jättäneensä. JA Hamasin soturit ovat rohkeimpia maailmassa. Eivät ne mihinkään siviilijoukkoon piiloudu. Kaikkein vähiten on uskottavaa, että olisivat menneet samaan joukkoon, joka haki avustusrekasta tavaraa.

mariD

Haha! “Hamasin soturit ovat rohkeimpia maailmassa”. Mistä helvetistä sinä tuon keksit? Hyvin on uponnut Vasemmistopropaganda sinuun kun näytät uskovan kaiken roskan mitä ne syöttää kaltaisillesi hyväuskoisille. Ja tuosta avustustavaroiden ryöstöstä on videokuvaa sekä ihan uutiskanavilla esitettyä kuvamateriaalia. Sinun täytyy nyt vain nähdä vaivaa ja etsiä niitä netistä. Kyllä ne löytyy jos osaa hakea.
Vai ei piiloudu siviilijoukkoon? Jälleen on vasemmistopropaganda uponnut hyvin. Tästäkin on kuvamateriaalia niin paljon etten jaksa edes alkaa selittämään mistä sitä löytyy mutta mitä mieltä olet siitä, että he piilottelevat panttivankien takana ja ylipäätään sieppaavat turisteja, myös sellaisia jotka eivät ole edes juutalaisia.
Eres enchavado?

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Runtiti-pou

Nuohan ovat kaikki itsemurhamissiossa. Siinä kalpenee jokainen jewrooppalainen mössöhinttari

Runtiti-pou

Kas kun minä en ole nähnyt sellaista kuvamateriaalia. Taitaa olla yhtä valheellista kuin keskitysleireistä tehdyt hollywood-pätkät. Kehdataan näyttää vain äö alle 80 persuille. Tai sitten niitä ei ole kuin persujen puheissa

Qroquius KadD

Mitäpä trolli muutakaan tekee kuin trollaa.

Kaarlo

Pietarissa ilmeisesti drooni osui kerrostaloon. Pietarin asukas Iltalehden mukaan ihmetteli miksi ne iskevät sivistyneeseen ja älylliseen kaupunkiin. Hyvin on mennyt Putinin propaganda perille. Oikeastaan olisi naurattanut tuollainen typeryys, jos ei olisi kysymys niin vakavasta asiasta. Todennäköisesti Venäjän ampuman dronin romut osuivat taloon tai sitten se vaan harhautui todelliselta kohteelta, mikä taisi olla öljyjalostamo.

Qroquius KadD

Ukrainan sodan ratkaisu olisi siinä, että Ukraina saisi kalustoa jolla iskeä moskoviittiörkkien kotialueelle;
ei missään nimessä siviilejä tappaen, mutta riittävän lähelle että tajuaisivat ettei touhu ole mitään saippuaoopperaa, millaisena aika moni Pietarin Tatjana ja Moskovan Igor sitä taitaa pitää.

Joppos123

Meillä ei sellaista kalustoa ole.
Meillä on sellaista jolla voi tarvittaessa lanata Pietarin maantasalle.
Se on jo hyvä pidike natsiputlerille.
Ei putler uskaltaisi koskaan lähteä samanlaisiin terroripommituksiin mitä Ukrainassa.
Me voidaan ihan oikeasti lanata Pietari maantasalle ihan omalta puolelta ja putler tietää sen.
Eihän siinä sotilaallisesti olisi mitään järkeä mutta veikkaan, että pulerilla alkaisi taas jalka vapista.
Putler tietää tämän mahdollisuuden.

Joppos123

Tuo asenne KQ on Ukrainan tuho. Pitäisi nimenomaan antaa aseita joilla voisi iskeä ihan summamutikassa ryssälään. Eihän ryssät edes tiedä olevansa sodassa.
Se sota pitäisi tuoda niille kotiin Moskovaan ja Pietariin. Jatkuvat ilmahälytykset ja summittaiset vitun pommit.
Ei ryssä muutoin tajua.
Kakaroita ruumiiksi ja silleen. Ei sota muutoin lopu.

Joppos123

Ei ryssänkansaa saa millään muulla kuin äärimmäisellä väkivallalla sanoutumaan irti putlerin fantasioista.
Pietari palamaan niin alkaa ryssälässäkin tapahtua.

Joppos123

Ryssän ylimielinen paskakansa pitää laittaa ihan samalla tavalla vastuuseen kuin sakemannit aikoinaan. Ei ne muuten opi.

Joppos123

En ole ennustaja mutta väitän seuraavaa:
Kiina tekee seuraavan 10 vuoden kuluessa invaasion ryssälään. Kohteena ovat siperian öljy-ja kaasukentät .
Kinuskit oikeuttavat invaasion ihan samoilla perusteluilla mitä ryssä on käyttänyt Ukrainan suhteen.
He menevät suojelemaan kiinalaisia duunareita ryssän natseilta ja vainoilta.
Ei Kiina kovin kauan halua maksaa edes alihintaa putlerin öljystä jos sen voisi saada ilmaiseksi.
Ei ihme kun putella tärisee kaviot ja kädet.

Qroquius KadD

Ei Kiinan edes tarvitse tehdä invaasiota Siperiaan, kun se putoaa heidän kämmenelleen kypsän hedelmän tavoin.
Siksi Kiinan näkökulmasta onkin kannattavaa tukea Moskoviaa pienillä rippusilla Ukrainan sodassa niin, että se pystyy juuri ja juuri jatkamaan sitä kuluttaen itsensä loppuun ja lopulta hajoaa omaan onnettomuuteensa kuin Suuri ja Mahtava.

Qroquius KadD

Sehän on selvä että niin pitäisi, mutta mistä Ukraina saisi niitä aseita enää sen jälkeen, kun nytkään ei meinata saada?

Boltteri

Vai että ryssä saa tappaa ukrainalaisia siviilejä hävittäjillä kerrostaloihinsa mutta ukrainalaiset eivät missään nimessä saa tappaa ryssäsiviilejä? Olen sitä mieltä että ukrainalaiset saavat tappaa ryssiä missä vaan minkä ehtivät, jopa ulkomailla jos vastaan tulee. Kyllä, siviilejä. Naisia ja lapsia. Ehdottomasti. Samalla mitalla takaisin. Se on sotaa. Jokainen kuollut ryssä on palvelus koko planeetalle.

Qroquius KadD

Totta kai ukrainalaiset saavat ja heidän pitäisikin tappaa niin paljon moskoviittiörkkejä kuin pystyvät, mutta jos he alkavat tehdä sitä siviileille samassa määrin kuin Moskovia nyt, mitenkähän se mahtaa vaikuttaa Ukrainan jatkossa saaman avun määrään?

mariD

Juuri tämä. Lännessä ei katsella hyvällä jos heidän aseillaan aletaan teurastamaan venäläissiviileitä. Johan Saksan Scholtz saa sydänkohtauksen jos ukkeli muutaman Tauruksen Ukrainalle uskaltaa antaa ja joku niistä osuu moskovalaisen lähiön kerrostaloon surmaten parikymmentä venäläissiviiliä.

Muuten olen kyllä sitä mieltä, että sodan saisi viedä Venäjälle, ei pelkästään Pietariin ja Moskovaan vaan myös muihin kaupunkeihin niin, että joka puolella näkisivät ettei tässä ole kyse mistään erikoisoperaatiosta vaan täydestä sodasta.
Mutta tosiaan, länsi ei halua nähdä aseitaan käytettävän siviileitä vastaan, se nyt vaan on fakta. Toisaalta, eihän lännestä ole pitkään aikaan tullut juuri mitään kunnon aseita Ukrainalle. Kohtahan niiltä loppuu tykin ammukset. Mitäs sitten tehdään…

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Boltteri

Ukraina ei tätä sotaa voita. Kyllä minä heille sen suon että saavat kostaa omien siviiliensä lahtaamiset. Myöskään ryssä ei tätä sotaa voita, eikä teknisesti häviäkään mutta oma kansa hävisi ja kunnolla. Kyllä ne coca-colat Moskovan marketeissa kohta ehtyvät. Lopputulos: ruumiita ihan saatanasti turhan takia jälleen kerran. Kultareunuksena se että suurin osa ruumiista ovat ryssiä, joten ei tämä nyt niiiin turhaa sittenkään ollut. Bonuksena saamme kohta lukea Putinin salamurhasta.

Oh100

Ei ole ratkaisu vaan lännen olisi pitänyt olla puuttumatta koko konfliktiin. Se olisi loppunut nopeasti.

mariD

Ja sehän olisi vain rohkaissut Putinin kaltaista psykopaattia hyökkäämään seuraavaan maahan joka olisi ollut…

Qroquius KadD

Voimme olla sataprosenttisen varmoja siitä, että jos Fasisminvastainen Rauhanturvaoperaatio olisi onnistunut suunnitelmien mukaan eli H-hetki+3 vallataan Kiova ja H-hetki+7 on koko Ukraina vallattu, ei Suomi olisi NATOssa.

Sen sijaan makaisimme rähmällämme tottelemassa Putlerin käskyjä Suomen asioiden uudelleenjärjestelyistä.
Pontta siihen antaisi rajan takana raivoava Voittamaton Putler-armeija.

Sitähän jotkut täällä toivovatkin ja ovat pirun vihaisia kun sitä ei tullutkaan.
Eikä enää tule.

Tare

Putin varmaan palkitsee nämä ryssä pelkurit parilla kilolla kunniamerkkejä.

puravive reviews

This website is amazing. The excellent content demonstrates the creator’s passion. I’m in disbelief and hope to see more of this incredible content.

RullatonHuuli

Mitäköhän ne siellä gaasassa nyt pommitteloo kun eivät uutisoi mittöö?