88-jäätelö unohtui jo, seuraava kohu nousee fasistisista muumeista

Helsingin sanomat kirjoittaa, että ekofasistit ovat ottaneet muumit symbolikseen. Hs siteeraa ruotsalaista Svenska Dagbladetia.

Hs siteeraa edelleen ruotsalaista Örebron yliopiston opiskelijaa, jonka mukaan muumit alkoivat pyöriä fasistien mielissä vuoden 2020 aikana. Sen jälkeen fasismimuumit ovat roihahtaneet täyteen kukoistukseen.

Asia on siinä mielessä mielenkiintoinen, että tutkija sekoittaa kaksi melko erilaista asiaa keskenään, ekofasismin ja fasismin. Kun puhutaan ekofasisteista, niin Pentti Linkola lienee yksi puhdas esimerkki ekofasistista, jonka mukaan ihmisen sikiävyys ja ”kehitys” tulee tuhoamaan maapallon elinolosuhteet. Tämän kehityksen estämistä ekofasistien näkökulmasta pitää voida vastustaa vaikka väkivaltaisesti.

Soppaa hämmentää edelleen käsite ”äärioikeisto”, joka Hesarin mukaan on ottanut repertuaariinsa ekofasistisen retoriikan, jossa mm. maahanmuuttovastaisuutta perustellaan luonnonsuojeluperiaatteilla. Tästä saadaan yhtäläisyys äärioikeistolaisiin terroristeihin, jotka ovat julistautuneet ekofasisteiksi.

–  – –

No ovatko äärioikeistolaiset, maahanmuuttoa vastustavat ekofasisti-terroristit sitten ottaneet muumit haltuunsa? Tämä kuulostaa vähän samalta kuin se pesukarhu-kravaatti.

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Pravdan toimituksessa ei ole kyllä kaikki muumit laaksossa.

mariD

Kuulemma 80-luvulla Hesari eli loistokauttaan, se oli Pohjoismaiden suurin ja kaunein. Niillä oli ulkomaan toimittajia jokaisessa maanosassa kaikkein keskeisimmissä kaupungeissa, oli paljon laadukkaita reportaaseja niin koti- kuin ulkomailta.
Sunnuntain Hesari taisi olla parin- kolmen kilon painoinen, mutta sitten sen perusteella mitä olen kuullut, alkoi EY-jäsenyyden lobbaus johon Hesari osallistui Erkon mahtikäskyllä kuten moni muukin media siihen aikaan.
Kun Suomesta tuli EY:n jäsen, Hesari muuttui lopullisesti vi**uilevaksi julkaisuksi, vielä kehittivät feministisen NYT- viikkoliitteen jossa säännöllisesti irvailtiin lihaa syöville heteromiehille sekä ajettiin seksuaaliagendaa sen ajan spekseillä. Vuonna 90 kun neukkula työnsi somput Suomeen, oli Hesari mielellään täysillä mukana.

Boltteri

Eikä unohdeta sitä kun jokaisessa kerrostalossa asuu se yksi saatanan vasemmistosuvakkilehmä joka tilaa Hesarin ja se vittu tuodaan jumalauta kolisten paikalle keskellä yöunten.

Koski Saari

Omasta rapusta vataava tapaus onneksi muutti pois.
Vielä kun tieto menisi joskus Hyysärin jakajille asti, kun kuukausi kannettu tyhjään kämppään.

Dickie
Dickie

Eilisestä…tuli mieleen… mä olin Kaartin Pataljoonan kunniakonppania sotilas…siis varusmies..yah..eli samaa touhuu mitä….presidentinvaihtotilaisuudes eilen… vastaavaa..joka viides päivä…jooh..kun 5 joukkuetta konppanias täh…

eli eliitti sotilas ja komppanian paras anpuja, kapiaiset mukaan lukien

Koeputkikoe

Kari Suomalaisen eräät napakymppiin osuneet somppupiirrokset taisivat olla Hesarin viimeisin suuren rohkeuden ja totuuden journalistinen valonpilkahdus.

mariD

Mutta hesarikin sai lopulta Karista tarpeeksi ja monoa tuli.

Qroquius KadD

Karin somaliaiheiset piirrokset aiheuttivat talvella 1991 melkoisen kohun ja vaadittiin, että niiden tekijä ”pantaisiin aisoihin”.
28 oikeusoppinutta jätti oikeusministeriöön selvityspyynnön, loukkaavatko Karin somalipiirrokset painovapauslakia, mutta asia ei johtanut jatkotoimiin.

Kari teki asian tiimoilta pilapiirroksen, jossa nauraa katketakseen syyttäjilleen jotka tuomitsevat hänet elinikäiseen mielipidevankeuteen:

https://akaanseutu.fi/2013/04/04/karin-ensikertalaisia-esilla-taa-on-kivaa-nayttelyssa/

Kari ilmeisesti uskoi, etteivät vihollisensa voisi hänelle mitään, mutta toisin kävi.

Trampas

Keväistä ilmastonmuutosta pukkaa ja pitää jostain keksiä stooria… ”https://youtu.be/TpohVYomw2o”

Huru-ukko

Ei kun siellä ei ole kaikki muumit kanootissa ja inkkarit laaksossa:)))

Fatwantarkistaja

Taikapilvikarkelo tuskin on Allahin kieltämää hurvitusta, joten miten vitussa muumit voivat olla ääriääriäärioikeistolaisia?

mariD

En ole ihan varma tajusinko mitä Hesari yrittää kertoa siteeraamaalla ruotsalaisia pölkkypäitä jotka näkee natseja ja äärioikeistolaisia milloin missäkin tuotemerkin kuvissa. Mutta tämä: ”maahanmuuttovastaisuutta perustellaan luonnonsuojeluperiaatteilla. Tästä saadaan yhtäläisyys äärioikeistolaisiin terroristeihin, jotka ovat julistautuneet ekofasisteiksi”. Nyt kyllä marilla se kuuluisa purkka pysähtyi.
Keitä ovat äärioikeistolaiset terroristit jotka ovat julistautuneet ekofasisteiksi? Missä he ovat? Voiko joku laittaa jonkun luotettavan linkin heidän sivuilleen?
Vai onko tässä kyseessä tyypillinen hesarimainen taqiya-uutinen jolla pyritään pelottelemaan kansaa jotka vielä tuon roskap*ska-lehden juttuja uskoo.
Ja tämä juttuhan on alkanut vain yhden ruotsalaisen opiskelijan houreista.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Kansallissosialismi ja fascismi eivät ole äärioikeistoa eli äärivasemmiston äärimmäisiä vastakohtia, vaan nationalismia, sosialismia ja militarismia yhdisteleviä oppeja.
Äärioikeisto eli minarkismi ja anarkoliberalismi päinvastoin vaatii valtion minimoimista tai täydellistä lakkauttamista katsoen yritysten ja järjestöjen voivan hoitaa kaikki sen tehtävät.

Kansallissosialismin väittäminen muka äärioikeistoksi oli Stalinin NKP:n Agit-Prop-osastolle antama käsky esittää hitlerismi täydellisenä vastakohtana stalinismille, kun liian monet olivat alkaneet huomata niiden olevan perin samanlaisia.

Täytyy nostaa hattua tuolle propagandasuoritukselle:
se meni läpi sellaisenaan ja muuttui totuudeksi!

mariD

Fasismi, italialaisten lahja maailmalle ei todellakaan ole äärioikeistoa sen enempää kuin kansallissosialismikaan.

Täytyy todella nostaa hattua kuinka näitä termejä nykyisin, etenkin vihervasemmisto hyväkseen käyttää. On laitaoikeistoa, äärioikeistoa vaikka mitä oikeistoa. Kaikki ne ovat yhtä pahoja ilkeitä natsipersuja mikä ei tietenkään pidä paikkaansa.

Kyseessä on tavallisten ihmisten sumutus.

Qroquius KadD

Käsitehässintä, käyttääksemme veli Ykän lanseeraamaa ilmaisua.

Huru-ukko

Veli Yrjöllä on monia osuvia sanoja kuvaamaan aikamme ilmiöitä. Käsitehässintä on yksi monista. Suosittelen marillekin tutustumista blogiin Yrjö Perskeles.

Qroquius KadD

Ellen vallan väärin ole ymmärtänyt, meidän mari lukee Yrjöperskeles-blogia.

mariD

Melkein 10 vuotta. Kertaakaan en tosin ole kommentoinut. Ei oikein aika riitä kommentoimaan joka paikkaan, tai no ainoa maahanmuuttovastainen blogi on pt-media johon kommentoin aktiivisesti välillä taukoa pidellen, mutta en halua tunkea sinne koska tunnen etten kykene tuomaan sinne mitään sen kummempaa lisäarvoa kuin mitä tänne pt-mediaan toivottavasti tuon. Mutta onhan Ykä toivonut, että tulisi nyt enemmän nuoria naisia kommentoimaan…ehkä jonain päivänä mutta jos ikinä ryhdyn siihen, pidän kyllä kommentit siellä paljon lyhkäsempinä kuin täällä. Mukavan rattoisa henkihän siellä Ykän kommenttipalstalla on. Sen vuoksi ne kommentitkin tulee yleensä luettua kaikki.

Qroquius KadD

Keskustelukin siellä on hidastempoisempaa kuin täällä johtuen Ykän kommenttien etukäteishyväksynnästä.
Mutta olisit sinä sinne todella tervetullut virkistämään ukkoutuvaa äijäkööriä nuorella latinalais-suomalaisella naisenergialla.

mariD

Olen lukenut Ykän blogia vuosikausia, varmaan 7-8 vuotta ainakin. En ole kommentoinut kertaakaan, se kommenttiosio tuntuu olevan vähän semmoinen äijäklubi heh heh, toisaalta Ykä on monasti toivonut, että tulisi joku nuori nainen kommentoimaan mutta en viitsi tunkea sinne teidän reviirille. Mutta Ykään olen kyllä sähköpostitse ollut kerran yhteydessä. Se liittyi erääseen autopostaukseen jossa hän oli siinä uskossa ettei tiettyä Fiatin mallia ole tuotu Suomeen mutta minäpä bongasin sellaisen Helsingin Säästöpankin rannassa. Lähetin Ykälle siitä kuvan että kyllä tätä mallia Suomessa näkyy olevan, se on se Fiatin malli josta ei tiedä kumpi on etu- ja kumpi takapää, mallin nimi ei vaan nyt millään tule mieleen.
Hetkinen, kyllä olen lukenut pidempään Ykän blogia, ehkä 8-9 vuotta.

mariD

Juurikin sitä. Ykällä on toisinaan loistavia kielikuvia.

Dickie

vastaava ihminen, joka luokiteltiin -80 luvulla normaaliksi ihmiseksi, niin samoilla ominaisuuksilla varustettu heppu on suvakkien mielestä nyt ”äärioikeistolainen”

Dickie

silloin…nykyisiä suvakkimielipiteitä esittelevä kullinpää tai vittupää.. (sukupuolen määrä jne) olis pistetty pakkko hoitoon

mariD

Näinpä. Niin ne ajat muuttuvat.

Boltteri

Kun NATSIT muistuttivat islamia ja neekereitä rakastavia puunhalaajaituhippejä siitä että se heidän keksimä agendansa ”HIILIJALANJÄLKI” ottaa kunnolla osumaa kun joka maahan tunkeutuu miljoonia uusia loisia niin pakkohan vasemmiston on paniikkireagoida rasistikortilla. Faktat sivuutetaan tottakai, sillä ne eivät sovi narratiiviin. Joten haukutaan kaikkia rasisteiksi niin kauan kunnes tämä kiusallinen fakta hissukseen hiipuu takavasemmalle. Me rasistit olemme siis myös ”ekofasisteja” koska käytämme syytöntä luontoa aseena muslimiloisia vastaan. Se on ilkeää. Ei kivaa ollenkaan. Odottakaapas vaan kun kohta tulee vasemmisto-asiantuntija meille kertomaan että ainoastaan valkoisilla on hiilijalanjälki eikä miljardi neekeriä rasita Suomessa luontoa yhtään.

Dickie

Nih, joka neekeri lisää kulutusta ja ilmaston muutosta…kun se syntyy tai roudataan eurooppaan täh? mut tämä ei vasemmistossa fakta valkene

Dickie

Pikipäiden lisiminen kyl todella pitää pysäyttää… ja hullut suvakit viel ruokkii näitä, esim. kehitys avun nimissä

Boltteri

Kehitysapu on paskin idea ikinä. Afrikassa ei mitään kehitystä VOI tapahtua, koska neekerit. ”apu” on joku kaivo jossain kylässä tai rekallinen malarialääkettä. Lopputulos: Luonnonvalinta häiriintyy eikä yhtä monta neekeriä kuole kuin ennen. Siispä meillä on ”avun” takia nyt joka kylässä tuhat kertaa enemmän neekereitä jotka eivät muuta tee kuin lisääntyvät ja lisääntyvät holtittomasti ja haluavat Eurooppaan elämään ilmaista elämää. Kehitysapu on kuin luteita syöttäisi ja hoivaisi. Sitten ollan kovin yllättyneitä kun luteita on biljoonia ja haluavat muuttaa hoivaajiensa koteihin.

Boltteri

Vasemmiston mielestä tietenkin kaikki neekerit jotka Eurooppaan tulevat ovat Denzel Washingtoneja, Lewis Hamiltoneita ja Kylian Mbappeja. Jopa muutama Beyonce ja Tina Turnerkin on välimerellä bongattu sardiinijollalla matkalla Eurooppaan kultturiamme rikastuttamaan! Totuus on pelkkää loputonta mustaa lude-massaa. Painajaista.

Boltteri

Pienenä bonuksena afrikan muslimit tietenkin, hehän tekevät parhaansa vaikka se ei vielä riitä mihinkään. https://catholicherald.co.uk/eight-thousand-nigerian-christians-murdered-in-worst-single-year-for-islamist-attacks-says-report/

seant

Jokainen tänne pohjolaan muuttanut afrikaano lisää CO2 päästöjä, jonkin lähteen mukaan 13 kertaisesti. Esim. Suomi ei tule tällä muutto vauhdilla koskaan saavuttamaan tavoiteltua ja lukkoon lyötyjä CO2 vähennyksiä. Nyt Ruotsissa on maahanmuuttajat oikein mielenosoituksella vaatineet poistamaan eu:n vaatimat vesimittarit, kun monille on tullut lisälasku ylimääräisestä vedenkulutuksesta. Sillä vuokraan kuuluu kuukaudessa kuumaa vettä 0,65 m3 ja kylmää 0,9 l m3 x asunnon pinta-ala/12.

Palle Rämstein

Luin muistaakseni James Goldsmihtin kirjasta, asna. Että sen tänne tuodun afrikaanon hiilijalanjälki olis 170 kertainen verratuna siihen mitä se olis siellä lähtömaassa ja vaikka en tietäis tätäkään niin en ainuttakaan tänne toisi.

mariD

Taisin ihan hiljattain kirjoittaa kommentin, että kehitysmaista ihmisten roudaaminen Suomeen ja Eurooppaan yleensä on ilmastohihhuleiden paasaamaa ihmisten jättämää hiilijalanjälkeä vastaan. Onhan selvää, että kehari kuluttaa länsimaissa paljon enemmän energiaa kuin siellä kotimaassa jossa ei tarvitse savimajoja lämmitellä.
Niin paljon kuin vihreää puoluetta inhoankin, voisin heitä jopa jonkin verran arvostaa jos he ottaisivat asialistalleen kehitysmaamaahanmuuton vähentämisen ilmastonmuutoksen nimissä. Mutta kun heille ihmisoikeudet menee kaiken, jopa kansallisen turvallisuuden edelle, turha on toiveeni.

Menisivät konkkaan kuten Norjan Vihreä Puolue pari kolme vuotta sitten.

mariD

Mitä? Nytkö keharit vaatii jo ilmaista vettä? Jos kämpässä on talvella liian kylmä niin siteeraan erästä täti-ihmistä: opetelkaa uimaan. Eli totuttelee kerrostalojen talvilämpötilaan siinä missä muutkin joutuvat tekemään.
Tänä talvena olen Suomesta kuullut paljon valittelua, että kerrostaloissa on huoneiston lämpötilat laskeneet jopa 17°.
Itse ainakin jäätyisin kalikaksi tuollaisessa lämpötilassa, mutta maksaisin omilla rahoilla
ylimääräiset lämmityskulut, eli kerrostalossa se on sähkölämpöpatteri.
Tottakai vedenkulutuksesta tulee lisälasku jos ylittää sen minkä sossu on määritellyt korvattavaksi, eli tässä tapauksessa kuumaa vettä reilu puolikuutiota kuukaudessa. Kysehän on tietenkin vain siitä ettei huvita maksaa omista sossutuista ylimenevää osaa vaan se pitäisi jonkun muun maksaa.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Boltteri

Vaativat loputtoman ilmaisen veden käytön JATKAMISTA kuten tähänkin asti on ollut. Jokainen arabineekeriperhe lotraa vedellä uskomattomat määrät, mutta sehän ei tietenkään kuormita luontoa eikä ole resurssien haaskaamista. Ainoastaan valkoinen voi käyttää liikaa vettä. Ainoastaan valkoinen voi kuormittaa ympäristöään. Jos ja kun tästä nyky-faktasta ruvetaan poikkeamaan niin pakkohan sitä on mennä kaduille huutamaan rasismia ja vaatimaan loputonta ilmaista vesiputousta joka talouteen. Juokseva, lämmin vesi on arabineekereiden keksimä kotien lämmitysmuoto. Ihana trooppinen lämmin kostea ilma niin koko suurperhe viihtyy. Yhdessä uunin ja saunakiukaan 24/7 lämmityksen kanssa saadaan optimaalinen ja ILMAINEN Bagdad ja Mogadishu neljän seinän sisään.

mariD

Joo, olen kuullut aika hurjia juttuja siitä kuinka nämä virittävät pari-kolmekymmentä metriä letkua kylppärin suihkuliitäntään ja sitten vaan kuuma vesi kiertämään. Letkut laitetaan olkkariin rullalle ja päälle jotain materiaalia joka laskee lämmön helposti läpi. Tästä on erilaisia versioita mutta tämä on se minkä olen kuullut useamman kerran. Kun miettii kuinka paljon kuuma vesi maksaa per kuutio, täytyy näiden somaleiden ja muiden Afrikan Ihmeiden vesilaskun olla aivan järjettömän suuria, nimittäin kaveri Suomesta valitteli tammikuussa veden tasauslaskua joka oli 150 euroa. Hän sentään maksaa 25€ kuussa vesiennakkoa Eikä todellakaan lotraa suihkussa kuin korkeintaan 10 minuuttia ja vedentulonkin pysäyttää saippuoinnin ajaksi. 12x25e = 300e vuodessa, siihen päälle tasaus 150e,eli vuoden..

mariD

Vuoden vedet 450 euroa. Ja tämä ihminen viettää paljon aikaa kesämökillä sekä matkustelee pari kolme kertaa vuodessa ja muutenkin kuluttaa vettä mahdollisimman vähän. Nyt jos matu virittää suihkuliitänästä kuumaveden kiertämään kämppään, sen laskun täytyy olla monta tuhatta euroa vuodessa. Veikkaisin jotakin 5000 ja 10 000 euron väliltä riippuen asuinkunnasta ja mikä siellä on kuuman veden kuutiotariffi. Toki veden hinta eri kunnissa vaihtelee koska kunnat ovat yhtiöittäneet vesilaitoksia jotka kerran rakennettiin veronmaksajien rahoilla. Pauli Vahtera on tästä kirjoittanut hyvän postauksen joka kannattaa lukea. Kunnat rahastaa vedellä todella härskillä tavalla, ei toki kaikki kunnat mutta yleensä ne jotka ovat köyhimpiä.

mariD

Ensimmäinen kommenttini meni näköjään Paavon hyväksyttäväksi.
En tiedä miksi. Ei siinä ollut mitään tulenarkaa. Kaipa se sieltä joskus ilmestyy kunhan Paavo herää krapulatorkuilta…

Boltteri

Meillä kunnan vesilaitos kehotti asukkaita vähentämään vedenkäyttöä. Me tottelimme. Nyt kunnan vesilaitos nostaa veden hintaa koska me käytämme sitä liian vähän. He tarvitsevat rahaa vaihtaakseen vesiputkia, mikä tarkoittaa jokavuotista sketsiä jossa 7 äijää seisoo kuopan reunalla katselemassa kun yksi äijä kuopassa häärää. Tämä sketsi kestää aina kuukauden, jonka aikana on vesiputkia vaihdettu noin 50 metrin matkalta. Sitten mennään eri paikkaan jossa ollaan taas kuukausi teeskentelemässä työntekoa, jonka jälkeen palataan ensimmäiseen paikkaan ja kaivetaan kaikki taas uudestaan ylös ja korjataan pari viikkoa mokia. Sitten asvaltoidaan. Keväällä kaivetaan asvaltit pois ja korjataan lisää mokia kuukauden päivät. Sama toistetaan seuraavana vuonna. Rahaa ON!

Dickie

mut neekerien kulutusta ei lasketa!!!…Neekeriarvo on tärkeempi!!!

Dickie

toista se on maksu-eunukilla… kuten meikäläisellä…siinäpähän säästät vettä sun muuta, mut naapuris neekeri muuttaa asunnon ilmaston mukavan kosteaksi…vaiks ny juoksuttamalla tuhansii kuutioita kuumaaavettä per v

Wittgenstein

Notta, Kissani on mustavalkoinen; valkoinen sortavalta yläosaltansa ja musta sorretulta alaosaltansa, se on primäärieksemplaari; ylenmäärin kauhistuttavasta fasisminatsismirasismisuprematisminationalismi olennosta, mitä inehmo kuvitella saattaa; faunafasisti, vahvasti näyttää siltä, jotta kun etutassuansakin nuolee niin Sieg Heil-tervehdystä siinä kavalasti tekee ja poseeraa.

Dickie

Onks sun kissa fasisti?

Frank

Kansallissosialistinen natsisaksa omaa hyvin paljon samaa islamin uskontoon. Termistökikkailuun on vaikea ottaa kantaa. On sinänsä sääli, että on olemassa termi: äärioikeisto. Jos mietitään äärimmäisen oikealla olevaa puoluetta, se on puolue, joka kannattaa mahdollisimman vähäistä sääntelyä, puoltaa pientä regulaatiota, pientä verotusta ja siihen ettei valtio puutu miten omat lapsensa kasvattaa. Yksinkertaisuus on kantava teema ja kevyt julkinen sektori. Kuitenkin poliisivaltiota he kannattavat, että poliisi pysäyttää nopeasti ja tehokkaasti kaikki ei-toivotut ilmiöt. 1980-luvun Kokoomuksessa oli useita oikeistolaisia piirteitä, ei ääri-oikeistolaisia. Saksan kansallissosialismi oli vakava sairaus parantumaton pahuus, jossa murhattiin hienoja, rauhallisia ja osaavia ihmisiä

Frank

Äärioikeisto ja äärimmäisen oikealla oleva eivät ole kuitenkaan sama asia, vaan nykypäivänä sillä tarkoitetaan aivan oikein hyvin ei toivottavia asioita. Perussuomalaiset eivät kuitenkaan ole äärioikeistoa, se on tärkeä ymmärtää. Perussuomalaiset ovat ilman muuta järjen puolella.

Qroquius KadD

Perussuomalaiset on kansallismielinen keskustavasemmistolainen puolue, joka on hyvin lähellä SDP:n vuosien 1945-65 asevelisosialisteja.

Äärioikeisto tarkoittaa minarkisteja ja anarkoliberalisteja, jotka haluavat minimoida valtion tai lakkauttaa sen kokonaan ja siirtää kaikki sen tehtävät yksityisille yrityksille ja kansalaisjärjestöille, kuten tuolla ylempänä ehdin jo mainita.

Frank

Äärioikeistoon pahuus yhdistetään oikeutetusti, joten on hyvin tärkeää, että perussuomalaiset irtisanoutuvat äärioikeistolaisuudesta. Perussuomalaisten suorittaman politiikan ei tule kuitenkaan muuttua miksikään, koska se ei ole äärioikeistolaista.

Last edited 1 kuukausi sitten by Frank
Qroquius KadD

Kerrohan mitä pahaa on minarkismissa ja anarkoliberalismissa?

Runtiti-pou

Nationalismi pahuutta? Jo on aivopesu pannut kusta päähän. Ja persujen pitäisi sanoutua irti siitä, vaikka ovat saaneet jytkynsä sillä, että ovat väittäneet itseään kansallismielisiksi. No ainakin olisivat rehellisiä, kun irtisanoutuisivat

Huru-ukko

Määrittelit persut melkoisen hyvin. Ja sekös nyt ottaa päähän näitä SAK:n änkyrädemareita kun heidän kannatuksensa hupenee kuin sulava lumi keväällä.

....

Niin esim kokoomus joka haluaa herlinin ja whalroosin omaisuuden täysin vapaaksi ja terveyden huollon täysin yksityiseen hallihntaan joka maksettaisiin niistä rahoista joita nuo kaksi edellä mainittua haluavat alhaisille suomalaisille työläisille armosta antaa…

Dickie

Ai jaa..en tiennykkään että Muumit ovat fasisteja..noh….pakkohan se on uskoo, jos suvakit niin sanoo

Linkolalla oli se puute, tai ainakin sen käsityksen sai julkisuudessa, että ihmisten lisiminen olisi sama asia kuin pikipäiden sikiäminen

Qroquius KadD

Jokku ajattele nätei flikoi ku he vetävä kätte, ja sen mää kyl ymmärrä.
Mut kui helvetin taval kansamurhi?
Mää en ymmärrä ollenka, mää ole ku klapil päähä lyäty!

Trampas

semmosta.

Last edited 1 kuukausi sitten by Trampas
Tare

Fasismi psykoosi on vakava sairaus. Hesarissa taitaa olla tätä taudin vakavaa muoto potevia jo melkoinen joukko.

Modesto Hodkiewicz

Keep up the fantastic work!

Ihmettelijä

Aika sakeeta, jopa hesarilta…

timo

Normaali journalisti kirjoittaisi siitä mistä syyhyepidemia johtuu. Tämä porukka muumeista.
Ilmeisesti idea on suoltaa täysin älyvapaita juttuja jotta ei tarvitsisi kirjoittaa oikeista asioista ja ympäröivästä todellisuudesta.

Last edited 1 kuukausi sitten by timo