Itävallassa paljastui jättimäinen joukkoraiskausrinki

Itävallassa on paljastunut harvinaisen härski joukkoraiskaus. Parikymmentä ulkomaalaista miestä raiskasi 12-vuotiasta itävaltalaistyttöä kuukausikaupalla.

Epäillyt tekijät olivat suurimmaksi osaksi teini-ikäisiä nuorukaisia, kotoisin ainakin Syyriasta, Turkista, Serbiasta ja Bulgariasta. Raiskaukset jatkuivat kuukausia ja niitä tapahtui pahimmillaan useita kertoja viikossa.

Tapahtumat alkoivat siten, että tytön ”poikaystävä” pakotti tytön ensin seksiin useiden miesten kanssa. Raiskaus kuvattiin ja tyttöä kiristettiin tämän jälkeen uusiin seksisessioihin. Jos hän ei suostunut, filmit uhattiin laittaa julkiseen jakoon sosiaaliseen mediaan.

Näin kierre saatiin käyntiin ja kaikki seuraavatkin raiskaussessiot kuvattiin samoilla uhkauksilla. Raiskaukset alkoivat vuoden 2023 loppupuoliskolla ja jatkuivat aina näihin päiviin asti.

Raiskaukset tapahtuivat mitä oudoimmissa paikoissa. Mm. Wienin päärautatieasemalla ja rappukäytävissä. Miesjoukko vuokrasi myös hotellihuoneen ainakin yhtä raiskaustapahtumaa varten.

Poliisi pitää päätekijänä 16-vuotiasta ”Ahmadia”, joka järjesteli raiskauksia ja myös pahoinpidellyt tyttöä yhden raiskauksen aikana. Tekijät ovat iältään 13-26-vuotiaita ja osa heistä on ollut vangittuna, mutta yhtä lukuunottamatta kaikki vastaavat nyt vapaalta alkavaan oikeudenkäyntiin. ’

Asiasta kirjoittaa mm. Bild.de.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Totuus on

Ääri islam on antanut tähän allahin luvan. Raiskatkaa länsimainen nainen, tulee muhamed pisteitä. Ja alistakaa heidät miehen palvelijaksi. Heillähän on ristuksen pieni muna ja usein tappavat nauravan uhrinsa.

Boltteri

Monikulttuuri tuli kylään. Tuo on sitä kotouttamista. Toimi täydellisesti. Pääasiahan on että nämä nuoret eivät syrjäydy ja että heillä on mielekästä tekemistä. Sitäpaitsi sinä olet rasisti ja fasisti eikä pikku huoralla ollut huntua eikä miespuolisia sukulaisia seuranaan. Herää myöskin kysymys että onko tällä pikku rasistinatsi-lutkalla, joka pakotti nämä nuoret viattomat uhrit hänet raiskaamaan, vähintään neljä miespuolista todistajaa?

Last edited 1 kuukausi sitten by Boltteri
Suomi Finland

Tosisuvakki antaa tyttärensä vaikka halalteurastettavaksi.

Useimpien suvakkien suvaitsevaisuus sallii kernaasti tällaisen tapahtuvan toisten tyttärille, mutta kun oman tyttären vuoro tulee, niin naama alkaa jo nykiä.

Se poliitikkojen helppo tehdä yleviä, moraalisesti aivan ylivertaisia päätöksiä, kun asuvat aivan muualla kuin missä monikulttuuri iskee vasten kasvoja.

Boltteri

Nämä kun ovat kovin perhe/sukukeskeistä porukkaa, kaikki mitä tekevät suku hyväksyy, niin eiköhän jo olisi aika lännessä ottaa käytäntöön laki jolla raiskauksen/tapon/murhan tehneen muslimimiehen koko perhe ja suku karkoitetaan. Kyllä, kaikki 250 henkilöä maasta ulos, kertaheitolla. Pikkuserkut, mummot ja vaarit helvettiin. EHKÄ silloin, HELVETIN MIKROSKOOPPINEN EHKÄ, muslimit opettaisivat poikansa normaalien ihmisten tavoille.

nimellinen

ahmadi taitaa joutua morsiameksi vankilassa.

Fatwantarkistaja

Toivottavasti, niillähän ei niin väliä taida olla, että mitä lykkii.

Qroquius KadD

Eipä taida.
Se pääsee osastolle joka on varattu sen itsensä kaltaisille, missä se saan Pyhän Sodan sankarin vastaanoton.

jorma

Mutta raiskaavatHAN ne itävaltalaisetkin.

t. vihreä liimatilhi

Jarppa

WW2 lopulla juutalainen Ilja ehrenburg kehotti ja villitsi mongooliarmeijaansa raiskaamaan ja tappamaan saksalaisia naisia ja tyttöjä. Ja jälki oli rumaa.
Nyt juutalaiset rahoineen rahoittavat ngo-järjestöjä ja kulttuurimarxisteja politiikan paraatipaikolle rahtaamaan muslimeja eurooppaan raiskaamaan ja tappamaan paikallisvestöä.
Sionismin ilosanomaa Euroopan kaupunkeihin.

Ja kukaan ei ole huomaavinaan koska antisemitismi paha.

Frank

Juutalaiset eivät syy yhden ainoaan ongelmaan, joita länsimaissa nykyään tapahtuu. Joka ikinen ongelma on täysin kotikutoisesti synnytetty naiivilla politiikalla muslimeja kohtaan.

Jepe

Kuolemantuomio raiskaajille!

just

ei kuolemantuomiota. Loppu elämän perse raiskattavaksi koko porukka

Ei lampaiden joukossa

Ei koko porukkaa vaan yhdeksän kymmenestä köytettynä kontalleen trukkilavaan ja nostettuna sikalaan. Tuo yksi sitten kertomaan kotiin terveisiä, että mitä tulee vastaan näistä teoista.

Kikka Kakkonen

rikkautta parhaimmillaan islamilla maustettuna

köijäri

Ullatus ullatus.

RullatonHuuli

On ne ja sankareita kun poruukalla nussivat väkisin. Ei jatkoon!

Totuus on

Nuo ei saa pientä munaansa seisomaan ilman väkivaltaa, joka joskus johtaa kuolemaan. Nämä vuohen nussijat kaipaavat vuohiaan ja siksi purkavat kaipuutaan nuoriin tyttöihin väkivaltaisesti.

timo

Islam ei ole uskonto vaan joukkoraiskausrinki.

Fitspresso

I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests Is going to be back incessantly to investigate crosscheck new posts