Perheen äiti ”transusoi” kaikki neljä lastaan

Äiti kertoo, että vuonna 2022 heidän kaksoistyttärensä kertoivat, että eivät koe olevansa sitä sukupuolta, joksi ovat syntyneet. Kohta myös alle 10-vuotias poika ilmoitti saman asian, mutta vain toisinpäin.

Kun tähän lisätään vielä perheen nuorin, joka ilmoitti, että ei ole tyttö, ei poika eikä mitään siltä väliltä, niin äidin hämmästys oli suuri: perheessä oli neljä trans-lasta.

Lasten onni on kuitenkin se, että vanhemmat uskoivat lapsia. Äiti kertoo:

– Ihmiset sanoivat, että hullua kuunnella lapsia; hehän ovat vain lapsia eivätkä voi tietää mitä ovat. Mutta kyllä he tietävät, äiti toteaa topakasti.

Nyt on kulunut kaksi vuotta siitä kun perheen tyttölapset ilmoittivat olevansa poikia, poikalapsi olevansa tyttö ja neljäs poika ilmoitti, että ei ole tyttö, ei poika eikä mitään siltä väliltä. Tytöille on leikattu poikamaiset tukat ja pojalle puettu hame. Neljäs, joka ei ole mitään sukupuolta, eikä mitään siltä väliltä, viihtyy myös uudessa roolissaan erittäin hyvin.

Perhe on onnellinen, ja se lienee pääasia.

 

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jepjep

Mää ole ahvena.

Boltteri

Kuha oot.

MattiS

Hauki on kala.

1751391355_edit_384367080747216
Qroquius KadD

Tulevaisuus osoittaa, saako Zanne-Tuppi tulehduksen kantaessaan joulukalaa.

Boltteri

Villi veikkaus: 10 vuoden päästä lapsia on enää yksi ja hänelläkin vaikea masennus sekä lukuisia itsemurhayrityksiä. Kertoilee medialle tarinoita siitä miten äiti pakotti eikä itse halunnut olla eri sukupuolta. Sitten me kaikki kauhistelemme ja ollaan että herranjestas kuinka kamalaa. Siitä muutama vuosi eteenpäin niin saamme lukea että viimeinenkin lapsi onnistui vihdoin pääsemään täältä pois. Pääasia että äiti sai sen pienen hetken some-kuuluisuutta.

on niin paljon mulqvisteja

En nyt muista missä julkaisussa oli juttu, että äidit ovat vaarallisia jälkikasvulle, jos kyseessä on mielenterveys. Ja onhan niitä ollut esim menneinä vuosina. Että viedään sitten koko perhe. Jostain syystä miehiä/isiä vain on korostettu. Kyllä ne naisetkin pystyvät ties mihin. Joka tapauksessa, pieni lapsi ei todellakaan tiedä/osaa päättää mistään elämää mullistavista asioista.

Dickie

Rassistien vika, kuten ny esim. PT palstan kommentaattorien

mariD

No mieluummin olen rasisti kuin LGTBH-hörhö.

Qroquius KadD

Minä puolestani olen joutunut kohtaamaan tosiasian, että minusta on tullut aivan oikea rasisti.
En enää pidä ählämejä ja Afrikan kädellisiä ihmisinä, joihin pitäisi soveltaa ihmisten menettelyjä ja moraali arvoja.
Pidän niitä haittaeläiminä ja sen mukaista kohtelua niille haluan.

KKi

Tuttu tunne veli hyvä, tuttu tunne.

sinähän järkeä kirjoitat.

Sehän on pelkkää realismia. Itsekin olen realisti ja sitä kautta rasisti. Ja on todellakin aihetta siihen.

Boltteri

Lause: ”En ole rasisti, mutta..” on jo aikansa nähnyt ja turha. Se kannattaa vaihtaa muotoon: ”Olen rasisti, koska..” siihen ei oikeastaan tarvitse lisätä mitään, kaikki jo tietävät miten arabit ja neekerit käyttäytyvät. Ihan omilla teoillaan, eivät värillään, ovat paskan maineensa saavuttaneet. Minäkin olin ennen vain anti-kusipää, ajattelin että samapa tuo minkä värinen. Paska mikä paska. Mutta ns ”hyvät” arabit ja neekerit, se nyt vaan on niin että heitä on planeetalla vain muutama joten olen lyönyt totaalirasistivaihteen silmään. Pakosta. Ei heille pidä antaa yhtään siimaa. Maapallon saastaa.

mariD

Nykyisin voi sanoa, että olen todellakin rasisti ja pystyn sen perustelemaan lukemattomin eri tavoin. Aloitetaanko vaikka tilastoista. Tosin viherhörhöt eivät usko faktoja vaan kääntävät ne päälaelleen jolloin järkevä keskustelu heidän kanssaan on tyhjäkäyntiä.

Mutta joskus faktat voi hypätä silmille kuten Ruotsissa on käynyt ja voi olla ettei kauaa mene kun faktat hyppivät silmille myös Suomessa.
Saa nähdä mitä viherhörhö sitten keksii kun saa matujengiltä pataan.

Qroquius KadD

Niinhän on jo käynyt, kun vanha viherhörhö Ville Komi sai kurdilta puukosta tappamismielessä ja puoluesihteeri Panolaituri hakattiin Brysselissä neekerien toimesta pysyvästi vammaiseksi.
Kumpikin sen kun jatkaa vimmaisesti rikollisten puolustelua.

X

Täysin samaa mieltä.

mariD

Minä aloin halveksua arabeja kun luin sen Koraanin aikanaan. Sen jälkeen otin vähän selvää millaisesta porukasta on kyse. Kovin mairittelevaa kuvaa ei arabeista syntynyt.
Venezuela on monikulttuurinen maa ja siellä on myös mustia paljon, tosin he ovat ajansaatossa muuttaneet pohjoisrannikolle isoihin ja keskisuuriin kaupunkeihin, vähän niin kuin omiin oloihinsa. Kyllä minulla Maracaibossa on yksi hyvä ystävä joka on puoliksi musta, puoliksi valkoinen.
Mutta noin muuten Suomen ja Euroopan tilanteen huomioon ottaen, eihän meille ole oikein muuta vaihtoehtoa annettu kuin olla rasisteja jos näin voi sanoa. Bryssel tuo tänne Lähi-Idästä ja Afrikasta arabia ja negroa ja se pitäisi vain hymyssä suin hyväksyä.

Ei, kyllä minä olen mieluummin rasisti. Bryssel ja suvakit tekivät minusta sen.

Ei ne kunnioita ketään. Varsinkaan meitä.

Siinä Ei ole mitään väärää, jos tuomitset arabien jne perseilyä. Itse olin todella suvaitsevainen vuoteen 2009. Sen jälkeen ne ovat olleet pelkkää roskaa tai ilmaa. Ihan aiheesta.

Fatwantarkistaja

Kaupalla – yleensä öisin – työskentelee tasan yönmusta neekerisnainen. E-Sudanista alkujaan. Tilanteen mahdollistaessa menen aina hänen kassalinjalleen, koska hän on mukava ja iloinen, paitsi ehkä naistenpäivänä, tai mitä lie kenelläkin pahempia päiviä aina välillä on. Suomea puhuu mua paremmin. Se ei poista sitä tosiasiaa, että sudanilaisen keskimääräinen älykkyyspromille on 71. Tilanteen vuoksi olen ajautunut rasismiin, mutta tämän naisen kohdalla teen poikkeuksen. Jännä.

Tane

MARI, lue Raamattu/ Raamattua niin selviää millainen harhaoppi, eksytys ja hulluus muslimismi on.

Lue kirjat:

Martti Ahvenainen: Islam Raamatun valossa.
Mosab Hassan Josef:Hamasin poika
Hannah Shah: Imaamin tyttären raju pako vapauteen.
Risto Sotamies: Islam ovellamme.

Aloita Hannah Shahin kirjasta. Uskomatonta… mitä islam sisällään pitää!

Fatwantarkistaja

Tiede ei lue ählyjä ihmisiksi, jos niillä on Suomen passi. Tämä on 100% totuus. Lähde: Iltalehti

MattiS

Nykyisen meiningin valossa rasismi on suurta viisautta. Ennen vitsailtiin, etten ole rasisti, olen roturealisti. Vitsistä on tullut totta. Aakkos-hörhö en ole ikinä edes vitsaillut olevani. Se sekoilu ei naurata.

mariD

Ei aakkoshörhöily naurata minuakaan mutta sain jutun aiheesta aasinsillan kommenttiin. Mutta joo, oikeassahan sinä olet, on viisautta olla rasisti ja nähdä minkälaista tuhoa Lähi-Idästä ja Afrikasta roudatut ihmiset saavat Euroopassa ja Suomessa aikaan. Kyse ei ole vain taloudellisista seikoista vaan myös demografisista suuntaviivoista–> nämä sikiävät kuin kanit kun taas eurooppalaiset eivät enää halua tehdä lapsia. Yleinen käsitys on että, ihminen kykenee näkemään korkeintaan oman elinikänsä päähän, mutta yritetäänpä katsoa Eurooppaa 100 tai 200 vuoden päähän.

Miltä se näyttää? Minusta mielikuva jonka itse siitä saan, ei ole järin kaunis ja minua todella ottaa päähän kuinka kaunis ja kulttuurillisesti rikas maanosa tuhotaan tällä lailla.

Tare

Tuohan näyttää ihan putin venäjän aivopesulta jota kersoihin kohdistetaan. Eikö laissa ainakin länsimaissa ole jotain pykälää jolla estää moinen.

mariD

Valitettavasti olemme länsimaissa jo siinä pisteessä ettei tällaiseen puututa, päinvastoin kannustetaan.
Olen suunnitellut kasvattavani omat lapseni kotona niin pitkälle kuin mahdollista. Espanjassa äitiysloma on jokseenkin sama kuin Suomessa, ja sen jälkeen voi pitää, oliko nyt 2/3 palkalla vuoden vai puolitoista äitiysloman jatkoa. Suomessa se taisi olla kaksi vuotta, jos muistan oikein. Sen jälkeen on alettava kustantaa kaikki itse. Siihen on minulla valmiuksia, mutta jos löydän hyvän lastentarhan jossa ei tuputeta tätä roskaa, se ratkaisee asian.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Ei kun päinvastoin.
On translaki joka sallii juuri tällaisen.

japadappaduu

Perhe on onnellinen, ja se lienee pääasia.”

Mutta kuten näyttää olevan normaalia, niin siinä jossain 15-20-vuotiaina on kaikilla mielenterveysongelmia.
Muutoinkaan tuon ikäiset lapset ei itse keksisi että minä olenkin nyt transsu ja haluan alkaa elämään miesoletettuna…

missähän ne todelliset hullut ovat?

No ei keksi. Pieni lapsi on täysin riippuvainen vanhemmistaan ja päätöksistä yms. Ei pieni lapsi osaa suojella itseään. Ja onhan se nyt merkillistä, ettei lasten anneta olla lapsia omina itsenään. Siihenkin pitää sekoittaa mielenvikaista yliopisto huuhaata/politiikkaa, jota me kaikki rahoitamme.

Theo Reetikko

Puberteetti-iässä melko tavallinen ja ohimenevä identiteettihapuilu (esim. sateenkaarihäslinki) lienee kulttuurimarxismin havaitsema heikko kohta, jonka kautta yritetään päästä kyseenalaistamaan muitakin perinteisiä arvoja kuin sukupuoli-identiteettiä,

MattiS

Ei varmaan ole sattumaa että Rosa Meriläisen poika pukeutui vanhojen tansseihin äitinsä mekkoon. Simo Frangenin jutut ovat ihan hauskoja, mutta hänen suurin vitsinsä on oma poika. Mahtaako kaduttaa että teki lapsen Meriläisen kanssa.

Qroquius KadD

Äsken tuli vastaan toistakymmentä vuotta vanha artikkeli, jossa Rosa puhui pojastaan jotenkin oudosti tyttönä.
Ei sitä julkaisuajankohtana lie juuri kukaan pannut merkille, mutta kieroonkasvatus oli nähtävästi alkanut jo silloin.
Saattaa se Maisteri Frangén olla muutamankin kerran miettinyt, että ois ollu paree ajatella enste.
Ensin häneltä lähti eukko ja sitten vielä poika.

mariD

Siis se on poika? Minä olen ollut näihin aikoihin saakka siinä käsityksessä, että Meriläisen ja Frangenin lapsi on tyttö! Luultavasti olen lukenut samaisen artikkelin kuin sinäkin ellei siitä ole sitten liikaa aikaa, eli en ollut vielä silloin Suomessa.
Vai milloin tuo poika on syntynyt…ei kun tyttö, ei vaan poika, anteeksi.

Qroquius KadD

Ikäluokkaa 2006, joten se artikkeli julkaistiin joskus vuosikymmenen taitteen tienoilla.

mariD

Njahas, muutimme Suomeen 2009 joten tuskinpa olen samaa artikkelia lukenut, tai onhan se mahdollista vaikka olisinkin mutta ei ole minkäänlaista muistikuvaa että olisin. Osasin taas selittää hieman sekavasti mutta luultavasti pääsit jyvälle mitä tarkoitin.

japadappaduu

Kaikki jotka on epäselviä että onko poika vai tyttö, niin kehotan hankkimaan peilin.
Siitä aika hyvin suihkussa käydessä näkee kumpaa sukupuolta on.
Vaikka ois vähän pienet vehkeet niin kyllä sen sukupuolen siitä erottaa.
Jos taas tuntee olevansa jotain muuta kuin on, niin ei sillä ole sukupuolen kanssa mitään tekemistä se on vaan niitä mielenterveysongelmia.

mariD

Ymmärrän, mutta miksi tämä minulle tarvitsi näin graafisesti selittää? Minulla ei ole mitään ongelmaa sukupuolten tunnistamisessa, jo ammattinikin puolesta.

Synnytän kesällä kaksoset ja olen ihan varma, että erotan kumpaa sukupuolta he ovat. Toivottavasti olisivat tyttö ja poika. Saahan sitä aina toivoa…

X

Onnittelut. En halua tuputtaa mutta mielipiteeni nyky terveyden huollosta on saanut kolhuja joten heidän tekemiään tulkintoja kannattaa haastaa. Mikäli itsestä tuntuu jokin omituiselta niin vaatia asian selvittämistä. Toivottavasti kaikki menee hyvin. 💐

Fatwantarkistaja

Pyytää hyvää ystävää potkaisemaan kasseille. Mikäli tämä ei suostu, olet tyttö.

Sukupuoliasioissa on aivan sama, jos väitän olevani Kamov Ka-52, ei kannata Ukrainaan lähteä.

Dromi Palin
Fatwantarkistaja

Pienenä telkkarissa oli Dame Edna, kohtuu hauska. Sitten mietin miltä tuntuisi räplätä omapimppiä. Siihen ne transuilut sitten jäivätkin, räplää jotain muuta, ei tartte kirvestä, puukkoa ja saksia.

Qroquius KadD

Dame Edna oli drag-artisti, joka hauskutti yleisöään pukeutumalla ja meikkaamalla naiseksi.

mariD

Minä menin videota katsellessa sekaisin kuka lapsista haluaa olla mitäkin ja kuka haluaa olla jotain joltain väliltä, kuka viihtyy paremmin poikana tai tyttönä tai ei kumpanakaan tai jotain…
Äippyli ei määritellyt mitään niistä kymmenistä sukupuolista tuolle kersalle joka ei koe olevansa tyttö eikä poika, eikö se silloin ole monio joka oli takavuosien muotisana. Nyt se on kadonnut jonnekin koska LGTBH-väki on keksinyt paljon hienompia sanoja tilalle. Monio on niin tylsä eikä jää YLE:n LGTBH-dokkareissa mieleen. Mutta tämä itse juttu – tää on niin tätä.
Eikö nämä voisi jo pikkuhiljaa uskoa ettei meillä normaaleilla heteroilla ole näitä ihmisiä mitään vastaan? Voisivat jo lopettaa tämän propagandan pakkohieromisen, niin monta vuotta tätä saman toistoa on kuunneltu, vaikutus on negative.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
missähän ne todelliset hullut ovat?

Niinpä. Mutta rahoitusta riittää tähän hulluuteen. Sekaisin ne ovat yliopistoissa. Koska rahaa riittää täysin utopistisiin ”tutkimuksiin” . Yliopistoväki kuvittelee olevansa niin erinomaisia/ sekä täysin professoreita ties mistä. Minkä tavallinen kaduntallaaja pelkällä maalaisjärjellä tietää olevan väärin/oikea. Muistamme esim afrikan tähti peliä koskevaa pelleilyä. Sitä me rahoitamme.

Huru-ukko

Mie oon sekaisin marista:)))

mariD

Sinun on vähennettävä sitä polttelua. Etkö muista kun lääkäri sanoi, että vain silloin kun on kipuja, ei huvikseen kiikkustuolissa viskilasi kädessä.

Huru-ukkomariD

Ikävä kyllä tällainen on ajan henki: rahaa työnnetään sinne minkä luullaan olevan nyt yhteiskunnallisesti tärkeää. Olen jo pitkään odotellut, että tämä ajanjakso menisi ohi mutta vuodesta toiseen tämä vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu…

Qroquius KadD

No kun näiden pervoaktivistien asenne vaikuta todellakin olevan, että ihmisiä on kahdenlaisia:
toiset ovat pervoja ja toiset ovat kaapissa olevia pervoja, jotka pitää outata kaapista ulos.

muutetaan se sitten. jos niin haluavat

Niinpä. Ja niitähän on riittänyt viime vuosina. Mutu tuntuma on se, että koko yliopisto keskittyy nykyään siihen, miten syyllisiä ne suomalaiset olemme. Erityisesti miehet. Jatkuvaa miehen syyllistämistä. Ties mistä. Samaan aikaan feminismi unohtaa sen, miksi heillä on hyvä olla.

Qroquius KadD

KGB:n aloittama Lännen yliopistojen solutus kulttuurimarxismilla on nyt saatu valmiiksi, mutta kypsä hedelmä lankeaakin yllättävälle taholle kun aloittajaa ei enää ole.

Kikka Kakkonen

Mites sitten suu pannaan kun pippelit leikeltu pois ja nii poispäin? itsari kuten. 70% sukuelimenruntelupoiston tehneet ovat valinneet

mehtätie laijasta

onko suvussanne millaisia periytyviä sairauksia ?

mariD

Meidän suvussa ei ole periytyviä sairauksia ellei lyhyttä sulaketta lasketa mukaan.

Fatwantarkistaja

Se on etelänmaalaisille tyypillistä, että kuuluu kova huuto, mutta mitään konkreettista ei tapahdu.

Mulla liki 30 vuotta ollut teräase kannossa, kertaakaan ei ole ollut tarvetta väärinkäyttää sitä. Huudeltu on, ei me kovin erilaisia taideta ollakaan.

X

Ei, mitens teillä?

Qroquius KadD

Sydäntauteja sekä isän että äidin puolella.

Isävainaa kaatui suorilta jaloilta tarkemmin määrittelemättömästä syystä johtuneeseen sydänpysähdykseen, kertoo avauspöytäkirja.
Äidin puolella kolme miestä on mennyt samalla tavalla.

Eräällä heistä lähtö oli suorastaan lyyrinen:
hän oli tullut saunasta, istui alas lausuen ”Ohhoh kun väsyttää” ja oikaisi hieman asentoaan.
Läsnäolijoilla meni jonkin aikaa huomata, että sehän onkin kuollut.

Siitä ei enää kuolema oikein parane.
Minulle ei tuollaista ole taatusti tarjona.
Mitä vielä, minulle tulee jotain oikein pirullista.

Mutta onhan tässä kuitenkin toivoa.

Neuvokaapas expertit

Mitäpä sitä lapsi ei tekisi jotta äiti on onnellinen. Ei liene epäselvää mistä he keksivät transuilunsa.

T

Tiina Wiik mainitsi jossain Vihapuhe -lähetyksessä että ihminen on biologisesti ohjelmoitu uskomaan vanhempiaan. Koska evoluutio on tuhonnut ne lapset jotka ovat menneet leikkimään krokotiilien kanssa äidin kiellosta huolimatta.

Huru-ukko

Näillä ”lapsilla” sanotaan olevan ”äiti”. Missään ei ole mainintaa, tai en ole huomannut, että missä on ISÄ? Tai kaipa se nykyvokesuuntauksen mukaan pitää puhua siittäjästä. Vaan ei ole siitäkään kerrottu. Kaikki vissiin sikisivät pyhästä hengestä.

Qroquius KadD

Isät ovat nopeasti katoava luonnonvara.
Heidät karkotetaan lapsen elämästä viimeistään viisivuotiaina kuten pienelle Sannalle tehtiin ja esimerkkiä seuraten teki itsekin Manna Sariinina kun oma tyttärensä täytti viisi vuotta.
Yhä useampi ei edes tiedä kuka on isä, ku äippylikään ei tiedä.

tappernoje

Hakkarainen Euroopan kuninkaaksi.

Tane

Mitä enemmän Raamatun viisaudesta, mies+nainen faktasta, XX ja XY kromosomi faktasta ymv. totuuksista ja luonnollisuudesta luovutaan ja niitä vääristellään niin sen sairaammaksi yhteiskunta tulee. Sen mukanaan tuomat kiroukset ja turmelus on varmaa.

Onneksi on olemassa Helvetti luonnottomuuden harjoittaville ja niiden puoltajille ja Jumalan pilkkaajille.

Taivas taas niille, jotka tietävät Raamatun olevan 100 % viisaus ja totuus. Ja uskovat sydämessään Jeesuksen olevan Jumalan Poika, Vapahtaja ja Jumala. Ja ovat tehneet synneistään parannuksen.

”Mene äläkä tästedes enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahempaa tapahtuisi”, sanoi Jeesus parantamalleen.

Usko evankeliumiin eli ilosanoma.

Lue Raamattua! Rukoile, ano ja valvo!

Kinkuhili

Kumpi on todennäköisempää: se, että nuo kaikki neljä muksua olisivat transsukupuolisia (todennäköisyys 1:10 000 ^4) vai se, että äidillä on Münchhausen by proxy -oireyhtymä?