Opettaja kertoo millaista koulussa on ramadanin aikaan

Keväinen islamilainen ramadan, ja siihen kuuluva paasto on aiheuttanut Suomessakin keskustelua, jota käytiin Ruotsissa jo 15 vuotta sitten. On tullut ilmi, että jopa pikkulapset paastoavat islamilaiseen tapaan. Syömättömyys näkyy levottomuutena kouluissa. Lisäksi muslimilapset ovat alkaneet suhtautumaan vihamielisesti vääräuskoisiin ja toisiin muslimeihin, jotka eivät vietä ramadania oppien mukaan.

Asiasta kirjoittaa mm. Helsingin Sanomat, jossa käydään läpi niitä samoja asioita, joita PT-mediassakin on kirjoitettu jo vuosia.

– Ramadanista selvitään kuitenkin opettajien mukaan hyvin: keventämällä liikuntatunteja tai antamalla myönnytyksiä: esimerkiksi musiikintunneilla ei soiteta tai lauleta tai kotitaloustunneilla ei tehdä ruokaa, jotkut opettajat kertovat HS:lle.

Ruotsissa, jossa islamilaisista maista tulleita maahantulijoita on moninkertaisesti enemmän, tämä sama keskustelu on käyty jo vuosia sitten. Aluksi asiasta kiisteltiin puolesta ja vastaan. Siihen tapaan, että totta kai muslimilapsella on oikeus paastota, eikä heitä voi pakkoruokkia.

Kun tästä asiasta kinasteltiin Ruotsissa 10-15 vuotta sitten, niin argumentit olivat samoja. Islam on uskonto siinä missä muutkin uskonnot ja paastoavat ne kristitytkin pääsiäisen alla. Vanhemmat päättävät lastensa paastosta tai paastottomuudesta. Näin koko ramadan ikään kuin unohdettiin eikä kukaan enää puuttunut lasten syömättömyyteen. Lopulta kukaan ei enää jaksanut vaivata päätään sillä, että paastolla on kolikon toinenkin puoli. Opettajapuolella asiasta puhuminen olisi yhtä kuin rasismia ja sitä myöten potkut opettajan toimesta.

 

Ollaan siirrytty uudelle tasolle.

Nimittäin, koululaisten harjoittamassa ramadanin paastossa ei ole kyse mistään köyhien muistamisesta, hyväntahtoisuudesta tai itsensä kanssa kilvoittelusta, niin kuin monet imaamit kertovat meille länsimaalaisille. Paastolla merkitään reviiriä. Koululaisten keskuudessa ramadan tekee jaon meihin ja heihin. Ja mitä suurempi osuus koulun oppilaista on muslimilapsia, sitä suurempi on terrori ei-muslimeja eli kuffareita kohtaan.

Muuan ruotsinsuomalainen entinen opettaja, joka toimi eräässä tukholmalaisessa monikulttuurisessa koulussa opettajana, ja on kertonut aiemminkin PT-medialle kokemuksiaan, kertoo ramadanista:

– Ramadanin alun huomaan levottomuutena. Ennen kuin itse paastojuhla alkaa, niin muslimilapset ovat jonkinlaisessa käymistilassa. He käyvät ylikierroksilla. Ovat siis täpinöissään. Ruotsalaisten lasten joulunodotusta ei voi verrata tähän. Jos keskittyminen opiskeluun on heikonpuoleista ennen ramadania, niin ramadanin alettua opiskelumotivaatio loppuu täysin kokonaan, opettaja kertoo.

– Alkaa uusi vaihe. Ramadanin alettua muslimipojat patsastelevat koulun käytävillä kuin maailman omistajat. He pitävät ilmiselvästi itseään parempina ihmisinä. He tölvivät ei-muslimeja; “vääräuskoinen”, “kafir”, ja nauravat ivallista naurua ruotsalaisille lapsille, jotka eivät paastoa. Muslimipojat näyttävät hyvin selkeästi kuka on kukkulan kuningas.

– Ruokailun aikaan muslimilapset kokoontuvat koulun ruokalan ulkopuolelle pieniin ryhmiin. Tällä tavalla erotellaan muslimi ja ei-muslimi. Ne, jotka menevät ruokalaan syömään ovat tietenkin vääräuskoisia. Monet ei-muslimilapset, jotka eivät osaa puolustaa itseään, jättävät kouluruokailun väliin ramadanin aikaan ihan vain sen takia, että he välttävät konfliktia, joka syntyy ruokailun yhteydessä muslimilasten kanssa. Pitää olla todella rohkea lapsi, varsinkin jos sosiaalinen status ei ole suuri, että uskaltaa mennä koulun ruokalaan sen prässin läpi, joka syntyy muslimilasten pilkatessa.

– Jos ovat pojat ilkeitä, niin niin ovat tytötkin. He tuovat aivan avoimesti esille halveksuntansa huivittomia tyttöjä kohtaan. Tavallisena arkena tämä ei tule ihan niin selvästi esille, mutta ramadanin aikaan se korostuu. Huivittomia tyttöjä huoritellaan, heitä saatetaan pöngätä vessaan tai mitä sitä nyt maailmassa pieni pää voi keksiä ilkeyttä. Ruotsalaiset tytöt, tai yleisesti huivittomat tytöt, ovat puhtaasti vääriä ihmisiä, he ovat koulun alinta kastia ramadanin aikaan, opettaja kertoo monivuotisen kokemuksen perusteella.

– Ramadanin alkuaikojen ylimielisyys ja itsevarmuus muuttuu viikon jälkeen kärttyisyydeksi, jonka aste vain kohoaa loppua kohden. Lapset ovat väsyneitä ja “silmät lommolla”. He eivät jaksa keskittyä yhtään mihinkään. Koko koulunkäynti on sen jälkeen ramadanin loppuun asti muiden nuorten sopeutumista musliminuorten paastoamiseen. Kaikki muut lapset vain odottavat, että ramadan loppuu ja heidän piina siinä samalla.

Opettaja kertoo, että yritti alkuaikoina keskustella asioista nuorten kanssa, mutta se ei johtanut mihinkään.

– Kun olin nuori kokematon ja naiivi opettajan planttu, niin yritin keskustella nuorten kanssa. Kuvittelin, että kun heidän kanssaan keskustelee asiallisesti he ymmärtävät sen, että eihän kristitytkään pilkkaa joulu- tai pääsiäisen aikaan muslimeja, jotka eivät vietä kristillisiä juhlia. Että kyllä ihmiset lopulta kunnioittavat toisiaan.

– Mutta se oli tuuleen huutamista. Jos saan sanoa suoraan, niin niiden kanssa keskusteleminen on aivan turhaa. Päinvastoin, se vain syventää konfliktia. Musliminuorukaiset näkevät tuollaiset keskustelut heikkoutena ja jos kuvittelee, että saa vastakaikua, niin sitä saa todellakin: minäkin olin heidän silmissään vain pahainen huiviton huora. Se opetetaan niille kotona eivätkä ne pääse siitä eroon jonkun naisopettajan “opetuksen” tuloksena

Opettaja kertoo, että ilmiö keskittyy yläasteikäisten nuorukaisten piiriin. Ala-asteikäisillä ei ole vielä niin selvää muslimi-identiteettiä, joten lapset voivat leikkiä keskenään toistensa kanssa yli uskontorajojen sulassa sovussa. Mutta sitä mukaa kun ikää tulee, niin tulee myös sitä uhma-asennetta ruotsalaisia kohtaan. Kun taas sitten jossain vaiheessa 20 ikävuoden jälkeen tilanne hieman tasaantuu.

 

Kun Suomessa on toisteltu vuosia, että Suomessa asiat hoidetaan paremmin, niin ei hoideta. Aivan samat ilmiöt syntyvät Suomessakin. Aikuiset eivät vain välttämättä sitä huomaa. Juuri nuoriso ottaa vastaan ne islamilaiset iskut.

– –

Artikkeli on julkaistu aiemmin jo 2020 ja se päivitettiin uudestaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ei kuulu länsimaihin

Kun tuo ei ole mikään paasto vaan taikauskoon perustuvaa potaskaa. Eli käännetään vuorokausirytmi päälaelle. Mässätään yöllä ja ei syödä päivällä kuten täyspäiset ihmiset ja haitataan normaalien ihmisten elämää.

Helena

Islam ei ole uskonto vaan poliittinen liike.

Marii

Kyllä se on myös uskonto muslimi maissa ne liittyvät tiiviisti yhteen.

Frank

Ei ole olemassa mitään poliittista islamia. Ei ole olemassa myöskään mitään melkein maailmanmestaria tai jotain kuuluisaa torjuntavoittoa, jossa joku puolue jää kakkoseksi ja kertoo olevansa vaalien todellinen voittaja. Islam on islam eikä voi ajatella että olisi erikseen islam ja poliittinen islam. On olemassa islamin usko. Islamiin ei liity politiikka vaan vain ja ainoastaan uskonnon asiat. Ongelmana tässä on islamin uskon sisältö.

Neuvokaapas expertit

Se uskonto pyrkii hallitsemaan koko yhteiskuntaa. Alkaen paastoavasta muslimi pennusta papparaiseen joka tapatetaan. Kalifaatti hallitus halutaan. Imaamit ovat suurempia päättäjiä kuin poliisit. Imaamit myös jakelevat tuomiot. Eivät edes halua länsimaisia lakeja. Vaan sharia lakinsa. Ruotsissa perustivat islamilaisen puolueen. Sen tehtävä on sharia ja väärien tappaminen.

irmeli

Tuossa kuvassa etualalla istuu “ruotsitar” ja ottaa aurinkoa, toki hän varoo ettei silmät pala…

Fatwantarkistaja

Voin todistaa siinä istuvan aidon **oran! Kädet paljaina ja niitä totisesti voidaan käyttää sukupuolieliminä. Eli sama olla perse paljaana. Paremmassa maassa tuo ansaitsisi kivityksen.

Jos tuommoinen tulee vastaan, aion piruuttani kysyä persepanon hintaa, saattaa ukko hivenen loukkkaantua, ei haittaa.

Sherlokki suvakko

Mitenkähän kesällä lapissa, kun aurinko ei laske ollenkaan? Ai ni, musuilla on varmaan selityksensä, vetää vaikka verhot kiinni ja kuvittelee, että aurinko on jo maillaan.

Fatwantarkistaja

Joku rändöm imaami on luonnollisesti Allahia suurempi ja sammuttaa Auringon tiettyyn kellon aikaan. Allah ei näe, koska imaami määrää sitä. Sitten tehdään kaikkea pahaa ja rienataan jumalaa oikein huolella! Ollaan jumalaa suurempia ihan kaikki. Tietty tuollaiset ihmiset sopeutuvat meidän kulttuuriimme, jossa Jumala näkee aivan kaiken ja tietää ajatusesi…

Khm

Siellä noudatetaan Mekan vuorokauden pituutta. Ei se mitään merkkaa, ettei Muhamet-Gabriel-Allah tiennyt Pohjolan luonnonoloista yhtään mitään.

Tuumailija

Kuten kaikki “uskonnot”, sama ideologia taustalla, suurten joukkojen hallitseminen mielikuvilla ja peloilla tulevasta/ toteutumattomasta/ tavoiteltavasta.
Tällaisen varjolla sitten säädetään jopa lakeja jotka ajavat vain “eliitin” etua ja sivussa hyvän siivun saa papisto yms. kätyrilauma, heitähän ne säännöt eivät koske.
Sinällään päivällä syömisessä ei ole järkeä, koska elimistö on aktiivisessa tilassa ts. polttaa edellisiä energioita, kevyet välipalat ovat parempia koska tukeva ateria sekoittaa elimistön ja vie ns. terän moneksi tunniksi, mutta se onkin oma juttunsa se.
Totaalisyömättömyys ei ole mitenkään perusteltua, ellei kärsi jostain sairaudesta, ja uskontoon liitettynä se on puhtaasti mielenhallinta-/alistamiskeino.

Bortzum

Turha näistä enää mussuttaa kun Ruotsi on jo muslimeille menetetty, viimeistä silausta vailla sisällissodassa. Jutellaan sitten lisää kun näitä loisia saa avoimesti deletoida. Sossurahat niiltä pois niin johan kummallisesti asiat loksahtavat takaisin omille paikoilleen.

Prozac

Mutta onko perushurreista sisällissotijoiksi? Vai menevätkö teuraalle kuin lampaat? Ja kun invaasio tapahtuu pikkuhiljaa…”sammakko kattilassa”-ilmiö.

Woah

Ei, he nuolevat vihollisten saappaita nöyrinä, kun muslimit panevat heidän naisiaan, tarkoituksena saattaa heidät tiineiksi, kuten muhamed opetti.

Ihmettelijä

Tässä tullaankin mielenkiintoiseen kysymykseen:
Kun kanta-asukkaiden mahdollisuudet ja motivaatio pitää yllä toimivaa yhteiskuntaa romahtaa, kuinka käy ylläpidettävän kehitysmaaväestön? Kuinka kauan ylimielinen maahan tullut väestö pystyy pakottamaan vähenevää kantaväestöä yhä kovempaan orjatyöhön? Zimbabwe ja Etelä-Afrikka ovat syöksykierteessä jopa Ruotsia edellä, joten Löfven voi halutessaan käydä niissä opintomatkalla katsomassa Ruotsin tulevaisuutta.

Afrikkaan ja Lähi-Itään verrattuna Pohjoismaissa ilmasto on sellainen, että talvella paleltuu. Pohjoismaissa asuminen nykyisellä väestömäärällä vaatii paljon energiaa ja korkeaa teknologiaa. Niiden ylläpitäminen ei onnistu, jos koulussa ei viitsitä edes oppia lukemaan. Kehitysmaalaisten perinteet liittyvät paimentolaisuus- ja kauppiasammatteihin. Paimentolaisuutta on Lapissa jonkun verran porotalouden muodossa, mutta sekin on nykyään pitkälti tekniikan avustamaa. Sitä paitsi porotalouden kyky ylläpitää väestöä ei riitä kuin tuhansille ihmisille. Sitä paitsi porotalous on kovaa ja pitkäjänteistä työtä ankarissa olosuhteissa, joten se tuskin kiinnostaa urbaanimuslimeita, vaikka he tietysti voisivat hävittää saamelaisetkin tieltään intersektionaalisten nuorten älykkäiden feministien kiljuessa ihastuneina.

Moonman

Heinäsirkkalauma siirtyy tietenkin suomeen ja muihin maihin joissa vielä siinä vaiheessa harrastetaan sosiaalidemokratiaa ja jaetaan vastikkeetonta rahaa. Toinen mielenkiintoinen kysymys voisi olla, kuka tai mikä täyttää valtatyhjiön, kun ei ole enää mitään tunnustettua ruotsin hallitusta? Tai sellainen voi olla paperilla, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, jos ei ole väkivaltamonopolia. vähän kuin Vichyn ranska toisessa maailmansodassa. Muslimit voivat julistaa kalifaattia yms. sontaa mutta eivät he mitään legitiimiä toimivaa hallitusta pysty luomaan ruotsiin.

Ihmettelijä

Tällä hetkellä Ruotsin väkivaltamonopoli on kehitysmaalaisten palveluksessa. Lukemattomista tuhopoltoista ja muista sotarikoksista ei ”saada” juuri koskaan ketään kiinni. Sen sijaan mielipiteensä ilmaisevaa kantaväestöä valvotaan ja pamputetaan sitäkin raivokkaammin. Täytyyhän maanpetturuuden, kyvyttömyyden ja häpeän aiheuttamat paineet johonkin purkaa. Isänmaallisten veronmaksajien vaaleassa ihossa näkyy poliisien hakkuutyön jälki kauniina mustelmien värileikkinä, joten suikkalakit näkevät heti työnsä tuloksen. Nyrkkeilysäkkiä hakkaamalla tuntuisi työ menevän hukkaan. Samalla poliisit toivovat saavansa rispektiä vieraiden taholta, sillä ilman tunnustusta elämä on ankeaa.

T

Ja tähänkään kehityksen ei mennyt kovinkaan kauaa. Vielä 80-luvulla Ruotsi oli paratiisi maan päällä.

Moonman

No ruotsihan juuri liittyi natoon ja amerikkalaiset tulevat varmaan mielellään pistämään jonkun nukkehallituksen pystyyn jota ohjaillaan new yorkista. Väestönvaihdon loppupeli on sama kuin kommunismissa; hyödylliset idiootit joutuvat teloituskomppanian eteen.
Kehitysmaalaisten tapauksessa tavoite on saavutettu; vihatut eurooppalaiset on hävitetty, sen jälkeen kehitysmaalaiset saavat saman kohtelun kuin palestiaanot gazassa.

Perkele

Tulis nytte ekat vihapuhe kuulustelut mullekkin kaikesta mitä oon täällä ja juutubessa sanonu islamista ja neekereistä.ei oo vielä valitettavasti kytät soitellu

SFI- opiskelijat kuristushippasilla pesutuvassa

Matu-SFI- opiskelijamies yritti kuristaa kurssilta tuntemansa matu-SFI- opiskelijanaisen johdolla pesutuvassa koska ”(Allanin?) ääni käski”. Lieneekö ollut alhaisen verensokerin aiheuttama raivari?

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-overfallen-med-sladd-i-tvattstugan/

Fatwantarkistaja

Jos molemmat ovat muslimeja, ukko kuuluu monikulttuurisessa maassa kait kivittää. Toista muslimia kun ei saa tappaa, kaikki muut kuuluu, elleivät alistu. Vai pitääköhän se yrittää kivittää hengiltä, kun ei ihan onnistunut.

Joppos123

Aikoinaan Balkkanilla Turkkilaisista noin puolet paastosi. Ei niistä ollut kuin makamaan ja vinkumaan kuukauden ajan. Lämpötilat huiteli yli 40 ja nämä paviaanit eivät juoneet mitään koko päivänä. Muut sai hoidella niiden hommat.

Juha

Onhan se selvää että joka kulttuureilla on eri tavat. Sitä en ymmärrä että nämä isänmaan viholliset, kommunistipoliitikot kuten mm orpo ja stubb, haluavat “rikastuttaa” kulttuuriamme aiheuttamalla tieten tahtoen ja suunnitelmallisesti tällaisia konfliktitilanteita.

Huomatkaa että kommunismin aivisyöpä on levinnyt yli puoluerajojen. Senhän taannoinen sananvapausäännestys (vieraslaji jupakka.. siis valtakunnanpellen kesäteatteri) osoitti. Kommunistisen totalitarismin kannattajia on lähes joka puolueessa.

Khm

Niin. Aina tulee kivan ja mukavan kylkiäise ä kottikärryllinen pas kaa. Niin tuossa kuin melkein missä tahansa muussakin politiikassa.

Juha II

Näin sitä mennään kohti helvettiä Suomessakin, jossa kantasuomalaisia sorretaan tavalla joka saa heidät tosi asiassa asemoitumaan vähemmistöön omassa maassaan.

Tällainen on henkisesti paljon raskaamppa kuten jopa fyysisestikin kuin asua jossain vieraassa maassa samanlaisen kohtelun armoilla. Sen jopa voi käsittää terveellä järjellä eri “heimoa” kun on kuin sikäläiset.
Kehota jokaista harkitsemaan lähtemistä tästä tulevasta paskastanistanista muualle kun täältä vielä pääsee. Sillä EU tulee kieltämään fvalkoisia kanta-sukkailta poistumisen maasta aivan kuten Neuvostoliitosta ja muista itä-blokin maissa. EU haluaa vain sairaassa mielessän estää yhtä mädän YK:n kanssa sen valkoisen kansanmurhan tappamisen ilon, koska valkoinen rotu on liian älykästä ja näin erittäin vaarallinen uhka.
Neuvostoliitossakin käytiin älymystön ja pappien kimppuun puhumattakaan Pol Potin Kamputsean hirmuhallinto 1970-luvulla, jota Kiina tuki ja Vietnam sen suisti vallasta.

Khm

Älykkyydestä en tiedä kun on itsensä ja maailman tähän jamaan järjestänyt. Jospa on menestys enemmän Euroopan rikkonaisen maantieteen ansiota??

Anna-Maria Korhonen

“…ilmiö keskittyy yläasteikäisten nuorukaisten piiriin. Ala-asteikäisillä ei ole vielä niin selvää muslimi-identiteettiä, joten lapset voivat leikkiä keskenään toistensa kanssa yli uskontorajojen sulassa sovussa. “

Kas kummaa, Kreikasta rahdataan parhaillaan juuri näitä yläasteikäisiä Suomeenkin. Halutaanko varmistaa, että tulee lisää joukkotappeluita ja kouluista entistä levottomampia.

Kilttimies

Tästä ON kysymys:

”Koska islaam on kunnian ja arvovallan uskonto, on mahdotonta ajatella, että kukaan muslimi alistuisi epäuskovaisille; totisesti muslimin on kiellettyä asua heidän keskuudessaan ja tunnustaa heidän valtansa hänen ylitseen, sillä hänen läsnäolonsa heidän keskuudessaan saisi hänet tuntemaan itsensä heikoksi ja eristyneeksi, ja sitten hänestä tulisi taipuisa ja anteeksipyyteleväinen heidän edessään. Ensin häntä kutsuttaisiin hyväksymään heidät, ja sitten seuraamaan heitä. Mutta muslimien tulee olla täynnä moraalia ja itsevarmuutta; heidän tulee olla johtajia, ei seuraajia. Heidän tulee pidellä vallan ohjaksia; minkään vallan ei tule olla heidän yläpuolellaan, paitsi Allahin vallan…”

LÄHDE: http://web.archive.org/web/20170406121602/https:/muwahhiduun.files.wordpress.com/2010/06/hijrah.pdf

PS. tiedosto oli helsinkiläisen muslimiyhteisön verkkosivuilla, mutta siivottiin sieltä veks, kun jaoin sitä osoitteineen muutamissa julkaisuissa PT mukaan luettuna.

GEENIT

Mustatukkainen polkupyörävaras ajaa pokkana pyörän ulos liikkeestä:

https://mitti.se/

AnywayD

Koettakaa kestää ramadanimuslimeita. Kiittäkää ns. suvaisevaisia (jotka ovat kaikkein suvaitsemattomimpia), sillä he kutsuivat muslimit Pohjolaan “rikastamaan” meitä. Tuossa on sitten sitä suvaitsevaisten rikkautta.

Koettakaa kestää sekin, että kanta-asukkaat maksavat niiden elämisen nyt ja aina.

jorma

Islam ja kommunismi ovat ihmiskunnan syöpäkasvaimia.

A. Narkia

Se lausuntokierrokselle lähtevä rajalaki näyttäisi olevan ammuttu seulaksi jo valmiiksi:

“Haavoittuvassa tilanteessa olevia henkilöitä, kuten lapsia tai vammaisia, voitaisiin kuitenkin ottaa maahan.”

“Laissa ei säädettäisi uusista voimakeinoista.”

“…henkilö voisi tuoda ilmi seikkoja, joiden perusteella viranomainen voi arvoida, onko hänellä oikeus hakea turvapaikkaa.”

Qroquius KadD

Tätähän minä olen täällä tolkuttanut, mutta kun jotkut ne vain roikkuvat kiinni itse keksimässään haavekuvassa kuinka rajalaki korjaa aivan kohta aivan kaiken, tietämättä mitään se sisällöstä.

Washbrush

Yhdellä lapsella pääsee vain isä ja kolme vaimoa. Onhan se polkupyörää parempi, mutta, kun tulijoista yli 90% on muslimimiehiä.

Boltteri

Somali, arabi, afghaani ja kongon musta neekeri ON jokaisella mittapuulla kehitysvammainen, joten tervetuloa vaan.

X

😂

Tare

Ei voi kuin muuta sanoa, saatana näitä uskontoja. Maailma olisi jo ulkoavaruudessa ja tähtien välisten matkojen uralla ilman lamauttavia uskontoaja jotka ovat tukahduttanut ihmisen oman ajattelun. Tässä olisi säästökohde hallitukselle, lopetetaan uskonnot lailla ja se aika käytetään työntekoon Taseet nousee. Ihan oikeasti, Eurooppa elää jo uskonoista vapaata elämää, miksi näitä taas tuodaan ihmisten riesaksi.

Khm

Ei onnistu. Aina jää uskomisen varaan yhtä sun toista.
Uskontoja pitäisi kyllä säädellä ja kehittää. Ja muutamat kokonaan kieltää…

Qroquius KadD

Jos ihminen kasvaa vailla minkäänlaista uskonnollista kasvatusta, hänestä ei tule ateistia vaan animisti, joka luulee kaikilla elollisilla ja elottomilla asioilla olevan oma henkensä ja niitä tämä sitten palvoo.

Eurooppa on sellainen kuin on, koska se on kehittynyt kristillisen arvomaailman ohjaamana.
Lähi-itä on paskastania, koska se on kehittynyt islamilaisen arvomaailman ohjaamana.
Ainoa poikkeus on Israel, joka on kehittynyt juutalaisen arvomaailman ohjaamana.

Turha kuvitella uskonnotonta yhteiskuntaa.
Sellaista ei ole.

Tare

Juu jokainen saa uskoa ja palvoa vaikka aidanseipäitä mutta se että uskonto sekotetaan politiikkaan ja poliittisiin päätöksiin ja jotka vaikuttavat tavallisen työssäkäyvän ja eläkeläisten elämää on perseestä eikä kuulu enää nykyaikaan.

Khm

Totta kai uskonto on mukana politiikassa jos on muussakin.
Mitä kaikkea tarkemmin ottaen tarkoitetaan lausahduksella ettei uskontoa saisi sekoittaa politiikkaan???

Tare

Voisi verrata että taikauskon ja tieteen pitäsi tehdä järkeviä päätöksiä.Pois päätöksen teosta aikaa vievät raamatun lauseet ja tulkinnat, vastapuoli, itse saatana saa niistä vain virtaa.On vähän tärkeämpiäkin asioita selvitettävänä, kuten infra ja terveydenhoito.

Huru-ukko

BOLERO Ravel ラヴェルボレロOrquesta Joven de la Sinfónica de GaliciaAnteeksi kaikille ja silti en pyydä anteeksi. Tuosta voi kuunnella parasta musiikkia sinne sänkykamarin puolelle kun lähdetään harrastamaan mitä siellä yleensäkin pitäisi/pitää harrastaa eli niitä rakkauden töitä.
Koko matkan rumpukomppi antaa sen paerustahdin tekemiselle. Huilut, vaskipuhaltimet ja erilaiset jouset sallivat monet eri variaatiot tekemiselle. Se rumpukomppi taustalla pysyy ja antaa suunnan koko ajan, että tahti pysyy samana:)
Niin, anteeksi nyt) Mie oon tämmöinen romantikko vanha höppänä enkä häpee sitä ollenkaan:))
Repikää siitä. Vaikka pelihousunne. Tietnekin ne omanne höhlät!!

Boltteri

Vastoin yleistä mielipidettä, viina ei ole viisasten juoma.

Qroquius KadD

Päinvastoin, se nimenomaan on vain ja ainoastaan viisasten juoma.
Typerysten ei siihen pidä koskea.

X

Nyt tuli ohjenuora rakkauden syvimpään olemukseen, kiitos!

Runtiti-pou

Ei kannata itkeä enää, kun on jo pääsiäiset pöksyissä

Frank

Sellaista ei kannata koskaan sanoa mistä olisi heille hyötyä tai mikä voisi olla heille eduksi omassa arjessaan. Mitään vinkkejä tai kikkoja ei tule antaa mikä voisi auttaa heitä. Uutta tietoa heille mahdollisimman vähän. Tämän uskonnon edustajat eivät ole yhdistettävissä länsimaiseen elämäntapaan. He ovat vastakohta kaikelle sille, mitä me soveliaana pidämme eivätkä he ole muutettavissa. Opettaja kertookin tässä Pt:n jutussa osuvasti, että häntä harmittaa kun yritti heitä auttaa ja sparrata. Opettaja huomasi, että tämän uskonnon edustajat ovat täysin erilaisia kuin muut. Heihin tulee suhtautua kuin ilmaan, mutta mikäli he tekevät jotain pahaa, isketään kunnolla vastaan ja aina kova möly ja silmitön huutaminen jos nämä “rauhanuskonnon” edustajat tulevat pahat mielessä lähelle. Kovaa ääntä.

Qroquius KadD

Sekö niitä muka pelottaa?
Mölyapinoita, joiden oma ääntely on jatkuvaa kovaa huutoa?

Frank

Tämä ongelma on jo valtavan pitkällä, kun jopa 9-vuotiasta Teroa pikku-mohammed (saapunut Afganistanista) kiusaa, koska Tero syö ramadanin aikaan kuten asiallista onkin kouluruokailussa. Seuraavana muslimilaumat haluavat kieltää sianlihatuotteiden tarjoamisen kouluruokailussa. Se ongelma siis on jo koulussa ja lapsien on vaikea asiaan vaikuttaa. Tärkeintä on olla omassa porukassa, välttää kaikkea muuta kuin aivan pakottavia kontakteja (pelit ja jotkin viralliset tilaisuudet). Intresseissämme ei ole antaa omia resursseja käyttöön heille tai että he saisivat lisävalmiuksia meidän vinkeistä. Minimipalvelu. Toivomme, että nämä “pikkupallerot” karkotetaan jokainen perheineen ilman mitään paluurahoja, myös sylilapset. Äänestämme oikeaa puoluetta. Poliitikkojen tulee nyt saada asiat ajantasalle.

Frank

Ja hallinnollisia toimia halutaan. Porttikielto väkivaltaiselle pikkumatulle ja haikille hänen uskonystävilleen, jotka ovat millään tavalla olleet kurittamassa kouluruokailijoita. Opettajalta toivon lastensuojeluilmoituksia näistä “lapsista”. Kalju saattaa tosin paistaa osalta näistä 9-vuotiaista. Lisäksi toivon että lisätään mustien koirien tuomista kouluun, joita on pakko kaikkien silittää. Lisäksi toivon kevennettyä hallintomenettelyä, jossa opettaja voi hyvin nopeasti, kevyellä menettelyllä, jopa suullisella yhdellä kannanotolla ilmoittaa, että pikku-ahmed on huomisesta lukien porttikiellossa. Kouluun ei enää pääse.

Qroquius KadD

Tätä kaikkea tarvittaisiin.
Vaan eipä löydy tämän tekijää.