Toni Jalonen (SML): Venäjä lyötävä polvilleen

Sinimustien Toni Jalosen Kansalaisessa julkaisema kolumni tai putinistien joukossa aikaan joukkopaskahalvauksen. Oli sen verran hyvä kirjoitus, että pakko jakaa putinistien pahaa mieltä edelleen.

https://www.kansalainen.fi/venaja-on-lyotava-polvilleen/

Lähiaikoina olemme saaneet lukea erilaisten venäläisten toimijoiden uhittelusta Suomea kohtaan ihan presidentti Vladimir Putinista alkaen. Tämä ei yllätä. Venäjä on ollut Suomelle ja muille naapurimailleen aina konkreettinen sotilaallinen uhka ja nykypäivänä taas erityisen korostuneesti. Ukrainan sodasta tietävät kaikki, siitä ei tarvitse enempää tässä sanoa. Venäjä on myös hyvin tunnetusti vuosikymmeniä miehittänyt osia Suomesta, unohtamatta myöskään veljeskansallemme Virolle kuuluvaa Petserinmaata. Alueellaan asuville suomalais-ugrilaisille kansoille Venäjä on määrätietoisella hävitystoiminnallaan koitunut turmioksi.

Kuva
Putinistien kiukkua toisaalla. Klikkaa kuva suuremmaksi.

Venäjä harjoittaa tai ainakin pyrkii harjoittamaan naapurimaissaan ja kauempanakin aktiivista sabotaasia, josta uusimpana suomalaisia koskevana esimerkkinä itärajalle määrätietoisesti ohjattu turvapaikanhakijoiden vyöry. Tästä ei pääse yli eikä ympäri minkäänlaisella toiveajattelulla ystävyydestä, yhteistyöstä ja avunannosta. Moisia asioita ei Venäjän kanssa ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaankaan. Se on läpi historiansa – nimiään ja lippujaan vaihtaen – harjoittanut aina samaa isovenäläistä moskoviitti-imperialismia, eikä se tunnusta pienempien kansojen oikeutta kansalliseen itsehallintoon.

Kun tämä hieman pienempi paha – Euroopan Unioniksi kutsuttu mustekala – nyt on vielä olemassa, niin sitä tulee hyödyntää kaikin mahdollisin tavoin Venäjän federaation lyömiseksi polvilleen. Lukijalle saattaa ensimmäiseksi tulla mieleen, että nyt puhutaan sotilaallisesta toiminnasta ja NATO:sta. Keinovalikoimaa löytyy kyllä. Venäjä elää öljystä, joten paikallaan on tämän roistovaltion asettaminen täyteen kauppasaartoon ja sikäläisen energian tuonnin lopettaminen. Kuten Sinimustan Liikkeen eurovaaliohjelmakin listaa, niin venäläiset pankit on irrotettava SWIFT-järjestelmästä ja kaikki finanssiyhteistyö venäläisten yhtiöiden, alusten ja Venäjän kansalaisten kanssa on kiellettävä. EU:n pakotemahdollisuuksia on käytettävä Venäjän federaation hävittämiseen, sillä se on Suomen ja koko Euroopan etu.

Mainittakoon tässä samalla myös se, että Suomen nykylain puitteissa on mahdollista aloittaa pakkolunastustoimenpiteet venäläisomistuksessa oleviin kiinteistöihin ja maa-alueisiin, jos vain tahtoa löytyisi. Nykyisen epävarman turvallisuustilanteen vuoksi tämä olisi aivan perusteltua, sillä on sanomattakin selvää, että venäläisten omistamat kiinteistöt ja maa-alueet ovat meille turvallisuusuhka.

Myös Suomen ja Venäjän kaksoiskansalaiset ovat yksi uhka. Venäjä ei tunnusta kaksoiskansalaisuuksia, vaan pitää näitä ainoastaan Venäjän kansalaisina. Tuoreessa muistissa on vielä esimerkiksi puolustusvoimien ex-tiedustelupäällikkö Georgij Alafuzoff. Jopa juuri virkaansa astunut, monikulttuurisuutta ihannoiva presidenttimme Alexander Stubb on ollut valmis riistämään venäläisten kaksoiskansalaisuuden takautuvasti, vaikka sittemmin onkin pakitellut kannassaan huomauttamalla, että tätä tuskin on mahdollista toteuttaa. Poikkeustilanteet tosin kaipaavat poikkeuksellisia toimia, joten nähtäväksi jäävät mahdollisuuksien rajat.

Tähän loppuun voisin vielä lisätä, että en myöskään tahdo Suomen olevan osa liberaalidemokraattista läntistä Eurooppaa ja suhtaudun kriittisesti myös NATO-jäsenyyteen USA-kytköksineen. Näiden sijaan olen jo vuosia kannattanut Suomen liittymistä Euroopan Unionista ja NATO:sta irralliseen Intermariumiin, eli Kolmen meren aloitteeseen. Suomen tulee vetää yhtä köyttä muiden itäisen Euroopan reunavaltioiden kanssa ikiaikaista yhteistä vihollistamme vastaan. Jokaisen suomalaisen poliitikon tulisi edesauttaa tätä ja kaikkia edellämainittuja tavoitteita, myös Euroopan parlamentin sisältä käsin.

Nähkäämme ikiaikaisen vihollisemme loppu vielä omana elinaikanamme. Nähkäämme Venäjän alueella asuvien kansojen saavuttavan itsehallinnon. Nähkäämme maailma, jossa Venäjä ei enää uhkaa naapurimaitaan tai Eurooppaa.

Toni Jalonen
eurovaaliehdokas, Sinimusta Liike

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Runtiti-pou

Alafuzoff taitaa olla kuitenkin emigranttisukua ja ilmeisesti ei ole kaksoiskansalainen. Majuri Karin mukaan kuitenkin ilmeisesti jo juuriensa puolesta Venäjän ystävä ja vain Neuvostoliiton vihollinen. Ilmankso Halonev nosti korkeisiin virkoihin ja otti henk. koht. venäjänopekseen

Huru-ukko

Eikös se Kari ollut kumminkin jo eversti eikä majuri??

Ilmari

Alafuzoff on tosiaan syntyperäinen Suomen kansalainen eikä siis kaksoiskansalainen.

Venäjän pankit on jo irrotettu SWIFT-järjestelmästä eikä niistä siis voi siirtää eikä niille voi siirtää rahaa Venäjän ulkopuolelta.

Venäläisten omaisuuden pakkolunastaminen ei ole mahdollista nykylainsäädännön mukaan.

mariD

Käsitinkö oikein? Jos Venäjän kansalaisen vaikkapa sotilastukikohdan lähellä oleva kesämökki pakkolunastetaan, niin eihän siitä tarvitse heti maksaa mitään vaan rahat voidaan siirtää jäädytetylle tilille odottamaan sitä hetkeä kunnes ne voidaan maksaa ulos. Toki asiat ovat muuttuneet kovin nopeasti. En ole ihan varma onko tuokaan enää mahdollista niin kuin se joskus on ollut, toivottavasti olisi.

Qroquius KadD

Eihän täällä mitään voida, kun on ne the Kansainväliset Sopimukset™ joita ei ole missään muualla kuin Suomessa ja sitten tietysti se se…mikä se nyt oli se…pruttokansantuote?
Ei ku perustuslaki!
Se se oli!!
Perustuslaki!!!

Ilmari

Täytyy olla jotain perusteita jos pakkolunastetaan. Ei niitä löytynyt Hartwall Areenallekaan. Jos pakkolunastetaan, ei niitä rahoja voi jäädyttää.

Qroquius KadD

Entäpä takavarikointi, samaan tapaan kuin luvattoman ampuma-aseen tapauksessa?

Ilmari

Miten tämä siihen rinnastuu?

Qroquius KadD

Imperialistinen Roistovaltio Moskovia on rikollinen valtio, joka on ilmeisen rikollisessa tarkoituksessa hankkinut Suomesta kiinteää omaisuutta Suomen sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden vaarantamiseksi.
Se on voitava takavarikoida samalla tavoin kuin voidaan takavarikoida Suomessa oleskelevien Moskovian kansalaisten ilmeisen rikollisessa tarkoituksessa suomalaisia vahingoittaakseen hankkimat luvattomat ampuma-aseet.

Ilmari

Ei taatusti ole ollut Halosen venäjänopettaja. Ei upseereja palkata kieltenopettajaksi.

Runtiti-pou

KArin muistelmista kertoneen artikkelin mukaan (IL) oli

Sherlokki suvakko

Inkerin kohtaloita miettiessä ja sukulaiskansa Eestin sortoa seuranneena, myös Suomen kansaa nöyryyttänyt neuvostoliitto eli venäjä, miten se voi olla pystyssä raamatun tulkintaa vasten; “Jumala säätää kansojen rajat ja ajat” Miksi meillä on tuollainen kiusankappale naapurissa, jo iivana julmasta lähtien on harrastanut äärimmäistä julmuutta.

AnywayD

Joskus keskiajalla sanottiin Pohjanmaalla suunnilleen näin: on meillä vihollisia kolme, Ruotti, Ryssä ja halla.

mariD

Sitä on joskus tullut mietittyä, että mitähän pahaa ihmiskunta on tehnyt kun on saanut venäläisten kaltaisen kansan riesakseen. Kunpa viikingit ja mongolit eivät olisi koskaan kohdanneet toisiaan.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Eivät ne kohdanneetkaan.

Viikinkien perustama Kiovan Rus eli Ukraina oli jo hajonnut pienempiin ruhtinaskuntiin mongoli-invaasion saapuessa.
Yksi niistä oli Moskova, jonka mongolit korottivat suuriruhtinaskunnaksi keräämään verot muilta ruhtinaskunnilta.

Sittemmin mongolit sekosivat turkkilaisten heimojen kanssa tataareiksi, joiden kanssa Moskovan itäslaavit sekosivat muodostaen örkkien epäsikiökansan, jolla oli kaikki edeltäjiensä huonot puolet vailla yhtään hyvää.
Lopuksi Moskova alisti kaikki muut itäslaavivaltiot ja ryösti itselleen ukrainalaisten kunnianarvoisan nimen Rus.

Roistovaltion oikea nimi on Moskovia.

Mats Uotila

Slava Russia.

mariD

Долой Россию. Смерть Путину.

mariD

No toivottavasti mongolit olisivat pysytelleet omilla tonteillaan. Varmaan kuitenkin ymmärsit kommentin “kupletin juonen”.

Qroquius KadD

Tällä menolla mongolien eteläpuolella asuvat kiinalaiset ottavat haltuunsa Siperian ja tekevät lopusta Moskoviasta protektoraattinsa.
Kun he vielä pitävät huolta, että moskoviittien kaupoista ei halpa ruoka ja halpa vodka lopu ja televisiosta tulee kirjaimellisesti mieletöntä propagandaa kuinka Moskovia on maailman johtava suurvalta, suurin osa moskoviittiörkeistä on taatusti onnellisia.

Ne istuvat kotonaan maha täynnä ruokaa ja pää täynnä vodkaa, katsellen julistusta suuruudesta ja mahtavuudesta eivätkä voisi vähempää välittää, että kaduilla partioi kiinalaisia sotilaspatrulleja ja kaikissa vähänkin merkittävämmissä viroissa on kiinalainen.

Qroquius KadD

Koska jumalat ja saatanat ovat ihmisen keksimiä taruolentoja.
Ihminen se on joka rajat päättää.

Vitt...Stadilainen

Ja nyt kyn tuolla idässä on taas tuollainen mädäntyneen kaalitunkion päällä keekoileva väkivaltainen haiseva sirkuspelle, niin sotasyyllisyystuomiot voisi “ottaa uuteen käsittelyyn” – eli tietenkin mitätöidä.

Aika on tullut.

mariD

Punaisten peukaloiden määrästä päätellen kuvaus Putinista osui oikeaan.

Minua se nauratti. Niin, ja en ole punapeukku.

Olen Gayrooppalainen

Marie Le Pen, Meloni, Åkesson, Halla-Aho, Milei, Peltokangas, Trump. Kaikki äärioikeiston jumalat(siionistit) ovat kääntäneet selkänsä seuraajilleen. Minkäs sille voi jos peruskretiiniä koijataan.

mariD

Yllättäen siionistit…

Qroquius KadD

Ja mukana oli taas tuo joku Halla-Aho.
Ainakaan minä en tiedä ketään sen nimistä.

leidipoi

Oikeasti Jussi Bergroth på gröna.

mariD

En minäkään vaikka nimen esiintymistiheydestä päätellen tyypin täytyy olla aika tunnettu.

mariD

Por cierto, vilkuilin tuossa DNA-sovelluksen kautta Suomen tämän illan Tv-ohjelmia. Ja sieltähän näyttäisi tulevan rikosdokumentti tästä lelusalakuljettajasta. Tosin aika ilkeään aikaan, puoli yksi yöllä. Siis puoli kolme aamuyöllä teidän aikaa.
Itse ajattelin kuitenkin väijyä dokkarin. Onhan lauantai eikä huomenna tarvitse välttämättä herätä heti kukonlaulun aikaan.

Qroquius KadD

Japanissa on jo pitkään eletty sunnuntaipäivää, joka tulee meille vasta huomenna.
Läntisessä USAssa sen sijaan eletään sitä lauantaipäivää, joka on meiltä mennyt jo ohitse, eikä sitä enää takaisin saa.

Onko aika silti sama kaikille meille niin Japanissa, USAssa kuin täällä Suomessa ja siellä Atlantin saarilla kaksi tuntia meitä jäljessä?

Tare

Lavrov taitaa olla kuolemansairas, veikkaan että ketjupolttajalla on paha keuhkosyöpä. Putin ei vaan anna ukon huilata ja lähtö on nopeampi.

mariD

Tuopa se olisikin erinomaisen suotavaa, aivan kuin jotain hyvää juotavaa.

Venepakolainen

Katsokaa kommentoijien yläpeukkuja. Joiltain perusjunteilta tuntuu puuttuvan historian tuntemus. Kirja käteen ja testot vähemmälle niin tietämys lisääntyy ja uho vähenee.

Tare

Joo olen sitä mietä että turha uho pois. On se vaan luonnonvaroiltaan pirun iso maa ja pätäkkää löytyy. Omaa pitää puolustaa mutta ei uhota.Jotenkin tuntuu että sotarummut pärisee jo aika kovaa.

mariD

Venäjän kulttuuri on erittäin militaristinen. Ne elää siellä edelleen toisen maailmansodan jälkimaininkeja, ja tietysti yli 500-vuotinen imperialismi ei asiaa pahemmin auta. Kun puhutaan uhosta ja sotarummuista, on pidettävä mielessä kuka Ukrainan sodan aloitti.

Qroquius KadD

Joo, sotarummun pärinäähän se on kun valmistaudutaan puolustautumaan Imperialistista Roistovaltio Moskoviaa vastaan.
Oikea tapa olisi rasvata persereikä, asettua kontilleen ja valmistautua huutamaan:
“Aah aah, rakastan rakastaa rakastani!
Aah aah aah, nautin niin rakkaastani ja hänen ihanasta rakastelustaan!!
Rakkaus riittää, aah aah aah!!!”

Lännessä tällaista sanotaan persehuorailuksi.
Suomen oi pakko tehdä sitä kymmeniä vuosia.
Enää ei ole, mutta niin vain jotkut haluavat tehdä sitä lisää.
Mokomat paskat, sanoi Ykä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Käsitinkö oikein? Tätä juttuako ei saisi mielestäsi yläpeukuttaa? Vaikka vielä nuori olenkin, tunnen Venäjän historiaa riittävästi voidakseni vetää siitä omat johtopäätökset. En ollut kirjoituksen kaikista kohdista samaa mieltä, mutta fakta on se että se uho tulee kyllä idästä. Sieltähän se aina on tullut.

Qroquius KadD

YYA-Kekkoslovakian aikana ytimiin ja luihin imetty persehuoruus istuu tiukassa.

mariD

Täytyy siis olla kiitollinen että sai syntyä ja kasvaa maapallon toisella puolella. Tai olihan Neukkula jo kosahtanut siinä vaiheessa kun minä synnyin, eli samana vuonna kun Suomesta tuli EU:n tai silloisen EY:n jäsen. Mutta vasta kun Suomesta tuli Naton jäsen, loppui se nuoleskelu kokonaan, poislukien nämä joille se on ikään kuin jäänyt päälle.

Qroquius KadD

Niitäkin on loppujen lopuksi vain vähän, ja mitä harvemmiksi käyvät sen epätoivoisemmiksi muuttuvat, kun Maa muuttuu litteäksi ja suomalaisethan niitä todellisia israelilaisia ovat, voi hyvänen aika!
Lukekaa Raamattua, sieltä se totuus löytyy Taivaan Isän johdatuksella eikä Vatikaanin ja pelikaanin vääristyksellä, voi hyvänen aika sentään!

Fatwantarkistaja

Tuo on melkein pätevä argumentti tuo historiantuntemus, vaan ei ihan. Mikähän tietty kirja tulisi lukea, niitä on kuulemma kirjastossa jo monia.

Täysin toinen kysymys on tämä testosteroiini. Vähentääkö mystinen kirja myös naisten siittiöntuotantoa? Transvihamielistä on lähteä toisten hormonikorvaushoitoja pilaamaan hyvällä kirjalla.

Yhteenvetona haluaisin tietää sen kirjan, jonka avulla oppii olemaan erimielisten kanssa samaa mieltä, vaikka onkin eri mieltä. Yksityisellä maksaa ainakin 150€/h, jos näistä asioista haluaa jutella.

mariD

Historiaa ei opita pelkästään kirjoista, sitä voi tutkia monelta eriltä kantilta – dokumentit, tutkimukset, tiede & taide, kronikat, vanhat arkistofilmit (jos saatavilla) etc. Mene vaikka juttelemaan yliopiston venäjän kielen professorin kanssa. Hän taatusti osaa neuvoa paremmin kuin minä. Mutta jos välttämättä kirjasuosituksen haluat, niin lukaisepa tämä noin tuhatsivuinen Sebag Montefioren mainio kirja Stalinista. Mies on yksi harvoista joka on päässyt penkomaan arkaluontoisia arkistoja Venäjällä. Kyseessä on erittäin arvostettu tutkija/ kirjailija eikä tarvi maksaa mitään sillä ainakin minä löysin kirjan Suomessa kirjastosta.

Runtiti-pou

Juutalainen Montefiore saattaa suodattaa näkemäänsä ja kai se on syy, miksi hän on päässyt arkistoihin

X

Käytän senkin rahan johonkin järkevään.

Aina Inkeri Ankeinen

Joo. Kristian selitti kyllä hyvin olennaisen, mutta purrapersujen tajunnantaso on ehkä hieman hämärtynyt liiasta lyijyn haistelusta.

mariD

Ei me sentään liimaa haistella kuten siellä Varisverkoston puolella.

Historia vastaa

Juuri tällaiset kirjoitukset saavat minun verenpaineeni kohoamaan. Voi miten tyhmiä nuoret ovatkaan. Sillä tämä tarkoittaa että en tule äänestämään ikinä sinimustia. Ja onnekseni en vielä tukenut niitä, vaikka perinteisesti pienpuolueita olen tukenutkin. Niinkuin IPU:a aikoinaan.

Edellinen kommenttini hukku bannifiltteriin mutta laitan tässä paremmalla uskolla videon uudelleen. Joka selittää maailmanpolitiikkaa. Ja se viha tulee jo historiasta:

https://rumble.com/v405lwu-the-birth-of-the-cabal-who-is-the-cabal-illuminati-their-agenda-ideology-of.html

Huru-ukko

Ei näy ikäkään tuovan joillekin järkeä jos sitä ei nuorenakaan ollut.

Qroquius KadD

Joka ei ole nuorena anarkisti, sillä ei ole sydäntä.
Joka ei ole vanhana konservatiivi, sillä ei ole järkeä.
Kolmekymmentä ikävuotta on se rajapyykki, jossa pisinkin puberteetti tulee päätökseen.
Jos anarkismin paasaus jatkuu senkin jälkeen, on kyseinen henkilöoletettu todettava oikeustoimikelvottomaksi.

Runtiti-pou

Joka ei ole nuorena natsi, on tyhmä. Joka ei ole vanhana, on roisto

X

Jokaisessa meissä asuu pieni hullu lehmä!

Sara Nordström

HUOM! Ei kannata tyrkyttää niitä putinistien perusjuttuja kuten biolaboratorioita ja USA:n masinoimaa Ukrainan hyökkäystä Venäjälle. Kommentoijalle tulee vain paha mieli kun viesti poistetaan ja annetaan kommentointiesto.

mariD

Näistähän suurin osa uskoo tosissaan kyseessä olevan USA:n järjestämä Proxysota Euroopassa. Minusta näille kaikille pitäisi antaa ikuinen banni vaikka sananvapautta pyhänä sinänsä pidänkin, mutta p***njauhanta on asia erikseen.

Aatami

Jos ei halua että suomi on osa länttä niin kannattaa suosiolla muuttaa venäjälle samanmielisten joukkoon. SML on ryssän puolue.

iiro

Ei Venäjä SWIFT.issä ole pitkään aikaan ollut. Tietämätöntä surkeaa tekstiä, miksi kirjoitit jos asiaa ei ole?