Rasisminvastusteluviikko jämäkästi käyntiin

Nyt kun vietetään rasisminvastusteluviikkoa, niin lienee aika vähän tarkastella sitä rasismia hieman tarkemmin. Kun pintaa raaputtaa, niin sieltä nousee rasismiarpa, jossa lukee: ei voittoa.

Valtamedia aloitti kohtuullisen pommituksen kansainvälisen rasisminvastusteluviikon kunniaksi. Lehtien otsikoihin nostettiin taas ne klassiset perustyypit, jotka todistavat kokevansa rasismia kaikkialla.

Tähän väliin pitää sanoa, että rasismia ”kokevat” ne, joilla on jokin agenda, sanoma, viesti. Ruotsissa vuodesta toiseen nostetaan jalustalle ne samat imaamit ja muut julkkismuslimit. Heillä on selvä agenda, viedä islamia eteenpäin. Ja islamin yksi perusasia on silloin, kun muslimit ovat vielä vähemmistöasemassa, pelata rasismikortilla.

Mutta sitten taas ne ns. tavalliset ei-niin-jyrkät-muslimit eivät koe ikinä rasismia yhtään missään. Joku perus afrikkalainen musta mies, joka sattumalta ei ole muslimi, ei koe ikinä rasismia yhtään missään. Katsotaanpa vain mitä sanovat myöskin ne ns. julkkis-entiset-muslimit, esimerkiksi Kamal Jafi tai Anter Yasa. He sanovat, että koko rasismi on ihan tuulesta temmattua huuhaata.

Miksi he sitten sanovat, että eivät koe rasismia ja koko rasismijorina on suurimmaksi osaksi satusetien juttuja? Siksi, että heidän ei tarvitse uhriutua viedäkseen islamia eteenpäin. Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpouria ei äkkiseltään erota arkiliikenteessä kantasuomalaisesta. Silti Bahmanpour kokee rasismia joka paikassa ja kaikkialla. Koska Bahmanpourilla on tehtävä, viedä islamia eteenpäin.

Kun reppana muslimimies syyttää kantaväestöä epämääräisestä rasismista ja syrjinnästä, se aiheuttaa monissa ihmisissä sääli- ja sympatiareaktion. Kun taas islamin hylännyt maallistunut ja hyvin Pohjolaan kotoutunut ex-muslimi sanoo, että rasismi on tuulesta temmattua huuhaata, niin se ei aiheuta säälireaktiota ja sympatiaa vaan vihaa. Vihaa kahdelta suunnalta, ensinnäkin se rasisminvastustelupooli itkee haikeaa hoosiannaa, mutta ennen kaikkea ex-muslimin ex-kaverit, ne teroittelevat kaulankatkaisupuukkojaan.

Tämän takia valtamedia tykkää rasisminvastustelukampanjoissa nostaa esiin näitä imaameja, sekä uskovaisia huntu- ja pyjamamuslimeja. Heillä on aina joku mukava rasismitarina takataskussa toimittajille: känninen persu sanoi bussissa kuukeri ja koko bussi alkoi itkemään. Tai taksikuski, joka jätti rasistisen matkustajan Tuusulantielle.

Seuratkaapa tarkemmin tätä ilmiötä, näin se pääpiirteittäin menee.

 

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
X

Täyttä asiaa!

Huru-ukko

Ruåtsissa SVT:n musutomittaja kertoi/sanoi/väitti: Ukrainalaiset naiset toimivat huorina ilotaloisaa ja myyvät itseään. Kun siitä sanottiin hänelle ettei pidä paikkansa vetäisi ehit rasistikortin esiin.
Ja mitä teki SVT? Heilutti myös rasimikorttia, että ei heidän ”toimittelijansa” ole rassisti vaan kunnon musulmaani.
Voihan allahun allasbaari!

Järppä

Ja hauskinta tässä on se, että nykyinen hallituskin joutuu moraaliposeeraamaan ja huutamaan BLM agendaa, että ei Ärkoopee lähde hallituksesta ja samalla hallitus menettäisi enemmistöasemansa.

Tare

Suomessa kokoomuksen jatko operaatio persujen harjaamista edustuskelpoisiksi ja nöyriksi hallituksen nyky politiikkaan. Huomioitavaa että muut kuin hallitusminsterit eivät juurikaan ole olleet äänessä eduskunnassa tämän hallituksen taipaleella, jopa Peltokangas jolla ainakin enne vaaleja oli asiallisia mielipiteitä on vaiennettu.Purra on pistänyt toisinajattelijat hiljaseksi kovilla otteilla.

AnywayD

Puolueen on sitouduttava hallituksen politiikkaan, josta on sovittu. Kovin kärkeviä soraääniä ei katsella hyvällä.

Anonyymi

Vain RKP saa keikuttaa venettä.

Siperian oppilas

Rasismi tulee vaan lisääntymään kunhan itärajan vyöry vokitetaan Suomen puolelle.

Rajalain reikäisyyden taustalla lienee Suomelle asetettu satatuhantinen asyylikiintiö.
Läpsyttelijöitä painostetaan ottamaan nyt kun niitä on kerrankin tarjolla !

Kansalle tuota ei ole tietenkään uskallettu kertoa, vaan on käytetty verukkeena yleisiä pakolaissopimuksia.

AnywayD
AnywayD

Suomessa on niin vähän rasismia, että vihervassujen on täytynyt keksiä se tyhjästä.

Käyhän tuo, kun syyttää rasismista vaikkapa sitä, että ei halua tukea politiikkaa, joka kerää maahan elätettäviä, jotka eivät koskaan tee leipänsä eteen mitään muuta kuin toimii vihervassujen rasismisyyttelyiden aineksena.

Eivät tietenkään halua ymmärtää, että jos vaikka Ruotsista tulisi kasapäin aitoja ruotsalaisia elämään sossun piikkiin loppuiäkseen, nousisi siihen vastarinta ihan samalla tavalla. Eivät halua ymmärtää, koska he haluavat pitää kansaa uskossa, että on rasismia arvostella pummiarmeijaa myös tosiasioiden perusteella.

AnywayD

Yksi typerimmistä kansaa kusettaneista lausunnoista oli muuten Orpon 2015 sanoma, että ”tulijoiden motiivien epäily on rasismia”. Tarkoittikohan hän, että myös Maahanmuuttoviraston tulee uskoa kaikki mitä ”turvapaikanhakijat” keksivät selittää? Siltä kyllä vaikutti.

Anonyymi

Eikös maahanmuuttovirkailjoille ole annettu ohje, että tulijoiden selityksiä ei saa epäillä? Myös mediaa evästettiin aikoinaan sellaine, että vain positiivisista asioista sai uutisoida ja HS:lla ja Ylellä on edelleen tapana nostaa kansakunnan kaapin päälle menestyneitä maahanmuuttajia ja esittää heidät normisellaisen esimerkkeinä.

Qroquius KadD

Ei se mitään typeryyttä ollut vaan pahuutta, eikä asioille voi tehdä mitään niin kauan kuin suomalaiset eivät tajua etteivät Suomen poliitikot ole tyhmiä vaan pahoja.

MattiS

Minun mielestäni poliitikot ovat tyhmiä ja hirvittävän sinisilmäisiä. Vihervasemmistolaiset pelkästään tyhmiä. Vaikea ajatella että olisivat pahoja, tyyliin ”minäpä haluan tänne mahdollisimman paljon yhteiskuntakelvottomia muslimeita jotta Suomella ja suomalaisilla menisi mahdollisimman huonosti”. Ei, tuo on vain silkkaa tyhmyyttä ja sinisilmäisyyttä. Jossain tapauksissa jopa ahneutta.

Qroquius KadD

Anna sitten vain roistoille vastuuvapautus rikoksistaan.
Sitähän se on, kun rikollisten rikokset halutaan selitellä tyhmien vahingoiksi.

MattiS

En tietenkään anna, yhtä vähän kuin pankkirosvolle joka ”hyvää tarkoittaen” ryöstää pankin. Minun puolestani poliitikot jotka tuhoavat tämän maan haittamaahanmuutolla joutaisivat hirteen jokainen.

MattiS

Ja eiköhän me samassa veneessä olla näiden asioiden kanssa, joten ei tarvitse urputtamaan käydä. Kohdista agressiosi johonkin muualle kuin samalla puolella oleviin.

mariD

Tuo lause jäi minunkin mieleeni koska se on täysin absurdi. Ventovieraiden ihmisten motiiveja, jotka tulevat ties mistä maista ja joiden alkuperää ei tiedä sen enempää viranomainen kuin kukaan muukaan, on ihan luonnollista ja terveellistä epäillä. Olisikohan Orpo päästänyt 10 tulijoista nukkumaan taloonsa lastensa viereiseen huoneeseen? Ainakin hänen olisi pitänyt oman lausumansa mukaan koska ei heidän motiivejaan pidä epäillä. Tiedämme kuitenkin ettei Orpo tai vaikka Nerg joka kehtasi valehdella suomalaisille tuntevansa kaikkien tulijoiden taustan (mikä on täysin abstrakti väite) olisi ikimaailmassa päästänyt yhtäkään tulijoista lähellekään lapsia tai itseään. Sen sijaan heille oli ok, että kansa sai ottaa ’iskun vastaan’.

Qroquius KadD

Ei Petturi Urpo niitä tietenkään päästä lähellekään kotiaan!

Petturi Urpo totteli Bryssän käskyä ottaa Suomeen 80 000 matua tuhoamaan Suomea osana Eeuun islamisaatiota, jolla pohjustetaan Eurostoliiton muuttamista Euroopan Neuvostoliitoksi.
Palkkioksi niistä ja nykyisistä valtiorikollisista teoistaan Urpo saa muhevan komissaarinsalkun Eurostoliitossa.

Mikä ihme tässä voi olla epäselvää?

mariD

Tässä ei ole minulle mitään epäselvää. Arvostelin kuinka typerän naurettavat Orpon ja Nergin kommentit aikanaan olivat.

Qroquius KadD

Ne olivat pahoja eivätkä typeriä saati naurettavia.
Pahoja.
Pahoja.
Pahoja.

Täynnä saastaista narsistista sadismia.

mariD

Puhuin kahdesta eri henkilön aikanaan julkisuuteen antamasta lauseesta. En tehnyt mitään kaukodiagnooseja. Mutta kutsuttakoon tekosiaan typeräksi, naurettavaksi tai pahuudeksi, on lopputulos kuitenkin aivan sama. Olemme kusessa.

Sherlokki suvakko

Mietin huuli pyöreänä mistä tää rasismiviikko ym hölinä yht´äkkiä putkahti esille. Orpo pirukin jotain siitä molotti. Nythän on menossa ramadan ja sillä lienee osuutta asiaan. Selvisi sitten, että on puuhattu joku miitinki joukko ja asiaa puidaan kaiketi hallitusohjelman pohjalta. Kiinnostais millainen matulauma siellä on edustettuna ja onko siellä pahkasika pahnanpurija ab¤basilli allah myös mukana, ei jatkoon!

Qroquius KadD

Tuolta löytyy kutsuvieraslista:

https://yle.fi/a/74-20079642

Mukana on niin muslimia kuin mustalaista, niin pimpsilpojasomalia kuin fempsaa joita se ei vähääkään haittaa;
sehän on vaan sellaista parempaa pimpsilvontaa!

Sherlokki suvakko

Ei helekutti mitä touhua. Puhutaan matujen työllistymis mahdollisuuksista jne. Eihän ne mitenkään halua työllistyä, ulisevat vaan. Parin vuoden sisällä 25 % krainalaisista on jo työllistynyt ja osaavat hyvin Suomen kielen. Kyse on vaan tahdosta, pitääkö tällaisia päänsilitytalkoita ylipäätään järjestää!

Qroquius KadD

Suomea hallitseva eliitti haluaa järjestää niitä ja Suomen kansa haluaa tällaisen eliitin hallitsevan itseään, joten pitää.

mariD

Taitaa olla ihan tarkoituksella masinoitu ”rasisminvastusteluviikko”. Etoo koko sana rasismi ja kaikenlaiset siihen liittyvät peijaiset kuten oheinen meeting ja kutsuvieraslista. Siis ihan oksettaa koko teeman jatkuva länkytys. Suomessa olisi ihan oikeitakin ongelmia joista voisi keskustella samalla volyymilla.

Qroquius KadD

Suomen eliitin mielestä ne muut ongelmat eivät ole ongelmia.
Ainoastaan rasismi on.

mariD

Niin, siis keksitty rasismi.

Oh100

Niin, mitäs Suomen velkavuoresta…

julkisyhteisonvelka-1
Moonman

Trotski olisi ylpeä tietäessään, että vaikka bolshevismi ja neuvostoliitto kaatuivat, hänen keksimänsä sana määrittää tänä päivänä kokonaisten kansakuntien politiikkaa ja sillä on tehty eurooppalaisista tyhmiä vellihousuja, jotka eivät pidä puoliaan kehitysmaalaisia valloittajia vastaan jos joku sanoo tämän taikasanan

Runtiti-pou

Kommunismi ja vasemmistolaisuus ovat juutalaisuutta

T

Minä olen rasisti. Kerran juna-asemalla en viitsinyt vastata erään somalin kyselyihin junien lähtöajoista. Hän tietysti suuttui ja huusi ”rasisti”. Vastasin että kyllä.

mariD

Minullekin matu raitiovaunussa huusi rasistia kun tajusi jääneensä lopullisesti kiinni. Yritti selkänojien välistä joko hiplata reittäni tai varastaa käsilaukustani jotain. Minä nappasin kädestä kiinni, taivutin rannetta ylöspäin lukkoasentoon ja pidin paikallaan niin kauan kunnes sain apua. Poliisit tulivat paikalle hyvin nopeasti ja nyt matun joka toinen oli sana oli rasisti tai rasismi. Huomautin hänelle etten ole itsekään syntynyt Suomessa. Nyt sävel muuttui ja matu alkoi syyttämään minua ensin puhelimensa varastamisesta, sitten se oli lompakko, lopulta se oli välillä molemmat yhtä aikaa. Onneksi julkisissa on kamera – ja audiotallennus joten pskapuheet loppui siihen myöhemmin kun asiaa setvittiin. Mutta aina tuo sama säälittävä rasismikortti mikä sekin on alunperin USA:sta.

Qroquius KadD

Kylä sinä olit rasisti koska et ole muslimi etkä naisena painanut katsettasi maahan muslimimiehen edessä kuten Koraani käskee tekemään.

mariD

Enkä tule koskaan painamaan.

T

Miksi olet rasisti 🙂 ?

mariD

Enhän minä niin väittänyt, vaan toinen kommentoija. Mutta jos tarkoitat raitiovaunussa aikanaan tapahtunutta ja minulle rasistia ja rasismia päin naamaan huutanutta matua, niin sinun pitäisi kysyä häneltä itseltään, tiedän hänen nimenkin koska asiasta tuli aikanaan oikeusjuttu mutta en sitä nimeä tietenkään voi luovuttaa, olisin muuten jälleen raastuvassa, tällä kertaa häviäjänä. Niin muuten tietää hänkin minun nimeni, vaan ei nykyistä osoitettani mutta aikanaan tiesi. Arvaa pelottiko? Ei yhtään. Minä en ota pskaa niskaan keneltäkään.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
T

En malttanut olla trollaamatta.
Itselle ei ole tullut pk-seudun julkisissa mitään suurempaa ongelmaa kuin kerran. Joku huumeissa oleva alkoi jotain epäselvää huutamaan, mutta kyllästyi ja lähti pois kun laiskana ihmisenä en viitsinyt vastata mitään.
Perinteiset vanhan hyvän ajan alkoholistit ovat muuten hyvin harmittomia veijareita näihin huumeissa oleviin verrattuna.

mariD

Tunnustan, että en edes tiennyt taas jonkun rasisminvastusteluviikon alkaneen. Näitä taitaa olla jo useamman kerran vuodessa? Ainakaan täällä päin media ei ole puhunut rasismin vastusteluviikosta mitään. Onko tämä kansallinen, siis Suomen valtamedian itse keksimä vai joku kansainvälinen juttu? Meikä alkaa olemaan vähän pihalla näistä jutuista kun ei kaikkea enää pää kestä seurata.

Leipätekstissä oli hyvin kuvailtu mikä on homman nimi. Tosiasiassa imaamit ja muut islamin vaikuttajat joko käyttävät valtamediaa hyväkseen tai sitten valtamedia on tietoisesti mukana levittääkseen ”islamin ilosanomaa”. 2,5 vuotta pois Suomesta antaa hieman perspektiiviä ja tuntuu, että rasismista keskustelu kiihottaa suomalaisia, so. valtamediaa ja vihervasemmistoa. Niin usein aiheesta jankutetaan.

Qroquius KadD

Ylihuomenna 21.3. on Yykoon rasisminvastainen päivä ja sitä vietetään koko viikon ajan.
Tämä on ainakin Suomessa ollut jo joitakin vuosia vakinainen käytäntö, mutta sen lisäksi perskakojallitus aikoo viettää oikein rasisminvastaista vuotta, jonka juhlallisuudet alkavat täysimittaisina kesällä.

Osaako kukaan arvata, miten tätä rasisminvastaista rakkauden kesää vietetään itärajalla?

mariD

Nasima sanoi ettei äänestä rajalain puolesta koska sieltä tulee korkeintaan vain 1000 matua. Nasimallakin on näköjään kristallipallo.

Qroquius KadD

Natsiman logiikan mukaan tuo siis voisi yhtä hyvin äänestää rajalain puolesta, kun sillä ei kerran ole merkitystä.

mariD

Periaatteessa kyllä, mutta valitettavasti Nasimalla ei ole logiikkaa, pragmatiikkaa sitäkin vähemmän. Vain pelkät tyhjät suvakin aivot.

Runtiti-pou

Otetaan sitten tuhat väliaikaiseen säilöön ja sitten täysi stoppi

Suomi Finland

”ne teroittelevat kaulankatkaisupuukkojaan.”

Ilmaisu pisti hymyilyttämään, vaikka kyse onkin vakavasta asiasta.

Qroquius KadD

Minua ei.
Sen verran monta kaulaa ne ovat veitsillään Suomessakin jo katkaisseet.
Lisää tulee katkeamaan.

Suomi Finland

Matut ovat tietysti jo tappaneet suomalaisia. Mutta mainitussa asiayhteydessä ei taida vielä yhtäkään kaulan katkaisua olla tapahtunut.

Kielellisesti ilmaisu tuo mieleen kuvan, missä rättipäiset partaäijät kiristelevät hampaitaan ja terottelevat veitsiään, kun ’uskonpetturin’ karmea teko suututtaa. Ja mielestäni se on naurettavaa. Tietenkin samalla erittäin tuomittavaa ja suorastaan raivostuttavaa, kun tietää, että jotkut tahot haluaisivat partaäijiä roppakaupalla Suomeen ajatuksella, että niistä tulee kilttejä malttimuslimeja.

Qroquius KadD

Ibrahim Shkupolli irrotti suomalaisen eksänsä kupolin ennen kuin läksi Espoon Selloon ampumaan tämän työtovereita jotka olivat niin syvästi loukanneet hänen kunniaansa.
Tosin se ei tullut täysin selväksi oliko kyseessä albaaninkunnia vai musliminkunnia, koska balkanilaismuslimit ovat aina olleet hyvin maallistuneita.

Terhomatti Hämeenkorpi

Vitun paskaiset murjaani/muslimiperseet !!!

Tare

Orpon kokoomus on yksi pahimmista matuttajista, jopa sosiaalidemokraatit jäävät toiseksi.Ihmettelen heidän kannatustaan.

Runtiti-pou

Ihmettelen persujen kannatusta, koska ovat huijanneet asiassa. Miksi sinimustia ei äänestetä, vaikka ovat ainoita, jotka lupaavat fasismia?

T

Syynä on boomerit. Boomereilla on käsittämätön tarve olla lampaita ja olla heiluttamatta venettä. Kepua äänestetään edelleen vaikka puolue on jotain ihan muuta kuin 70-luvulla.
Tämä lammas-asenne siirtyi tietysti heidän lapsilleen.

Joke

Nythän se rasismi vasta kunnolla alkaa, vi***taa jo niin paljon muslimit ja niitä palvovat akat ja akkamaiset miesoletetut.