Islamofobia, tuulesta temmattu kuvitteellinen ilmiö

Suomessa meno on samanlaista kuin Ruotsissa, sillä erotuksella, että samat asiat on tehty Ruotsissa jo vuosia sitten. Yksi perussääntö on se, että jos esittää pientäkin kritiikkiä islamia kohtaan niin silloin kritiikin esittäjää syytetään ”islamofobiasta”.

Edellisessä jutussa kirjoitin, että varsinkin muslimitahot esittävät erittäin kärkkäästi näitä islamofobia-syytöksiä. Nämä syytteet saadaan ihmisten silmille valtamedian uutisilla. Muslimit itse eivät saisi näitä syytöksiään pihtiputaan mummon luettavaksi, joten he käyttävätkin valtamedian toimittajia hyväkseen sanomansa julkituomiseksi. Lisäksi tähän samaan seurakuntaan kuuluu erilaisia vasemmistolaisia rasisminvastustelijoita.

Näin kaikenlainen kritiikki islamia kohtaan on jo lähtökohtaisesti islamofobiaa.

Kannattaa tosiaan huomata, että ei ole olemassa mitään islamofobiaa, vaan se on muslimien kehittämä termi, jonka tarkoituksena on vaientaa islamia kritisoivat tahot. Ruotsissa tämä termi on painunut jo syvälle yhteiskunnan elimiin, esimerkiksi Ruotsin ulkoministeriö löi tulille kampanjan islamofobiaa vastaan.

Text på bild "Internationella dagen för att bekämpa islamofobi"
Ruotsi selventää: Kansainvälinen islamofobian vastainen päivä.

Hallitus jopa värkkäsi erityisen hallitusohjelman, joka julkaistiin useampisivuisena manifestina kansalaisille, sen nimi on ”Toimenpideohjelma islamofobiaa vastaan”.

Islamofobianvastaisessa kampanjassa tälle kuvitteelliselle islamofobialle ja rasismille vedetään yhtäläisyysmerkit. Toisin sanoen henkilö, joka kehtaa kritisoida islamia, hänen tietotaidot islamista ovat väärät tai vajavaiset.

Lisäksi manifestissa mainitaan joitakin käytännön rasisteerauksia: uskovaiset muslimit kokevat, että eivät saa samanvertaista sairaanhoitoa kuin muut ihmiset. Asiasta on mukamas tehty oikein tutkimuksia. Jokainen normaali ihminen kuitenkin ymmärtää, että väite on täysin tuulesta temmattu. Ruotsin sairaaloissa ei todellakaan eritellä kuka on muslimi ja kuka ei, ja sen perusteella annetaan huonompaa sairaanhoitoa. Miten tämä olisi edes mahdollista, sillä puolet perussairaanhoitajista on maahanmuuttajataustaisia.

Edelleen arkipäivän rasismista kerrotaan, että uskovaiset muslimilapset kokevat rasisteerausta koulussa. Muut oppilaat ja ETENKIN opettajat ovat kovanpuoleisia rasisteeraamaan. Tästäkin väitetään tehdyn jokin tutkimus.

Myös musliminaisten huivien irtirepimisen kerrotaan olevan iso ongelma. Eli joku rasisti repäisee musliminaisen huivin tämän päästä metrossa, junassa tai muualla julkisilla paikoilla. Ilmiölle on ruotsin kielessä ihan oma sanansakin, slöjaryckinig, huivin repiminen. Tämä ilmiö nousee valtamediassa säännöllisesti jonkinlaiseksi hittiaiheeksi. Jokainen kuitenkin ymmärtää, että missään suurkaupunkien metroissa ei todellakaan revitä musliminaisilta huiveja päästä. Ainakaan siinä määrin, että asia olisi sellainen ilmiö, josta pitää tehdä hallitusohjelmia.

(Suomenna joku päivä tarkemmin tuon hallitusohjelman, sillä se on taas sellaista huuhaata, että kannattaa käsitellä tarkemmin).

 

Näin isot mediat ovat adoptoineet itselleen jonkinlaisen hyviksen roolin, antaneet sille nimen journalismin etiikka, mutta mitä asiaa he tosiasiassa ajavat näillä islamofobia-syytöksillään?

 

Subscribe
Notify of
guest
142 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kikka Kakkonen

Islamin levittämisessä muslimit kääntää tilanteet, käsitteet sekä kaiken ylösalaisin kun allahin sanoma pitää saada positiiviseen valoon.

Jii

Sille on jopa oma sana : taqiyya

X

Se on aika näppärä työkalu. Jokainen ähly voi tehdä mitä vaan kun kääntää sen islamin edistämiseksi.

Fatwantarkistaja

Saa juoda ja huorata, kunhan valmistautuu jihadiin. Jihad on sisäistä kilvoittelua. Ennen röökilakkoakin kiskotaan kemmiä posket lommolla, miltei sama asia. Vaan kun et ole ennen polttanut… Et ole aito jihadisti, ellet ole jo parvekkeella pölli suussa.

X

Eiköhän pää kamelivaras pössytellyt ja ottanut huikkaa, muut joi kamelinkusta. Uskon soturi levittää puhdasta islamin siementä. Jos et kannata tarpeeksi jihadia eli edistä islamia olet rinnastettavissa vääräuskoiseen. Joka on omaisuutta, jonka raiskaaminen ei ole raiskaamista ählyjen silmissä. Kirjoituksia joita on Murkuissa nuorien tyttöjen huijaamisesta huoriksi ählyjen toimesta Euroopassa, on myös videoita missä nuorella naisella on puolikuu tatuoitu otsaan. Epäilen onko vapaaehtoisesti, islam fäni, koska jos siitä on kyse niin ukoillakin niitä pitäisi silloin olla. Vai onko tyttö saatu huoraamaan ja merkattu kenen omaisuutta on.

outlaw09man

Ja litkivät kamelinkusta, kun suur imaami sanoi, on terveellistä.

Fatwantarkistaja

Voi ollakin. Maalaisjärjellä kelaillut, että aavikolla sen löydetyn ötökkäveden juominen ei ole mieluisaa, koska koko klaani on kuollut sen tehtyään. Kamelijuoma saattaa olla suht steriiliä, joten se on terveellistä.

Euroopassakin kiskottiin bisseä kaiket päivät, koska vesi teki sairaaksi. Oluen vesi keitettiin ennen panohommia/osana sitä. Bakteereja oltu koskaan nähtykään, silti keksittiin hyvä tekosyy ottaa pienet päiväkännit. Nykyään vähän huono mennä hakemaan saikkua juotuaan 8l Lidlin Punaista, ihan vaan janoon.

XxX

Niinhän se on Ilmestyskirjassakin ennustettu että totuus ja valhe vaihtavat paikkaansa. Aivan kuten myrkkylääkkeiden myynnin.

A drop in the Ocean

Sanonpa vielä peruskristittynä, että islamia (vaikka siellä mainitaankin Mooses, Jeesus, jne) ei voi milloinkaan, koskaan, ikinä nitoa osaksi evankelikaalista näkemystä (kristologiaa), koska kristinuskossa Jeesus on ihmiseksi tullut Jumala, joka tuli ristintyöllään pelastamaan ihmiskunnan. Islam kieltää tämän kaiken, eikä heille Jeesus ole kuin Marian (tavallisen naisen) poika, ja Muhammed on se supermies. Ei ole!

X

Jihadistin kanssa ei olla eri mieltä.

Jii

Samanlainen keksitty termi kuin antisemitismi. Nämä kortit lävähtää pöytään välittömästi kun kritisoidaan edellämainittujen ryhmien suorittamia rikollisia toimia.

Kuka hallitsee

Sillä erotuksella että kun tuot esille kasaarien rikoksia ja iljettäviä toimia, niin valtion virkamiehet hyökkäävät kimppuusi.

Vanha sanonta, katso ketä ei saa arvostella ja tiedät kuka hallitsee, pitää paikkansa.

Porkkanalaatikko

Jo pelkkä sana ”antisemitismi” on harhaanjohtava. Se viittaa seemiläisiin kieliin ja niiden puhujiin, joita ovat myös arabit. Kumminkin sanaa käytetään vain merkityksessä ”antijuutalaisuus”.

K J

A.

Tunnetuimpia seemiläisiä kansoja ovat muun muassa:

1. Muinaisheprealaiset: He olivat yksi antiikin Israelin heimoista ja heidän kielestään, hepreasta, on kehittynyt nykyheprean kieli.

2. Muinaisarabit: Heitä oli Arabian niemimaalla ennen islamin leviämistä. Heidän kielensä, arabia, on yksi maailman laajimmista puhutuista kielistä ja sitä puhutaan monissa eri muodoissa ympäri Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueita.

K J

B.

3. Assyrialaiset ja babylonialaiset: Heidän valtakuntansa sijaitsivat nykyisen Irakin alueella muinaisina aikoina. Assyrialaisilla oli oma kielensä, assyria, kun taas babylonialaiset puhuivat babylonian kieltä.

4. Muinaisfoinikialaiset: He olivat merenkulkijakansa, joka asui nykyisen Libanonin alueella. He kehittivät foinikialaisen aakkoston, joka oli yksi ensimmäisistä kirjoitusjärjestelmistä.

Seemiläisiä kieliä on useita, ja ne ovat hyvin vanhoja kieliä, jotka ovat vaikuttaneet moniin nykyajan kieliryhmiin. Näitä kieliä ovat heprea, arabia, assyria, babylonian ja foinikian kieli, sekä niiden johdannaiskielet. Näitä kieliä pidetään yleisesti ”seemiläisinä kieliä”, ja niillä on monia yhteisiä piirteitä ja juuria.

Porkkanalaatikko

Antisemitistiksi ryhtyvä siis väärinkohtelee lukuisia nykyisiä ja kadonneita kansoja unohtamatta muinaisfoinikialaisia.

Olisi rehellisempää sanoa juutalaisvastaisuutta antisemitismin sijasta juutalaisvastaisuudeksi. Harhaanjohtavan termin käyttö voi olla käyttäjilleen haitallista.

K J

Seemiläisistä on erittäin paljon tutkimustietoa – varsinkin kielitieteessä.

”Juutalaisuuteen viittaavan sanan ”semitismi” otti käyttöön 1700-luvun lopussa elänyt saksalainen historioitsija Schlözer, ja siitä johdettua antisemitismi-sanaa käytti ensimmäisenä juutalainen oppinut Steinschneider”

Juutalaiset ottivat käyttöön sanan ”antisemitisti” ja saivat taottua siitä itselleen tavaramerkin, mikä pitäisi saattaa ihmisten tietoon.

”Antisemiitti-sanaa käytettiin — jolloin sitä käytettiin hyväksi Voltairen mielipiteiden vuoksi oikeutuksena nostaa itsensä pyhimpään kansaan koko maailmassa mikä näkyi välittömästi Toisen maailmansodan jälkeen — kunnes sionismin toisena aaltona bolšhevikkien —”

Samaa mieltä. Pidän itseäni sionismivastaisena.

K J

Olin joskus pikku neo-nazi, mutta katsoin järkevämmäksi tutkia historiaa ja muutenkin hankkia tietoa. Täällä ainakin joskus 8 vuotta sitten minua pidettiin ”Sieg Heil!” -idioottina ja olihan PT-media joskus tästä kirjoittanutkin itsekin, mutta juutalaisten arvostelu alkoi kiehumaan täälläkin yli, joten Paavo teki mitä teki ja hyvin tekikin. Muuten alusta olisi täynnä raivoavia skinejä.

Olen tosiaan samaa mieltä kommentoijien kanssa, että ”antisemitismi” on typerä yksinoikeus nimelle, mikä on väärä.

Tuossa on lähteenä käytetty Encyclopedia Britannicaa, Wikipediaa ja en jaksanut sen enempää siteerata lyhyen tilan vuoksi. Mutta nämähän ovat julkista tietoa mitä ihmiset voivat ihan itse silmäillä Internetistä jos haluaa.

Jotkut ei pidä lukemastaan mutta jotkut janoavat tietoa enemmän.

X

Tiedon lähdekin pitää ottaa huomioon. Kirjoittaja voi olla ns. asialla.

K J

Niin siis laitoin vaan Encyclopædia Britannican, Wikipedian (Suomi ja pari muuta maata), sekä toisen lähteen, mikä on painetusta kirjasta – tila loppuu.
Näistä kyllä löytyy tietoa ja kannattaa huomioida, että Britannica on luotettavampi kuin vihervasemmistolainen Suomi-Wiki. En suotta ole toiminut faktantarkistajana.
Mutta jep. Aina jonkun pitää valittaa ja itse vietän tänään viisikymppisiä ja tämä on jo poistunut luetuimmista eli tätä ei lue kukaan. Pitäkää hauskaa päivänjatkoa kaikki lajista riippumatta sanoisi ihminen kuka on ”asialla”.

einari

Minusta tuli islamfoobikko asuessani minareetin varjossa toista vuotta, jouduin kuulemaan sitä hirvittävää kiljumista ja rääkymistä aamusta iltaan, ei ole ihme kun muslimit ovat sekopäitä lähes kaikki, kun joutuvat koko ikänsä hullun huutoa kuulemaan !

mariD

Minä olen ollut Kuwaitissa hotellissa lähellä minareettia ja tiedän hyvin tuon tunteen. Se imaamin jollottaminen on aivan kammottavaa selkäpiitä karmivaa kuunneltavaa. Olikohan se aamun ensimmäinen kiljunta siinä viiden kieppeillä.

Ekan yön jälkeen oli etsittävä apteekki ja ostettava kalleimmat korvatulpat jotka onnistuin löytämään. Vähän helpotti.

Sherlokki suvakko

On mahtanut olla kallis maa muutenkin? Oon tuota ulinaa kuullu muutamissa Islamimaissa, niissä se menee, mutta ei kyllä Suomessa.

mariD

PDVSA maksoi joten sama se. Isäni kanssa olin kun hän oli siellä työmatkalla. Toinen eksoottinen maa jossa isäni kanssa kävin sponsored by PDVSA, oli Nigerian Lagos. Voi juma sitä meren mutaa. Tästä kaupungista voisi kirjoittaa pienen novellin mutta antaa nyt olla näin keskiyön lähetessä. Ja kyllä, olet oikeassa, kiljukoot muslimimaissa vaikka 20 rukousta per päivä mutta Suomeen ei islam kuulu.

Kaarlo

Vähän niin kuin tekemällä tehdään Suomestakin rasistinen valtio. Orpo järjestää pyöreän pöydän ritarille tilaisuuden, jossa rasismia etsitään kissojen ja koirien ja somppujen ja isis-naisten yms. voimin. Tavallinen ihminen ei taida kovinkaan paljon rasismia havaita, mutta esim. viherkommarit löytävät sitä 100% perussuomalaisista. Ei tarvita apua Putinilta esim. natsien etsintään.

Boltteri

Rivien välistä voimme lukea Orpon ilmoituksen näin: Me aiomme tuoda Suomeen miljoona muslimia vuoteen 2030 mennessä, eikä kantaväestö saa olla niille ilkeä. Aiomme myös antaa muslimeille kaikenlaisia etuuksia sekä ohituskaistoja jotta muslimit viihtyisivät eivätkä toivon mukaan taas aloittasi rasistikampanjoitaan ja tekisivät olomme epämukavaksi. Se ei ole meille kivaa. Kantaväestön pitää olla turpa kiinni ja totella. Jos kantaväestö ei tottele niin rankaisemme ankarasti keksimällä uusia lakeja joilla kyykyttää kantaväestöä. Tämän jälkeen on aivan vitun sama mitä kantaväestö sanoo tai tekee sillä vuodesta 2030 eteenpäin muslimit lisääntyvät semmoista vauhtia että kantaväestö on pian pieni ja kitisevä vähemmistö joiden mielipiteet ei ketään kiinnosta.

mariD

Keksittyähän se onkin. Minä olen käynyt oikeasti rasistisissa maissa ja tuntuu naurettavalta kuinka Suomessa jankutetaan rasismista kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen, vuosikymmenestä…

Sherlokki suvakko

Katsos kun pitää olla kansainväl….vainoharhaisuuteen asti.

mariD

Keinotekoista kansainvälisyyttä. Oikeasti kansainvälisiä maita ovat vaikkapa Singapore, Sveitsi tiettyyn pisteeseen asti mutta nekin rupesivat sitten mokuttamaan maataan pari vuosikymmentä sitten. Mutta miksi sitten maan pitäisi olla kansainvälinen? Miksei kansallinen kelpaa? En usko itse mihinkään järjestelmälliseen väestönvaihdokseen jota johdetaan Brysselistä. Siinä ei ole vaan mitään järkeä korvata Euroopan väestö huomattavasti tyhmemmällä aineksella sillä siihen loppuu Euroopan vauraus ja lopputuloksena on täysi sekasorto. Olen samaa mieltä kuin Ykä Perskeles, kyseessä on jotain typerää joka aloitettiin ja nyt ei kehdata myöntää että pieleenhän kaikki meni ja komeasti menikin. Ihmisille jotka ovat korkeassa asemassa on kovin vaikea niellä ylpeytensä ja myöntää olleensa väärässä.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Runtiti-pou

Et usko vaihtoon, vaikka se on käynnissä? Juutalaiseliittihän sitä johtaakin eikä Bryssel

Runtiti-pou

On siinä järki, jos sen ymmärtää pahantahtoiseksi ja tuhoamiseksi

Neuvokaapas expertit

Miksi juutalaiset sitä johtaa? Muslimeita tulee ja ne on juutalaisten arkkivihollisia. Ei siinä ole mitää järkeä. Rabbeja ja pappeja tapettu muslimien toimesta. Vai Kostaako ne natsismin. Omiensa kustannuksella. Ei oikee järkeä siinäkään.

Runtiti-pou

Vain osa kykenee olemaan vihollisia ja orjavaltiot siivoavat ne ilmiöt. Suoraan hevosen suusta: Me luomme yhtenäiskulttuurin sijaan ongelmia ja konflikteja, jotta me sionistit voimme hajottaa ja hallita

Runtiti-pou

Onhan siinä järki, jos oppi käskee tuhoamaan maailman ja rakentamaan sijaan mieleisen

Neuvokaapas expertit

Vokkibisneksellä tienaa. Aivan kuten kuntoutuspalveluja tarjoavat yritykset. Eivät he mitään kuntouta. Paljon lässynläätä. Asiakkaalle voivottelua. Hän saa myötätuntoa ja tuntee olevansa huomioitu. Palveluntarjoaja saa pään. Tästä päästä maksetaan. Mitä useampi pää on kirjoilla sitä enemmän tienestiä. Kela maksaa päät yritykselle. Eli veronmaksajat. Yrityksen omistajat tienaavat. Työntekijöiden homma on lässyttää ja kertoa mille uusille kuntoutuskurssille hän voisi hakeutua. Kuuntelemaan lisää lässynläätä. Toki haittamaahanmuutto tuhoaa maan. Mutta koskapa ei kommunisti eliitti tuhoa omiaan? Kun eriarvoistettu kansa riitelee Eliitti jatkaa rahan lypsyä. Ravintolaketju voivat sanoa myös kokeille jos palkka ei miellytä niin meillä on järjetön määrä työttömiä kokkeja. Uhkailu toimii.

X

Jokaisella on velvollisuus käydä terapiassa, woke terapiassa. Oletko sinä jo tilannut ajan? 🙄

AnywayD

Tähän mennessä ei ole luotu kuin kansainvälisiä slummeja, jotka elävät sossun piikkiin.

Qroquius KadD

Ei se ole naurettavaa vaan häijyä pahantekoa, jonka tavoitteena on Suomen islamisointi.

mariD

No, hyvä on.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Sherlokki suvakko

Musut on täpinöissään päästessään poliittisiin pöytiin, se on heidän ensisijainen tavoite. Eivät siis ensimmäisenä tulossa veron maksajiksi, paremminkin veron imijöiksi. Tää on nähty jo moneen kertaan.

Unduva

Fobia on joku järjellä selittämätön pelko.
Eikö polttomurharaiskaus tai päänirrotusraiskaus ole jarkevä syy pelkoon? Suomessa ei ole yhtään maahamuuttajaa murhattu kantiksen toimesta. Tuskin raiskattukaan. Rasismi vaan on hyväksyttävää jos se kohdistuu kantiksiin. Jos suomalainen lapsi nöyrryytetään kymmenen somalin toimesta niin koskaan ei mainita rasismia ja tätä tapahtuu päivittäin. Syynä suomalaisten rasismi. Sairasta.

Boltteri

Odotapas vaan kun joku Espoossa syntynyt somali saa Juhan puukosta niin eiköhän iltalehti kerro meille vähintään kuukauden päivät siitä kun Suomalainen bensa-autoilija natsirasistipersu-lesbovihaaja puukotti latinalaisia runoja kirjoittelevan, neurokirurgiastronautiksi opiskelleen MAAHANMUUTTAJAN hengiltä ja saamme kaikenlaisia asiantuntijalausuntoja siitä miten tämä laajalle levinnyt suomalaisten rasistipuukotusongelma saataisiin tyrehdettyä.

mariD

Väitän, että kantasuomalaiset kokevat Suomessa enemmän rasismia matujen puolelta kuin vice versa. V*****aa tällaiset rasisminvastusteluviikot kun samalla matujengit pieksevät suomalaislapsia, matujen kakarat ovat pilanneet suuren osan kouluista monissa kaupungeissa, v***n imaamit masinoivat keksittyä islamofobiaa jne.

Sori kiroilu, mutta pakko päästellä höyryjä koska turhauttaa nämä näytelmät jossa kantis on aina pahis.

mustamurkku

Ainoa ilon aihe on, että ”norohorolta” lentää paska kummastakin päästä Minna Cantin päivänä. Pientä karmaa, joka sais kääntyy sellaseksi, että sopii hyvin ton ulosteen tunkemisen molemmista päistä. Sinne vaan toi Tavja muiden Herttojen joukkoon haisemaan. Jäisi kuuluisaksi kuolinsyystäkin, tupla paskojaksi molemmista päistä.

Sherlokki suvakko

Tavja sais myös mennä puten kravaattia oikomaan, niin sais noron ukkelille tartutettua. Vakoojakissa sitten vastalahjaksi, ni ei päästettäs tälle puolen enää ollenkaan.

...

Kaveri on helvetillinen koiranpaskafoobikko helvetillenen kiroiminen ja ”HYI!mitteleminen” ainakun astuu paskaan, soitti oikein viimeksi kun oli taas astunut ja eteinen kuulemma haisi koiranpaskalta ja oikein yrjöt meinas lentää kun huomasi(eli siis jos ei olisi huomannut ei olisi haitannut, selkeä fobia)

https://en.wikipedia.org/wiki/Coprophobia

oikea termi on varmaan jotain caniscoprophobia

...

Niin ja ulos ei voi mennä kun kadut on täynnä sulanutta lietettä oli oikein laskenut, että bussipysäkille kahdensadan metrin matkalla oli toista sataa paskaa ollut maassa, ei siis pelkkä foobikko vaan pakkomielteinenkin…

Kyllä normaali kaikkeen normaalisti suhtautuva joka osaa suvaita luontoa voi aivan hyvin kävellä täälläkin keskellä metsää jossa on oikeitakin luontokappaleita ihmisten sijaan kun lähin naapurikin on puolen kilometrin päässä ei ole koskaan paskat pelottanut.

A drop in the Ocean

Täällä se taas, välillä säälittävä ruikuttaja Jeesuksen armoa vailla, ja nyt taas niin ikään säälittävä kyseisen suuren raamatullisen Olennon armon kerjäläinen – siis minä.

Noh, mennään asiaan… Armon käsitin saaneeni – kaikki hyvä tulee ylhäältä.

Minä otan oikeudekseni nimittää kaikella kunnioituksella ja kohteliaisuudella tämän sivuston ylläpitäjää Tajuksi. Luitte oikein: Taju hän on – minulle. Ellei kyseinen miekkonen pidä minusta ja kömpelöistä, mutta vilpittömistä postauksistani, niin hän ne kyllä poistaa. 1/6

A drop in the Ocean

Eli täytän siis osan tästä palstasta ja aiheesta jutuillani. Nyt joudun jo ruveta miettimään, että mitä oikein sanon. Haluanko ärsyttää? En. Haluanko välittää viestiä? Kyllä.

Sanon vielä kerran näin vaatimattomana kristittynä, konservatiivina, elämään ja aikaan vaikuttaneena yrittäneenä ihmisenä, että olenko MINÄ onnistunut – tai oletko SINÄ?

En oikeasti tiedä. Loppukädessä tosin uskon ja tiedostan, että kyllä näin on.

Minusta meitä on monta: hyvin usea tällä palstalla, uusiutuneiden persupuolueen äänestäjinä ja valtaan päässeinä, vilpittöminä etsijäkristittyinä sekä ihan ehka ateisteina, etsijöinä sekä kaikenmaailman agnostikkoina – niin, siis kyllä vaan.

A drop in the Ocean

Vähän hassua vastata itselleni – tai ainakin omiin ajatuksiini, joiden kanssa en tokikaan liene yksin – meitä yhdistää se, että OLEMME OIKEASSA. Niin, joo, ne faktat? Kyllä!

Niin, mitä se tarkoittaa? Koetan osaltani vastata tähän monimuotoiseen kysymyksenasetteluun seuraavissa kolmessa kommentissa, joista näissä muuhun asiaan keskittyessäni unohdin laittaa näihin jälkikirjoituksiin numerot, joiden piti olla 1/6 ja siitä eteenpäin. Siinä tämän pitäisi sitten kai olla 3/6.

Ilmoitan jo: olen jokatapauksessa rajakki, en suvakki. MINÄ EN HALUA elämääni, kulttuuriini, asuinympäristööni ja muutenkaan minua rajoittamaan minkäänlaista ei-eurooppalaista pakkoihmisyyttä saati muuta ideologiaa – varsinkaan pakkosellaista.

A drop in the Ocean

Jatkan: Olin itse AIVAN samanlainen suvakko (ja korostan, minä aina käytän sanaa SUVAKKO, koska se on iskevämpi sana, mutta aloin epäillä ns. valtamedian kertomuksia mm. EU:sta sekä maahanmuutosta.

Niin! Mitä me heillä? On tässä ennenkin ollut erinäköisiä henkilöitä, ja me oikeastaan vain hämmästelimme mm. amerikkalaisia afrourheilijoita.

Niih – mitä sitten? Juoksevat nopeammin, nyrkkeilevät hienosti, oma lääkärinikin oli jokin hieman värikkäämpi mies, mutta puhui hyvää suomen kieltä. Sain hoitoa.

Mutta nyt – tämän täysi muutos! Mitä tekevät nämä päiväntasaajan miehet täällä? Koko pääkaupungin taksiasemat valtaamina? 4/6

A drop in the Ocean

Kaikkien meistä pitää käsittää, kuinka ”valveutunut” on tämä palstamme pitäjä TAJU. Yksinkertaisesti sanoen, muutin yhdestä maakuntakeskuksesta Suomesta toiseen ja aloin kuunnella näiden henkilöiden Monokulttia.

Kuuntelin heitä ja sain muuhunkin pohdintoihineni ja epäilyksiini vahvistuksen.

Asuin pikkuvauvasta asti Ruotsissa, ja vanhempani paiskivat siellä rautatehtaalla raskaalla ankaraa työtä. Mutta he tienasivat hienosti. Muistan kun kävin iskän kanssa autoja katsomassa ja ihailimme erilaisia ruotsalaisia ajokkeja. Isä ihannoi niitä ja halusi ostaa ainakin yhden. Hänen oma sukunsa ostikin – ikävä kyllä iskä itse oli kommunisti, liikaa.

Ruotsissa sain hyvän ja rikkaan lapsuuden (ruotsalainen ns. lekskolan, jossa meitä suomalaiskakaroita hyväiltiin – mutta tosin vaadittiin 5/6

A drop in the Ocean

…puhumaan ruotsin kieltä. Ja kas, minä yhtäkkiä osasin!

Korostan, että Ruotsi alkoi ottaa väkeä ulkomailta, mm. Suomesta, jo hei 1970-luvulta, jopa aiemmin. Ja näin siellä silloin jo afrikaanoja. Isäni, rankka työmies, tarjosi tupakkia libanonilaisille ja syyrialaisille työmiehille – ja perskeles! – nämä miekkoset myöskin tekivät silloin työtä!! Uskokaa, kun näin.

Voisin jatkaa, mutta ei ole tilaa ja aikaa, mutta mm. isoveljeni alkoi halveerata sikäläisiä maahanmuuttajia ns. kohtaamisteorian kautta. Itse sain pikkupoikana cola-pullosta päähän eräältä arfopojalta silloiseen silkohapsiseen päähäni vailla syytä jne.

Kohteliaasti: en tee tätä turhaan – jos Taju katsoo oikeasti, tarjoan sisältöä.

X

Tajulla on hyvä kanava, täällä olevia artikkeleita pitäisi saada näkymään Ruotsinkin puolelle. Mahdollisimman laajalle.

A drop in the Ocean

Tunnustan rehellisesti, että ellei olisi ollut tällaisia henkilöitä kuin Taju, Monot (tyttöineen ja poikineen), Tuukkeli, sekä ne tietyt alut (v. 2016-2017) jotka mahdollistivat näkemään aikamme tilanteen, en olisi milloinkaan mieltänyt aikamme tulevaisuutta. Se on huono.

A drop in the Ocean

Kiitos teille, kaverit. Olen tyyppi, josta ei ole moni pitänyt. Mikseikö? En tiedä – ehkä olen vain muuten liian suorasukainen, rehellinen ja hyvää tarkoittava.

Sitten monikin on – mitä tehdä? Ei tietoa.

Arvostan teitä jokaista semminkin miestä sekä naistakin, kun olette näin tukeneet.

Vakuutan: koko asia on erittäin monimutkainen ja hankala.

Rakastan teitä ihmiset – löytäkää sitten lopulta Jeesus Kristus.

Ja kaiken hommassa: tukekaa Tajua – sekä henkisesti että rahallisesti.

A drop in the Ocean

Kohta menen luomiani ottamaan Viron kirurgilta. Toivoisin, että mm. Mari ottaisi asioihin kantaa; hän on yksinkertaisesti käsittämättömän älykäs, monipuolinen ja järkevä naiseksi näillä palstoilla.

Mitäkö itse? Olisi niin jumalattoman paljon sanottavaa, mutta mitenpä sen sanot? Suomi-niminen Tonttula menee päin persusta. Suomi EI mielestäni ja uskoakseni kykene pitämään rajojaan kiinni – ei lähellekään. Seuraavassa jutussa sanon realistisesti sen, mitä uskon tapahtuvan. Ja vitjat, en edes muista, mitä aikaa tässä piti toistaan, mutta jatkan…

A drop in the Ocean

En rehellisesti sanoen keksi, mitä pikku-Suomi keksisi, mikäli ja kun iso-Neukkula alkaisi laittaa itärajan yli turvapaikanhakijoiksi tekeytyviä afrikaanoja ja arabiaanoja.

En voi ilmaista syvemmin, miten inhoan ja halveksin suomalaista valtamediaa.

Niin, mitä Suomi tekee, jos ja kun tuhansittain turvispoikia tulee rajojen yli?

Ampuu heitä? En usko. Ottaa kaikki vastaan ns. turvapaikkaprosessiin?

Tulee kohtuuttoman kalliiksi. Käytännössä mahdotonta.

Mitä nämä jäpät käytännössä tekevät? Ei mitään realistista mahdollisuutta.

Koputtavat raja-alueiden ihmisasukkaiden oville? Ei.

A drop in the Ocean

Katsokaas ihmiset: KAUHEA SANOA TÄMÄ, mutta minusta Suomilandia on KIROTTU. Se on ajanut itsensä sellaiseen kiipeliin, josta ei ole poispääsyä. Ei poliittisesti, taloudellisesti, moraalisesti, käytännöllisesti, tieteellisesti, sotilaallisesti, yhteiskunnallisesti, sukupuolisesti, sovinnollisesti, älyllisesti, sovinnollisesti… Olen pahoillani. ; (

A drop in the Ocean

Vielä viimeiseksi: Joskus kauan sitten kun olin peruskoulussa, niin oltiin ylpeitä siitä, että totta kai maassamme Suomessa oli mm. vahva maatalous ja metsätalous. Malmejakin louhittiin. Tuotot tulivat meille. Jokainen voi miettiä, mitä on tapahtunut tässä välissä, ettei näin enää ole.

Siperian oppilas

Länsimaat saavuttivat vaurautensa etupäässä fossiilisten polttoaineista saadun energian avulla. Höyryveturit ja automobiilit näyttivät tietä.
Sitten jotkut keksivät ryhtyä ajamaan tavaroiden, ihmisten ja pääomien vapaata liikkuvuutta.
Se loi vaurautta osaan köyhiä maita jotka pystyivät siten rakentamaan myös sotilaallista voimaa. Samalla ihmisten kokonaismäärä kaksinkertaistui.
Jäljellä olevien köyhien maiden yrittäessä vaurastua samaa fossiilireittiä pitkin, yhä suurempi osa energiasta kuluu ilmastointilaitteissa, koska ulkona lämpenee (oli syy mikä tahansa !) ihmiskunnan kasvaessa samaan aikaan vielä viidenneksellä.

Olojen muuttuessa yhä tukalammiksi alkavat ihmiset pyrkiä pohjoiselle pallonpuoliskolle, Suomeen asti pyrkinee muutama miljoona.

Qroquius KadD

Jos pohjoisen pallonpuoliskon kansat ovat niin naisistuneita ja lapsistuneita että ottavat ne vastaan, se on niille aivan oikein ja tulkoot vain raiskatuiksi ja tapetuiksi kodeissaan.

Runtiti-pou

Pohjoisen kansat on alistettu ja orjuutettu

Siperian oppilas

Tuo on ihan tosi. Se on huono asia erityisesti yhteiskunnan kriisinkestävyyden kannalta.
Punavihreitä rajanaukujia ja agendadosentteja kyllä piisaa.

mariD

Kyllähän hyvin moni länsimaa vaurastui jo paljon ennen kuin fossiilisista polttoaineista tiedettiin yhtään mitään. Muun muassa sellaiset maat kuten Britannia, Espanja, Portugali ja Hollanti vaurastuivat merentakaisten imperiumien avulla. Äskettäin saatu mittaustulos maapallon keskimääräisestä lämpötilan noususta oli 1,5 astetta. Valtamedia kertoi ihmisille sen tietenkin johtuvan ilmaston muutoksesta vaikka tosiasiallinen syy on El Niño – ilmiö joka toistuu noin neljän vuoden välein. Nyt on juuri se vuosi kun se taas vaikuttaa maapallon säähän. Ei niinkään Keski-tai Pohjois-Eurooppaan, vaan Pohjois – ja Etelä-Amerikan itäosiin sekä Tyynellemerelle aiheuttaen poikkeuksellisen lämpimiä ilmavirtoja jotka nostavat lämpötilojen keskiarvoja eri puolilla maapalloa.

Qroquius KadD

Maapallolla on ollut kuluneiden tuhannen vuoden aikana useita mittavia ilmastonmuutoksia, mutta vain nykyään meneillään olevaksi väitetty on julistettu ihmisen aiheuttamaksi.

mariD

Ilmasto on muuttunut jatkuvasti aikojen alusta. Se on loputon sykli joka kestää niin kauan kunnes aurinko polttaa maapallon karrelle. Tarkoituksella pysyttelen itse erossa ilmastonmuutoskeskusteluista koska ne ovat kuin huumeiden laillistamisketjut – jankkausta ja jänkkäystä, ’murmur’ kuten nuo sanat hauskasti kääntyisi espanjaksi. Niin joo, nyt on menossa ensimmäinen ihmisen keksimä ilmastonmuutos.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Siperian oppilas

Ainoa hyvä puoli asiassa lienee se, että ihmisiä on ollut vasta parin sukupolven ajan tarpeeksi paljon aiheuttamaan merkittävää ilmaston lämpenemistä.

Siperian oppilas

Viimeisimmän tuhannen vuoden aikana ihmiskunnan koko on miltei 30-kertaistunut.
Ilmasto- ja luontovaikutusten kasvuun voinee tuohon lukuun lisätä ainakin pari nollaa lisää.
Tiedon määrän kasvun ilmaisemiseksi niitä nollia joutuu lisäämään jo melkoisen pitkän rivin.

Mikäli meneillään oleva ilmaston keskimääräinen lämpeneminen ei olisi erittäin suurella todennäköisyydellä fossiilisten polttoaineiden käytön aiheuttamaa, niin öljyntuottajamaat olisivat kyllä nostaneet äläkän taannoisessa COP28 kokouksessa.

Hiukan yrittivät, mutta faktat vaimensivat ne.

Moonman

Onko ruotsissakin sama meininki kuin suomessa sen suhteen, että ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa?
Arat ja itsetuhoisuuteen asti korrektit ruotsalaiset muka repivät niitä huiveja muslimien päästä ja koulukiusaavat muslimilapsiparkoja? Päinvastaisesta on kyllä paljonkin dataa ja todisteita, mutta eiväthän ruotsalaiset voi olla muslimien uhreja. Kukapa se veteleekään naruista myös ruotsin mediakentässä?

Qroquius KadD

Ruotsistahan se Suomeen tuli.

AnywayD

Ainoa keino tervehtyä islamofobiastaan on kääntyä muslimiksi, ainakin jos kuunnellaan vihervassujen ja muslimien leimakirveiden huiteluita.

mariD

Kummasti vaan nuo vihervasemmistolaiset eivät ole itse kääntyneet islamiin. Minkähän vuoksi? (sisältää sarkasmia)

Qroquius KadD

Koska nehän eivät ole itse missään nimessä islamofobeja.

mariD

Se oli nyt sitä sarkasmia. Nehän ihailevat muslimeja ja islamia… joten miksipä ei kääntyisi?

Olavi Mainio

Halla-aho ja kannattajansa ovat kyllä selviä riidankylväjiä

Huru-ukko

Miten niin? Voitko jotenkin todistaa väittämäsi? Eikä siihen riitä mutu eli musta tuntuu koska musta tuntuu se myös sattuu. Kohdallesi ei ilmeisesti ole vielä sattunut.

X

Aivan, kaikki on hyvin niin kauan kun ei osu omalle kohdalle. Paska koskee vaan muita, suvaitsemattomia. Kunnes…

Runtiti-pou

Musut sitä musut tätä. Israel taas ihana. Joka paikassahan nämä huutaa että natsimust natsimusut. Ei ole muka kuin äärimusuja ym

X

Kirjoitat niin kauniisti Juutalaisista, yhtään ei tapettu keskitysleireillä. Kaikki sai hyvää hoitoa, söivät melkein liikaa kun isot uunit missä tehtiin isoja leipiä.. Sinun pitäisi mennä jeesaamaan Israelia heidän taistelussa kusipäisiä äärimusuja vastaan. Kuulostaako hyvältä.. 🤔

Runtiti-pou

Niin saksalaisia tapettiin ja muita ei. Tappajia olivat juutalaisten lisäksi kaikki naapurit. Pärjäävät ilman minua kyllä eikä huvita ryöstäjien ryöstösaaliin puolustus

mariD

Luultavasti kaikki täällä tietää kuinka saksalaisia tapettiin aivan turhaan sodan lopulla, esim Dresdenin mattopommitukset ja saksalaisnaisten raiskaukset ja murhat. USA ei osallistunut Dresdenin pommituksiin ja yritti itse asiassa Britanniaa hillitä kostotoimilta, mutta täytyy yrittää tarkastella asioita aikansa perspektiivistä. Englantilaiset janosivat kostoa ja sota on raakaa kun siihen kerran ryhdytään. Japanilaiset siviilit saivat niskaansa kaksi atomipommia. Molemmat edellä mainitut olivat jo silloin sotarikoksia mutta voittaja kirjoittaa historian niin niillä mennään.

Runtiti-pou

Miltä vitun kostotoimilta? Britanniahan koko touhun aloitti. Saksa ei edes vastannut kuin vatsa 1951 jotain. USA ei myöskään yrittänyt hillitä mitään, vaan osallistui kaiken tuhoamiseen koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Yhdysvaltalaiset hävittäjät jahtasivat jopa yksittäisiä ihmisiä ja ampuivat pakolaisia avovaunuihin. 12 miljoonaa saksalaista näännytettiin nälkään sodan jälkeen. Puolet Lännen miehitysvyöhykkeillä. Jo 1939 puolalaiset yrittivät tappaa koko saksalaisvähemmistönsä. Saksalaiset eivät tappaneet ketään. NL sentään tappoi muitakin kuin saksalaisia. Julistat voittajien historiaa, koska ajat juutalaisagendaa.

Runtiti-pou

Ranskalaiset myös murhasivat saksalaisia. Puolalaiset ja tshekit murhasivat massoittain saksalaisia.Tito murhasi. Tanska ja Norja murhasivat brittien määrääminä. USA leiritti Uuden maailman saksalaiset ja paljon saksalaistaustaisia kovilla leireillä. Suunnitelma oli siirtää heidät Saksaan ja murhata Morgenthau-suunnitelman mukaan. Mrgenthau-suunnitelma ei sitten vielä toteutettu (nyt toteutetaan tietyllä tavalla) kokonaan. Kortit pantiin uusiksi ja alettiin leikkiä kylmää sotaa.

PS. Ranskalaisilla, puolalaisoilla jne ei myöskään ollut minkäänlaista syytä ”kostaa”. Kyllä kaikki kosto olisi saksalaisten puolella. Voi muuta maailmaa, jos olisivat kostajia ja pääsisivät kostamaan

X

Nyt olet kyllä turhan vaatimaton, Israelissa todella arvostettaisiin näkemystäsi esimerkiksi keskitysleireistä. Olet asiaan selvästi syventynyt. Toisit heille totuuden valoa! Eikä sinun tarvitse osallistua mihinkään jonka koet jotenkin epärehelliseksi. Hop, reppua pakkaamaan. Eikä tarvitse edes villasukkia tai villapaitaa, siellä lienee kuuma. Ainakin jos autat Israelilaisia vääräuskoisia vastaan.

Boltteri

Minä väitän että noilla on kaikilla maailman yleisin tauti: Caucasifobia.

Qroquius KadD

Ai Kaukasuksen pelko?
Miksi se vuoristo on niin pelottava?

mariD

Koska siellä asuu muslimeita. No leikki sikseen, Eiköhän hän viitannut termiin ’caucasian’ jolla viitataan valkoihoiseen. Minusta europidi olisi paljon parempi termi.

Qroquius KadD

Ei pitäisi yrittää liikoja, kuten tuolle onnettomalle kävi ja vielä kaivoi itsensä syvemmälle kuoppaan.

mariD

Täällä onkin tänään sattunut ja tapahtunut paljon. Vilkas päivä. Quizás sea un buen momento para tomarse una pausa.

KLK

Sikäli kuin termiä kaukasialainen rotu vielä käytetään, siihen kyllä luetaan kuuluvaksi sekä eurooppalaiset että myös arabit ja muut Lähi-idän kansat ja vieläpä intialaisetkin. Mutta ei Afrikan mustia eikä myöskään kiinalaisia ja muita itäaasialaisia. En tiedä, mistä moinen nimi johtuu, mutta ehkä siitä, että Kaukasus on aika lailla keskellä sen oletetun rodun levinneisyysaluetta, puolimatkassa Atlantilta Intian itärajoille.

Sherlokki suvakko

Delium Drements fobia?

Boltteri

Hah, jätkä möhläs ja kunnolla.

Qroquius KadD

Yritit briljeerata kaukasidisen rodun fobialla, mutta kun et osannut, tarjoilit sellaiseksi Kaukasuksen vuoriston pelkoa.
Oikea termi olisi ollut kreikasta suomeen lainaten kaukasidiofobia, latinaksi ja englanniksi Caucasidiophobia.
Kuka möhläs ja miten kunnolla?

Älkää te suomalaiset viitsikö leikkiä sivistyssanoilla, kun ette osaa.
Siihen vaaditaan meidän länsimaalaisten kehittyneitä aivoja.
Kun te yritätte sitä, teille mustalaisista tulee kirjoja tai romanialaisia sekä diblomaaddi ampuu dorbeeeeeedon observadoooooooooorioon.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
X

Minkäs maan älykkyys keskiarvoa nostat? Kiinnostaa kun vaikuttaa tuota sivistystä olevan, etkä kuitenkaan Suomalainen.

Qroquius KadD

Minua on rangaistu edellisen elämäni rikoksista laittamalla syntymään länsimaalaiseksi suomalaisten sekaan.
Siksi en ole kotonani Suomessa enkä missään muualla.

Tämä kaikki on omaa syytäni.
Mitäs perseilin edelliselämässäni.
Täytyy yrittää elää tämä nyt vain kunnialla loppuun mm. yrittäen sivistää teitä suomalaisia.
Se on vähän niin kuin velvollisuus.

X

Niin, meikä on kokenut kuuluvansa länteen koko ajan. Tottunut että sanoa saa, niin aion myös tehdä. Kulkee vähän niinkun suvussa..on kerrottu. 😏

Sherlokki suvakko

Sarkasmi on taitolaji.

outlaw09man

Muslimit = perseestä, imaamit = perseestä, piereksivät pyllistelijät = perseestä.

Huru-ukko

Ja perse pystyssä odottavat että allahun allasbaari junttaa kuivana kakkoseen??

Suomi Finland

Minulle ei ole vielä oikein auennut, miksi liika erilaisuus pitäisi ymmärtää ja/tai ylipäänsä hyväksyä.

mariD

Se on hyvä kysymys jota meiltä tavallisilta kansalaisilta ei ole koskaan kysytty eikä muuten tulla kysymäänkään, vaan jatkuva kakkelin hieronta kasvoihin tulee jatkumaan.

Qroquius KadD

Koska suomalaiset ovat orjarotu, johon on sisäänrakennettu tarve heittäytyä rähmälleen kaiken vierasmaalaisen edessä.

mariD

Eikö tämä Ruotsista tänne tullut?

Qroquius KadD

Kyllä, liian pitkän rauhan ja hyvinvoinnin emaskuloimasta Ruotsista.
Hyvinvointi ei sovi germaaneille, se nähtiin jo varhaiskeskiajan alussa.
Suomalaiset omaksuivat sen sellaisenaan saadakseen uuden orjaisännän, jonka eteen heittäytyä.

X

Valitettavasti.

mariD

Käytännössä kaikki Euroopan länsiosan maat ovat mokutettu – toiset enemmän, toiset vähemmän. Yleensä enemmän.

Qroquius KadD

Näin on.
Kulttuurimarxismi on voittanut ja kommunsimi hallitsee Länttä kvasibernsteinilaisessa muodossa, jossa tärkeää ei ole päästä päämäärään vaan jatkaa loputonta mädättämistä sinne pääsemiseksi.

Last edited 30 päivää sitten by Qroquius Kad
X

Mielenkiintoista nähdä miten tilanne kehittyy. Kuten Haitissa, valkoiset vartaaseen. Sitä kannattais johtajien ja rahanahneiden täällä miettiä, mihin ollaan menossa. Sweduista saa hyvää tietoa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Vittu saatanan murjaani / muslimiperkeleet !!!

Sherlokki suvakko

No, noh, mieluummin heille naamakkain ilmaisut pliis. Vuosia sitten Treen kadulla keskiyällä latelin parille matulle perussääntöjä. Jotain meinasivat kaivella taskustaan, mutta eivät uskaltaneet. Silmäilin samalla ympäristöa, ettei vaan hyeenalaumat ala kokoontumaan.

mariD

Kuulostaa vähän riskaabelilta ottaa kontaktia matuihin Tampereen yössä mutta kaiketi olet tiennyt mitä olet ollut tekemässä. Itse päätin noin puoli vuotta ennen Suomesta pois muuttoa etten puhu enää mitään matuille kadulla, tulkoot kysymään vaikka tietä maitokauppaan, en vastaa. Koskee tiettyjä matuja, esim kamelit, sarvesta tulleet, känniset negrot jne. Joku vietnanamilainen on tietty asia erikseen. Kun asuin Ruohiksessa, pyöri siinä metron oven ulkopuolella usein se känninen iso negro jolta puuttui etuhammas ja joka aina tonki sitä roskista, mölisi jotain täysin käsittämätöntä ja pummasi hiluja. Ehkä tiedät ettei Ruoholahden metroon ole kuin yksi sisäänkäynti joten tuon roikaleen joutui aina ohittamaan. En minä sitä pelännyt, mutta ei näistä koskaan tiedä mitä ne vetää.

ilmastoskeptismiskeptikko

Kulunut vuosikymmen oli maapallon mittaushistorian kuumin – Ulkomaat – Ilta-Sanomat

Intia ja Kiina rakentavat hurjasti lisää kivihiilivoimaa ja tuskinpa ne muutkaan raaskii mustasta kullasta luopua. Eteläisissä maissa elämä siirtyy vähitellen ilmastoituihin sisätiloihin koska ulkona on liian kuuma.
Suurimmalle osalle ainoa vaihtoehto lienee vaeltaminen kohti napa-alueita.

Pohjoismaat saattavat säästyä siltä, mikäli Golf-virta leikkaa kiinni ja tänne tuleekin muutamaksi vuosikymmeneksi ihan perkeleen kylmä.

Runtiti-pou

Jotkut kiinalaiset ym. mittaavat rehellisesti eivätkä ole saaneet vuosikymmentä kuumimmaksi tai jokaista vuotta ennätyslämpimäksi. Vain Länsimaiden typerille lammaslaumoille valehdellaan noita mulkattuja mittaustuloksia ja muita ilmastovalheita

Veromedia on ylen Epäluotettava

Maapallolle syntyy KAKSI LISÄASUKASTA sekunnissa!!

https://www.worldometers.info/

VÄESTÖRÄJÄHDYS on selkeä syy ns ilmastomuutokselle.

Sherlokki suvakko

Tony Halme lausunut aikanansa ”Kehitysapu tulisi jakaa kondomeina, ei rahana”

Qroquius KadD

Sitten ei tarvitsisi enää kuin saada neekerit käyttämään niitä.
Kun ne kuulevat, että niitä käyttämällä ei saa enää kakaroita lentävät kondomit viidakkoon mehevän neekerinaurun kera.
Ei Afrikassa ole mies eikä mikään, ellei sillä ole vähintään neljän eukon kanssa vähintään kolmekymmentä kakaraa.

Sherlokki suvakko

Tietysti mukaan käyttöohjeet: Vedä kumisupplo pään yli kaulaa myöten, odota, kunne tunnet eufoorisen olotilan, jatka, älä vielä lopeta, jatka kunnes koet todellisen tajunnan pläjäyksen.

X

Sitten ollaan huutamassa kitarisat kax tuumaa ulkona että apua pitää saada, kun ollut orjuus.

Runtiti-pou

Ei ole ilmastonmuutosta. Ilmasto ei ole lämmennyt 40 vuoteen. Ihmisten piereskely ei muuta ilmatsoa

Qroquius KadD

Maailmanloppu se tulee taas, kuten ennenkin:

1966: Öljy loppuu kymmenessä vuodessa
1967: Nälkä valtaa maapallon 1975
1968: Ylikansoitus uhkaa maapalloa
1969; Koko ihmiskunta tuhoutuu ydinsodassa 1989 mennessä
1970: Maapallon luonnonvarat on käytetty loppuun 2000 mennessä
1970: Saastuminen johtaa siihen, että ulkona on käytettävä kaasunaamareita 1985
1970: Typpi tekee maan viljelyskelvottomaksi
1970: Saasteet tappavat meristä kaikki kalat
1970: Jääkausi palaa vuonna 2000
1972: Meillä on YK:N ilmastopaneelin mukaan 10 vuotta aikaa pelastaa maapallo uudelta jääkaudelta
1971: Uusi jääkausi viimeistään 2030
1972: Uusi jääkausi viimeistään 2070
1972. Satelliittien mukaan uusi jääkausi tulee nopeasti
1974: Yhdysvalloissa aloitetaan veden ja elintarvikkeiden säännöstely

Qroquius KadD

1974: Tutkijat yksimielisiä, planeettamme jäätyy ja tulee pula elintarvikkeista
1976: Öljy ennustetaan loppuvan 90-luvulla
1978: Alkanut pakkaskausi ei tule loppumaan
1980: Happosateet tuhoavat elämän merissä
1980: Öljyn ennustetaan loppuvan 2000
1988. Ennen näkemätöntä kuivuutta ennustetaan 1990-luvulle
1988: Sää lämpiää sietämättömäksi
1988: Malediivit ”uppoavat” viimeistään 2018
1989: Nouseva merenpinta uhkaa maailmaa
1989: New York City West Side Highway veden alla 2019
1989: Meillä on YK:n mukaan 10 vuotta aikaa pelastaa maapallo
1996: Öljy loppuu 2020
2000: Lapset eivät tiedä mitä lumi on
2000: Nälkä iskee kymmenessä vuodessa ellemme lopeta kalan ja lihan syöntiä
2002: Öljy loppuu 2010
2004: Britannia on kuin Siperia vuonna 2024

Qroquius KadD

2005: Manhattan veden alla 2015
2006: Megahirmumyrskyjä
2008: Arktis jäistä vapaa 2018
2008: Al Gore ennustaa että Arktis on jäistä vapaa 2013
2008: Prinssi Charles sanoo, että meillä on 96 kuukautta aikaa pelastaa maailma
2009: Britannian pääministeri sanoo, että maailmalla on 50 päivää elinaikaa jäljellä
2009: Al Gore muuttaa ennustettaan ja ennustaa että Arktis on jäistä vapaa 2014
2013: Arktis jäistä vapaa 2015
2014: 500 päivän kuluttua maailma syöksyy ilmastotuhoon
2018: Meillä on tutkijoiden mukaan 10 vuotta aikaa pelastaa maapallo
2019: Meillä on erään pikkutytön mukaan 5 vuotta aikaa pelastaa maapallo.

Sherlokki suvakko

LK 21:26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

mariD

Aiemmin jo kirjoitin tässä samassa ketjussa El Niño-sääilmiöstä joka nosti viime vuoden 2023 vuosikymmenen kuumimmaksi vuodeksi. Uutisoinnissa ei tietenkään El Niño-ilmiöstä puhuttu mitään vaan kaikki kaadettiin ilmastonmuutoksen syyksi.

XxX

Kun oikein pinnistelen, niin olen kyllä varmasti tv-meteorologin kuulleen mainitsevan tuosta El Ninosta. Uutisotsikoihin se ei kyllä ole päässyt…

Qroquius KadD

El Niñosta puhuttiin uutisissa siihen aikaan, kun ilmastonmuutos ei vielä ollut Lännen valtauskonto.

mariD

Voi olla. Minä en täältä käsin jaksa seurailla Suomen tv-uutisia enkä sen enempää meteorologien lörinöitä.

Sherlokki suvakko

Yllättävän hyvin oot kuitenkin monesta Suomen asiasta perillä.

mariD

Lukemalla pelkästään muutamaa blogia tietää jo hyvin missä siellä mennään. Mutta jos kiinnostaa tietää, Ylen uutisia en katsele lainkaan. Maikkarin uutiset saatan katsella ehkä kerran tai kaksi kuussa. Luen säännöllisesti Verkkouutiset ja joskus harvoin voin kyylätä Iltaroskia, etenkin jos jotain erityistä on tapahtunut. Iltalehdestä on tullut ihan täysiverinen mokuttajalehti, oikea Hesari 2.0. Lienee kai turhaa sanoa etten Hesariin koske pitkällä tikullakaan. Seuraan useita Espanjan tv-kanavia, Italian RAI-kanavia, Portugalia, Ranskaa, UK, USA, Latino American TV jne. Meidän talossa on kaapelipalvelu ja lisäksi ostin muutamalla kympillä satelliittilautasen. Hyvin näkyy reippaasti yli sata kanavaa ja lisää saisi jos viitsii avata satelliittipaketteja by email.

Last edited 30 päivää sitten by mari
Sherlokki suvakko

Olen tään lyhyen elämäni aikana seurannut n 11 vuoden (+- n 2 vuotta) syklejä, aika hyvin on pitänyt paikkansa. Osuis ton neljän vuoden kanssa lähes yksiin.

mariD

Kyllä, nyt on alkanut uusi El Niñon sykli. Siitä ei juuri keskustella, eikä uutisoida koska se ei sovi yhteen ’julkisen totuuden’ kanssa. Itse kun nyt olen syntynyt ja kasvanut alueella jossa El Niño vaikuttaa, voin sanoa siitä sen verran, että Maracaibon seudulla se nosti ilman kosteuden kesäisin (huhtikuu-lokakuu) sietämättömäksi. Muutenkin kesäisin elohopea voi kilahtaa jopa +38 asteeseen. Kuvittele siihen joku 50-60 prosentin suhteellinen ilmankosteus. Ulosmennessä tuntui kuin joku heittäisi saavillisen kuumaa vettä päin pläsiä.

A drop in the Ocean

Minä olen pieni mies; Taju on hieno mies – älyttömän hyvä henkilö, joka on jo vuosia sitten kertonut meille kaikille, mistä oikeastaan on kysymys. Siispä laittakaa hänelle mahdollisimman paljon resursseja, joilla kyseinen miekkonen pärjää.

mariD

Sairaanhoitajana on todettava ettei ketään kohdella eri tavalla rodun, syntyperän, sosiaalisen aseman tai minkään muunkaan syyn vuoksi, vaan kaikki saavat samaa hoitoa tasapuolisesti. Muka tutkimukset tästä – jos niitä on ylipäätään koskaan tehty – ovat fiilispohjaisia johdateltuja kyselyitä valikoiduilta matuilla. Kyselyt ovat vihervasemmiston/valtamedian tuotantoa ja ne markkinoidaan muka tutkimuksina. Ja en ole koskaan nähnyt Helsingissä, Tukholmassa tai missään muussakaan suurkaupungissa keneltäkään muslimimuijalta revittävän huivia päästä. Jos ilmiö on niin yleinen, kai minäkin nyt olisin edes yhden sellaisen tapauksen nähnyt. Meille on yritetty myydä myös Lite-islam versiota, ikään kuin EU:hun tulevat muslimit olisivat jotenkin maltillisempaa sakkia vaikka kaikki ne on samaa sakkia.

X

Maltillisilla ei ole nokan koputtamista kun ääri ähly tulee sanomaan että nyt kunnioitetaan allahia. On mukana tai gurkku katkeaa..

mariD

Näinhän se menee. Oikeastaan sellaisia kuin maltillisia ei ole olemassakaan vaan ”se jokin” on aina siellä pinnan alla. Myönnän, että on muslimeita jotka haluaa vain elää rauhassa, perustaa perheitä ja tehdä samoja juttuja kuin järkevät ihmiset yleensä, mutta se uskonto se vaanii aina siellä pinnan alla. On nähty aiemminkin kuinka maltilliset riehaantuu kun tapahtuu jotain merkittävää muslimimaailmassa. Ja nämä jalkapallo-ottelut viime vuoden kesänä kun marokkolaiset mellakoivat voittaessaan tai hävitessään matsin. Ihme väkeä. Mitä marokkolaiset yleensä Euroopassa tekee, niitä on miljoonia eikä siellä ole ollut mitään sotaa pitkiin aikoihin. Mutta niin vaan ne tulevat Gibraltarin Salmen yli laittomasti Espanjaan ja ovat sitä kautta levinneet läntiseen Eurooppaan.

X

Juuri noin, on olemassa maltillisiakin muslimeja. Mutta nyttemmin noussut ja tänne pyrkivä on jotain muuta. Jihadistien kanssa ei olla eri mieltä.

A drop in the Ocean

Nyt tulee pahaa asiaa, toisaalta olen vain realisti. Harmi sinänsä, jos tämäkin taas menee tuonne viimeisiin kommentteihin tällä postauslistalla, mutta menköön, minkä sille voi.

Tare

islam-ryssäfobia on ihan terve ilmiö tänä päivänä länsimaissa jonka soisin vielä saavan lisää kannatusta.

Fatwantarkistaja

Toissapäivänä revin naapurin mummun huivin päästänsä ja heitin hankeen. Vitut se mikään muslimi ollutkaan! Meni hyvä rasismi hukkaan. Ensi kerralla osaan kysyä, että onhan rotu varmasti islam, sitten vasta toimin. Toista naapuria epäilen muslimiudesta, muttei hän käytä huivia. Jospa nakkaan hänen lastenvaunut kinokseen – ilman lasta tietenkin – niin hänpä luultavasti siinä kohtaa ilmoittaa rasismin toteutuneen, eli on pakolainen ja suoritin kerrankin oikein.

P.S. En mainosta tuota puoluetta, muttei muutenkaan tartte ihan sanatarkasti uskoa juttujani.

Rämädändingdondille

Ei islamia saa arvostella. Silloin saa kimppuunsa islamistit ja trollit, jotka alleen laskeneina ulisevat kantasuomalaisuuden lytäten. Aivopesijöinä toimii monien keskustelupalstojen vakiosilakat ja kansankynttilän virkaa toimittavat karvahatut.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/18104167/nyt-tarvitaan-vain-jameryytta—haloo-mari!#comment-124499359
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15959594/olen-ollut-havaitsevinani-lievaa-maahanmuuttomyonteisyytta#comment-98730253
Ja kun ei muuhun kyetä, huutonauretaan kirjoitusvirheistä loppupäivä.

X

Entäs sitten, asiallisia perusteluja vaan. Tottakai yrittävät tukkia suuta, antaa apinoiden mölytä. Jos ei ole umpityhmä niin tajuaa mikä on menossa. Mielipide.