Naisvartija ihastui ulkomaalaiseen vankiin – sai potkut

Köyliön avo-osasto. Kuva: Jyrki Heinonen
Köyliön vankilassa tuli ilmi viime vuonna ilmi tapahtumaketju, jossa naispuolinen vanginvartija ihastui miespuoliseen ulkomaalaiseen miesvankiin ja alkoi vangille rengiksi. Tapauksesta on nyt uutta tietoa.

Tapahtuma alkoi paljastua joskus vuoden 2023 talvella. Eräällä naispuolisella vanginvartijalla oli suhde ulkomaalaistaustaisen miesvangin kanssa. Asiasta huhuttiin vankien ja vanginvartijoiden keskuudessa pitkään, ennen kuin mitään tapahtui.

Lopulta vankilan toimesta naisen liikkumista ja puhelintietoja tutkittiin ns. logi-tiedoista. Näistä selvisi mm. se, että nainen oli hankkinut itselleen prepaid-liittymän ja vanki rekisteröi tämän numeron ns. sallittuihin soittoihin, mutta nainen esiintyi väärällä nimellä. Viikon aikana puheluja soiteltiin useita kymmeniä.

Niin ikään vankilan kulunvalvonnasta selvisi, että naisen liikkumisesta vankilan alueella oli kummallisuuksia. Esimerkiksi yhden kulunvalvonnan mukaan nainen oli ollut yli tunnin vapaa-ajallaan vankilan alueella. Muut vangit tiesivät myös, että vartija oli pitkiä aikoja vangin sellissä lukkojen takana. Toki vartijan öisiä vierailuja sellissä vangit eivät voineet todistaa.

Kun asia alkoi paljastua, niin naiselle annettiin potkut viime keväänä. Nyttemmin asiasta on aloitettu uusi rikostutkinta. Naisen epäillään salakuljettaneen vangille ainakin huumeita vankilan sisälle. Tapahtumasarjaa tutkitaan myös virkavelvollisuuden rikkomisena. Nainen on kiistänyt rikokset ja kertoo joutuneensa kiristyksen ja painostuksen kohteeksi. Toisaalta hän kertoo, että kokee olonsa vähän tyhmäksi kun ajautui tuollaiseen karuselliin.

Entäpä vanki? Alamaailman huhujen mukaan kyseessä on uustamperelainen sarjaraiskari Naveen Kumar. Naisvartija ei siis ihastunut täyteen tatuoituun kovikseen, vaan (luultavasti jostain Intia-Pakistan-Afganistan-akselilta) hintelään lampaanjalkaan, joka on harrastanut Suomessa raiskaamista jo ainakin vuodesta 2015 alkaen. Ja on edelleen maassa.

Kannattaa sen verran huomata, että Köyliön vankila ei ole ns. oikea vankila, eli sellainen kovan luokan muurivankila, vaan melko avoin maaseutuvankila. Vangit käyvät monenlaisissa pelto- ja metsätöissä ja voivat liikkua muutenkin suhteellisen vapaasti.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Lampaanjalka on raiskaaja ja johan siinä on enemmän kuin tarpeeksi kostuttamaan hybristofiliaa sairastava länsinainen litimäräksi.

Jippos123

Joku blondibimbo ollut kutukaveria vailla. Kyllähän veli QK tietää mitä tulee jos risteyttää siperian huskyn ja vanhan blondin?
Kylmänkestävä horo tai ihan saatanan tyhmä koira.

X

Ennen sanottiin että mies ajattelee alapäällä, mutta nykymuijat pistää paremmaksi. 😂

Rokadi

Se on oikeuslaitoksen ja median sekä tyttituppuraisten mukaan heidän oikeutensa, koska suomalaiset ovat sitoutuneet siihen.
Tähän on tultu. Onhan meillä kuitenkin edelleen tämä PT, joka vuosia on muistuttanut kehottaa äänestämättömyyteen ja vain jauhamaan paskaa eri foorumeilla.

Fatwantarkistaja

Enpä olekaan moista havainnut tapahtuneen. “Paavo” ei tietty äänestä, vaan tuskin on montaakaan kertaa kieltänyt meiltä muilta kansalaisoikeuksiamme. Tuukkaa äänestin viimeksi ja kenenkään estämättä. Se on vieläpä melko anonyymiä hommaa Suomessa.Jevgeni Prigožinnionnin noin niin noin nimi lapussa varmaankin aloittaa telekuuntelun, paskanjauhamisella on rajansa, oispa maillakin rajat.

Jackson Stonewall

Olen minä ollut kahdenkin naisvartijan kanssa… sillai.
En kylläkään talossa mutta kuitenkin,talossa tultiin tutuiksi kun olivat jonain kesäpamppuina Turus..
Kahden poliisinkin kanssa on punottu kinttuja,ei niidenkään kanssa pamppulinnassa..mutta kuitenkin.
Oisko täyskäsi kun ois saanu kellistää vielä kapiaisen.

Fatwantarkistaja

Olen ollut kahden miesvartijan kanssa, se toinen oli alasti. Tuosta voi vetää vaikka mitä johtopäätöksiä, mikäli perverssiys vaivaa mieltä ja valtaa alaa.

Boltteri

Tyypillinen suvakkiämmä. Matupatja.

BatikH

Siiderivalas ihastui moccacicceliin. Ihquu!!!

tiesimme kaikkien taustat

No tämähän on jatkumoa sille, että eräissä ammateissa, missä ollaan tekemisissä niiden mussukoiden kanssa, alkaa ihana kulttuuri kutkuttamaan jalkovälissä. Kun naisella alkaa hormonit hyrräämään tummasta, niin siinä unohtuu jopa lasten turvallisuus. Kun niitä vietiin päiväkoteihin jne. Kukaan ei tiennyt niistä mitään. Paitsi migrin maatalous insinööri vai mikä se nyt oli. Päivi nerg.

Fatwantarkistaja

Jollekin kirkkoherralle viestitin, että meiltä olisi bussilastillinen pedofiileja tulossa tarkastamaan päiväkotia. Ei ole vieläkään vastannut. Muslimit kelpasivat ja kelpaavat edelleen.

Pakolaisten puolesta sanottava, että suurin osa on tavan onnenonkijoita ja ovat ihmeissään päätyessään pikkulasten keskuuteen. On siellä seassa aina joku, joka yrittää hyötyä tilanteesta. En tarkoita linjurin matkustajia, vaan yleisesti tätä tulijalaumaa, joku prosentti kelpuuttaa aivan liian nuoret, eikä niitä siksikään tulisi päästää rajan yli ensimmäistäkään.

X

Osaa ne katsoa jos joku hölmö jotain itseä hyödyttävää tarjoaa niin otetaan, niin kauan kun annetaan. Kun lopetetaan niin ruvetaan vaatimaan, asiaa mikä kuuluu minulle. Pohjalta, missä on mun rahat. Arvaa ketkä hyödylliset hölmöt ottaa oikein lainaa että voi antaa rahaa, kun niiden oikeus. Eikä ne etuuksien vaatijat vähene, kun niiden ainoa homma on tehdä kakaroita.

Regina Lawson

Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is just nice and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.