Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Turhautunut Kansalainen

666 – the number of the beast! 😉 Ite olin yksi niistä ja laitoin ”kyllä”.

Sam Colt

Noille kyllä-vastaajille en antaisi mitään tärkeätä asiaa hoidettavaksi.
Pelkkä katkeruus ja pahansuopuus ei riitä politiikan perustaksi.

Eurostoliitto rules

Listaahan asioita, mistä Suomi on hyötynyt liityttyään EU:iin. Itselle ei tule mieleen yhtään.

Haittoja sen sijaan riittää: loputtomasti turhia direktiivejä ja byrokratiaa, joilla esim. maatalous ajettu tuhon partaalle. Ylin lainsäädäntövalta ulkoistettu Brysseliin ja ihmisille, joita yksikään suomalainen ei ole äänestänyt. Miljardien haaskaaminen Kreikan ja Italian apupaketteihin, elintasopakolaisten loputon virta, oman valuutan menetys ja sen myötä devalvointimahdollisuuden puuttuminen, jatkuva velkaantuminen ja EU:n tahtoon taipuminen aina ilman että Suomi ja suomalaiset koskaan laitettaisiin etusijalle, korkurssien määrän lisääntyminen ja talouden romahtaminen, koska EU:n määräämät Venäjän pakotteet vaikuttavat kaikkein eniten Suomen talouteen jne.

Oh100

Politiikka – ja varsinkin demokraattinen järjestelmä – on juurikin katkeruutta ja pahansuopuutta. Katso vaikkapa eduskunnan kyselytuntia. Silkkaa sotaa ☠ Kaikkien vastaan kaikkia.

Itse en moista inhotusta kannatakaan vaan vapaata yhteiskuntaa.

X

Haitilla on vapaa yhteiskunta, vahvimmat hallitsee aseilla. Valkoset on grillattu ja pistetty parempiin suihin.

jupi

mainitse yksi asia joka on parantanut elämänlaatua, joka on EU:lta peräisin. Hyvää inflaatiiota ei lasketa. Ymmärrä että EU:n ajanlaskun aikana Suomi, tai mikään muukaan Euromaa ei ole saanut itse rahoittaa menojaan. Sen sijaan että Rahapaja painaisi sopivasti valuuttaa täysin ilmaiseksi, joudumme nyt lainaamaan saman rahan markkinoilta, sekä naksaa korkojen kanssa takas. Ennen miljoonan rahoitus julkiseen projektiin jo itsessään toi saman verran talouskasvua, niin nykyään se sama summa tietää pakosta veronkorotusta, pitäähän ne rahat jostain ottaa korkoineen että saa maksettua jutskujen pankeille.

jupi

osa 2. Ja jos vielä uskot että EKP on valtioiden omistuksessa, niin esimerkkinä Italia. Italian valtio omistaa italian keskuspankista 0%. Toiseksi suurin omistaja on UniCredit, jonka suurin omistaja on Blackrock. Jos tutkit muiden maiden keskuspankkeja, niin esim Belgian keskuspankin osakkeita myydään belgian pörssissä. Ja jos kaivelet niin se Blackrock nimi tulee esille toistuvasti

seant

Minua huolestuttaa tämä taakanjako, millä perusteella se tapahtuu. Pelkään pahoin, että kaivetaan esille 2009 eu tekemä raportti kuinka tulevat 370 miljoonaa ihmistä jaetaan maan pinta-alan mukaan. Suomen osuus olisi reilu 62 miljoona, vastaten Belgian tiheyttä.
https://archive.org/details/final_report_relocation_of_refugees_en_202302/page/n107/mode/2up?view=theater
Taulukko 9 loppupäässä ovat taakanjaot eri maihin
Siksi oli kyllä, tietenkin olen monelta taholta kysynyt, että kertokaa yksikin direktiivi, ettei Suomi olisi maksumiehen asemassa.

Dan Wesson

Tuohon 62 miljoonaan ei voi muuta todeta, kuin että ei muuten tule. Yhteiskunta, jonka infrastruktuuri on mitoitettu vajaalle 6 miljoonalle ihmiselle, tuhoutuu yli kymmenkertaisen matumassan alle. Käytännössä keenereitä ja kemuja työnnettäisiin pakolla ihmisten yksityisasuntoihin. Ruoka ja vesi loppuisivat tai niistä olisi vakava puute. Kumpikin tilanne jo yksistäänkin johtaisi täyteen anarkiaan ja väkivaltaan, joka ei ole minkään viranomaisen hallinnassa. Lisäksi ei ole pientäkään epäilyä, etteikö ryssä ottaisi hyötyä irti naapurin sekasorrosta.

X
Oh100

EU – kuten ”hyvinvointi”valtiot romahtavat omaan loispainoonsa…

chrome_screenshot_1650011793985-2
Upeeta

Todella upeeta että joku jörjestää gallupeita.

Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

Viimeset 100 vuotta sitä on toteutettu ilman että kukaan on ikinä kysynyt että mitä kansa tahtoo.

Business transformation strategies

Its like you read my mind You appear to know a lot about this like you wrote the book in it or something I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit but instead of that this is fantastic blog An excellent read I will certainly be back