Somali tappoi valkoisen tyttöystävänsä palauttaakseen suvun kunnian

Ruotsissa on paljon kohuttu rasistisesta murhasta, jossa somali tappoi valkoihoisen raskaana olleen tyttöystävänsä, koska vanhemmat eivät hyväksyneet lapsensa suhdetta vääräuskoisiin. Murhan motiivi oli siis puhtaasti rasistinen.

Vuosi sitten löydettiin 20-vuotias ruotsalainen Saga Forsgren Elneborg tapettuna asunnostaan Örebrossa. Nainen oli raskaana 31. viikolla ja myös syntymätön poika oli kuollut. Poliisi otti samana päivän iltana kiinni naisen “poikaystävän”, somalialaisen 21-vuotiaan Mohamedamin Abdirisek Ibrahimin.

Murha selvisi nopeasti, eikä itse teon kulussa ollutkaan epäselvyyttä. Mutta murhan motiivi sen sijaan on aivan äärimmäisen huomioitava. Motiivista selviää, että tälläkin somaliperheellä on ollut aivan käsittämättömät käsitykset miten länsimaissa eletään. Syyttäjän mukaan murhan motiivi on ns. kunniamurha, mutta miksi ei puhuta rasistisesta vihamotiivista? Kunniamurha ikään kuin lieventää sen faktan, että somaliperhe oli juuri tyylipuhdas rasistinen ihmisjoukkio, joka jostain syystä oli sattunut pääsemään Ruotsiin ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin.

Mohamedamin oli yrittänyt salata suhteen perheeltään. Somaleilla on kuitenkin silmiä ja korvia kaikkialla, joten asia saapui jotakin kautta perheen tietoon. Pojan äiti oli läksyttänyt poikaa tästä. Äiti oli mm. sanonut, että hän on muslimi eikä hyväksy tällaisia suhteita vääräuskoisten naisten kanssa. Lisäksi äiti oli painottanut pojalle tämän “somalikunniaa”, jotta poika ei huikentelisi valkoisten huorien kanssa. Äiti oli kieltänyt poikaa menemästä valkoisten koteihin.

Äiti oli myös uhannut lähettää pojan – siis jo 21-vuotiaan – Somaliaan “koulutusleirille”, jossa pojasta olisi kitketty länsimainen hapatus. Perhe syyllisti rankasti poikaa. Tämä Somalian reissu olisi samalla ikään kuin hyvittänyt perheen loukattua kunniaa, koska poika oli huikennellut valkoihoisten kanssa.

Mohamedamin eli vähän kuin kahden tulen välissä. Toisaalta hän olisi halunnut viettää Sagan kanssa tavallista elämää, ja jollakin tavalla hän ilahtui naisen raskaudestakin. Toisaalta, pienissä somaliaivoissa perhe ja klaani saivat kuitenkin yliotteen. Viimeisessä tekstiviestissään Sagalle Mohamedamin kertoi ristiriitaisista tunnoistaan, joissa ei halunnut jättää naista ja lasta yksin, mutta toisaalta ei halunnut menettää perhettäänkään.

Liekö Mommelle helpotus, kun sai naisystävänsä hengiltä? Siltä ainakin vaikuttaa poliisin kuvassa heti kiinnioton jälkeen.

Syytteen mukaan Mohamedamin oli kuristanut Sagan hengiltä. Luultavasti kuristus tapahtui siten, että nainen makasi vatsallaan maassa ja mies jollakin esimerkiksi putken pätkällä kuristi naista ollen tämän selän päällä. Nainen oli myös raskaana ja hän kantoi tervettä poikaa, mutta joka kuoli väkivallan yhteydessä. Mohamedaminille vaaditaan elinkautista vankeutta.

Mielenkiintoinen sivujuoni asiassa on se, että miehen äiti kiistää millään tavalla vaikuttaneensa pojan toimintaan. Lopulta suku ei seisonut edes Mohamedaminin takana.

Kun Sagan ulkonäkö nousee joka tapauksessa esille, niin hänen juurensa ovat Koreassa. Äiti on adoptoitu Ruotsiin Koreasta ja naisen isä on ruotsalainen.

 

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

Koko suku tuomittavaksi saakeli 🤬

JuhoxD

Nythän se suku ylpeilee muille muslimineekereille, miten poika palautti perheen “kunnian” tekemällä murhan. Noissa piireissä vallitsee aivan omanlaisensa moraalikäsitykset, eikä niitä voi länsimaalainen käsittää.

+ULFBEHRT+

Tässäpä kaikille asiasta kiinnostuneille ihmeteltäväksi taulukko, joka selittää montakin asiaa maailman menosta:

https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

Suomessa, puhuttaessa suomalaisista alle 70 pistettä omaava ihmisoletettu katsotaan hoivaa ja tukea kaipaavaksi kehitysvammaiseksi, jonka ei oletetakaan selviävän elämässään ilman yhteiskunnan apua.

Erot populaatioissa ovat tosiaan yllättävän suuria ja ainakin itsestäni on hyvin mielenkiintoista huomata, miten ne korreloivat suhteessa useisiinkin hyvinvoinnin mittareihin.

Suosittelen tutustumaan isä-Vanhasen ja professori Richard Lynnin lausumiin tähän aiheeseen liittyen!

https://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

https://www.nature.com/articles/6800418

Boltteri

Kovin on kunniakasta istua vankilassa naisen murhasta. Miehekästä. Todella kunniakasta!

Fatwantarkistaja

Somaliosastolla riittää juttua kerrottavaksi asti, kunhan ei kerro murhaamastaan pojasta. Valkoinen lähtisi kai eristykseen, koska ei tätä muut vangit sankarina kohtelisi. Nämä puhtaita olettamia, Vantaalla kuuluu olevan 1/3 vangeista omassa siivessään taustaisina, liekö kaikki kuitenkaan eestiläisiä…

Dan Wesson

Tuo ei ole pelkkä murha, vaan kaksoismurha. Syntymätön lapsi on myös murhattu. Taas valaiseva esimerkki kuinka marakatin äly ei riitä mihinkään syvällisempään ajatteluun, ainoastaan kivikautisten tapojen suorittamiseen. Jossain muussa maassa tuokin runkkari saisi oikean elinkautisen. Ruotsissa muutama vuosi nuorisohoitoa.

X

Niin, syyttäjän olisi hyvä selvittää perheen osuus murhassa. Kuulostaa uskonnolliselta viha rikokselta, yksi yllyttää ja toinen toteuttaa.

iSlam

Vaiettu asia on iSlam rasismi kristittyjä kohtaan.

Rasismi ja halveksunta on niin jyrkkää, että rikosten uhriksi profiloituu vihan takia ja päätyy raiskauksen-, ryöstön- tai väkivallan uhriksi kun uhri ei edusta iSlam suuntausta.

Miksi tähän viharikos suuntaukseen ei puututa?!

+ULFBEHRT+

ISLAM TULEE KIELTÄÄ yleisvaarallisena kulttina ja vaarallisena misantrooppisena poliittisena liikkeenä.

Kiellettiinhän tämän PVL:nkin toiminta ns. Yleisistä Syistä, vaikka siitä ei ollut kuin esteettistä haittaa eikä sitäkään kohtuuttomasti.

Koraanin käskyt ja opetukset rikkovat Isänmaamme lakeja, ihmistapoja ja moraalia yleensä. Islam on kautta linjan ristiriidassa Isänmaamme lainsäädännön, yleisen moraalin, ihmistapojen, pöytätapojen ja vessatapojen kanssa.

Se perustuu opille epätasa-arvosta ja hylkää ihmisoikeusjulistuksen kannustaessaan murhiin, ryöstöretkiin, orjien pitämiseen ja raiskauksiin ja muunuskoisten alistamiseen pakkoverolle.

Kehoitan Teitä kaikkia lukemaan koraanin itse: Se ei ole niin pahaa kuin sanotaan, vaan paljon pahempaa!

Fatwantarkistaja

Koraani luetaan oikealta vasemmalle. Suomeksi luettu koraani on väärennös.

Qroquius KadD

Entäpä muiden muslimimaiden kielille, kuten vaikkapa farsiksi ja malaijiksi käännetyt Koraanit?

+ULFBEHRT+

Musulmaanit julistavat, että ainoastaan arabiankielinen koraani on oikea ja pätevä.

Siksi ne opiskelevat koraania nimenomaan arabiaksi ja arabiasta onkin muodostunut muslimimaailman linqua franca.

Ingen Gripen

Öljyraha lienee voidellut pehmomaita tekemään asyylisopimuksia koraanihörhöjen sossuttamiseksi.

Erkki Metta

Meillä on vasemmistolainen ja vihernatzien johtama äärijärjestelmä jonka tavoitteena on vallankumous ja segrekaatiolla hankittu sekasorto mahdollistaa sen.

Tare

Kotouttaminen onnistunut taas valtavan hyvin.Tyttö sai sen pahimman opetuksen kun alkoi hengailemaan somalineekerin kanssa. Tuo koko porukka pitäisi karkoittaa somaliaan alkukantasine tapoineen.

MattiS

Tytön äiti pelastettiin Aasiasta, sai hyvän elämän Ruotsissa ja nautti länsimaisen hyvinvointivaltion hedelmistä, kaikki oli hyvin. Sai tyttären jolla upeat edellytykset elämään. Tytär meni sitten sekaantumaan somaliin.. Kuuluttaisin myös omavastuuta. Vähän sama kuin jotkut naiset haluavat oikein kunnon pahan pojan, sitten ovat ihmeissään kun saavat päivittäin turpaansa.

Last edited 25 päivää sitten by MattiS
MattiS

Huomauttaisin vielä rististä tytön kaulassa. Sitten menee yksiin muslimin kanssa. Alan epäilemään vakavaa itsetuhoisuutta.

Terhomatti Hämeenkorpi

Somali”kunnia”, joo, perkele !!!

Vituttas olla joku neekeri

heh..afrikan mannet.Ei muuta kuin kilon paloiksi ja jätesäkkiin joka nekru.Vitun kuonat.Syyhypunkit on muuteskin turhia.

X

Niin, mikä kunnia? Toteuttaa jonkun satuhahmon satu oppeja jotka voi tulkata miten sattuu huvittamaan ja lähteä siltä pohjalta listimään porukkaa. Islam on pahalaatuinen syöpä joka perustuu puhtaasti rasismiin.

Maallikko

Lainoppineiden puheistan olen saanut sellaisen käsityksen ettei neekeri voi olla rasisti. Vain valkoinen voi.

+ULFBEHRT+

Eikös juuri tuo eri rotujen erilainen kohtelu ole sitä, mitä ennen on sanottu rasismiksi?

Hellsingin kaupungin rekryssäkin on kuulemma jo vuosia harjoitettu “positiivista diskriminaatiota”, “myönteistä rotusyrjintää”, siis.

<minulle on kerrottu siellä pantavan työnhakijat halutummuusjärjestykseen valotusmittarilla…

X

Jos mustat eivät ole rasisteja, miten vaativat jotain koska ovat mustia? Mielestäni on rasisti siinä vaiheessa kun vaatii jotain ihonvärin pohjalta, voi hyvin sanoa rasistiksi.

Porkkanalaatikko

Uutiskuvassa Sagalla on risti kaulassa. Ulkonäön perusteella hän ei vaikuta geeniperimältään täysin ruotsalaiselta.

Morgonposten (2 maj 2023) kertoo somalimiehen nimeksi Abdirisek Ibrahim. Mutta voihan olla, että nimiä on useampia niistä yhden ollessa Mohammed tjsp.
https://www.morgonposten.se/2023/05/02/abdirisek-ibrahim-haktad-misstanks-ha-mordat/

Qroquius KadD

Johan se leipätekstissä sanottiin suoraan että on ruotsalaisisän ja korealaisäidin tytär.

JuhoxD

Vaan kumman kotikasvatuksessa on enemmän vikaa, Mohamedamin vaiko Sagan?

Qroquius KadD

Sagan.
Sompanssi teki vain sitä mitä Afrikan kädellinen vaistojensa ja viettiensä ohjaamana tekee.

outlaw09man

Somalin kunnia, rulla peräpyyhkeitä. Koko paskasakki pika lähtö maasta, ei suomeen. linnakkeiSSa on sauna-pesutilat,alan miehet toiv hoitaa virkaa,puikula kompastelee saippuaan……voi voi paskanaamaa.
v

Last edited 26 päivää sitten by outlaw09man
A drop in the Ocean

Järkyttävä teko, yksiselitteisesti ja sillä sipuli. Emme tarvitsisi tällaisia “rikastuttajia” täällä lainkaan – ja piste.

Palaan vielä tuohon Tajun rajajuttuun aiempana. Se nimittäin järisyttää minua vielä enemmän kuin tämä, kyseinen karsea tapaus. Yksittäistapaus, “tekninen häiriö”.

Taju – palstamme isäntä – on näkijä. Hän erehtyy harvoin. Kehtaan mainita, että itsekin olen, ainakin jossain määrin. Ei ole juurikaan tarvinnut takkia käännellä – ei ainakaan niin, että saumat ratkeilisivat. 1/2

A drop in the Ocean

Ellei tämä palstamme isähahmo estä, niin aion täyttää jonain aamuyönä jonkin näistä uusimmista artikkeleista vuodatuksillani yhdestä sun toisesta ajankohtaisesta asiasta varsinkin Tonttulan (ent. Suomi) tilanteesta. Lukekoon ken tahtoo.

Näin ilmaisten ja tässä vaiheessa täältä Virosta, jossa kevät jo reippaasti keikkuen tulevi – reilusti Suomea edellä ainakin Pohjanmaahan verrattuna, joilta seuduilta olen kotoisin. Kerron myös tiivistetysti näiden maiden eroista, jotka ovat merkittäviä; yleensä eduksi tämän etelänaapurin suuntaan.

A drop in the Ocean

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4104bbd9-f010-4126-bdf2-3ec1f6f7b49d

Yksi ilonaihe Tonttulasta tuossa edellä.

Ja mainitsen, että olen eri mieltä niiden joidenkin kanssa, jotka eivät halua linkittää mitään valtamediaan. Kyllä meidän täytyy tietää, mitä siellä “voiman pimeällä puolellakin” tapahtuu.

Meidän kriitikkojen klikkauksista nuo hörhömediat eivät kuitenkaan juurikaan rikastu.

A drop in the Ocean

Mutta siis: Onlivanssin tekijättäret joutuvat näköjään verottajan hampaisiin. Oi, mikä autuus!

Miituuttien jälkeen alkoi tämä länsinaaraiden oikein itsensä tyrkyttäminen. Mutta asialla on monet kääntöpuolensa. Olen itsekin ollut Tonttulan virkamies ja tiedän, että verohallinto on yksi kovanyrkkisimmistä tahoista, mitä maasta löytyy.

Näiden takapuolensa eri puolilta vilauttajien ehkenpä älyllistä tasoa kuvaa se, että se ikävä verovelvollisuus ei ole juurikaan tullut mieleen “tienatessa” helppoa Rahaa. Hei, ihan oikeasti: kuka tosissaan maksaa noiden buustihuulien kohelluksesta!?

Suomi Finland

Ikään kuin ‘Saga Forsgren Elneborg’ olisi umpirasistisen vaihtoehtomedian oma keksintö. Google oli hipi hiljaa asiasta.

Aftonbladet? Expressen? Dagens Nyheter? Svenska Dagbladet?

Vai onko nyt niin, että asiasta ollaan hipi hiljaa, ettei lietsota sitä kaikkein tuomittavinta valkoisten rasismia erivärisiä kohtaan? Joka muuten saattaisi olla varsin järkevää, eikä edes perustuisi siihen vitun ihonväriin vaan paskaan kulttuuriin.

Porkkanalaatikko

Ainakin SR, SVT, Aftonbladet ja Expressen ovat kertoneet, mutta jättäneet pois etniset taustat. Iät kerrotaan.

Olisiko ideana pitää ruotsalaiset tietämättöminä todellisuudesta tai kenties mediat eivät henno kertoa yleisölle oleellisia tosiasioita. Jos yleisö haluamalla haluaa elää vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa, mitään tätä unelmaa rikkovaa ei kannata julkaista.

Ajatelkaapa, jos esimerkiksi jalkapallo-otteluista valtamedia kertoisi vain pelaajien iät, mutta ei pelin tulosta. Jos sitten joku kysyisi kuinka monta maalia joukkueet tekivät, niin kysyjä saisi natsifasistirasistin maineen, potkut töistä ja sakot käräjäoikeudesta.

Sagan surma oli monikulttuuria edistävän politiikan tuloksista eräs.

nikke

Kyllä minä löysin heti tietoa neidin nimellä. Mutta en kyllä häntä kutsuisi “valkoiseksi”, ennemmin kristityksi

Suomi Finland
Qroquius KadD

Ei ole valkoinen, on euraasialainen.

+ULFBEHRT+

Lukisit toki koko jutun! Tyttö mainitaan Ruåtsiin adoptoiduksi korealaiseksi.

Korealaiset ovat oman kokemukseni mukaan varsin siivoa väkeä ja pärjäävät tieteessä ja tekniikassa ‘jonkin verran’ somaleita paremmin.

Käsittämätöntä, miten tyttöressu on abdiin haksahtanut! Tyttö olisi pitänyt tuomita ajoissa zoofiliasta, niin olisi säilynyt hengissä!

Pete

Sympaattisen näköinen nappisilmä tuo Muhammed.

X

Joo, on kyllä ihana.. 😂

Boltteri

Neekeriä/arabia/afghaania nussiva nainen ottaa aina riskin. Turpaan tulee 100% varmuudella aina ja hengestäänsäkin pääsee aika suurella todennäköisyydellä. Kuitenkin aina vaan noita naisia löytyy. Tyhmä tapa kuolla. Ei näistä enää jaksa edes puolihämmästyä, sympatiaakaan ei loputtomiin jaksa viljellä. Faktat ovat tiedossa. Tilastot eivät valehtele. Oma vika, jälleen kerran.

Moonman

Eihän tuo tapaus mikään poikkeus ole, vaan tasaisin väliajoin Suomessakin matupatja pääsee hengestään, karmeimpana esimerkkinä se kun muhammed sitoi suomalaisen tytön johonkin latoon ja sytytti sen palamaan. kuka enää muistaa? varmasti tytön vanhemmat ainakin.
Kumpa kaikki muhammedit suojelisivat muslimikunniaansa siten, että pysyisivät mahdollisimman kaukana ei-muslimeista aina ja kaikissa tilanteissa.

Boltteri

Kyllä tuo oli järkyttävän paha, mutta jää kyllä niitten tapausten varjoon jossa suomalaisilta naisilta irrotettiin omissa kodeissaan päät. Nekin on nyt kätevästi unohdettu. Muslimit laittoivat kädet ylös virheen merkiksi ja hommat on sillä selvä, ei nyt viitsitä menneitä vatvoa hei kamoon…

Fatwantarkistaja

Tuli heti aamutuimaan mieleen, ettei lystillä rajaa, jos lisääntymiskyvyttömällä ajaa. Passaahan sitä mummoja nussia omaan tarpeeseen. En mene enempää henkilökohtaisuuksiin, sillä näillä ei ole päätä sanoa mulle vastaan.

Tare

Tuokin kaunis nainen olisi saanut turvallisen kodin valkoisen miehen rinnalla. Mutta kun ei, niin ei. Jännitystä pitää olla.

Frank

Valtava menetys. Kaunis nainen. Ruotsi ja koko läntinen maailma on kokenut suuren menetyksen. Somali perheineen karkotettava, jos kansalaisuus on jo annettu, se otettakoon pois ja karkotus. Hyvin nopea lentokone ja jos ei Somalia ota vastaan, tiputetaan lentokoneesta laskuvarjon kanssa. Ei kuitenkaan mitään palautusrahoja vaan takaisinperintä, eli peritään kaikki heidän omaisuus. Vaatetus ja kengät saavat jäädä jotta palautuslento on mukavampi ja laskuvarjohyppy.

X

Laskuvarjot on kyllä aika kalliita.. 🤔

Kikka Kakkonen

Tyypillistä keeneri monikulttuuria

Ville Niinistö

Monikulttuurisuus on suuri rikkaus !