Tukholman keskustassa 10 000 islamistia suuressa vihamielenosoituksessa

Tukholman keskustaan kuninkaanlinnan edustalle kokoontui päivällä noin 10 000 ääri-islamistia osoittamaan mieltään. Iskulauseina käytettiin Israelin lisäksi kaikkia muitakin yleisiä länsivihamielisiä sloganeja.

On vaikea käsittää, että vaikka ne näin avoimesti näyttävät vihamielisyytensä vääräuskoisia kohtaan, niin silti lännessä ei vieläkään ymmärretä niiden tarkoitusperiä. Vaikka ne huutavat näissä mielenilmaisuissa Israelin ja juutalaisten vastaisia iskulauseita, niin ne tarkoittavat niillä myös ei-juutalaisia, jotka ovat ihan samalla tavalla vääräuskoisia; kristittyjä, ateisteja tai vaikka kalevalaisia. Mitä pitää tapahtua, että länsi alkaa toimimaan? Pitääkö niiden oikeasti päästää väkivalta täysin vapaasti valloilleen, ennen kuin lännen väkivaltakoneisto uskoo mistä on kysymys ja alkaa toimimaan?

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Kyllä näiden tarkoitusperät ymmärretään Lännessä erinomaisen hyvin!

Tiedetään, että ne haluavat alistaa länsimiehet orjuuteen ja länsinaiset haaremihuoruuteen.
Asioista päättäville se sopii erinomaisen hyvin!
Sitä ne haluavat, ja siksi ne eivät tee tuolle yhtään mitään.
Siksi ne antavat tuon tapahtua!

Mikä tässä nyt TAAS on niin mahdotonta käsittää?

Huru-ukko

Nih. Justiinsa. Ja kuka sen määrittää, että tuo oli nimenomaan vihamielenosoitus? Vai olisiko kyseessä ilon ja reimun osoitus, että kaalifaatti on taas askeleen lähempänä kun saadaan se iso moskovitsikeijakin lähes keskellä tukholmaa????

Boltteri

Fattapengar tuusentill?? Mitänoirääkyy… Onko taas ilmaiset isot asunnot liian pieniä?

outlaw09man

Mikäli sveamamman päässä olisi Miehiä, 1 apina kerrallaan tavarajunaan ja kurssi novosibirsk, sieltä olisi mukava läpsytellä kotiinsa. Ja voi kiekua allahu FUCKBAR ym kakkaa.

Dan Wesson

Taas kerran marakatit kirkuvat aivan väärässä paikassa. Jostain syystä ne olettavat, että Ruotsilla on jotain sananvaltaa asiassa.

outlaw09man

Ruotsin ainoa virka on ottaa vastaan paskasäkkejä + käveleviä muumioita. Heja Sverige. Och Ylva.

Runtiti-pou

Miksi ette vaadi toimia Israelis etc vastaan?

se on muslimin tavoite

No miksi vaadittaisiin? Miksi ette vaadi toimia muslimien keskuudessa? Esim jatkuvan terrorismin lopettamiseksi? Miksi te ette osaa rakentaa edes toimivaa jätehuoltoa? Muusta puhumattakaan. Miksi? Minkä takia me rahoitamme teidän sotimista? Jatkuvasti. Te ette osaa elää sovussa. Te yritätte tuoda sotanne tänne. Typerien naisten myötä.

mihin katosit?

Huhuu?

yksinkertainen kysymys
  • Vastaa kysymykseen. Jos kykenet. Miksi olette täällä? Arvostelemassa meidän kulttuuria. Minkä vuoksi yritätte tuoda suomeen sitä, mikä ei toimi kotimaassanne?
Runtiti-pou

Miksi te persut kiellätte totuuden esittämisen holokaustista? Lakisääteisesti kohta on valehdeltava kauhistuttavia valheita saksalaisista ja yleensä ei-juutalaisista. Ovatko muslimit ainoa pelastus teidän tempuiltanne?

Porkkanalaatikko

Holokaustin tapahtumisen kiistämisen kriminalisoiminen saattaa olla haitallista myös juutalaisille itselleen. Jos ihmisten annettaisiin ilman rangaistuksen uhkaa esittää kysymyksiä holokaustista, niin silloin juutalaiset tietäisivät, mitä heistä ajatellaan ja mitä väitteitä heidän tulee kyetä todistamaan vääriksi.

Kieltäminen vahvistaa epäilyjä, että kielletyt ajatukset ovatkin totta.

Runtiti-pou

Totuus kestää valheeksi, mutta valhe ei kestä totuutta

Runtiti-pou

Valheen

Ilmari

Väitteen esittäjä on todistusvelvollinen. Mitä väitteitä juutalaisten tulisi todistaa vääriksi?

Dan Wesson

Tuohon “miksi olette täällä” on helppo vastaus. Suomi on Ruotsin kanssa ainoita valtioita missä toistaiseksi jaetaan discorahaa ja kansalaisuuksia löyhäkätisesti eikä vaadita mitään. Ei sellaisiin maihin ole tunkua, missä tarjolla on lähinnä majoitus ja lämmin ruoka. Lähi-idästä ja Afrikasta tulleilla ei ole länsimaiseen elämäntapaan mitään annettavaa, kuin se muslimi kulttuuri vihapuhetta kylvävine moskeijoineen, koraanikouluineen, terroristeineen ja huume/rikollisjengeineen. Ruotsissa on nähty kaikki edellä mainitut asiat, ja täällä myös jos jotain ei tehdä.

Runtiti-pou

Miksi muuten eivät saisi osoittaa mieltään? Kansanmurha kun on meneillään ja Ruotsissa persut hallituksessa

Tapio Suhonen

Sinulle ei edes rautalangasta taivuttaminen riitä. Et ymmärrä. Onko pipetillä annettu? Vai onko uskonnollinen mielesi, totuuden korvike?
Miksi siellä soditaan? Juu, huvikseen tietysti: tappaminen on kivaa.
Tämä sinun “KANSANMURHA”, ylidramatisointeineen on herkän mielesi tuote.
Sodassa syntyy ruumiita, myös naisten ja lasten. Erityisesti silloin kun nuo sinun viattomat muslimisedät TÄMÄN RÄHINÄN ALOITETTUAAN piiloutuivat naisten ja lasten joukkoon.

Huru-ukko

Ja lasten ja varsinkin naisten vaatteisiin. Eli purkkaa ja hijappia päälle niin fatimasta menee täysillä.

outlaw09man

Ja persebegga rahtaa suomeen kurkkaamatta säkin alle, onk sahattu pilu vai ibrahim knakki

Runtiti-pou

Kommenttisi on suorastaan rikollinen. Ikäänkuin ihmisjumaliksi nostamasi tyypit eivät voisi koskaan tehdä mitään väärää

outlaw09man

runtiti piu pau pou

Runtiti-pou

Mielipuolista persumölinää taas

Dan Wesson

Hamasin laskelmat menivät täysin vituiksi. Gazassa on kannatusta Hamasille, ja on todennäköistä, että siellä on ollut hiljainen kannatus myös hyökkäykselle. Taisi olla kovat harhakuvitelmat omista kyvyistä, kun terroristijärjestö haastaa täysimittaisen armeijan sotaan. Oliko järkeä? Kyllä huomaa, että IDF:n sotilaat ovat niin helvetin vihaisia, että ampuvat kaiken tuhannen paskaksi mikä vielä liikkuu tai on pystyssä. Israel sanoi tuhoavansa Hamasin, joka tarkoittaa sitä, ettei Gazassa jää kiveä kiven päälle

Shabbas goy

Suomessa myös valeoppositiopersut hallituksessa yhdessä Cuckoomuksen kanssa. Siionistit rääkyy kurkku suorana Hamas sitä Hamas tätä. Diktaattori Netanjahu lanaa Gazan kaistaleen tasaiseksi jotta jenkkisiionistit voivat tehdä sinne omat eliitti alueensa, koska jenkkilässä odottavat syytteet pedofiliasta ja rahanpesusta. Rotat jättävät uppoavan laivan.

Terhomatti Hämeenkorpi

Tuki persees !

Runtiti-pou

Persut ovat roskaväkeä

Tapio Suhonen

Mielipide se on tuokin, kyllä persuissa on varmasti monenlaisia.
Mutta! Tuo ideologisuutesi on suorastaan lapsellista urputusta: oletan että olet arhinmäkeläinen kommunisti.

Runtiti-pou

Jos natsit kelpuuttaisivat, niinolisin nazi

Huru-ukko

No ei nekään ihan mitä tahansa pohjasakkaa kelpuuta. Että ole vaan ihan rauhassa kommari!

Runtiti-pou

Kommunismi on juutalaisuutta. Neokonservatiivi persut ovat siis kommunistejs

outlaw09man

runtiti piu pau pou,hyvät yöt.

outlaw09man

ruititityy piu pau pou, aika mennä nukkumaan, ja nuku vaikka 6kk, pau pou.

Anne K##nisto

Slava Golda Meir. Slava Israel. Slava Ukraine.

Mein Gott

Slava Hitler

Boltteri

Brati Slava!

Terhomatti Hämeenkorpi

Ruotsi on menetetty maa, schade. Ei mulla muuta kuin että – jaa, Suomi on kohta myös menetetty maa.

outlaw09man

Jyväskylän suurajot ajetaan kameleilla,

X

Tai sähkiksillä. 😂

japadappaduu

Itse oon sitä mieltä että Israel ja USA ja länsimaat syyllistyy taas pahempaan kansanmurhaan mitä sanovat Ukrainassa tapahtuvan.
Mutta olen myös sitä mieltä että nää kaksi ryhmää, Israel ja palestiina pitäisi jättää ihan keskenään tappelemaan, koska he eivät tule ikinä elämään rauhassa.
Tänä päivänä ei ole väliä että mitä tekee, vaan kuka tekee.
Paavonkin pitäisi se tietää, lähes kaiken valtamedianhan omistaa Israelin miljardöörit ympäri maailmaa.

Frank

Kyllä nämä tapahtumat tulisi kieltää. Näin avoin vihaan sparraava toiminta on liikaa. Tuo ei ole mikään mielenosoitus vaan eräänlainen vihapuheen estradi, jossa tuodaan pelkoa ja luodaan suvaitsemattomuutta Ruotsiin. Mielenosoitus olisi sellainen jossa esiinnytään asiallisesti, tuodaan oma asia esille jota eri ihmisryhmien on kiva seurata kadun varressa. Tämä ei sitä ole.

Runtiti-pou

Valeoppositio persut ovat aina olleet sananvapauden vihollisia

soo soo

Ei täällä Oy finland Ab osalta tehdä mitään. Paitsi että hallituksen toimesta rasismin vastainen kuukausi. Toukokuu. Ettäs tiedätte. Ei olla sitten rasisteja.

Tokka Peveri

Täysin samaa mieltä.

Trampas

Meitsin kylilöillä kivittävät ja huutavat, että valkoiset pois alueelta. Mutta niillä on ne ihmisoikeudet, joten ei muuta kuin Goosfrabaa. Tänks tyttöhallitus.

Porkkanalaatikko

Nuo kymmenentuhatta mielenosoittajaa voisivat huutamisen sijasta lähteä Gazaan sotimaan islamin puolesta. Mieletöntä huutaa Ruotsissa, koska Ruotsilla ei ole mitään tekemistä Gazan kanssa.

Tare

Länsimaistuneita laiskoja läskiperse “islamisteja” joiden ainut huoli on diskorahojen riittävyys ja tarpeeksi tasokkaiden kuntosalien löytyminen, jossa voi peilailla itseään pullistelun lomassa.Ja kun aikaa jää kahvila hengailulta, “osoitetaan” hieman mieltäkin etteivät valkonaamat vain leikkaa sosiaalitukia pelon takia.

Runtiti-pou

Muslimit voivat vielä pelasta Suomen ja Euroopan. Israelissa on uhattu, jotta tuhoavat Eurolpan, mikäli touhu siellä alkaa kärsiä heitä. Amerikkalainen ja muut eivät ole avuksi, koska Mossad määrää. Mutta jos Venäjä hajoaa tai sisällissota ja esim Tshetshenia saisivat ydinaseita, niin olisi tässä maailmassa ydinaseita muilla kuin juutalaisilla. Tällöin olisi kauhun tasapaino eikä Eurooppaa uskallettaisiin hävittää

Tapio Suhonen

Eurolpan?? A donde esta???
Vaikka nimimerkillä kuljetkin, niin tarvitseeko noin tyhmää esittää.
Suosittelen US-blogeja.

Runtiti-pou

Tämäkin kai Mossadin ohjeistamana laadittu vihakirjoitus jsäa -kiihotus.

niisk niisk

Mitä mulkqvisti. Joko on viivat vedetty?

Abu Afak

Mikä on ääri-islamisti? Eikös nuo ole ihan muslimeita vaan?

Runtiti-pou

Ääri-islamisti on satuolento