Vantaan ampujan kiinniottotilanne – suttaamaton filmi

Ohessa sama filmi ilman pikselöintiä, joka on julkaistu myös isoissa medioissa. Vaikka filmi on suttaamaton, silti tekijästä ei voi päätellä oikeastaan yhtään mitään.

Kiinniotetulla on Adidaksen verkkarit ja valkoiset/ harmaat kengät. Lisäksi hänellä vaikuttaa olevan jonkinlainen valko/harmaa/musta takki. Oikeastaan muuta tapahtumasta ei voi päätellä.

Adidas verkkarit on niin yleinen asuste, että siitä ei voi tehdä johtopäätöksiä. Itsekin kuljen Adidaksen verkkareissa ja hupparissa pitkin kyliä.

Yritin paikallistaa kiinniottopaikkaa, mutta en löytänyt paikkaa sisäisestä gps:stäni.

 

Toinen loukkaantuneista on ilmeisesti kosovolainen tyttö, ainakin näin kertoo kosovolainen Koha-media. Koha viittaa tietoihin, joita Kosovon Tukholman suurlähetystö on saanut viranomaisilta. Kosovolaiset viranomaiset ovat yhteydessä edellee Suomen viranomaisiin.

Subscribe
Notify of
guest
56 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
joku hysteria tästäkin keksitään

No olisko joku etnisten välinen vihanpito. Huomenna yle aamussa taas on lässytystä, että meidän pitää tehdä jotain tälle mies poika suhteelle. Että isän pitää voida muuttua äidiksi. Että hän löytää sen sisäisen naiseuden, mikä on ollut piilossa. Äitinsä itkee pelossa peiton alla. Mikä minun lapseni on?! Onko hän ihminen ollenkaan?

Trampas

Tod näk, mutta …ttuunnutaan vasta aamutöllön aikaan. Öitä.

Boltteri

Ylilaudan teinihelvetti-lankojen mukaan revolverisankari on kantasuomalainen, turhaan tuosta filminpätkästä on mitään multikulttia etsiä. Tai löytää. Äidin pikku mussukka kusipää vain kilahti sitten lopullisesti.

karttakeppi

Tekijän tiedot ovat varmaankin nopeasti levinneet kaveri- ja perhepiireistä ympäriinsä.
Koska niissä ei ole ilmeisesti ketään kirjoitustaitoista, niin palstat ovat sitten turvonneet tietämättömien spekulaatioista ja epäasiallisesta läpänheitosta.

Boltteri

Oli siellä kuvakin vittumaisen näköisestä nilkistä.. Katsotaan parin päivän päästä paljonko teinit trollas tällä kertaa. Sen voi kyllä todeta että meillä on aikalailla lahjatonta nuorta väkeä netissä, vähän tekee itsekin mieli mennä pyssyllä heilumaan.

Anti-idiootti

Vai oisko kuitenkin toisinpäin niin, että palstojen luku taidottomat..

Rokadi

Toisaalta koko eilisen päivän tekijät olivat suomalaisia. Tämäkin, että ainakin yksi ei ollutkaan, tuli ilmi ulkomaisen lähteen kautta.

Sam Colt

Viranomainen kertoi, että kosovolaista lukuun ottamatta osalliset ovat Suomen
k a n s a l a i s i a. Vastaus ei kerro etnisestä taustasta mitään.

Porkkanalaatikko

Jos tuosta voi lukea rivien välistä paljonkin.

Porkkanalaatikko

Poliisin mukaan oli Suomen kansalainen. Jos tuo koodaa auki niin..,

kosovo

Ainakin toinen ammuskelussa loukkaantuneista tytöistä on kosovon albaani.

Oheessa linkki Kosovon suurlähetystön viestiin:
https://www.facebook.com/MFAKosovo/posts/pfbid033eZ2eFywH2RhP21tuGXurd67zaxNrs2Bhv24TdNKE9GTFm7dQ5rJFxW8jiBaJ5aBl

iines_tuppi

Mienköhän meni niinkuin omasta mielestään? Kannattiko tulla Suomeen ammuttavaksi?

Liberaalikonservatiivi

Äärimmäisen järkevä kommentti.

Porkkanalaatikko

Kosovolla on siis lähetystö. Tämä merkitsee, että Kosovossa on jonkinlainen järjestäytynyt yhteiskunta. Kosovolaisten tulisi palata turvalliseen Kosovoon.

Boltteri

Eli siis MUSLIMI! AHA!!!! RASISTINEN RIKOS!!!!!!!!! Valkoinen natsikakara ampui muslimilasta päähän. Nyt odotellaan arabineekerimarssia…

Pera Pervo

Mv lehti vihjaa ampujan olevan mahdollisesti ukrainalainen. Lehti pelkkää venäläistä tuubaa ja koronahörhöilyä, mutta hauska lukea välillä huumorimielellä.

Qroquius KadD

Kun UMV väittää ampujan olleen ukrainalainen, silloin hän ei takuuvarmasti ollut ukrainalainen.
Näissä tiedotteissa on örkkitakuu:
asia on täysin päinvastoin kuin väitetään.

Jippos123

UMV: ssa kilpaillaan siitä kenen kieli on syvimmällä ryssänperseessä ja loppu aika menee lähinnä suljetun psykiatrian osaston potilaiden päänsisäisten äänien ihmettelyyn.

Dan Wesson

Totta. Ryssän valehtelu ja paskanpuhuminen on jo lähes taidetta. Toisaalta se on kääntynyt jo itseään vastaan. Jossain propagandaohjelmassa taannoin nämä idiootit hehkuttivat kuinka ryssälle kuuluu koko Baltia, Suomi, Ruotsi, Puola, Alaska ja taisi siinä olla Floridakin. Kertoo kaiken oleellisen ryssän ajatusmaailmasta.

Oh100

Ei UMV väitä vaan kertoi somen (mm. Ylilaudan) väittävän.

Sherlokki suvakko

Joku vitsaili, että tekijän on nähty pakenevan kohti Ukrainan rajaa 😂🤣

Boltteri

Kas kun ei ollut Ukrainan ja USA:n kouluttama Isis-K jäsen.

japadappaduu

Turha kaikkea kääntää mamutukseen vaikka sillä iso merkitys onkin.
Todennäköisempää on silti ihan “vain” koulukiusaus ja yhden ihmisen mielenterveyden pettäminen.

Sherlokki suvakko

Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Katri Kalske sanoo Ylen A-Studiossa, että luokka, jota ammuskelu kosketti, on “ihan normaali yleisopetuksen luokka, jossa opiskelee erilaisia lapsia erilaisista taustoista. Ihan tavallinen koulu.” Kysymys kuuluu, mitennii “normaali”? Erilaisista etnisistä taustoista, oppimisvaikeuksista kärsivistä jne, ei kuulosta ihan normaalilta.

karttakeppi

Inkluusiohälinä lienee uusi “normaali” Suomen peruskouluissa.
(uusi normaali esimerkiksi Ukrainassa on sota)

Tuokin A-studio oli puolivillaista päivittelyä koska tragedian taustoista ei kerrottu juuri mitään.

Runtiti-pou

Kaikki tarkkailuluokat ja apukoulut on lakkautettu. Kaikki siis bs normaaleja, joissa Kaikki kansanryhmät ja niiden nollat sekaisin yhdessä ja helvetin isossa ryhmässä

Trampas

Nätti ja  hellä kiinniotto. Restecpa

matti m

Taas lehdissä ja tv:ssä asiantuntijat, poliisimestarit, poliitikot, ministerit ja presidentit lässyttää kuinka on tehty moniakin virheitä. Mutta siihen ei halutapuhua ja puuttua mitä ne virheet oikeasti oivat. Lisäksi ministerit lässytää kuinka asioista pitää puhua paljon ja avoimesti. Kuitenkin haluavat peitellä ja vähätellä tosiasiat loppuun asti.
Voisiko olla niin että kannattaisi miettiä uudelleen koulujen inklusiivisuushypetystä. Ja poliisikin voisi tuoda rehellisesti esiin näitä nuorisoväkivallan ja -rikollisuuden aiheuttavia juttuja.Voisi myös ohjeistaa ja opastaa koululaisia pysymään erossa kaikelaisista möykkää ja mölyä aiheuttavista apinalaumoista. Ja pysyä erossa kaikenlaisista gangsta kulttuureista ja gangsta räpeistä.

Boltteri

Eiköhän nyt tässäkin ainut virhe ollut se että lapsi sai käsiinsä aseen. Turha näitä on ylianalysoida isänsä spermanlaatua myöten.

Moonman

Luotettavassa laatumediassa kiirehdittiin kertomaan eilen, että “uhrit ja tekijä ovat suomalaisia”, -No mutta saman median mukaan kaikki suomessa asuvat ovat tasan yhtä suomalaisia, niin mitä tuollainen lause tarkoitti? Ja nyt yhtäkkiä yksi uhreista ei olekaan suomalainen vaan kosovolainen

Runtiti-pou

On kaksoiskansalaisuus ja tämä mahdollisti salailun, kunnes Kodovosta kuului kummia. Olisivatkohan uhrit kiusaajia, vai joutuivatkin sijsiskärsijöiksi?

Fatwantarkistaja

Voi olla puoliksi suomalainen.

Runtiti-pou

Kiusaamista taustalla eli murhasta epäilty oli kiusaamisen uhri. Asia on selvinnyt kuulustelussa. IS sanoo näin

Boltteri

Voin sulle kertoo että 12-vuotias tapa-kiusaaja on kova valehtelemaan, ja luulee valheellaan pääsevänsä kotiin. Sossutädin ja poliisin kuulustelu mennyt suunnilleen näin: Kiusasivatko nämä kaverit sinua? -“joo” Miksi sitten ammuit? -“No emmä tienny et ne kuolee! Mä vaan pelottelin! Saaksmä jo mennä?” Sitten Iltalehti kirjoittaa että juu-u kiusattu on ja ampujaparka ei ihan nyt ymmärrä tekojensa vakavuutta! Mistä tiedän? Minä valehtelin ihan saatanasti kaikesta paskasta jonka tein samanikäisenä pikkupaskiaisena ja helvetin usein meni ihan heittämällä läpi myös. Manipuloin vanhempia ihan satanolla. Varastin, rikoin, hakkasin ja valehtelin koko lapsuuteni ja nuoruuteni. Miksi? En osaa sanoa. Oli liian helppoa. Minua olisi pitänyt hakata, ja kunnolla.

Qroquius KadD

Tajuatko, että tuo ampuja oli sinunlaistesi uhri ja tappoi yhden sinunlaisesi saatuaan sinunlaisistasi tarpeekseen?

Boltteri

Tajuatko sinä että ampuja oli minunlaiseni joka nyt yrittää luikerrella tilanteesta valehtelemalla pois?
Et.

Last edited 3 kuukautta sitten by Boltteri
Boltteri

Tässä teoria: Ampuja siirretty kusipäisyyden takia uuteen kouluun. Uusi oppilas saa aina osakseen vittuilua, kuollut poika maksoi siitä hengellään. Sitten kusipää-ampuja on menossa vanhaan kouluunsa tappamaan lisää, matkalla uhkailee myös ampuvansa läjän vastaantulleita lapsia. Jos kyseessä olisi kiusauksen uhri niin hän olisi ampumisen jälkeen purskahtanut itkuun ja jäänyt paikalleen vapisemaan kuset housuissa. Nyt tämä murhaajapoika sitten teeskentelee kiusattua, UHRIA. Aivan kuten muslimitkin tekevät. Miten tämä ei käy kenenkään mielessä on jo hupaisaa… Uskotteko te tosissanne 12-vuotiasta kylmäveristä murhaajaa? Joka ampui TYTTÖJÄ myös! PÄÄHÄN. Ampui KOLME lasta. KOLME. Ihan aikuisten oikeesti, ton nilkin sanoilla mukamas jotain painoarvoa?

Last edited 3 kuukautta sitten by Boltteri
Boltteri
Olavi Mainio

Tietysti ampujan on oltava jotenkin hullu joka tapauksessa

Suomi Finland

Ja koulukiusaaminen taustalla.

Yhteiskunta voi nyt sitten mennä itseensä: lasten on lähestulkoon pakko mennä kouluun. Ja sama yhteiskunta ei pidä huolta siitä, että ketään ei kiusata. Asiaan panostaminen ja siis kiusatut on jätetty oman onnensa nojaan ja menetelmät kuten ns ‘kivakoulu’ tuntuvat lähinnä naurettavilta.

Kun kiusaaminen on rankkaa, niin siinä ei mitkään anteeksipyynnöt auta ja yleensä kiusattu joutuu myös pyytämään kiusaajaltaan anteeksi. Aivan käsittämätöntä paskaa.

Toivottavasti luodit menivät oikeisiin osoitteisiin, eikä kukaan kiusaamisen ulkopuolinen saanut osumaa.

On se hienoa, jos lapsella ei ole muuta keinoa kuin ampua kiusaaja.

karttakeppi

Opettajan auktoriteetin edellytyksenä oleva juridinen nojatuoli on viety pois ja hänet on jätetty seisomaan huorittelevien inklusanttien keskelle.

Meluta saa, luokalle ei jää, oppiminen on toissijaista kunhan nenä ruudussa ohjaa itsensä vaikka opintien ojaan.

Tärkein peruskoulussa nykyisin opittava taito lienee osata piirtää sateenkaaren värit oikeassa järjestyksessä.

JuhoxD

Vaikken olekaan mikään marxilainen, niin yhteiskunnalliset asiat etenee yleensä konfliktien kautta. Eli kun tällaisia tragedioita tapahtuu, niin ehkäpä alati raaistuvaan koulukiusaamis- ja -väkivaltaongelmaan aletaan etsiä toimivia keinoja. Se nyt ainakin on selvää, että jos kiusaaminen saadaan pelkällä feministisellä lässytyksellä loppumaan, niin sellainen menetelmä olisi keksitty jo ajat sitten.

Tilanne on vaikea, eikä suomalaisella koululla ole enää sitä etua, että lasten vanhemmilla olisi jonkinlainen keskusteluyhteys sekä kulttuurillinen yhteisymmärrys. Monikulttuuri on kuin Pandoran lipas, ja vain sokeat näkevät sieltä ammentuvan pelkkää rikkautta ja voimavaraa.

Suomi Finland

“Se nyt ainakin on selvää, että jos kiusaaminen saadaan pelkällä feministisellä lässytyksellä loppumaan, niin sellainen menetelmä olisi keksitty jo ajat sitten.”

Tämä oli hyvin sanottu siellä…

Suomi Finland

Koulukiusaaminen on asia, jonka selvittäminen ei oikeastaan ole hyvä jättää opettajan selvitettäväksi. Kaikki ylimääräinen työ ja turha paine on pois opettajan opetustyöstä.

Kurinpitoon ja ristiriitojen ratkomiseen pitäisi melkein olla oma erikoistunut henkilökuntansa, jos häiriökäyttäytymistä on yhtään enemmän.

Qroquius KadD

Ensimmäisenä on lopetettava sössöttäminen “kiusaamisesta” ja alettava puhua rikoksista niiden oikeilla nimillä.

Miltä kuulostaa yksinteoin tehty kunnianloukkaus, pahoinpitely, vahingonteko, ryöstö ja kiristys?
Varmaankin rikossyytteiltä.
Koulun pihalla tehtynä tuo onkin vain kiusaamista, hupsua kiusimista, pikku kiusoittelua;
uhrilla on huono huumorintaju. – Tilanne muuttuu heti, kun tuollaisten tekojen uhrina onkin opettaja.
Silloin se on rikollisuutta.

Siksi seuraava asia on laskea rikosoikeudellinen vastuuikäraja 12 vuoteen.
Silloin kouluväkivaltaan voidaan puuttua poliisin ja syyttäjän voimin ennen kuin tilanne pääsee tähän pisteeseen, jossa kouluterrorin uhri on valmis tappamaan saadakseen terrorin loppumaan.

karttakeppi

Itseohjautuvuus on kurin vastakohta, joten peruskoulujen on palattava kehityspsykologian viitoittamalle perinteiselle opintielle läksyineen, tasokursseineen ja luokalle jäämisineen.

S2-oppilaiden määrän lisääntyessä on kasvava tarve palata 1950-luvun kaltaiseen apukoulujärjestelmään.
Niissä oli sellaiset opettajat jotka ottivat puukot ja pyssytkin pois.

Last edited 3 kuukautta sitten by karttakeppi
Qroquius KadD

Yritin kommentoida tähän mutta eipä mennyt läpi.
Mistähän syystä?
Kommentti oli kuivan asiallinen.

Porkkanalaatikko

“Kun kiusaaminen on rankkaa, niin siinä ei mitkään anteeksipyynnöt auta ja yleensä kiusattu joutuu myös pyytämään kiusaajaltaan anteeksi. Aivan käsittämätöntä paskaa.”

Sama kuvio esiintyy muissakin yhteyksissä.

Muistan nähneeni muutaman vuoden takaisa videoita USA:sta, jossa valkoisten piti pyytää anteeksi mustilta orjuutta. Nyt mustat vaativat jo miljoonakorvauksia per henkilö. – Vaatimukset voisi lähettää Länsi-Afrikkaan, jossa mustat ovat pyydystäneet toisia mustia orjiksi ja eteenpäin myytäviksi.

Suomessakin lienee yritetty anteeksipyyntömielenilmauksilla lauhduttaa aggressiivisia avaruusaivokirurgeja ja uusia nokioita ikäänkuin suomalaisilla olisi heille jotain anteeksipyydettävää.

Oh100

Korjaus: sanan “yhteiskunnan” tilalle valtio.

Moni luulee että valtion pakkokoulutusmonopolilla on hyvä tarkoitus mutta oikeasti se on kaikkea muuta ja se näkyy erityisesti juuri tässä että kiusatut todellakin jätetään oman onnensa nojaan. Et voi paeta valtion pakollisesta koulutuksesta.

Valtion koulutus pitäisi ehdottomasti vapauttaa toimimaan markkinaehtoisesti tai muulla tavoin vapaaehtoisuuteen perustuen.

Porkkanalaatikko

Paikka on Siltakyläntien ja Pallomäentien risteys.
60.270093204090216, 24.985043748874467

Kuvaaja ajaa Siltakyläntietä länteen ja ehkä lopussa kääntyy Pallomäentielle.

Videon lopussa näkyy keltainen Pallomäentien suuntainen talo. Google-katunäkymässä sen paikalla on massiivinen punatiilinen rakennus, joka kuvissa näyttää käytöstä poistetulta. Ehkä entinen koulu. Homekoulu tjsp.

luke

Vaikka asia on roisi niin kiusatulla oli syy tekoonsa mitta tuli täyteen mutta mikä syy on kiusaajilla.

Meaghan Trantow

Wow superb blog layout How long have you been blogging for you make blogging look easy The overall look of your site is magnificent as well as the content

Puoli-kreikkalainen

Vielä eilen jonkun lapsen äiti oli todennut, että ampuja tiedettiin häiriköijänä.

Tänään ensimmäisenä Yle uutisoi, että koulukiusattu, vaikka poliisi vielä tutki motiivia.

Kovin on suuri kengännumero, joten tuskin kaikista heiveröisin kuutosluokkalainen.

Tottakai se vetoaa joka tapauksessa kiusatuksi tulleeksi. Sillä saa empatiaa ja näköjään jopa hyväksyvää oikeutusta teolleen.

Ja eivätkö ne kaksi tyttöä ainakin olleet satunnaisesti valikoituja vielä eilen, kun ammattilaiset tekivät tapahtuneesta johtopäätöksiä.

Koulukiusaaminen on vakava asia, mutta mielestäni tässä keississä vienyt huolestuttavan paljon huomiota itse ampujan mielisairaasta toiminnasta.

Puoli-kreikkalainen

Kaveri on siis sanonut syyksi kiusaamisen ja kaiken tämän hetkisen tiedon valossa poliisilla ei ole edes näyttöä, oliko henkistä vai fyysistä ts. oliko sitä kiusaamista ollenkaan.

Suomalaisen täytyy kyllä olla yks helvetin tyhmä joukkoeläin ja hyödyllinen idiootti, joka lukee uutisista enintään otsikot ja kailottaa suu vaahdossa, sitä mitä ei oikeasti tiedä.

Screenshot_20240404_010356
trackback

… [Trackback]

[…] Read More Infos here: pt-media.org/2024/04/02/vantaan-ampujan-kiinniottotilanne-suttaamaton-filmi/ […]