Huhut koraaninpolttaja Salwan Momikan taposta osoittautuivat vain huhuiksi

Liikkeellä oli jonkinlaisia huhuja, että koraaninpolttaja Salwan Momika olisi otettu päiviltä. Huhu osoittautui vääräksi, sillä Momika oli läpsytellyt Norjaan hakemaan turvapaikkaa, mutta Norja aikoo palauttaa Momikan Ruotsiin.

Siellä täällä oli siis liikkeellä viime aikoina huhuja, että Salwan Momika olisi lähtenyt paratiisiin eli toisin sanoen tapettu. Asia oli maailmalla melko seurattu tapahtuma ja siitä kirjoitti jopa India Today. Huhu oli kuitenkin vain huhu. Momikan oleskelulupa Ruotsissa evättiin viime syksynä ja ukolla oli 14. huhtikuuhun aikaa oleskella Ruotsissa. Sen jälkeen olisi tiedossa karkotus.

Momika oli hiipinyt lopputalven lumilla Norjaan Osloon, josta haki turvapaikkaa. Asiaa ei kuitenkaan otettu Norjassa käsittelyyn ja Oslon käräjäoikeuden päätöksellä Momika tullaan kuskaamaan mahdollisimman nopeasti takaisin Ruotsiin.

Momikan medianäkyvyys tipahti melko nollaan sen jälkeen kun Ruotsin uskottiin liittyvän Natoon. Vaikka mitään henkilösuhteita ei pysty todistamaan, niin Ruotsin islamilaisella puolueella oli jotakin tekemistä näiden koraanin polttojen kanssa. Luultavasti ne eivät olleet liitoksissa Ruotsin Nato-jäsenyyteen vaan kyse oli Ruotsiin kohdistuvasta islamilaisesta mustamaalauskampanjasta, joka on jatkunut jo muutaman vuoden.

Koraaninpoltoilla islamilainen puolue pyrki toisin sanoen näyttämään islamilaiselle maailmalle kuinka Ruotsi on islam-vihamielinen maa.

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Olipa hoopo kun ei tullut vonkaamaan asyylia Suomesta.
Tännehän saavat kaikki tulla ja kaikki jäädä.

Trampas

ei mitään

Last edited 1 kuukausi sitten by Trampas
Tare

Tuohan saisi Suomesta välittömästi turvapaikan jo syntyperänsä perusteella, muu ei merkitse mitään.

outlaw09man

Se oli silloin, kun luudalla lentelevä hutiläjä olevinaan hoiti virkaa ja Turvapaikka menee AIVAN KAIKEN EDELLE. Jessus, mikä hönö, vihreä kaapu + korvat tunkee salaattia ja koiranputkea.

Qroquius KadD

Niin kun tunkiskin sen korvat koiranputkee, mutta kun elossa toi vaan keikkuu ja niin pirusti pahojaan tekee.

A drop in the Ocean

Tämä on SOKU.

On vain tyyppejä, joita ei pitäisi lainkaan olla Tonttula-Suomessa. Niin se menee.

Joudun sinne Suomistaniin täältä Virosta pakosta menemään nyt taas kuukausien kuluttua työn merkeissä, mutta en haluaisi – ei, iiiik! – minua jänistää. Anteeksi.

Voisin ottaa muutaman videon tuolta matkalta, mikäli te – arvoisa lukijakunta – niin tahtoisitte. Ehkä epäonnistuneita, ehkä paremminkin onnistuneita otoksia.

Tehdäänpä näin: mikäli tähän juttuun on tullut ke 10.4. mennessä vähintään 15 peukkua, niin laitan tuolta reissulta kuvamateriaalia. Siis reaalikamaa.

Tokikin jos Taju ne ottaa haltuunsa ja julkaisee formaatillaan, joka osuu silmiinne.

Aika hauskakin koe. Hulvatonta! Saa nähdä miten menee – olen tosissani.

A drop in the Ocean

Ja, älkää viitsikö! Kertokaa te, älykkäät ihmiset. Minua on ennenkin pidetty naisena, vaikka olenkin mies. Enkä mikään tahallinen transsumies. Tytöt tosin ovat kyllä tykänneet pitkistä hiuksistani, ripsistäni ja jotenkin oudoista naismaisista piirteistäni.

“Sedät” tykkäsivät jo teini-iässäni; isäni ei välittänyt, äitini otti huumorilla, siskoni ei ollut moksiskaan, bodari-isoveljeni oli vihainen: te miehet ette osoita tuollaista avointa seksuaalisuutta ja jopa halua pikkuveljeäni kohtaan.

Niin, että tällaistakin sitä on koettu. En ole tilannut ja pyytänyt tätä.

Olisi tilaa monellekin fantasialle. Jossakin kapakissa yhtäkkiä joku miekkonen on tullut esittämään avointa halua, kun homppelivaistot lienevät virinneet. Olen pitänyt näitä juttuja asioina, jotka pitää torjua.

Eilen 1/2

A drop in the Ocean

2/2 …viimeksi peräti virolainen tohtori (naisgynekologi) sanoi ensin, että kumpi teistä on se nainen, minä vai puolisoni.

Mietin näistä, tosin aika harvoista, seikoista, että ei mitä helesinkiä!!

Minäkin voisin tosin uhriutua – minua on seksuaalisesti ahdisteltu sekä naisten että miesten taholta. Mutta luuletteko, että saisin vähäisintäkään sympatiaa?

No, en todellakaan! Olen liian valkoinen, konservatiivinen, heteronormatiivinen, protestanttinen, matalalla äänellä puhuva, lihaa syövä eurooppalainen MIES.

Joo, ei sitä noilla meriiteillä sopivaan uhriluokkaan pääse. On ollut tosin kivaa, että melko usein tytöt ovat tykänneet – varsinkin vaaleat typykät. Näillä mennään.

A drop in the Ocean

Toki on selvää, että on vapaan demokratian ja liberaalin ihmiskäsityksen (ole sinä sitä mieltä, minä olen tätä, mutta tullaan kuitenkin toimeen, jne,) vastaista, että kun porukat ovat liian kaukaa ja aivan eri arvomaailmasta, että eihän siitä loppujen lopuksi mitään tule. Ei nyt eikä koskaan, milloinkaan, ikinä…

A drop in the Ocean

Ja vielä yksi: ehkä vakavin viesti. On äärimmäisen naurettavaa, paitsi kuolemanvakavaa, että tänne ollaan haalittu uskonto-kulttuuri, jonka jokin pyhän kirjan ns. häpäisy johtaa jopa välittömään kadulla tehtävään pahoinpitelyyn, jopa hengen menetykseen. Siis, sanokaa joku, ettei tämä voi olla totta.

A drop in the Ocean

Ja lopuksi: kertokaa te jotkut viisaammat, että ihan oikeasti – kuka ja mikä on tilannut tämän kaiken länsimaihin? Miksi meidän kehitysmaalaistetaan.

Tulee uudelleen jo voitetut tropiikin taudit, syyhyt, jne, on ongelmallista olla kristitty tai ateistikaan, huumori kuolee, jokaista sanaansa tai mielipidettään saa varoa, tutkitustikin sukupuolten eroavaisuus noin niin kuin aatteellisesti lisääntyy (me miehet konservatiivistymme, naiset liberaalistuvat) ja mm. valtamediahan on yhtä inhottavaa ihmisruumiin ja -sielun likaista kaivelua täynnä ihan itsetarkoituksellisesti. Anteeksi, naiset saivat vallan, odotin parempaa, petyin.

setä Taikaseinä

Eräitä mahdollisia osasyitä:

  • naisistuneisiin päättäjiin sementoitu vääristynyt hoivavietti
  • arabimaiden öljyrahalla voideltu “lähetystyö”
  • autoritaaristen maiden rahoittama länsimaiden sabotointi
  • unelma halpatyövoimasta
  • mokuttajien oman hyvinvoinnin vääristämä maailmankuva
  • jne.
A drop in the Ocean

Tyylikäs vastaus – kiitos.

mariD

Sait 18 yläpeukkua juttuusi hyvissä ajoin ennen 10.04 asettamaasi määrärajaa, eli 3 enemmän. Olisiko nyt aika alkaa kaivelemaan sitä videokameraa jotta saamme nähdä mitä näillä reissuillasi oikein tapahtuu ;))

Jos ei Paavo ole halukas julkaisemaan videomateriaalia, niin ainahan voit ladata ne vaikka Boxin pilvipalvelun ilmaisversioon (max 10GB), ja sieltä jakaa linkin kaikille niille jotka haluaa katsella. Itselläni on useampi Box pilvipalvelu ilmaisversioina. Ne linkit ovat viikon voimassa joten ei muuta kun sanoista tekoihin. Jään mielenkiinnolla odottamaan!

Hmm

Tuon listan perusteella, sun kannattaa kommentoida enemmänkin, niin tänne kuin muuallekin,.

japadappaduu

Millon Suomi palauttaa ne yli 30 000 Ruotsin valtion Suomeen kuskaamaa juhlapaikanhakijaa?
Kun venäjältä tulee 100 ihmistä niin nousee kauhea haloo “hybridivaikuttamisesta” hallituskin on aivan paniikissa. Mutta sen sijaan Ruotsi saa tunkea tänne kaikki lähi-itäläiset ja täällä varusmiehet määrätään kantamaan tulijoiden laukkuja.

A drop in the Ocean

Näyttää siltä, että tämä leikkiturvapaikkasirkus sisältää kaikkea muuta kuin järkeä ja johdonmukaisuutta.

mariD

Järki ja turvapaikkapolitiikka ne eivät ole koskaan kulkeneet käsi kädessä. Senhän me toki kaikki tiesimmekin. Ne jotka vielä suurinpiirtein käyvät kaikilla pytyillä ja varoittelevat näistä asioista, tuomitaan eternaaliseen rasismin kurimukseen josta ulospääsyä ei ole sillä nimeään ei voi enää puhdistaa jos olet kerran rasistileiman saanut.

Qroquius KadD

Ei se ollut Ruotsi joka ne tänne tunki vaan Bryssel.
Asiasta oli sovittu jo huhtikuussa 2015, eli puoli vuotta ennen invaasiota, kun sisäministeriö tiedusteli Migrin kautta Kuntaliitolta sijoituspaikkoja 80 000 turvapaikanhakijalle.

Se oli Suomelle varattu osuus tässä Eeuun väestönvaihto-operaatiossa.
80 000.
Niiden tulosta tiedettiin puoli vuotta aiemmin.

Minä olen kertonut tämän täällä vaikka kuinka monta kertaa, mutta kun ei vaan mene kaaliin.
Täällä vaan luullaan, että Ruotsihan ne tänne toi.

japadappaduu

Kyllä se oli nimenomaan Ruotsi joka ne “17-vuotiaat” meille lähetti.
Mutta jos halutaan enempi etsiä syyllistä, niin syylliseksi löytyy Timo Soini.
Soini ulkoministerinä kävi noin 2 kuukautta ennen suurinta matuvyöryä Ruotsissa.
Ennen sitä Soinista kirjotettiin pelkästään negatiivisesti Ruotsin mediassa, ja sen vierailun jälkeen ääni muuttui täysin.

Qroquius KadD

Tulivat Ruotsin kautta Brysselin lähettäminä vaihtamaan Euroopan väestöä.
Tulivat Euroopan halki kunnes Unkari ja kumppanit saivat tarpeekseen.
Siitä alkoi Bryssän sammumaton viha Unkaria kohtaan.

Suomeen piti tuoda 80 000 Ruotsin kautta.
Ruotsi oli kauttakulkumaa kuten Unkari.
Unkari löi ovet kiinni.
Ruotsi ei.
Määrä jäi 32 500 maahantunkeutujaan.
Tarkoitus oli ulla kaksi ja puoli kertaa enemmän-.

Brysselistä johdettuna operaationa.
kauttakulkumaana Suomeen Ruotsi.

japadappaduu

Joo olet oikeassa siinä että EU/Bryssel on syyllinen.
Mutta kyllä pahimpia syyllisiä on silti meidän oman maanpetturuuteen syyllistyneet poliitikot.
Suomen hallitus pystyisi ulkmomaiden vaatimuksille milloin vain sanomaan että ei käy! Onko ne koskaan niin sanonut?

Qroquius KadD

Suomalaiset olivat noin 700 vuotta Ruotsin kuninkaiden nöyrimpiä alamaisia.
Sitten ne olivat toistasataa vuotta Moskovian tsaarien nöyrimpiä alamaisia.
Sitten tuli outo interregnum, jonka jälkeen suomalaiset olivat vajaa puolisataa vuotta neuvosto-Moskovian nöyrimpiä alamaisia.
Menetettyään sen niistä tuli Bryssän nöyrimpiä alamaisia, jotka kilpailevat keskenään kuka kuuliaisimmin täyttää herransa käskyt.

Niillä käskyillä rakennetaan Euroopan Neuvostoliittoa, eikä se onnistu ilman väestönvaihtoa tuhoamaan eurooppalaiset kansat eurabiafrikkalaiseksi sekasotkuroduksi.

outlaw09man

No,soinin mätisäkki on yhtä luotettava, kuin on näköinen, kauppias, joka myy hyvin juoksevia kelloja, varsingin ne mallit missä edell omistaja juoksee tuimana perässä.

japadappaduu

Se palauttaminenkaan ei muuten riittäisi.
2015 tulleet loiset on tappanut useita suomalaisia, onko yksikään poliitikko ottanut vastuuta? “ne on väkivallan kokijoita ei sen tekijöitä”
Polussa 12 ählämiä raiskasi 12-vuotiasta tyttöä vuoden verran. Ottiko yksikään poliitikko vastuuta?

outlaw09man

Niinpä, se oli se Vorssan valopääakka, joka aukaisi kitansa, oliko joku Lässönen, Lässynen ja URPO “tuimana” , pakoLOISIA ei saa epäillä mistään sekä JIHAD sippilä, kun suora tv-lähetys, Kameli fahad firas lurautti SUURKUSET suomen pm JIHAD S. silmille, olen 17v ja voin todistaa sen. Pate, sulla kun hyvää materiaalia ämpäritolkulla, sieltä jos-kun keräisi helmiä eli AASIen möläytyksiä, välitön best seller ja väki lukisi vatsojaan pidellen, mitä kaikkea potaskaa suomen Teräväpää, JALLITUS, on suistaan päästellyt vuosien aikana. Tai vaikka viikon 5 viisautta esim. Ehdotus,it s up 2 you. Ja kaikkea hyvää sinne.

outlaw09man

Ja, milloin suomen-urpon pataljoona ottaa Åland CCCP-aseman haltuun, POTKII tehtaankadulta karvahatut piikkilangan heidän puolelle, kaikki neuvosto-omistukset mökistä kanoottiin suomelle. Kuinka paljon RYSSÄ on ominut suomi-länsi kuvioita CCC+P alueilla ja mitä suomen mummulauma on tehnyt vastavuoroisesti ? Marinoidun sillin & hutiläjän & beggan “toimet” olivat alle alarajan, no rahtasihan B nivaskan käveleviä paskasäkkejä pölhölään-siinäkin kuviossa kieroilu+kusetus. Nyt on URPOlla aika näyttää, onko hän vähemmän MUMMU kuin ed HARAKAT ja osaako panna HÖSSELIKSI sekä pitää rajan 24h KIINNI. Ja Tuppura kävelytehtaalle.

outlaw09man

Mitä ihmettä, valehtelevatko MUSULMAANIT, rauhan uskonnon edustajat.

mariD

Ei voi olla totta! Eihän syvästi uskossa oleva ihminen saa valehdella missään tapauksessa. Vähän jo alkaa epäilyttämään, että tekeeköhän nämä vielä jotain muutakin pahaa?

outlaw09man

….Kaikki paha on sandal-yöpaitaväelle sitä arjen juhlaa…ja tilapäiset valheet suorastaan suotavia, kun kerran iso ajaTOLLO on kirjaan ne piirtänyt.

mariD

Minä tässä vähän yritin olla sarkastinen. Tosiasiassa läpsyttäjät / yöpukukansa on kaikkein pahin mahdollinen turvallisuusuhka Euroopassa ja paljon muuallakin. Olemme saaneet riittävästi todisteita, siis toisin sanoen näyttöjä siitä ettei heidän paikkansa ole Euroopassa eikä missään muuallakaan sivistyneiden kansakuntien joukossa.

outlaw09man

Jep, vuohiväki kuuluu sinne, missä vuohet elävät ja siellä on lääniä kiekua allahua ja pörrätä lentävillä matoilla, kukaan ei välitä-valita.Mutta, kunhan pysyvät poissa Ihmisten ilmoilta.

RullatonHuuli

Kovas jäbä tuo Salwan. Niin kova etteivät uskalla siihen karvaisin rantein langeta.