Ruotsissa kantaväestö vaihtuu, mutta niin vaihtuvat myös maahanmuuttajaryhmät

Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa selvemmäksi kuvaksi.
Väestön vaihtumisesta on puhuttu viime aikoina taas paljon. Otin lyhyen katsauksen Ruotsin etnisiin ryhmiin ja havainto oli se, että myös etniset vähemmistöt vaihtuvat. Ja vieläpä melko radikaalia vauhtia.

Taulukkoon on otettu ulkomailla syntyneet henkilöt, jotka ovat muuttaneet Ruotsiin. Aikajana alkaa vuodesta 2010. Taulukkoa luetaan siten, että esimerkiksi vuonna 2010 syyrialaisia maahanmuuttajia 20 758, seuraavana vuonna heitä oli muuttanut 1 599 henkilöä lisää eli vuoden 2011 saldo oli 22 357 syyrialaista.

Kun vuonna 2010 suomalaiset olivat vielä selvästi suurin maahanmuuttajaryhmä (169 521) ja syyrialaiset siis vain reilu 20 tuhatta henkeä, niin tilanne on kääntynyt reilussa 10 vuodessa aivan päälaelleen. Syyrialaisia on tullut maahan aivan räjähdysmäinen määrä. Sama koskee eritrealaisia ja somalialaisia, joiden määrä on tuplaantunut.

VÄLIHUOMAUTUS: Luvut ovat siis vain maahan tulleiden henkilöiden määriä, eikä niihin ole laskettu mukaan ns. toisen polven maahanmuuttajia. Esimerkiksi suomalaisia olisi toisen polven maahanmuuttajamääritelmän mukaan erään laskelman mukaan +  – 750 000 henkeä.

Joitakin huomioita: Suomalaisten määrän väheneminen selittyy sillä, että Ruotsi ei ole enää kovin seksikäs maahanmuuttomaa suomalaisten näkökulmasta, toisaalta Ruotsissa jo asuvat suomalaiset ovat melko iäkästä porukkaa. Sama koskee Balkanin maita. Entisen Jugoslavian alueelta on pysynyt suurin piirtein samassa ja Jugoslavian sotien jälkeen maahanmuutto Ruotsiin ei ole ollut enää kovin haluttua.

Sen sijaan Syyriassa Ruotsi nähdään kultamaana, kuten afgaaneille, somaleille ja eritreaanoille.

Johtopäätös: Ruotsi vaihtaa epäpätevät suomalaiset maahanmuuttajat kyvykkäisiin, korkeasti koulutettuihin ja motivoituneisiin muslimeihin.

Tässä vielä maahanmuuttajien määrä saman kaavan mukaan kuin yllä vuosien 2010-2023 aikana. 13 vuodessa Ruotsiin tuli tulijoita tuli vajaa 800 000 eli Helsingin + Kuopion verran tulijoita.

Koko tilastoa voi katsella täältä.

 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
outlaw09man

Niinpä, siellä Casper o Jesper alkaa tuntemaan olonsa jossain vaiheessa ulkopuolisiksi. Sääli, ei ole enää olemassa vanhaa ruotsia.

Sherlokki suvakko

Olen viimeaikoina katellu vanhoja ruottalaisia leffoja, myös saariston ja melukylän lapset sarjoja, niin ei voi kun huokailla. Mistähän se muuten johtuu, että Svt niitä pyörittää kanavallaan nykyään, taitaa olla haiku menneisyyteen…. Jotenkin ne liippaa läheltä omaakin lapsuutta. Peppi pitkätossu on niin ja näin, taisi olla Ruotsin ensimmäisiä suvakkeja.

Qroquius KadD

Liekö ruotsinkielisillä herännyt pikkuhijaa ajatusta, ettei ehkä kannatakaan rummuttaa täysillä islamisaatiota, koska se jyrää myös heidät;
voisikin olla parempi yrittää muistuttaa, ettei Pohjoismaiden nykymeno todellakaan ole mitään ikiaikaista perinnettä, vaan päinvastoin sen perinteen määrätietoista tuhoamista.

Dan Wesson

Ulkomaalaisten osuus 40% marakattijohdannaisten ongelmien osuus 1000%. Hämmentävää, kuinka tehokkaasti ja nopeasti ruotsalaista yhteiskuntaa romutetaan.

Siperian oppilas

Suomella on itäisten metsien lumien sulettua mainio tilaisuus ottaa Ruotsia kiinni kasvattamalla dominoivan joutoväestönsä määrää haavoittavassa asemassa olevilla yksittäistapauksilla.

jorma

Johtopäätös oli aivan oikein. Tosin vain niiden mielissä, jotka asuvat erillään kehareista ja haluavat moraaliposeeeata “hyvinä” ihmisinä.

outlaw09man

Hyvin on persereikävaltiot edustettuina, irak, iran, puikulapäät, afgaaniApinat, eritrean sävynahat, turkin turakaiset ja muukin työntekoa kavahtava kansanryhmä, Mitä mieltä on Svenska Kungen, kun kaduilla ja kylillä notkuu vain kumiluista paskasakkia ja kukaan ei omista herätyskelloa, jonka äänen tarkoitus on kertoa, töihin lähtö. Onkohan kukaan koskaan kl 05.00 – 07.00 kuullut herätyskellon pärinää Kultahammasalueilla Tensta-Rinkeby, Alby-Fittja ???

Qroquius KadD

Kalle Kustaan mielipiteillä ei ole mitään merkitystä, koska hänellä ei ole edes oikeutta ottaa politiikkana kantaa.

outlaw09man

Mutta tykkää popsia kokosbollar o litkiä löfbergs lila.

Moonman

Ja höpöhöpö, Tulijat ovat ahkeria ja innovatiivisia! Kokaiinikauppa-yms. Mafia toiminta, parturit ja raiskaajataxit, sekä pimeät kioskit ja kebabbilat jne. Rahoista ei toki päädy juuri mitään verokassaan. Verot revitään vain suomalaisren ja ruotsalaisten muurahais-kansalaisten selkänahasta

Tare

Sadan vuoden päästä ainakin suomessa asuu aitoja alkuperäisiä SUOMALAISIA maaseudulla, jonne kaupunkilaisilla ei ole asiaa kuin ison rahatukon kanssa. Nääs se matkailu maksaa. Muuten voi tulla vaikeuksia palveluiden kannalta. Sähkö on aivan vitun kallista sähköautoihin.

Tare

Ja vielä, he eivät ole sisäsiittoisia vuoristolaisia, vaan heillä on naiset kuumista maista. Tulee uusi rotu. Netin ansiosta.

Unduva

Onko laitonta perustaa reservaatti Suomeen? Jos vaikka varsinais-suomi aidattaisiin ja julistettaisiin muslimivapaaksi vyöhykkeeksi. Vähemmistönä omassa maassaan. Esim somppuja on 10 000 000 mutta tänne muuttaessaan ovät vähemmistönä kaikkine etuineen.

Qroquius KadD

On laitonta.
Sellaisesta voi päättää vain eduskunta.

Terhomatti Hämeenkorpi

Hyvää yötä, Ruotsi – lepää rauhassa !!!

Qroquius KadD

Mutta kun se ei lepää.
Se reutoo edelleen kuolinkouristuksissaan, ja kuoltuaan se levittää kaikki syöpäkasvaimensa ympäriinsä.
Suurin osa päätyy tänne.

Dan Wesson

Ruotsin vastaiselle rajalle on rakennettava sähköaita parin vuosikymmenen kuluessa. Muuten ne jyrää meitin.

Qroquius KadD

Ruotsin vastaisesta rajasta kulkee suurin osa Pohjanlahdessa.
Se on hieman vaikeampi sulkea.

seant

Suomen ja muiden eu-maiden tulevaisuus paitsi Unkarin ja muutamat entisen itäblokin maat, joihin ei pienten apujen takia he ei mene. Tulee seuraamaan täysin Etelä-Afrikan valkoisten kohtaloa. Mutta siellä valkoiset ovat perustaneet tällä hetkellä pienen omavaraisen Orania alueen, jossa mustilla ei ole asiaa mihinkään töihin. Alueen lähtökohta on, että ihmiset voi viettää aikaa ilman pelkoa ryöstömurhista.
Wikipediasta voi lukea lisää
Voi vain kuvitella minkälainen kohtalo nyt syntyvillä suomalaisilla jo 50 vuoden päästä, jonka on järjestänyt 80-90-luvun syntynyt porukka.

Qroquius KadD

Orania on mielenkiintoinen konsepti, joskin kovin pieni;
alle 3 000 asukkaan kaupunkiyhteisö.

Vaan jospa he saisivat tehtyä valmiiksi tavoitteensa Volkstaatin, niin kenties se voisi hyväksyä suomalaisia siirtolaisia, joiden on pakko muuttaa omasta maastaan elleivät halua muslimien dhimmeiksi ja haaremihuoriksi.

Qroquius KadD

Tästä ei nyt käynyt aivan tarkoin ilmi ketkä eivät mene pienten apujen Visegrád-maihin.
Muslimeilla on hyvä syy olla menemättä niihin siksi, ettei siellä katsella sellaista perseilyä kuin Pohjoismaissa.

Orania on mielenkiintoinen konsepti, joskin kovin pieni;
alle 3 000 asukkaan kaupunkiyhteisö.
Vaan jospa he saisivat tehtyä valmiiksi tavoitteensa Volkstaatin, niin kenties se voisi hyväksyä suomalaisia siirtolaisia, joiden on pakko muuttaa omasta maastaan elleivät halua muslimien dhimmeiksi ja haaremihuoriksi.

Qroquius KadD

Pitikö nyt tämän tulla tuplana, kun alusta ei hyväksynyt korjailua.
Kyllä on ikävä Disqussia!!

japadappaduu

Isän puolen veljet muutti kaikki aikanaan Göteboriin. Kaikki tekivät töitä ja tienasivat hyvin oli omakotitalot ja mersut jne.
Kävi sitten semmonen että mamut ensin raiskasi serkkutytön ja serkkupojan sitten ampui kuoliaaksi lähi-itäläiset. Joskus kadehdin nuorena että miksi mun isä ei muuttanut Ruotsiin. En kyllä kadehdi enää.

Heikki

Minä tunnen 2 perhettä jotka lähtivät sieltä Suomeen karkuun,toinen tuli tänne mun pajkkakunnalle,kun olivat ensin selvittäneet et pitää olla mamuvapaa alue.Nythän sieltä karkaa jo kulmahousuporukatkin.

Porkkanalaatikko

Kantaväestön osuus Ruotsin väestöstä pienenee. Myös heidän lukumääränsä vähenee.

Kantaväestöä ei voi vaihtaa. Sen voi vain tuhota. Kantaväestön tilalle tullut väestö ei ole kantaväestöä.