Mies luuli kännissä uussuomalaista miestä naiseksi – joka sitten raiskasi miehen

Harvalleppa on käynyt edes 30 ison tuopin jälkeen sellaista erehdystä, että luulisi miestä naiseksi. Tällainen erhe kuitenkin kävi muuan miehelle ja joutui sitä myöten uussuomalaisen raiskaamaksi.

1990 syntyneen Muhammad Yusri Bin Jaafarin puntissa pullotti ja huolella viime vuoden marraskuussa. Jaafari oli liikkeellä Helsingin yöelämässä ja kuppia tuli otettua suomalaiskansalliseen tapaan. Vaikka puntissa pullotti, niin Jaafaria myös tytötti. Hän oli näetsen pukeutunut nätteihin naisten vaatteisiin ja äkkiseltään pikku kännissä ulkopuolinen saattoi kuvitella, että siinähän on nainen.

Jossain vaiheessa iltaa Jaafari tutustui toiseen mieheen, eli tulevaan uhriinsa. Mies oli itsekin melkoisen humalassa ja luuli, että Jaafari tosiaan oli nainen. Baarisuhde syveni ja päätettiin lähteä Jaafarin kämpille jatkoille. Uhrilla oli kuvitelma, että nyt saattaisi irrota tummaa pinppiä.

Ei irronnut pinperoa, vaan joutui itse pinperoksi. Nimittäin vasta kämpillä uhri hoksasi, että lämpimän tortun sijasta Jaafarin jalkovälissä oli jäykkää tavaraa, paksua mustaa makkaraa.

Tässä vaiheessa mies kieltäytyi seksistä, hän ei ollut niitä miehiä. Jaafarilla oli kiima kuitenkin jo 100 prossan pinnassa eikä siinä tilanteessa enää vedetä lerssiä takaisin housuun. Jaafari yritti raiskata miehen suullisesti ja takapuolisesti. Takaoven kautta ei kuitenkaan päästy sisään.

Mies onnistui kuitenkin poistumaan asunnolta. Lähtiessään Jaafari yritti vielä kiristää muutaman euron rahaa mieheltä.

Jaafari kiisti kaiken ja väitti, että ei siinä humalatilassa olisi saanut mustaa makkaraa jäykistymään. Oikeus kuitenkin uskoi uhria ja lätkäisikin näin Jaafarille 2 vuotta 4 kk vankeutta ja pienet korvaukset uhrille.

 

Subscribe
Notify of
guest
97 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kuhilas

Märta Tikkanen:Miestä ei voi raiskata? Naiselta se taitaa sittenkin onnistua! Tosin ei ihan sinne asti

posliinimestari Cöccö

Taas veriteko Vantaalla (iltalehti.fi)

Tätä vauhtia (ja nykyisten pykälien erityisessä suojeluksessa) saattaa orastella jonkinlainen “Vantaan verikesä 2024”

Boltteri

Kävi muslimihomotus! Ainoastaan vastaanottaja on homo!

Boltteri

Luulisi muuten että olisi hennon muslimineitimiehen kovin vaikeaa saada tyrkättyä käyrän kikkelinsä kovasti ja väkivaltaisesti vastustavan raavaan suomalaismiehen perseeseen. Siinä joutuisi painimaan ja tappelemaan helpostikin semmoiset 18-19 tuntia. Mutta jotenkin oudosti tämä muslimihomo siinä onnistui, ja helposti…

Qroquius KadD

Ehkei suomimies ollutkaan kovin raavas, vaan sellainen linnunpoikasen näköinen nörtti.

X

🤢😵

poliisimestari Sisupastilli

Poliisi: Vantaalta löytynyt rynnäkkökivääreitä – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Ihmisten vapaa liikkuvuus levittää gangstat kaikkialle.
Pääomien vapaa liikkuvuus keskittää rikkaat turvasatamiin.

Tavallinen veronmaksaja kurkistelee verhojen raosta kun kadulla sattuu.

X

🤔

Suomi Finland

“Harvalleppa on käynyt edes 30 ison tuopin jälkeen käynyt sellaista erehdystä, että luulisi miestä naiseksi.”
Naulan kantaan. Itse olisin luullut olevani pikemminkin eläintarhassa kuin diskossa, jos olisin nähnyt jonkun Jaafarin liihottavan baarissa naiseksi pukeutuneena.

Hyi helvetti.

mariD

30 isoa tuoppia à 0.5 litraa, in total 15 litraa. Äkkiä laskettuna 45 kolmasosan litran tölkkiä. Ei aikuinen ihminen pysty tuollaista määrää juomaan ellei sitten satu olemaan alan ammattilainen joka herää juomalla pullon Koskenkorvaa. Jos pystyt tuollaisen määrän olutta juomaan, sanotaanko nyt neljässä – viidessä tunnissa, minä voin maksaa ne kaljat.

mariD

Eli 14 litraa 5,2% olutta. No mutta sinullahan onkin maksa titaanista. Mikä piru on tuo suojakänni? Moista termiä koskaan ole kuullutkaan. Aikamoinen olutsieppo olet.

Mites muuten kun nyt paljon mainostetaan alkoholittomia oluita ja niitä on täälläkin kaupassa vaikka mitä lajia. Piruuttani ostin kerran yhden ja se maistui aivan ruosteelta, oli pakko kaataa sadevesikaivoon.

Kerran taas Belgiassa ostin puolen litran pulikan vadelmaolutta, oli pakko päästä maistamaan. Enpäs huomannut tsekata etikettiä! Mentiin pikku puistoon ja join reilun kaulallisen kun se kihahti jo hattuun. Silloin älysin katsoa etikettiä, ja piru vie sehän oli liki seitsemän prosenttista. Enhän minä puolen litran pulloa pysty juomaan niin vahvaa olutta. Sekin meni, ei sadevesikaivoon vaan roskikseen. Harmi sinänsä, hyvän makuista olutta kuten Belgiassa paljon tehdään.
Niin, tykkäätkö lipittää noita alkoholittomia oluita?

KKi

Noi määrät on luokkaa 120kg persvakoäijälle aika normaaleja. itselläni menee Blanc 1664 olutta koko lailla reilusti.
Alkoholiton olut, juu ei. Vähän sama kuin alkoholiton viini, jotain hapanta marjamehua?

mari

No tietty jos massaa piisaa niin alkoholin sietokyky on parempi, tosin on niitäkin yli 100 kiloisia karjuja jotka tulee humalaan jo sixpackistä. Se on vähän tapauskysymys. Itse taisin ostaa Peronia, eli italialaista alkoholitonta olutta. Kyllä oli aivan stanan pahaa.

KKi

Niinpä juu. Alkoholilla on merkitys oluen maussa. Alkoholittomat oluet tuppaavat olemaan tympeitä. Alkoholin tuoma terävyys puuttuu. Ovat jonkinlaisia viljauutteita.

Suomi Finland

Minä en ole koskaan edes yrittänyt tuollaista määrää.

Tänä keväänä yhtenä lauantai-iltana 3 puolen litran nelosta pohjiksi ja 5 kolmostuoppia baarissa on maksimimäärä. Ja yleensä tuo 5 kolmosta baarissa on se maksimi.

mariD

Kannattaako yrittääkään. Itse olisin ollut jo tuosta kolmen puolen litran nelosoluesta aivan päissäni, täysin valmiina punkkaan. Kun ei ole viinapäätä niin ei ole. Kolme kertaa olen humalassa elämäni aikana ollut ja se viimeinen kerta oli, niin viimeinen kerta.

Saatan hyvässä seurassa ottaa pari kolme kertaa vuodessa yhden annoksen. Se voi olla jokin 5cl pullo jotain hyvää likööriä tai sitten näitä kivoja pikkupulloja, 2,5 dl siideriä. Niitä kun on nykyään kaikenlaisia makuja ja kylmänä se on ihan hyvää, mutta aina yksi annos kerrallaan, muuten humahtaa kupoliin.
Tietenkään nyt kun olen raskaana, en ole juonut pisaraakaan.

X

Kaakaon juontiakin kannattaa seurata, ettei lähde ihan lapasesta. 🤔

mariD

No ei sillä väliä kun en kaakaota juo. Ainoastaan Tirmaa.

Qroquius KadD

Tekee se Tirma kaakaotakin.

mariD

Tekee tekee, enhän muuta ole väittänytkään. Itse en juo kaakaota vaan Tirman eri sekoituksia. Tässä kuva tämänhetkisestä lempparista, eli ‘mezcla suave’ pehmeä sekoitus. Logon alla lukee despierta al sabor, Mitenköhän tuonkin nyt kääntäisi… herää aromiin kirjaimellisesti, mutta käännä sinä kun olet niin näppärä sanaseppo. Herää ihanan tuoksuvaan aromiin olisi hyvä, mutta kun siinä ei ole kuin nuo kaksi sanaa…

IMG_20240410_232056
Qroquius KadD

Ei tuota oikein runollisemmin voi kääntää sen minimalismin takia.
Haettu varmaan samaa kuin Moskovia ryöstäessään sikäläiset McDonald’sin tilat ja avattuaan tuolla nimellä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vkusno_i_tot%C5%A1ka

Eli hieman omituinen nimi kiinnittämään mahdollisen uuden asiakkaan huomio.

mariD

Vaikeaahan tuolle on löytää järkevää suomenkielistä vastinetta. Minun (espanjankielisiin) korviin se kuulostaa ihan ok.

Tuo “herkullista” tai “maukasta” lienee jonkinlainen läpileikkaus örkkien mielikuvituksesta, tai paremminkin sen puutteesta.

KKi

Keskiväljästä ei oikein tule edes humalaan. Saa vain sellaisen väsyneen pöhnän ja jumalattoman kusihädän yöksi.

mariD

Oma kokemus näistä on kovin suppea kun vain sen kolme kertaa humalassa olen elämässäni ollut. Siideristä olen yhden kerran vetänyt kännit ja sen lipittämisestä saa samanlaisen kuzihädän niin illaksi kuin yöksikin, tosin taisin sammahtaa jo ennen yökusivuoroa joten siitä selvittiin näin mutta ennen nukkumaanmenoa kannattaa killittää puolitoista litraa vettä niin ei ole niin perkeleellinen jano aamulla.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
KKi

Juu, se nesteen määrä ja koska alkoholi on diureetti niin pikkasen tuppaa nestettä poistumaan. Juopottelun jälkeen sitten vissyä kummasti kuluu.
Toi ennen sammumista jonkin alkoholittoman lipittäminen on hyvä idea, jos vain tulee kännissä pieneen mieleen.

mariD

Joo, just näin. Moni on sanonut, että kun juo ihan vaikka vettä litran puolitoista juuri ennen kuin sammahtaa yöllä, niin aamulla on paljon miellyttävämpi olo kun suu ei ole kuin santapaperi.

Suomi Finland

Tiedän kyllä ihan tämän kevään tilastodatan pohjalta, että naisten toleranssi alkoholille on [paljon] heikompi. Sanoisin, että jos Paavo kirjoittaisi vastaavan jutun naisesta, jolle olisi käynyt noin köppäisesti, että:
“Harvalleppa daamille on käynyt edes kolmen ison tuopin jälkeen sellaista erehdystä”.

mariD

No onhan se tiedetty jo pitkään, että naiset sietää huonommin alkoholia jo pelkästään siksi, että ovat ruumiinrakenteeltaan kevyempiä, tosin laskemmeko siiderivalaat tästä ulos? Eikä naisen maksa polta alkoholia yhtä tehokkaasti kuin miehen.

Itselläni ei ole viinapäätä eikä mitään mielihalua käyttää alkoholia. Nautin elämästäni sellaisena kuin se on. Muistan kerran kun olimme Ruotsinlaivalla niin siellä oli tax-freessä joku konjamiinitarjoilu, 2cl muovipikareista, kuulemma liki 200 €:n arvoista tavaraa joten täytyihän sitä maistaa! Humautin yhden sellaisen pikku pikarin huiviin ja jo prkele se kihahti lanttuun saman tien, tosin se haihtui alta kymmenessä minuutissa, mutta kuitenkin…2 senttilitraa!

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Suomi Finland

Niin. Kyllä mulle tuo 3 puolen litran nelosta ja 5 0,4:sta sen päälle baarissa tuotti jo selvän kanuunan. Tai no selvän ja selvän. Kanuunan kuitenkin. Mitenkään isosti kännissä en kuitenkaan ollut. Ja tuo jafaari ei olis mun homppelitutkan läpi uinut millään muotoa, vaikka olisin vetänyt kaljaa ja paukkuja kuin sodassa. Toisaalta mulla on nyt hyvä parisuhde, ja edes viehättävä nainen ei olisi tutkan läpi uinut. Pidän nimittäin omaa naistani erittäin viehättävänä. Oikea namupala. Elämäni paras nainen. Nyt on kohdallaan kaikki muukin kuin ulkonäkö.

Pieni känni ei erityisesti haittaa, mutta krapulantynkää en mielelläni itselleni hommaa.

Joo. Raskaana ollessa ei parane viinaan koskea, ja monet muutkin asiat pitää hoitaa eri tavalla. Toivon, että kaikki menee kohdallasi hyvin! Onnea matkaan!!!

mariD

Kiitoksia kannustuksesta! Raskauteni joka alkoi lokakuussa, on sujunut paremmin kuin osasin odottaa. Nauseaa, siis aamupahoinvointi on jäänyt minimaaliseksi ja kun nyt kaksosia kerran odotan, niin saan hyvällä omatunnolla syödä kolmen edestä ja kyllä ruoka maittaakin. Voi luoja! En olisi uskonut miten ruokahalu voi raskauden aikana olla niin kova, että pitää usein yölläkin herätä syömään mitä en ole koskaan aiemmin harrastanut. No, kesäkuussa olisi sitten synnytys joka tapahtuu täällä ja pian tästä pääsee jäämään pois töistäkin.
Sitten voikin keskittyä lasten kasvatukseen.
Teen saman tempun kuin äitini teki minulle – kasvatan heistä kaksi kielisiä eli espanja ja suomi.

Fatwantarkistaja

Kolmosta meni töistä tappiin saakka 36 pienen pientä pulloa ja baarin ovella oli jo näyteltävä selvää. Toisen ison tuopin kohdalla pimeni kuuppa. Nykyään jaksaisi edes kantaa moista määrää, lasi meinaan painaa. Eipä tuossa niin rehvasteltavaa ole, älkää tehkö perässä.

mariD

Ei huolta, ei ole pienintäkään aikomusta seurata perässä.

Dickie

Mari ei tykänny mun…öööh..räppi 80 luvun vedosta..noh pistän ulle 6o luvun vedón karaoken biisin”Surfin Usa!
https://www.youtube.com/watch?v=Vb95HxeaQPg&ab_channel=Hot5hotDriver

mariD

Olen kuullut tästä version jonka esitti MOD. Laulajana legendaarinen rasisti Billy Milano from NYC. Mielestäni parempi kuin alkuperäinen.

Runtiti-pou

Tony Halmekaan ei kai kerralla moista määrää olutta kipannut

Boltteri

30 tuopin jälkeen ainut erehdys on luulla housujaan vessanpöntöksi.

outlaw09man

Nyt tiedusteluja hutiläjä, säärikkö, somaLI ja muutkin salaattipäät, onko tämä nyt sitä kulttuurin rikastusta. Beggaa ei tarvitse vaivata, hän on alalla ja ymmärtänee yskän.

mariD

Sitä aina välillä luulee kuulleensa kaikki mutta aina tulee se uutinen joka ylittää riman ja tässä on taas hyvä esimerkki siitä.

Siis tämä Jaafar oli jonkin sortin seksuaalivähemmistön edustaja? Oliko hän niitä joita kiihottaa harrastaa seksiä naisten vaatteissa vaiko jotain muuta? No, väliäkö sillä.

Käsittääkseni tällaisia vastaavanlaisia juttuja tapahtuu Thaimaan yöelämässä paljon – mennään hotellihuoneeseen ja huomataan ettei jalkojen välissä olekaan sitä tavaraa mistä oli sovittu. Ladyboy diilit ovat sitten asia erikseen.

Mutta kuka hitto pystyy kumoamaan 30 tuoppia yhden illan aikana?

Qroquius KadD

Edesmennyt Tony “Viikinki” Halme väitti yhden baari-illan aikana kumonneensa 28 isoa tuoppia, eikä itsekään meinannut uskoa saavutustaan, mutta baarimikko oli sen kuulemma vahvistanut.

Kotiin palattuaan Viikinki nielaisi kourallisen unilääkkeitä ja kävi maate, mutta olut oli muuttanut olemaan Kustavissa.
Niinpä tyttöjen iltaa viettänyt vaimo löysi kotiutuessaan Viikingin olohuoneen lattialta makaamassa verilammikossa:
Viikinki ei ollut päässyt vessan asti, vaan oli kaatunut pää edellä patteriin.

mariD

Viikingin ympärillä nyt pyörii kaikenlaista urbaanilegendaam Voi olla, että tuo pitää paikkansa, mutta missä ajassa viikinki olisi tuon määrän juonut? Aloittiko jo aamupäivällä ja lopetti seuraavana aamuna klo neljältä..? Kyseessä on kuitenkin 15 litraa olutta tai 45 tölkkiä. Johan siinä saa heittää vettä niin paljon että aikaa tuhraantuu jo pelkkään kusemiseen ainakin pari tuntia.

Mutta kun en ollut paikalla näkemässä mitä viikingille tuona iltana tapahtui niin enhän minä sitä voi kiistääkään etteikö näin olisi tapahtunut.

Joppos123

Viikinki oli myös ryyppypuolella ammattimies eli sietokykyä kyllä riitti. Siihen kun laittaa vielä 140 massaa niin ei tuo 28 tuoppia mahdottomuus ole.
Kyllä se jonninverran kusella juoksuttaa eli kyllä tuollaiseen määrään koko ilta menee.

Boltteri

Pahimpina spurguvuosinani join kerran 30kpl 0,33L tölkkiä päivässä. Siis KOKO aamu-päivä-iltapäivä-ilta-yö-aamu. Apunani oli myös amfetamiinia. Meni myös vähän viinaa ja vähän lonkeroo. Painoin silloin 105 kiloa ja minulla oli oikein kestävä viinapää, tuota pystyi harrastamaan putkeen helpostikin kuukauden päivät. Määrä ei ole lähellekkään Halme-sadun määrää eikä todellakaan ajallisestikaan mitään tsäänssiä. Kyllä minä uskon että Tony veti saatanasti, mutta en noin paljoa.

mariD

Niin, no tietysti se toleranssi kasvaa etenkin ammattimiehillä, joten miksei viikinki olisi tuon määrän pystynyt kumoamaan siinä ajassa kun tässä ketjussa on kerrottu.

Qroquius KadD

Itse olen viime vuosituhannella kahdesti juonut korillisen 0,33 litran keskioluita.
Siitä saisi Hell’s Angels MC:ssä oikeuden kantaa tatuointia “24”.
Se on kuitenkin paljon vähemmän kuin 28 saati 30 puolilitraista.

Se oli silloin.
Nyt tulisi ensin liian känniin ja sitten kaamea kapula, joka kestäisi useamman päivän.
Älä koskaan tule vanhaksi.
Minä olen tullut, enkä edes ole vanha.

mariD

Eihän minulla aikomusta ole tulla vanhaksi mutta fysiikan lakien mukaan me kaikki vanhenemme tasan yhtä nopeasti.

Joo, olen kuullut, että mitä enemmän ikää tulee sitä pidempään krapulat kestää. Nuoret miehet ja naiset jaksaa bailata sen päivän kaksi ja sitten yksi krapulapäivä. Sen jälkeen kaikki on taas hyvin. Eräs työkaveri kertoi, että kun tässä ollaan jo 45-vuotias niin ei jaksa radalle enää lähteä perjantaisin koska krapula kestää sen 2-3 päivää ja senkin jälkeen on vielä yhden päivän tönkkö olo. Onneksi luonto rakensi minusta sellaisen ettei viina tai juopottelu maistu ollenkaan. Mieluummin nautin elämästä selvinpäin, säästyypähän ainakin rahat ja terveys… eikä tarvi kärsiä morkkiksista. Tosin niitä voi tulla ilman viinaakin!

Boltteri

Halme oli sketsimiehiä. Mutta lausahtihan se legendaarisen “Tommosen homon mä hakkaan ilmatteeks”-lauseen jostain tulevasta nyrkkeilyvastustajastaan. Eli ei Tonyn elämä hukkaan valunut.

Qroquius KadD

Viikinki jäi oman showpainihahmonsa uhriksi, mutta oliskohan tuo kovin paljon erilaista elämää halunnutkaan.
Paitsi tietysti enemmän terveyttä.

mariD

Olihan se hienoa kun viikinki oli lomalla Barcelonassa ja marokkolaisjengi piiritti hänet La Ramblan kävelykadulla koska hän kantoi niitä kultaketjuja kaulassa varmaan 20 kg. Viikinki ei antanut periksi vaan alkoi tappelemaan ja marokkolaisia lenteli suihkulähteeseen ja pitkin katua. Ne onnistui repimään siltä sen Suomileijona kultaketjun koska niitä oli yhteensä kymmenkunta. Loput lähti karkuun kun huomasi ettei tämä olekaan helppo poka. Tämä insidenssi sai Barcelonassa (joka tuohon aikaan kärsi suuresti marokkolaisten jengien ryöstelyistä) suurta huomiota. Juttu sai paljon huomiota paikallisissa lehdissä ja jopa Barcelonan pormestari kutsui Viikingin kaupungintalolle vieraaksi ja ojensi symbolisesti hänelle kaupungin avaimen.

Lehtihaastattelussa pormestari sanoi, että viimein tänne tuli joku joka uskalsi laittaa kampoihin näille roistoille. Tämä tapahtui 90-luvulla ja varmaan netin kätköistä saattaa tästä juttua vielä löytää. Itse kaivoin tämän joskus vuosi puolitoista sitten Barcelonan eri medioiden syövereistä.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Muistan tapauksen.
Siitä ei löydy googlettamalla enää muuta kuin kaksi uutimen sitaattia Suomi24:stä:

“Ammattinyrkkeilijä Tony Halme ryöstettiin ja pahoinpideltiin raa’asti Barcelonassa viime viikolla. Hänet piiritti 12 marokkolaismiehen joukko keskellä katua. He puukottivat muun muassa suomalaiselta korvan irti ja rusikoivat häntä rautaputkilla. Häneltä ryöstettiin arvokkaat kultaketjut ja lompakko.
– Sain tyrmättyä tajuttomaksi heistä neljä, sanoo Tony Halme.”

“Tonysta tuli supersankari
Paikalliset lehdet repivät isoja otsikoita “suomalaisen jättiläisen” urhoollisesta taistelusta marokkolaisia rosvoja vastaan. Erityisen maininnan Halme sai siitä, että oli pystynyt lyömään neljä ryöstäjää tajuttomaksi ja sairaalakuntoon.”

Tapaus on kirvoittanut laulunkin:

https://www.youtube.com/watch?v=jIZBDURKdaM

Kipaleella kuullaan Viikinkiä itseäänkin.

mariD

Joo tää on just se sama tapaus. Tuossa ei vaan mainittu sitä että se heitti suihkukaivoon ainakin muutaman marokkolais-konnan. Tuohon aikaan marokkolaiset oli todellinen riesa Barcelonassa, nykyisinhän ne ryöstelee ihmisiä keskellä kirkasta päivää Costa del Solin lomakohteissa. Kyllä nämä marokkolaiset on ihme kuzipäitä, ne on vängännyt Eurooppaan ilman mitään turvapaikkaa ja riehuu jonkun typerän jalkapallomatsin takia, hävisi tai voitti niin silti pitää mennä särkemään paikat kadulle.

Peksi

Sanoi myös,että nyt saa oikein luvan kanssa lyödä mustaa miestä

Boltteri

Tämä oli niitä kuuluisia muslimihomoja joita ei voida lähettää takaisin kotimaahansa joten jäävät tänne juoppomiehiämme raiskaamaan.

mariD

No toivotaan, että juo itsensä hengiltä mahdollisimman nopeasti.

Sherlokki suvakko

24 kpl 4,7% 12 tuntia on menny joskus helposti, mutta 30 sais jalat notkumaan pahemman kerran. Nykyään olen vähentänyt (n 30 kpl) viikottaisesta törpöttelystä, kerran kk (n 9-12 kpl) ny sekin tuntuu jo liialta. Onhan se mukavan hyvä fiilis, velatkin tuntuu saatavilta jne, mutta seuraavana päivänä ne on jo maksussa ylimääräisine korkoineen.

mariD

Eli kaksi pulloa tunnissa, tai tölkkejähän ne on. Täältä meiltä päin saa vielä lasipulloja, vaikka kyllä suurin osa on saatavilla tölkeissä. Mutta edelleen on perinteisiä merkkejä saatavilla kruunukorkillisissa pulloissa. Muistaakseni aikuiselle miehelle se suositeltu annos viikossa oli jotain 20 annosta. Mikä on mielestäni aika paljon mutta mikäs moraalisaarnaaja minä olen.

Nykyinen kulutuksesi kuulostaa aika kohtuulliselta mutta voisiko olla mahdollista pitää joskus parin kolmen viikon tauko? No taas aloin moraalisaarnaamaan… mutta ei sulla hätää tuon annoksen kanssa ole. Tosin joskus voisi skipata vaikka yhden viikon, mutta nyt ei enempää moralisointia.

Sherlokki suvakko

No, yritin tuossa kertoa, että harventanut olen yhteen kertaan/kk. Kuitenkin kerralla tuo 9-12 ja sekin tuntuu olevan liikaa.

Ilmari

Ei jutussa väitetä että hän pn kumonnut 30 tuoppia

Joppos123

Kyllä pitää aika helvetin jurrissa olla jos luulee naiseksi pukeutunutta kameliturpaa oikeasti naiseksi.
Thaimaan leikot ovat ihan eri juttu. Osasta ei huomaa muutoin kuin käsien ja kengänkoosta varsinkin jos on loppuun asti leikelty.
Kamelikuskilla ollut se ihan normi seksuaalinen hätätila ja silloin molestetaan sitä kanaa tai nisäkästä, lajista riippumatta mitä on tarjolla.

mariD

En ole Thaimaassa käynyt eikä oikein kiinnostakaan vaikka siellä kyllä kaunista luontoa on, mutta entäs onko niillä ladyboilla Aatamin omenaa vai onko sekin jotenkin hoideltu näkymättömiin?

Enkä nyt kysy sillä, että olettaisin sinulla olevan kokemusta mutta muistaakseni olet maininnut käyneesi Thaimaassa joten oletan sinulla olevan tietoa enemmän kuin minulla.

Qroquius KadD

Thaikku-ladyboyden aataminomenista en tiedä, mutta ainakin Bruce Jenner kävi höyläyttämässä omaansa sileämmäksi kun alkoi muuttaa itseään Caitliniksi.
Ladyboyt tietääkseni vetävät estroa jo esiteineinä, muta kemikaalit ovatkin siellä halvempia ja helpommin saatavilla.

Jippos123

Thaimaassa tosiaankin tullut käytyä sellaiset parikymmentä kertaa. Ladyboy on länkkärinimitys näille “kolmannen sukupuolen” edustajille. Paikalliset nimittävät heitä nimellä “katoy” ja se on thaikuissa ihan ok ja hyväksyttävä juttu.
Olen törmännyt suomalaisen rekkareiskan näköisiin ja sitten sellaisiin joita ei ihan helposti kundiksi tunnista jos sittenkään.
Jos paalua riittää niin niiltä on nippastu aataminomena pois ja munat.
Silloin oikeastaan voi naisesta erottaa äänestä, käsien ja jalkojen koosta ja pituudesta.
Muutoin voivat olla naisellisempia kuin valtaosa paikallisista naisista.
Kyllä vuosien saatossa tulee harjaannus tunnistaa ” plaikkari” samantien kun sellainen tulee vastaan ja jokainen päivä siellä niihin törmää.
Vaikuttaa siltä, että maaseudulla ja periferioissa yleisempi ilmiö kuin Bangkokissa.

Qroquius KadD

Minfossa epäilläänkin tekijän olevan Malesian – Indonesian suunnalta:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1612678#p1612678

Se tekisi uhrin haksahduksen vähän ymmärrettävämmäksi, mutta aika lailla ällisteltävää silti jää.

mariD

En tiedä kuka on Bruce Jenner ja miksi hän haluaa muuttaa itsensä. Mutta se mitä olen näitä juttuja joskus televisiosta vilkaissut niin hämmentäviä summia nämä ovat valmiit laittamaan näihin operaatioihin. Joidenkin kohdalla puhutaan useista sadoista tuhansista. Samapa tuo jos itse maksavat.

Toinen juttu mikä näissä kiinnittää huomion on rintaimplantit. Näille ei tunnu kelpaavan sellainen luomun näköinen vaan on saatava järjettömän kokoiset ja luonnottoman oloiset implantit jotka varmaan kerää huomiota mutta minusta ovat kyllä rumia eikä millään muotoa seksikkäitä näin naisen perspektiivistä tarkastellen.

Khm

Onko muka arabi? Aivan kuin olisi Afrikan sarvesta? Siellä osataan olla aika söpöjä, vois erehtyä monikin kuuden tuopin kumarassa saati ne jotka pienessä sievässä syrjäkujille ja epämääräischätteihin muutenkin poikkeilee.

@ranta

Jafaari rikastutti stadia. Miksi tuomari ei ymmärtänyt noinkin ovelaa rikastus tarinaa

Jackson Stonewall

Liekkohän tuulen suunta kääntymään päin pasilassakin?

Jackson Stonewall

Hihhih =)

Fatwantarkistaja

Juuri pohdin, kävisinkö pikaisella paikallisessa bordellissa (en mä tosissani ollut). Tuli sellainen uhkakuva mieleen, että maksat ensin tilisi tyhjäksi ja sitten vasta näet tuotteen. Ei vittu, toihan on miäs! Joko painat sitä, tai se painaa sua, rahojasi et takaisin saa.

Ja alle tunnin perästä luen tämän artikkelin. Tässä on johdatus mukana.

mariD

En ole asiantuntija mutta ainakin Yhdysvalloissa homma pelaa niin, että rahat maksetaan siinä vaiheessa kun tuote on todettu aidoksi tavaraksi. Huudeilla tapahtuva katuprostituutio on sitten erikseen – hämärässä autossa ei välttämättä tuotetta kovin helposti voi tarkastaa. Erehdyksiä on käynyt kuten niin monesti Cops-sarjassa on nähty.

Qroquius KadD

Ei Suomessakaan tarvitse ostaa sikaa säkissä näissä kaupoissa.
Täällä tosin ei ole bordelleja kuten sivistysmaissa, joten asiakkaan on otettava yhteys itse palveluntarjoajattareen ja sovittava aika, paikka ja palvelut;
sukupuoli ja hinta ovatkin esillä jo ilmossa.

Mahdollisesta katutarjonnasta en tiedä mitään, mutta jos sitä on ja joku sieltä ostaa, kärsiköön hölmöydestään ellei saa mitä halusi.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
mariD

Käsittääkseni Suomessa tämä homma pelaa netissä. Sieltä kuulemma voi valkata itselleen sopivan hetkellisen makuuhuonekumppanin, ja ei siinä, se perustuu molemminpuoliseen sopimukseen joten valittamista ei taida olla muilla kuin naisasialiitoilla.

Minulla henkoht ei ole tällaista toimintaa mitään vastaa niin kauan kun ketään ei pakoteta vasten tahtoa tekemään mitään. On tiettyjä naisia jotka haluavat tienata tällä tavalla ja se heille suotakoon. Aina kuulee saman kysymyksen: haluaisitko tyttäresi tälle alalle? Jos olisin itse prostituoitu, vastaisin, että sen takiahan minä tätä työtä teenkin jotta saisin tyttärelleni paremman elämän.

Qroquius KadD

Mitäpä se tyttären ammatinvalinta vanhemmille kuuluu, ellei se ole rikollinen ja tytär on tehnyt päätöksensä perehdyttyään alan kaikkiin puoliin?

Totesihan Jussi Halla-ahokin juuri tämän asian tiimoilta, ettei hän nyt ilahtuisi kuullessaan tyttärensä haluavan Palveluntarjoajattareksi, mutta eipä myöskään jos tämä sanoisi haluavansa vaikkapa YLEnannon toimittajaksi.

Suomalaiset Palveluntarjoajattaret joka tapauksessa ovat itse alansa valinnneita yksityisyrittäjiä, jotka maksavat tuloistaan veroa.

Qroquius KadD

Yritin kommentoida, mutta TAAS sensuuri iski jostain syystä.
Eikö tänne voisi laittaa yksityiskohtaisen listan sensuroitavista kommentointiaiheista, niin tietäisi olla vaivautumatta?

mariD

Tuliko sulle se teksti jossa lukee “olet tainnut sanoa samat asiat jo aiemminkin’? Minulle on käynyt näin useamman kerran, sitten pitää muuttaa vain kommentin sanakäänteitä, fiksailla lauseita sun muuta ja sitten se saattaa mennä läpi…tai ei. Joskus en viitsi vaivautua alkaa muokkaamaan tekstiä, sitä turhautuu ja jättää mieluummin kommentoimatta.

Millaisen herjan saat kun kommenttisi ei mene läpi? Tuleeko sinulle sama kuin minulle vai jotain muuta?

Qroquius KadD

Ei vaan sellainen oranssi ilmoitus, että kommentti odottaa hyväksyntää jota ei sitten koskaan tule.

mariD

Näin on käynyt minullekin ja Paavon mukaan – jos nyt oikein muistan – se johtuu siitä, että sivuston tekoäly vai mikä lienee ottaa tietyt kommentit joissa on tiettyjä sanoja tarkempaan syyniin. Sitten Paavon pitää ne kaikki kommentit käydä manuaalisesti läpi ja julkaista niinikään manuaalisesti joka kommentti erikseen, mikä on työlästä. Näin hän minulle tämän on selittänyt, eli Pt-mediaa tästä ei oikein voi syyttää vaan WordPressin kommentointisysteemiä.

Tekoälyn yleistyessä kaiken maailman blogi – ja kirjoitusalustoilla valtamediasta puhumattakaan, on se saanut enemmän jalansijaa kuin olisi suonut sillä monet tekoälyrobotit ovat vielä aika lapsen kengissä, kuten Verkkouutisten esimerkki antaa osoittaa.

mariD

Ja Katsohan! Vastaukseni sinulle meni myös odottamaan hyväksyntää. Kunhan kommentti joskus tulee esiin niin vilkaisepa mitä sanoja käytin ja mieti miksi tekoälyrobotti otti ne sanat syyniin. Saapa nähdä meneekö tämäkään läpi…

mariD

Ja joo, samanlaisia oransseja ilmoituksia olen saanut itsekin, niitä joissa lukee “awaiting for approval”. Se on WordPressin tekoälyrobotti joka kerää tietyt kommentit odottamaan julkaisua, niitä joissa robotin mielestä on jotakin kyseenalaista.
Paavolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, hän joutuu käymään ne manuaalisesti läpi sekä myös manuaalisesti julkaisemaan.

Qroquius KadD

No selvisihän tämäkin ja kommentti tuli lopulta läpi.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
Terhomatti Hämeenkorpi

Joskus nuerena miehenä sitä tuli ryypättyä ölviä ( ja viinaa, tietty!), mutta ei yhtenä iltana tällaisia määriä ikänä. Näin vanhana käppäukkona enää krapulan pelossa enää uskalla kuvitellakaan…

Jippos123

Sama se on tälläkin käppäukolla. Opiskeluaikoina mentiin talla pohjassa jokainen arki-ilta Helsingin yöhön ja päivän harjoitukset eivät tuntuneet missään. Muutama tunti unta ja eikun radalle. Nyt kuolisi ihan taatusti.
Reissussa kun on niin päivän mittaan tulee lipiteltyä jokunen olut ja illalla muutama lasi punkkua safkan kanssa ja koskaan ei ole krapula.
Kotona jos tekisi saman niin ei onnistuisi.
Kanuunat kestävät helposti sen 3 päivää.

Boltteri

Juurikin näin. Siksihän sitä tuli vedettyä viikkokaupalla kun tuleva darra hirvitti jo etukäteen. Ei todellakaan ollut sen väärttiä ördeillä “vain” muutama päivä kun musta kostaja sen jälkeen piti kuristusotteessaan 4-5 päivää. Onneksi nämä on nykyään hirveitä muistoja vaan, selviä vuosia jo 5 takanapäin, eikä olo ole ollut näin hyvä sitten esiteinivuosien. Hävettää että tässä näinkin kauan kesti, puoli elämää poisheitettynä..

mariD

No, koskaan ei ole liian myöhäistä korjata kurssia. Hienoa, että ylipäätään pystyit siihen. Monet jotka ovat viettäneet samanlaista elämää, ovat tällä hetkellä katuojassa tai haudassa joten voit pitää itseäsi selviytyjänä.

Boltteri

Hauta ei todellakaan ollut kaukana. Lopulta lopettaminen oli helppoa, kun on vetänyt niin paljon että on ns. “valmis”, ei enää tarvitse. Kiintiö tuli täyteen. Urakka valmistui. Loppumatka vedetään ilman myrkkyjä. Jos henkisesti on tilanteessa jossa “yhdet bileet ois vielä jees” tai että “vittuku yks saunakalja maistuis..” niin ei onnistu ikinä. Ihmisen täytyy olla valmis, jokainen juoppo tietää itse millon on. Sitä ei voi pakottaa. Tunnen juoppoja jotka ovat selvinpäin koska muuten akka ottaa lapset ja lähtee. Menee talo ja auto jne jne. Heillä koko ajan JÄYTÄÄ ajatus alkoholista, että oispa kiva vetää mutku ei saa. Täysin tuomittu tuhoon koko homma, kiduttavat itseään turhaan. Antaa akan lähtee ja äijä saa ryypätä joko itsensä hautaan tai sitten niin paljon että enää ei pysty. Nää on hirveitä asioita..Miten me voidaankin olla niin heikkoja tuon hermomyrkyn edessä?

Qroquius KadD

Kaikissa kulttuuripiireissä esiintyy tarvetta vetää nuppi sekaisin, kulttuurille ominaisella ja sallitulla aineella.

Eurooppalaisille sallittu on alkoholi, mutta kiellettyjä muut aineet.
Pohjoisafrikkalaisille sallittu on kannabis, mutta ei alkoholi.
Somaleille on sallittu khat sekä alkoholi siellä mihin Allah ei näe.
Kaakkoisaasialaisille on ollut sallittu oopiumi johdannaisineen.
Siperialaisilla ja muilla pohjoiseuraasialaisilla on kärpässieni ja muut sienimyrkyt, Amazonian väellä atahuasca ja muut vastaavat kasvikunnan tuotteet.

Päihteetöntä kulttuuria ei taida ollakaan.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
Boltteri

Niinpä. Kaipa se sitten vain on todellisuudesta pakeneminen joka on se sisin syy. Pieni hetki satumaailmaa missä kaikki vitsit ovat hauskoja, kaikki biisit hyviä ja kaikki naiset kauniita.

Tuupovaaran Tietäjä

Olis tämäki kaveri tehny yksinkertasen testin niinku Crocodile Dundee siellä New Yörkin kapakassa niin olis havainnu petoksen eikä olis menny retkuun🤗😁

Tare

Melko noloa, itse olisin taistellut viimeiseen hengenvetoon. Takavuosina yksi samalla työmaalla oleva kaveri kävi usein Thaimaassa lomilla. Otti viinaa melko reippaasti aina. Siinä hotellin baarissa oli sitten alkanut iskemään naista ja jälkeen päin kertoi että ihmetteli kun henkilökunta oli hieman naureskellut mutta viinahöyryissä ei sitä siinä niin ajatellut sen enempää. No kaveri sai iskukohteensa hotellihuoneeseensa ja oli ullatus kun hemaiseva nainen riisui, jumalauta sillä olikin munat. Kaveri (sellainen pari metrinen ja muutenkin iso ukko) oli suuttunut aivan helvetisti ja napannut lähes puolta pienempää transua jaloista ja vienyt parvekkeelle kiikuttaen jaloista ja aikoen tiputtaa siitä parvekkeelta alas.Transu oli huutanut kun pistetty sika ja siihen oli tullut henkilökuntaa ja saivat kaverin rauhoittumaan kun lupaisvat korvata pettymyksen ilmaisilla tarjoomisilla hotellin baarissa.

poliisimestari Sisupastilli

Vantaalaisvanhempia varoitettiin väärän tiedon leviämisestä Viertolan kouluampumisesta – nyt kommentoi poliisi – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Noiden vanhempien luulisi levittäneen lähinnä oikeaa tietoa, kuten esimerkiksi tekijän ja uhrien kansallisuudet. Sitä on varmasti liikkeellä silloin kun silminnäkijöitä on kymmenittäin.
Sellaiset tuskin ovat poliisien tutkinnallisia salaisuuksia koskapa eivät ole muissakaan maissa.

Anne K##nisto

Jos ei suomen kansalaisia..Minkä sortin kansalaisuuksista tapauksessa olisi kyse.?

Qroquius KadD

Kenties vaikkapa Kosovon, kuten toisella tyttöuhrilla?

Augusta Koch

Beykoz eskort ,

Juuso

Tuollaiset pervot joutaa lukkojen taakse.

Peksi

Kyllähän parransängen luulisi pakkelin alta näkyvän..ja ei kantsis jättää silmälaseja kotiin nuoremmalta vaikuttaakseen…

Tapio

Näin ison “arabi hamenaisen” meikattuna nätisti bussissa. Mutta käytös ja möreä ääni paljasti nopeasti. Olin kyllä yllättynyt.