Ruotsin väestöstä jo liki 30 % ulkomaalaisia

Klikkaa kuva isommaksi.
Mielestäni on erittäin tärkeää tuoda uudestaan ja uudestaan esille Ruotsin maahanmuuttoon liittyviä tilastoja. Näin voimme huomata ilmiön, jonka seurauksena ulkomaalaisista koostuva väestö jossain kohtaa yksinkertaisesti ohittaa kantaruotsalaisten määrän.

Viime vuonna Ruotsissa siis asui ulkomailla syntyneitä 2 170 627 henkilöä. Nämä ovat alun perin jonkin toisen maan kansalaisia ja ovat toisin sanoen puhtaita maahanmuuttajia. Kun tähän yhdistää ns. toisen polven siirtolaiset, niin lukemat alkavat olemaan melko hurjan puoleisia.

Yllä kaaviossa kehitys vuodesta 2010 alkaen. Kun vuonna 2010 maahanmuuttajia ja heidän Ruotsissa syntyneitä lapsiaan oli n. 1,8 miljoonaa, niin viime vuonna 2023 heitä oli jo 2,9 miljoonaa.

Kun Ruotsin väestömäärä oli 2023 lopussa 10 551 700, niin ulkomaalaisten osuus väestöstä oli: 27,17 %.

Vertailun vuoksi, kun vuonna 2010 väkimäärä oli 9 378 000, niin silloin ulkomaalaisten osuus oli “vain” 19,17 %. Voidaan sanoa, että Ruotsissa on kirjaimellisesti tapahtunut ulkomaalaisten väestöräjähdys.

– – –

Suomessa sellaiset äänenpainot ovat viime aikoina taas lisääntyneet, joissa vaaditaan lisääntyvää maahanmuuttoa. Tätä vaatimusta perustellaan työvoimalla, vanhenevalla väestöllä (ihan kuin maahanmuuttajat eivät vanhenisi) ja kaikenlaisella talouskasvujorinalla.

Nämä exel-sedät pyrkivät perustelemaan maahanmuuton tarvetta talouskasvulla. Väitteen mukaan Suomi jää jalkoihin ilman maahanmuuttajien tuomaa talouskasvua.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AnywayD

Suomi jää jalkoihin suvakkien hankkimien elättien tuomien kustannusten ja huoltosuhteen olennaisen heikentämisen vuoksi. Omituista, että ylipäätänsä kukaan jaksaa väittää, että ne olisivat jokin rikkaus maalle, kun tosiasiassa ja todistettavasti ovat kokonaisuutena maata köyhdyttäviä, maan turvallisuutta raunioittavia ja suomalaisille ongelmia tuottavia.

Jos puhutaan huoltosuhteesta rehellisesti, on kyse maan tuottavuudesta. Jos maa tuottaa tarpeeksi, pystytään huolehtimaan myös tuottamattomista, kuten eläkeläisistä. Automatiikka tulee vahvistamaan tuottavuutta per työtätekevä ja samalla se vähentää tarvittavan työvoiman määrää. Yksinkertaisemmat työt enimmäkseen katoavat ja ns. halpatyövoima käy tarpeettomaksi.

Suvakkien kuvitelma, että Suomeen tarvittaisiin etelästä tulevia maleksijoita, on todella typerä. Jos heidän tarkoituksensa ei olekaan työvoiman hankkiminen, vaan ongelmien hankiminen. Jos näin on, sitten heidän touhunsa toimii heidän haluamallaan tavalla.

Last edited 1 kuukausi sitten by Anyway
Anteeksi

Loistavaa analyysiä.

Perussuomalaisten ja muiden täyspäisten poliittisten puolueiden listoilla olevien politiikkojen pitäsi opetella pelaamaan tätä suvakkeina häärivien Woke-larppaajien hyvepeliä heidän omilla metodeillaan, muuten me ns. hävitään tää peli.

Jotta äänestäjät ymmärtäisivät kyseisen punavihreän Woke- tärähtäneistön pelin kieron juonen, niin ei muuta kuin ulvomaan heidän rinnalle samaa sekopäistä Woke-kieltä! Se on ainoa tehokas keino jolla Punavihreät kommunistit & RKP, Kepu, Kokkareet ja muut poliittista mädätystä ajavat puolueet pääsevät lusikoimaan omaa muille tarjoamaa rohtoa.

Jotta nämä kehareiden maahanmuuttoa ajavat Wokeltavat hyvyyden lähettiläät Poliittiset Larppaajat, (live action role play) voisivat pelailla hyvyyspelejään jatkossa enemmän omilla rahoillaan ja omilla työeläkkeillään, ja siten aidosti ja täydellä sydämmellään osoittaa hyvyyttään niin pitää vaatia että työeläkkeet ja muut sosiaaliset tulonsiirrot tulisi kaikki leikata jatkossa minimiin ja kaikki ylimääräinen jakovara tulisi suunnata semmoisenaan näiden Wokeltavien hyve larppaajien haalimien tulijoiden kestitsemiseen.

Jos kerran olet niin hyvä, jalo ja suvaitsevainen niin osoita hyvyyttäsi ja suvaitsevaisuuttasi omilla rahoillasi. Ja muutenkin, jos ylipäätään kerran olet niin hyvä ja jalo niin mihin ihmeeseen tarvitset enemmän sosiaalisia tulonsiirtoja, eläkkeitä ym. kuin olet valmis tarjoamaan tänne täyshoitoon kutsumallesi muukalaisille?

Kyseiset kehitysmaalaisten maahanmuuttoa ajavat ultasuvaitsevaiset hyvyyden lähettiläät pitää laittaa tilille mädätyspolitiikastaan joka ilman edellä kuvattua uudistusta kurjistaa pelkästään jo valmiiksi huono-osaisia.

Boltteri

Kyllä. Ehdotankin että kaikilta suomalaisilta eläkkeet pois, ne rahat annetaan suoraan jokaiselle maahamme saapuvalle muslimille hyväntyypin-bonuksena.

Boltteri

Ehkäpä PARAS vaihtoehto olisi jos jokainen Suomalainen täyttäessään 65 vuotta tekisi itsemurhan. Valtio maksaa tappopillerin ja hautakuopan. Näin emme tarvitse eläkkeitä mihinkään, emmekä varsinkaan arabimuslimeja. Jokainen myöskin luultavasti eläisi elämänsä paljon paremmin kun tietäisi että on tarkka lopetusaika. Sitäpaitsi: ei luonto koskaan meitä vanhuksiksi suunnitellut. Jos joku ei haluakaan kuolla 65-vuotiaana niin valtio tulee ja tappaa. Vaihtoehtona on paeta ulkomaille, sillä Suomessa ei eläkettä ole. Minä ratkaisin juuri aika suuret ongelmat kertaheitolla. Annan tämän ilmaiseksi Li Anderssonille joka saa laatia tästä pikaisen lakiehdotuksen.

Siperian oppilas

Avoimien yhteiskuntien mokutuksen ja kemutuksen taustapiruina lienee myös autoritaarisia maita samaan tapaan kuin “Vihreän liikkeen” taustapiruna toiminut DDR.
Kyse on paljolti globaalista hybridivyörtyksestä.

Boltteri

Suvakkien “eläkkeidenpelastajat”-logiikkaan ei mahdu se että maahantunkeutujatkin vanhenevat ja haluavat eläkettä. Loistulvan elättämiseen tarvitsemme siis jatkuvaa, loputonta sekä massiivista loistulvaa sekä maagista demari-taikarahaa, koska loistulva ei töitä tee. Loisivat kunnes vanhenevat ja sitten loisivat “eläkkeellä” lisää kunnes kuolevat. Senkin jälkeen loisivat lisää sillä me joudumme maksamaan hautajaisetkin. Ei, suvakkien mukaan se menee niin että tänne haalitut loiset mukamaksavat kaikkien eläkkeet, eivät vanhene, käyvät kokopäivätöissä, maksavat hurjia veroja ja sitten he yhtäkkiä vain eläkkeidenmaksamisensa jälkeen katoavat. Pelkkää voittoa. Maagista demari-tuloa meille kaikille!

Boltteri

Myöskin sen lyhyen ohikiitävän pienen hetken kun loistulva täällä meidät kaikki pelastaessaan oleskelee, niin loistulva suvakkien mukaan käyttäytyy todella hyvin. Kunnioittaa maamme tapoja ja maamme kansaa, sekä oppii täydellistä Suomea nopeammin kuin omat lapsemme oppivat! Ei mitään negatiivista, ei mitään taakkaa, ei mitään häiriöitä eikä varsinkaan mitään ongelmia missään koskaan! Pelkkää voittoa! Silkkaa juhlaa! Maagista demari-integraatiota! Ainoa ongelma on meidän systemaattinen RASISMIMME ja ISLAMOFOBIAMME, molemmat täysin järjettömän mielikuvituksemme tuotteita. Käsittämätöntä että me emme tajua että meille lapioidaan joka sekunti järkyttävä määrä ilmaista kultaa, mammonaa sekä platinum-luokan geneettistä materiaalia josta saamme nauttia tuhansia vuosia eteenpäin! Meille tarjotaan ilmaista paratiisia lautasella!!!!! Me kiittämättömät vitun natsipaskat!

setä Taikaseinä

Segregaatiohuolet nousivat esille kouluammuskelun jälkimainingeissa – ”Ei ole syytä toistaa Ruotsin asuntopolitiikan virheitä” – Kaupunki | HS.fi

“Pormestari Vartiainen korosti etenkin segregaation eli alueiden eriytymisen ehkäisyä.”

Eiköhän ns. käänteisen kehitysavun liian suuri kokonaismäärä ole merkittävämpi syy gangstayhteiskunnan syntymiseen kuin noiden avustettujen asuttamisjärjestelyt.

Qroquius KadD

Eivät suvakkipullerot tänne mutiaisia halua siksi, että kuvittelisivat niiden jotenkin kohentavan Suomen taloutta.
Eivät ne voisi sellaisista vähempää välittää;
nehän tietävät että raha tulee taikaseinästä, ruoka kaupasta ja sähkö pistorasiasta.

Suvkkipullerot haluavat tänne tummia ja tulisia suklaasimmupalleroita tyydyttämään tarvettaan saada Mustaa Makkaraa.

Jarkko Jäyhä

Huoltosuhde… vekkuli sana. Sitten kun mietitään mitä tuohon huoltosuhteseen liittyy niin olisin eri mieltä siitä että se huoltosuhde on huononemassa.

Kun ihminen tulee vanhaksi niin tarttee apua sen viimeisen 5-15 vuoden aikana. Kun nyt elinikä on noussut niin tuon loppuriippuvaisuuden osuus eliniästä on pudonnut, eli hoitotarvetta per ihmiselämä on vähemmän. Huoltosuhde paranee.

Toinen höpöjuttu on että syntyvyyden vähentyminen huonontaa huoltosuhdetta. Lapsi tarvitsee ekan 15-18 vuoden aikana huoltoa, ja jos lapsia on vähemmän niin huoltosuhde paranee…

Kolmas vihreajattelu on että julkisten palveluiden määrää pitäisi lisätä ja antaa lisää rahaa. Kukaan ei halua julkisiin palveluihin ellei ole pakko. Yksityiset pitäisi saada halvemmaksi ja ihmisten pitäisi saada valita haluamansa yksityinen. Kuten joku aika sitten näillä palstoilla mainittiin: Tosimies ei käytä julkisia.

Khm

Jos suhun tulee jotain hankalaa ja kallista vaivaa niin yksityiseltä puolelta et siihen apua saa, vaan sinut joudutaan hoitamaan julkisella puolella.

Koeputkikoe

Lehti: Kiina hallitsee tuotetta, josta Euroopan puolustus on riippuvainen – varoitus tuli | Talouselämä (talouselama.fi)
“Puolustusteollisuudessa puuvillalintteriä käytetään nitroselluloosan valmistamiseen. Nitroselluloosa on ruudin pääraaka-aine ja tarpeellinen tykistöammusten ja muiden räjähteiden tuotannossa.”

Ihmisten, tavaroiden ja pääomien vapaan liikkuvuuden ytimekäs ja ajankohtainen ilmaus: “Freihandel macht frei.”

Johan Steel
seant

En ymmärrä minkälainen järjenjuoksu heillä on, vai onko niiden takana puhelinyhtiöt saavat liittymiä lisää ja kaupat saavat myyntiä, Kuitenkin totuus on esim. pks:lla Kelan maksamista perustoimeentulo ja työttömyysetuuksista, joita maksettu 2022 8 kk aikana n.420 miljoonaa euroa, niin vieraskielisten osuus on n. 170 milj. euroa.
https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/5363493

Boltteri

Et kai sinä natsirasistipaskahitlersaatana yritä väittää että arabineekerit ovat meille kuluerä…?

h44

Onko tässä luvussa mukana n. miljoona suomalaista? Osa taitaa olla jo kolmannen polven siirtolaisia.

Moonman

Ruotsilla taisi joskus olla joku siirtomaa, mutta nyt heistä itsestään on tullut kehareiden ja muslimien siirtomaa. Talouskasvu-jorinaa käytetään kun muitakaan argumentteja väestönvaihdolle ei ole. Kehitysmaalaisten tuoma talouskasvu-selitys alkoi varmaan kymmenisen vuotta sitten. Jos kaikki on ollut pelkkää voittoa ja kasvua siitä lähtien, niin miksi kaikki on vuosi vuodelta kallimpaa ja asiat aina huonommin kuin edellisenä vuonna?

muuammiäs

“Kun tähän yhdistää ns. toisen polven siirtolaiset, niin lukemat alkavat olemaan melko hurjan puoleisia.”
Tuo taulukko tosiaan antaa liian ruusuisen kuvan, siinä kasvukäyrä on saatu lineaariseksi. todellisuudessa se ei ole lineaarinen.

Boltteri

Ei suvakit ymmärrä prosenteista mitään. Eivät edes sitä kun jos selitetään näin: Tässä on kolme henkilöä, kaksi valkoista sekä yksi ruskea. Kuinka monta ruskeaa henkilöä tässä näet? Suvakin vastaus: En yhtään.
Eli nou hätä, 30% ei ole mitään.

Boltteri

Suvakki herää todellisuuteen sitten kun maassa on sata miljoonaa arabineekeriä sekä enää yksi ainut suvakkipariskunta. Arabineekerit tappavat ja raiskaavat suvakkimiehen, tuossa järjestyksessä, jolloinka suvakkinainen on vähän tilanteeseen pettynyt ja sanoo olevansa pahoillaan että miehensä pakotti arabineekerit tekosiinsa, jonka jälkeen suvakkinainen joukkoraiskataan ja tapetaan. Suvakkinaisen viimeiset sanat ovat “FÖRLÅT MIG”. Sitten suvakkinainen joukkoraiskataan uudestaan. Ja näin saatiin vihdoinkin Ruotsin suurin ongelma, suvakismi, poiskitkettyä yhteiskunnasta. Tämä tarina on tosi, eikä siihen kauaa mene.

Boltteri

Tämä on mainio klippi: Malmön kalifaatissa muslimi räkii ja uhkailee juutalaisia, kutsuu heitä paskaksi. Parasta kuitenkin on se että tämäkin ovela muslimi on tekeytynyt raksaduunariksi jolloinka kukaan ei kysele miksi muslimilla on puukko näkyvästi mukanaan =) https://twitter.com/AdamAlbilya/status/1777001092531859890

Jones

Jotenkin politiikkojen puheet ovat järjettömiä. Samaan aikaan kun puhutaan ilamastonmuutoksesta, niin puhutaan talouskavun lisäämisestä. Sekä otetaan maahanmuuttajia kuluttamaan.

Qroquius KadD

Hajota ja hallitse:

kun lupaa jokaiselle vuorollaan asianomaisen tahon haluaman asian ja antaa sen sitten vain joillekin, ilman jääneet keskittyvät kadehtimaan niitä jotka saivat jotain.

Hmm

Onhan tuossa vielä se sanomatta, että minkälainen osuus maahan muuttaneista ja heidän jälkeläisistään ajan saatossa ryhtyy tai suostuu svenskeiksi. Sekaliittojakin varmaan solmitaan, jollei nyt kiihkomuslimien kanssa, niin ainakin eurooppalaisten ja riikinruotsalaisten välillä.
Mikä on arvailuissa niiden osuus, jotka eivät ryhdy eivätkä suostu Svea -mamman lapsiksi?

Eli kuinka uuden- ja muunlaiseksi Ruotsi oikeasti on muuttumassa?

mariD

En oikein ymmärrä miksi poliitikot jänkkää eläkkeistä ja siitä ettei niitä voida jossakin vaiheessa tulevaisuutta enää maksaa. Eläkkeet ovat ihmisten (pakko) säästämää rahaa jotka rahastoidaan yksityisiin eläkeyhtiöihin joihin kertyy pääoma ja jonka avulla hankitaan korkotuottoja joista eläkkeet maksetaan. Se pääoma pysyy siellä eläkeyhtiössä tuottamassa niitä korkotuloja. Hyvin yksinkertainen juttu.

Silti etenkin vasemmisto ja demarit ovat halukkaita kahmimaan eläkevaroja, ottamaan niitä vastaan lisää velkaa, siirtämään valtion budjettiin (hah hah) jne. Eikö se yksi tampio, Kiljunen jo vuosia sitten lässyttänyt kuinka eläkeyhtiöiden kassasta voitaisiin valtiolle siirtää merkittäviä määriä varoja. Juurikin sitä pääomaa jolloin korkotulot tippuisivat ja eläkkeen maksut kosahtaisivat.
Jos minä ymmärrän tämän logiikan niin jo on piru ettei ammattipoliitikot tajua, tai no toisaalta kun olet kommunisti niin et ymmärrä finanssipolitiikasta hevonviddua.

Joku paikkakunta Suomessa, en muista nyt nimeä mutta palkkasi juuri filippiiniläisiä hoitajia. Tällaista voi kannattaa sillä fillarit ovat kovia tekemään töitä eivätkä kitise eikä etenkään ramppaa sossussa, ainakaan minun kokemuksen mukaan. Lisäksi fillarit ovat hyvää materiaalia teille suomalaisille miehille, nättejä siroja tyttöjä jotka tykkää perinteisestä avioliitosta ja kakkelit nakkaa kaikelle LGTB – horinoille.

Qroquius KadD

Sehän se juuri pielessä onkin.

Filipinat ovat aivan liian kristittyjä, aivan liian työteliäitä, aivan liian lainkuuliaisia, aivan liian naisia.
Ei tänne sellaisia maahanmuuttajia haluta!
Nehän saattavat piru vie pariutua arvostamansa suomimiehen kanssa eikä väestönvaihto silloin onnistu ollenkaan!

Sen täytyy tapahtua niin, että suomimiestä vihaava ja halveksiva suominainen pariutuu tumman ja tulisen arabioriin kanssa lisääntymään ja alistumaan.

Realisti

Tuo 30% kaikista tarkoittaa reilusti yli puolet lapsista. Varmaan jo kaikissa kouluissa pääsevät nauttimaan kivoista pelihetkistä ja reseptien jakamisesta.

Realisti

Lisäisin vielä tuohon äskeiseen viestiini vielä masentavampaa matematiikkaa. Vaikka ruotsalaiset eivät ottaisi enään yhtään ulkomaalaista, he jäävät siitä huolimatta vähemmistöksi ennenpitkää.