Puolan rajalla tunkeutujat rikkovat raja-aitaa päästäkseen Eurooppaan

Puolan Valko-Venäjän vastaisella rajalla on tositoimet käynnissä. Laittomat tunkeutujat pyrkivät rikkomaan Puolan raja-aitaa päästäkseen Eurooppaan.

Filmillä arabimiehet ovat saaneet käsiinsä tunkin, jonka avulla vääntävät aidan kaltereita erilleen ja pääsevät siitä välistä Puolan puolelle.

Miehillä tuntuu olevan ainakin hauskaa. Jos tilanne Puolan rajalla on tämä, niin voi vain kuvitella mitä Suomen rajalla tulee tapahtumaan lähiaikoina.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Eiköhän ne pysähdy kesän 1944 konsteilla.

Ilmari

Kyllä ne pysähtyisivät jos niitä konsteja käytettäisiin. On täysin mieletöntä että vihreiltä ja kommunisteilta on kysyttävä, saako Suomi suojella rajojaan

Qroquius KadD

Ei niiltä kysytäkään.
Ne vain sanovat niin, koska ne hallitsevat Suomea.

Kun ne ovat hallituksessa, ne tekevvät sen avoimesti.
Kun ne ovat oppositiossa, ne tekevät sen huorapuolueidensa kuten KaKon ja mafiajärjestöjensä kuten SAK:n kautta.

japadappaduu

Kukaan ei heitä pysäytä, he ovat vallotusretkellä. Jos eivät olisi niin tyhmiä niin tietäisivät EU:n uudesta “maahanmuuttosopimuksesta” että kuka tahansa ählämi saa tulla hyväksikäyttämään vtun typerää turvapaikkajärjestelmää.

outlaw09man

Jaa-a, eiköhän polakit anna kameliväelle pienen oppitunnin, kun käsiinsä saavat, kenties tulee kyttyrä myös otsaan…

outlaw09man

Suomen itäblock rajalle Caterpillar puskukalustoa, kun CCCP alkaa työntämään sontanaamoja rajalle, järeä kalusto + snipers rauhoittavat sandaaliapinoiden liikehdintää.

finish Finlandia

Tuskin tulee tapahtumaan, koska vastahanka-puolueet poseeraavat “eurooppalaisina”, joille Suomi on syrjäinen junttila joka joutaakin keharoitua persaukiseksi maantierosvojen reservaatiksi.

Niiden eduskuntapaikkojen määrä riittänee estämään käännytyslain voimaantulon.

outlaw09man

Mitään helvetin “käännytyslakeja” tarvita, kun sontiainen tulee pusikosta rajan yli ilman tarv pap, ei muutakuin toimex. Noudattaako RYSSÄ-CCCP joitain lakeja, kun punkee puikulaa, african apinaa ja kameleita puoliväkisin kohti piikkilankaa ? Herätys !!! Ja PÖNTTÖVUORELLE myös herätys !!!

Viimeinen Mohikaani

Vaan se se on ihme, että vain Venäjältä tulijat pitäisi kieltää, tuolta hurrien maastaan noitten pakolaisia tulee nytkin jatkuvalla syötöllä ja jopa 35000 vuonna 2015, silti ei puhuta mitään aidan rakentamisesta Länsi rajalle ja rajan sulkemisesta siellä🤣🤣🤣🤣🤣

reikä matupatjassa

Helpostihan nuo saa karkotettua. Kytketään painepesuri siankusitankkiin ja hanat täysille.

outlaw09man

Hyvä on idea, laita e-mail Pönttövuorelle (eduskunta) ja näemme, mitä saavat aikaan asian suhteen…

Dan Wesson

Kreikassa tuota käytettiin menestyksellä. Kun rajavartijat alkoivat olla pulassa, paikalle tuli paikallinen maanviljelijä sianpaskatankin kanssa. Saa metsä samalla lannoitetta, ja marakatit pysyvät aidan takana. 

Saksan uutisia

Tunkki tulee matkanjärjestäjän puolesta, sisältyy palveluun, kuten myös leikkurit

GK0o6C8WoAAunM1
AnywayD

Tuo on verrattavissa murtovarkauteen, mutta toiseen valtioon murtautuminen on vakavampi rikos.

Tuollaiset tulisi passittaa vankilaan muutamaksi vuodeksi ja sitten palautettava kotimaihinsa, niiden omalla kustannuksella.

Jos ei lähteminen maistu vankilan jälkeen, sitten pitää olla suljetussa telttaleirissä, mistä ei pääse kuin kotimaahan halutessaan.

Jos mikään muu ei auta, sitten pitää harkita pysäyttämistä vaikka ampumalla, kunhan lopettavat laittoman maahantunkeutumisen.

Last edited 1 kuukausi sitten by Anyway
kireä ukkeli

Valko- Venäjä on Eurooppaa ja Venäjä Uralille asti

outlaw09man

Tarkoitat varmaan valko-RYSSÄÄ

outlaw09man

RYSSÄ on ryssä, vaikka voissa paistaa ja valko-RYSSÄ menee sivussa samalla pannulla.
kireälle ukkelille oli tarkoitus mennä, tuli tekninen onkelma…

Last edited 1 kuukausi sitten by outlaw09man
Qroquius KadD

Valkorutenia voisi olla Eurooppaa, kunhan valkoruteenit kaataisivat moskoviittiörkkejä palvelevan hallitsijansa örkkimielisine hännystelijöineen ja omaksuisivat vanhat Puola-Liettuan aikaiset itäslaavilaiset tapansa valkoruteeneina;
se on kansan oikea nimi.

Örkkien hallitsema Imperialistinen Roistovaltio Moskovia ei ole koskaan ollut Eurooppaa eikä ole oleva.

Frank

Mitä uskontokuntaa nämä tulijat edustavat? Onko tietoa? Onko näillä tulijoilla mitään halua integroitua läntiseen maailmaan?

outlaw09man

Oletko nähnyt kamelinkuljettajia hiihtämässä-luistelemassa(siis talvella), hakevan oikeasti töitä-jos jotain osaavat tehdä ? Mutta Lihapadat,kelaGOLD,disco,pizzaBMW ja notkuminen lähempänä sandaalin sydäntä + puikulapäät=paskapaketti valmis. Uskontokunta=Lentävät matot ja 72 neitsyttä.Allahu Fuckbar.

Qroquius KadD

Islam.
Valistunut arvaus.
Ei ole.

@ranta

Onneksi Unkarin rajavalvonta toimii. Vuonna 2023 Unkarin rajavalvonta esti 35 000 tuhannen pääsyn europpaan. Vuonna 2023 tuomittiin 8:deksan pakettiautonkuljettajaa 6-8 vuotta vankeuteen ihmis-salakuljetuksesta.

Miksi sitten Serbia ei jarruta tilanetta, koska suurin osa näistä epäsikiöistä yrittää juuri Serbian kautta Unkariin, ja sitten muualle euroopaan. Ukarilla, ja Serbialla on ylihyvät suhteet keskenään.

Tare

Niitä miinoja ja sähköä aitaan, johan pysähtyy.Esimakua mitä on Suomen ryssän vastaisella rajalla odotettavissa kesän korvalla kun eduskunta vielä kiistelee onko rajalaki liian ankara “sotaa pakeneville” ja “suojelua tarvitseville” Veikkaan että vasemmisto kiristää tällä hallitusta saksikäsi purran toimille, joka on kyllä suora avustus kremlin murhaaja porukan toimille.