Tuhansia muslimeja kokoontui Vantaalla suurrukoukseen

 

Vantaan Myyrmäkeen kokoontui tuhansia muslimeja juhlimaan ramadanin loppumista, eli Eid al-Fitr-juhlaa. Islamistit pyrkivät länsimaissa “merkkaamaan reviiriä” aina ramadanin loppumisen kunniaksi.

Tämä reviirin merkkaus on puhtaasti voimannäyttö sekä kantaväestölle, mutta myös muslimeille. He näkevät tällaisilla joukkorukouksilla kuinka suuri valta heillä on kyseisellä alueella.

 

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Menisivät sinne päällikkönsä maille pyllistelemään ja pysyisivät siellä.

Qroquius KadD

Ne ovat tulleet tänne päälliköiksi ja näyttävät sen meille mm. näin.
Sekä ryöstelemällä, raiskailemalla, murhailemalla ja muulla mukavalla arkipäivän terrorilla.

outlaw09man

Kuka helvetti on apinoille vuokrannut pyllistelypaikan ? Ja mikä paikka kyseessä ? Total painepesuri + desinfiointi.

mariD

Valistunut veikkaus – Vantaan kaupunki. Vantaalla on ilo ja onni omata suvakeilla kyllästetty kaupunginhallitus kuten Helsingissäkin, eikä Espookaan jää kauas taakse. Itse asiassa kaikki PK-seudun kolme pääkuntaa ovat tasoissa mitä tulee kaupunginhallitusten suvakismiin <– onko tuo pätevä sana suomen kielessä? Voi olla, että olen nähnyt sen jossain mutta mielestäni keksin sen juuri. Tai sitten en.

outlaw09man

Silti, joku on allekirj contract. KUKA ???

mariD

Minun on lähes mahdotonta vastata tähän oikein mitään mutta yleensä jos kunta vuokraa jonkun tilan, niin soppari kirjoitetaan kaupungintalon kansliassa, palaverihuoneessa jne. Sopimuksen allekirjoittaa se tyyppi jolla on valtuutus tehdä se, yleensä valtuutus tulee kunnan hallitukselta. Voihan olla, että simpanssilauma on vuokrannut tilat yksityiseltä, vuokrarahat ovat tietysti tulleet julkiselta.

Kuuro jumala

Muuan pikkutyttö kommentoi kerran todella osuvasti:”Onko niiden jumala kuuro kun niiden pitää huutaa?”.

mariD

Lasten suusta kuulee usein totuuden. Kun aikanaan työskentelin useissa eri kaupoissa, kuulin asiakkaiden lapsilta varsin osuvia letkautuksia.

Joppos123

Nyt kun hallitus joutuu väkisin puuttumaan kaikkiin menoihin, myös eläkkeisiin niin onko noiden persläpien elatukseen tulossa myös leikkuria? Vahteran mukaan noita elätetään noin neljällä miljardilla per vuosi.
Taitaa käydä niin ettei edes nykyinen hallitus joko halua tai uskalla leikata noilta loisilta centtiäkään.

Qroquius KadD

Eihän se aio, vaikka avainministeriöt eli valtiovarain-, sisä- ja oikeusministeriöt ovat puolueella, joka loi kannatuksensa lupaamalla laittaa stopin kehitysmaalaisten maahantunkeilulle ja niiden juhlille Suomessa.

Sitähän minä vaan ihmettelen, että ellei PS ala tehdä ryhtiliikettä vähän äkkiä, millä teemalla se oikein aikoo enää mennä seuraaviin eduskuntavaaleihin?

Tare

Noita ei työhuolet ja toimeentulo huolet paina.Purra voisi mennä tuonne saksiensa kanssa mutta tosiasia on ettei mitkään leikkaukset koske näitä kunniakansalaisia, koska Orpolta on tullut ehdoton kielto jättää nämä yhteisöt leikkausten ulkopuolelle rasismi pelon takia.Päinvastoin, he saavat rahaa lisää.

Oh100

Suomessa ei ole koskaan leikattu eikä tulla leikkaamaan.

chrome_screenshot_27.1.2024-8.54.25-GMT02_00
japadappaduu

En ees tienny mistään ramadanin loppumisesta, mutta on kyllä ollut hirveä möykkä ja levotonta kaduilla jo pari yötä.
Mä aattelin että se on vaan kevättä rinnassa ihmisillä, tv:stä tuttu vinkuhinurikin yritti laulaa kadulla jotain karaokea kunnes huusin että nyt turpa kiinni tai tuun tukkimaan sen.

mariD

Asutko jossakin pääkaupunkiseudulla tai muussa kasvukeskuksessa? Ei tarvitse kaupungin nimeä sanoa mutta kiinnostaisi vain tietää ilmeneekö tällainen möykkä pikkupaikkakunnillakin? Täällä meidän kaupungissa ei ole esiintynyt minkäänlaista merkkiä siitä, että joku helvatan Ramadan olisi loppunut, ja parempi niin.

Dan Wesson

Pääkaupunkiseudulla kasvukeskuksissa ei taida kasvaa enää muut kuin marakattien määrä ja sitä myöden ankara vitutus.

outlaw09man

Kävin 3h sitten kaubamaja, ei LÄHI-ITÄkeskus, kyllä vuohipaimenia, savunahkoja + puikuloita oli joka lähtöön.Ajankohta ihmetytti, eihän ne kaikki voineet olla TÖISTÄ kahvitunnilla hoitamassa juoksevia asioita, varsinkin kun kaikilla näytti olevan puh Top of the Line. Omalla työllä hankittu vai käden ojennus kela-social ?

mariD

Näin sen itsekin ymmärrän. Kunhan täältä Gran Canarialta joskus kotiudutaan, en takuulla muuta enää Helsinkiin. Vielä vähemmän Vantaalle tai Espooseen.
Minulla on pari – kolme pikkupaikkakuntaa Uudellamaalla tai sen välittömässä läheisyydessä kiikarissa. Asuntojen ja asumisen hinnatkin ovat ihan toista luokkaa kuin PK-seudulla ja silti matkaa Helsinkiin – sikäli mikäli kuin sinne tulee asiaa – ei ole paljon. Yksi suunnitelma olisi vängätä kuntaan jossa enemmistö olisi ruotsinkielisiä. Sillä tavalla varmistaisi selustan ettei paikkakuntaa mokutettaisi ainakaan samalla tavalla kuin suomenkielisiä kuntia.

Dan Wesson

Mitäpä sitä Helsingissä ja Vantaalla tekisikään. Asunnot ovat kalliita, marakatteja ja muita kädellisiä paikat väärällään ja meno sen mukaista. Suomessa on paljon parempia paikkoja asua, kuin pääkaupunkiseutu. Vielä.

japadappaduu

Porvoo voi vaikuttaa kivalta paikalta, mutta se on oikeasti “Suomen huumepääkaupunki”
Olen nähnyt ja tiedän asiaa aika läheltä, siellä jopa herttaset kotiäidit kaikki tietää ja tuntee sekä huumeiden käyttäjiä että diilaajia.
Eli se on hieno paikka matkailla, mutta muuta sinne niin tulet katumapälle vuodessa.

Qroquius KadD

Enpä ole laisinkaan varma kannattaako sinun muuttaa pienten tai isojempienkaan lasten kanssa islamisoituvaan Suomeen, minnekään päin.
Suomi on menetetty maa.
Kyllä se islamistien terrori tulee pienillekin paikkakunnille.

japadappaduu

Helsingin ja Vantaan rajalla, uskomatonta kyllä tää oli 15-vuotta sitten kun muutin niin ihan hyvää seutua 😀 nyt on halal kauppaa joka paikka täynnä ja ihmisetkään ei ole enää “perinteisiä suomalaisia”.
Tossa lähellä on länsimäki niin siellä ei silmämääräisesti ole mitään muuta kuin “maahanmuuttajia” ja suomalaiset on kaikki vanhuksia. Että ei näytä hyvältä tulevaisuus täällä seudulla..

Terhomatti Hämeenkorpi

Paskan rukoilijat !

Synnove Kraken

Ei kait ne paskaa rukoile. Kiittävät allahia (=saatanaa) siitä, että ovat päässeet hölmöläisten elätettäviksi. Hölmöläisten, joita valtaosa äänestäjistä on, ja jotka eivät edes tajua olevansa jo nyt musulmaanilaumoja elättäviä orjia. Tai ehkä tajuavat ja nauttivat, koska kuten esim. QK on monesti todennut, hölmölässä äänestetään hölmölän tuhoutumisen puolesta.

Moonman

Saatanan valta tässä maailmassa ilmenee parhaiten muslimien suurrukouksissa ja amerikan politiikan (((kaapanneiden))) toimissa

Kikka Kakkonen

Tehkää töitä vitun vääräuskoiset että kelassa riittäisi raha ja musut voisivat tehdä lapsia teidän piikkiin kunnes heitä on tarpeeksi

seant

Myös itis on menetetty
https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010345605.html
Tuo Myyrmäessä oleva tila on jalkapallohalli,

outlaw09man

Ok. LÄHI-ITÄkeskus & puhos olleet pelattuja jo kauan sitten.

mariD

Itäkeskus oli jo yli 10 vuotta sitten menetetty, ihan Mogadishun tasolla. Mulkoilevia khatpäissään hourailevia puikulapääsomppuja Tallinnan aukio pullollaan.

Ilmari

Se on nykyään Talebanin aukio.

outlaw09man

Jou.Puhoksen puolella usein hiihtokilpailut kesä-elokuu, valk yöloimi päällä musulmaanit HIIHTÄÄ pitkin tonttia ja kävelevät jätesäkit pitävät väijyä kotosalla. Näitä lisää SUOMEEN ??? Rikastusta ??? Ps. Ei järki-ihmiset tee hankintoja L-Ikeskus+puhos.

Kinkuhili
outlaw09man

Kuka helvetti näitä haluaa lisää tänne, hutiläjä & begga ?

Reijo Nuutinen

Jos äänestämällä voisi vaikuttaa. Äänestäminen olisi kielletty.

mariD

Ainakin ne jotka sattuu asumaan musujen seinänaapurina huokaisee helpotuksesta kun ne syömäjäiset ovat viimein ohi. Nämä vääräuskoiset kun eivät osaa edes syödä huutamatta samalla toisilleen.

Mites se nyt on? Onko nyt vuorossa se pyhiinvaellusreissu sinne Mekkaan kiertämään sitä mustaa Kaaban kiveä? Sinnehän on melkoiset fasiliteetit saudit öljyrahoilla rakentaneet, mutta myös kaikille saapuville pyhiinvaeltajille on järjestetty hyvin nopea maasta poistuminen. Sinne ei jäädä norkoilemaan. Kun pakolliset rituaalit on suoritettu, hoitavat saudit nämä ulos maasta ja sukkelaan. Epäilemättä Yle näyttää meille tästä pääuutisissa ainakin viiden minuutin reportaasin kun kaapuniekat kiertää vastapäivään sitä mustaa Kaaban kivenlohkaretta. Muuten, sen kiven sisällä on kuningasperheelle varatut vip-paikat jonne rahvaalle ei ole mitään asiaa.

Eräs tuttu on parhaillaan Espanjassa Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitillä. On paljon tervehenkisempi pyhiinvaellus kuin noiden sieluttomien muslimien. Tekstasi juuri että lämpöä riittää +23, noh, meillä on yksi aste enemmän eli +24.

Ilmari

Onko tuo joku julkinen tila, jonka he ovat vallanneet?

Qroquius KadD

Tietysti.

Ei ole ikävä sitä paikkaa

Pahoittelut myös tänne Paavolle. Viskipäissään tuli mentyä överiksi. Nämä jutut/omat kokemukset vain joskus menevät ns yli vitutuksen. Mutta jatketaan. Tuttu paikka tuo myyrmäki. Martinlaaksosta mentiin aina myyrmanniin. Jne. Vuosi oli 2007. Kyllä ne jo silloin olivat ongelmia, lisääntymään päin.

Tjl

Aikamatka tulevaisuuden Suomeen.

yomma

Oliko (soma)Li andersson tuolla mukana,ja eeva bidee?

Sami

Ovat ainakin hengessä mukana.