Tukholmassa iso yleisradiovastainen mielenosoitus

 

Tukholmassa pidettiin muutaman tuhannen osallistujan suuruinen mielenosoitus, jossa vaadittiin yleisradioyhtiöiden SVT:n (Sveriges Television) ja SR:n (Sverigesradio) toimintaan muutoksia.

SVT ja SR ovat samanlaisia yleisradioyhtiöitä kuin Suomessa Yle, sillä poikkeuksella, että radio- ja televisiotuotantoa harjoittaa eri yhtiöt. Yhtiöt saavat rahoituksensa veronmaksajilta. Joidenkin mielestä yhtiöt harjoittavat karkeaa agendajournalismia, jossa esimerkiksi maahanmuuttoon liittyviä ongelmia pyritään peittämään ja kaunistelemaan asioita.

Erityisesti SR:n musiikkiasemat ovat säännöllisesti joutuneet kritiikin kohteeksi, koska vasemmistolaiset toimittelijat ovat nostaneet milloin minkäkin uusruotsalaisen räppigangsterin idoliasemaan. Käytännössä kaikki kuuluisat gangstaräppärit ovat enempi tai vähempi ponnahtaneet jonkun SR:n gaalan kautta suureen julkisuuteen.

 

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
nelson mantela

Eipä taitais kukaan tietää mitään tästä Suomen superlahjakkuudesta, musiikin tonavasta ja lapsinerosta palefacesta mitään ilman YLEä ja kommarikavereita?

Yalla Yalla

Eipä Mika Vauhkala vs. Fazer/Suomen valtio oikeudenkäynnistäkään taida Paven lahkolaiset tietää mitään vaikka jenkeissä asti tapaus noteerattu. Ei taida sopia takahuoneen poikien pirtaan.

mariD

No mikset sitten valottaisi meille takahuoneen pojille ja tytöille hieman mistä tässä oikeudenkäynnissä on kyse? Et edes linkkiä viitsinyt laittaa.

Pissaliisa

Huomaa ettei olla ajan tasalla kun pitää linkkejä jaella. Puussako sitä asutellaan?

mariD

En olekaan ajan tasalla jutusta josta kysyin. Siksi sitä kysyinkin.

Minä tipuin puusta jo ajat sitten mutta sinulla on vielä oksilla naapureita.

Palomies

No mikset sitten ottaisi Pepeäsi mukaan ja menist käymään Intiassa, siellähän ne tietää mitä teikeläisille pitää tehdä.
Joogalentäjä, joka toimii sivun ylläpitäjänä ei suvaitse kommenteja piikitystä, pfizeriä tai “parlamenttaalista” valtionjohtoa kohtaan.
Kuinka pihalla pitää olla että täällä kyselee mikä on Vauhkala vs. Fazer/Suomen valtio?
Selkeästi se että osaa kolme sanaa espanjaa ei oikein riitä, mutta tuleehan se mies räkänokastakin. Ehkä ei espanjattaresta kuitenkaan enää sorjaa, kun on persjalkaisuus päässyt iskemään.

Jukka Peräs

española vetää kohta hernekeiton nenäänsä.

mariD

Veti jo.

mariD

Onko sinulla jokin ongelma minun suhteen? Jos on, niin anna tulla ulos vaan, kyllä minä sen kestän. Olen törmännyt kaltaisiisi mulkkuihin aiemminkin enkä ota paskaa niskaan keneltäkään.

Taidat olla vain surkea kateellinen peräkammarin runkku jota v*****aa kun nuori nainen pärjää omillaan ulkomailla.

Ja jos minulta on joku Vauhkalan keissi jäänyt väliin niin eipä juuri liikuta, on ollut tässä vähän muutakin ajattelemista.

Ilmeisesti toivoisit minut raiskattavan koska toivottelet Intiaan menemistä. Ei pitäisi vastata saman tien kun on lukenut kusipäisen kommentin, mutta haistappa sinä v***u, minä en ole espanjalainen vaikka se äidinkieleni onkin.
🖕

asiaa kirjoitat

Jaaha. Joku idiootti vauhdissa. Tsemppiä vaan mari. Älä välitä.

Fatwantarkistaja

Ruotsalaisia vihaan, hispaniaanoja en. Rasismini on kehittynyt täysin uudelle tasolle.

Palomies

Eli ihka aito (nuori mutta viisas) persjalkanen, hyvä pysy siellä pepen luona pärjäämässä. Siellähän on paikallinen sossu pääministeri hiljan jakanut lahden eteläpuolelle huomattavan summan paikallisten veronmaksajien fyrkkaa, vaikka pussinpohja on jo näkyvissä. Pelkkää hyvää tiedossa…

p.s.nuorten keihäs varmaan vetää leuan rintaan ja ne uudet lenkkarit jalkaan kohti uusia pettymyksiä.

Qroquius KadD

Ei maksa vaivaa.

Vauhkala on kiukkupelle, joka käräjöi Fazeria ja Suomen valtiota vastaan, koska ei saanut kupillista kahvia koska ei voinut näyttää körinäpassia koska ei ollut ottanut tööttejä.
Sen sijaan, että olisi mennyt kahville johonkin toiseen paikkaan tämä ylikasvanut uhmaikäinen sai itkupotkuraivarit ja käy nyt oikeutta asiasta, jonka tietää häviävänsä.

Kuvaavaa on, että Minfossa oli pelleä käsittelevä ketju vielä eilen, mutta nyt se poistettu.
Ja tuollaista kiukkupelleä täällä jotkut sitten jumaloivat.
Voin hyvin kuvitella, millainen tuo oli koulussa:

“Öpettäjä öpettäjä öpettäjä, Jonne kiusaa!”
“No mitä se teki?”
“Se ei antanu rahojaan mulle vaikka mä käskin!!”

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
Jussi Bergroth on agentti

Kuulut varmaan niihin lampaisiin joka tööttää kroppaansa kaikki mitä pellet sanoo ja joita vedetään kuivana kakkoseen. Esikuvina 3 amigos: Bergbom, Vigelius & Tynkkynen.

Qroquius KadD

En ole ottanut yhtään tööttiä enkä ole sairastunut.
Minä kuulun niihin aikuisiin, jotka juovat kahvinsa muualla ellei joku sitä tarjoile.
Sinä kuulut niihin kiukkupelleihin, jotka äiti on hemmotellut saamaan kaiken ja joka siksi laahataan kahvilasta lattiaa pitkin kadulle.

Porkkanalaatikko

Haulla selvisi, että Vauhkala ei päässyt syömään johonkin Fazer-ravintolaan vuonna 2021.

Outoa, että minä rokottamaton kävin tuona vuonna useasti Fazerilla. Kävin myös vuonna 2022. Oli kuin olisi saanut oman yksityiskahvilan Stokkalta. Oli niin vähän asiakkaita.

Ne olivat niitä kultaisia korona-vuosia.

Porkkanalaatikko

Vauhkala ei päässyt Fazerille joulukuussa 2021.
https://vasarahammer.blogspot.com/2024/04/koronaoikeudenkaynti.html

Tarkistin muistiinpanoistani vierailuni Fazerilla. Säännöllisiä käyntejä vuonna 2021, joista viimeisin elokuussa 2021. Sitten tuli tauko ja seuraava käynti oli helmikuun 2022 lopulla.

Johtopäätös. Syyskuusta 2021 aina tammikuun 2022 loppuun Fazerilla on voinut olla sisäänpääsykielto “rokottamattomille”.

“Psykoosilla tarkoitetaan tilaa, jossa henkilön todellisuudentaju on häiriintynyt. Tyypillisiä psykoottisia oireita ovat aistiharhat ja harhaluulot.” (terveyskirjasto.fi)

Näkisin, että korona oli jonkinlainen populaation psykoosi, jossa valtaosa populaatioon kuuluvista meni mukaan harhoihin tavalla tai toisella.

mariD

Ehdin jo polttaa päreeni ennen kuin luin kommenttisi. Onneksi sinä osaat hieman rauhoittaa hermojani, muuten saattaisi lentää päätelaitteet seinään kun lukee lapsena keinulaudasta päähän saaneen imbesiilin vihamielistä kohinaa.

Ensimmäistä kertaa missään blogissa tai mielipidepalstalla joku toivoi minut raiskattavan, mikä kieltämättä poltti sulakkeen täysin. Osoittaa huonoa makua sekä naisvihaa mikä juontuu todennäköisesti kateellisuudesta, siitä että nuori nainen pärjää omillaan kaukana Suomesta. Ja vielä tuo tollo luuli minua espanjalaiseksi. No nyt täytyy rauhoittua eikä antaa moisien mlkkujen häiritä.

Qroquius KadD

Kas, minustahan löytyy uusia kykyjä!

Palomies

Taas tää ryssänpelkääjä vauhdissa, Vauhkolankin tapaus on varmaan puten vika. Niinkuin kaikki muukin woketus, LBGTQP+ ja lähi-idän/saharan eteläpuolen paskavyöry eurooppaan.
Kannikat ei toistansa näe kun niagaranmies laskee menemään.Toivottavasti edes illalla itkiessä hävettää.

Qroquius KadD

Eikö tunnukin pahalta, kun jumalasi Putler ei enää koskaan pääse Suomeen panemaan sinua perseeseen etkä voi mennä panettamaan itseäsi rakkaaseen Moskoviaasi, kun siellä ei ole taikaseinää?

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
X

Niin, ei ryssää tarvitse pelätä, nyt vielä vähemmän kun ollaan Natossa johon liittyminen oli mielestäni oikea päätös. Mutta kunnioittaa tarvitsee ryssää, on senverran iso ja kun näkee miten Ukraina on sen kanssa tiukilla vaikka on enemmän väkeä kuin täällä. Turha sitä ryssää on sohia saa tehdä omalla puolellaan mitä haluaa, kuten mekin. Vauhkolaa ymmärrän hyvin, mielipiteeni korona rokotteista on että joku niissä mättää on senverran negatiivistä tullut esille. Itse meinasin ottaa rokotteen mutta sitten rupesi mrna:sta kuulumaan varoituksia joten jäin kuulolle ja lopulta jätin ne väliin. On mielestäni erittäin epäilyttävää kun johonkin rokotteeseen on liitetty pakko varsinkin kun siitä on niin paljon negatiivistä. Nykypäivän valtamedian uutisointia käytetään liikaa muuhun toimintaan, asioita ohjaillaan tai jätetään kertomatta. Tulee mieleen että kuinkahan paljon meille valehdellaankaan, korona hyvänä esimerkkinä. 🤔

@ranta

Pistä linkki kehiin. Vai oletko liian ujo.?

Jude

Kuukkeli auttoo, jos ossoo käyttöö.

Last edited 1 kuukausi sitten by Jude
mariD

Joillakin saattaa olla liittymä, kuten minulla (Movistar) joka veloittaa datasiirron perusteella. Silloin Googlesta tietojen hakeminen kun olet kodin wlan-verkon ulkopuolella, maksaa selvää rahaa. Nyt satuin olemaan ulkona ja siksi sitä linkkiä kysyinn ja siitähän varsinainen soppa syntyi.
Enää en linkkejä täällä kysele, mieluummin maksan kuin kuuntelen vähämielisen koulukiusaajan onnetonta itkua.

mariD

Ei se osaa kopioida sitä selaimeen ja sen jälkeen kommenttikenttään.
Vetänyt liikaa kamaa jutuista päätellen tai sitten se on harvinaisen ilkeämielinen ihminen, sikäli kuin oli sama tyyppi joka vastasi minulle eri nimimerkillä. Epäilen että oli.

Qroquius KadD

Mikäli linkkiä kaivataan vielä, se on tuon näköinen:

https://kanto.media/2024/04/11/mika-vauhkalan-oikeudenkaynti-fazeria-ja-valtiota-vastaan-alkoi/

Kiukkupelle on pyhällä ristiretkellä ja valittaa varmaan päätöksestä hoviin sekä yritää valittaa korkeimpaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, Vatikaanille ja pelikaanille.

Kukalie

Kylläpä riittää henkilöön kohdistuvia haukkuja, mutta aika vähän tietoon perustuvaa sisältöä. Qroquiusilla on välillä ollut ihan osuvia kommentteja, mutta tänään hän on kyllä langennut perusteettomaan alatyyliin; liekö flunssassa tai muuten kipuileva? Vähemmän ad hominem -hyökkäyksiä, enemmän aitoja argumentteja, kiitos.

Qroquius KadD

Kun joskus päästää pari pikkudemonia irti, on sen ison kanssa taas helpompi elää.

ne suostuvat pelkäämään

Tuon pölöfacen yhdellä musiikkivideolla oli muistaakseni gogo-poikina hyppimässä mm. Paavo Arhinmäki ja eräs myöhempi kemutappaja.

jorma

Sama marssi Suomeenkin, kiitos. Yhtä pahaa on myllytys täälläkin.

matti m

Marsseja ja kansalaisaloitteita saa olla. Eduskuntaa naurattaa. Eräät tahot villitsivät kansaa ennen vaaleja YLE:n tolkuttoman rahoituksen leikkaamisesta 150Me. Eivät enää. YLE:n budjetti kasvoi taas lisää 40Me..

Ei onnaa

Ei noita vois tehdä kun sinne tulisi kakki valtakuuluuvenäjälle, sinisirppiläiset jne. jengit….

Aleksanteri Ruotsalainen

Venäjä psykoosi on huono asia. Kannattaa ottaa yhteys kallonkutistajaan.

mariD

Kerrankin positiivinen uutinen! Tällainen mielenosoitus ehdottomasti myös Suomeen!

Yle on vastenmielinen propagandatuutti joka ansaitsisi saada näpeillensä oikein kunnolla.

Ja nyt todellinen off-tópico juttu.

Pari kolme juttua sitten käytiin vilkasta keskustelua siitä kuinka monta olutta kukin on pystynyt juomaan tietyssä ajassa. Eräskin urhoollinen kertoi kiskoneensa 24 tölkkiä olutta tietyn ajan puitteissa. Mikä muuten minusta on jo aikamoinen suoritus.

Lataanpa tähän kuvan alkoholipulloista, kuvan jonka otin erään liikkeen ikkunasta tässä taannoin. Se on hiukan epäselvä koska kuva on otettu likaisen myymälän lasin läpi melko myöhään illalla.
Katsokaapa noita juomien prosentteja ja kertokaa kuinka kauan kestäisi kun kumoaisitte pari kolme tuollaista 375 millilitran pulloa.
Aivan laitimmaisena oikealla näkyy olevan myös Kallion porukalle ihan oma laatunsa. Tsekatkaa kuva niin tajuatte mitä tarkoitan…

Calavera tarkoittaa pääkalloa mutta mitä meinaa etiketeissä oleva teksti “179.8 proof”? Joissakin pulloissa on hiukan eri numero mutta kuitenkin perässä tuo proof. Onko se jokin laatuun liittyvä juttu vai mistä on kyse?

Screenshot_2024-04-14-13-43-55-51_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e62
Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Simppeli

Jos proof luku on esim. 80 se pitää jakaa kahdella niin saadaan väkevyys prosentteina.

Porkkanalaatikko

Kiitos proof-kommentista. Se kannusti tutkimaan asiaa. Tällaista tietoa löytyi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Alcohol_proof

X
Kari Ilmarinen

Tässä on vain se ongelma, että SVT (vrt. YLE) vaikenee tapahtumasta täysin. Samoin lehdistö – vain vaihtoehtomedioista voi tapahtumasta saada tietoa. Sen verran tehokkaasi toimii agenda Ruotsissa. Tämä oli itse asiassa jo toinen asiaan liittyvä mielenosoitus. On sinänsä ihme, että ovat saaneet ruotsalaiset liikkeelle – tilanne kai sinänsä niin paha, että pakko..

Moonman

Ylellä ja SVT:llä on sama agenda kuin amerikassa; suuret levy-yhtiöt nostavat idoleiksi rikoksista, aseista ja yleisestä vähä-älyisyydestä jollottavia mustia, joita kaikkien pitää ihailla koska on niin hienoa olla tyhmä ja rikollinen. Ei kannata käydä kouluja kun voi rikastua myymällä kokaiinia

ihanaa monikulttuuria

Muistaakseni ylellä/ hesari oli pari vuotta sitten juttu näistä suoraan sanoen kehittyvistä jengiläisistä. Kun niillä on kalliit kuteet yms vermeet, sekä räppi. Positiiviseen sävyyn kirjoitettu juttu suvakkitoimittajalta.

Moonman

Se on sitä uutta ja ihailtavaa “nuorisokulttuuria”, jota yle rakastaa, koska sen keskiössä on moniongelmainen, ei-suomalainen nuoriso. Nuoret tuskin katsovat yleä sen enempää kuin telkkariakaan, mutta jostain syystä pitää verorahoilla tukea tällaista lobbaamista, jotta sitä voidaan hieroa kaikkien naamaan.

Tare

Suomessa kun purra leikkaa vimmalla joka paikasta, on YLE saamassa varmaan lisärahoitusta, koska muuten Suomi ajautuu valeuutisten alhoon kokoomuksen logiikalla ja valehteluunhan kokoomuksen taholta on jo totuttu vaalilupausten osalta. Persut joutuvat taas pettymään YLE:n budjetin leikkaamisesta koska Orpo ei anna tähän lupaa ja Orpon sana on laki tässä hallituksessa johon persujenkin on tyytyminen kuten on nähty.

Porkkanalaatikko

Valtamediasta saa kuvan, että Purran hallinto ainoastaan leikkaa menoja ja korottaa veroja. Media kumminkin jättää kertomatta hallinnon toimista talouskasvun mahdollistamiseksi. Onko tällaisia toimia? Jos on, niin nimenomaan persujen tulisi viestinnässään korostaa toimiaan kansantalouden kasvattamiseksi.

Näillä näkymin on mahdollista, että persuilta lähtee äänestäjiä nukkujiin. Tosin kotiin jääminen auttaa vain vasemmistoa, joka korottaa veroja ja vähentää talouden toimeliaisuutta entisestään.