Vantaa tarjoaa roadmaneille ilmaisen kuntosalin ja itsepuolustuslajien opetusta

Vantaalle avattiin kuntosali, jossa väkivaltarikoksiin syyllistyneet uussuomalaiset voivat harjoittaa kamppailulajeja. Puuhastelua sponsoroi suomalainen veronmaksaja.

Myyrmäessä kauppakeskus Isomyyrissä sijaitsevalle kuntosalille ovat tervetulleita 13-29-vuotiaat väkivaltarikoksiin syyllistyneet ja jengimaailmaan ajautuneet nuorukaiset. Salilla voi harjoittaa tavanomaista lihaskuntotreeniä, mutta myös kamppailulajeja. Kamppailulajeihin väkivaltarikollisille on tarjolla ihan omia ohjaajia.

Sali on käyttäjilleen maksutonta ja ainoat pääsyvaatimukset ovat lähinnä se, että viitsii pyöriä uussuomalaisessa alamaailmassa.

Salia ylläpitää Vantaan kaupunki, jonka hyväntahtoinen idea on saada väkivaltaiset uussuomalaiset irtaantumaan väkivallasta, opettamalla heille lisää väkivaltaisia kamppailulajeja. Lisäksi taustalla häärää Helsinki Missio-niminen yhdistys.

Tällaisen puuhastelun idea on toisin sanoen ihan sama kuin mitä Ruotsissakin on tarjottu: mitä enempi rikollisille tulijoille on puuhakerhoja ja ilmasta värkkäämistä, niin leikitään, että puuhastelu auttaa pikku gangsterit irti rikollisesta elämästä.

Onnea vantaalaisille veronmaksajille.

Asiasta kertoo mm. Kirkko ja Kaupunki.

Kommentti: Eikö kamppailulajeja pitäisi opettaa suomalaisille nuorukaisille, jotta nämä osaisivat puolustautua tositilanteessa roadmaneja vastaan?

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Voihan saatana tuota paskalässytystä, jota ns. julkiset yhteisöt harjoittavat :-((( Ja kirkko mukana – eikö se ymmärrä että murjaanit ovat murjaaneja eivätkä muuksi muutu!

Anonyymi

Evankelisluterilainen kirkko alkaa olla pelkkä vitsi, joka ei tosin naurata. Pöntöstä saarnataan ilmastonmuutoksesta, luontokadosta, sateenkaariväen oikeuksista ja muun maailman oikeuksista tulla tänne ja asettua suomalaisten elätettäväksi. Onkohan nyt jotakin unohtunut?

Qroquius KadD

Niin kauan kuin ev.lut.kirkko haluaa olla valtionkirkko (ja sehän haluaa), se joutuu laulamaan valtion sille sanelemia lauluja.

jorma

Juuri näin, kuten PT kommentissaan toteaa: suomalaisille kantiksillehan se tulisi itsepuolustusjutskat opettaa eikä matuille. Mutta sehän olis tietenkin razzismii ja muuta lässynlässyn vajakeille.

Qroquius KadD

Mitäpä uutta tässä:
johan Arabi-Invaasio 2015:ssä tunkeutuneille ryöstäjäraiskaajaterrorisoija-arabeille alettiin opettaa Tapanilan Erä ry::ssä karatea, että olisivat tehokkaampia väkivaltarikollisia.

suomensotti

Muistan hyvin tuon uutisen.
Toivottavasti opettivat vain sitä perinteistä sulkeismuodossa sohimista.

Peksi

Typeryyden huippu

Aksu

Mummot saadaan paremmin potkittua kumoon…

ÄhlynMähly

Aivan oikein puhut Aksu,,,nyt kun nää peli ja ruuan laittajat opetetaan kunnolla tappamaan,niin ei tarte mummojen eikä muidenkaan uhrien kitua.
Joku vuosi sitten täällä ruotsissa oli näille sankareille sniber-kursseja,ja hyvin ne on oppineet ampumaa ,uutisista päätellen.

Sherlokki suvakko

Luodaan puitteet veronmaksajien rahoilla potkia veronmaksajia päähän, toivottavasti vaan osoite sattuu olemaan oikea. Ei voi järjellä selittää idiotismia!

Puolueeton

Eikö pitäisi mennä pidemmälle ja opettaa myös aseen käyttöä ja ampumistaitoa. Ainakin ruotsissa ampuvat vahingossa vääriä henkilöitä ja haaskaavat ruutia. No vitsi tämäkin, kuten taitaa olla Vantaan päätöskin.

mariD

No mutta tuossahan on ideaa! Reserviläiset voisivat alkaa kouluttaa näitä kuinka rynnäkkökiväärin tähtäintä käytetään oikein, kuinka asetta pidellään oikein ja mitä panoksia pistooleissa kannattaa käyttää parhaimman lopputuloksen saamiseksi (esim reikäpäät kuparivaipalla joka osuessaan päähän hajoaa ihan suikaleiksi aivoihin). Myös käsikranaatin oikeaoppista heittämistä pitäisi harjoituttaa sekä sitä kuinka kranaatin sytytyslankaa voidaan lyhentää jotta jotta se räjähtää aiemmin, tosin tämä koulutus olisi vain kylmähermoisimmille varattu.

No joo, leikki leikkinä. Eihän tämä paljoa naurata. Nämä tyypit pitäisi potkia hevon helvettiin Suomesta mutta siellä ne salilla pumppaa rautaa ja opettelee itsepuolustuslajeja, eli tosiasiassa tappelemaan paremmin veronmaksajien piikkiin.

einari

En voi kommentoida Vantaan päättäjien päättelykykyä, kun käytössä on vain hillittyä
kieltä, solvaaminen on kielletty, enkä saa mässäillä väkivalta fantasioilla näihin Vantaan järjen jättiläisiin, yksi ilon aihe kuitenkin, äänestäjät ovat saaneet mitä ovat tilanneetkin. Onnea ! Sitä tarvitsette tulevina vuosina!

Aatami

Vantaalla äänestettiin persuja kai eniten koko pääkaupunkiseudusta.

Anonyymi

Vantaan kaupunginvaltuuston suurimmat puolueet: Kokoomus 18, SDP 16 ja PS 11.

Anonyymi

Lisäksi 9 vihreää ja 4 vasemmistoliittolaista.

mariD

Yritit syöttää pajunköyttä mutta ei mennyt läpi. Täällä on aina joku tarkkana ja tsekkaa heti netistä mikä on asian oikea laita.

Minusta jäit kiinni housut nilkoissa.

einari

Kotipuolessani oli tapana sanoa pahansuovan ihmisen puheista että siinä se
vanha – aatami on taas päässyt irti, tuolla “kai” sanalla saat synninpäästön.

mariD

Jollei aprillipäivä olisi jo mennyt, voisin luulla tätä aprillipilaksi. Niin absurdilta koko juttu kuullostaa. Ettäkö ainoa edellytys salijäsenyyteen on se, että on väkivaltainen gangsteri? Tavallinen ihminen maksaa salijäsenyydestä monta kymppiä kuussa ja nämä hyväkkäät saavat vantaalaisilta typeryksiltä kaiken ilmaiseksi. Aina sitä luulee kuulleensa jo kaiken mitä tulee näiden kamelinkuljettajien hyysäämiseen, mutta sitten tulee juttu joka laittaa koko paletin uusiksi. Onnea Vantaa!

Porkkanalaatikko

“…Isomyyrissä sijaitsevalle kuntosalille ovat tervetulleita 13-29-vuotiaat väkivaltarikoksiin syyllistyneet ja jengimaailmaan ajautuneet nuorukaiset.

Näin saadaan tunnistettua ja kuvattua tyhmimmät pahikset sekä nauhoitettua heidän keskustelunsa. Luultavasti myös salilla käyvien puhelinliittymien tiedot saadaan selville.

Voisivatko suomalaiset olla näin ovelia.

Juha s

Ei

mariD

Kuntosali on julkinen tila eikä sen video- ja audiovalvonta onnistu poliisilta nykylainsäädännöllä. Jopa USA:ssa tällaisen julkisen tilan salakuuntelu olisi monimutkaista. Jos paikalle pamahtaisi yksikin ihminen jota ei epäiltäisi mistään rikoksesta, olisi tallennus välittömästi keskeytettävä.

Kyllä poliisit nämä veijarit tuntee ja heidän puhelimiaan kuunnellaan jos siihen löytyy tarpeeksi aihetta ja lupa heltiää, eli kyllä näitä silmällä pidetään.

Jorma Melkonen

Hei; se on just nurinkurisesti eli julkisella paikalla saa äänittää ja kuvata. Kuvaaminen on mahdollista kiinteällä laitteella (semmoisiahan ovat kaikki valvontakamerat jotka kuvaavat katua tai parkkipaikkoja tai kauppakeskuksen aulaa) tai julkisessa tilassa kameraa käyttäen. Kuuntelu/äänittäminen on vähän monimutkaisempi, koska kuuntelijan täytyy olla paikalla ja itse kuulla jutustelu. Äänitystä ei saa “teknillisesti vahvistaa” tai muuten on kyseessä salakuuntelu.

Mutta sehän on joo toki mahdotonta poliisille että itse menisivät paikalle, koska silloin jäisi työnetin selailu ja tetriksen peluu kesken.

Nurinniskoin asia on sen vuoksi että kotioloissa ei saa edes isäntä itse kuvata tai äänittää ellei kohteelle ole ilmoitettu että kuvataan/äänitetään.

Tare

Menee sarjaan hulluakin hullumpi maailma.Ja tuon idean alullepanija on jossain utopia kuplassa. Jos tähän menee valtion rahaa, ilmoitus purralle niin johan loppuu.

Anonyymi

Ja myös naisille ja tytöille!

murre iisakki riepunen

Mikäli henkilö on tyhmä ja vahva seuraukset kaaokseen johtavia, olemme varsin karvaasti tämän kokeneet. Murhat, tapot, raiskaukset, sieppaukset, pulverikauppa, alituinen älämölö, rauhattomuus ja kunniakansalaisen etuilut, asunto- terveydenhoito jonoissa jne. Verovaroin umpiluun omaaville vielä salitreenit ikäänkuin kaupanpäällisenä, osoittaa asiasta vastuu henkilöiden kuuluvan alimpaan mätäpaise luokkaan.

mariD

Jotain hyvääkin sentään tälle aamulle. Verkkouutisissa oli mainio kirjoitus suomalaisten rasismihysteriasta. Suosittelen ehdottomasti lukemaan tuon jutun sillä siitä saa ainakin hetkeksi hyvän mielen, ja sitä paitsi jopa kommenttikenttä on auki.

https://www.verkkouutiset.fi/a/rasismihysteria-on-ajanut-meidat-pelkotilaan/#6be24b11

Moonman

Lehden jutussa sivuutetaan melko epämääräisesti millaiselle porukalle tuo toiminta on räätälöityä, puhutaan vaan “13-29-vuotiaista pojista ja nuorista miehistä”. kuvituksena oli kuva kahdesta nyrkkeilevästä, tatuoiduista kantiksesta, jolloin tyhmemmälle demarieläkeläiselle (kuka muu muka lukee jotain kirkkoa ja kaupunkia) jää laimennettu mielikuva jostain yleisistä suomalaisista ongelma-nuorista.

Todellisuudessa tiloissa vallitsee sellainen wallah-älämölö, että suomalaiset nuoret tuskin sinne haluavatkaan, elleivät ole niitä pk-seudun valkoneekereitä jotka puhuvat ählysuomea.
Eivät suomalaiset syrjäytyneet nuoret joita koulu ei kiinnosta, muutu väkivaltaisiksi ja jengiydy, vaan lukittautuvat kotiin pelaamaan, mutta heille ei järjestetä mitään tukitoimintaa vaikka seuraukset näkyvät myöhemmin kelan tuki-riippuvuudessa ja työttömyydessä, samalla kun koulukiusaajille ja väkivallantekijöille järjestetään tuollainen ylimääräinen kokoontumispaikka verorahoilla.

Mikä ihmeen lehti tuo kirkko ja kaupunki on muutenkaan; se ilakoi jo Halla-ahon alkuaikoina kehareiden maahanmuutosta, islamin leviämisestä ja suomalaisista käännynnäisistä, jotka olivat hylänneet jumalan ja kaikenlaisesta toiminnasta, mikä nimenomaan vahingoittaa kirkkoa, kristittyjä ja suomalaisia.

luke

Että valmiit väkivaltatapaukset hyväksytään salille Ainakin aikanaan kun Suomikin oli esim Karaten kärkimaita niin väkivaltatapaukset erotettiin seurasta.

Anonnyymi

Suomi on aivan käsittämättömien pahuuden voimien hallussa. Ei tätä muu selitä. Masentava uutinen (jälleen kerran).

Qroquius KadD

Niin on.
Sen pahuuden voiman nimi on viherkommunismi.

Joppos123

Miksi noille ei tosiaankaan opeteta samalla kertasingon käyttöä ja käsikranaatinheittoa.
Jos tarvitaan kouluttajaa niin minä minä minä.
Sinkoammunnassa on ensiarvoisen tärkeää, että joku katsoo suoraan takaa noin 20 cm päästä, singon putken tasalta kuinka projektiili lentää.
Käsikranaatinheitossa pitää aina vaihtaa kättä sokan vetämisen ja itse heiton välillä huomiomatta sokasta lähtevää “pling” ääntä.
Voin mä rynkkyäkin opettaa.
Rynkky on aina perussäädetty kun etutähtäin on asetettu äärivasemmalle ja takatähtäinkevy niin ylös kuin menee.
Ne tähtäimistä löytyvät tekoviat joita kutsutaan myös piirtoväleiksi ovat pelkästään krapulaisen koneistajan tekemiä viiruja.
Otan näistä kursseista vain 3000 per osallistuja+ uusi ALV ja toki kirjallisen vastuuvapauden ikiajoiksi.
Kurssin kesto per ase noin 1h.

Joppos123

Tässähän on tosiaankin taivas auki tarmokkaille ja asiansa osaaville vanhoillle ammattisotilaille.
Välttääksemme Ruotsin tilanteen missä yhden raadon saamiseen tarvitaan nykyisin 10000 laukausta, 3 pommi-iskua ja tusina sähköpotkulautaa niin koulutetaan meidän ganstereista parempia.
Ensin taito lyödä turpaan ettei se oma naruranne vaan mene paskaksi
Seuraavaksi se aseenkäyttö.
Eihän kukaan osu oikeasti aseella jos se on vinossa tai osuu mutta sitä pitää treenata aika paljon.
Itse treenasin tuota vinosti ampumista 4 vuotta ja silti en ollut ihan tyytyväinen.
Se on vaikeaa varsinkin jos etäisyys on yli 10 metriä.
Tulee liikaa muuttujia varsin hitaalle luodille.