“Somalirikollisille vankila ei ole pelote saapua Britanniaan”

01.04.2010. Uusin mielipidekysely osoittaa, miten britit ovat pettyneitä Työväenpuolueen maahanmuuttopolitiikkaan. YouGov-tutkimuslaitoksen kyselyssä lähes kaksi kolmesta oli sitä mieltä, ettei hallitus ole onnistunut maahanmuuttopolitiikassaan.

Eilen kerroimme siirtolaisuuden positiivisista vaikutuksista – työtätekevistä yksilöistä, jotka hyödyttävät brittiläistä yhteiskuntaa. Tänään kerromme tarinan toisesta puolesta – heistä jotka aiheuttavat rikollisuutta ja väkivaltaa Iso-Britannin kaduille.

Raikkaassa kevätsäässä, kiireisellä pohjoislontoolaisella kadulla sekä lastenrattaita työntävien äitien nähden, kaksi somaligangsteria ojentaa meille neljä nokaretta A-luokan huumeita. He ovat huvittuneita peiteasussa olevasta toimittajasta, joka esittää annosta etsivää narkomaania. Somalit ovat rentoina ja ylimielisinä paikassa, jota he pitävät omana alueenaan.

 

King’s Cross

Somalijengi kauppaa turistimagneetti British Libraryn kupeessa “eurohuumeita” opiskelijoille ja matkaajille, jotka poistuvat mantereelta saapuvasta Eurostar-junasta King’s Crossin asemalla. Samalla kun he myyvät nuorisolle kannabista ja ekstaasia, jolla nämä haluavat “maustaa” käyntiään pääkaupungissa, somalit syöttävät kovia huumeita tuhansille addiktoituneille narkomaaneille.

 

Epätoivo

Alle viisi minuuttia sitten tehdyissä kaupoissa myytiin neljä pientä kelmuun pakattua nyyttiä – kaksi crack-kokaiinia ja kaksi heroiinia. Jokaisen kappalehinta on 10 puntaa. Myöhemmin sisäministeriön sertifioima laboratorio varmentaa huumeiden korkean pitoisuuden, joka voimakkaasti addiktoivana levittää epätoivoa Britannian kaduille. Somalijengit ovat merkittäviä pelureita Britannian suurkaupunkien laittomilla huumemarkkinoilla, ja he ovat häikäilemättömiä tehdessään rahaa sekä samalla käyttävät äärimmäistä väkivaltaa ajaessaan pois kilpailevia jengejä. He edustavat siirtolaisuuden toista puolta – maahantuotua sota-alueen kovaa mentaliteettia, jota käytetään meidän liberaalia länsimaalaista yhteiskuntaa vastaan. Heille Britannian kadut näyttäytyvät pehmeinä sekä kypsinä laittoman rahan sadonkorjuuseen.

Virallisesti maassa on 101,000 somalia, mutta todellisen luvun uskotaan olevan noin 250,000. Monet heistä ovat täällä laittomasti. Keskustelimme kahden jengiläisen kanssa, jotka kuuluvat Lontoon suurimpaan somalikatujengiin ‘The Woolwich Boys’, ja he selittivät miksi juuri he tällä hetkellä hallitsevat alamaailmaa. Nämä jengiläiset, joilla ei ole tekemistä aiemmin huumeita myyneiden somalien kanssa ja jotka kieltäytyivät esittelemästä itseään tarkemmin, ovat Chad (21) ja Mo (18).

 

“Saavuimme tänne, kun olimme 10-vuotiaita”, Chad sanoo.

“Briteillä ei ole mitään ymmärrystä millaista oli varttua siellä.”

“Jos vanhempani eivät olisi lähteneet, niin en olisi enää elossa.”

“Paikalliset jengit eivät ole kovia, me olemme kovia. Me pyöritetään kuvioita eikä kukaan voi vittuilla meille.”

Huumekaupan ohella somalijengit ovat keränneet mainetta palkkatappajina.

“Jos haluat meidän puukottavan tai viiltävän jonkun, niin se maksaa 500 puntaa”, Mo hymähtää tyynesti.

“Tappaminen maksaa enemmän, mutta se riippuu tilanteesta.”

“Aseita, veitsiä – me käytämme niitä kaikkia.”

Kaksikko esittelee etelälontoolaisessa lähiössä välineitään, isoja lihakirveitä. Mo myös näyttää kuvaa, jossa esiintyy AK47-rynnäkkökiväärin kanssa, sekä tarjoutuu järjestämään 9mm pistoolin.

“Näitä aseita on helppo hankkia, jos tunnet oikeat somalit.”

“AK47:aa ei kanneta kadulla, mutta sitä voidaan käyttää tappotehtävässä. Täytyy tajuta, että Somaliassa ihmishenki on halpa.”

“Me tultiin tänne tyhjinkäsin, mutta nyt meillä on parhaat tennarit, ajetaan hienoilla autoilla ja paljon muuta. Eikä viranomaiset voi tehdä asialle vittuakaan.”

“Monet meistä eivät ole täällä laillisesti. Minulla on paperit, mutta useat kaverit ja sukulaiset on laittomasti.”

Somalinuorten väkivalta on päässyt kehittymään jo pidemmän aikaa.

 

Väkivalta

Metropolitan Policen lehdistövastaava Abdal Ullah, joka erikoistuu nuorisorikollisuuteen, totesi vuonna 2002: “Nämä nuoret tulevat väkivaltaisista paikoista ja monet ovat nähneet tappamista, joten jos joku yrittää vedättää, niin he osaavat iskeä takaisin.”

“Kun olet nuori, niin etsit paikkaasi ja jengiläisyys on siihen eräs tapa. Somalinuorten väkivaltaisuus on kasvava ongelma.”

Vuonna 2005 kaksi somaliveljestä ampui West Yorkshiressa poliisina toimineen Sharon Beshenivskyn kuoliaaksi, kun he pakenivat ryöstön jälkeen. Vasta 9 kuukautta poliisina ollut Sharon kuoli kadulle, kun veljekset kaasuttivat paikalta. vuonna 2006 18-vuotias Mahir Osman kuoli, kun 40 somalinuorta väijytti hänet lähellä Camdenin metroasemaa. Sittemmin vuonna 2007 13 nuorta ja aikuista, mm. Ugandan entisen diktaattorin idi Aminin poika, tuomittiin osallisuudesta hyökkäykseen.

 

Lontoon somalijengit

Lontoossa somalit eivät ole mitään pikkutekijöitä. He ovat motivoituneita, organisoituneita ja he haluavat tehdä rahaa.

“Meillä on oma systeemi myydä huumeita ja tehdä paljon rahaa, eikä meidän tarvitse kilpailla keskenämme”, Chad kertoo.

“Meillä on yksi SIM-kortti, jonka numeron kaikki asiakkaat tietää. Tässä puhutaan tuhansista kontakteista, tajuatko? Me somalit ei toimita huumepäissä eikä vedetä A-luokan kamaa, mutta me myydään sitä kasoittain. SIM-korttia pidetään vuoroittain.”

“Yksi ryhmä, esim. Woolwichista, pitää korttia 8 tuntia, vastaa puheluihin ja vie paikan päälle – heroiinia, crackia, mitä vaan.”

“Sitten he antavat kortin toiselle porukalle, esim. Plumsteadista, ja ne myy seuraavat 8 tuntia.”

“Se on vuorosysteemi, jossa kaikki pitää tekemänsä rahat. Siten me ollaan kasvettu isommiksi kuin muut – me ollaan enemmän organisoituneita.”

“Ja sen lisäksi, me pannaan sulle kuula kalloon jos rupeet vittuileen.”

“Me pidättäydytään yhdessä, puhutaan samaa kieltä ja toimitaan samojen tyyppien kanssa. Meidän joukkoon ei voi soluttautua.”

Somalijengit hyötyvät joukkovoimasta, monien saapuessa Afrikasta rahankuvat silmissä. The Woolwich Boys -jengiin kuuluu noin 200 jäsentä, alueenaan pieni osa Etelä-Lontoota. Tilanne on samanlainen Pohjois-Lontoon Camdenissa sekä Itä-Lontoon Hackneyssa ja Tower Hamletsissa. Myös Liverpoolissa, Manchesterissa ja Leedsissa somalit ovat merkittäviä tekijöitä. Liverpoolissa somalijengit ovat suorittaneet korkean profiilin murhia alamaailmassa.

“Meillä on lukumäärä puolellamme, kun niin monet on saanu tulla maahan”, Mo toteaa.

“Me kaikki ollaan tultu tänne vain yksi asia mielessä – raha. Eikä me välitetä miten sitä saadaan. Hallituksella ei ole mitään mahdollisuuksia.”

“Miten kukaan voi pelotella somaleita vankilalla, jos toinen vaihtoehto on jäädä kotimaahan ja kuolla.”

“Sitä paitsi se on jo liian myöhäistä. Somalit on täällä jäädäkseen eikä kukaan voi sille mitään.”

LÄHDE: Somalilandcurrent (alkuperäislähde The Sun, 01.04.2010)

– Lukijan muokkaama artikkeli–

 

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
köijäri

on ne neroja.

A drop in the Ocean

Tähän minä kirjoitan. Onneton mies. Paljon on yritetty, vähän saavutettu.

En tahdo jaksaa. Suomi (Tonttula) on toivoton tapaus. Miksei olisi?

Nyt kokeilen avata kinkkupakettia. Tiukassa muovissa on. Kallista lihaa.

Virossakin maksaa “kymme eurot per kilo”. Jumalattoman arvokasta.

Kun jouduin – anteeksi vaan joillekin teistä – siviilipalvelukseen, ja silloin siitä rankaistiin 16 kk:n palvelusajalla, niin elämäni hajosi. Ei vain jaksanut. Mutta pakko.

Suomi siis teki näin – olin pettynyt. Koen, että Tonttulan maahan ja politiikkaan ei voi vaikuttaa mitenkään merkittävästi. Eivät sitä persutkaan ratkaisevasti tee.

Äänestän nyt vielä porukkani kanssa ns. äääääääärioikeistoa eurovaaleissa, mutta jää nähtäväksi. Eurooppa saisi saada ratkaisevan toisen suunnan. Ehkä. Ehkä ei.

Luovutan, tuntemani Suomi-Tonttula, sisältää SUVAKOT, (käyttäkää tätä ilmaisua, olkaa hyvät), ja se enää ole tuntemamme maa ja valtio. Joten kiitos siitä.

Minulla ei ole muuta kuin Jeesus – kiitän Häntä, siksi en saa peukkuja paljon.

A drop in the Ocean

Mainittakoon vielä – eikä varmaan voisi ketään teistä kiinnostaa enempää – että yritin tutustua nk. kristilliseen perhepiiriin, erääseen keltakarvaiseen nuoreen naisihmiseen, ja arvatkaa miten kävi?: Melkein veivät henkeni väkivalloin. Vieläpä nämä lahkolaiset ylpeilivät teollaan, mutta sentään käräjäoikeus tässä tapauksessa langetti tuomiot kahdelle kahelille pahoinpitelytuomiot korvausvaateineen.

Boltteri

Onhan sulla alkoholi, elämäsi tärkein asia.

A drop in the Ocean

Joo, kiitos, ilman sitäkään en ole varma olisiko tämä kaikki mennyt paremmin.

Mutta kuten sanottua, kiitos lohdutuksesta.

A drop in the Ocean

Toisin kuin aivan kaikissa uskonnoissa, niin tässä uskossa Jeesus ihan oikeasti armahtaa ja vie omansa Taivaan kotiin; kaikissa muissa uskonnoissa ja uskomuksissa sinun pitää itse ansaita ns. taivasosuutesi. Se on se ero.

A drop in the Ocean

Korostan vielä, että tuolle mainitulle upealle keltakarvaiselle urapyrkyrineitokaiselle koetin välittää elämän muitakin arvoja, mutta kävi juuri päin vastoin.

Ahne, maallisille ansioille perso naaras tuli – juuri kuten pelkäsin. Voisi sanoa, että vihersosialisti parhaimmillaan. Lisäksi vielä kehuu Muhammedia voittajasankarina, mutta Jeesus on kuulemma luuserisurkimus, häviäjä, raukka ristillemenijä.

Nyt vuosien jälkeen tosin on hieman ollut toinen ääni kellossa, mutta minuapa ei niin vain enää saa. Siis tämmöisiä nämä omatkin ovat, kun niikseen tulee.

A drop in the Ocean

Ja ihan lopuksi: Tonttulan valtamedia on luonnollisesti ns.porvarihallituksen kimpussa. Siinä kun on persutkin mukana, niin miksei vihersosialistiyksisilmäismedia sitä tekisi – tokikin.

Joku, ilmeisesti varttunut kristitty valkoinen mies kehtasi sanoa edellistä pääministerintekelettä peräti pimeyden papittareksi. Miettikää sitä.

Haukkui persupuolueenkin täydeltä laidalta rasistiseksi puolueeksi – siis puolueen, joka itse nimittää itseään kristillissosiaaliseksi puolueeksi. Ainut, joka haluaa säästää meidät kehitysmaalaistumiselta, islamisaatiolta ja ruotsittumiselta. Jah!!

mariD

Kerro sille keltakarvaiselle naikkoselle, että nykyisin on tehty tutkimuksia jotka osoittaisi Muhammedin olleen keksitty henkilö. Muhammed on hyvin todennäköisesti lisätty myöhemmässä vaiheessa koraaniin ikään kuin tuomaan muslimeille glooriaa ja sankaruutta koska hänestä maalataan niin urhea sotilaspäällikkö koraanissa.

Huru-ukko

A drop in the Ocean = tippa itkumuurin juurella??

outlaw09man

PÖKÄLEET, biltama 2 kättä ja puuvalo, kumiluiset umpiveltot jalat. Tanssii hui hai hagerth.

Joppos123

Älkääs nyt. Sompuilla on ihan vaan snadisti kovempi älykkyysosamäärä kuin apinoilla (noin 0.7).
Ne ovat oivia aseenkäyttäjiä ja ei niille tartte maksaa muuta kuin banaaneja.
Ei siis ihme kun britit ja svedut käyttävät elukoita huumekaupoissaan.
Kiinni jäädessä somppu raapii persettään ja vaikenee kun ei osaa puhua.
Elukoitahan noi ovat ja selkaisina niitä pitäisi käsitellä. Nukutus.

Joppos123

Joskus kelannut mitä vaatii esmes täällä härmässä, että jokainen metsästäjä laittaa sen yhden kudin piippuun ja laukaisee laukauksen näitä elukoita kohti?
Meitä on 200000.
Kai se vaatii sitä, että ne alkavat tulee kotiin ja ryöstelevät aseita.
Antaa tulla. Täällä odottaa “ullatus”.

suomensotti

Mikäli uuden kotimaan rangaistukset ovat lievempiä kuin lähtökulttuurissa, niin eihän kyseistä “kemukeppostelua” hillitse juuri mikään.

mariD

Yhdysvalloissa Tennesseessä on eräässä pikkukaupungissa somaliyhteisö. Muutamalta paikalliselta loppui kärsivällisyys kun nämä vain vetelehtivät päivät ja pitkät ja syvässä etelässä ollaan totuttu siihen, että jokainen tekee osansa eli hommia paiskitaan pitkät päivät.
Laativat suunnitelman jossa ensin tarkoitus oli ampua kivääreillä niin monta somppua hengiltä kuin mahdollista. Mutta sitten joku keksi paremman idean; mehän ollaan maaseudulla, ei kukaan kiinnitä huomiota jos tilaamme kunnon satsin ammoniumkloraattia ja teemme kunnon paukun, räjäytetään niiden päiväkeskus taivaan tuuliin juuri silloin kun niillä on rukoushetki meneillään.

Aika pirullinen suunnitelma täytyy sanoa.

Yksi porukasta kuitenkin jänisti ja meni poliisiin puheille joka otti yhteyttä FBI:hin ja TBI:hin (Tennessee Bureau of Investigation). Siitä pyörähti tutkimus käyntiin, tyyppi mikitettiin ja saatiin todisteet jotta koko konkkaronkka oli pian oikeuden edessä. Tuomari erikseen korosti kyseessä olevan vakava viharikos josta tuli lisävuosia. En muista tuomion pituutta, mutta sen muistan ettei päätekijät enää auringonlaskua näe ainakaan muurien ulkopuolella. FBI:in pommiasiantuntijoiden mukaan ammoniumkloraattia oli niin paljon, että se olisi tuhonnut koko asuinalueen.

En tällaista toimintaa tietenkään hyväksy, mutta se osoittaa kuinka joiltakin saattaa palaa hermot vetelehtiviin puikulapäihin.

Qroquius KadD

Olisi vaan näidenkin punaniskojen kannattanut pitäytyä siinä alkuperäisessä kiväärisuunnitelmassa;
somalien harventaminen ampumalla olisi varmasti ollut helpommin hyväksyttävissä Dixiessä kuin yleisvaarallinen teko.

mariD

Näinpä. Pommi itsessään oli niin valtava, että se räjähtäessään olisi vienyt mukanaan myös runsaasti paikallisia asukkaita. Itse asiassa pommia ei koskaan rakennettu valmiiksi vaan ammoniumkloraattia löytyi erään porukan jäsenen hallusta, ja jos nyt oikein muistan niin sitä oli jotain 1000 ja 2000 kilon väliltä. Sillä määrällä olisi rakentanut jo aikamoisen paukun joka olisi aiheuttanut valtavaa tuhoa, eli siinäkin mielessä epäonnistunut suunnitelma.

Kiväärisuunnitelmaan kuului muistaakseni se, että olisi ammuttu pitkältä etäisyydeltä käyttäen laadukkaita optisia tähtäimiä. Varmasti paikallisten olisi ollut helpompaa sellainen hyväksyä kuin oman kylän räjäyttäminen ja omien tappaminen siinä sivussa. Laitetaan suvakeille disclaimer tähän loppuun ja totean etten hyväksy tällaista toimintaa, oli kyseessä sitten pommit tai kiväärit.

Moonman

“Somalit on täällä jäädäkseen eikä kukaan voi sille mitään.” -Juu, mutta somalit ovat täällä koska yhteiskuntien kehitys 2. maailmasodan jälkeen on johtanut lössöhumanismiin ja liberalismiin.
Sodan loppumisesta on vasta alle 100 vuotta, kuka tietää mitä tapahtuu seuraavan 100 vuoden sisällä?
Tämä nykyinen eu-meininki on täysin kestämättömällä pohjalla tulee loppumaan samalla tavalla kuin rooman valtakunta. Se ei tarkoita että tulee joku neljäs valtakunta, mutta nälkäisillä ja vihaisilla ihmisillä tuskin on kokaiinikaupat mielessä.

Qroquius KadD

Ellei tule Neljättä Valtakuntaa, ne nälkäiset ja vihaiset ovat kemumatuja jotka tuhoavat Euroopan.

Runtiti-pou

Tuet pois ja rikollisuus kuriin niin johan lähtevät muualle

mariD

Haittamaahanmuuttajien tukia pitäisi tosiaan tarkistaa – rutkasti alaspäin. Nyt kun leikataan käytännössä kaikilta, esim Alvi taitaa nousta eksoottiseen lukuun 25,5%. Jätetäänkö taas ulkomaalaisväestö leikkausten ulkopuolelle? Minusta kaikki kehitysmaista tulevat maahanmuuttajat pitäisi maahantullessa laittaa suljettuihin ja valvottuihin “keräysyksiköihin” jossa he viettäisivät sen ajan kun turvapaikkahakemus käsiteltäisiin ja tässä hakemuksessa olisi vain yksi valitusoikeus. Kun tulee hylky niin tulee keskuksesta nouto ja kotiinlähtö samantien.
Mitään tukia nämä eivät tältä ajalta tarvitse koska keskuksessa olisi päivittäinen ruokailu. Ja valtio saisi luoda valtavan somekampanjan jossa kerrottaisiin kuinka meno Suomessa olisi muuttunut, enää ei olisi Kela Goldia ja muutenkin meno olisi hyvin ankeaa.
No, ainahan sitä saa haaveilla. Mutta tuo tukien pienentäminen. Ei se ole mikään mahdoton juttu, niin on tehty muissakin maissa, esim Tanskassa.

Qroquius KadD

Kyllä.
Kemumatut jätetään tämän ulkopuolelle kuten kaikessa muussakin.
Sen sijaan taloushallinnon tietojärjestelmien laatijoille ja käyttäjille järjestettiin työntäyteinen kesä:

https://www.hameensanomat.fi/paakirjoitus-mielipide/6704861

Tuo on maksumuurin takana, mutta kyse on sitä, että alviprosentit ovat aina olleet kaikkialla kokonaisluku.
Suomi ottaa nyt ensimmäisenä käyttöön pilkun takaisen numeron, josta seuraa taloushallinnon kaikkien tietojärjestelmien uusiminen.
Siihen on aikaa 136 vuorokautta.

Edelleen moni pienyrittäjä käyttää edelleen jotain muinaista ohjelmaa, johon ei ole enää aikoihin saanut päivityksiä mutta joka toimii hyvin tasaprosentilla.
Tähän uudistukseen se tukehtuu, mikä tietää kaiken pistämistä uusiksi niin, ettei monellakaan välttämättä edes riitä raha.

Mutta tämähän ei hallituksen konsulttien PowerPointeisa näkynyt.
Tai ehkä näkyikin…

mariD

Jep, tuli luettua tuosta desimaalipilkkuongelmasta ja ettei sitä tietojärjestelmät tunnista verotusohjelmissa, eikä ehkä Verohallinnossakaan. Joku TietoEnator saattaa tehdä tässä taas yhden kunnon diilin jonka maksajiksi jää…arvaa ketkä?

Kiinnostaa myös nähdä miten pk-yritysten järjestelmät lopulta tähän desimaaliongelmaan taipuu vai taipuuko ollenkaan. Tuleeko yrittäjälle sellainen lasku joka vaikuttaa jo tulokseen.

On sanottava, että Suomessa on vankka usko verotuksen kiristämiseen ja sitä kautta rahan keräämiseen valtiolle. Se että tehtäisiin joskus toisinpäin ja parannettaisiin ihmisten maksukykyä, sellaisesta ei näytä olevan juuri edes keskustelua. Alvia voi tietenkin myös pudottaa joka piristää kotimaista kysyntää ja sitä kautta nostaa arvonlisätuloja. Näin kävi Saksassa kun he tiputtivat Alvia 6 prosenttia. Mutta en jaksa uskoa, että Suomessa Verohallinnon virkamiesten luovuus riittäisi tuon ymmärtämiseen. Suomessahan valtamedia rynnii kysymään joltakin Nalle Wahlroosilta kuinka taloudella nyt menee. Minusta se on jotenkin huvittavaa.

Boltteri

Ihanat neekerit kaduilla.

Porkkanalaatikko

Määrätietoisia nuoria! He ovat saalistajia.

Tuollaiset eivät ole kotoutettavissa. Ratkaisu ei myöskään ole heidän poistamisensa yhteiskunnasta. Heidän edustamastaan väestöryhmästä tulee aina uutta täydennystä. Ratkaisu on koko väestöryhmän poistaminen vaikka siitä valtaosa olisikin vaarattomia. Geeniperimä tekee tiikerin tiikeriksi. Vaikka lampaat kuinka yrittäisivät kotouttaa tiikeriä, siitä ei tule lammasta.

Runtiti-pou

Kuolemantuomio kaikille huumekauppiaille. Kyllä se siitä ja pian

Tapio Suhonen

”Miten kukaan voi pelotella somaleita vankilalla, jos toinen vaihtoehto on jäädä kotimaahan ja kuolla.”
Somali voisi kysyä itseltään, miksi somalit ovat luoneet “kotimaan”, jossa vaihtoehtona on vain kuolema. Ei uskalla, koska tunnustaisi somppulan kokonaisvaltaisen huonouden, oman kansansa huonouden. Erityisesti nyt, täydellisen riippuvuuden eurooppalaisesta taloudesta ja kulttuurista.
Onneksi näissä meidän säästötalkoissa on huomioitu kansaneläkkeiden maksamisen lopettaminen ulkomaille.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/77a28de4-9d9a-41e8-a33b-55e1e3532f01
Tämä koskee juurikin lähi-itäläisiä ja somppuja, jotka ovat “eläköityneet” kotimaahansa, jossa elelevät herroina ja hidalgoina: Suomalainen kansaneläke, niin pieni kun se onkin, on Big Money somppulassa.

Porkkanalaatikko

Kiitos linkistä.

Ehkä osa ulkomailla asuvista kansaneläkettä saaneista päättää palata Suomeen, jos kansaneläkkeen maksu ulkomaille lopetetaan. Palaajat jatkaisivat silloin eläkkeensä vastaanottamista ja Suomessa heille tullee myös muita tukia ja ja he pääsevät kuluttamaan esimerkiksi terveyspalveluja.

Kansaneläkkeen ulkomaille maksamisen lopettamisen etuna on jo vuosia sitten kuolleiden ulkomailla asuvien eläkkeiden maksun keskeytyminen.

Mutta luulisi, että ulkomailla ollaan kekseliäitä ja Suomeen lähtee joku sukulainen tai naapuri, jonka kertomuksia ei rohjeta Suomessa kyseenalaistaa rasistiksi leimautumisen pelossa.

Ehkä on myös oikeita suomalaisia, jotka ovat eläneet ulkomailla kansaneläkkeensä turvin.

Porkkanalaatikko

Voihan sitä myös palata Suomeen paperilla ja jatkaa asumista ulkomailla. Kenties syntyy kysyntää Suomen osoitteille, joihin voi mennä kirjoille.

Qroquius KadD

Somaleilla kuten muillakin Afrikan kädellisillä on valmis vastaus siihen, miksi niiden valtioyritelmät ovat järjestään paskastanioita:
Siirtomaavalta! Kolonialismi!! Orjalaivojen terva!!! Orjuutus, sorto ja riisto!!!!

Tare

Kaikki Euroopan Somalit pitäsi palauttaa afrikan sarveen takaisin. Niistä ei ole ainakaan työntekoon ja kutsutaanhan heita afrikan mustalaisiksi ja moni maa ei sen takia huoli heitä maaperälleen. Suomi on hyvä esimerkki miten nämä loiset ovat juurtuneet eteläiseen suomeen tekemättä mitään ja se röyhkeys vaatimuksineen on aivan omaa luokkaa ja rasimisyytös sinkoaa heti jos tahtoa ei saada läpi. Akat sikiää kuin kanit keväällä ja valtavat kersalaumat takaavat perinteen jatkuvan. Onko muuten Husu kuollut kun ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään vai lomaileeko niin ahkeraan kotikonnuillaan veronmaksajien piikkiin ettei kerkiä ottamaan kantaa edes rasismikeskusteluun.

mariD

Muistan kun Tuomioja sanoi kaikkein kyvykkäimpien somaleiden suunnanneen Suomen sijasta Englantiin ja että se on suomalaisten syytä (mitähän Erkki tällä on tarkoittanut? Varmaan rasismia…).

Tässä ovat nyt ne Tuomiojan kyvykkäät somalit. On kykyä myydä huumeita, on kykyä pahoinpidellä ihmisiä, löytyy kykyä tappaa ihmisiä ja kykyä olla kaikin puolin haitallinen sontaläjä Britannian yhteiskunnalle.

Terveisiä vaan Tuomiojalle.

Qroquius KadD

Eipä sitä risupartaa voitane enää pitää syyntakeisena, kun se asuu vieläkin Kekkoslovakiassa Neuvostoliiton naapurissa.

mariD

Ai niin, unohdin että Erkki on edelleen siellä 70-luvulla.