THL:lle uusi johtaja lääkeyhtiö Pfizeriltä

Hands of unrecognizable female doctor writing on form and typing on laptop keyboard

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL saa uuden johtajan, joka siirtyy THL:lle lääkeyhtiö Pfizeriltä. Piia Aarnisalo aloittaa toimessaan toukokuussa.

THL:n Hyvinvointivaikuttajat-osaston uudeksi johtajaksi on valittu Piia Aarnisalo, joka työskenteli aiemmin pitkään lääkeyhtiö Pfizerin lääketieteellisen johtajan tehtävässä. Osaston aiempi johtaja oli Mika Salminen, joka sanoo Aarnisalosta:

– Saimme sekä talon sisältä että ulkoa erittäin hyviä hakijoita tähän laitoksen kannalta keskeiseen johtajan tehtävään. Valinnassa korostuivat monipuolinen ja tavoitteellinen johtamiskokemus sekä vahva näkemys strategisesta uudistumisesta, Salminen sanoo.

Nyt joku epäileväinen saattaisi kysyä, että miten tämä on mahdollista. Eikö suuntauksen pitäisi olla juuri päinvastainen, että lääkeyhtiön edustajilla ja heihin kytköksissä olevilla tahoilla ei pitäisi olla vaikutusta valtion virkoihin.

Olisi mielenkiintoista tietää, että kumpaan suuntaan raha on liikkunut tässä valinnassa.

Asiasta kirjoitetaan THL:n sivulla.

 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimir Putin

Onhan Fimeankin ylijohtaja tullut taloon lääketeollisuudesta ja suurin osa rahoituksestakin on lääketeollisuudesta peräisin.

Ilmankos suomessa on kielletty muualla länsimaissa yleisesti hyväksytty ja tehokkaana pidetty syyhylääke jota ihmiset ovat joutuneet ostamaan hevoslääkkeenä kalliin ja tehottoman apteekkilitkun sijaan mutta nyt senkin kieltämistä yritetään saada läpi.

AnywayD

Jos tarkoitat Ivermektiiniä, on sitä käytetty mm. matolääkkeenä, myös ihmisille jo vuosikymmenten ajan. Sitä voidaan käyttää muihinkin tarkoituksiin, kuten monia muitakin lääkkeitä. Ivermektiiniä monet lääkärit määräsivät potilailleen korona-aikana, koska se heikentää virusten kykyä päästä soluihin. Hoito on todistettavasti toiminut hyvin. Sen lisäksi oli antibioottia. Esim. Aspiriinia on käytetty estämään verisuonten tukoksia, vaikka se ei ollut siihen tarkoitukseen alun perin.

Fatwantarkistaja

Ivermektiini on myrkky, jolla Korkeasaaren johtajatar on murhannut koiria, varsinkin collieita jo pitkään. Hänen mielestään neekeri ei ole ihminen, vaan koira. Liekö murhannut kaikki tarhatut neekerit, ketään ei kiinnosta.

Runtiti-pou

Slovakiassa ja monessa muussa paikassa sillä hoidettiin menestyksellä koronaa. Pelastettiin ihan oikeasti ihmishenkiä, kun taas täällä tungettiin myrkkyä piikkeinä ja eliitti komensi nauramaan “matolääkkeelle” ja kuolleisuus räjähti piikitysten myötä ja toisaalta koronan aikana kuoltiin enemmän

Boltteri

Eiköhän tässä nyt odoteta toimivaa lääkettä, jonka pitää olla sama kuin ulkomailla mutta helvetin halvalla tuotettu ja saatanan kalliilla myytävä Suomalaisen lääkefirman tuote. Eikä mitään vitun KELA korvaus-runkkailua saatana, jos kutittaa niin hintaa pöytään vitun köyhät! Mutiaisten tänne levittämä syyhy on sitten myös rasismia ja rasismi on ihan kohta rikos!

X

Ettei tulisi taas jotain tehotonta rokotetta syyhyynkin, joka kaikkien on pakko ottaa ja tehosteet päälle. Dnata muokkaavaa tietty. Taas porukkaa rupeaa putoamaan kun kärpäsiä. 🤔

Tare

Tämä haisee ja pahasti eikä ainakaan hiljennä salaliittoteorioita.

Reiska

Eikös Pfizeriltä ostettu sadoilla miljoonilla koronarokotteita? Noista kaupoista on tuokin muija saanut satojen tuhansien eurojen (myynti)bonukset. THL:n väkikin on saanut Pfizeriltä lahjaa (seminaareja & matkoja, tutkimusrahaa omiin väitöskirjoihin/vst. lapset & puolisot päässeet töihin/saaneet rahaa opintoihin stipendeinä, jne., jne. [joku nyt näkee lahjuksia, mutta ei nuo ole lahjuksia vaan “maan tapaa”.])
Nyt ämmä on tuolla hoitamassa sitä, että koronarokotuksistä ei tullut kenellekään mitään ongelmia (=ei tutkita eikä ikinä mitään korvauksia) ja ett Pfizer saa jatkossakin hyviä kauppoja rajattomista veromaksajien varoista maksettuna.

Näin systeemi “pyörii” maailman onnellisimmassa maassa ja maassa jossa tutkimusten mukaan lahjuksia ei missään käytetä.

suomensotti

Tuolta löytyvät kyseisen osaston tavoitteet:

Hyvinvointivaikuttajat – THL

Ne näyttävät kyllä kovasti pienemmän valtionvelan ja suuremman työllisyyden aikana laaditun näköisiltä.
Tuolloin olisi kenties 2020-luvun sote-todellisuuden ennustaneille naurettu päin naamaa.

AnywayD

Pfizer sai oman edustajan Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen. Tiedetään sitten mille taholle THL on uskollinen.

RullatonHuuli

Sille pitää pistää kaikki shotit yht-aikaa aunukseen, niin oppiihan olemaan.
Kusipää.

Vanha kyynikko

Noh voi sentään,meidän pitää olla iloisia,että saamme mahtavavan lääkejätin sisäpiiritietoa omaavan asiantuntijan THL:n palkkalistoille.Mistään eturistiriidoistahan ei tule kysymyksiä.Kaikki ollaan suurta onnellista rokotettua perhettä.Kylmäkonttien kysyntä kasvaa potenssiin kymmenen.

Fatwantarkistaja

Kumpikohan lafka maksaa eukolle paremmin. Ollessani lääkejätin johtajia maksaisin huimia summia saadessani oman miehen tuohon virkaan.

Porkkanalaatikko

THL:n Hyvinvointivaikuttajat-osaston uudeksi johtajaksi on valittu Piia Aarnisalo, joka työskenteli aiemmin pitkään lääkeyhtiö Pfizerin lääketieteellisen johtajan tehtävässä. “

Tässä olisi hyvä tilaisuus oikeille tutkiville journalisteille ja miksei myös jollekin puolueelle.

Reiska

Tässä olisi hyvä tilaisuus oikeille tutkiville journalisteille…

Ei tässä maassa ole tutkivia toimittajia!

Ilmaston muutosta, transuuu, femakkoulinaa, vihervassukka aivopesua, jne. kyllä riittää ja sitä tulee joka “tuutista”.

X

Totta ja niiden vähien suita pyritään tukkimaan muka ainoan oikean sekä ”virallisen” totuuden kyseenalaistamisesta. Totuuden joka aina uudelleen ja uudelleen on tyhjän päällä ja tyhjää täynnä.

Oh100

Ongelma on itse THL:n olemassaolo, ei se kuka on siellä johtajana.

FuIM82qWIAIMgeZ
X

Erittäin hyvin havainnollistava kuva 😂. WHO on varsinainen mätäpesäke kun niiden touhuja seuraa.