Mona Walter: “Koraani levittää kauhistuttavaa aatetta”

Seuraava 9 vuotta sitten julkaistu juttu tuli sattumalta vastaan. Se on käännös CBN Newsistä, joka kävi haastattelemassa Mona Walteria. Julkaisen jutun uudestaan.

Alkuperäinen juttu löytyy täältä: http://www.cbn.com/cbnnews/world/2015/April/Ex-Muslim-Koran-Revealed-a-Religion-I-Did-Not-Like/

– – –

Mona Walterilla on yksi tehtävä. Hänen tehtävänsä on kertoa yhä useammalle muslimille mitä koraanissa todella kerrotaan. Hän sanoo, että jos useampi muslimi tietäisi mitä koraanissa sanotaan, he jättäisivät islamin

Walter tuli Somaliasta Ruotsiin pakolaisena 19-vuotiaana. Hän kertoo, että oli iloinen saadessaan tulla moderniin eurooppalaiseen valtioon, jossa naisillakin oli oikeuksia. Mutta nuorena musliminaisena hän ei kohdannutkaan sellaista Ruotsia.

 

Todellinen opastus islamiin

Walter kertoo, että hän näki radikaalia islamia ensimmäisen kerran vasta Ruotsissa.

– Huomasin islamin vasta Ruotsissa. Somaliassa minä olin vain muslimi, ilman koraania. Mutta kun tulin Ruotsiin ja menin moskeijaan, siellä oli koraani, joten minunkin piti peittää pääni ja kasvoni ollakseni hyvä muslimi.

Walter sanoo, ettei ollut ikinä lukenut koraania nuoruudessaan Somaliassa.

– En tiennyt mistä olin osa. En tiennyt kuka Muhammed oli. En tiennyt allahista mitään. Mutta kun sain selville, olin epätoivoinen. Olin todella surullinen ja epätoivoinen.

Walter kertoo, että hän huomasi vasta Ruotsissa, että allah on vihan jumala, että islam ei ole mikään rauhan uskonto.

– Islamissa on kyse siitä, että ne, jotka eivät ole samaa mieltä, niitä vihataan ja ne tapetaan. Kyse on ryöväri Muhammedista, hän oli epämoraalinen verenhimoinen mies. Tämän kaiken muslimit voivat lukea hänen kirjoituksistaan.

– Mitä hän teki juutalaisia kohtaan ja kuinka. Hän raiskasi naisia, tappoi ihmisiä. Hän tappoi kaikki, jotka eivät olleet samaa mieltä hänen kanssaan.

Walter jätti islamin kauhuissaan ja hänestä tuli ateisti, kunnes eräänä päivänä perhetuttu kehotti häntä lukemaan raamattua. Hän muistaa vieläkin kuinka hän ensimmäistä kertaa luki Matteuksen 5:44. jossa Jeesus sanoo, että rakastakaa kaikkia vihollisia ja rukoilkaa niitä, jotka vainoavat teitä.

(Toim. huom: Edellinen raamatun säkeen käännös tulee englannista ja voi olla epätarkka, sillä en tunne raamatun suomenkielisen version säkeitä sen tarkemmin. Mutta lukijoissa on varmaan ihmisiä, jotka tietävät mitä Matteuksen tuossa jakeessa tarkasti sanotaan suomeksi)

 

Kristinusko, uusi perspektiivi

– Minulle oli todella kummalista, että vihollista pitäisi rakastaa, koska islamissa viholliset tapetaan. ”Tappakaa viholliset ja ne, jotka kieltäytyvät tunnustamasta islamia”. Mutta Jeesus puhuikin rakkaudesta, rauhasta, anteeksiannosta ja suvaitsevaisuudesta. Ja jostain syystä tätä minä tarvitsin.

Walter meni tapaamaan pastori Fouad Rashoan Angeredin kirkkoon. Hän on eräs syyrialainen maahanmuuttaja ja eri vaiheiden kautta tuli myös uskoon. Sen jälkeen Herra antoi Walterille tehtävän kertoa niille muslimeille totuuden, jotka eivät sitä vielä tiedä. Hän painoi koraanin säkeitä paperille ja alkoi jakaa niitä kadulla kulkeville musliminaisille.

 

Muslimeille apu totuudesta

– Joskus he kuuntelevat, joskus he tulevat todella vihaisiksi ja silloin sanon heille: ”tiedät varmaan, että miehelläsi on oikeus lyödä sinua, jos et tottele häntä”. Ja he sanovat: ”Eivät he niin saa tehdä”, ”Kyllä vain saavat”. Ajattelen, että jos kerron heille Muhammedista ja koraanista ja allahista, joka vihaa, joka tappaa ja alistaa naisia, ehkä he jokin päivä tekevät oman valinnan ja jättävät islamin.

Mutta poliittisesti korrektissa Ruotsissa Walter on joutunut useiden hyökkäysten kohteeksi vain siksi, että on kertonut mitä koraanissa sanotaan.

– Minua on haukuttu islamofoobikoksi, tai että minut on ostettu, ja että olen kotineekeri ja kaikkea tuollaista soopaa. Rasistiksikin minua on kutsuttu usein.

Walter varoittaa, että islamilainen radikalismi on vakavasti otettava uhka Ruotsissa ja, että ruotsalaisen yhteiskunnan pitäisi välittää enemmän islamin alistamista naisista.

– Ruotsalaiset ajattelevat, että voi, meillähän on uskonnonvapaus. Mutta musliminaisillapa ei ole mitään uskonnonvapautta. He elävät allahin lakien mukaan, eivät Ruotsin lakien mukaan. Uskonnonvapaus on kaikille muille paitsi musliminaisille.

Walter itse elää murhauhkausten sävyttämää elämää ja liikkuu toisinaan poliisin suojauksessa. Hän halusi näyttää meille muslimialueita Göteborgissa, mutta oli pakotettu ensin pukeutumaan muslimikaapuun. Jos hän olisi näyttänyt kasvonsa, olisi joku luultavasti käynyt hänen päälleen.

– En voi enää ikinä kulkea näillä alueilla kuin normaalit ihmiset, en tulisi ikinä elävänä ulos sieltä. Muslimit ovat aivan normaaleja ihmisiä, kuten muutkin. Mutta kun he lukevat koraania heistä tulee tappokoneita.

Muslimit ovat aivan normaaleja ihmisiä, kuten muutkin. Mutta kun he lukevat koraania heistä tulee tappokoneita

– Isis, al- Shabaab, Boko Haram jne, he eivät tykkää mistään äärijutuista. He eivät ole fanaatikkoja. He ovat vain tavallisia hyviä muslimeja, jotka seuraavat islamin oppeja. Profeetta Muhammed teki samoin ja he tekevät kuten profeetta Muhammed.

Lopuksi Walter sanoo, että tulee levittämään sanomaansa eikä lopeta, vaikka hänen henkensä on vaarassa.

– – –

Tuosta ajasta on kulunut siis jo vuosia ja Walterikin on painunut maan alle. Itse oli yhteen aikaan paljonkin yhteydessä Walterin kanssa ja hän piti minulle luentoja miten islam ja muslimit toimivat Ruotsissa. Viimeksi tapasin Walterin Helsingissä muutama vuosi sitten Hege Storhaugin kirjan “Islam, 11 vitsaus” suomenkielisen version julkistamistilaisuudessa.

Sen jälkeen Walter on pyrkinyt melko systemaattisesti “katoamaan”, sillä Ruotsin muslimien painostus taisi jollakin tapaa murtaa Walterin mielenterveyden.

Mielenkiintoista on myös se, että noihin aikoihin joskus 2014-2015 Ruotsissa elettiin sitä aikaa, jota nyt eletään Helsingin seudulla. Kukaan ei uskaltanut kritisoida islamia ja pieninkin kritiikki nähtiin islamofobiana. Moskeijoiden imaamit pyrkivät käyttämään tätä hyväkseen ja normalisoimaan islamin yhteiskuntaan ikään kuin normaalisti kuuluvana osasena.

Nythän pääkaupunkiseudun imaamit pyrkivät juuri samalla tavalla pääsemään medioissa kertomaan sanomaansa ilman kritiikkiä.

Subscribe
Notify of
guest
80 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Matt.5:44 vuoden 1992 käännöksessä:
Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta“.

Yhdeksän vuotta tuosta artikkelista on eikä mikään ole asiassa parantunut, päinvastoin.

Joppos123

Zun Tsu noin 4000 vuotta sitten sanoi
” pidä vihollinen lähellä ja älä päästä sitä yllättämään”.
Saman ajatuksen soisin nykyisille politiikoille kun puhutaan päänkatkojakultista nimeltään islam.
Itse en tule koskaan alistumaan islamille. Mielummin lähden lusimaan ja tämä on fakta.
Se kerta kun islam paukkii ovesta sisään niin minä olen valmis.
Joilekkin saattaa tulla pipi.

mariD

“Allah on vihan Jumala”. Tosi hyvin sanottu. Minulle tuli ihan samanlaisia fiiliksiä kun väkipakolla luin Koraanin teini-iässä. Ja minä luin sen todella kannesta kanteen. Kyllä siinä kesti joku pari kuukautta ainakin ja se oli ihan yhtä tuskaa, melkein olisin mieluummin vedättänyt molemmat peukalon kynnet irti kuin lukenut mokoman teoksen, ja se oli vielä 50-luvun versio jota ei ollut sensuroitu niin paljon kuin uudempia. Siitä tuli jopa toistuvia painajaisia mutta pakotin itseni lukemaan sen läpi koska halusin tietää perinpohjin millaisesta uskonnosta on kyse. Eikä todellakaan jäänyt epäselväksi minkälaisesta vihan, muiden alistamisen ja murhaamisen uskonnosta on kyse. Kaikkein raaimmat suurat pitäisi luetuttaa peruskoulussa jotta nuoret oppisivat tuntemaan millainen uskonto, poliittinen järjestelmä ja elämäntapa islam oikeasti on.

Jo se, että Mona Walteria ja Ayaan Hirsi Alia joudutaan vartioimaan ympärivuorokautisesti ja he joutuvat asumaan salaisissa osoitteissa kertoo paljon millaisen porukan kanssa ollaan tekemisissä.
Mutta kun ei haluta ottaa opiksi niin ei sitten.

Last edited 29 päivää sitten by mari
Prozac

Luin myös koraanin vuosia sitten, kun kirpparilta ostin halvalla. Lukeminen kesti varmaan vuoden, kun kirja on huono jo kaunokirjallisessakin mielessä. Osittain raamatusta kopioitua. Jeesus on koraanissa “vain” profeetta, ei jumalan poika. Mietin koraania lukiessani, että kuinka joku voi tähän hurahtaa. Se viisaus mikä on raamatussa loistaa poissaolollaan koraanissa.

mustamurkku

Mun mielestä koraani on mielisairaan pälätystä, josta ei saa mitään selvää.
Kun kerroin tästä eräälle asiaan vihkiintyneelle, niin hän kertoi koraanin syntyneen siten, että Muhammed oli vetänyt kamaa unihäiriöönsä ja “pälätti unissaan omiaan” ja nämä unensekaiset pälätykset kirjoitettiin ylös jonkun “asiantuntijan” avustuksella. Olen lukenut ko. opuksen, mutta en ymmärtänyt sitä. Kuten en ymmärrä sitäkään, että jonkun kirjan lukeminen saa ihmisen tappamaan. – Samoin kun radio “murhasi” n. miljoona hutua ja “pari” tutsia Ruandassa. “Pastori” kuunteli radiosta, että mitä pitää naapurille tehdä ja sit kavereiden kanssa “pantiin toteen luojan ohjeet”. Vittu, että nää kädelliset osaa ja haluaa. Ja mitähän nuo meille pottunokille mahtaakaan suunnitelleen tekevänsä, sit ku “aika on kypsä”? No, sekin kerrotaan tosin koraanissa, mutta eihän “rakkauden uskonto” … On se saatanan kumma, ettei ihminen usko, vaikka perhe raiskattais ja tapettais omien silmien edessä. Tai no, ehkä sit alkaa “aukeamaan”, tosin vähän myöhäistä. Tästäkään ei tosin mediassa mainita mitään. Esimerkkinä vaikkapa Etelä-Afrikka, jossa on valkoisten kansanmurha menossa, vaikkei se koraaniin liitykkään.

X

Etelä Afrikasta ei paljoa huudella, valkoisia lahdataan vaan sen takia että ovat valkoisia. Sama ideologia on jo täälläkin.

Qroquius KadD

Ei sitä Koraania ole kukaan yksi ihminen kirjoittanut, vaan se on koottu pitkän ajan kuluessa.
Muhammad on keksitty hahmo.

mariD

Koraani on mm. kansantaruista koottu väsäelmä. Vähän samaan tapaa kuin Raamattukin. Koraanissa on juttuja ja ihan suoraa legendaa eri aikakausilta, niitä on lisäilty sinne hyvinkin paljon myöhemmin. Ja tosiaan, Muhammedia ei todennäköisesti ollut edes olemassa, se on maalattu sankarihahmo koraaniin ikään kuin voittamattomaksi sotilassankariksi joka johdattaa ‘urheat muslimisotilaat’ valloittamaan miekalla koko maailman. Ja katkomaan vääräuskoisten kaulat.

Mutta se, että Muhamedilla kerrotaan olleen 9-vuotias vaimo, Aisha. Se pitää paikkansa siinä mielessä, että tuohon aikaan muslimit ottivat tuon ikäisiä tyttölapsia vaimoikseen.

mariD

Koraani on tosiaan kirjoitettu niin, että se alkaa tavallaan jyskyttää aivoissa. Kaunokirjallisuudesta ei voida edes samassa lauseessa puhua. Koko kurja teos on koottu kansantaruista ja legendoista, ja tosiaan Raamattua on häpeämättömästi plagioitu. Kenties jossakin kohtaa arabien oma mielikuvitus lopahti kesken ja joku keksi, että ‘wallahi! Raamatussahan on hyviä juttuja, miksemme kopioisi siitä meidän kirjaan muutamia pätkiä, tehdään samalla Jeesuksesta hyvityksenä yksi profeetoista’.

Qroquius KadD

Sama juttuhan se on Raamatussakin:

monet Vanhan Testamentin tarinat oli omaksuttu babylonialaisilta, jotka olivat omaksuneet ne sumerilaisilta.
Samoin kristinuskossa on mukana hyvänlaiset luraukset tuhat vuotta Uutta Testamenttia vanhempaa zarathustralaisuutta.

Erään kalkyylin mukaan maailmassa on vain 25 tarinaa.
Ne keksittiin luolaihmisten nuotioilla ja niitä kerrotaan yhä uudelleen eri muodoissa;
silti ne alkuperäiset tarinat löytyvät kaikista nykypäivän tarinoista.

mariD

Joo, totta. Kuten sanoin tuossa toisessa kommentissa, on koraani kansantarua ja legendaa vähän niin kuin Raamattukin.

Luolaihmisten 25 tarinaa voi hyvinkin pitää paikkansa. Tarinoita on vain eri aikakausina väritetty ikään kuin omalle agendalle sopivaksi. Minusta koraania voi pitää agendana, ja se teos jos jokin on paksulla värikynällä vedelty.

X

On tekstit olleet varmaan luolamiehilläkin unilääkettä, itse kerran urheana meinasin että luen raamatun. Nukkumatti tuli todella ripeästi, ei pystynyt.

Qroquius KadD

Paremminkin viihdettä, eikä heillä muuta ollutkaan.

mariD

Uskon, että heillä on ollut joitakin yksinkertaisia palikkapelejä. Esimerkiksi on heitelty puuklapia kallion seinämään ja kuka on sen saanut siitä kimpoamaan lähemmäs jotakin kiintopistettä. Tämä on tietty ihan mun arvelua mutta luultavasti he kehittivät muutakin viihdettä kuin kallioon kirjoittelun. Uskoakseni kalliomaalarit ovat olleet sen ajan arvostettuja taiteilijoita. Tai no, ainakin taiteilijoita. Tuskin yhteisö heitä kuitenkaan syötti kuten nykyisin yhteiskunta syöttää taiteilijoita vaan kyllä hekin joutuivat metsälle lähtemään.

Qroquius KadD

Kaipa heillä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja oli, ja nämä iltanuotiokertomukset olivat todellakin se päivän rauhallinen päätös jonka jälkeen käytiin mammutintaljojen väliin.

X

Eikä ollut spärdäreitä.. 🙄

Qroquius KadD

He lisääntyivät ja täyttivät maan.

Runtiti-pou

Talmud on paljon kauheampi kirja, mutta se ei tunnu palstalaisia huolettavan.

Tjl

Voi johtua siitä, että juutalaiset ei yleensä riehu ympäriinsä veitsien kanssa.

nimellinen

Eivät riehu, mutta pistävät muut riehumaan.

X

🤔

Tyrsky

Hallituksemme tekemät leikkaukset johtuvat viimekädessä siitä, että käytetty rahajärjestelmä on pyramidihuijaus. Sen luoneet tahot olivat vastuussa sodista eikä WW1 ja 2 olleet mikään poikkeus. Tätä ei kouluhistoria kerro, ei media, ei poliitikot.
Jotkut ovat asetelman taustalla, mutta on kiellettyä kertoa ketkä.

Tyrsky

Ken tietää, mutta kaiketi ajan hammasta kestäneillä rikollisilla hegemonioilla on halua pysyä vallassa, vai mitä luulet?

Mielestäni sellainen instituutioksi asetettu tulonlähde, joka luo vaurautta toisille toisia köyhdyttämällä, on kaikkea muuta kuin oikeudenmukainen. Kummallista, että sinä et näytä asiasta kiinnostuvan.

Murjaanijahtisi ei tuota mitään, koska he ovat asetelmassa vain instrumentin asemassa.

Mutta joo… Jos sinulle sanoo, että kuka, mitä ja miksi + pistää todisteet mukaan, tulee poisto ja bannia. Jos sanoo, että ota itse selvää, vinoilet kuinka sinun pitää ottaa itse selvää.

Jokseenkin mahdotonta käydä älyllistä keskustelua sellaisista lähtökohdista.

mariD

“Luo vaurautta toisia köyhdyttämällä”. Tämähän on suoraan kuin jostain Leninin tai Marxin raapusteluista. Olenko minä tämän instrumentin kummalla puolen kun saan korkotuloja?

Tyrsky

Kansantaiteilijan aatos:

“We were not foolish enough to try to make a currency [backed by] gold of which we had none, but for every mark that was issued we required the equivalent of a mark’s worth of work done or goods produced … we laugh at the time our national financiers held the view that the value of a currency is regulated by the gold and securities lying in the vaults of a state bank.”

Hän ei tainnut fanittaa noita mainitsemiasi.

Tuo siteerattu ajatus on muuten niin vaarallinen, että demokratiat <Köh!> julistavat sen johtavan uskonnollisiin vainoihin. Samasta vaarallisuudesta johtuen nuo demokratiat ovat saattaneet voimaan lakeja, jonka mukaan on olemassa tasan yksi asia, josta pelkkä kysymysten esittäminen voi viedä kysyjän vankilaan. Suomessa kyseinen laki otetaan eduskunnan äänestettäväksi elokuussa.

Qroquius KadD

Johan nyt kaikki täällä sen tietävät, että maailmaa hallitsee Siionin Viisaiden Pöytäkirjan Seura.
Siihen kuuluvat juutalaiset, vapaamuurarit, vankimuurarit, juutalaiset, illuminaatit, nauriinnaatit, juutalaiset, reptiliaanit, liaanit, juutalaiset, Vatikaani ja pelikaani.
Mainitsinko jo juutalaiset?

Tyrsky

Bidenin hallinnossa puolestaan vaikuttavat nämä seuraavat juutalaiset:

Tyrsky

https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-biden-administration

“nauriinnaatit, juutalaiset, reptiliaanit, liaanit, juutalaiset, Vatikaani ja pelikaani”

Taas tätä.

Qroquius KadD

Aivan.
Juuri tätä.
Tätähän sinäkin toistelet.

Tyrsky

Olemme siis samaa mieltä ainakin tuosta petoksesta ja instituutiosta. Eikö siitä kertominen, vastuutahojen osoittaminen ja asetelman avaaminen ole mielestäsi oikea tapa toimia? En jaksa uskoa salaovelaa sissijournalismiin latentin salatiedonlevityksen keinoin, siis toiveajatteluun…

… vai näinkö onnistuit valjastamaan meidät muut asiasta rummuttamaan?

mariD

Niin no, minä saan korkotuloja rahasta jonka olen kovalla työllä itse ansainnut. En ole siis perinyt mitään rahaa vaan olen äärimmäisen säästeliäs ja käytän säästöni fiksusti. Säästöni sijoitetaan rahastojen kautta eri sijoitusryhmiin. Nämä taas saa saavat rahaa esim rakennuttamalla jotain tai vaikka lääkebisneksestä. Bisnes on bisnestä, jos joku keksii tai kehittää jotain josta joku haluaa maksaa, siitä syntyy voittoa ja pian on jo pörssit, sijoitusrahastot ym. pystyssä. Näin se kapitalismissa menee.

Ongelmana näen suuret korporaatiot jotka yritysvaltausten kautta kahmii tietynlaista valtaa jonka lopullinen tarkoitus on globaali monopoliasema. Esim Microsoftilla on ollut tietynlainen monopoliasema jo useita kymmeniä vuosia. Silti mieluummin elän kapitalismissa kuin kommunismissa. Jälkimmäinen on kiitettävästi todistanut, että se ei kerta kaikkiaan vaan toimi. Mitään välimuotoja ei juuri ole ellei Pohjoismaista sosialismia lasketa.

Ymmärsin että haluaisit siirryttävän takaisin kultakantaan niin että jokaisen valtionpankin holvissa olisi kultaa liikkeellä olevaa käteistä vastaava määrä?

Last edited 28 päivää sitten by mari
Runtiti-pou

Koska juutalaisia pelätään ja lisäksi juutalaismafia on aivopessyt kaikki kauhistumaan juutalaistahojen mainitsemistakin. Mutta juuri siksi tulisi valistaa imisiä, ett tiedettäisiin, mistä on kysymys. Tosin äkkiä tulee rangaistus siltä, jolla on todellinen valta. Jos kerran on määrätty, että ei saa aiheesta puhua, niin “jankutus” merkitsee kapinaa ja on hyvin vaarallista. Sananvapauttahan kavennetaan koko ajan mm. persujen toimesta. PS on sionistihuijaus

Tyrsky

Ymmärtääkseni puhut logiikkapiiriin kytketystä reset-nappulasta ja toisaalta klassisesta ehdollistumisesta:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Klassinen_ehdollistuminen

Jos ongelma on siis kutakuinkin siinä, että ihmiset eivät ole vastaanottavaisia raakadatalle, kenties hyväntahtoinen informoija pyrkii löytämään keinot ja muokkaamaan maaperää vastaanottavaisemmaksi.

mariD

Joo, ja se petrodollari jonka piti romahtaa jo ainakin 20-30 vuotta sitten. Taala se yhä edelleen vaan porskuttaa, se kelpaa maksuvälineeksi missä päin maailmaa tahansa. Rupla sen sijaan…

Moonman

talmudin ja koraanin lukijat vihaavat palavasti raamatun lukijoita, mutta jos raamatunlukijat ilmoittavat vihaavansa näitä takaisin, niin muut raamatunlukijat hyökkäävät kimppuun ja alkavat syyllistää foobikoiksi ja anti-joksikin.

mariD

Tuskinpa kovin moni juutalaisten salaliittoja siellä täällä näkevä on talmudia kannesta kanteen lukenut. Siinähän kestäisi ikuisuus. Tuntuu siltä, että on haettu netistä tiettyjä sinne tarkoituksella valikoituja pätkiä talmudista jotka sopii omaan…no, sanotaan nyt näkemykseen juutalaisista.

Tyrsky

Eiköhän se ole niinpäin, että sinne Talmudiin on kirjoitettu kaikenlaista valikoitua.

mariD

Josta voi sitten valikoida haluamansa.

Runtiti-pou

Jotenkin arvasin, että juuri sinä alat pelaamaan tätä korttia….

mariD

Sinähän se juutalaisista aina jaksat pelata korttia ketjuissa joissa käsitellään ihan muita aiheita. Ei sillä, ei minulla ole mitään sinun sananvapauttasi vastaan, en minä päätä mistä tämä blogin kommenteissa keskustellaan eli anna palaa vaan juutalaisista sen minkä jaksat. En minä niitä yleensä viitsi lukea.
Tiesin, että oli virhe ylipäätään alkaa kommentoimaan koko aihetta.
Keskustelu juutalaisten oletetuista salaliitoista on ihan loputon suo.

Silti plussat sulle siitä ettet ala herjaamaan toisia kirjoittajia jotka ovat eri mieltä kanssasi. Netti on täynnä juutalaisten salaliittoja näkeviä ihmisiä jotka suorastaan räjähtää jos heidän näkemyksiään edes hieman tohtii kyseenalaistaa.

Last edited 28 päivää sitten by mari
Tyrsky

Yleensä se näkeminen kannattaa aloittaa todisteista. Vastaavasti ei kannata olla näkevinään sellaista mistä ei ole itselläkään esittää todisteita.

Olen nähnyt mitä Talmudissa lukee. Toisaalta on niin, etten ole nähnyt kiistattomia fyysisiä todisteita siitä että saksalaiset olisivat massamurhanneet ihmisiä keskitysleireillänsä.

Sitten olen nähnyt miten aivan asiallisia ihmisiä panetellaan mediassa julmasti, kun nämä haluavat vastauksia kysymyksiinsä. En kuitenkaan ole nähnyt näiden panettelijoiden joutuneen rikosoikeudelliseen vastuuseen. Säännöt eivät ole samat kaikille.

Loputtomia soita ja väittelyitä täytyy tietenkin vältellä. Ymmärrettävästi faktat eivät kelpaa niille, joilla on oma lehmä ojassa, tai asenne virittynyt jostain muusta syystä valheita suosivaksi.

mariD

Teenpä tämän nyt kerralla selväksi ja sitten lopetan tästä aiheesta. Minun puolesta voit olla mistä tahansa asiasta mitä tahansa mieltä, se ei edes kuulu minulle koska minun ei ole pakko osallistua niihin keskusteluihin.

Pakko kuitenkin sanoa ,että kiistattomien todisteiden vaatiminen juutalaisten murhaamisesta on vähän epäreilua koska tuskin olet elänyt siihen aikaan. Sellaisen vaikutelman sain ettei sinulle mikään muu todiste kelpaa kuin se, että olet nähnyt omilla silmilläsi. Mutta annetaan tämän nyt olla.
Saat minun puolestani uskoa ettei toisen maailmansodan aikana juutalaisille tapahtunut mitään.

Et muuten vastannut tuohon kultakantakysymykseeni. Oletko sitä mieltä, että jokaisen maan keskuspankissa olisi oltava liikkeellä olevaa käteistä vastaava määrä kultaa?

Kysyn siksi koska minustakin esim euro valuuttana vaikuttaa hieman huojuvalta, en nyt parempaakaan sanaa keksinyt. Ei välttämättä olisi huono juttu jos sen perustana olisi kultakanta vaikkapa Euroopan keskuspankin holveissa. Samalla voitaisiin laittaa Välimeren vetelät maat kuriin eikä enää painattaa niille ilmaista rahaa joiden takaajina Suomikin joutuu olemaan. Esim Italialla on melko runsas kultavarasto joten käyttäkööt niitä taloutensa vakauttamiseen ja kaikkein mieluiten kuluttaisivat sen minkä tienaavatkin.

Last edited 28 päivää sitten by mari
Runtiti-pou

Yleensä kunnollisia todisteita ei voi kiistää. Juutalaismurhista ei ole mitään todisteita. Sen sijaan on pilvin pimein todisteita, jotka osoittavat väitteet murhista valheiksi. Kaasukammioita ei ole löydetty. Väestötilastot eivät tue väitteitä ym. Juutalaiset evakuoitiin itäalueille ghettoihin ja keskitysleireille töihin, kuten saksalaisväestö oli siirretty USA:ssa ja jopa saksalaistaustaisia. Tarkoitus oli siirtää Euroopasta juutalaisväestö jonnekin reservaatintapaiseen valtioon sodan jälkeen.

Qroquius KadD

Maan pyöreydestä ei ole esitetty mitään todisteita.
Sitäkin enemmän on todisteita siitä, että Maa on litteä, ja taivas sen yllä on kupolina kaartuva sininen kansi.

Runtiti-pou

Kuulostat aivan holokaustivalehtelijalta.

Qroquius KadD

Kuulostat aivan Litteän Maan uskonnon jäseneltä.

mariD

Oletko lukenut sen kannesta kanteen? Kuinka kauan kesti?

Runtiti-pou

En uskalla, koska sen mukaan Talmudiin kajoava ei-juutalainen on tapettava. Nykyisinhän kokevat asemansa niin vahvaksi, että aivan niin varjeltu kuitenkaan kuin ennen. Sitten on vielä tietenkin kuin lavasteena se pliisumpi Talmud

mariD

Ok. Mielenkiintoista.

Tyrsky

Tuli mieleeni… Joskus luin pidemmänpuoleisen otteen Talmudista, olisikohan ollut silti vain muutaman sivun verran, mutta siinä kerrotut asiat tulivat selväksi. Jotkut olivat reagoineet ko. kohtaan pöyristyksellä. Joku parhain päin selittäjä tuli toteamaan, ettei saa irrottaa kontekstista.

Jäi vaikutelma, että vaikka olisin lukenut koko kirjasarjan, olisi tuo esittänyt asiansa samalla tavalla.

X

Joo, nukutaas välillä..

Juha Sipilä

Olen shokissa.

mariD

Ja mä olen show kissa 👠

Juha Sipilä

Saat muuttaa mun taloon asumaan.

mariD

Tällä kissalla on jo oma pesä. Mut jos sun talo on Kaskisaaressa, saatan harkita asiaa.

Qroquius KadD

Minä puolestani olen showinisti.
Mikäli ihminen on sitä mitä hän syö, olen showinistisika.

Koeputkikoe

Virtuaalinen itsevaltias on paras kuviteltavissa oleva “esimies” reaalimaailmassa valtaapitävälle luokalle (=papistolle). Niin se oli Euroopassakin keskiaikana.
Siinä ei maalliset diktaattorit pärjää.
Demokraattisissa maissa on toki myös virtuaalisia vallanpitäjiä: monikansallisten yhtiöiden kasvottomat omistajat.

Uutinen vuodelta 2019:
Riihimäki on myymässä liki puolet kaukolämpöyhtiönsä omistuksesta – kauppahinta yli 50 miljoonaa euroa | Yle
“Ostajana on suuri monikansallinen sijoitusyhtiö”

mariD

Persaukiset kunnat myyvät lypsylehmiään pilkkahintaan jotka ovat vieläpä rakennettu julkisin varoin, eli verorahoilla. Pauli Vahtera kirjoitti kuinka kunnat osakeyhtiöittää vesilaitoksia ja kantaverkon surullisen kuuluisasta kaupasta ovat kuulleet kaikki.

Sitten on vielä nämä kemirat sun muut. Tänä päivänä Kemira on miljardiluokan suuryhtiö. Häkämies perusteli tätä typerääkin typerämpää kauppaa ettei valtio voi olla pörssiyhtiössä mukana. Jaa, miksei voi? Etenkin silloin jos valtio on mukana yhtiöissä jotka tuottaa valtion kassaa rahaam Kuka käski Häkämiehen näin sanoa vai hourailiko äijä ihan omiaan? Tänäkin päivänä valtio on esim Finnairin ja Fortumin pääomistaja ja näin ollen mukana pörssiyhtiötoiminnassa. Miksei niitä ole myyty Häkämiehen logiikan mukaan?

AnywayD

Suurimmalle osalle maailman muslimeista Koraani on sitä, mitä mullahit ja imaamit sanovat sen olevan. Eivät osaa lukea tai muuten eivät pääse perehtymään “pyhään kirjaan”. Mullahit ja imaamit eivät varmaan pidä siitä, että joku sotkeentuu Koraanista kertomiseen, koska se voi johtaa mullahien ja imaamien vallan heikkenemiseen.

X

Islam vallan käytön väline ei uskonto. Islamistin kanssa ei olla eri mieltä.

Qroquius KadD

“Minun Koraani on parempi kuin sinun Koraasi!”
“Eikö se olekaan meidän Koraamme?”

X

Oletko jo lähtenyt kilpaan allahin suosiosta..neitsyitä vai oliko se rusinoita täältä ikuisuuteen, kyllästymiseen asti 🤔🙄

Qroquius KadD

En oikein välitä siitä Allahin mielisuosiosta;
se on aika mulkero jumala joten sen Paratiisissakin olisi pelkkiä samanlaisia mulkeroita.
En viihtyisi.

X

Ihan meidän kesken, ne neitsyet on kyllä ilmiselvää kusetusta. Sitä hörönaurun määrää pitkäpartojen keksiessä sitä. Pannaan koraaniin että paratiisissa on neitsyitä, joo, kyllä ne kamelikuskit uskoo mitä vaan ja jos joku mutisee jotain niin viilaamaan kurkkua poikki.

mariD

Sehän on juurikin täkyksi keksitty typerille kamelipaimenille joiden muijat alkavat aavikon vaikutuksesta näyttää jo 20-vuotiaana ainakin 50-vuotiailta.
Aikanaan korkeassa asemassa olleet uskonoppineet ovat tuon täkyn selvästi juonineet. On niille varmaan nauru maittanut kun itsellään niillä jokaisella max neljä vaimoa ja haaremissa muutamasta sadasta aina useaan tuhanteen jalkavaimoa. Mikäs siinä on keksiessä jollekin aavikon tollolle reilu 70 neitsyttä täkyksi jotta se pskauskonto maistuu.

Boltteri

Tä? Eiks imaami oo se viides perusmaku?

Tapio

Muslimityökaveri muuttui kymmessä vuodessa yhä uskonnollisemmaksi. Ihmettelin. Lopulta kertoi, vaimo vaatii!

X

Vanha konsti hallita, muija pistää sakset kiinni. Brutaalia.

mariD

Ei välttämättä, on ihan tutkittu että joskus musliminaiset ovat hyvinkin paljon radikaalimpia kuin muslimimiehensä, ei nyt suuressa mittakaavassa mutta kyllä tällaista tapahtuu ja hyvin usein se tapahtuu kun ollaan muutettu johonkin länsimaahan. Siinä on jotain koti-ikävän ja oman maan kulttuurin kaipuuta. Monelle muslimille on shokki tulla suoraan johonkin Länsi-Euroopan suurkaupunkiin jossa naiset kesäisin kävelee lähes alasti ja joissa saattaa nähdä bordelleja, seksivälinekauppoja sun muuta sellaista jota muslimi ei ole koskaan nähnyt. Silloin he alkavat ajatella ettei minun tyttärestäni ainakaan tule tuollaista ja siitä saattaa alkaa radikalisoituminen.

X

Totta tuokin, joissain ähläm maissa tosin naisen asema on olla omaisuutta. Prostituutioon järkätään ”tunnin avioliitoilla” kuusivuotiaasta lähtien. Toinen tapa on viedä naiselta passi. Woke liberalismi on länsimaissa mennyt liian pitkälle, naisia huijataan esim. pornoon jollain only fans jutulla. Itseäni ei haittaa vaikka naiset kulkisivat alasti, diggaan muijia. 😏

Boltteri

Ei ne tyhmät äijät tajunneet että kun oma muija näkee miten vapaita ja ONNELLISIA länsimaiset naiset ovat niin alkaa armoton KITINÄ. Se on täyspäiväistä hommaa hakata akkaansa ja pitää sitä kotona vankina, eihän siinä ehdi mies edes puskaraiskauksia harrastamaan. Ultrahirveintä on jos on tyttäriä kans, pakko valjastaa koko klaani niitä vahtimaan ja tappamaan jos joitain vapauksia haluaisivat. Jotain törkeetä kuten yli 10 metrin yksinkävely ulkona tai jotain sairaan saastaista kuten naaman-näyttö tai hymyily. VITTU HUORA VITTU MÄ TAPAN!!!!!!!! Rankkaa toi muslimointi.

mariD

Pitää paikkansa, vieläpä useammin kuin itse kommentissani kirjoitin ja siksi sanoinkin, että “joskus musliminaiset voivat olla paljon radikaalimpia kuin miehensä”. Kyllä muslimien avioliitossa nainenkin voi radikalisoitua. Hakihan se eräskin Pekka eräältä leiriltä läjän naisextremistejä kuten nykytermi niin muodikkaasti kuuluu vaikka kyseessä ovat vain perkeleen terroristit jotka haluaa katkaista sun kaulan.

Qroquius KadD

Naisethan ne Ranskan vallankumouksessakin olivat niitä verenhimoisimpia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tricoteuse

Naisten on yleensäkin helppo ryhtyä kannattamaan kaikkein äkkiväärimpiä aatteita ja toimintatapoja, koska eivät ole vastuussa sanoistaan ja teoistaan samalla tavoin kuin miehet.

X

Pahin toimintatapa, muija laittaa jalat ristiin. Siinähän yrität sitten kimpoilla, vaikka olet 110% oikeessa. 😰

Qroquius KadD

Valitettavasti islamin vaikutuspiirissä on keksitty metodi, jolla ne ristissä olevat jalat saa auki vasten jalkojen omistajan tahtoa.
Somalit, arabit ja afganistit ovat soveltaneet tätä metodia Suomessa suurella menestyksellä.

X

Aivan, ne pojat ei kysele ”saisko luvan”.. 🤔

Anonyymi

Eikä ota allekirjoitusta lupapaperiin kolmena kappaleena.