LIANZHOUFOTO–näyttely käynnistyi Lianzhou Cityssä, Kiinassa

LIANZHOUFOTO käynnistyi äskettäin Lianzhoussa, Qingyuanissa, Guangdongissa. Tapahtuman isäntinä toimivat Qingyuanin kunnan kulttuuri-, radio-, elokuva-, televisio-, matkailu- ja urheilutoimisto, Xinhua-uutistoimiston Kiinan valokuvaustoimisto ja Xinhuanet Co., Ltd., ja sen toteutuksesta vastasivat Lianzhoun kunnan kulttuuri-, radio-, elokuva- ja televisio-, matkailu- ja urheilutoimisto sekä Xinhuanet Guangdong Co., Ltd.

LIANZHOUFOTOn uuden käynnistämisen ilmoittivat yhteisesti Xinhua-uutistoimiston Guangdongin osaston presidentti Chen Kaixing, Xinhua-uutistoimiston Kiinan valokuvaustoimiston puoluekomitean sihteeri ja puheenjohtaja Duan Zhipu, Qingyuanin kuntalautakunnan pysyvä komitean jäsen ja propagandaosaston ministeri Tan Shilong, Qingyuan Cityn varapormestari Su Jindan, Lianzhoun kuntalautakunnan sihteeri Pan Zhenghuan, Xinhuanetin presidentin apulainen ja Guangdongin maakunnan poliittisen neuvottelukunnan jäsen Wang Jinsheng, Lianzhoun kuntalautakunnan varasihteeri ja pormestari Dai Shaomei, kansainvälinen päätarkastaja Moritz Newmuller ja kotimainen päätarkastaja Na Risong.

Lianzhoun kunnanpuoluekomitean sihteeri Pan Zhenghuan totesi tervetulopuheessaan, että viidentoista vuoden sateen ja muutoksen jälkeen LIANZHOUFOTO on noussut arvostetuksi kulttuuribrändiksi maailman valokuvanäyttelyissä. Yhä useammat kansainväliset ystävät, taiteilijat ja valokuvaajat sekä kotimaassa että ulkomailla kiinnittävät huomiota Lianzhouhun, saapuvat Lianzhouhun ja ymmärtävät Lianzhouta, ja jakavat luovia ideoitaan ja taiteellisia saavutuksiaan maailmalle LIANZHOUFOTOn kautta, mikä on avannut “ikkunan” kaikenlaisten koti- ja ulkomaisten ihmisten ymmärtää Lianzhouta.

Qingyuan Cityn varapormestari Su Jindan totesi puheessaan, että Qingyuan on elinvoimainen maisemakaupunki, ja Lianzhou, Qingyuanin osakeskuksena, on aina ollut kirkas helmi Qingyuanin kahdeksan läänin ja kaupungin joukossa.

LIANZHOUFOTO on perustettu vuodesta 2005 lähtien. Yli kymmenen vuoden tutkimuksen, kultivoinnin, innovoinnin ja kehityksen jälkeen se on rakentanut kaksisuuntaisen foorumin kansainväliselle viestinnälle valokuvausteollisuudessa, esitellyt suuren joukon tärkeitä valokuvaajia, jotka toimivat kansainvälisen valokuvauksen eturintamassa, valokuvateollisuudelle Kiinassa, ja kirjoittivat jatkuvasti kaunista lukua valokuvataiteessa.

On odotettavissa, että LIANZHOUFOTOn “ikkunan” kautta Qingyuan menee maailmalle ja antaa maailman tuntea Qingyuanin.

Yritys: Xinhua News Agency China Photo Agency (Xinhua-uutistoimiston Kiinan valokuvaustoimisto)
Yhteyshenkilö: Zhang Shengbing
Sähköposti: 617238944@qq.com
Puh: +86138 1188 8467
Website: 
https://lz.chnphoto.cn/

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
h44

Melko hyvä konekäännös.

Anonyymi

Kuvan perusteella uutinen on vuodelta 2023.

Qroquius KadD

Ainakin kuva on.
Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2005.

onvainyksipuolue

On se hieno maa! Myös Pohjois-Korea on hieno maa. 🤣