Da, “Donbassin cowboy” Russel Bentley tapettiin venäläisten toimesta

Neuvostoliitossa, jota nykyään Venäjäksi kutsutaan, puhdistustoimet jatkuvat. Nyt tapettiin ja sitä ennen raiskattiin amerikkalainen ns. z-bloggaaja Russel Bentley.

Russel “Texas” Bentley oli venäläismielinen toimija, joka oleskeli Donbassissa Venäjän sotilasjoukoissa. Hän kehuskeli usein aikomuksenaan vapauttaa Ukraina natseista ja kirjoittikin aiheesta useita artikkeleita. Hän oli myös venäläisen Sputnik-uutistoimiston sotakirjeenvaihtaja.

Venäjälle tämä Donbassin cowboy saapui joskus 2014, ei ole tarkkaa tietoa kuitenkaan, että mikä sai yhdysvaltalaisen loikkaamaan Venäjän puolelle. Joka tapauksessa hän kirjoitti vuodesta 2014 alkaen erinäisiä artikkeleita, joissa kaikissa vaikutti sama aihe; Ukraina tulee vapauttaa fasisteista ja natseista. Lisäksi hän kertoi, että maailman tulee tietää “totuus” Ukrainan sodasta. Mikä totuus sitten on, se lienee lähinnä Kremlin totuus.

Tämän kuun alusta Bentley yllättäen katosi. Venäläiset mediat kertoivat, että katomainen tapahtui Donetskissa ja eilen venäläinen Vostok-pataljoona vahvisti Bentleyn kuoleman. Tietojen mukaan burjaatialaiset sotilaat luulivat Bentleyn olevan Naton vakooja, koska hän kuvasi erään pommi-iskun jälkiä. Bentleytä kidutettiin ja raiskattiin ja lopulta tapettiin.

 

Miksi asia on mielenkiintoinen?

Venäjällä maanpettureista ei tykätä. Ei, vaikka ne olisivat ulkomaalaisia venäläisten joukkoihin värväytyneitä sotilaita. Venäläiset voivat käyttää tiettyyn pisteeseen asti hyväkseen ulkomaalaisia persehuorina, mutta lopulta heidät tapetaan. Tappaminen on vain yksinkertainen keino päästä irti tällaisista henkilöistä.

Tämän saman kohtalon kokivat järkiään kaikki suomalaisetkin, jotka ennen toista maailmansotaa loikkasivat Neuvostoliittoon. Pikku hiljaa onnelaan loikanneet vain yksinkertaisesti katosivat. Neuvostoliitto imi heistä kaiken mahdollisen tiedon ja sen jälkeen heidät teloitettiin tai vietiin Siperian ikiuneen.

Tämä sama kohtalo on nykypäivänäkin kaikilla ulkomaalaisilla, jotka hääräävät Venäjän hyväksi. Heitä käytetään hyväksi tiettyyn pisteeseen asti, ja tässä yhteydessä voidaan todellakin puhua hyödyllisistä idiooteista. Sen jälkeen se on До свидания.

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
RK-62
Qroquius KadD

Rasselin kohtalon sinetöi se, etteivät vangitsijat olleet kyenneet hillitsemään homostelunhimoaan:

https://twitter.com/nexta_tv/status/1781376341750804484

Eihän Moskoviassa mitään homoutta edes tunneta;
sellaista on vain Gayroopassa.

Qroquius KadD

Kyseessä on ICD-10 -tautiluokituksen häiriö F66.1:

Egodystonic sexual orientation
The gender identity or sexual preference (heterosexual, homosexual, bisexual, or prepubertal) is not in doubt, but the individual wishes it were different because of associated psychological and behavioural disorders, and may seek treatment in order to change it.

https://icd.who.int/browse10/2019/en#/F60-F69

Käännöskoneella:

“Sukupuoli-identiteetti tai seksuaalinen mieltymys (heteroseksuaali, homoseksuaali, biseksuaali tai esimurrosikäinen) ei ole epäselvä, mutta yksilö toivoo sen olevan erilainen siihen liittyvien psykologisten ja käyttäytymishäiriöiden vuoksi ja voi hakeutua hoitoon muuttaakseen sitä.”

Eli lyhyesti tuskaa aiheuttava tukahdutettu homoseksuaalisuus, jota ei ole rohkeutta myöntää ja joka siksi purkautuu tällaisina tekoina sekä niiden julkisesti kieltämisenä mutta salaa ihannointina.
Tässä nimenomaisessa tapauksessa Putlerin persehuoruutena.

Last edited 27 päivää sitten by Qroquius Kad
Boltteri

Puolet droonivideoista on semmosii kun Sergei imee poterossa Vjatjeslavin likaista kikkeliä. Ryssät on kaikki homoja.

Hmm

Sinänsä perinteistä sotilaitten hommaa… Eikä se ole homo joka imettää tai luukuttaa – ja sitäpaitsi vähintäänkin jouluna, juhannuksena tai kotiututtaessa kaikki hommailut nollaantuu.

Tapiola

Ikävä kohtalo. Tuli pienen mietiskelyn jälkeen Georg Malmstenin
Lasten liikennelaulu…. muista aina liikenteessä monta vaaraa ompi eessä.

Jospa burjaatti tuli vasemmalta ja ajoi teksasin yli risteyksessä niin voi voi. Jos teksas tulikin stop-merkin takaa pysähtymättä niin voi voi. Oliko burjaatti burjaatti. Jospa stopmerkkiä ei ollutkaan, vaan joku yllytti… anna mennä vaan, sillä on stopmerkki sen kuuluu väistää sua.

Rokadi

Luin taannoin suomalaisten sosialistien kohtaloista Neuvosto-Venäjällä suomussalmelaisesta loikkarista. Ilmenikin, että vastoin kertomaansa köyhälistötaustaansa hän olikin ollut kolmen lehmän omistaja Suomessa eli kulakki neuvostovenäläisen luokan mukaan. Tästä hän sai 1920-/1930-lukujen taitteessa pitkän työleirituomion ja tuhon Stalinin kanavan töissä. Tämä oli siis ennen 1930-luvun kansallisuusvainoja.
Kainuulaiset korpikommunistit ovat edelleen jotenkin samanlaista sakkia. Herraviha on kova, mutta se ei kohdistu kommunistisatraappeihin olivat he kuinka tahansa yltäkylläisiä nautiskelijoita.

Qroquius KadD

Kyseessä on ilmiö nimeltä sisäryhmämoraali, sama mikä esiintyy esim. mustalaiskulttuurin velvoitteessa kunnioittaa vanhuksia:
se koskee vain vanhoja mustalaisia, kantakirjasuomalaiset vanhukset ovat täysin vapaata riistaa.

Rick

Onko Russell Putkosen veli

Qroquius KadD

Ei ole ainakaan enää.

Tare

Onko muuten Putkonen vielä yleensä hengissä.

Doku

Oletko sama hahmo kuin YTuben juoppo?

mariD

Yhdysvallat on iso maa ja sieltä löytyy kaikenlaista viheltäjää. Bentley oli yksi heistä, viheltäjistä.

En tiedä kuinka paljon näillä on ihan aitoa vakaumusta mukana tuossa jutussa. Siis siinä, että tämäkin tyyppi tuli maapallon toiselta puolelta tuollaiseen persreikämaahan jahtaamaan Kremlin keksimiä mielikuvitusnatseja.
Mutta olen aika varma, että näiden tyyppien mielissä väikkyy halu saada jotakin maallista mammonaa, kiitosta Kremlistä ‘suoritetuista palveluista’.
Kiva datša, nuori venakkovaimo ja muutama oligarkkikaveri jotka avaa pankkitilin ja tallettaa sinne kivan pesämunan ja lahjaksi pari yritystä jotta pärjäilee mukavasti jatkossakin. Voi sitten ostaa perinteiseen kremliläiseen tyyliin oman huvijahdin.

Kusipäisiä opportunisteja nämä ovat. He ovat vain päättäneet hyötyä tilanteesta koska oma kiero ajatusmaailmakin jollain tapaa matsaa Kremlin vielä kieromman ajatusmaailman kanssa.

Bentley sai tasantarkkaan mitä ansaitsi.

Ottakaa putkoset opiksi.

Qroquius KadD

Niinhän tuosta on mainittu, että oli julistanut olevansa kommunisti.
Kenties olikin.
Saattoi maksaa henkensä, kun kaikki moskoviitit tai tässä tapauksessa niiden burjaattiorjat eivät jaksaneetkaan enää arvostaa tuota edesmennyttä aatetta.

Anus Pötkönen sen sijaan on ollut vain karkuunjuoksija:
ensin Suomesta Thaimaahan taloussotkujaan karkuun ja sieltä Moskoviaan laskelmoituaan Putlerin tulevaisuuden voittajaksi.

Saas nähdä mihin tuo juoksee karkuun Putlerin romahdusta.

mariD

Niin, julisti olevansa kommunisti. Hän vain itse tietää kuinka paljon hän oli hääräämässä tuolla aatteen vuoksi ja kuinka paljon mammonan.

Itse uskon, että hyvin harva kommari on todellisuudessa oikea kommari. Kaikki ne haluaa jotain, rahaa, materiaa, kunniaa, kilokaupalla mitaleita, aseman…olla joku.

Mutta niillä ei ole kykyä hankkia noista mitään, ei kovalevyn kapasiteetti riitä. Niinpä käytetään opportunistisesti jokainen mahdollinen tilaisuus hyväkseen, kuten Bentley.

Ei jää juuri vaihtoehtoja Putkoselle jos Putinin Kreml kaatuu. Voisi yrittää kipittää Venäjän pariin ystävämaahan joita niillä on vielä jäljellä. Pohjois-Koreaan vaikka. Kohtelusta ei siinä maassa tosin ole takeita. Vaikka kuinka väittäisit olleesi Putinin entinen frendi, voi ne heittää vankilaan suurinpiirtein kenet tahansa vakoiluepäilystä.

Se olisikin Putkoselle arvoisensa loppu.

AnywayD

Tuleekohan jossain vaiheessa Putkosellekin samanlainen kunnianosoitus kuin tuolle amerikkalaiselle. Voisi tullakin, jos puhuu jotain, mikä ei työnantajaa miellytä. Vaihtoehtoisesti saattavat ukrainalaiset siistiä Donbasin alueen pahimmista propagandisteista, kun palauttavat rajat sinne missä niiden pitääkin olla.

Huilunimijä

Heräsitkö aamu kuudelta heijarin stondikseen kun aloit unelmoida Putkosen parrusta. Oletko Sillanpään kavereita?

AnywayD

Tavallaan hupaisaa, että tulenpalava kommunisti auttoi kapitalistista diktaturiaa. Monilla vassuilla on vieläkin sellainen kuva, että Suomen itärajan tuolla puolen on edelleen Neuvostoliitto ja ovat siksi uskollisia Venäjälle.

mariD

Tämä huvittaa minuakin kovasti. Tulevat Venäjälle kommunistiaatteen vuoksi vaikka maa on kusipäisen diktaattorin johtama kapitalistinen maa.

Onhan Putin tosin keskittänyt valtionhallinnolle paljon suuryrityksiä mikä on hyvä juttu koska sen jälkeen yritykset ovat lähteneet menemään alamäkeen. Valtionhallinto, vai kutsutaanko sitä Venäjällä valtion keskushallinnoksi, ei ole koskaan ollut mikään hyvä hoitamaan suuryritystä jouhevasti kuten niitä pitäisi. Kaikesta tulee jäykkää ja byrokraattista mikä on myrkkyä mille tahansa yritykselle.
Putin on kylmän sodan kasvatti joka nähtävästi kuvittelee edelleen, että kyllä valtio hoitaa homman. Ei se usein hoida, etenkin kun korruptio on kuvioissa mukana. Monta yritystä on pilattu Putinin toimesta siirtämällä ne Kremlin alaisuuteen. Sen jälkeen omistussuhteet on jaettu uudestaan Putinin oligarkkikavereille ja johtokulttuuri on muuttunut jäykän byrokraattiseksi.
Mutta sehän on vain hyvä juttu muulle maailmalle.

Dorka

Tarkastaako Pahvi lähteitään vai lähteekö soitellen sotaan vetäen mukanaan pissiksiä ja SML sohvasotureita ÄO-50 varustuksella kiihoittamalla heitä kliimaksiin. Vähän sama kuin lukisi kusen värisiä iltapäivä lehtiä.

Last edited 27 päivää sitten by Dorka
X

Tänks! Eiks toi 50 oo aika paljon. 🤔

Venepakolaine

Huva juttu. Yksi jenkki siionisti vähemmän. Vai mitä Puavo.

Shabbas Goyium

Kyllä olisi maailma mallillaan jos ainoa tietolähde olisi PT-Media. Iso kupla. 🧑🏻‍🦯

X

Maailmahan ON mallillaan kun on PT media. Saat sinäkin tietoa mitä täältä etsit ja janoat. Eikö. 🤔

Tare

Ryssä ja syvä joki vuoristolaiset
https://www.dailymotion.com/video/x2pnsjb

Oh100

Yksikään valtio ei pidä “maanpettureista”

chrome_screenshot_21.4.2024-9.18.06-GMT03_00
japadappaduu

Ei ne Ukraina ja Venäjä kyllä eroa paljon toisistaan, vaikka Venäjän hyökkäyksen takia Ukrainasta täällä lännessä annetaan kuva jonain ihanne demokratiana ja oikeusvaltiona.
Ukraina täysin avoimesti murhaa omia kansalaisiaan ulkomailla, ihan niin kuin Venäjäkin.
Ei se Venäjän hyökkäys tee Ukrainasta yhtään parempaa, tekee itse asiassa pahemman kun vähäinenkin demokratia on kadonnut.
Enkä edelleenkään ole mikään venäjämielinen, mutta se että venäjä on paha ei automaattisesti tee Ukrainasta hyvää.
Enkä ymmärrä että poliitikot haluaa kiireellä Ukrainan EU jäseneksi, se ei täytä mitään ehtoja ja tulee olemaan ikuisesti muiden EU maiden elätettävänä.

mariD

Mikään väittämistäsi ei oikeuta Venäjää aloittamaan täyssotaa Ukrainaa vastaan. Ei Ukraina mikään demokratian mallivaltio ollutkaan ennen sotaa eikä ole vieläkään, ei niin ole kukaan väittänytkään. Ja korruptiokin rehotti mutta sitä oli jo ennen sotaa sentään alettu kitkemään. Venäjällä se taas rehottaa ja on Putinin hallintokaudesta lähtien kasvanut expotentiaalisesti.

Niinpä perustelusi mukaan Venäjälle pitäisi hyökätä puoli maailmaa koska se on epädemokraattinen, korruptoitunut ja murhaa omia kansalaisiaan maailmalla. Lisäksi se tekee paljon muutakin pahaa jotka ei tähän kommenttiin edes mahtuisi.

Ukraina ja Venäjä eroaa toisistaan paljonkin. Ukraina ei ole kusipäinen imperialistinen roistovaltio joka jatkuvasti piinaa rajanaapureitaan ja haluaa laajentua väkivalloin, aiheuttaa jatkuvasti pientä ja suurta kiusaa milloin missäkin päin maailmaa.
Ukraina yrittää vain selvitä painajaisesta jonka m****u nimeltä Putin aloitti.

Halal liha on terveellistä

Ollaan ihan paskasakkia me Israelin väki..Sanoi Ex-persu jonka pää ei kestänyt oman perustamansa puolueen vetämistä vaan harjasi järjen äänen laivasta aivan kuin PurraPersut konsanaan.

RullatonHuuli

Tässä keississä lie koira haudattuna.

Pete

Toivottavasti äiti venäjä pitää samalla tavoin huolta myös muista omistaan kuten johan bäckmanista ja ano turtiaisesta.

X

Tulee muutakin kun tukkapöllyä..

mariD

Täytyy ihan erikseen kommentoida, että kylläpä nämä jutut jotka jollain tapaa liittyy Venäjän aloittamaan sotaan kerää paikalle värikästä väkeä kaikista mahdollisista kivenkoloista.

Tapiola

Ihan erikseen kommentoit 🙂
Ylen sivuilla on tänään juttu toimittaja Outi Parikasta. Jutun lopussa on jotain mietityttävää:
Parikka sanoo, että ulkomaantoimittajia syystä tai toisesta nostetaan jalustalle. Paikallistoimittaminen on hänen mielestään työläämpää ja vaikeampaa.
– Pitää olla paljon tarkempi, kun tekee uutisia läheltä, koska ihmiset tuntevat sen todellisuuden, mistä kirjoitetaan

Venäjästä voi siis kirjoittaa rennolla ranteella?

Hmm

Eiku… jos ja kun se on vieras maa ja kummallinen kulttuuri niin ei siitä ehdi vieraileva toimittaja ottamaan selvää pohjamutia myöten ja jotakinhan kirjoitettava on. Eivätkä paikalliset juurikaan tule kontrolloimaan tuotosta.
Paikallistoimittaja sitävastoin on toisinaan syvällä suossa, kun paikkakunnan tietäjät kumminkin tietää paremmin, syvemmin ja laajemmin.

Tapiola

Ihan asiaa puhut ei mitään. Sen verran avaan eilistä liikennekommenttia, että onnettomuus kun sattuu, niin kuka tuli mistäkin ja jarruttiko ja oliko päissään ja montako kiteeläistä ja burjaattia oli autossa niin teeppä siitä selkeä uutinen… ihan sama ollaanko kotimaassa tai ulkomailla.

mariD

Niin. Kirjoitin erillisen kommentin. Venäjän kaltaisesta paskavaltiosta ei voi rennolla ranteella kirjoittaa. Aivan sama onko kyseessä ulkomaan vai paikallistoimittaja.

Minä synnyin ja kasvoin Maracaibossa, Venezuelassa.

Millaisen uutisen sinä kirjoittaisit Venezuelasta? Kirjoitapa minulle malliksi tiivistetty ‘uutinen’ Venezuelasta sen perusteella mitä sinä siitä maasta tiedät.

Tapiola

Niin, tässä on ehkä se ongelma etten ole toimittaja? Tiedän vain yhden kolmekymppisen sympaattisen miehen Venezuelasta. Oli täällä Suomessa muutama vuosikymmen sitten. Että se siitä.

X

Vihelteliköhän oi suuri ja mahtavaa kun ruuhka alko B rapussa. 🤔😂

Joppos123

Jokainen “Rasselin” kaltainen ryssän persehuora käy jossain vaiheessa tarpeettomaksi ja tulee kokemaan saman kohtalon. Koskee myös meidän ikiomia ryssän persehuoria.
Tuleva kohtalo on heille ihan oikein.

X

Joo täytyy olla jokin itsetuhoinen mielenhäiriö jos ryssälle pitää mennä ”auttamaan”.