Järvenpäässä ampumistapaus, kaksi loukkaantui ravintola-ampumisessa

Alustavien tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu Järvenpäässä sijaitsevassa ravintolassa. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta lauantaina 20. huhtikuuta kello 20.10.

Poliisi sai lauantai-iltana hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, että Järvenpäässä Wärtsilänkadulla sijaitsevassa ravintolassa on ammuttu useita laukauksia. Tapahtumapaikalle lähti useita poliisipartioita selvittämään tilannetta.

Tämänhetkisten tietojen mukaan kahta henkilöä on ammuttu ja he loukkaantuivat tilanteessa. Kumpikin uhreista on toimitettu sairaalahoitoon. Poliisi jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä ja teknistä tutkintaa paikan päällä. Esitutkinta on tapaukseen liittyen vasta alussa, mutta poliisi tiedottaa asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Tekijä ei selvästikään ollut tällä kertaa mustalainen, koska osui peräti kahteen kohteeseen.

Sami

Etnisen rikastajan osumatarkkuuden kyseenalaistaminen on rasismia.

Rasistien kysymyksistä huolimatta kulttuurin rikastuttajat ovat parhaita naisten kurissa pitämisessä sekä aseiden käsittelyssä + hengen riistämisessä

Dan Wesson

Eiköhän noiden aseenkäsittelytaidot rajoitu lähinnä siihen, että yleensä tiedetään mistä päästä se kuula tulee ulos, ja kuinka se pyssy ladataan. Kuka tahansa osuu metristä mahaan.

A drop in the Ocean

Olen satavarma, ettei tällaisia ammuskeluja ollut nimeksikään männäaikoina. Ei julkisilla paikoilla eikä tällä tavalla, joita kuka tahansa voi joutua todistamaan viattomalla iltapäiväkaljallaan.

“Seurueet” ja delirium tremens -porukat puukottelivat ja suukottelivat keskenään, ei tällä tavalla, ja keskellä päivää, julkisissa tiloissa, joissa me itse kukin voisimme periaatteessa joutua siis näitä jännittelemään.

Ps. Kun tulee seuraava uusi Taju-viesti, niin koetan laittaa sen alle, kuinka “modernit” uusnaiset ovat ihan itse pilanneet hallitsemansa naisvaltaiset alat. Olen nimittäin seurannut noita aloja työni puolesta jo jostain jura- ja liitukaudesta alkaen.

Fatwantarkistaja

Samalla tontilla oli aikoinaan autogrilli, jossa grillattiin mustalainen. Rauha hänen muistolleen. Joku jantteri oli siis murtautunut toisen henkiöautoon nukkumaan ja varsinainen kusipää päätti murhapolttaa hänet. Toivottavasti istuu yhä tuomiotaan.

A drop in the Ocean

Käynti Tonttulassa (Suomessa) osoitti taas, miksi siellä on vastahakoista käydä.

Viroon verrattuna suomalaiset ovat hitaita ja outoja. Näin sanovat täällä vuosikymmeniä asuneet. Sekä etenkin virolaiset itse,

Olisi niin jumalattomia kertomuksia sanottavana, mutta ehkä te, arvoisat lukijat, ette halua niitä lukea ja kuulla!

Vaatisi tosi paljon alkaa laatia kaikenlaisia tarinoita sekä ottaa kuvamateriaalia, joten luovutan sitten kuitenkin.

_ _ _

Sekä minä että Taju saamme parhaimmillamme paljonkin – noin teoriassa – mutta käytännössä emme siitä kun sähläämme täällä, tai toisaalta luomme sisältöä tänne.

Ihan laadukastakin sisältöä. Oikeastaan ihan parastakin tavaraa, Mutta ei meille kukaan maksa käytännössä mitään.

A drop in the Ocean

Sitten on näitä naisia ihanaisia, jotka bikinirajastansa vilkauttamalla saavat ziljoona tollaria. Luin, että monilta verot jäivät maksamatta. No, sillä tavalla. Saammeko me länsimiehet mitään tästä? Emme. Maailmasta on tullut sairas.Siis länsimaailmasta.

Meidän pitäisi luoda ihan oma kanavamme, jossa olisi jotakin järkeä.

Kuka sen loisi? Sinäkö? Minä? Ehei – ei tule kesää. Valitettavasti. Tai jos tulisi??

Alan myös epäillä näitä äänestämiäni persuja – ehkei näistä olekaan muuttamaan mitään ratkaisevaa; itäraja retkottaa yhä auki, missä on edes kattava aita, kaikki huono on ennallaan. Olisiko näin? Hirvittää, pelottaa.Pahimmillaan ne sanovat meille, että yritimme, mutta ei kun ei. Se on jopa todennäköistä. Toivon eitä.

A drop in the Ocean

Toivoisin olevani väärässä, mutta olen synkkis, erehdyn varsin harvoin. Persujen ollessa hallituksessa ei ehkä ole kuin hyvää tarkoittavia julkilausumia. Niiden toteuttaminen käytännössä veisi vuosikausia.

Uusi hallitus, joka vastustaa henkeen ja vereen tätä nykyistä, vesittää kaiken nyt tekeillä olevan. Siinä on taas nämä ihanat demarit ja muu vasemmistolaita.

Otetaan lisää lainaa, rahvas rakastaa…

A drop in the Ocean

Olen tosi surullinen Suomen puolesta. Sen ei lainkaan pitänyt olla tällainen. Koko maa on aivan sekaisin. Se on jakautunut jyrkästi. Se on antanut valtansa erinäisille maansa ulkopuolisille tahoille, joita en nyt ala jaksaa luetella tässä.

A drop in the Ocean

Minä olen vankasti Israelin puolella. Ainut sivistysvaltio tuolla alueella. Jankkaan tätä: Jos Israel laskisi aseensa, Israelia ei enää olisi – Jos arabit laskisivat aseensa, sotaa ei enää olisi.

A drop in the Ocean

Sitten vielä yksi kevennys: Matematiikanopettaja marmatti oppilailleen, että kyllä te olette niin tosi onnettomia: nytkin tässä matikankokeessa teistä peräti 70 % sai surkean arvosanan. No, siihen nenäkkäät, nerokkaat oppilaat kommentoivat, että eihän meitä ole edes niin monta!

A drop in the Ocean

Loppumuusisoosi: Näistä lukuisista lottovoittajista ja vastaajista pitäisi mielestäni löytyä jokin Tajun “muusa”, joka olisi herännyt tähän mokutuksen sekamelskaan ja alkaisi tukea Tajua oikein isolla kädellä – verot ym. vakuutus- ym. eläkemaksut.

Te muutkin, itseäni älykömmät, voisitte miettiä tätä optiota; miksei siis löydy ketään miljonääriä, joka antaisi avokätisesti Tajulle fyrkkaa ruhtinaallisesti valaisevan mediansa ylläpitämiseen. Ongelma ei ole Tajun, vaan muiden, joilla olisi varaa.

suomensotti

Autoritaaristen maiden johto ei joudu pelkäämään joutuvansa sivuun seuraavissa vaaleissa, koska niitä ei ole.
Niinpä nuo valtiot kykenevät pitkäjänteiseen strategiseen suunnitteluun (olivatpa sen seuraukset rivikansalaisten näkökulmasta huonojakin)

Sen ansiosta esimerkiksi Kiina ei tule milloinkaan horjuttamaan itseään afroasyylien migraatiolla kuten kasvottoman suuryhtiötalouden ja sitä myötäilevän virkakoneiston ohjailema Frontex-EU.

Last edited 27 päivää sitten by suomensotti