Filmi: Afrikaano hyökkää kahden tytön kimppuun

 

Filmi on kuvattu jossain ruotsalaisessa koulussa, jossa afrikaano sai kilarit ja kävi kahden tytön päälle. Mitään motiivia hyökkäykselle ei ollut, kunhan piti päästä mättämään tyttöjä.

 

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Arabihan toi on. Mutta kiva nähdä että harjoittaa islamia ihan käytännössä. Sai HUORAT mitä ansaitsi. Ylpeä äiti varmaan laittaa sossutonnin tänä yönä urhean Allahin taistelijan tyynyn alle.

Jones

Luultavasti on kuitenkin Iranin-arjalainen. Heidät sekoitetaan arabeiksi, koska he kutsuvat itseään arabeiksi vaikka ovat arjalaisia.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”

Näin käy kun hyväksyy arjalaiset maansa kansalaisiksi. Jopa meille voi käydä näin.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Arabit
 Eräässä arabijohtajien kokouksessa arabiksi on määritelty kuka tahansa, joka ”asuu maassamme, puhuu kieltämme, 

Tapiola

En oikein ymmärrä missä sanottiin tyttöjen olleen jotenkin halveksivaa nimittelyä
ansaitsevia. Liian lempeästi tuo vaaleakin toimi, kun meni toista puolustamaan. Yhdessä olisivat kyllä panneet matun maahan, mutta ei. Liian kilttejä. Jospa siinä on pelko tulevasta takana?

Tapiola

Niin, ajattelit tuon matun puolesta. Taisin lukea väärin?

Hmm

Ja tytöthän ovat tietenkin pohjoiseurooppalaisia. Nykyisen yksilökulttuurin edustajina heille ei kummemmin ole omasta takaa puolustajia saaati kostajia tiedossa.
Mitenkähän tuon pukarin kotona tyttöjä ja naisia kohdellaan?

Pienimunaiset

Mahtaa kaverilla olla pieni pippeli

mariD

Vaikea sanoa exact onko tuo kusipää arabi vai negro. Eikä sillä niin väliä ole, kunhan Eurooppa on saturoitu lopullisesti näillä apinoilla, taidan pysyä poissa.

Tuo oli kuitenkin pahoinpitely josta pitäisi nostaa syyte sikäli kuin tuo m***** iän puolesta on mahdollista oikeudessa tuomita. Mutta eiköhän juttu taputella ihan vaan koulussa, ehkä siten että tytöt siirretään jonnekin vieläkin vi**umaisempaan kouluun ja tämä apina saa jäädä ja jatkaa keppostelujaan, eli jatkaa väkivaltaista käyttäytymistä, hakata muita oppilaita, varmaan mieluiten tyttöjä, tuskin tuo rimpula pärjäisi tasaväkiselle vastustajalle, esitti tuollaista typerää huitomista.

Lo siento, camaraditas, kielenkäyttöni oli nyt hieman karkeaa mutta tuon videon katselu pisti vihaksi ja pilasi mun arvokkaan sunnuntai – churrito hetken. Joten videon negro, haistapa v****!!!

Last edited 27 päivää sitten by mari
Dan Wesson

Arabit ovat yksinkertaisuudessaan runkkareita, ei sen kummempaa. Käyvät naisten ja heikompiensa kimppuun ihan vain sen takia, kun älylliset ja fyysiset rahkeet ei muuhun riitä. Kyllä nuo tytöt olisivat saaneet apinan lattiaan, jos halua olisi riittänyt.

Qroquius KadD

Tuo blondihan olisi pärjännyt yksinkin tuota ählämsählämiä vastaan, ellei olisi menettänyt taistelutahtoaan.

Last edited 27 päivää sitten by Qroquius Kad
mariD

Hetken aikaa tosiaan näytti siltä, että tuo matuhan saa kohta pataan, mutta sitten tyttö romahti henkisesti ja päätti luovuttaa. Ja toinen tyttö olisi voinut antaa tulitukea. Kahdestaan ne olisivat potkineet paskat pihalle tuosta apinasta joka ei osaa muuta huitoa päättömästi. Itse olisin tuon tytön sijassa potkaissut munille niin että tuntuu…sikäli kuin tuollaisella mitään munia on.
,
Sääli. Olisi tämä päivä ja koko ensi viikko pelastunut jos tyttö olisi lyönyt matulta hampaat kurkkuun. Voi olla, että se pelästyi “jos minä satutan tuota negroa niin joudun somessa kaikkien hampaisiin, virkavalta tulee ja vie, oikeustoimet, kosto…jotain tuollaista lienee tytön mielessä käynyt kun päätti luovuttaa.

Last edited 26 päivää sitten by mari
Runtiti-pou

Tyttö olisi saanut kovat syytteet ja rangaistukset. Nämä matut eivät saa mitään. He saavat tehdä mitä tahansa ja syy on aina uhrien ja kohteiden, jos asiaa yleensä käsitellään

Pera Pervo

Vi gillar olika!

Kikka Kakkonen

Tuo pitäisi saada lopettamaan ilman käyttö

Kikka Kakkonen

moro mierda harrastamassa jihadia

Tare

Tyttöjen kannattaisi opetella edes jotain, napakka potku munille jos tuolla sellainen on, vie pahimmat tappeluhalut.

Jappe

Arabi, afgaani, iranilainen, mauri, turkkilainen, ihan samaa paskaa ne on kaikki.

Mikael

Ei “ehtinyt” tyttö tehdä mitään kun ylivoimainen ja nopea uskonsoturi hoiti homman, italiassa samanlaista taistelutahtoa kuulemma nyrkkeilyssä