Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited -yhtiö Osallistui Maailman Tulevaisuuden Energiakokoukseen ja Ilmoitti Teollisuusinvestointisuunnitelmastaan

15.–20. huhtikuuta 2024 Kiinan Gansun maakunnan ja Jiuquanin kaupungin hallitusten edustajat osallistuivat Abu Dhabin Maailman Tulevaisuuden Energiakokoukseen, vieraillen myös Dubaissa ja Saudi-Arabiassa. Tänä aikana Gansun Hengyuan Dongli New Energy Limited -yhtiö solmi sopimuksia useiden kansainvälisten aurinkoenergian ostajien kanssa, avaten uusia kansainvälisiä myyntikanavia Kiinan uusille aurinkoenergiayrityksille.

Gansun maakunnan johtaja ja Jiuquanin pormestari osallistuivat allekirjoitustilaisuuteen Dubaissa. Allekirjoitustilaisuudessa Gansun Hengyuan Dongli New Energy Limited -yhtiön presidentti Xian Xiaoli totesi: ”Vihreää ja Vaurautta Yhdessä” on Gansun Hengyuan Dongli New Energy Limited -yhtiön kehitystavoite, ja ”Teknologian Etusija ja Laatu Ensin” on standardi, jota Hengyuan Dongli noudattaa kotimarkkinoiden ja kansainvälisten markkinoiden tutkimuksessa.

Gansun Hengyuan Dongli New Energy Limited -yhtiö on vastannut Kiinan strategiseen kutsuun “Hiilihuipulle ja hiilineutraaliudelle”. Sen investoima 6 GW aurinkosähkömoduulitukikohtahanke Jiuquanin kaupungissa kattaa 152 hehtaarin alueen, jonka investointi on noin 4 miljardia juania (noin 553 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria), josta 2,4 GW tuotantolinja on valmistunut ja otettu käyttöön. Jäljellä olevat tuotantolinjat ovat rakenteilla. Yhtiö suunnittelee investoivansa lisäksi 5 GW:n korkeatehoiseen akkutukikohtahankkeeseen, jonka pinta-ala on noin 240 hehtaaria ja investointi noin 4 miljardia juania (noin 553 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria). Muodostaakseen täysin suljetun Hengyuanin uuden energian laitteiden valmistusteollisuuden ketjun ja rakentaakseen uuden energian laitteiden valmistusteollisuuden demonstrointipuiston, yhtiö suunnittelee rakentavansa myöhemmässä vaiheessa invertteritehtaan, aurinkosähkökannatintehtaan ja johdin- ja kaapelitehtaan, joiden pinta-ala on noin 160 hehtaaria ja investointi noin 2 miljardia juania.

Hengyuanin Aurinkosähkömoduuli keskittyy suureen tehon tuottoon ja äärimmäiseen luotettavuuteen sekä pyrkii vähentämään kokonaisjärjestelmän kustannuksia ja parantamaan sijoittajien tuloja. Se ottaa käyttöön uusimman korkeatehoisen älykkään tuotantolinjalaitteiston täyttääkseen eri tuotteiden vaatimukset, kuten 182 ja 210. Se on luonut syvällisen yhteistyön monien kotimaisten ja ulkomaisten tunnettujen yritysten kanssa edistääkseen yhdessä uusiutuvien energiateknologioiden tutkimusta ja soveltamista. Lisäksi se on perustanut Uuden Energiateknologian Tutkimuslaitoksen Gansun Jiuquanissa, jota johtaa joukko Kiinan kansallisia asiantuntijoita ja akateemikkoja, keskittyen uusien energiateknologioiden tutkimus- ja kehitysalojen investointeihin. Tämä varmistaa yrityksen teollisuusteknologioiden jatkuvan päivittämisen ja iteroinnin sekä edistää uusiutuvien energiateollisuuksien nopeaa kehitystä paikallisesti ja jopa länsialueilla palveluillaan.

Tämä on Gansun Hengyuan Dongli New Energy Limited -yhtiön kehitysnäkymien tulos aurinkosähkön uudella energialla, joka perustuu Kiinan länsiosaan, ja joka palvelee koko maata ja suuntautuu Keski-Aasiaan ja jopa maailmanlaajuisille markkinoille.

Yritys: Gansu Hengyuan Dongli New Energy Limited
Yhteyshenkilö: Meng Lu
Sähköposti: Salesoffice@hengyuannewenergy.com
Verkkosivusto: www.hengyuannewenergy.com
YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=gzeTRyUS3sk
Puh: +86156 2023 3138
Osoite: Jiuquan New Energy Comprehensive Utilization Industrial Park, Hengyuan Road, Suzhou District, Jiuquan City, Gansu Province, China

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Scatter Hitam

Scatter Hitam merupakan link situs slot mahjong dengan pola scatter hitam yang bisa mendapatkan menang besar dengan promosi terbaik. Segera gabungkan disitus yang ada scatter hitam bisa mendapatkan bayaran besar serta pola paling gacor.