Uusruotsalaiselle integraatiomaskotille 4 vuotta vankilaa lapsenraiskauksista

Ruotsin köyhän miehen Zlatan, afganistanilainen Edriss Hushmand oli pitkään ruotsalaisten integraatioylpeys; kova jalkapallon pelaaja ja integraatioesikuva. Mutta sitten kosahti. Mies tuomittiin vankilaan lapsenraiskauksista.

24-vuotias Edriss Hushmand oli, jos ei nyt ihan Zlatanin kaltainen jalkapalloesikuva, niin sinne päin. Mies nostettiin useaan otteeseen medioissa eräänlaiseksi integraation esikuvaksi. Häntä ylistettiin mm. #framåtmalmö-projektin (=Eteenpäin Malmö tms) puuhapetterinä. Projekti oli jonkinlainen mediajippo saada afgaaneille hieman positiivista sävyä.

Hushmand pelasi ruotsalaisessa FC Ariana-joukkueessa, mutta ehkä käsittämättömintä oli se, että hän pelasi myös Afganistanin jalkapallomaajoukkueessa. Siis mies, joka oli tullut Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta, pelasi sen maan maajoukkueessa, josta oli paennut.

Hushmand mm. kertoili medioille tarinoita, joita nämä sitten kirjoittivat lämmintä itkua turhustaen:

– Ruotsi teki meille palveluksen, kun pääsimme Ruotsiin. Nyt haluamme maksaa tämän takaisin, laittaa hyvän kiertämään ja näyttää, että olemme maahanmuuttajia, jotka rakentavat siltoja, Hushmand ja muut afganistanilaiset puuhapetterit tarinoivat medioille 2017-2018.

 

“Nyt haluamme maksaa tämän takaisin”

Hushmand todella maksoi. Hän pääsi jonkinlaiseksi kouluavustajaksi, mitä sillä käytännössä sitten tarkoitetaankaan. Siinä ohessa hän myi alaikäisille koululaisille sähkötupakkaa.

Viime vuoden vappuna kaksi 14-vuotiasta tyttöä otti yhteyttä Hushmandiin Snapchatin kautta ja halusivat ostaa sähkötupakkaa. Tehtiin treffit Svedalassa sijaitsevalle kierrätysasemalle. Ei olisi kannattanut, sillä integraatiomaskotilla pullotti puntissa. Pullotus oli sen verran kovaa, että Hushmand sitten raiskasi molemmat tytöt. Toinen tyttö jopa oksensi raiskauksen aikana, mutta se ei hillinnyt afgaania.

Kun homma oli ohi, niin Hushmand vielä uhkaili tyttöjä, että asiasta ei saa kertoa, tai tapahtuu väkivaltaisia tekoja.

Tytöt kuitenkin kertoivat asiasta vanhemmilleen ja toisen tytön äiti järjesti ansan afgaanille. Äiti esitti Snapchatissa alaikäistä tyttöä ja sopi sähkötupakkakaupat hampurilaisravintolan pihalle. Tytär oli piiloutunut autoon ja tunnisti Hushmandin. Siitä asia eteni edelleen poliisille. Hushmand otettiin kiinni ja vangittiin epäiltynä kahdesta raiskauksesta.

 

Vapaaksi

Seuraavaksi tapahtui jotain sellaista, jota ei pitäisi tapahtua. Oikeus vapautti Hushmandin ennen oikeudenkäynnin pääkäsittelyä. Siitä huolimatta, että tiedossa oli useiden vuosien vankeustuomio.

Vapauttamisen jälkeen Hushmand sitten katosi. Oikeutta kuitenkin istuttiin Hushmandin poissaolevana ja hänet tuomittiin nyt neljän vuoden vankeuteen kahdesta raiskauksesta. Rikosnimikekin on ihmeellinen, sillä pitäisi olla lapsenraiskaus, mutta jostain syystä oikeus katsoi, että kyse oli “vain” raiskauksesta. Tosin tällä ei sinänsä ole merkitystä, sillä lapsenraiskauksesta Ruotsissa tuomio on 2-6 vuotta vankeutta ja raiskauksesta 3-6 vuotta. Törkeissä skaala on loppupäässä pidempi.

Oikeus kuitenkin perusteli raiskaustuomiota lapsenraiskauksen sijasta sillä, että Hushmand luuli tyttöjen olevan ainakin 17 vuotiaita.

Tuomion luvun jälkeen oikeus päätti, että Hushmand vangitaan, mutta se oli myöhäistä. Mies on häipynyt jonnekin, eikä kukaan tiedä missä hän nyt on. Asianajajansa välityksellä on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon.

 

Ruotsin lainsäädännön mukaan rikostapauksissa syyttäjä voi vaatia karkotusta ja oikeus voi määrätä sellaisen, jos henkilö on ulkomaalainen. Hushmandin kohdalla karkotusta ei voitu määrätä, eikä edes vaatia, sillä mies oli saanut jo Ruotsin kansalaisuuden.

 

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nordström

Mayday! Mayday! Paavo on siis antanut minulle selvät ohjeet kommentien moderointiin. Omistan Pt-mediasta myös 50 %, joten myös minä päätän, että millaisia kommentteja julkaistaan.

Lähtökohta on se, että yhtään kommenttia ei poisteta, vaikka se olisi kuinka provosoiva. Paitsi, jos:

– kommentti on avoimen venäläismielinen ja ukrainavihamielinen. Pt-mediaa ei voi käyttää venäläismielisen propagandan levittämisen alustana.
– jos kommentissa on avointa solvausta. Tämä on tietenkin hyvin häilyvä käsite, mutta lähinnä tällä solvaamisella tarkoitetaan yksittäisiin ihmisiin kohdistuvia “pikkuisen liian törkeitä” huomautuksia, ja jos kommentti voidaan katsoa, että se saattaa aiheuttaa Pt-medialle oikeudellisia toimenpiteitä, niin kommentti poistetaan.
– henkilö kirjoittaa pitkiä monen sadan sivun pituisia monologeja asian vierestä. Off topicit eli asian vierestä kirjoittelut ovat aivan sallittuja, ja keskustelijat voivat ihan rauhassa keskustella keskenään mistä haluavat (vaikka yrittää treffejä toistensa kanssa!), että ei siinä mitään. Mutta jos haluat tuoda asiaasi syvemmin ilmi, niin lähetä se vaikka ns. lukijapostina. Julkaisemme kyllä yksittäisiä lukija-artikkeleita.

Myöskään mitään estoja ei anneta kovin herkästi. Sana on siis vapaa, mutta pyri käyttämään se artikkelin sisällön kommentoimiseen. Jos haluat syventää juttua yli 300 sanalla, niin lähetä meille oma artikkeli.

Terveisin Moderaattorinne Femme Fatale Saara.

Jeppe James

No et kahville lähtis? Ei mullakaan ole mitään estoja

Porkkanalaatikko

Mayday! Mayday! Paavo on siis antanut minulle selvät ohjeet kommentien moderointiin. “

Luin tuon kohdan aluksi siten, että Paavi on antanut ohjeet… piti oikein tarkistaa ja lukea uudelleen.

KKi

Niinpä niin. Kuten todettu ählämi raiskaa. Ellei ählämillä ole raiskaustuomiota, ählämi ei vain ole jäänyt vielä kiinni.

Olisi hyvä jos nuoret ja vanhemmatkin naiset ymmärtäisivät tämän tosiasian. Ählämeiden/neekereiden kanssa tekemisissä olo on aivan helvetin tyhmää ja vaarallista.

Qroquius KadD

Viime aikojen valossa näyttää olevan liikaa vaatia naisilta tervettä järkeä ja vastuunottoa omasta elämästään.

KKi

No, nuorille naisille toitotetaan isolla tuuballa kuinka ihanaa monikulttuuri on. Pelotellaan rasismilla, eikä kerrota faktoja kulttuurien eroista. Niin, en menisi ainakaan nuoria naisia syyttämään kovin.

Aikuisilla naisilla taasen on jonkinlainen omasharif-syndrooma (https://fi.wikipedia.org/wiki/Omar_Sharif). Suklaa simmu ählämi kun on niin ihqu. Tumma ja tulinen. Paljon jännemmpi suomalainen persvakoäijä.

Ainakin siihen saakka kunnes ähläävä todellisuus kuoriutuu esiin liimaletistä.

Aika vastuutonta jättää nuorille naisille kertomatta ählämkulttuureiden naiskäsityksestä. Raukat luulevat ahmetteja pohkoimaisten femokraattien kaltaisiksi.

Qroquius KadD

Kyllähän siitä kerrottu on paljonkin, mutta kun ne eivät vaan usko.

Fatwantarkistaja

Arvostan omistautumistanne.  “Vuoden 2023 lopussa Suomessa oli yhteensä 5 604 558 asukasta, joista 2 774 424 oli miehiä ja 2 830 134 naisia.” Pikkaisen ollut kiertämistä saarnamiehellä, itse en jaksaisi jokaisen naisen luona käydä montaa kertaa julistamassa, loppuisi ikä kesken.

Qroquius KadD

Ei taidettu missään kohtaa kylläkään väittää, että olisi jokaiselle kerrottu saati käyty henkilökohtaisesti kotona kertomassa.

Fatwantarkistaja

Olet käynyt kertomassa, ei ne silti usko sinua. Tämä perustuu omaan väittämääsi. Miksi ne lapsihuoraavat edelleen,sitä en osaa sanoa.

Anonyymi

Onneksi omat naispuoliset jälkeläiseni ovat niin järkeviä, ettei tarvitse edes valistaa. Kaunis pojantyttäreni latasi sellaista tekstiä näistä samettisilmistä, etten tiennyt hänen määrättyjä sanoja osaavankaan.

Fatwantarkistaja

Totta kai. Ja nehän ovat käytökseltään niin ihania ja maskuliinisia. Päiväkodin tädilläkin oli tumma sekä lupsakka. Ala-asteella rehtori piti oppitunnin, kuinka Ahmed on tullut keskuuteemme kirkkain mielin. Yläasteella opettajat kehottivat kokeilemaan lambadaa liikuntatunnilla Mohammadin kanssa. Poliisileijona sanoi, että ilmianna vanhempasi ja “Turvapaikanhakijoilla on oikeus tutustua prinsessoihimme” -pedon nimeä en löytänyt. Kuunnellaanko vanhempia, ei tietenkään! Ihan valmis kohtalo pedattu syntymästä asti, sitten eräät syyllistävät lasta.

Qroquius KadD

Kaipa siinä lapsessakin saattaa hieman vikaa olla, jos karkaa ählämien luokse sijoituspaikasta, johon hänet on huostattu turvaan kelvottomilta vanhemmiltaan ja estämään ählämien luokse juokseminen.
Vaan näyttääpä tämä olevan liikaa vaadittu.

Fatwantarkistaja

Liikaa vaadittu, kyllä. Estät ählykontaktit, se on nykyään mahdotonta. Kiellä tyttöä menemästä, sehän menee, aivan normaalia kapinointia.

Mä en saanut mennä joen jäälle, olin mennä virtauksen mukana sen alle. Olisi kannattanut totella.

Saa melko puritaaninen kasvatus olla, silti tytöt käyttäytyvät kusipäisesti. Se siitä ohi menee, ei ne parikymppisinä juoksentele parkkihallissa vartijoita karkuun enää.

Anonyymi

Niinpä niin. Kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä ja ihmiset samanlaisia. Ottaako kukaan opettaja/vanhempi vastuuta siitä kun sitten tapahtuu mitä tapahtuu. Aikuisiin ei voi enää luottaa, yhteiskunta korjaa jäljet, jos korjaa ja hyväuskoiselle raiskatulle voi jäädä elämänmittainen trauma.

Tare

Vitun niljake, voi olla jo Suomessa jossain potkupallo seurassa.

outlaw09man

Apina afganistanista. Ja ruotsin “oikeuslaitos”.

Huru-ukko

Mitä sää täällä enää kirjoittelet? Jus äsken kehuit toisessa kommenttikentässä lähteväsi lopullisesti tästä paskasta. Sulla vissiin sam kumpi puhu, pää vai perse, samaa tavaraa tulee ulos.
Ja ei tarvii vastata. vastauksen tietää lukematta/sanomatta!

outlaw09man

Taidat sekoittaa johonkin aivan toiseen, olepa tarkempi .

Huru-ukko

Syvä anteeksipyyntöni. Olet oikeassa ja sekoitin sinut erääseen toiseen. Käsi nousee pystyyn virheen merkiksi.

Suomi Finland

Viesteihin vastaamisessa on käynyt niin, että jos vastaat sellaiseen viestiin, joka on alun perin vastaus jollekin toiselle, voi käydä niin, että jos tämä välissä oleva viesti poistetaan, siirtyy oma viesti vastaukseksi pykälää ylemmäs.

Ja silloin on vaarana juuri tämän tyyppinen tilanne. Outlawman09 ei varmaankaan ole ollut lähdössä mihinkään, vaan se pisara…

Sara Nordström

Sen verran huomautan, että Outlaw09man on Pt-median pitkäaikaisia kantakommentoijia, eikä siis sama henkilö, jolle vähän huomautin aikaisemmin pitkistä yksinpuheluista.

Terv. Moderaattori Saara

Qroquius KadD

Se oli se pisara meressä kun uhkasi tai lupasi lähteä.

Huru-ukko

No niin oli. Mun moka.

Sara Nordström

Sattuuhan sitä kakenlaista.

Puolueeton

Kulttuurierot
Afganistanissa naiset eivät liiku yksin ja ovat kaapujen alla. Jos ovat näkyvää vapaata riistaa miehille, on oikeus käyttää hyödykseen.
Täällä naiset ovat vapaita liikkumaan ja 99,9% alueen omista miehistä pitää arvossa naisten omia mielipiteitä, mihin naiset luottavat. Kun tähän tyyliin normaalia heikkoälyisempi ei ole kotiutunut, tällaista tapahtuu ja afgaani puolustautuu omaan kulttuurinsa perustein ja uskoo olevansa vain omaan kulttuuriinsa kuuluva oikea mies.

Suomi Finland

Kulttuuriero on rasistinen termi. Ainoa oikea on kulttuurinero.

AnywayD

Sinänsä huvittavaa tuo suvakkien kansankusetus, kun nostetaan yksi kymmenestä tuhannesta loistavaksi esimerkiksi maahanmuuton helmeksi, mutta unohdetaan mainita, että ne 9.999 tapausta elävät pääsääntöisesti tuilla ja kohtuuttoman suuri osa niistä raiskailee ja tekee huumekauppaa tai muita rikoksia. Vielä huvittavampaa on, että suvakkien esille nostamista helmistä vallan monet päätyvät vankilaan.

Sami

Jokainen kehis on kehiksien siivellä elävän hyysärin helmi.

RullatonHuuli

Jonkinlainen transujen persejoukkohulabaloo kait tuollekin vähintä muotoa rangaistuksen muodossa jos joltain kysytään.

KKi

Voi voi kun ählämiä on ihan turha koittaa rangaista. Sama kuin rankaisisit koiraa haukumisesta.
Tämäkin ähläm lienee aivan ihmeissään, eikä ymmärrä mitä muka on tehnyt väärin. Pitää vain rasismina kun ählyn lajityypilliset esileikki- ja seksitavat kielletään.

RullatonHuuli

Juu, niillähän on ihan normiaamu herätä kakaran vierestä kassit tyhjinä.

KKi

Tuskinpa heräilevät. Eiköhän ählyn masturbointivälineenä pitämä orja ole aamulla jo laittamassa aamupalaa.
Ählyillä kun taitaa olla hiukan erilainen käsitys parisuhteesta. Ählyjen seksisuhteissa ei taida olla hellyyttä eikä romantiikkaa.

Tosin ole päässyt asiasta puhumaan vain yhden ählystä elossa selvinneen naisen kanssa. Ja juu, ei edennyt. Nainen johon ähly/neekeri on koskenut on lopullisesti pilalla. Tämä toki vain henkilökohtainen mielipide.

Fatwantarkistaja

Tokkopa noilla on sanaa “rasismi” ennen hunajamaahan pääsyä. Kasipallo laitetaan hommiin ja sinisilmästä tulee kahdeksas vaimo.

Hunajamaassa ei pyyhemies ole vieläkään tajunnut, että sillehän kuuluu 9 asuntoa, eli kämppää. Ei ne ihan viisaita ole. Itse tekisin somali-setupilla Suomelle velkarahaa vähän niin perkeleesti ja naisilla ainakin tonnin päivässä siihen vielä päälle. Somali on Ylen tyhmä haastateltava.

Tapio Suhonen

Näiden kotimaat on se indikaattori, joka kertoo mitä nämä asianomaiset ovat ja mihin he pystyvät.
Afganistan: Naiset ovat hellan ja nyrkin välissä. Jos sitä ei nainen hyväksy, on henki halpa. Suurin klaani sanelee elämisen ehdot. Niistä poikkeavat hirtetään, kuristetaan, puukotetaan so. deletoidaan. Ja, se on normimeininkiä, kaikkien hyväksymää.
Somalia: Ei minkäänlaista yhteiskuntajärjestystä. Somaliassa vallitsee rikollisjärjestöjen hierarkia. Mutta toki myös värikäs koraanin tiukka tulkinta.
Tuo naisten “ympärileikkausten” yhteiskunta on perinteistään tiukasti kiinnipitävä hölmölä.
Ympärileikkaus on useimmiten “faraoinen”, tarkoittaen sitä että koko pimpsa leikataan pois, puuduttamatta, lasuurikivellä tai Coca Cola-pullon sirpaleella.
Niin toki, se hieman poikkeaa miehen ympärileikkauksesta.
Tässä vain pari anekdoottia…..

KKi

Juurikin näin. Nainen on ählylle esine, ei elävä olento. Siksipä ählylle onkin järkyttävän vaikea sopeutua läntiseen kulttuuriin. Meillä naiset ja miehet ovat pääsääntöisesti yhteistyössä ja elävät yhteistä elämää.

Paskastanioissa urokset naaraat elävät kokolailla erillään. Naaraan tehtävä on lähinnä tehdä rasittavimmat tytöt ja huolehtia uroksen tyytyväisyydestä.

Paskastanioissa ei taidetaa naisten tyytyväisyyttä seksii taikka parisuhteeseen juurikaan vatvoa.

Tapio Suhonen

Huolenaihe on todellinen. Suomen sosiaaliturvasomalit vähättelevät ympärileikkausasiaa. khadarkhalafit ja kumppanit ovat sitä mieltä, että suomalaisten ei pidä puuttua somalian (pienellä) kulttuurillisiin ilmiöihin.
Jos 11-vuotias somalityttö joutuu operaatioon, jossa pienet häpyhuulet ja klitoris leikataan, puuduttamatta, CocaColapullon sirpaleella pois, niin mihinkä suomalaisten pitäisi puuttua? No tietysti RASISMIIN, ainakin YLE:n mukaan.

KKi

No juu no. Eipä kai ählyjen/neekereiden keskinäisiin pidäkään puuttua. Tietenkään vaikka pilluviipaloinin seurauksia ei pidä korjailla julkisella.

Keskinään saisivat ihan mielellään ampua toisensa. Ongelma vain siinä kun sivullisetkin tuppaavat olemaan uhattuna näidem kahakoissa.

Sekin ihan miettimisen arvoinen asia jotta kannattaako yhteikunnan varoja uhrata tutkimiseen/hutkimiseen jos raiskatuksi päätyy aikuinen nainen joka tietentahtoen on omasta halustaan lähtenyt vaikka jatkoille ählyn/neekerin mukaan.

Ählämien/neekereiden sisäiset raiskaukset taasen eivät julkisuuteen taida tullakaan. Ei kai siellä muunlaista seksiä olekaan? Luulen näin. Tätä tukee sekin, että edes prostituoidut eivät taida huolia neekeriä/ählyä asiakkaaksi.

Pete

Nämä maskotit on jääneet melkein kaikki kiinni rikoksista sekä Suomessa että Ruotsissa. Onkohan kukaan tehnyt näistä koostetta tai kuvakollaasia? Sille olisi käyttöä.

Pete

Tulis hyviä meemejä.

Moonman

Sehän on sääntö eikä poikkeus, että aina kun media tekee ylistys-artikkelin jostain mukavasta maahantunkeutujasta, niin ei mene yleensä vuottakaan kun on syytteessä, usein raiskauksesta ellei jopa murhaamisesta.

Juuri hiljattain yle hehkutti jotain irakilaista joka nyt koittaa “rakentaa siltoja kehitysmaalaisten ja suomalaisten välille” -tai jotain. Jutun lähtökohta oli tietenkin se, että tulijoilla on niin kamalan vaikeaa ja he ovat täynnä vihaa, koska suomalaiset ovat rasisteja (suomalaiset eivät saa olla täynnä vihaa, vaikka heitä raiskataan ja pahoinpidellään). Poliisin kannattaisi ottaa ylen kulta-irakiaano jo ennakoivasti seurantaan.

Sami

Valeuutiskanava YLE:n toimittelijat kiihottavat Suomen kansaa ruoskimaan itseään milloin mistäkin syystä.

Kehoitan valeuutiskanava YLE:n toimittajia muuttamaan kehismaihin asumaan, eikä ikinä takaisin.

Last edited 23 päivää sitten by Sami
Sami

Sodan loputtua Afganistanissa huima talouskasvu saa taantuvat länsimaat kateelliseksi Afganistanin kasvuprosenteista.

Vaikka ulkomaille talletetut Afganistanin valtion varat jäädytettiin, niin siitä huolimatta Afganistanin talous kasvaa huimaa vauhtia.

Afganistanissa elää 33 miljoonaa afgaania aivan normaalia oman kulttuurinsa mukaista arkea.

Länsimaihin afgaaneja kaipaa vain länsimaiden korruptoitunut eliitti.

Ruotsissa ja myös muissa länsimaissa oma poliittinen eliittimme asuttaa ja elättää kehikset veronmaksajien laskuun, ja tässä tulonsiirtoprosessissa veronmaksajien rahat siirtyvät puolueiden omistamille vuokratalosäätiöille sekä puoluepoliittisille hyysäyspalveluille.

Kehikset ovat vain pelkkä työkalu jolla veronmaksajien rahaa kierrätetään puolue-eliitin taskuun eri asunto yms hyysäys säätiöiden kautta.

Joko voidaan lopettaa sadut koko kansan kehishyödyistä- joko, vai täytyykö näitä satuja vielä lukea jostain? 🤕

Fatwantarkistaja

Joissain elokuvissa on sellainen eräänlainen panoruletti, siinä todella hyvä kiertää. En ole kaupassa nähnyt, joten kai sellaisen joutuu itse rakentamaan. Mikään siltahan se ei ole, mutta Husbandkin voi tehdä virheen, se hänelle suotakoon. Hän puhuu monikossa, mutta eivät kaikki afgaanit ole yhtä hyviä rakentajia, heillähän on vaikka mitä taitoja.

Fatwantarkistaja

Miten toi ny tohon lävähti. Lukenut edes julistusta loppuun vielä, ei silloin voi vastatakaan, kun ei näe vielä vastauspainikettakaan.

Fatwantarkistaja

Ei vittu ja voi nyt Saatana! Nyt mä keksin vuosituhannen liikeidean. Ryssä tuo pakolaista rajalle, sä otat tonnin/muslimi ja kuljetat Ruattiin ne. 4 muslimia menee heittämällä, viides vaatii ns hätätilan. 4x1000x200=vitusti rahaa. Jää ylenpalttisesti vielä omaa aikaa. Tuomiota en voi millään vitunkaan ilveellä saada.

Tämä konsepti toisi ehkä hengähdysaikaa kansainliittomme lomaillessa, ei niitä voi töihin pakottaa.

Fatwantarkistaja

Luin tekstini ja huomasin tietyn seikan. Se ei siis ollut mikään fäcking tulevaisuuden kehotus, eikä ennustus. Polpolle terkkuja.

Porkkanalaatikko

Tarkoititko, että veisit Ruotsiin neljän muslimin lasteja 200 kertaa vuodessa. Saattaa onnistua. Itärajalta tai Joutsenon vastaanottokeskuksesta autolla Helsinkiin ja laivaan. Lasti pitäisi pitää rauhallisena operaation aikana ja myös laivalla. Siitä tonnista kuluisi ehkä pari kolme sataa per yksilö kuljetus- ja laivauskuluihin.

Matut ovat riskirahtia. Voivat hyökätä kuskin kimppuun. Ehkä väliseinällinen pakettiauto on sopiva kuljetukseen. Myös matujen rauhallisuus laivalla on tärkeä. Jos yksikin rupeaa riehumaan, reitti voi sulkeutua.

Matuille olisi hyvä antaa kirjalliset ohjeet, mitä tehdä Ruotsissa. Minkä viranomaisen luo menee ilmoittautumaan ja mitä tarinoi.

hassan &co kikkailevat vähän muuallakin kuin potku

Jaaha. Näitä futis ” sankareita ” onkin ollut näissä raiskis puuhissa useampiakin viime vuosina. Ihan täällä suomessakin. Vähin äänin ns lakaistu tapaukset hiljaisuuteen. Sen sijaan, jos lupaava jääkiekko junnu 17 v pikkuisen kokeili pimppiä sormella niin hirveä haloo. Etusivun juttu sekä maalitus. Poika kokemattomuuttaan erehtyi väärään seuraan. Irvokas tapaus. Sympatiat meni kyllä pojan puolelle.