Poliisi tutkii ampumistapausta Iisalmessa

Poliisi tutkii tapausta, jossa henkilöä ammuttiin Iisalmessa Pohjolankadulla sijaitsevalla huoltoasemalla sunnuntaina.

Poliisi sai ilmoituksen tapahtuneesta sunnuntaina 5.5.2024 kello 18 aikaan. Tämän hetken tietojen mukaan rikoksesta epäilty ampui useita laukauksia, joista osa osui yhteen henkilöön. Henkilö on kuljetettu sairaalaan saamaan jatkohoitoa, eikä hän tämän hetkisen tiedon mukaan ole hengenvaarassa.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä. Poliisin tietojen mukaan uhri ja rikoksesta epäilty tunsivat toisensa ennalta. Poliisi jatkaa tutkintaa ja tapahtumien kulun selvittämistä. Esitutkinta on tapaukseen liittyen vasta alussa.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ennakkoluuloinen

Tapaukseen liittymätön pohdinta, mitä jos Vornaselle annettaisiinkin sarjatulitoiminnolla oleva Rk ja repullinen täysiä rumpulippaita ja äijä rajalle passiin? Lopuksi pohdintaa jokaiselle: kummanko ottaisit tiukkaan paikkaan taistelupariksi, Orpon Petterin vai Vornasen?

X

Itse kyyristelisin erään mieshenkilön joka tietää maan olevan litteä viereisessä poterossa. Ko henkilöllä on senverran suorat ja vahvat yhteydet taivaalliseen esikuntaan että turvatakuut ovat vahvat tahi jopa vahvimmat mahdolliset. 🤔

Qroquius KadD

Vornasen.
Siinä on mies, joka tietää miten hyökkääjiin on suhtauduttava:
ne on torjuttava tarpeen vaatiessa aseellisesti.

outlaw09man

Hagert-Blomerus ? Tenho- Hemmi ?

Reiska

Jeps, eiköhän “seurueet” ole kohtanneet huoltsikalla…