Väärin pysäköidystä autosta löytyi miljoona kruunua käteistä

Jos osaa tehdä pimeää rahaa, niin sitä pitäisi osata myös käyttää “oikein”. Pitäisi myös osata käyttäytyä. Muuan pariskunta ei oikein osannut ja homma kosahti turhanpäiväiseen ylimielisyyteen.

Poliisipartio oli liikkeellä Arlandan lentokentän ympäristössä ja huomasi, että eräs erittäin kallis Mercedes Benz oli väärin parkkeerattu. Auto oli Ruotsin kilvissä ja partio päätti kysäistä syytä väärin pysäköinnille. Autossa istui mies ja nainen.

Koska oltiin Arlandan lentokentän ympäristössä, niin poliisi voi tehdä “turvalain” puitteissa melko kevyin perustein monenlaisia tarkistuksia. Tässä tapauksessa partio epäili jotain ja verotsekkauksessa selvisi, että pariskunnalla on nollatulot. Silti alla on kallis auto. Miehellä oli myös silmiinpistävän kallis kello ja naisella kultaa kaulassa enemmän kuin keskuspankin kassakaapissa.

Partio päätti tehdä syvemmän ratsian auton sisälle ja yllätys oli melkoinen; takapenkillä oli kassi, jossa oli yli miljoona kruunua (n. 100 000 euroa) käteistä.

Tässä vaiheessa kenttäjohtaja sitten päätti, että auto, rahat, kello ja kulta takavarikoidaan. Pariskunta pidätettiin epäiltynä rahanpesusta.

Mitä opimme tästä? Ainakin sen, että jos olet “nollataxaaja”, niin älä väärinparkkeeraa autoasi liian rehvakkaasti.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tare

Ruotsista virtaa valtavia määriä rahaa ulkomaille. No ruotsi on vielä rikas maa jolla on varaa rahoittaa vaikka terrorismia tai elättää maassa olevan uusruotsalaisen sukua ulkomailla. Tosin kuin suomi, täällä ei ole hetken päästä kuin työssä käyviä köyhiä jotka rahoittavat isoa rosvoa, omaa vatiota ja EU:ta.

Anonyymi

No mutta Suomihan on myös rikas maa! Näin kertoili entinen pääministerittäremme EU:ssa ja piti hyväksyttävänä sitä, että olemme vuodesta toiseen nettomaksajina. Lyhytaikainen pesti Sokoksen kassalla tuotti näin mahtavan talousosaamisen, josta nyt kaikki suomalaiset saavat nauttia. Korkojen kera.

Reiska

Tarkalla talouden pidolla rahaa säästyy ja on rahaa ostaa kunnon auto, kello ja muijalle helyjä. Yksi keino säästää on lentokenttien ryöstöhintaiset pysäköintimaksut.
Täällä suomaassakin korpikylien lentokentillä Finavia laskuttaa pysäköinnistä suurempaa neliöhintaa, kun maksat vuokra-asunnosta.

Ja onhan tuo voinut olla rikas maahanmuuttaja(matu), joka ei ole vielä ehtinyt investoida rahojaan, jotka sai kun lähtömaassaan möi esim. kameli- tai aasitaksifimansa Über:lle. (ts. teki exit:n start-up:staan)

muuammiäs

Jos se oli rikas matu, poliisi saattoi tehdä vakavan virheen. Pariskunta oli varmastikin aikeissa sijoittaa sen miljoonan ruotsin elinkeinoelämään, perustaa firman ja työllistää ruotsalaisia. Eihän miljoona kruunua iso raha ole, mutta kyllä se alkupääomasta käy.

Reiska

Melko varmasti olisi perustanut maahantuontifirman jos katalat poliisit ei olisi vieneet rahoja. Maahantuontifirma olisi rahdannut khattia, hasaa, heroa & muita suosikkiartikkeleita maahan. Tietysti AK-47:aa, sinkoja ja kranuja olisi tuotu myös maahan ilmavan riisin lisäksi. Kaikki tuo olisi tuonut “rikkautta” ympäri sveanmaata.

Ilmari

Olisi voinut sanoa että takavarikoimme rahat “toistaiseksi” tutkimuksia varten. Voitte ajaa Mersulla pois ja otamme myöhemmin yhteyttä.

Boltteri

RASISMIA!
Mutta parasta sellaista. Että tekee gutaa.