Pystytäänkö erilaiset kansat koskaan yhdistämään yhden EU-lipun alle?

Euroopan Unionista on monenlaisia mielipiteitä ja teorioita. Omasta mielestäni EU:n suurin rakennevirhe tulee siinä, että lähtökohtaisesti oletetaan unionin alueella asuvilla kansoilla olevan samanlaiset arvot ja kulttuuri. Mutta koska ei ole, niin kun asioita aletaan sovittamaan yhteen, niin syntyy vain huonoja kompromisseja, joissa jotkut häviävät enemmän. Tämä aiheuttaa eripuraa.

Euro-politiikka pyrkii laatimaan unionin alueella asuville kansoille ja etnisyyksille jonkinlaista yhtenäistä “arvopohjaa”. Yleis-eurooppalainen yhtenäinen kulttuuri on kuitenkin melkoinen mahdottomuus, sillä unionin alueella asuu kymmeniä etnisyyksiä, joilla ei välttämättä ole kovinkaan paljon yhteistä.

Yksin Suomen ja Ruotsin välillä voi syntyä pienimuotoista kiistelyä asioista. Vaikka ero ei ole suuren suuri, niin sitä kautta voi ymmärtää, että ei-niin-läheisten-maiden välillä kiistely voi olla vielä suurempaa. Jopa maiden sisällä voi olla suuria kulttuurisia eroavaisuuksia. Pääkaupunkiseutu ja käsivarren Lappi ovat melko erilaista maailmaa, vaikka näennäisesti ihmiset ymmärtävät toisiaan ja laki on sama. Jotkut asiat voivat vaan yksinkertaisesti olla täysin, tai melko täysin mahdottomia sovitettavissa yhteiseksi säädökseksi.

Kun asiaa laajentaa edelleen Euroopan mittakaavaan, niin esimerkiksi Pohjois-Suomella ja Etelä-Italialla on jo niin isoja eroavaisuuksia kulttuurin, ilmaston kuin yleisesti ympäristön suhteen, että maat tuskin tulevat ikinä tule ymmärtämään toisiaan kovinkaan syvällisellä tasolla. Eivätkä tule saamaan EU-tasolla kuin huonoja kompromisseja yhteisistä säädöksistä. Tähän voi vain mainita sellaisen asian, että Etelä-Euroopan miljoonakaupungeissa on melko erilainen kulttuuri kuin Suomen pienissä harvaan asutuissa kunnissa.

Näin ollen kun EU-tasolla säädetään erilaisia euro-säädöksiä, niin se aiheuttaa väistämättä eripuraa kansojen kesken ja syventää sitä, ei vähennä. Pienet maat joutuvat väistämättä ikään kuin alistumaan EU:sta tuleville säädöksille, vaikka ne olisivat epäedullisia maille. Esimerkiksi maatalous on tällä hetkellä sellainen asia, että unionin takia ala on muuttunut erilaisten säädösten takia Suomelle epäedulliseksi byrokratiahelvetiksi. Joka taas itsessään on synnyttänyt omat ammattikuntansa; byrokratia”tulkit”. Nuori maatilan isäntä ei yksinkertaisesti pysty kylmiltään ilman ammattibyrokraattia pyörittämään maatilaa, vaikka isäntä itsessään olisi maatalouden ammattilainen.

Viime aikoina varsinkin Ruotsissa on puhuttu, että unioniin pitäisi liittää ainakin Bosnia ja Turkki. Tämä tulisi lisäämään eittämättä eripuraa, sillä Pohjois- ja Itä-Euroopassa islamin leviämistä katsotaan muutenkin ei-niin-hyvällä. Mitä yhteistä meillä muka on islamistien kanssa? Harva myöskään haluaa mitään monikulttuurisuuden ja -uskonnollisuuden sulatusuunia. Vaikka maiden liittyminen unioniin tuskin tulee tapahtumaan ihan lähiaikoina, niin silti ruotsalaisen EU-komissaarin Ylva Johanssonin hullut puheet monikulttuurisesta Euroopasta aiheuttavat vain hajaannusta.

 

Subscribe
Notify of
guest
90 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pappara

Mikään moniuskonnollinen sulatusuuni tuskin pystyy sulattamaan autioritaarisimpia uskontoja (islamistit ja vatikaanistit) sillä eivät niiden johtopiirit vallastaan tietenkään luovu.

Sami

Mitään “sulatusuunia” ei ole olemassakaan.

Katsokaa Israel/Palestiina “sulatusuunia”. Ei ainakaan vielä ole “uuni” sulanut 😀

Koska se uuni sulaa?

Last edited 29 päivää sitten by Sami
matujen kotiuttamista vastustavien tukihenkilö

Ei tule onnistumaan. Tai ei ainakaan sovinnolla. Mutta nämä ns mahtimaat eli saksa/ranska/italia/espanja sekä suomi kokoaan suurempana, edistävät asiaa. Ensinnäkin rajat auki politiikka täys stoppi. Tiedätte kyllä tulijat. Sen jälkeen siivoaminen. Eli massiiviset karkoitukset. Tiedätte kyllä keiden kohdalla.

Sami

Hyysäripuolueet kannattajineen karkoitetaan, ja sitten lattia lakaistaan muustakin liasta.

Qroquius KadD

Kyllä erilaiset Euroopan kansat pystytään yhdistämään yhteisen Eeuu-lipun alle samalla tavoin kuin Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liiton yli 200 kansaa pystyttiin yhdistämään yhteisen punalipun alle.
Eli raa’alla terrorilla ja pakkovallalla.

Siihen terroriin eivät veltostuneet eurokansat enää pysty, mutta sitä varten Euroopaan onkin tuotu valtavat määrät muslimiroistoja.
Niille terrori ja alistaminen on normimeininkiä.

Last edited 1 kuukausi sitten by Qroquius Kad
matujen kotiuttamista vastustavien tukihenkilö

Olisiko oikea kysymys, että onko mahdollista saada saman lipun alle Eurooppa, Afrikka sekä muslimivaltiot.

Qroquius KadD

Tarkoituksenahan on ottaa Pohjois-Afrikka mukaan Eeuun suureen perheeseen, jolloin muodostuu Eurabiafrikka.
Lähi-itäkin saa tulla, mutta vasta sitten kun ovat tuhonneet Israelin.
Eli siltä osin jää toteutumatta.

Ilmari

Kenen tarkoitus on ottaa Pohjois-Afrikka EU-perheeseen mukaan? En ole koskaan kuullut puhuttavan tällaisesta.

Qroquius KadD

Kyllä tällainen ajatus on mainittu julkisesti, joskaan ei kovin painavilla areenoilla eikä enää Arabikevään jälkeen.
Siinä tapahtumasarjassa taisi olla jotain Uuden Rooman perustajia häiritsevää.

Anonyymi

Sitä yhteistä tulevaisuutta Afrikan kanssa Jutta Urpilainen ja Ranskan Macron juuri yrittävät. Tuomio taisi tulla vaaleissa.

Hans

Tämähän se onkin jo tekeillä, kaikki allahit tänne ja me alistumme

Jori

Onko ne eurooppalaiset veltostuneet? Jospa ne onkin sivistyneet sen verran, ettei tappaminen ole vaihtoehto kun on kyse yhteiskunnallisista muutoksista.

Qroquius KadD

Muslimeille tappaminen on varteenotettava vaihtoehto.
Sitä vastaan ei pärjää filosofisella yliopistokeskustelulla.

+ULFBEHRT+

Yhdistämään Eurooppa saman lipun alle? Jotain lähihistoriasta tuttua tässä on!
Tosiaan! Muistuupa mieleeni:

Nyt rintamaan, ja lippu korkealle!
Niin vakaa isku meill’ on askelten.
Ja henget veljien, mi’ vaipui vainon alle,
käy riveihimme meitä seuraten!
Tie auetkoon, kun joukko aamuruskon
käy ryntäämään päin uutta huomentaan.
Tuo hakaristi miljoonille uuden uskon,
ja leipä, vapaus nyt turvataan!
Nyt viimeinen soi lähtömerkki meille,
pian valmihit kaikk’ oomme taistohon.
Ja voiton viiri nousee kaduille ja teille,
yö orjuuden jo kohta mennyt on.

+ULFBEHRT+

Ja sama laulettuna!
Tunnetusti historia toistaa itseään! Sen on pakko, koska kukaan ei kuuntele!

https://www.youtube.com/watch?v=o8oH3hnCXaQ

Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!
SA marschiert mit ruhig, festem Schritt.
Kam’raden, die Rotfront und Reaktion erschossen,
marschier’n im Geist in unsern Reihen mit.
Die Straße frei den braunen Bataillonen!
Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann!
Es schau’n auf’s Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen
Der Tag für Freiheit und für Brot bricht an.
Zum letzten Mal wird zum Appell (Sturmalarm) geblasen!
Zum Kampfe steh’n wir alle schon bereit!
Bald (nun) flattern Hitlerfahnen über allen Straßen.
Die Knechtschaft dauert nur noch (noch nur) kurze Zeit!

+ULFBEHRT+

“Pystytäänkö erilaiset kansat koskaan yhdistämään yhden EU-lipun alle?”

Tottakai pystytään, pystyttiinhän Jugoslaviassa ja neuvostoliitossakin!

Tulee kuitenkin myös muistaa, mitä siitä sitten seurasi!

mariD

Juuri näin. Miksi ylipäätään pitäisi yhdistää? Ilmeisesti kansallisvaltiot ovat jo niin iso kirosana, että niistä on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä, vaikka sitten tuomalla eu:n jäseneksi jonkun Irakin tai Libyan. Sitten saammekin arabimatuja oikein urakalla, niin paljon että voimme muistella nykyistä päivää niinä kunnon vanhoina hyvinä aikoina.

+ULFBEHRT+

Aiheeseen liittyen:

“Ongelmaton Unkari epämiellyttävä roolimalliVaikka monet EU-maat, Ruotsi mukaan lukien, kamppailevat systeemisten ongelmien kanssa, jotka liittyvät turvapaikka-asioihin liittyvän ei-länsimaisen maahanmuuton erittäin korkeaan määrään, nämä ”haasteet” puuttuvat Unkarista lähes kokonaan.”

“Viktor Orbánin johtama Fidesz-hallitus on tehnyt selväksi, ettei sillä ole aikomusta horjuttaa Unkarin yhteiskunnan vakautta samalla tavalla kuin muissa jäsenvaltioissa tehdään. Tätä pidetään solidaarisuuden puutteena Brysselissä ja korkean maahanmuuton maiden johtajien keskuudessa.”

“Unkari kukoistaa juuri siksi, että se on valinnut tiukemman ja omasta mielestään vastuullisemman maahanmuuttopolitiikan,. Tämä on myös epämiellyttävää, sillä muiden ongelmamaiden kansalaiset saavat mahdollisuuden vertailla ja heillä on houkutus äänestää vaaliuurnilla puolueita, jotka harjoittavat samanlaista politiikkaa.”

Jatkuu linkin takana:

https://www.kansalainen.fi/unkarille-maarattiin-miljardisakot-sen-on-avattava-rajat-maahanmuuttajille/

Kalsarikännit

Itse ajattelin kysymystä siltä kantilta että miten ko. valtiot ovat kautta aikain tulleet keskenään toimeen. Eivät ole. On tapeltuo tuonne 700 luvulle asti. Sitä ennen oli 300 rauhan vuotta. Mutta sitä ennenkin tapeltiin.

Miksi siis yksi kangaspala saisi entiset riitapukarit syleilemään toisiaan??

Ilmari

EU:n Euroopan hiili- ja teräsunioni perustettiin, etteivät Ranska ja Saksa enää koskaan sotisi toisiaan vastaan. Hyvin näkyy toimivan.

Qroquius KadD

Olisiko suurempi syy sotimattomuuteen kenties ollut Saksan jakaminen kahdeksi eri valtioksi;
Liittotasavaltaan, josta tuli NATOn jäsen ja DDR:ään, joka liitettiin neuvostoimperiumiin?

Puolueeton

Yhdysvalloissa monet kansallisuudet ovat eläneet yhdessä jo pari sataa vuotta. Maa on ollut mahtiasemassa jo 70 vuotta ja yrittää vielä pitää asemansa. Tosin alkuaikoina alueen alkuperäisen väestön päänahoista tappaja sai dollareita.

mariD

Syntymämaani Venezuela on ihan oikeasti monikulttuurinen maa kuten kaikki valtiot uudella mantereella, mutta nyt ei puhutakaan kansallisvaltioista vaan Uuden Maailman valtioista jotka ovat enemmän tai vähemmän keinotekoisia tekeleitä. Ja kuten sanoin, ei sillä etteikö Pohjois – ja Etelä-Amerikan valtiot olisi myöskin keinotekoisia, mutta silti yksikään niistä ei ole kansallisvaltio.

Juuri tämä on yksi niistä eroista uuden mantereen ja Euroopan välillä joka tekee Euroopasta niin ainutlaatuisen kulttuurillisen tilkkutäkin lukemattomine kielineen. En ymmärrä kuinka jotain näin kaunista halutaan ehdoin tahdoin tuhota.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Tavoitteena on kosto ihanan, ihanan Neuvostoliiton menettämisestä ja Euroopan Neuvostoliiton luominen tilalle.

Ilmari

Siis kenen tavoitteena tämä on?

Qroquius KadD

Kommunistien.

Huru-ukko

Jos on kultturieroa etelän suurkaupunkien ja pohjoisen maaseudun välillä sitä on myös niiden etelän suurkaupunkienkin sisällä.
Ja kuten QK mainitsee, väkivalta ja alistaminen saa näennäisesti kansat alistumaan saman lipun alle. Siis näennäisesti. Kapinamieli kuitenkin kytee koko ajan siellä pinnan alla.
Paitsi suloisessa Suomessa. Perkele!

Qroquius KadD

Ei se Suuri ja Mahtavakaan ollut ikuinen, vaikka vielä vuonna 1988 siltä näytti.
Se antaa toivoa Eeuunkin tulevaisuuden suhteen.

Olen Suomalainen Kretiini

Pikku Suomikin oli itsenäinen v.1917-1995 kunnes vietiin kusetuksella utopiaan nimeltä Gayrooppa ja sen jälkeen miehitettiin USA:n vasalliksi NATO:ssa ja kaupan päälle DCA-sopimuksella. Käskyt otetaan Häkkäsen sanoin Norfolkilta jonka alaisuuteen siirrytään käsi kädessä niin kuin homppelit Ruotsin kanssa. Hyvää homo-kuukautta kaikille globalisteille jotka annoitte Suomen tuhoutua kerjäläisten valtakunnaksi.

Qroquius KadD

Suomi oli vuosina 1948-91 YYA-sopimuksella Imperialistisen Roistovaltio Moskovian etupiiriä eli Suomi-neito oli örkkisutenöörien yksityishuora.
Jotkut haluaisivat olla vieläkin, mutta ovat surkean pieni vähemmistö.

Niiden motiivi paljastuu niiden korostetusta homovihasta, joka kertoo niiden sairastavan itseä häiritsevää homoseksualismia, tautikoodi ICD-10 F66.1:

https://icd.who.int/browse10/2019/en#F66.1

Ne haluaisivat olla homosuhteessa naismaisena osapuolena, mutta niillä ei ole hyveellistä rohkeutta myöntää sitä, vaan valehtelevat kuin naiset syytellen muita omasta vaivastaan.

Siksi ne haluaisivat Moskovian valtaavan Suomen että pääsisivät örkkien anaaliraiskattaviksi, josta ne todellisuudessa nauttisivat mutta valehtelisivat naisellisesti muka kärsivänsä.

Suomalainen perusjuntti

Mieluumin juhlin Venäjän päivää kuin perverssien pride kuukautta.

mariD

Senkun juhlit. Kotonaan saa kukin juhlia mitä lystää.

Mutta tuo asetelma kommentissasi: ikään kuin olisi nuo kaksi vaihtoehtoa eikä mitään muuta.

Qroquius KadD

Tautikoodi ICD-10 F66.1, kuten ylempänä jo mainitsin.
Se se tuollaista teettää.

mariD

Vähän yllätyin, että tautikoodistosta löytyy tälle ihan oma ICD -luokitus. Siitä on hieman aikaa kun olen viimeksi niitä opuksia selaillut ammattikorkeassa.

Mutta kaikkea tuo Putinin hanurin nuoleskelu teettää…

Puolueeton

YYA sopimuksessa oli hyvä piirre, se takasi puolueettomuuden olla itsenäinen. Tämän tajuaa, jos nupissa on edes vähän valoa.
Nyt itsenäisen valtion päätäntäkyky ei ole enää olemassa, kun sopimuksen Suomen vallanpitäjät perustuslain vastaisesti muuttivat Nato sopimukseksi.

Qroquius KadD

YYA-Suomi ei ollut puolueeton, vaan Imperialistisen Roistovaltio Moskovian etupiiriin liitetty eikä itsenäinen, koska sen hallituksen tehtiin yhteistyössä Moskovian kanssa presidentti Kekkulin toimiessa välimiehenä.

Ilmari

Ei se ihan näin mennyt. YYA-sopimus lakkasi, kun maailma oli muuttunut niin, ettei se ollut enää ajankohtainen. Nato-sopimus solmittiin vasta yli 30 vuotta sen jälkeen.

mariD

Jaa, mitkä käskyt? Norja ja Tanska ovat Naton alkuperäisiäseniä.

Kuinka paljon USA on käskyttänyt näitä Pohjoismaita?

Natoon liittyminen oli todellakin aivan oikea ratkaisu. Jos siitä ei pidä, sen kanssa on opittava vain elämään. En minäkään pidä kaikista asioista, mutta siedän niitä.

Ilmari

Asemamme on nyt paljon turvallisempi kuin jos emme olisi liittyneet Natoon. Venäjä uhoaa rajan takana, mutta ei uskalla hyökätä, koska pelkää Natoa. Tämän takia Baltian maatkin ovat saaneet olla rauhassa. 
 

Vai kretiini

Kai kreatonistina tiedät kuitenkin sen verran, että jumala loi sinut idiootiksi jotta me muut ymmärtäisimme, että meillä on järki?

mariD

Olet oikeassa. Euroopan suurkaupungeissa ja vähän pienemmissäkin on valtavan suuria kulttuurieroja. Pariisissa ei tarvitse metrolla pitkälle matkustaa kun ollaan jo ihan toisessa maailmassa. Lontoossa näitä alueita on ripoteltu sinne tänne, etenkin Itä – Lontoossa täysin etnisiä alueita on paljon ja verrattuna London Cityyn, ovat ne täysin eri maailmasta.

Jopa meidän pikku Las Palmasissa on yllättävän paljon kulttuurieroja. Täällä on paljon afrikkalaisia siirtolaisia (suurin osa naisia) töissä joita espanjalaiset itse eivät viitsi enää tehdä, esim hotellien kerrossiivoojat, kauppojen hyllyjen täyttely, yritysten, firmojen ja kauppojen siivous, ravintoloiden keittiöt ja niiden siivous jne. Yllättävän paljon heistä on Mauritaniasta ja täältä pääseekin suoralla lennolla kyseisen maan pääkaupunkiin. Työkaverin kanssa puolitosissaan juteltiin, että eiköhän piipahdeta Mauritaniassa kun lennonkin saa niin halvalla. Mutta se on muslimimaa, eli haram minulle. Minä en muslimimaihin matkusta.

RullatonHuuli

Laitetaan 10 äbäläwäbälää, 3 pottunokkaa, 7 romaania saman häkitetyn lipputangon alle ja katsotaan keistä jää jäljelle märkä läntti…

velaksi maksetaan kaikkea ylimääräistä

Nyt kun maksellaan kymmeniä miljardeja siitä, että etelän maat saavat rahansa, mukaan lukien mafia, niin onhan se nyt pikkuisen epäoikeuden mukaista. Minusta suomelle pitäisi myöntää useita kymmeniä miljardeja takaisin. Esim itärajan vahvistamiseen, raideleveyden muunnokseen jne. Sekä korvauksia 2015 invaasion aiheuttamien kulujen osalta. Näin alkuun. Ja roima alennus jäsen maksuihin.

Qroquius KadD

Ei pidä koska suomalaiset eivät halua niitä rahoja.

Jorma Melkonen

Taloustieteen lyhyt oppimäärä, osio Moraali:

On moraalisesti väärin antaa tyhmien pitää rahansa.

Porkkanalaatikko

En lähtisi raideleveyden muutokseen. Suomi lienee ainutlaatuinen 1522 millimetrin raideleveydellään. Se on sama kuin Amerikan Konfederaation raideleveys. Pitäähän perinteitä vaalia.

Venäjän raideleveys on 1520 mm. Liki sama raideleveys mahdollistaa operoinnin sekä Suomessa että Venäjällä ainakin tavaravaunuilla. Tosin aukean tilan ulottuma on Venäjällä suurempi eli jos lasti mahtuu kulkemaan Venäjällä, se ei välttämättä tee sitä Suomessa. Pienempi ulottuma on Suomen suuruhtinaanmaan ajoilta peräisin. Taisi olla suomalaisilla ketunhäntä kainalossa.

mariD

En näe mitään järkeä Suomen raideleveyden muuttamisessa. Eihän täältä mene ainuttakaan rautatielinjaa Euroopan verkkoon, pois lukien Tornio – Haaparanta, mutta se nyt on niin mitätön juttu ettei sen takia kannata koko maan rataverkkoa myllätä.

Ilmeisesti Brysselissä on päätetty, että koko eu:n alueella on oltava sama raideleveys, oli siitä konkreettista hyötyä tai ei. Ja tässä tapauksessa Suomen tapauksessa vastaus hyödylle on ei.

Jos nyt oikein muistan niin Ranskassa ja Espanjassa on myös eri raideleveys. Varmaan Espanjan raideleveyden standardisoimisen maksaa suurimmalti osin Bryssel. Suomeen on lupailtu jotain pientä EU-tukea, mutta eiköhän koko homma kaadu lähes kokonaisuudessaan veronmaksajien niskaan.

EU voisi jysäyttää direktiivin jossa jäsenmaiden maantiet pitäisi olla vähintään hyvässä kunnossa. Suomen maantiet ovat jo niin vaarallisia, että hirvittää ajella jopa motarilla. Silti autoilijoilta nyysitään joka vuosi yli 8 miljardia euroa josta tiestön kunnossapitoon palautuu pari hassua miljardia.
Loput menee valtion pohjattomaan kassaan.

seant

Eu on menossa kovaa vauhtia, samanlaiseen keskusvaltaiseen neukku-systeemiin.
Tulokset tunnetaan esim. maatalous oli niin surkeasti hoidettu, että piti tuoda viljaa. Nyt puhutaan kuinka entinen neukkulan alue Ukraina on maailman vilja-aitta. Ilmeisesti keskusvalta päätti koko suuressa neukkulassa, koska esim. potut laitetaan maahan tai viljat kylvetään. Siitä on esimakua esim. eu-talvi myös Suomessa loppuu helmikuun viimeinen päivä, jolloin ei pelloilla saa olla mitään ylimääräistä esim. puukasoja, sillä niiden viemä tila vähentää pinta-ala tukea.
Jo eu politbyroo valitaan jo samalla tavalla kuin aikoinaan neukkulassa.

Porkkanalaatikko

“…helmikuun viimeinen päivä, jolloin ei pelloilla saa olla mitään ylimääräistä esim. puukasoja, sillä niiden viemä tila vähentää pinta-ala tukea.”

Minkälaisista summista on kyse. Onko kasojen koko mitattu. Tarkkaileeko EU peltojen tilankäyttöä satelliittiteitse.

Jorma Melkonen

Joo. Satelliittikuvat ratkaisee.

mariD

Ensinnäkin Euroopan Manner on valtava kulttuurien ja kielten tilkkutäkki. Kiistoja ei löydy pelkästään eri maiden kesken vaan myös maan sisäisiä kiistoja on paljon. Esimerkkinä Belgian kielikiistat sekä katkeruus siitä ettei ranskankieliset belgialaiset ole pärjänneet taloudellisesti niin hyvin.
Toinen on Manner – Espanja ja Katalonia joka aiheuttaa Madridille jatkuvasti harmaita hiuksia.

Miksi ihmeessä jokin Turkki pitäisi saada eu:n jäseneksi? Turkkiahan on ajettu jäseneksi aiemminkin mutta mitä siitä tulisi? Suurin EU-maa jolla olisi eniten meppejä. Nettomaksajia niistä ei saisi tekemälläkään vaan maasta tulisi valtava rahareikä eu:lle johon Suomikin joutuisi osallistumaan.

Mutta ennen kaikkea kyseessä on islamilainen maa ja sellaista ei eu:n jäseneksi kaivata (näköjään jotkut kaipaa). Ettäkö islamilainen maa jäseneksi joka olisi suurin eu-maa ja jolla olisi eniten valtaa parlamentissa? Ei jumalauta! Mitäs seuraavaksi? Azerbaidzan? Irak? Vttu, Afganistán…
Sori kiroilu mutta vtutttaa nää ylvat ja muut ääri-suvakit joiden mielestä asiat paranee mitä enemmän muslimeita saadaan sekoitettua mukaan soppaan.

Jos tällainen tulevaisuuden skenaario toteutuisi, olisi minun aika häipyä eu:sta kokonaan. Paikka kyllä on. Ei voisi mitään koska olen allerginen islamille.

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Huru-ukko

Ylva vaikuttaa puhhiedensa mukaan olevan henkilö jolla ei ole kaikki muumit kanootissa eikä inkkarit laaksossa. Tyypillinen demari.

Qroquius KadD

Pohjois-Afrikka se on mikä Eeuuta tuhoamaan halutaan kun on Turkki saatu.
Uusi Imperium Romanum, mutta valta on ählämeillä joille maksamme velkaaa-aaa-aa.

mariD

No jos tuollainen skenaario toteutuu, olen minä jo siinä vaiheessa häipynyt maapallon toiselle puolelle. Sikäli kuin se tapahtuu minun elinaikanani.

Moonman

Turkin mahdollinen eu-jäsenyys nopeuttaisi koko himmelin romahdusta huomattavasti. Euroopan unioninhan pitäisi käsittää euroopan maat, turkki ei ole osa Eurooppaa, vaan on historiallisesti aina uhannut sitä.
Tälläkin hetkellä siellä yritetään luoda jotain ottomaani-imperiumin uutta versiota ja saksassa on jo turkkilaisilla oma puolue.

Erdogan on lisäksi pitänyt puheita jotka ovat tuttuja muilta muslimijohtajilta, jossa käsketään turkkilaisia hankkimaan mahdollisimman paljon lapsia Euroopassa. Koska tietävät, että maailma on nollasummapeli jossa ainoastaan oman puolen lukumäärällä on väliä. Samaan aikaan meille kerrotaan ettei saa lisääntyä, jotta ilmasto pelastuu ja pojat voivat olla tyttöjä jne.

olin lenkillä. Karhu hyökkäsi vaimoni kimppuun. s

Niin. Ne muslimit on ajettu kahteen kertaan pois euroopasta. Turkki ei aja mitään muuta, kuin muslimien etuja . Suomen ja Ruotsin lisäksi. Kolmas kerta muslimien häätämiseksi ei tule onnistumaan. Mitä eivät naiivit multikultturistit tajua. Hyödylliset idiootit vain rahoittavat niitä. Jopa karhut on sotkettu tähän maahanmuutto keskusteluun. Mitähän seuraavaksi.

mariD

Olet kaikin puolin oikeassa. Mutta vähän arveluttaa tuo himmelin romahdus. Pidettäisiinkö sitä velkarahalla pystyssä vaikka väkisin, seteleitä kun voi painaa mielimmäärin koska kultakannassa ei enää olla.

En tiedä…aina kun näitä juttuja lukee, tulee fiilis että olisi parempi muuttaa takaisin Uuteen Maailmaan.

Qroquius KadD

Ellei islamin voittokulkua pysäytetä Vanhassa Maailmassa, se tulee Uuteenkin.

Porkkanalaatikko

Miksi ihmeessä jokin Turkki pitäisi saada eu:n jäseneksi? “

Jospa taustalla on ajatus saada koko Anatolia ja Traakian Turkin puolelle jäänyt alue takaisin eurooppalaiseen kulttuuripiiriin. Mutta se voi olla mahdotonta, koska näiden alueiden väestö ei ole enää perimältään täysin eurooppalaista ja koska islam ohjaa heidän ajatteluaan.

Jorma Melkonen

Yksi viimeisistä järkevistä teoista jotka Brittiläinen Imperiumi teki oli karkoittaa Kreikan saariston turkkilaiset Turkkiin, ja mannermaan kreikkalaiset Kreikkaan. Tapahtui ensimmäisen maailmansodan jälkeen.

Ei ole ollut sen jälkeen riitoja muualla kuin Kyproksella jossa jakoa ei tehty.

Karkoitus oli kova taistelu jossa tapettiin paljon ihmisiä.

Lopputulos on ollut rauhallisempi kuin jos Kreikat/Turkit olisi samalla alueella.

Dan Wesson

Ehkä pitkässä juoksussa eurooppalaiset kansat voi jossain määrin yhdistyä, mutta musulmaanien kanssa ei mitään saumaa. Kivikautinen kehitysmaauskonto ei ole yhteensopiva minkään länsimaisen yhteiskunnan kanssa.

Bling Bling

Ilman muuta pystytään ja näin tulee väistämättä tapahtumaankin. Eikä yhdistyminen jää Eurooppaan, vaan kun kuljetaan aikajanaa eteenpäin, puhutaankin jo koko planeetasta. Ja kehitys jatkuu siitä samalla kaavalla eteenpäin. Kyse on siis vain ajasta.

Ongelmia tästä väistämättömästä, evoutiivisesta kehityskaaresta syntyy yhteiskunnille vain, jos sitä pyritään keinotekoisesti nopeuttamaan tai muutoin muokkaamaan luonnollisen kehityksen ja muutoksen sijaan. Näitä ongelmia saamme nyt nauttia monikuluttuurisessa Suomessa ja Euroopassa, jossa kehitystä on pyritty – ja edelleen pyritään – ohjaamaan ideologisista näkökulmista käsin.

viidakon valtias

Joo, ei kiitos monokulttuurista liittovaltiota jota johtavat sotahullut NATO-haukat. Kuka ihme voi kannattaa koneistoa joka kurjistaa kansoja yhteisveloilla, mielivaltaisillä säännöillä sekä kieltämällä ihmisiltä sananvapauden vankeuden uhalla.

presidentinvaalit suomessa oli laittomat

Stubb teki tohtorin työn käsittääkseni siitä miten eusta saadaan liittovaltio.

Käsittääkseni se meni nöin: jos eualla on yhteinen ongelma tai vihollinen, ja eu yhdessä ratkoo niitä niin eusta saadaan liittovaltio.

Nyt jotkut valtiot provosoi venäjää ihan koko ajan, ja venäjästä on tullut vihollinen.

Nyt sitten eu ratkoo yhdessä näitä ongelmia, ja samalla ajetaan liittovaltiota.

Nyt venäjää on jo provosoitu siihen pisteeseen asti, että se vihjailee jo ydinaseiden käytöllä, ja eu maat nyt sitten yhdessä miettii mitä tehdään.

Sinänsä suomen presiden vaalit oli laittomat, mutta suomalaiset wellihousit ei uskalla tuoda asiaa esille.

presidentinvaalit suomessa oli laittomat

Nyt Venäjö harjoittelee ydinaseita suomen rajan lähellä.

https://www.reuters.com/world/europe/russia-says-its-non-strategic-nuclear-drills-involve-iskander-missiles-2024-06-12/

Sen verran venäjää jo provosoitu.

Jokohan Stubb ehdottaa eu liittovaltiota ?

Stubbin tohtorin työssään esittämä teoria toimii ?

Dan Wesson

Mitähän se ryssä kuvittelee saavuttavansa ydinasepullistelulla? Siis muuta kuin oman(kin) tuhonsa. Paska-putte ei enää juuri muuta osaa kuin uhota ja päteä. Rahkeet ei muuhun enää riitä.

Qroquius KadD

Miten uskottavaa on Moskovian ydinaseen toimivuus, kun konventionaaliset asevoimat ovat aivan romukunnossa?

Ydinase vaatii jatkuvaa huoltoa, päivitystä ja ylläpitoa, ja kun panssareita on varastoitu ulkona ruostumassa on aavistuksen verran vaikea uskoa, että pelotteeksi tarkoitettu ydinase olisi enää toimintakunnossa.

Liekö sitä enää olemassakaan, kun Putelr-armeijasta on kaikki muukin varastettu?

Dan Wesson

Toivottovasti pommien plutonium on pöllitty ja se on viety lämmittämään putlerille helvettiä. Jämiä voi sitten käyttää Ladojen sisätilanlämmittimenä.

Vitun ryssä

Ensimmäinen lause melkein oikein loppu kuraa, eikös sen vale/totuus suhteen pitänyt olla noin 60/40 sulla on nyt aika huono.

Qroquius KadD

Putlerin pyhän profeetan Anus Pötkösen päivät alkavat olla vähissä:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=42169

UMV-trollitehtaan päävatnik pakenee henki kurkussa Moskovan poliisia.
Hauskinta on, että jahdin primus motorina toimivat kilpailevat Putlerin persehuorat Desantti Bätmän ja vähän tuntemattomampi suuruus Kosti Heiskanen.
Vallankumous syö lapsensa jälleen kerran.

Saas nähdä, kumpi alkaa kohta pyörittää UMV-trollitehdasta vai vaikeneeko se Anus Pötkösen kylmän pierun myötä.

Laita se korkki kiinni

Olen kuulemma bandiitti, jota poliisit jahtaa… Jaa kuka, siis missä? Näin kertoo Juudas ja Kavaltaja. Ei hyvää päivää 🙈

Kuulin heidän showsta matkalla somesta. Täysiä sekopäitä. Terveiset Donbassista ja kohtasin toki viranomaiset omasta aloitteestani kun palasin erikoisoperaatioiden SVO-alueelle.

Tiedustelin asiaa ja ilmoitin, että minua vastaan suoritetaan laitonta häirintää, joka aiheuttaa tarpeetonta ja kasvavaa harmia. Asia otetaan vakavasti, sivullisia sotkettu ja törkeitä valheita levitetty. Monet ovat pöyristyneitä.

Sattumalta olin kutsuttu samalle studiolle Moskovassa kuin Heiskanen ja Bäckman, hinttiä en nähnyt ja läski vältteli katsettani ohjelman nauhoituksessa. 

Kumpaakaan en kohdannut tai heille edes puhunut, mutta näyttää pettureilta ja varkailta lirahtaneen kusi pöksyyn, kun poliisille ovat luikkineet uikuttamaan. Rikollinen häiriköinti ikäväkseni jatkuu.

Uhkauksia en ole mitättömyyksille esittänyt, mutta kuten Putin sanoi häntä vastaan omia pelkojaan huuteleville: “On syytäkin pelätä”.

Qroquius KadD

Vai Dumbassista se Anus Pötkönen meille nyt tänne huutelee, kas kun ei Kremlistä Putlerin vierestä.

mariD

Jos olet se oikea henkilö niin nukutko yösi hyvin tietäen kuinka tyypit joiden ahteria nuolet harjoittaa sotarikoksia, kidutusta, mestauksia, siviilien joukkomurhaa misia jne, listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Ja tällaisen ihmissaastan kanssa teet yhteistyötä mikä tekee saastaa sinusta itsestäänkin. Luulenpa, että nukut yösi vodkan ja pillereiden avulla.
Toivottavasti juoksusi ryssien puolesta on pian juostu ja astut siihen viimeiseen ansaan jonka he virittävät sinulle.

Vai oletko vieläkin siinä uskossa, että venäläiseen voi luottaa?

Porkkanalaatikko

Olen huolissani Putkosen ja Bäckmanin puolesta. Ihmisyhteisöissä asiat tuppaavat toisinaan epäonnistumaan. Kun niin käy, tarvitaan syyllinen. Kun syyllistä on rangaistu, niin yhteisö jatkaa kuten ennenkin. Ja tämä toistuu loputtomiin.

Oleellista on kuka valikoituu syylliseksi. Jos ei ole täysin sisällä systeemissä, alttius joutua syylliseksi lienee suurempi. Sillä ei ole paljoakaan väliä, onko syyllinen oikeasti syyllinen.

mariD

Jos nyt suoraan sanotaan niin enpä itse ole Putkosen ja Bäckmanin suhteen huolissani lainkaan.

Itsehän ovat polkunsa valinneet joten niin makaa kuin petaa.

Siis eikö ryssät muka tiedä

Siis väitätkö, että venäläiset on niin tyhmiä, että ne ei tiedä teidän kolmikkoa agenteiksi, eihän nyt venäläisetkään niin tyhmiä ole, että uskovat, että olette jotenkin venäjän puolella sillä läpinäkyvällä propagandalla jota huonosti yritätte levittää vain saadaksenne venäläisten luottamuksen samalla tehden venäläiset propagandoineen naurunalaisiksi ainakin suomessa ja varmasti muissakin maissa.

mariD

Näillä pötkösillä ja muilla on myös motiivina saada venäläisiltä jonkinlainen kiva titteli ja mukava etuudet plus kiva palkka.

Olen ihan varma, että ahneus on yksi motiivi näille jätkille, mutta tälle tarinalle on tulossa todella p*skainen loppu. Mutta se mitä pojat ovat tilanneet, sitä he myös tulevat saamaan.

Mikä syynä?

Kerro meille miten muuten ne kostit ja kaverit saa kuitenkin viettää homoelämää niin hyvin siellä venäjällä ja suuressa arvossa kun eikös sen pitänyt olla niin, ettei siellä homoja nosteta jalustalle? Kerro samalla miksi tuo mädännäisyyttä vastaan taisteleva maa on edelleen suuri tuottaja “erikois”videoiden saralla näiden “tiukennustenkin” jälkeen: https://yle.fi/a/3-5138735 Onko mahdollista, että jäitte suomessa kiinni erikoisvideoista ja teidät värvättiin agenteiksi sillä? Jäikö turtianen sitten mahdollisesti jättimäisestä määrästä hormoneja ja sillä kiristettiin agentiksi venäjälle? Selväähän se on että jollain tavalla teidät houkuteltiin/pakotettiin venäjän vastaisiksi agenteiksi eikö vain? Eikös teidän kaikkien kannattaisi paeta sieltä äkkiä ennen kuin venäläisetkin tämän tajuavat?

Päivitys

Ei.

AnywayD

Voisi, jos Eurooppaan ei olisi rahdattu kasapäin loisia rikkomaan kansojen yhtenäisyyttä. Jos eurooppalaiset olisivat vaan elelleet siinä EU:ssa, joka oli 90-luvulla kaikessa rauhassa, olisi muutaman vuosikymmenen päästä jo enemmän tunnetta eurooppalaisuudesta ja sadan vuoden päästä enemmän.

Sellainen kehittyy hitaasti, mutta sehän ei hätähousu-suvakeille käynyt. Heidän on pakko raahata Eurooppaan ihmismassaa, joka rikkoo kunkin kansan yhtenäisyyttä. Tavoite on hävittää kansojen yhtenäisyys ja tehdä kansoista helpommin alistettavia suunniteltuun suvakkien totalitaristiseen diktaturiaan.

Tare

Ehkä muutaman tuhannen vuoden päästä jos ihmiskunta on supistunut pienempään populaatioon ja sodat ovat historiaa. Niin kauan kun ihminen on niin idiootti että käyttää valtavia summia aseisiin ja yrittää haalia maata toisen valtion alueelta, olemme pakotettuja kaivautumaan kansallisvaltion poteroihin ja puolustamaan sitä asein, sitä ei kukaan muu tee.

Anonyymi

Miksi pitäisikään? Eikö monikulttuurisuus olekaan rikkaus EU:n omien maiden kesken vai eikö sitä ole tarpeeksi kun täytyy tuoda kehitysmaista joukkoon sopeutumatonta väkeä alikehittyneistä maista? Tuloksetkin on jo nähty. Kuten vanha kansanviisaus kertoo, jo yksi mätä omena voi pilata koko sadon.

mariD

Itse asiassa Eurooppaa monikulttuurisempaa mannerta saa hakemalla hakea.

Ei ihan helposti löydy.

Kikka Kakkonen

Sitten kun lippu on isis tyylinen ja koko eurooppaa on pyllistelevää tummempaa sakkia niin kyllä ja hyvää vauhtiahan se kalergi suunnitelma on toteutumassa

Jere

Lähi-Idässä on monikulttuurinen kansojen ja uskontojen sulatusuuni, Miltä näyttää?

Jorma Melkonen

Ei mene Libanonilla hyvin, ei. Mutta riisi olisi ilmavaa jos sitä olisi.

Sami

Turkki lähti BRICS:iin.

Turkin EU-juna meni jo 😀

Last edited 29 päivää sitten by Sami
Ilmari

EU on ensi sijassa talousliitto. Ei sen tarkoitus edes ole sopeuttaa kulttuureja toisiinsa.

ultrarealisti

Toivottavasti ei. Sillä silloin eu lippua koristaisi kuun sirppi ja tähti.