Kaksi uusruotsalaista gangsteria tuomittiin Bagdadissa: hirtettäväksi, ruotsalaiset mediat saivat sätkyn

Otsikot kirkuvat: kaksi ruotsalaiste tuomittiin kuolemaan jengimurhasta.
Jonkinlainen pohjanoteeraus median uutisoinnista saatiin tänään, kun ruotsalaiset mediat kirjoittivat Bagdadissa Irakissa kuolemaan tuomituista ruotsalaisista.

Bagdadin oikeuslaitos tuomitsi kaksi irakiaanoa kuolemaan irakilaisen, Ruotsissakin asuneen jengipäällikön Mustafa “Benzema” Aljiburin murhasta. Aljiburi oli Ruotsin ehkä kuuluisimman gangsterin Rawa “Kurdikettu” Majidin oikea käsi. Aljiburi ammuttiin tammikuussa Bagdadissa useilla päähän kohdistuneilla laukauksilla hengiltä Bagdadissa.

Ampujat otettiin melko pian kiinni tapahtuman jälkeen ja nyt keskiviikkona oikeus tuomitsi kaksi irakilaista miestä kuolemaan murhasta ja yhdelle kolmen vuoden vankeusrangaistus osallisuudesta murhaan.

Sinänsä asiassa ei ole mitään sen kummempia kummallisuuksia. Kaikki osapuolet, sekä murhakohde ja kolme tuomittua olivat asuneet aikaisemmin Ruotsissa. He olivat hakeutuneet Ruotsiin turvaan sotaa, vainoa ja kidutusta. Jostain syystä sotapakolaiset kuitenkin oleskelivat Irakissa sen jälkeen kun heille oli myönnetty oleskelulupa Ruotsissa.

Nyt ruotsalaiset mediat kirjoittavat asiasta, että ruotsalaiset tuomittiin kuolemaan. Medioita lukemalla saa sen käsityksen, että tuomitut olivat muka jotakin oikeasti ruotsalaisia. Esimerkiksi toisesta kuolemaan tuomitusta 19-vuotiaasta puhutaan “örebrolaisesesta ruotsalaisesta” tai “keski-ruotsalaisesta miehestä”. Toisen kuolemaan tuomitun 23-vuotiaan irakiaanon puolesta Ruotsissa laitettiin heti tuomion julkaisun jälkeen tulille vetoomus miehen saattamisesta Ruotsiin. Ajatuksena tietenkin se, että Ruotsissa häntä ei hirtetä, vaan 20 vuoden lusimisen jälkeen mies on vapaa.

Vetoajat vetoavat irakilaiseen ylempään tuomioistuimeen, ja vetoomuksessa kerrotaan, että molempia oletettuja murhaajia on kidutettu irakilaisessa vankilassa tunnustuksen saamiseksi.

Molemmat ovat luultavasti myös Ruotsin kansalaisia, joten Ruotsin ulkoministeriö ja suurlähetystö Bagdadissa on valjastettu täyteen toimintaan, jotta irakilaiset saadaan takaisin Ruotsiin.

– – –

Isojen medioiden toiminta on tässäkin tapauksessa täysin ala-arvoista. Medialukutaidottomat mummot ja papat ovat huutaneet sosiaalisen median täyteen haikeaa hoosiannaa. Monet oikeasti uskovat, että hirtettäväksi tuomitut miehet ovat jotain murtomaahiihtoa harrastavia ruotsalaisia. Käytännössä vain valemediat kertovat miesten taustasta, eli että ovat irakilaisia, jotka kävivät Ruotsissa vain hakemassa turvapaikkastatuksen ja sen jälkeen ovat harjoittaneet rikollista toimintaa Ruotsin ja Irakin välillä niin paljon, että jos tässä joku huutaa hoosiannaa, se on ruotsalainen veronmaksaja.

 

Subscribe
Notify of
guest
75 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kinkuhili

Oli hyvä, etteivät he tehneet tuota murhaa Singaporessa. Irakista heidät on vielä mahdollista ekstrahoida Ruotsiin. Singaporella on linja, että ketään kuolemaantuomittua ei luovuteta maihin, jossa heitä ei teloiteta. Singaporessa hirtetään armotta.

horrible_harris

Hyvin outo kommentti ja siihen 12 peukutusta. Mitä ihmettä täällä on tapahtumassa? Luulisi kaikkien normaalien (ei-suvakkien) ihmisten olevan tyytyväisiä, kun ansaittu tuomio pannaan täytäntöön.

Qroquius KadD

Sarkasmi on vaikea laji.

mariD

Oikeastaan olisi ollut hyvä juttu jos olisivat rikostelleet Singaporessa.
Näin olisimme päässeet muutamasta gangsterista takuuvarmasti eroon ja ruotsalaislehdet olisivat voineet itkeä lämmintä itkuaan mutta kuka siitä enää jaksaa välittää.

murre iisakki riepunen

Valheen sävyttämää uutisointia, kuten meilläkin, mies espoosta, oulun seudulta jne…

Suomi Finland

Syyttömien hirttäminen olisi erittäin ikävää. Mutta jos tuomitut ovat muutenkin tunnettuja gangstereita, niin loppujen lopuksi mitä väliä?

Rahaa säästyy, ja maailmasta tulee pikkuisen parempi paikka.

Koeputkikoe

Poliisilla lisätietoa Oulun väkivaltarikoksista: mies kuoli puukotuksessa, nuorelle vakavat vammat – Oulun seutu – Ilta-Sanomat
Toisen silminnäkijän mukaan arviolta noin 30-vuotias mies jahtasi nuorta poikaa takaa vartija perässään…Hänen mukaansa vartija käytti pippurisumutetta yrittäessään saada puukkoa kantavan miehen kiinni.”
Miten jokin pippurisumute voisi muka yltää poispäin juoksevan kasvoihin ?

Vartija ilman ampuma-asetta tuollaisessa parveiluparatiisissa on kuin palomies ilman letkua.

mariD

Se päivä kun vartijat saisivat ampuma-aseen Suomessa, sitä ei tulla näkemään. Eihän niille anneta edes Taseria.

Meidän tornitalo Maracaibossa sijaitsee kahden muun tornitalon kombinaatiossa aidatulla alueella. Kadun puolella on ensin tavallinen aita varoituskyltteineen joissa lukee “tämän aidan takana sähköistetty aita 5000 volttia, omalla vastuulla”.

Pihan puolella on vielä toinen turva-aita lapsia ym varten. Pihaan pääsee kahden portin kautta ja vartijoilla on pumppuhaulikot. Siitä huolimatta Maracaibo on paljon turvallisempi kaupunki kuin monet muut Etelä-Amerikan kaupungit. Väkivaltaisuudet joista Venezuelasta niin kovasti kuullaan keskittyy lähinnä pääkaupunki Caracasiin.

Qroquius KadD

Itse asiassa vartijoilla on oikeus kantaa ampuma-asetta tietyissä työtehtävissä:

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2015/20151085#L2P19

Meitä kiinnostaa lause:
[…] huomattavan yleisen edun kannalta merkittävän vartioimisalueen vartioinnissa, jos tehtävän suorittaminen olosuhteiden johdosta sitä välttämättä edellyttää.”

Emme tarvitse enää kuin demlakraateista puhdistetun oikeuslaitoksen ja voilà:

ostoskeskukset ovatkin huomattavan yleisen edun kannalta merkittäviä vartioimisalueita, joiden monikulttuuriset olosuhteet edellyttävät välttämättä ampuma-aseen kantamista!

jussi

Lue tuo pt-median otsikko uudelleen.! Miten Oulu liittyy Irakin tapahtumaan.?

Koeputkikoe

Vuonna 2015 Ruotsin tynnäämässä jöötissä oli kyseistä kansallisuutta luomassa uuden puukkohippakulttuurin perustaa rajalta katsoen lähimpään suureen kaupunkiin eli Ouluun.

Irakissa kai “sattuu ja tapahtuu” koska surffailevat sieltä pois ihan Ouluun asti.

mariD

Jutussa mainitaan “mies puukotettiin” vaikka kyseessä oli minun tietojen mukaan 12-vuotias poika.

Onko tämä nyt valtamedian harjoittamaa valehtelua jolla yritetään peitellä jotain vai olenko itse jotenkin erehtynyt?

Qroquius KadD

Kaksi eri tapausta.
Yhdessä mies kuoli, toisessa 12-vuotias haavoittui.

Dickie

eikä yksikään koko porukasta taatusti ollut “syytön”.

Kylhän Irak saa teloittaa irakilaisia mun mielestä niin paljon kuin lystää

horrible_harris

Hyvä Dickie 👍🏼 Se on jopa suotavaa. Mitä vähempi niitä siellä on sitä vähempi niitä tulee Suomeen lapsia raiskailemaan ja muita rikoksia tekemään.

mariD

Ikävä sanoa mutta muutaman arabiinogansterin hirttäminen ei muuta Suomeen tulevien matujen määrää suuntaan eikä toiseen.

Nämä sikiävät siihen malliin ettei mitään rajaa.

Jippos123

Maassa maan tavalla koskee myös rikostuomioita. Arabiaanot menivät väärään maahan perseilemään ja nyt odottaa kaulakiikku.
Ihan oikein.
Kyllä ulkomailla teloitetaan tietyistä rikoksista kaikki kansalaisuudesta riippumatta.
Mm huumekaupasta napsahtaa kuolemantuomio esmes Singaporessa, Indonesiassa, Malesiassa ja Kiinassa.
Kun ei perseile niin ei ole noissakaan maissa mitään hätää.

mustamurkku

Jotkut väittävät, että P-Koreassa ei ole edes mitään lakia huumausaineista. Ja sit on niitä tulkintoja, että kyllä me voidaan. mutta ette te. Ja jos tässä on jotain rankaistavaa, niin sekin on sun syy.

Moonman

Toivottavasti irakilainen tuomioistuin pitää päänsä (heh) ja ilmoittaa ruotsin suurlähetystölle ettei ruotsin laeilla ole mitään merkitystä, koska ne ovat ihmisten lakeja ja on vain yksi laki: jumalan laki ja koraani. Eli nyt pikaisesti gangsterit roikkumaan kaulasta konecranesin nosturista.

Kinkuhili

Irakissa hirtetään amerikkalaiseen tapaan, eli kuuden jalan vakiopudotus. Iranissa hirtetään nosturilla.

Jippos123

Ei se ole vakiopudotus. Siinä pitää ottaa huomioon köyden jousto, hirtettävän paino ja nämähän voivat muuttua mm sääolosuhteista ja vankeudesta.
“Kemikaali-alin” kohdalla laskelmat menivät mönkään ja siltä irtosi juhlatapahtumassa pää.
Se ei ole hirton tarkoitus eli suoritusporras ryssi.
Samaa ilmiötä oli aikoinaan kun natseja hirtettiin.
Välillä satoi ja välillä paistoi mutta kaikki piti laittaa kaulakiikkuun 1,5 tunnin sisään.
Ainakin kaksi jäi luukun auettua pitämään ääntä ja niitä piti käydä kiskaisemassa jaloisTA.

Jippos123

Sääolosuhteet vaikuttavat kaikkien köysien materiaaliin ja sitä kautta joustoon. Siksi esmes Singapore, joka edelleen hirttää kuolemaantuomitut niin on tehnyt ns “säävapaan teloituskammion”.
Omasta mielestäni humaanein teloitustapa on ehdottomasti ampuminen. Jos joku kilipää ei täräytä suoraan pärstään niin raatokin on esittelykelpoinen.
Siinä muodossa ei tule ensinnäkään epäonnistumisia tai noloja juttuja.
En nyt suoraan ole kuolemantuomion puolella rauhanaikana mutta onhan se aika irvokasta, että meillä on sarjamurhaajia jotka pääsevät vielä vapaaksi.

Kinkuhili

Oli Saddamin veli Barzan Ibrahim al-Tikriti, jolta irtosi pää. Kemikaali-Alin hirtto onnistui ongelmitta.

Brittiläisessä hirttämisessä otetaan huomioon nuo tekijät, ja pyöveleillä oli käytössään “Official Table of Drops”, eli pudotus riippuu tuomitun painosta, fyysisestä kunnosta, köyden joustosta jne. USA:ssa käytetään 6 ft vakiopudotusta. Siksi amerikkalaisissa hirttämisissä sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaista, kuten pään irtirepeytymisiä.

Qroquius KadD

Itse asiassa Official Table of Drops ei huomioi muuta kuin tuomitun kehonpainon:

https://en.wikipedia.org/wiki/Official_Table_of_Drops

Albert Pierrepoint kehitti siksi oman laskukaavansa, jossa huomioi painon lisäksi muita muuttujia.
USAssa hirttäminen on jäänyt paljolti kuriositeetiksi, viimeksi sovellettin vuonna 1996.
Pää pysyi silloin kiinni kehossa.

Last edited 28 päivää sitten by Qroquius Kad
mustamurkku

No, mutta sittenhän tuo sivistynyt iranilainen käytäntö on siistiä toimintaa. Mitä nyt jalat vähän saattaa sätkiä, mutta se loppuu samalla kun paska alkaa haista. Vaatiikohan Koneen säätiö omaa, sellaista patentoitua ja sään kestävää köyttä? Vai vaijerillako mennään? Entä polttomoottori vai sähkö? Hmm, mahtaisko eloapinat tietää?

Boltteri

Hyvä pointti. Ruotsissa muslimit vaativat islamia joka paikkaan, mutta nyt kun islam tulee ja tappaa niin olisi kovin kivaa saada kristillistä kohtelua.

mariD

Niin se kelkka sukkelasti kääntyy kun oma pää on pölkyllä.

Jippos123

Nuokin kaksoiskansalaiset laskeneet sen varaan, että sveamamma tulee ja pelastaa.
Jos ei todella iso raha vaihda rikollisten puolelta omistajaa niin kaulakiikkukomennus on varma.

Boltteri

Muutama kuollut muslimi lisää ja maailma on taas hiukan parempi meille kaikille normaaleille ihmisille. Hieno uutinen.

Peksi

Kaikki käytettävissä olevat resurssit on käytettävä heidän pelastamiseen

Huru-ukko

Humu-Pekka asialle. Hänhän on kunnostautunut hirtettävien lurjusten pelastamisesta. Muistakaa alkoholin leiri:)

mariD

Jos Culo-Pekka olisi edelleen ulkoministeri ja kuolemaan tuomitut olisivat ‘suomalaisia’ arabiinogangstereita niin kyllähän Katajanokan ulkoministeriössä kävisi jo kuhina. Varmaan olisi jo yksityislentokone buukattu jotta Pekka pääsisi neuvottelumatkalle Irakiin.

“Hyvällä tuurilla” toisi kasvot säteillen gangsterit Helsinki-Vantaan lentokentälle ja julistaisi lehdistötilaisuudessa jotain p*skaa ihmisoikeuksista ja tietenkin kansainvälisistä sopimuksista joita Suomi on sitoutunut noudattamaan.

Onneksi siitäkin tollosta päästiin eroon.

Qroquius KadD

Mietipä että Peppu Haavisto olisikin nyt Suomen tasavallan presidentti koko auktoriteetillaan.

joo

Katastrofi. Ryssän hanurin nuolemisen lisäksi vielä tämä.

mariD

Ei uskalla miettiä tuollaisia. No joo, eikö Stubbelo myöntänyt jonkun korkean tunnustuksen, oliko se joku Valkoinen ruusu tjsp sille somalimuijalle jolla on 12 kersaa ja joka leikkii yksinhuoltajaa.

Tiedämme kaikki miten nämä asiat todellisuudessa ovat. Näiden somali-yksinhuoltajien luona käy somppu-ukko kerran-pari viikossa ja siirtyy seuraavan vaimon asunnolle ja siitä seuraavan. Ja sitten vielä sen neljännen vaimon luo. Tällaisella somaliäijällä voi olla lapsia jopa 50 kpl! Kun kaikki sen vaimot ovat “yksinhuoltajia”, kertyy näistä kersoista huikeat lapsilisät ja joka somppuakka plus se ukko elää valtion tuilla. Siihen päälle vielä isot asunnot ja harkinnanvaraiset tuet niin en uskalla edes miettiä paljon tuo tulisi suurinpiirtein maksamaan veronmaksajille.

Kelan pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja perata tällaiset tapaukset läpikotaisin mutta eiväthän ne uskalla. Vai lieneekö siellä edes aitoa halua sellaisen tekemiseen.

Last edited 29 päivää sitten by mari
joo

Onneksi siitäkin tollosta päästiin eroon.”

Onneksi, tähän voi olla valtavan tyytyväinen. Ja, että on todennäköisesti – ellei mene tekemään “väyrysiä” eli asettumaan neljättä kertaa ehdolle – päästy viimein myös presidenttiyden tavoittelussa kokonaan eroon.

Samaa ripuliahan se Stubidokin olisi tuossa tilanteessa ollut, ei sillä. Mutta tämä DDR-Tavja vol 2.0 virkanimityksineen ym. huomattavasti pahempi vaihtoehto.

mariD

Käsittääkseni Punamuumi Halosen ja esim jääkylmän Ohisalon virkamiesnimitykset vaikuttavat edelleen politiikan ja ylipäätään asioiden toteuttamiseen Suomessa.

Voisikohan siinä olla mitään järkeä, että kun Suomessa hallitus vaihtuu, niin sitten vaihdetaan ainakin keskeisimmät virkamiehet. Tämä malli olisi osittain kopioitu Yhdysvalloista jossa uusi valituksi tullut presidentti uusii koko helahoidon aina suurlähettiläistä lähtien. En oikein tajua miksi vaikka nykyisen oikeistohallituksen pitäisi kärsiä edellisen hallituksen nimittämistä vihervasemmistolaisista virkamiehistä. Tällä hallituksella pitäisi olla oikeus potkia heidät huitsin nevadaan ministeriöistä ja ihan joka paikasta mihin heitä edellinen hallitus sijoitti.

Vähän ihme juttu kun tällainen asia ei herätä Suomessa sen kummempaa keskustelua tai ihmettelyä.

Qroquius KadD

Se on tämä Suuriruhtinaskunnassa opittu Byrokratian Pyhä Sääntö, että mihin virkamies kerran nimitetään, siinä virassa hän myös istuu kunnes siirtyy muuhun tehtävään tai jää eläkkeelle.

mustamurkku

Et usko, mutta vastaukseni on, että ne ei tiedä. Jotain pientä hajua jostain, mutta ei suomalainen oikeasti tiedä. Esim. “virkamies” on jo paljon enemmän, mitä nyt vaan joku muu.

Peksi

Se päivä on koko ajan lähempänä,kun tyhmimmätkin tajuavat tuon jargonin onttouden ja irvokkuuden..
Se ei voi olla muualta kuin venäjältä syötetty ajatus,että mitä turhempia variksia niin sitä enempi tulee niihin ruutia haaskata

mariD

No, toivotaan että se päivä on lähellä jolloin enemmistö ymmärtää vihervasemmiston onttouden ja tyhjän puhumisen. Sitä odotellessa.

Qroquius KadD

Ei se ymmärtäminen riitä.
Jotain pitäisi tehdäkin.

Jippos123

Pahintahan siinä olisi ollut, kuten Kabulin tilantessa oli, että suvaukkiuden nimissä lähtetään ammattisotilaita aika paskaan paikkaan ilman toimivaa ROE:a.
Siviilit eivät välttämättä tiedä mitä ROE tarkoittaa.
Se on voimankäytönsäännökset. Meillä oli aina kortti mukana missä luki ROE.
Ammattilaiset toimivat vaistollaan.
A maassa oli evakuointivaiheessa kova porukka.
Silti tuli mieleen jenkkien lähtö Saigonista.

horrible_harris

Myyrmäellä sähköpotkulaudalla auton alle ajanut tyttö oli sompanssi. Ei mikään ihme, että näin kävi, kun eihän ne ymmärrä liikennesääntöjä

Boltteri

Jännäksi menee jos mersua ajanut nainen oli myöskin muslimi, niin ei voi edes vetää rasistikorttia vaikka skuuttia kuljetti laittomasti 12-vuotias suojatiellä. Mutta taivas varjele jos kuski olikin Eeva-Riitta….

mariD

Tällaisen uutisen olen missannut täysin. Kuinkas pahasti tytölle kävi? Jos hän on ajanut suojatiellä niin silloinhan autoilijalla on väistämisvelvollisuus risteyksissä. Suorilla teillä on velvollisuus varovaisuuteen ja hiljentää nopeutta ja päästää jalankulkijat yli. Mutta jos tyttö tuli skuutilla 25 km tunnissa aivan yllättäen eteen niin eihän siinä oikein mitään ehdi tekemään.

Qroquius KadD

Kyä Minfossa on enämpi juttua ko jaksaa lukia:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?t=42182

Vaan sielläkään ei tiedetä oliko kuski oikea- vai vääräuskoinen.

mariD

Ok. Tänks.

muuammiäs

Ei autoilijalla ole aina väistämisvelvollisuutta, edes suojatiellä. Skuutti on ajoneuvo ja sitä koskee polkupyörän säännöt. Vain alle 15km/h kulkeva sähköinen vehje rinnastetaan jalankulkijaan.

mariD

Skuutin voi asettaa kulkeamaan max 15km/h. Mihis se sitten rinnastetaan?

Kylläpähän vaan risteyksessä käännyttäessä autoilijalla on väistämisvelvollisuus jalankulkijoita sekä pyöräilijöitä kohtaan. Tämä uudistus tuli voimaan jokunen vuosi sitten, se pitää vain tajuta mihin suuntaan kukin kääntyy. Tsekkaapa Finlex. Mutta käännyttäessä isommalta tieltä sivutielle jossa on suojatie, on autoilijalla väistämisvelvollisuus niin pyöräilijää kuin jalankulkijaakin kohtaan.
Tai sitten mulle on valehdeltu autokoulussa.

muuammiäs

KÄÄNTYESSÄ! Tuossa ei autoilija kääntynyt. Älä tule minulle sanomaan, että “tsekkaa finlex” Minä takaan ja alleviivaan, että tunnen Suomen tieliikennelain tältä osin paremmin kuin sinä. Niin, jos skuutin, tai jonkin rakenteellinen enimmäisnopeus on alle 15 km/h, silloin se on suojatieasioissa ja yleensä jalankulkijaan rinnastettava. Kuten mikä tahansa sähköinen kulkine, esim. invamopo tai joku. Mutta jos sen valikosta rajoittaa ja pystyy nostamaan mihin tahansa, se ei riitä tähän tulkintaan.

Last edited 28 päivää sitten by muuammiäs
mariD

Nyt olisi mielenkiintoista tietää ovatko näistä gangstereista kaikki vai osa saaneet Ruotsin passin, eli ovatko kaikki vaiko vain jotkut Ruotsin kansalaisia.
Silloin Ruotsin suurlähetystöllä olisi pieniä mahdollisuuksia painostaa Irakia joko muuttamalla kuolemantuomio lusimiseksi tai peräti luovuttaa roistot Ruotsin vankeinhoidon riesaksi.

Minun puolestani joutavat hirteen mokomat gangsterit.

Sitä paitsi, näyttää siltä että Bagdadin poliisi on paljon tehokkaampi kuin ruotsalaiset virkaveljensä. Yhtä tyyppiä ammuttiin päähän ja ampujat jäivät heti kohta kiinni. Yleensä Ruotsissa kun vastaavaa tapahtuu, lukee lehdissä “ketään ei ole kiinniotettu”.

Typerää käyttää ilmaisuja tyyliin “örebrolaismies” tai “espoolaismies”. Näistä tajuaa heti, että kyseessä on matuloiset. Valtamedia on niin sotkeutunut omiin termeihinsä etteivät he enää pysty keksimään sellaista sanontaa joka ei paljastaisi asian todellisen laidan, eli matuista on kyse.

No niin Bagdadin pojat, rasvatkaa köysi ja haistattakaa huilu ruotsalaisille.

Qroquius KadD

Totta kai al-Shurtat al-Baghdady on irakilaisia jahdatessaan tehokkaampi kuin Svenska Polismyndigheten irakilaisia jahdatessaan, koska jälkimmäinen ei saa saada irakilaisia kiinni.

Se kun olisi rassismia, fassismia, nassismia ja muuta persua.

mariD

Vielä pitää lisätä listaan joltain palstalla lukemani “ilkeän häijy fasistipersunatsi”.

Että sellainen.

Qroquius KadD

No niinkin voisi sanoa, voisi joku sanoa.

mariD

Underneath the skin
An empty room to fill in

Sanoi Patti Smith. Mutta ei noin kömpelöllä sanonnalla kuin fasistipersunatsi ainakaan minun ihon alle vielä pääse. Tuon sanonnan keksijällä on loppunut mielikuvitus kesken, ehkä liiallisen valvomisen vuoksi. Tiedämme kuinka vihervasemmistolaisilla on runsaasti vapaa-aikaa joten he ovat aktiivisia myös pitkälle yöhön.

+ULFBEHRT+

Enpä enää muista mistä luin ja missä yhteydessä, mutta kerrottiin tuohtuneen venäläismummelin vaahdonneen:
“Te olette pahempia kuin fasistit! Te, te, te olette… ANTIFASISTEJA!!1!”

Jones

Kuinkahan monta ruotsalaista on kuollut huumeisiin, joita tuputetaan lapsillekin. Se ei tunnu suvakkeja pahemmin hetkauttavan.

mariD

Eihän suvakistoa kantaväestön ongelmat ole koskaan heilauttanut suuntaan eikä toiseen. Itsekkäitä, ilkeitä ja pahantahtoisia tihulaisia kun ovat.

Bling Bling

Julkisen hirttämisen voisi ottaa meillekin taas rangaistusrepertuaariin mukaan. Panisihan se nuoret gangsterin alut miettimään tulevaisuuttaan katsellessaan Kauppatorin keskellä roikkuvia esimerkkejä.

mustamurkku

Onko muuten Suomessa koskaan hirtetty ketään? Siis, sotilaiden tai poliisien toimesta? Niinku, silleen “laillisesti”.

Qroquius KadD

On, mutta ei itsenäisyyden aikana.
Tämä oli viimeinen tapaus:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Taavetti_Lukkarinen

Sen jälkeen kaikki teloitetut ammuttiin.

Sami

Minun käy niin paljon sääliksi nuo kuolemaa tuomitut.

Haluaisin auttaa kuolemaantuomittujen gangsterien puolesta ahdistuneita, antamalla suuren uhrauksen kuolemaantuomittujen gangsterien puolesta.

Ai minkä uhrauksen?

Voisimme neuvotella Irakilaisen oikeuden kanssa reilun vaihtokaupan. Antaisimme Ruotsin kuningasparin Irakiin hirtettäväksi gangsterien sijasta.

Nimimerkillä: Ihmisoikeudet velvoittavat uhrauksiin.

Qroquius KadD

Mitähän pahaa Kalle Kustaa ja Silvia ovat tehneet, niin että tappaa pitäisi?

mariD

Olikohan tässä kyseessä kömpelö sarkasmi? Tai sitten hävyttömän huono maku.

Mikä sinua nimimerkki ‘Sami’ näissä kuolemaantuomituissa nyt niin kovasti säälittää? Muista nyt, että he ovat murhaajia. Sääli mieluummin heidän uhrien omaisia jos kerran sääliä riittää.

horrible_harris

Sarkasmi on vaikea laji.

Qroquius KadD

Tiedämme.
Niin lähettäjälle kuin vastaanottajalle.

Tare

Hienoa ja suoraselkäistä toimintaa Irakin viranomaisilta.

Anonyymi

Kummallista, ettei näitä tyyppejä itseään ole tapettu heti kun saivat jalkansa oman kotimaan kamaralle? Näinhän meillä kerrotaan satavarmasti käyvän, jos joku uhataan karkottaa. Ja mitä he ylipäänsä tekevät maassa, josta ovat henkensä kaupalla paenneet? Vastauksen tietävät kaikki, mutta niitä sinisilmäisiä huiputettavia löytyy vielä Ruotsistakin. Sama meillä ja varsinkin vanhemmassa väessä, joka seuraa vain HS:n ja Ylen uutisointia ja vieläpä luottaa niihin.

mariD

Irak on jo pitkään ollut maa minne voi huoletta palauttaa turvapaikanhakijat.
Jostain syystä se ei mene meidän Migrin kaaliin.

Itse asiassa irakilaisten hakemukset tulisi käsitellä pikana ja sen aikaa pitää tyypit lukkojen takana niin, että heidät voidaan kiikuttaa samantien Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lennättää takaisin kotiin.

Ja sama juttu sompuille. Niiden valeet on jo niin nähty ja kuultu.

mustamurkku

Mikä sota siellä Eritreassa on? Vai tappeleeko ne brittien tai italialaisten kaksoiskansalaisuudesta?

Nemo

Ruotsin pitää vedota jakamattomiin ihmisoikeuksiin ja maksaa klaanille sille kuuluvat korvaukset.

RullatonHuuli

EVVK.

RullatonHuuli

…Ja ei ehkä se paras lastentarhan “hoitaja”.

Euna Klocko

Notre équipe est là pour vous soutenir à chaque étape de votre parcours. N’hésitez pas à explorer toutes les fonctionnalités que nous offrons, y compris nos statistiques en direct pour suivre vos performances et notre support disponible 24/7 pour répondre à toutes vos questions.