Oulun puukkottaja saatiin heti tapahtuman jälkeen kiinni

ouku
Oulussa kolmikymppinen mies puukotti 12-vuotiasta lasta vakavasti. Mies luultavasti yritti puukottaa toistakin nuorta, mutta vartija puuttui toimintaan ja otti puukottaja lukko-otteeseen poliisin tuloon asti.

Kauppakeskus Valkeassa torstai-iltana liikkeellä olleella Sebastian Lämsällä flippasi melkoisesti. Seitsemän aikaan illalla hän yhtäkkiä puukotti useaan kertaan 12-vuotiasta lasta ja tämän jälkeen yritti lähteä toisenkin nuoren perään.

Tarkkasilmäinen vartija kuitenkin näki mitä on tapahtumassa ja keskeytti Lämsän jatkotouhut. Vartijan toiminta luultavasti esti Lämsän puukottamasta ainakin yhtä tai kahta nuorta lisää.

Poliisi ei ole kertonut julkisuuteen, että onko Lämsä kertonut teolleen jonkun motiivin.

 

Vasemmisto ja iltapäivälehdet ottivat Riikka Purran heti tapahtuman jälkeen kohteekseen. Alkoi valtava väärinymmärtämisen aalto. Purra twiittasi, että “Keskellä päivää, keskellä kauppakeskusta, nuoren puukotus. Toivottavasti uhri selviää. Katurikollisuuden, jengien ym. kanssa seurataan valitettavasti samaa kehityskulkua kuin muissakin maissa. Hallitus toimii kyllä, mutta on tämä karmeaa, millaista tässäkin maassa jo on!”

Vasemmisto veti tästä väärinymmärryksen, että Purra olisi puhunut jotakin maahanmuuttajista. Haikea hoosianna oli valmis ja vasemmisto halusi nähdä Purran sanoissa merkityksiä maahanmuuttoon, vaikka Purra puhui katurikollisuudesta vain melko yleisellä tasolla. Vasemmisto toisin sanoen halusi ymmärtää, että Purra teki maahanmuutosta puukotuksen motiivin.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Todennäköisesti uhri oli maahanmuuttajataustainen.

Tämän kaltainen ääritoiminta, kuten lapsen puukottaminen, on kyllä järjetöntä ja tuomittavaa.

Tietysti lehdistö komppaa vasemmistoa ja tahalliset väärinymmärrykset ja salaliittoihin rinnastukset jatkuvat sujuvasti, kuten väestönvaihtoteorian kanssa on nähty.

Tullee muuten pitkä kakku moisesta teosta.

Suomi Finland

Vielä tähän äärrrrioikeistoon liittyen. Lehdistö siis yrittää syyttää Purraa väitteestä, että maahanmuuttajat olisivat teon takana.

Jos Purraa haluaa ymmärtää oikein, niin ajatus menee siten, että kehitysmaamaahanmuuttajien määrän lisääntyminen johtaa myös äärioikeiston nousuun. Eli ilmiöt liittyvät toisiinsa.

Osa meistä suomalaisista reagoi voimakkaammin kielteisesti maahanmuuttajiin alun alkaenkin, mutta ongelmien lisääntyminen johtaa kuitenkin väistämättä isompien ihmisryhmien mielipiteiden polarisoitumiseen.

Tätä kautta äärioikeisto väistämättä laajenee. Näinhän on käynyt mm Saksassa. Äärioikeisto hyötyy kehitysmaamaahaanmuuton aiheuttamista ongelmista ja kasvattaa kannattajakuntaansa. Eli mitä vähäisempi jonkin maan kehitysmaamaahanmuuttoaste on, sitä pienempi on myös äärioikeisto.

Ei Purra syyttänyt Oulun puukotuksesta maahanmuuttajakatujengejä.

Eikä ‘razzizzmi’ tai edes oikea rasismi synny pelkästä ihonväristä. Siihen liittyy paljon muita asioita, joista vähäisimpiä eivät todellakaan ole radikaali ja/tai poliittinen islam sekä kehitysmaakulttuuri.

Kaiken lisäksi sadat miljoonat halukkaat tulijat ja Suomen n 5,5 miljoonainen kansa ovat täysin yhteensopimaton yhtälö.

Last edited 28 päivää sitten by Suomi Finland
Peksi

Väistämättä sellainen kehitys missä tuodaan väkeä maailman takapajuisimmista maista ja kulttuureista johtaa kärjistymiseen,kun muutkin kuin valkoinen mies voi olla paha..ahne tai vallanhaluinen..
Lisäksi,kun homogeeninen yhteiskunta on perustunut luottamukseen ja turvallisuuteen,kun kaikki jakaa samat arvot..ei sellaiseen tottuneet hyväksy tämän järkkymistä

+ULFBEHRT+

On totta, että rasismi ei synny väristä, mutta onhan ampiaisellakin varoitusväri…

Dan Wesson

Se ohitetaan johdonmukaisesti Euroopassa, että äärioikeisto nousee samaa tahtia haittamarakattipopulaation kanssa. Voimalle on aina vastavoima. Äärivasemmisto ja kommunismi on vaarallisuudessaan täysin saman arvoinen äärioikeiston kanssa. Eilinen uutisointi oli koomisuudessaaan vailla vertaa, kun Ylenkin uutisissa sanaa “äärioikeisto” toistettiin erityisellä paatoksella kun sekopäisen hörhön edesottamuksista kertoiltiin. 

Qroquius KadD

Ei äärioikeisto eli minarkismi ja anarkokapitalismi ole minkäänlaisessa nousussa.
Ei niillä ole juurikaan kannatusta kansallisissa eikä eurovaaleissa.
Kaikki mainittavat puolueet kannattavat valtion säilyttämistä, mitä vasemmistolaisempi kuten kommunistit ja kansallisSOSIALISTIT, sitä vahvempaa valtiota haluavat.

Äärioikeisto haluaa minimoida valtion tai lakkauttaa sen kokonaan, ja se on vasemmistolle kuten kommuistiti ja kansallisSOSIALISTIT kauhistus.

Nyt on matujen kunniaa loukattu

Tekijä taitaa olla joku nisti yms sellainen sekopää. Jälleen kerran lähti medialla laukka päälle. Yleistäen kaikki rasisteiksi. Jos täällä oikeasti olisi joku ” natsi” liike tai rasistinen suuri yhteisö, niin vaikkapa pk seudulla olisi jo yhteenottoja rankemman päälle. Nämä valtamedian jutut natseista sekä ääärrrioikeistosta, alkaa jo saamaan inflaation. Eli kukaan ei enää ota tosissaan. Paitsi vihervasemmisto. Uutisointi on suorastaan huvittavaa. Kun vertaa esim äärivasemmiston edesottamuksiin, sekä ystäviensä muslimien edesottamuksiin. Viime vuosien aikana. Kylläpä nyt oli vartija sankari. Mutta kun vartijat esim pk seudulla puuttuvat matujen perseilyihin, niin karmeaa rasismia. Muusta puhumattakaan.

Washbrush

Tyypillinen sosiaalidemokraatti Kärkkäinen Uusi Sosialisti Puheenvuoron blogissaan loistaa ja näyttää millaisill sosialisteille valta tässä maassa kuuluu:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/timokrkkinen/tekopyha-purra-vaatii-lopettamaan-hyssyttelyn-aarioikeistolaisesta-rasismivakivallasta-jota-on-itse-lietsonut-tarkoituksella/

se parempi kulttuuri

Muistelkaapa uutisointia Oulun groomingin suhteen. Viranomaisten, sekä kaupungin/hallituksen osalta. Rahaa jaettiin ja tuli myötähäpeää aiheuttava tiktok video.

Suomi Finland

Katsotaanpa millaisen äärioikeiston karkoitusvideon nuo tekevät tiktokkiin tällä kertaa. Puukkomies pelästyy sekin avaimenkilistelyä tms?

horrible_harris

Laskeskelin, että turvallinen Oulu -hankkeeseen tuhlatuilla rahoilla olisi saanut ainakin 1000 menolippua esim. Somaliaan, Irakiin, Afganistaniin tai Syyriaan ja mitä niitä kaikkia kemumaita onkaan. Se olisi oikeasti parantanut Oulun turvallisuutta.

Huumesalo

Minä olen tuota tiktokvideon metodia kokeillut- ja toden totta se toimii.

Huru-ukko

Varmaan leivotaan siitä Martinlaakson kuljettajasta, jonka alle kolme sompputyttöä kurvasi yllättäen ja pyytämättä joku pahimman luokan natsi ja ääärrrrioikeitolainen. Kun sattui vielä ajamaan mersulla!!! Aivan selvästi persu.

se parempi kulttuuri

Kyllä. Sen asian selvittämiseen on luultavasti määrätty kymmeniä toimittajia. Josko löytyisi kytkös vaikkapa isoisän tai sitä vanhemman kytkös johonkin ääärrrioikeistoon. Ja kyllä. Autohan oli saksalainen. Olikohan joku pitsayrittäjä. Nehän ajelee ties millä hienoilla autoilla. Jotka juuri kärähtivät suurista verohuijauksista.

torrehaa

Syyllinen on löydyttävä,edes merkin vaihtaminen ei pelasta..
BadermeinhofWagen goes to HagertWagen.

badermeinhofwagen-goes-to-hagertwagen
torrehaa

Oli kuitenkin onni tässäkin onnettomuudessa,kuten 4 syyskuuta 1965,ettei Suomalaiselle käynyt huonosti….
Rasistisen HagertWagenin kuljettajalle tullee sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta..kuten oikein ja kohtuus onkin..

Siitäkös se uusi rähäkkä alkaa walhemediassa?

Annaskattoo .

horrible_harris

Tärkeintä, että sivullisille suomalaisille ei aiheutunut vaaraa. Nyt pitää kaikkien kemumatuloisten ymmärtää, että Suomi on hyvin rasistinen ja äärioikeistolainen maa, jonne ei missään nimessä kannata yrittää pakoloisimaan, jos ei halua pukeutua puupalttooseen.

Tapio

En vaan jaksa ymmärtää miksi vihervasemmiston , rkp:n ja vähän muidenkin mielestä meillä on velvollisuus elättää ja suvaita kaikenmaalaisia muslimeja ja afrikkalaisia, vieläpä velkarahalla.
Tämä hullu puukottaja oli meikäläisiä. Miksi annetaan kulkea vapaana. Suljetulle kuuluisi.

se parempi kulttuuri

No en nyt sanoisi ” meikäläisiä “. On eri asia olla maltillinen ” rasisti “, tai olla täysin eri mieltä maahanmuutto politiikasta, kuin sekoilla yleisillä paikoilla. Saatikka esittää väkivaltaisia fantasioita. Jos oikein totta puhutaan, ketkähän ne väkivaltaisia kommentteja esittävät? ideologiansa kera. Kuolema väärä uskoisille. Kunniaansa on loukattu. Kuolema. Mitä järkeä siinä on? Sellaista vaan sallitaan.

Pete

Hitler oli kansallisSOSIALISTI.
Myöskin tuo Vastarintaliikkeen arvopohja näyttää täysin vasemmistolaiselle.
https://www.vastarinta.com/vastarintaliike/vastarintaliikkeen-poliittinen-manifesti/
Tässä on taas tämä punavihernatsien silmänkääntötemppu jolla totuus käännetään päälaelleen. Neuvostoliitolta kopioitu taktiikka. Miksi porukka antaa tämän mennä läpi?

Qroquius KadD

Tätähän minäkin on yrittänyt tolkuttaa täällä ja muuallakin.

KansallisSOSIALISMI on nimensäkin mukaisesti vasemmistolainen oppi.
Sen hitleriläinen versio yhdistelee nationalismia rasismiin asti, sosialismia ja militarismia aivan kuin
stalinismi yhdistelee neuvostonationalismia (“Olemme kaikki neuvostoliittolaisia!”), sosialismia ja militarismia.

Hitlerismi tekee tätä avoimesti, kun taas stalinismi valehtelee rauhasta ja suvaitsevaisuudesta.

KansallisSOSIALISMIn nimittäminen äärioikeistoksi eli stalinismin äärimmäiseksi vastakohdaksi oli nimenomaan Stalinin NKP:n AgitProp-osastolle antama tehtävä.
Se on onnistunut käsittämätömän hyvin!
Kaikki hokevat äärioikeistoa vähääkään miettimättä mitä se sana oikeasti tarkoittaa.

Jos sanotte tuota puukkonatsia äärioikeistolaiseksi, pelaatte stalinistikommunistien pussiin.
Vasemmistolainen se on.
Sosialisti.

Last edited 28 päivää sitten by Qroquius Kad
kyllä. Te saitte Minusta rasistinen suomen oikeus.

Qk osaa kirjoittaa asiat niinkuin ne ovat. Kiitos hänelle. Itse olen tällä sivustolla ollut alusta lähtien. Kun aloitin, syy oli selvä. Eli se kuuluisa motiivi. Minusta on tullut entistäkin realistisempi. Sekä rasisti tiettyjä ihmisryhmiä kohtaan. Ja on aihettakin. Kiitos vaan teille kommentoijille. Olette viisaita.

alennettu rangaistus sekä suojaväri

Siis. Korjaan. Suomen oikeus teki Minusta rasistin.

+ULFBEHRT+

Adolf-setä kavereineen loi NSDAP:n ‘kotimaiseksi’ vaihtoehdoksi Saksan sosialidemokraateille, jotka nojasivat sielläkin vahvasti Neuvostoliittoon.

Isänmaassammekin toimi puolue nimeltä Suomen Kansallissosialistien liitto vuoteen 1944. Kyseinen puolue ei täällä meillä saanut koskaan oikein tuulta siiven alle ja niinpä se lopetti toimintansa yhdistyen SDP:hen, ”…koska meillä on samat tavoitteet.”

Myös Mussolini oli sosialidemokraattipamppu, kunnes teki soinit ja pääsi kukoksi tunkiolle!

Tästä solisalirakkeja muistutettakoon aina, kun ne yltyvät natsia ja fasistia muille huutelemaan!