Oulussa lisää väkivaltaa, tutkinnassa tapon yritys

Oulun poliisi tutkii Oulussa tapahtunutta useamman henkilön tekemää törkeää väkivallantekoa ja Raahessa tapahtunutta kahden henkilöauton yhteentörmäystä.

Oulun Kaukovainiolla tapahtui lauantaina 15.6. n. puoli yhden aikaan yöllä väkivallanteko, jonka yhteydessä uhrille tuli vakavia vammoja.

Poliisin saamien tietojen mukaan useampi henkilö oli hyökännyt kerrostalon piha-alueella yhden henkilön kimppuun, ja pahoinpidellyt häntä eri tavoin. Uhriksi joutuneella henkilöllä oli myös jonkinlaisen teräaseen aiheuttamia vammoja. Hänet toimitettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Poliisi otti tapahtumapaikan lähistöltä kiinni useamman henkilön porukan. Heitä kaikkia epäillään tässä vaiheessa tapon yrityksestä.

 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Koeputkikoe

Vuoden 2015 Tornion “raatteen tien” kolonna taisi osittain pysähtyä juuri tuonne Oulu-Kempele -puolustuslinjalle.

Jippos123

Ruotsista sotaa ja vainoa paenneet ottivat samantien haltuun koko pohjoisen huumekaupan.
Nyt tekijät istuvat kakkua huumekaupasta ja lapsenraiskauksesta.
Kakun loputtua homma jatkuu koska ei niitä voi takaisin Irakiin laittaa koska ihmisoikeudet.
Tämä on varmaa tietoa, lähteenä tuttu Oululainen poliisi.

torrehaa

Sipulin ja oviwalon ottopoijjaat kepposteloo….veromaksajan käteen jäävä osuus kuvassa.

mustapekka
Koeputkikoe

Tuollaiset Ruotsin tynnäämän jöötin pitkäaikaisvaikutukset on omituisesti sivuutettu kirjoitteluissa itärajan “haavoittuvassa asemassa olevien” huolehtimisesta.

Jippos123

Samaa paskasakkia sieltä idästäkin Tyrkyllä. Osa ehti olla maassa vain muutaman päivän kun alkoi keppostelu.

mariD

Onko ne jo keppostellut jotain? Siis Joutsenon vokkiin sijoitetut etnot vai?
Mitä ne ovat oikein tehneet? Meikältä mennyt tällainen ihan ohi.

torrehaa

Imatran wokki.

imatran-wokki
mariD

Conchademadre! Valtavan kokoinen vokki, ainakin 9 kerrosta per talo. Tuonne mahtuu ensivilkaisulta monta sataa maahantunkeutujaa.

Onko tietoa kuinka paljon tuo vokki vetää noin niin kuin maksimissaan?

Tässä vain vahvistuu se usko, että uusi yli puoli vuotta (Brysselin kanssa) kyhätty rajalaki on pelkkää kosmetiikkaa. Todellisuudessa ollaan valmistauduttu kunnon ihmisrynnäkköön jota ei ole aikomustakaan pysäyttää.
Olen hyvin pettynyt…kuinkahan paljon demokratian irvikuva RKP on vaikuttanut näihin juttuihin? Onko uhattu hallituksesta lähtemisellä ja näin ollen hallituksen kaatamisella, en tiedä mutta tunne siitä vain voimistuu, että Suomi halutaan ehdoin tahdoin pilata Ruotsin kaltaiseksi jengipaskavaltioksi jossa kunnanvaltuustoja johtaa syriaanot, irakiaanot sun muu roskasakki ohjaten etuuksia itselleen korruptiota hyväksikäyttäen.

Miten nuo talot on saatu vokkikäyttöön? Onko alkuperäiset asukkaat muutatettu muualle vai ovatko nuo talot vain tyhjentyneet ajan mittaan itsestään sillä Imatra käsittääkseni on muuttotappiokunta..?

Last edited 26 päivää sitten by mari
Qroquius KadD

Tuo Imatran vokki perustettiin ukrainalaisille oikeille pakolaisille:

https://yle.fi/a/3-12418825

Tilat ovat vuokrassa Imatran kaupungilta.
Tuokin muuten sulkee ovensa heinäkuussa.

mariD

Jaa, no sitten se muuttaa tilanteen. Sain käsityksen, että tuo olisi se vokki johon toimitetaan itärajan yli tavalla tai toisella keplotelleet laittomat siirtolaiset.

Ukrainalaiset pakolaiset ovat ilman muuta tervetulleita.

Qroquius KadD

Jöötin tynnäsi Bryssel.
Ruotsi toimi vain suolena.

mariD

Ruotsille pitäisikin tehdä proktoskopia ja Brysselille lobotomia.

mariD

Jolleivat he kykene organisoimaan huumebisneksiään uudella tavalla, tulevat takuuvarmasti jäämään uudestaan kiinni. Kun huomioi näiden älykkyysosamäärän ja kyvyn organisointiin, en usko että tulevat olemaan vapaalla jalalla kovinkaan kauan. Näitä ohjaa ahneus ja nopea raha.

Poliisi on Suomessa aika hyvä huumeliigojen jäljittämisessä, olivat ne sitten kotimaisia tai ulkomaisia.

Eipä näistä huumehommista ole eläkkeelle päässyt käytännössä kukaan. Lopun lähestyessä se on joko hauta tai vankila. Mutta niin makaa kuin petaa.

Vuoroin vieraissa

Se taisi olla juuri näitä joka 13. päivä puukotti Oulussa sen suomalaismiehen kuoliaksi.

mustamurkku

Mä sain kans käsityksen, että on niitä viime vuosikymmenen “jumalan lahjoja.” Liekö jo saanut kansalaisuudenkin? Sibyllan “treenikavereita”, sellasii ku se “17-vuotias.” Hitto, aika rientää.

Rommel

Raparperitaivas..

mariD

“….missä se lie
ilmalaiva
meidät perille vie
ja se taivas
on sun ja mun
piilopaikka yhteinen”

Loistava biisi loistavalta säveltäjältä joka nukkui ennen aikojaan pois.

Qroquius KadD

Eivät ne sävelet, vaan ne sanat!
Moni luuli kipaleen “Poika nimeltä Päivi” kertoneen transistoriseksualismista, ja niinhän se kertookin – suoraan.

Sen sijaan “Unelmia ja toimistohommia” kertoo asian kuulijan itsensä hiffattavaksi:

Tuijotan vessan seinään
Olen työpaikan sonni, porsas sekä apina
Suu täynnä kuivaa heinää
Silti toimiston tyttöjen salaisissa unissa
Kaikkien kanssa vehtaan
Tunnen hankaussähköä, kipinöitä munissa
Minä se vasta kehtaan
Olla miesnainen.

mariD

Jep, olisi pitänyt puhua biisien kirjoittajasta (eng. song writer) sillä faktahan on, että Gösta Sundqvist kirjoitti kaikkien biisien sanat sekä sävelsi ja sovitti kaiken.

Leevi and the Leavingsin kappaleet ovat siitä mukavia, että ne ovat tosi yksinkertaisia, mutta samalla nerokkaita. Tarkoitan, niitä on kiva rämpyttää kitaralla, esimerkiksi tuo laittamasi Unelmia ja Toimistohommia on maailman yksinkertaisin kappale soittaa, mutta ah niin nerokkaasti tehty sävel/melodiarakenne upeine introineen.

Suomalaisesta folk/pop-musiikista tykkään Göstä Sundqvistin tuotannosta. Ei eppunormaalimaisia ryyppäämisen ylistyshoilotuksia, ei juiceleskismäistä näsäviisautta vaan hyviä melodisia biisejä jotka kertovat elävästä elämästä. Kuten Sundqvist usein kertoi, hän sai ideat sanoituksiinsa vai käppäilemällä kaupungilla ja kuuntelemalla sivukorvalla ihmisten juttuja.
Kun hänestä ilmestyi kirja jo kauan kuolemansa jälkeen, olihan se pakko ostaa vaikkei hän sitä itse ole tietenkään kirjoittanut. Kirjassa on huvittava kohta kun talonmiehenä bändihommien kanssa samaan aikaan toiminut Gösta joutui ojentamaan useaan kertaan nuorta humalaista Jari Tervoa. Tällä kun oli tapana humalassa hävittää tyttöystävänsä asunnon avaimet ja sitten remuta turhautuneena käytävässä, etenkin jos tyttöystävänsä ei ollut kotona ovea avaamassa. Tervo oli tuohon aikaan muuttanut juuri Helsinkiin ja ryyppäsi ja rälläsi toistuvasti, myös keskellä viikkoa.
Gösta uhkasikin antaa porttikiellon Tervolle rakennukseen jos ei möykkääminen lopu. Kai se sitten loppui kun asiasta ei sen enempää kirjassa mainittu.

Last edited 27 päivää sitten by mari
mariD

Oulussa sattuu ja tapahtuu harva se päivä – murhia, tappoja, raiskauksia, tapon yrityksiä, törkeitä pahoinpitelyä, pedofiliaa ym.

Että mikä ihme niitä oululaisia oikein vaivaa. (Attention! Le commentaire peut contenir du sarcasme).

Huru-ukko

Oulun tauti?

mariD

Joo, hyvä ehdotus. Nyt tälle taudille pitäisi saada vain ICD-luokitus jotta voisimme alkaa miettiä sopivia hoitokeinoja. 9mm Burana poistaa sairauden ja sen oireet kertalaakista mutta sen käytöstä on tiede – ja muissa yhteisöissä kiistelty pitkään. Kenties asiasta pitäisi järjestää äänestys, siis kansanäänestys.

mustamurkku

Oululaiset on kaikki niin samannäkösii, ettei niistä saa selvää. Mokomatkin “tervaporvarit.”

mariD

Aivan. Eihän niitä pirulaisia tavan ihminen erota toisistaan.

Ehdotan alkuun rangaistukseksi tervaveron tuntuvaa korotusta.

X

Missä kaikki punapeukuttajat? Kesälomalla? Iskikö vaalien jälkeinen väsy? 🤔

Qroquius KadD

En tiedä missä laitoksessa niitä pidetään, mutta selvästikin siellä sallitaan nettiaika vain sunnuntaisin aamuvuoron alettua.
Jahka jaksat oottaa sinne niin sillon rupee pukkaan.
Ja sillon meinaan tulee.

X

Ajattelin että ovat saaneet ahkeruudestaan palkinnoksi loman vladimirin huvilalla, jollain niistä. On vaan riski että Ukrainalaiset huomaa liikettä ja pistävät sinne isomman papatin. Eihän tämmöinen peli vetele, jätetään avuttomat maahan tunkeutuja raukat ilman suojelua, puolustusta. Härreqyd. 🤔

mariD

Toivottavasti ovat saaneet trollaamisesta maksuksi metanolilla terästettyä vodkaa. Ei tarvitsisi enää punapeukutella tai ylistää Kremlin mädännäisyyttä.